Jamatel

Kraków

Opinie o Jamatel

me too 2012-10-17 22:03:00
zgadzam sie z przedmówcą, dokładnie tak wyglada wynagrodenie w tej firmie
4
ona 2013-04-08 16:57:23
jak wygląda w tej firmie praca na stanowisku pracownika biurowego??
1
był 2013-12-04 18:54:13
najgorszy pracodawca z jakim przyszło mi współpracować
18
wolny strzelec 2014-05-24 15:22:38
ja pracowałam w firmie jamatel group s.c.i byłam bardzo zadowolona, praca średnio ciezka ale cisnienie jest. Wypłata na czas a premie po wypracowaniu planu.
(usunięte przez administratora) Komentarze negatywne pewnie tycza się tej drugiej firmy. !!!
2
kajtek 2015-03-04 15:23:21
beznadziejna firma. pracowałem jakiś czas na słuchawkach dla play, (usunięte przez administratora) i myślałem, że w salonie zarobie więcej, tak przynajmniej mówił mi kumpel który pracuje w salonie play ale nie jamatela. i przyszło ogromne rozczarowanie. moja prowizja za pierwszy miesiąc wyniosła (usunięte przez administratora) bez komentarza.
4
xena 2015-03-31 13:52:21
A ja nie zgodzę się z poprzednikami. Pracowałam pewien czas w Jamatel, skuszona „super” ofertą u innego pracodawcy zmieniłam pracę, ale teraz wiem, że to był błąd. Na szczęście udało mi się wrócić ponownie do Jamatel i jestem z tego bardzo zadowolona. Jeśli chodzi o wynagrodzenie to wszystko jest jasne i rozliczane w uczciwy sposób. Ile wypracujesz – tyle dostajesz. Złego słowa nie mogę powiedzieć o Jamatel.
zig zag 2015-07-02 16:30:38
mam nadzieję, że już nigdy nie przyjdzie mi pracować w takiej firmie jak jamatel. firma w 100% zasłużyła sobie na taką fatalną opinię jaką ma wśród pracownikówi wśród innych salonów.(usunięte przez administratora)
9
Dominika 2015-07-11 00:39:19
Jamatel to firma współpracująca ze znanym chyba wszystkim Play'em i Energą. Znalazłam informacje, że są dystrybutorami produktów tamtych firm. Byłabym wdzięczna, gdyby ktoś napisał coś więcej o samej pracy, bo z obecnych tu komentarzy ciężko coś wywnioskować. Poza tym, że pieniądze są na czas, a to raczej jest na plus.
Łukasz 2015-07-14 20:09:41
Hmm jak to w sprzedaży bywa praca ciężka i bardzo wymagająca (nawet pomimo tego, że Play jest rozpoznawanym produktem). Ciągle rosnące plany sprzedażowe odbijają się na wypłacie (ale to raczej większa wina w tym Play niż Jamatel). A jaka już to ktoś napisała wynagrodzenie jest takie jakie sobie wypracujesz plus jakaś tam podstawa. Plus, że zasady jasne i wszystko na czas. W skrócie - Osoby, które planów nie robią, nie zarabiają i uciekają gdzie indziej. Ci co robią, cieszą się z wysokich zarobków.
muka 2015-08-10 12:24:46
a czemu @x uwazasz ze niby ktos z biura pisal. bo w miarre ok opinie niz ty bys napisal? tak @dominika Jamatel to firma współpracująca z Play'em i Energą. nawet jakis czas temu poszukiwali na stanowisko konsutlatna ds obslugi klienta, doradce biznesowego ds sprzedazy. chcialabym sie dowiedziec cyz beda jakies nowe nabory bo narazie nigdzie zadnego ogloszenia, a achcialabyms ie dostac do salonu play na doradce.
eire 2016-04-29 09:21:00
Nie polecam. (usunięte przez administratora) Zarobki takie sobie.
6
Zostaw swoją opinię o Jamatel - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jamatel