logo Semi Serwis

Semi Serwis

Krosno

Opinie o Semi Serwis

skandic geteborg 2009-10-01 11:50:13
firma ok w kazdym calu prac. z ;ld5' szwecja
LOTO 2009-12-25 14:23:21
Jasne, wszyscy tak ujadacie bo was wyrzucono albo nie zatrudniono u nich. Pracuje w Semi od roku byłem za ich pośrednictwem w finlandii i szwecji,teraz pracuje na Lotosie. Wszystko jest tak jak było ustalane, a problemy mają ci którzy albo piją albo kombinują na lewo i prawo. Płacą za przerwy jako nieliczni na lotosie, zapewniają pełen socjal, są wyłacalni w 100%, aha pytanie czemu tyle osób się u nich zatrudnia skoro są tacy do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ? lepiej napiszcie ilu z was szef wywalił za wódę, hehe
tiki 2010-01-10 22:12:55
w czache sie puknij !! od kiedy prezes Semi zajumuje się umowami pracownikow i czy wogóle kiedykolwiek z wnim sie poznałeś ??, w ich oddziałach są osoby odpowiedzialne za umowy a inne za rekrutacje, ja poznałem szefa po miesiącu pracy w semi. Szef załatwia konkrakty a reszte robią inni, zresztą niezłe towary.
a umowe taką podpisałeś trzeżwy czy Cię zmusili cioto i teraz płaczesz nie widziałeś co podpisujesz ?
adamk 2010-01-12 13:55:17
Tak się sznują Polcsy robotnicy gratuluję i Was wysłac zagranicę zero kultury i napewno wiedzy ,a byście chcieli żeby nazywali Was fachowcy śmiech na sali.
adamk 2010-01-12 13:58:12
Tak się sznują Polcsy robotnicy gratuluję i Was wysłac zagranicę zero kultury i napewno wiedzy ,a byście chcieli żeby nazywali Was fachowcy śmiech na sali.
czarny38 2010-01-16 23:08:44
tiki chyba mlodym szczawiem jesteś , nic nie rozumiesz ... U ciebie tylko kasa w głowie ... A co bedzie w przyszłości ?????? Co do umów - podpisałeś klauzulę o pracy w konkurencyjnej firmie ????
karol 2010-01-28 12:03:45
ja tak samo pracowalem w szweji wszystko ok kasa socjal i tylko jeden problem z urlopami byl a tak ogolnie bajka polecam urlopy byly co 3 miesiace 10 dni ale to jedyny problem byl kasa 10 tys zl co miesiac srednio wpadalo z sobotami chyba ze ktos woli odpoczac se w sobote a pracowalo sie tylko 4 godzinki wiadomo trzezwosc musiala byc na budowie pozdrawiam
podajacy lombardowi 2010-01-31 16:52:00
Lombardo przecież ty lubisz Polaków więc po co ? Piszesz o rzeczach na których się nie znasz.
benio 2010-02-05 12:42:17
Mam pytanie do usób pracujących w tej firmie na kontraktach zagranicznych czy dają polską umowe z polskim ZUS- em itd czy umowa na warunkach zagranicznych? Jest to dla mnie bardzo ważne. Z góry dziękuję za odpowiedź.
gg 2010-10-04 12:31:50
i co nowego ?
jakos 2011-08-24 14:04:48
co tam panowie słyszelicie na temat wyjazdu w pazdzierniku na morze pół na platforme....piście
anonim 2011-08-30 17:03:04
jakos - 2011-08-24 14:04:48

co tam panowie słyszelicie na temat wyjazdu w pazdzierniku na morze pół na platforme....piście

Czekać i czekać i nic więcej nie mówią
jakos 2011-08-31 10:15:33
hehe no to faktycznie dużo mówią, papiery wysłać i czekac na tel, tylko zeby nie przyszło czekac do następnego roku...........
jaaaa 2011-09-25 09:36:38
No niestety może nawet dłużej będziemy czekać kontrakt jest już nie aktualny.Szkoda
jakos 2011-09-26 12:15:24
wiem kolego bo tez do nich dzwoniłem i jest lipa....ale dobrze ze sie zabezpieczyłem, jesli bys chciał namiar na jedną robote to daj znac to ci wyśle namiary pozdro.......
anonim 2011-09-26 19:09:50
jakos - 2011-09-26 12:15:24

wiem kolego bo tez do nich dzwoniłem i jest lipa....ale dobrze ze sie zabezpieczyłem, jesli bys chciał namiar na jedną robote to daj znac to ci wyśle namiary pozdro.......

Ok bardzo chętnie pisz na GG 19333495
pracownik semi serwis 2012-01-06 08:17:10
Ci ludzie ,którzy dobrze świadczą o semi serwis( usunięte przez administratora ))to są ludzie biura.Prawda jest taka ,ze( usunięte przez administratora )
nawiedzony 2012-04-17 17:30:51
Te wszystkie opinie to( usunięte przez administratora ) Tyle samo za jak i przeciw. Wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma. Mam wrazenie ze najwiecej zlego to zawsze pisza o sobie firmy nawzajem. Najlepiej chlopy jechac i sie samemu przekonac. Ja teraz z semiserwisu jade do Niemiec, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] iste stawki. zobacze jak bedzie na miejscu.
kapi123 2012-10-31 16:22:57
Jak się idzie dostać do takiej firmy ? i czy potrzebując ślusarzy zatrudniają tylko z okolic Gdańska czy też innych województw ?
jon 2012-11-24 21:28:49
a ciekawe cy borynie wyplaciul tyn koston malowany (cwolik)
vvvvvvv 2013-01-15 15:20:16
ludzie odrazam wam tą firme .. naprawde to co oni wyprawiają pszejdzie wasze najsmielsze wyobrażęnia ,, kazda inna firma nisz .ta .. poprostu dostaniecie jałmuzne jesli dostaniecie
Boa 2013-01-29 20:21:23
Semi serwis bądź Semi HR to firma składająca się z prezesa obłożonego panienkami z telefonami w rękach. Nic więcej. Kasy nie zobaczycie. Zależy Ci na stracie czasu i pieniędzy to się pakuj do nich. Sam jednak kasy nie zobaczysz od nich bo na cygara i rachunki telefoniczne dla panienek by nie wystarczyło. Totalna lipa.
spawacz 2013-08-20 07:16:34
Poczytaj wszystkie opinie i pamietaj ,ze te dobre piszą te puste lale z biura ,która mądra to robi S. piss albo inny shit i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo to jet typ.Reasumujac jezeli jestes fizycznym i mętalnym masochistą to wymarzona praca dla Ciebie.A i jak lubisz byc strzyzony to jak najbarzdiej!
dęga 2015-01-12 09:16:15
Można się tylko zastanawiać czy na 2015 rok przyjęto jakieś nowe osoby na nowych warunkach czy wszystko funkcjonuje po staremu i nie ma nawet się co oszukiwać, że warunki będą lepsze. Pomóżcie mi proszę i powiedzcie czy oferta finansowa jest adekwatna do tego ile obowiązków spoczywa na pracowniku? Dzięki za info
dęga 2015-03-13 19:16:19
Semi serwis to przedsiębiorstwo usług technicznych specjalizujące się w branży produkcyjnej oraz spawalniczo-monterskiej, ostatnio nawet w Krośnie poszukiwali spawalnika. Tak z czystej ciekawości - ile mogli takiej osobie zaproponować do ręki kasy i czy oprócz gołej pensji można liczyć na jakieś dodatki czy niespecjalnie?
izwn 2015-03-27 22:33:37
Z tym ze znalezc dobrego pracownika moze byc nielada problemem, bo wiele osob albo wyemigrowalo albo wybralo przenosiny w rejony Polski, ktore spawalnikom sa w stanie zaoferowac zdecydowanie lepsze pieniądze. Tylko moze nie wszyscy wiedzą ile krosnienski zakład jest w stanie dać... Ktoś coś wie? Dzieki
Z Mazowsza . 2016-03-30 20:30:30
Panowie z słyszeliście o tym ze ta firma ma swoje odziały w Płocku i Warszawie .?Jeśli nie to poczytajcie sobie o nich ....i negatywnych opiniach ?
olek 2016-04-08 17:45:05
Z Mazowsza ., a co mas zna mysli pisząć o negatywnych opiniach, jeżeli anmawiasz kogoś do tego to jaki masz w tym cel? Myślę, że jezeli ktos bedzie zainteresowany ofertą pracy u nich to wysle cv i pojdzie na rozmowe i przekona sie jakie sa warunki zatrudnienia, nie musisz czytac o negatywnych komentarzach.
Zostaw swoją opinię o Semi Serwis - Krosno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Semi Serwis