brak logo

Arix Polska

Kleszczów

Opinie o Arix Polska

anonim 2011-02-03 00:55:38
Nie polecam tej wykańczalni ludzi, płace to już w ogóle szkoda słów - ludzie pracujący od początku istnienia firmy w Polsce przez 10 na najniższej krajowej.... Kierownictwo, brygadziści również pozostawia wiele do życzenia. Możliwości awansu znikome chyba że ktoś lubi l(usunięte przez administratora)może jeszcze jeszcze malutkie przez kumoterstwo.
Jednym słowem porażka
1
anonim 2011-02-06 22:37:14
zgadzam się firma beznadziejna chamstwo wykorzystują ludzi chcieliby aby za gówniane pieniądze robić po10 godzin i atmosfera okropna, rzeczywiście jeśli jest się lizusem i wtyczką to będą cię lubić ale nie zapłacą dużo, zarobki mierne nie ma żadnych szans na awans lub jakąkolwiek podwyżkę i mam na myśli biura. na produkcji za miesiąc pacy 1000 lub 1100 zł. omijajcie tą firmę z kilometra
1
aaaa 2011-05-30 12:55:04
Nie polecam! Nic tylko wyzysk ludzi!. Atmosfera nie miła. Przerwa na śniadanie 15 minut i do tego dzwonek po którym niezwłocznie należy wejść na halę. W czasie pracy nie można iść do biura, nawet z dyrektorem nie można porozmawiać, wszystko należy załatwiać przez pośredników - brygadzistkę. Na wszystkie wykonywane czynności jest określona norma.... która co chwile jest podnoszona...
(usunięte przez administratora)
1
anonim 2014-03-21 19:43:51
Z tego co wiem to jeszcze nikogo tam nie wykończyli dlaczego tak zle o tej firmie piszecie ja pracuje tam juz pare lat pensja zawsze jest na czas swieta wolne weekendy wolne o co wam wogóle chodzi.
1
Monika 2014-05-28 13:06:27
witam! napiszcie czy w firmie są przyjęcia
1
martin 2014-06-25 10:10:45
Niepolecam pracowałem tam i lipa jest.
anonim 2014-10-27 18:44:55
Jeszcze tego brakło żeby kogoś wykończyli! Autor wpisu jest chyba chory psychicznie...Jeżeli ludzie piszą, że firma jest beznadziejna to znają temat, a nie wpisują swojego zdania z powietrza. " Święta wolne weekendy wolne " haha normalnie rewelacja. Szkoda, że płacą minimalnie powyżej najniższej, ale wtedy już się można chwalić jak to dbamy o swoich pracowników... Najbardziej normą i analizami czasu pracy. Nie polecam tej firmy!
anonim 2014-11-14 17:30:54
Widocznie bardzo słabo się starasz w tym szukaniu. Jest w okolicy, a nawet w jednej strefie przemysłowej dużo lepszych firm niż Arix Polska.
stiwen 2014-12-31 23:22:35
Na szczytny cel w tym zakładzie nie zarobisz,bo tak naprawdę to nie ma kto zawalczyć o pracownika w tym zakładzie,niestety brak kompetentnych ludzi na odpowiednich stanowiskach to cała prawda.Liczy się język a nie umiejętności w prowadzeniu zakładu i dbaniu o dobro pracownika.Babka i butelka szampana to zwyczaj świąteczny od kilku lat.
1
mycha 2015-01-09 17:57:39
Ja tam przepracowalam ponad 8 lat. Szczerze to moge sie wypowiedziec ze jesli ktoś ma większe ambicje to nie polecam tej firmy. Jednego czego nie można im zarzucić to to ze wypłata zawsze jest na czas. Ale o jakąkolwiek podwyżkę trzeba czekac 3 lata i to sa śmieszne sumy... produkcji to juz w ogóle nie polecam. Najlepiej jest na magazynach. Przynajmniej bylo...
2
bezrobotny 2015-01-23 19:55:33
witam!
Czy arix daje umowe o prace?
Czy pracuje się nadgodziny i jak to jest roaliczane
Jakie sa zarobki np pracując na magazynie?
Czy są wolne miejsca pracy?
Za szczere odpowiedzi z góry dziękuje
3
ania 2015-06-22 21:44:20
Pani dyrektor pisze maile do brygadzistek ,a ma do nich 20 metrów by im wszystko ustnie przekazać. Pracowników nazywa złodziejami i nierobami bo jest frekwencja chorobowa. Od razu w mailach podkreśla ze żadnych podwyżek nie będzie.
brygadzistka W... to jest kapo z obozu koncentracyjnego. Drze się na wszystkich czy ma rację i czy nie ma zawsze musi być po jej stronie.
Praca dniówkowa tyle że normy z akordu. Atmosfera pośród pracowników to jak pies z kotem. żadnych uśmiechów na twarzach tylko patrzy jedno na drugiego wilkiem i kiedy cię można podpieprzyć. Pracuję pół roku i myślałam że tak będzie tylko na początku, lecz jest tak cały czas. najważniejsza jest wyśrubowana norma i analiza czasu pracy
8
niezgodny 2015-09-21 20:29:28
bo na magazynach mozna sobie niezle dorobic chocby na paletach euro epal,zostawiamy dwa slupki na samochodzie i kierowca placi niezla sumke-nikt tego nie nadzoruje
oko 2015-09-22 21:46:03
Zgadzam sie ,poniewaz pracowalem na magazynie i slyszalem rozmowe dwoch pracownikow ile palet zostawic i ile wziasc kasy ,za cos trzeba pic .
tomek 2015-09-23 10:50:12
Produkcja w tej firmie ma przechlapane:praca od dechy do dechy równo z "dzwonkiem" ,przerwa jedyne 15min ,co złego się stanie -wina produkcji,nawet jeśli braknie kartonów czy filmu z winy planowania to i tak na produkcji psy się wiesza.Co innego magazyny ,rozpoczęcie pracy jak w biurze od kawy ,trochę się pokręcą po magazynie przychodzą goście z biura ,znowu kawa ale z ciastem bo to (szlachta)potem papierosek w blaszaku lub za paletami-średnio co godzinę -wszyscy to widzą.Poza tym kumoterstwo na zasadzie- ty coś dla mnie to masz lżej.Nie polecam tej firmy tym co chcą coś osiągnąć a nie tyrać za grosze!!!
1
oko 2015-09-24 18:42:13
Daruj sobie ta firme , kadra to magistry po uniwersytecie w radomsku bez kultury osobistej ,zero pojecia o prowadzeniu firmy ,tylko imprezy pod grzybkiem w glowie .ogulnie w firmie jes kryzys wiec niema przyjec.
cezar 2015-09-24 22:13:07
Ta firma to dno dna...
aj 2015-09-29 13:32:01
Przepracowałam tam kilka lat i jedno co mogę stwierdzić, że odkąd odszedł Kaźmierczak - ówczesny dyrektor zakładu, jest tam coraz gorzej... Faktycznie Dyrektor Planowania Produkcji nie ma za grosz kultury osobistej, jako osoba na takim stanowisku powinna świecić przykładem, a z tym bywa bardzo różnie... Dobrze, że ma pod sobą brygadzistkę, która ma głowę na karku i umie dobrze sobie rozplanować pracę i ludzi... A to, że jest ostra? No cóż tego wymaga stanowisko, do pracy przychodzimy żeby pracować, a nie bawić się czy plotkować... Nie kokietuje, nikogo nie faworyzuje, do wszystkich podchodzi na równi i wszystkich tak traktuje i przede wszystkim nie obgaduje nikogo tylko "wali" prawdę prosto z mostu.
wtemacie 2015-10-02 16:06:59
Może na tych uniwersytetach lepiej uczą ortografii niż Ciebie. Osoby wyrażające takie opinie są pełne kompleksów i widocznie zazdroszczą nawet takiego wykształcenia.
zaćmienie słońca 2015-10-02 20:20:25
widzimy tutaj osobę bardzo zainteresowana praca na magazynie , bardzo chętnie przyjmiemy tą osobę na magazyn , wiedzy dużo lecz chyba pracowitą osoba to nie jest gdyż ma czas obserwować co dzieje się na magazynie czyżby ta osoba była przyjęta do pracy dla obserwacji, czy nie ma pracy na ty dziale co pracuje ? dlatego tak dużo błędów zdarza się na produkcji ? wszystko jasne :)wydaje mi się ze ta osoba która pisze co dzieje sie na magazynie nie ma zielonego pojęcia o niczym ale to szczegół :) skoro uważasz ze jest tak kolorowo na magazynie złóz podanie na pewno będziesz przyjęta tylko dobrze sie zaopatrz w ciuchy zimowe bo idzie lekkie ochłodznie i krótka koszulka nie wystarczy a pensja ci nie wystarczy na wykupienie leków :)
1
zaćmienie słońca 2015-10-02 20:21:45
widzimy tutaj osobę bardzo zainteresowana praca na magazynie , bardzo chętnie przyjmiemy tą osobę na magazyn , wiedzy dużo lecz chyba pracowitą osoba to nie jest gdyż ma czas obserwować co dzieje się na magazynie czyżby ta osoba była przyjęta do pracy dla obserwacji, czy nie ma pracy na ty dziale co pracuje ? dlatego tak dużo błędów zdarza się na produkcji ? wszystko jasne :)wydaje mi się ze ta osoba która pisze co dzieje sie na magazynie nie ma zielonego pojęcia o niczym ale to szczegół :) skoro uważasz ze jest tak kolorowo na magazynie złóz podanie na pewno będziesz przyjęta tylko dobrze sie zaopatrz w ciuchy zimowe bo idzie lekkie ochłodznie i krótka koszulka nie wystarczy a pensja ci nie wystarczy na wykupienie leków :)
UCZCIWA 2015-10-02 23:43:59
A cóż to za brygadzistka taka wychwalona, co do magazynu w każdej bajce jest trochę prawdy, a niestety trochę jest .Nikt nikogo nie trzyma ,pracę można zawsze zmienić ,a najlepiej wychodzi krytyka .A tak na marginesie to osoby piszące jesteście Polakami ,a gdzie Wasza pisownia ,ortografia ,zwracajcie uwagę na to co piszecie i jak piszecie ,bo włos na głowie się jeży jak się czyta te WASZE BŁĘDY.
gall anonim 2015-10-03 14:26:22
Nie pisownia jest tutaj ważna -ktoś zmienia temat .W zakładzie pracy wszyscy powinni być traktowani jednakowo a z tego co czytam to tak nie jest.Niech się wstydzi cała dyrekcja firmy !!!
zaćmienie słońca 2015-10-03 15:31:57
z tym mogę się zgodzić w zupełności albo sa wszyscy traktowani jednakowo czyli od każdego wymagamy co od drugiej osoby albo jest 100 % faworyzacja pracownika bo jest przyjęty po znajomości i nie wolno go przemęczać :)
duch 2016-01-25 01:02:27
Proszę cos napisać o zarobkach i czasie pracy tzn ile godz w miesiącu?
ja 46 2016-03-08 23:24:35
Jeżeli nie wiesz co to jest mobbing to polecam zatrudnienie się w tej firmie.
Już niedługo pani dyrektor AP i brygadzistka WP poznają też znaczenie tego słowa. Na tę chwilę skrzętnie notujemy ich zachowania wobec podwładnych a one zapomniały ,że istnieją dyktafony i kamery.
Pracy szukajcie w innych miejscach i omijajcie tę firmę szerokim łukiem.
4
Tadeusz16 2016-03-27 21:26:00
Gdyby w tej firmie były zastosowane wszelkie szeroko pasmowe przepisy bhp i nie tylko, to funkcjonowanie tego zakładu znacznie lepiej wyglądało by w świetle innych firm , tak naprawdę przy szczerym zastosowaniu wszelkich norm dopuszczalnych już od paru ładnych lat ta firma nie istniała by na rynku nie pomijając tutaj ani nie wymieniając osób odpowiedzialnych za te o to czynności gdyż tak naprawdę nie ma w tej firmie osoby która dobrze i sumiennie wypełniła by obowiązki np. Bhp i nie tylko pewnie zależne jest to od zaróbków i dlatego nikt się nie przykłąda do swojej pracy aby ja wypełnić w 100 % z szczerym sumieniem nie polecam tej firmy przedewszystkim osobom młódym gdyż tylko stracicie czas ja osobiście przepracowałem tam pare lat i były to lata zmarnowane. mam nadzieje że w końcu ktoś przejrzy na oczy w tej firmie i będą zachowane choć w paru % normy bezpieczeństwa gdyż o nieszczęście jest nie trudno a cena za to może być znacznie wyższa pozdrawiam wszystkich i zycze dużo zmian.
1
klaudia 2016-08-15 09:48:40
Pracowalam w tej firmie 1,5 roku i niestety musze przyznac tadeuszowi racje bo tak jest na serio, wierzcie lub nie ale ta firma to dno i kazdy pracuje na ( usunięte przez administratora ) Pozdrawiam
1
Wa 2016-08-15 09:55:22
No co ja mogę powiedziec, wszystko przecież jest dobrze, nie wiem skąd macie takie negatywne opinie, w każdym razie wszystko jest tutaj na właściwym miejscu, pensje sa na czas, umowy są też dość dobre, no chyba wszystko jest w porządeczku wiadomo to nie od dziś
1
pracowacz12 2016-11-23 10:09:05
Hej, a ja tam jestem z pracy zadowolony w tej firmie. Pracuję tu 2 lata i nie narzekam. Kasa na czas, nie płaca najniższej krajowej, czasem się trafi dziwna osoba...ale gdzie takich nie ma! Jak się solidnie podchodzi do swoich obowiązków to raczej brak powodów do tego żeby ktoś na ciebie krzyczał itp. Moze kiedyś było gorzej ale teraz jest ok.
Zostaw swoją opinię o Arix Polska - Kleszczów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arix Polska