Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PHUP Andrzej Szeszycki

Pracowałeś w firmie PHUP Andrzej Szeszycki i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gosia - 2013-04-04 18:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bony, premia anno domini 2012 to już historia. Jest to podziękowanie za naszą całoroczną pracę. Na to wychodzi, że byliśmy beznadziejni, fatalni wręcz ułomni! A więc będąc lojalnym, pracowitym, wykazującym zaangażowanie nie otrzymujesz absolutnie nic! Jaki z tego płynie morał, bądz leserem, olewj swoje obowiązki i też nie dostaniesz nic! Kończy się rok, a więc w modzie są jakieś podsumowania, plebiscyty. Jak dla mnie i nietylko, cytatem mijającego roku są słowa pewnego kierownika cyt.: 'PANOWIE ZUŻYWACIE ZA DUZO PAPIERU TOALETOWEGO, TO MUSI SIĘ SKOŃCZYĆ...."! Ja się pytam, to czym gazetą, czy wogóle? Niech te słowa będą wizytówką całej tej "wielkiej" firmy.
zdjecie uzytkownika
IZKA - 2013-04-04 18:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez administratora] firma, praca ponad możliwosci człowieka za śmieszną pensję 1181,36 zl masz sie całkowicie poswiecic firmie, a jeszcze co miesiąc i tak obetną pensje bo przeciez za duzo zarabiamy. do tego trzeba przepracowac 2 soboty w miesiącu, NAJLEPIEJ ZA DARMO!!!!!!!!!! !!!!!!
zdjecie uzytkownika
Magazynier-z-ca magazyniera - 2013-04-08 12:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnimi czasy pojawiają się dziwne stanowiska otóż koordynator, kogo?
Co on koordynuje, sprawdza, kontroluje? Kierownika, dyrektora? Jesli są takie etaty, to może pomocnik magazyniera vel koordynator magazyniera? Będzie on chodził przy magazynierze i koordynował jego pracę. Ale wypłatę będzie odbierał jak przystało na koordynatora, czyli.... więcej niż magazynier, bo on jest koordynatorem. Kpina!!!!!
zdjecie uzytkownika
Dark Angel - 2013-04-15 17:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm wiecie czytam to wszystko i nie mogę uwierzyć... że byłam taka głupia i ślepa i prędzej nie weszlam na ta strone zeby przeczytac z czym bede miala doczynienia. Moze przynajmniej nie zostalabym potraktowana jak wycieraczka, nic nie znaczaca rzecz w rekach jakis [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ktorzy nie maja szacunku dla samych siebie a co dopiero dla drugiego czlowieka. Zarowno hurtownia PHUP jak i siec sklepow polskich to jakies nieporozumienie i wyzysk czlowieka. Nie polecalbym tej pracy nawet najwiekszemu wrogowi bo mysle ze nawet taka osoba nie zaslugiwalaby na takie ponizanie. WYZYSK CZLOWIEKA !!!!! Jesli ktokolwiek to czyta to uwierzcie mi ze szczerego serca, gdyby to byla ostatnia praca w kraju NIGDY BYM JUZ TAM NIE WROCILA. Wspolczuje wszystkiem ktorzy nie maja wyjscia i musza sie dawac tak traktowac i ponizac przez tych wszystkich "kierownikow" ktorzy nawet nie wiedza czym jest prawdziwa praca. Szyldem tej firmy powinny byc slowa: "Arbeit macht frei" wszystko niestety do tego daży.
Ale ciesze sie ze nie jestem sama, chociaz szkoda mi nas wszystkich.. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
QWE - 2013-05-01 11:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie ładne kilkanaście miesięcy aż sam się teraz dziwię że tak długo wytrzymałem ..., pensje małe odpowiedzialność za towar jeśli czegoś brakowało a nie raz brakowało musiałes pokryc to z własnej kieszeni bo zmianowy nie chciał podpisać protokołu.. , auta w opłakanym stanie łyse opony i nie tylko z reguły przeładowane o nawet parę ton czas pracy to już zupełna parodia nawet i po 16 godzin i oczywiscie na drugi dzień znowu na 5 do pracy bo towar musi być wywieziony człowiek się tam nie liczy byle towar był dostarczony i klient zadowolony . NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
........ - 2013-05-04 14:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poznań po 200,300 zł premii..... A Gniezno za nich połowę roboty odwala......
zdjecie uzytkownika
sara - 2013-05-20 20:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znajomy ma zone na oddziale w Gnieznie twierdzi ze u Szeszyckiego zarabia bardzo dobrze bo 4000zl.moze poniosla go fantazja????
zdjecie uzytkownika
kierowca bombowca - 2013-09-14 17:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
No Panie i Panowie przecież tutaj nie jest TAK ŹLE można tu zarobić nawet te 2500 zł wystarczy pracować ok 300 godzin ( czyt. przy zrobieniu miesięcznej normy wychodzi 1300 zł :-) mniej niż Biedronka) miesięcznie gdzie średnia dzienna ok 12-15 godzin :-) to mały pikuś.
Przecież nikt z nas nie ma rodziny i nic do roboty w "wolnym czasie" więc można chyba coś dla "naszej kochanej firmy " zrobić.
No a CB radia mamy po to by uciekać przed inspekcją ale jak już nas złapią to Ci [usunięte przez administratora] powie "przecież widziałeś ile brałeś" i ręce umywa ( żałosne ). A przecież inspekcja im kary nie nałoży bo my jesteśmy na własnej działalności więc nie jesteśmy tam zatrudnieni i komu nakładają mandat ....KIEROWCY.
Ps.Poszukiwane jest nowe stanowisko pracy kontroler kierowcy czyt. "tajniak" który jeździ za kierowcą. Następne niezbędne stanowisko.
Pozdrawiam wszystkich pracowników na niezbędnych stanowiskach tj.koordynatora od czego ????nie mam pojęcia ważne że kasa na konto wlatuje i jest dostęp do neta :-) / narzeczoną koordynatora bo przecież to jest firma rodzinna :-) co robi??? odciąża logistyka co miał za dużo na głowie bo nie mógł w spokoju poszukać nowej karty graficznej na allegro albo jakiejś innej części komputerowej.
Pytanie dla kierownictwa:
Gdzie te czasy co kiedyś był tylko jeden logistyk ogarniał wszystkie te czynności za 3 o których wcześniejsza mowa? To są już dwa etaty za dużo a nie wspomnę już nic o biurze.
Jak nie macie na co wydawać pieniędzy to podwyżki dajcie.....
zdjecie uzytkownika
gnieźnieński rumak - 2013-10-05 20:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Jako BYŁY kierowca tej firmy odradzam tutaj prace na w/w stanowisku dla waszego dobra... w 100% zgadzam się z przed mówcą ( czytaj wyzej ) TA FIRMA TO PORAZKA ODRADZAM !!!!!
zdjecie uzytkownika
kaśka - 2013-12-03 09:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanko do XYZ jak sprawa po Białych Błotach?
Z problemami do sądu to musieli cię nieźle wkurzyć?
Ja pracuję w Gnieźnie i chyba tez ich zaskarżę.
Daj sygnał jak Ci poszło?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2013-12-23 12:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Mam pytnie ,bo widzialem na portalach spolecznosciowych ze jakas dziewczyna podaje sie za corke Andrzeja i Urszuli Szeszyckich.Oni maja corke o imieniu Ewa Szeszycka??Moze ktos wie jesli tk to prosze o pomoc.Dziekuje
zdjecie uzytkownika
urlich89 - 2014-02-05 17:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wyglądają zarobki kierowcy kat. C?
Czy wszyscy kierowcy są na własnej działalności?
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-02-11 17:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [urlich89 - 2014-02-05 17:29:38]:
wszyscy są na własnej działalności
zdjecie uzytkownika
grabs - 2014-05-28 16:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktos moze wie jak jest na oddziale w Gorzowie Wlkp? Jak wyglada praca ph w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-26 17:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jestem zainteresowany pracą jako kierowca kategorii C. Na jakim sprzęcie pracuje się w PHUP A. Szeszycki?? Dla mnie to istotna sprawa, bo jak do tej pory zawsze był problemy z samochodami na których jeździłem. A potem to problemy z policją przy ewentualnym zatrzymaniu i w ogóle jest nieciekawie.
zdjecie uzytkownika
kierowca b - 2014-08-05 07:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zmęczony :( - 2013-02-12 14:46:07]:
PHUP GNIEZNO - firma w ktorej jest wiecej kierownikow niz pracownikow fizycznych. ta firma to istna patologia szczegolnie u nas w Centrali niewiem jak sie maja odzialy ale slyszalem ze w bydgoszczy handluja paletami i czerpia z tego zyski ...
zdjecie uzytkownika
kier - 2014-08-05 12:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to.. wiecej keirownikow niz pracownikow. chyba ze masz jakas inna definicje kieronika niz ja sobie mysle. ale z tego co widze to faktycnzie nasze definicje sie moga roznic jestes w stanie mi napisac jak to liczbowo albo procentowo wyglada, bo na prawde wydaje sie mi to niesamowite. jako kierowca ciekawe ile mozna dorobic sobie ? juz nie mam zamiaru pracowac za jakis bezcen wiec wole wczesniej o to zapytac zeby pozniej nie bylo niespodzianek na koncie albo podczas rozmowy. bo po co tracic czas...
zdjecie uzytkownika
benek34 - 2014-09-04 08:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chamstwo obluda a przede wszystkim fałszywość ... I pełno konfidentów na oddziale.zenada.ze tacy ludzie dobrali się do koryta .nic nie robią i gęby usmiechniete od ....
zdjecie uzytkownika
uśmiech - 2014-09-04 17:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to, że ludzie chodzą uśmiechnięci to nie uważam za coś bardzo złego. ja bym od razu ludzi tak nie nazywał bo co takiego robią ci konf,,,, chyba nic złego albo nic co jest karalne. bezsensu to wszystko. Ja to po pracy nie wiem już co robić, znaczy szukam nastepnej ale mnie nie chce ;> co do tych kierownikow to tez jestem ciekaw jak to jest.
zdjecie uzytkownika
Mycha 13333 - 2014-09-12 15:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma wykorzystujaca ludzi slabo placaca,,,,nie liczy sie dla nich czlowiek
zdjecie uzytkownika
obs - 2014-09-15 20:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli narzekasz to zmień pracę.
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-09-21 23:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie to co napisales obs to prawda, jak tak narzekaja wszyscy to niech zmienia prace moze komus sie bedzie podbalo i nie bedzie tak narzekal na to ze placa. na pewno by sie zmienilo podejscie ludzi jakby byli na bezrobociu rpzez rok tak jak ja - nie wiem czemu ale jak tylko ide do pracy to firma upada ...
zdjecie uzytkownika
m.s. - 2014-10-09 19:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zmieńcie pracę! mam znajomych, którzy tam pracują i bardzo sobie chwalą. Wszystko zależy od stanowiska...
zdjecie uzytkownika
jakie - 2014-10-10 16:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jakie stanowisko jest najlepsze do pracy? Szczerze wam powiem, że chciałbym mieć takie najlepsze... moja poprzednia praca była tak słaba, żę terraz myślę, że należy się mi coś nowego. Tylko potrzebuję coś zrobić w tym temacie! a do tego potrzebuje waszej pomocy. Opiszcie mi wszystko jak to wygląda bo można źle na tym wyśjć
zdjecie uzytkownika
jg - 2014-11-27 23:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oddawajcie złodzieje kase kierowcom,sprawe i tak przrgracie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHUP Andrzej Szeszycki
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x