Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PHUP Andrzej Szeszycki

Pracowałeś w firmie PHUP Andrzej Szeszycki i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
oo.oo.oo.oo.oo - 2015-04-19 17:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ODDZIAL BYDGOSZCZ POMIMO NOWEJ HALI WARUNKOW PRACY I SPRZETU ,(za co pani Szeszyckiej dziękujemy)TO TOTALNA PORAZKA POD WZGLEDEM ZARZADU (AKWARIUM) ZERO SZACUNKU DLA MAGAZYNIEROW I ICH PRACY CIAGLE PLOTKOWANIE SPIJANIE KAWKI I NARZEKANIE JAK IM CIEZKO .ZERO JAKIEGOKOLWIEK KONTAKTU ROZMOWY ZE STRONY PRZELOZONYCH Z PRACOWNIKAMI SZKODA ZE NIKT Z CENTRALI NIEINTERESUJE SIE ODDZIALAMI
zdjecie uzytkownika
1 - 2015-04-20 09:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
?
zdjecie uzytkownika
2 - 2015-04-20 09:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
?
zdjecie uzytkownika
mocny - 2015-04-20 09:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rob swoje i nieprzejmuj sie heh zycze wszystkiego naj gniezno
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-20 16:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Etam
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-04-22 20:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma do kitu.kierownik nie potrafi nic ogarnąć. Do pracy przyjmuje osoby bez uprawnien na wozki choć na nich jezdza wszyscy. zima ogrzewanie nie działało bo oszczędności. gdzie jest bhpowiec i inspekcja pracy????? wszyscy rypia za marne grosze na własnych działalnościach. zero poszanowania do ludzi. niektórzy brygadziści sprzedają na lewo palety ale nikt nic nie widzi. pija po pracy to rzecz normalna. Kierowca Roman pije i ćpa w czasie pracy. Rozpija innych pracowników którzy później nie przychodzą do pracy. Rypie się tu dol bolu nadgodzin choć umowy te sa nie zgodne z prawem pracy i powinna inspekcja się za to zabrać. Po za tym sa kamery na których widać co się tam dzieje. Nowy magazyn to trzeba ciac koszty i rypac jak murzyn. Niech ktoś zareaguje i wytepi to co tam się dzieje. Niektorzy to niedosc ze pija przed siedziba firmy to cpaja i wszyscy wiedza o kogo chodzi.nadaje się to do gazety i instytucji co zrobia z tym porządek. nie ma tam wogole zasad bhp i pracuje każdy byle by robił za murzyna.
zdjecie uzytkownika
1 - 2015-04-23 11:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma do deeee
zdjecie uzytkownika
r - 2015-04-24 07:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze znowu za dobrze bylo w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a taki spokoj byl od grudnia ... ladnie nacpany musiales byc zeby to napisac , haha na forum sami twardziele jak zwykle ...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-27 20:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy jesteście wszyscy pojeba..!!!!!!!!!
Najlepsza zmiana IP he he he
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-05-17 22:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wy wszyscy robicie sobie podgórkie i jestescie nie poważni . Zachowujecie się jak dzieci . pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pracownik ostrowski - 2015-05-24 22:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzymajcie się z daleka od tej firmy. Pieniądze marne, a nadgodzin w ciągu miesiąca można nawet uzbierać 50 w szczególności w biurze!Zero szacunku ze strony dyrektorki a w szczególności od kierowniczki. Obgadywanie i podkładanie kłód ,byleby mieć najgorzej!!! A kobiety na lekach uspokajających! TRZYMAJCIE SIĘ Z DALEKA!!!
zdjecie uzytkownika
normalny.pl - 2015-06-19 23:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE W dobie dzisiejszej cywilizacji i kultury osobistej panuje w tej firmie patologia normalnego szanowania współpracownika jako człowieka .Nie które osoby pracujące na magazynie nie powinny sie tam wogóle znajdować bo ich zachowanie w stosunku do innych pracowników jest poprostu kary godne ( BRAK SZACUNKU ) Jedni w luja grają że pracują drudzy gadaja zeby podpuscić a potem sprzedają i jeszcze sa tacy butni siebie (CWANIACZKI PO.........NE) że lać to za mało Pani Ula , podejrzewam że jak by mogła sie zakamuflować i zobaczyłaby iusłyszała nie których to juz by nie pracowali bo to jest za powazna firma żeby takie osoby zatrudniac .A co do kierowców jak wyzej sa tacy i tacy przy takiej ilosci musza sie znalezc troche inni . Nie uzywam nazwisk bo kazdy wie z kim pracuje Co do zarobków ----------- pipipi. życzę miłej pracy i więcej rzetelnosci w tym co się robi
zdjecie uzytkownika
Archeolog - 2015-06-30 17:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mocarze przy piwku. Ha ha
zdjecie uzytkownika
stefan - 2015-06-30 19:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale dodales opinie o masakra
zdjecie uzytkownika
Oburzona - 2015-07-14 23:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I znów wszystko zamiecione pod dywan.Cisza no ale układy układziki w Bydgoszczy i nie ma na to rady. Wszyscy gadają a Pani Prezes nic nie zrobiła!!! A tak obiecywała nie tylko Pani Prezes ale i inni z Gniezna!!!! To jest przykre że Szefostwo nie dotrzymuje słowa!!!!!!!
Pani Prezes niech Pani się w końcu obudzi i pomoże Bydgoskiemu oddziałowi bo mamy dosyć terroru na Magazynie i w Biurze nas pracowników przez Brygadzistów!!!!!!! Pomocy!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
OSTRÓW WLKP - 2015-07-22 13:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firmy nie polecam w biurze nie mają szacunku do pracowników idziesz po W-Z to mają wielkie halo, dają ci stertę W-Z i masz się wyrobić a jak nie to mają do ciebie wielkie pretensje i żal, towar po rozwalany po całym magazynie wielki bałagan nie idzie się odnaleźć, chodzi się po magazynie i szuka a towar cały czas w innym miejscu. Żałosna firma a do tego pensja zero premii, jak co rozwalisz to musisz za to zapłacić (normalna głupawka), a jak coś zginie to najlepiej wzięli by ci całą pensje. Na godzine możesz wyjść nawet 6 zł jak mało WZ złożysz. Już Chiny robią się z tej hurtowni najlepiej za 1 zł niech ludzie pracują. Normalne to nie umowa zlecenie banalne paragrafy. zero respektu aby zarobić normalne pieniędze musisz tyrać ja wariat z paleciakiem aby zarobić parę groszy !!!
zdjecie uzytkownika
mietek - 2015-08-25 20:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie to dziwna sprawa, bo jeśli coś sie rozwali na magazynie to sa to zazwyczaj tak zwane straty magazynowe dla firmy i nawet sam magazyn nie ponosi za to zbytnio kosztów, tylko firma wpisuje to sobie w straty. Dziwi mnie więc, że tutaj obarczają kosztami pracowników, to trochę nie fair. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-09-24 23:23:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez mi sie wydaje ze nie fair. bo takie straty to normalna sprawa i ludzka rzecz. firma powinna brac poprawki na takie sprawy. a jak w ogole teraz z zatrudnieniem w PHUP Andrzej Szeszycki? bo nie widze ostatnio zeby kogos nowego do pracy w firmie poszukiwali. nie wiecie czy to sie za jakis czas zmieni? z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-11-01 19:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Bydgoskim oddziale dzieje sie samowolka, robią co chcą wszystkich mają w d... pracownicy są śmieciami a ekipa z akwarium jest święta i nie do ruszenia Sam Dyrektor i kierownik nic z tym nie robi gdzie wielokrotnie Dyrektorowi i Kierownikowi zgłaszalismy i nie zrobią nic i najgorsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nadal tam pracuja i robią co chcą. Żenada !!! A największą mendą jest I.P i jego się każdy boi i nie zrobią z tyranem nic
zdjecie uzytkownika
superbohater - 2015-11-01 23:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ala - myślę, że firma wzięła już poprawki i na pewno atmosfera w pracy zdecydowanie uległ poprawie. Musi być coś na rzeczy, bo ostatnio słyszałem, że pracownikom przyznano pakiet socjalny. Z resztą nie ma u nich teraz rotacji wśród pracowników, bo nie pojawiło się żadne ogłoszenie pracy, chyba że coś mnie ominęło? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Gniezno - 2015-11-04 20:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla osób idących na rozmowę o pracę w biurze w Gnieźnie.
W ogłoszeniu podana informacja, że zatrudniają o umowę o pracę, na rozmowie powiedziane, że okres próbny na zlecenie (w domyśle potem umowa o pracę). W drugi dzień pracy okazało się, że nikt tam pracujący nie jest na umowie, nieliczni na zlecenie (początkujący) reszta na samozatrudnieniu za 1800-2000 zł do ręki....
Dodatkowo dostaniecie do podpisania oświadczenie woli, w którym deklarujecie dobrowolne zrzekniecie się chęci pracy na umowę o pracę i waszą wolą jest zostanie na umowie zlecenie. Jak to jedna osoba mi powiedziała - zabezpieczenie dla firmy. A gdzie zabezpieczenie pracownika, który całym swoim majątkiem odpowiada za spowodowane szkody (co zresztą też jest zobligowany podpisać).
zdjecie uzytkownika
coś się tu niektórym pomieszało - 2015-11-04 20:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-11-01 19:49:25]:
Czytając te komentarze mam nieodparte wrażenie, że ktoś sieje na siłę ferment. Zero argumentów i merytorycznych wypowiedzi. Tylko jakieś żale, pretensje nie wiadomo o co oraz, przede wszystkim, niesłuszne oskarżenia. Teraz te emocje przerodziły się w chorą zawiść, zazdrość i próbę zamienienia ról. Piszesz o "samowolce". Co masz na myśli? Że przełożeni wydają polecenia a nie na odwrót? Że brygadzista jeden i drugi zaiwania na magazynie z zakasanymi rękawami a Ty nie możesz na FB "laikować" idiotycznych memów i publikować trywialnych półprawd i innych pseudo-mądrości życiowych? Że przełożony zwrócił Ci krytyczną uwagę, odnośnie Twojej pracy? Że samowolka "akwarium" sprowadza się do "proszę, czy mógłbyś?", ""proszę, zrób to", "dziękuję za dobrą robotę". To jest ten "terror"? Takiś zastraszony i sterroryzowany a jednak Ci się kawa nie wylewa a ręka nie drży. Śmieszna i żałosna ta walka nie wiadomo o co. O dłuższe przerwy, o brak jakichkolwiek wymagań, o miejsce pracy, które ma być miejscem rozrywki i spotkań towarzyskich? Przecież to już zakrawa o jakiś bunt i rokosz. Tak źle? To po co się tu męczyć? Po co chodzić do pracy, w której trzeba robić? Najlepsze świadectwo dają o sobie ci, którzy tą nieudolną próbę "przewrotu" zainicjowali. Samemu sobie "rąk nie wyrywają", próbują podkopać pozycję osób, które mają w miarę odpowiedzialny i uczciwy stosunek do pracy oraz narzucić własne zasady i filozofię funkcjonowania firmy. Na szczęście, tych osób jest coraz mniej a większość przychodzi tu codziennie pracować.
zdjecie uzytkownika
Jestem i będę - 2015-11-05 20:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brawo brawo jest nas więcej w 100 procentach popieram przedmówce
zdjecie uzytkownika
bbbbb - 2015-11-08 18:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [coś się tu niektórym pomieszało - 2015-11-04 20:22:53]:
No ciezko sie z tym nie zgodzic. Komu sie nie podoba to sie niech zwolni a nie miesza. Nikomu sie krzywda nie dzieje tylko leserom ciagle zle
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-11-08 19:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Leserami którymi tam są to są tylko K.D I.P P.K oni nic nie robią nieroby(usunięte przez administratora)Święta trójca złodzieji i leserow . Nie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bylyprac - 2015-11-15 07:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
odnosnie tego lizusowatego wpisu - jak to sie mowi wspolnie zamoczeni zawsze sie beda bronic nawzajem - teraz strach wam karze pisac same dobre wiesci o tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za to ze wam wasz ... poozwalal czy nadal pozwala na rozne rzeczy? wszyscy o tym wiedza tylko dyrekcja z gnienza udaje ze trzyma reke na niewiadomo na czym bo na pewno nie ogarnia tego syfu na torunskiej ! dyrektor i kierownik sie dobrali - jeden i drugi za nic nie ogarniaja tego za co biora pieniadze! w tej budzie zwanej akwarium siedza same najlepsze szychy co do pracy sie biora jak ma ktos z gniezna przyjechac - i widac ze to jest dyrekcji na reke bo nic z tym nie robi - wszyystkozamiecie sie zawsze pod dywan a ekipa z akwarium bedzie robila nadal swoje byle tylko zlodzieje z hali [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie komentowali bo szeryf i kierowniczka z kazdym zrobia porzadek bo karamba tylko slucha ich polecen a nie jest zadnym kierownikiem! i z tego co wiem jak robilem to widac pod dywan zamieciono temat europalet ktore zniknely podczas przeprowadzki widac ktos na tym zarobil. ten oddzial to jedna wielka porazka - w innych kompaniach sie smieja z tych glabow bo nikt tam nie ogarnia niczego i mozna ich robic na cacy . pod warunkiem ze sie da w lape . a szefowa podobno na to pozwala w co niewierze. ogolnie mobing i syf - nie polecam nikomu tej firmy chyba ze lubi lizac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za grosze. zal wlascicielce ze pozwala na taki syf w akwarium i folwark prywatny tych hamow zaluje ze tam robilem kiedys
zdjecie uzytkownika
antyobibok - 2015-11-15 07:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [coś się tu niektórym pomieszało - 2015-11-04 20:22:53]:
NIESTETY SKUCHA, BO AKURAT JA WIEM, W JAKI SPOSÓB "PRACUJECIE RZETELNIE" - WŁASNIE TY JESTEŚ NAJLEPSZYM PRZYKŁADEM NA TĄ PSEUDO "RZETELNĄ PRACE" - NIE WYROBIE BEZ KITU..... ZE ŚMIECHU... WIESZ KIM JESTEM I WIEM DO KOGO PISZĘ I NIE RÓB SIĘ SMIESZNY TYMI ALUZJAMI...WSZEDŁEM TU, BO DANO MI ZNAĆ, ŻE ZNOWU COŚ MIESZASZ.... OD RAZU WIADOMO O CO CHODZI..... NIE DAJESZ RADY W PRACY TO W NECIE MUSISZ ALUZJE I ŻALE WYPISYWAĆ.... ŻAŁOŚĆ PO PROSTU LUDZKA ŻAŁOŚĆ... A WYSTARCZY ZAJĄĆ SIĘ SWOJĄ PRACĄ A NIE OCENĄ PRACY INNYCH.... CHOĆ W TWOIM PRZYPADKU CIĘŻSZA LEKKO PRACA I TROCHĘ WIĘCEJ OBOWIĄZKÓW TO ZA DUŻO.... CO WSZYSCY WIDZIELI..... :) :) :)
zdjecie uzytkownika
antyobibok - 2015-11-15 08:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że tu ciekawie się dzieje i rózne rzeczy ludzie wypisują - z niektórymi się zgadzam z niektórymi nie - ale jedno jest pewne - za mało kontroli z głównej siedziby firmy! pozdrawiam oponentów i zwolenników oddziału Bydgoszcz.
zdjecie uzytkownika
Kolos - 2015-11-16 09:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kontrole to powinni robic na "magazynie"fajkowym bo niedlugo od siedzenia w kacie to ich te krolewskie tylki rozbola. Nierozumiem jak mozna marudzic na prace pracujac 50 godz miesiecznie bo reszta to sciema i zarabiajac 1400 zl i jeszcze zle. Zabrali im sciany z objazdowej za ktorymi mozna bylo przywalic komara i teraz sie burza pracusie. czas juz nadszedl i kolejnym sie kończy. Osama i tak was zaj.....
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-11-16 11:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe czy kierownik już powiedział wszystkim ze była w nocy kontrola z Gniezna z alkomatem i że złapali kogoś pod wpływem alkoholu czy ukrywa to jak wiele innych rzeczy.
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2015-11-17 11:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniales dodac Kolosie ze te królewskie tylki z fajek dodatkowo ogladaja tylko katalogi z avonu w biurze, a wszystkie WZ robią sie same -takie to cuda:) a moze poprostu zazdrosc Cie zżera ze One sa na tyle obrotne ze maja czas usiasc i odpoczac a Ty tyrasz jak po**b za darmo? i placzesz, ze cale zycie w magazynie musisz robic? Wez sie chlopie w garść bo tylko czepianie sie i podpierdzielanie innych Ci wychodzi-nic poza tym. A poza tym nikt Ci nie każe pracowac na magazynie. Byla informacja ze poszukiwany jest ph. Trzeba bylo skorzystać :)
zdjecie uzytkownika
Kolos - 2015-11-17 17:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przeciez wy jestescie specami od (usunięte przez administratora)i robienia zebran z zerowym skutkiem. Wasza obrotnosc za niedlugo przyda sie na mg spozywczym a nie na tym sanatorium ciechocinek.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-11-17 19:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Specami od konfidenctwa to jest Miniu i Karol 2 największe konfidenty Irka jego przydupasy i lizusy.
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2015-11-17 21:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dajcie sobie na luz !!!???
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-11-17 21:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto jest największym konfidentem w tej firmie ??? Karol i Miniu to największe przydupasy Irasa i największe konfidenty i im nie podoba im się jak kto pracuje i kto co robi.Zawsze tak było jest i będzie bo oni robią loda Irasowi i dlatego tak jest a jak kogoś sprzedają to mają premię.Pozdrawiam Konfidentow
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-11-17 23:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeciez najwiekszymi konfidentami sa i byli Miniu i Karol dwa najwieksze konfidenty i lachony Irasa. Oni o wszystko wszystkich sie wypytuja podpytuja a pozniej uprzejmnie donosza Irkowi a pozniej wszystko idzie do kierasa. Od zawsze nie pasowały im papierosy ze niby papierosy nic nie robia ale bierzmy pod uwage to ze jak maja robote to robia a jesli nie ma chwilowo wz to nie robiaale czekaja na robote a wam konfidenci ciagle cos nie pasuje. Idzcie Irkowi zrobic loba i bedzie wam lepiej.pozdrawiam konfitury
zdjecie uzytkownika
Ten - 2015-11-18 07:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Proszę wszystkich zakończmy wojnę polsko polską. Sami sobie szkodzimy
zdjecie uzytkownika
... - 2015-11-18 10:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dobrze ze macie urzad pracy blisko przyda sie wam. Hah
zdjecie uzytkownika
@ - 2015-11-18 14:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I Rafalek zostanie kierownikiem a potem oddział do likwidacji ha ha
zdjecie uzytkownika
Taka prawda - 2015-11-20 10:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawda jest taka jeśli chodzi o magazyn fajkowy że kiedyś to był zaszczyt pracować tam tylko nie liczni mogli tam pracować a teraz to brak słów. A konfidenci byli są i będą w tej firmie, magazynie.
zdjecie uzytkownika
Fan Jagody - 2015-11-20 20:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [@ - 2015-11-18 14:23:35]:
Nie no Fafał do kompletnej władzy, kto jeszcze ten bezmózg Kjerepka i jeszcze może Jagoda z papierochów? Trio jak skurw....
zdjecie uzytkownika
wakacje na magazynie - 2015-11-21 22:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeszcze na papierachach niech kieras z mla im zamowi materace, łóżka polowe itp. To co się tam od dłuższego czasu odp. to jest jakaś kpina. Wakacje i jeszcze im płacą za to. No cóż jaki zarządca taki magazyn.
zdjecie uzytkownika
była - 2015-11-25 19:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to jakieś nieporozumienie pracowałam tam miesiąc na fakturach obyczaje jakie tam panują to poprostu żenada a pracownicy się na to zgadzają i twierdzą że jest ok jak np. można jeść śniadanie podczas pracy ? albo zostawać dłużej w pracy i nie mieć za to zapłacone? Ja tego nie ogarniam
zdjecie uzytkownika
Carlo - 2015-12-02 14:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@byla pracowałaś miesiąc, to akurat dużo chyba nie wiesz, nie wiem dokładnie o co chodzi z tym śniadaniem, ale mi się to wydaje logiczne, w mojej byłej pracy nie mogłem jeść ;/ Praca jest dobra, na czas płacą, pewnie jesteś leniem i teraz się mścisz, praca nie polega na leżeniu
zdjecie uzytkownika
szczery - 2015-12-24 21:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wesołych Świąt
zdjecie uzytkownika
MINOTAURR - 2016-01-02 11:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wszystkiego Najlepszego dla pracownikow Naszej Firmy...
zdjecie uzytkownika
rampan - 2016-01-04 00:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma bardzo sympatyczna, no i ludzie bardzo spoko. Zawsze można się umówić z kimś na piwo czy coś, a w razie problemów można liczyć na pomoc innych pracowników.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-04 14:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma bardzo sympatyczna hmmmm no chyba nie wiesz co piszesz. no możliwe ze na piwo mozna sie umówić bo wiekszośc z chłopaków to alkoholicy ćpuny i pijaki dupowłazy i konfitury a zwlaszcza Mi..u i K...l ale są też tacy co mają te osoby w głegokim poważaniu. Jedyne osoby sympatyczne to brygadzista P.S i dziewczyny z fajek, chłodnia oraz z biur a tak to żenada.
zdjecie uzytkownika
Ashabi - 2016-02-06 12:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj niestety ale tylko nygusy trollują
zdjecie uzytkownika
Carlo - 2016-02-08 11:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miło to słyszeć @rampan bo zawsze powtarzam, że firmę i klimat tworzą własnie ludzie i to o nich najbardziej chodzi w takiej pracy, super, że są okej typami

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHUP Andrzej Szeszycki

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert