Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PHUP Andrzej Szeszycki

Pracowałeś w firmie PHUP Andrzej Szeszycki i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pracownik Bydgoski 2 - 2014-12-07 14:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [minot-r - 2014-12-07 14:25:09]:
O czym ty piszesz jakie fałszywe oskarżenia , cała prawda !!! chyba że masz założone różowe okulary i uszy zatkane i jesteś obojętny takiemu zachowaniu !
zdjecie uzytkownika
co raz blzej swietaaa... - 2014-12-07 17:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chodzi mi o zzawartość treści oskarżeń tylko ze jakiś pedał napisał DW .Ale pol magazynu niaetety się juz domyśla kto podszywa się i kto jebnal wpis w piątek o północy. Warto było robić wojny tydzień przed świętami . . . właśnie czy warto ?
zdjecie uzytkownika
Pracownik Bydgoski 2 - 2014-12-07 17:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [co raz blzej swietaaa... - 2014-12-07 17:21:41]:
Uważam że warto ,nowy magazyn , nowy rok czas na zmiany dobry jak każdy ,miejmy nadzieję że nie zamiotą tego znowu pod dywan i SZEFOWA załatwi to tak jak kilka lat temu i polecą w końcu głowy!!
zdjecie uzytkownika
Pracownik Bydgoski - 2014-12-07 17:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy warto robić wojnę przed świętami???? Warto !!!!!!! Jak nie zrobi sie porządku teraz to nie zrobią porządku nigdy !!!!! Koniec bycia śmieciami i popychadłem!!!! Wystarczy !!!!!!
zdjecie uzytkownika
Pracownik bydgoski 3 - 2014-12-07 19:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez się zgadzam,,niech pani Urszula zrobi porządek w oddziale Bydgoszcz tylko niech nie cierpią Bogu winni magazynie rowie.pozdrawiam oddział Bdg
zdjecie uzytkownika
magazynier gnieźnienski - 2014-12-07 19:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy z Bydgoszcz, macie kłopoty?? Takie jak my mamy to wy nigdy mieć nie będziecie. Głowa do góry.
zdjecie uzytkownika
wścibski - 2014-12-07 19:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego wzywacie panią Urszulę? Przecież nad w/w osobami jest jeszcze Dyrektor Oddziału ? Może on się zajmie porządkiem?
zdjecie uzytkownika
dodam że - 2014-12-07 20:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dastaję sms-a zajrzyj na stronę i link...patrzę i własnym oczom nie wierzę. Wszyscy jadą po wszystkich. Napiszę parę słów: Długo u was nie pracuję ale wiem jedno że istnieli istnieją i istnieć będą dyrektorzy, kierownicy, zastępcy, brygadziści i my zwykli pracownicy. To co w stołówce niektórzy opowiadają to mam wrażenie że wszyscy chcecie być co najmniej kierownikami. A tak się nie da. Mamy pracę do wykonania i musimy dać z siebie ile kto może, inni od kierownika w dół też mają jakieś zlecenia i myślę że robią to dobrze. Nie że bym kogoś bronił ale staram się patrzeć na to wszystko obiektywnie. Chwilami mam wrażenie że parę osób z magazynu czują się nie do wartościowane, wykonują pracę za brygadzistę i jeszcze dostają burę. Szkoda mi tego kolegi ale chyba za bardzo się rolą przejął. Jeden brygadzista zły drugi dobry, ale ten dobry uwagi nam nie zwróci że na posiłku jesteśmy np godzinę, ten zły warknie. Ten dobry idzie z nami na fajkę a ten zły zamknie drzwi. Pytam co lepsze?? Sami wiecie że jak nam popuścili na starym magazynie to wszystko było fajnie. Teraz niestety nowe przyszło i zapewne od nich też więcej wymagają a co za tym idzie również od nas. Tak sobie myślę że trzeba dalej robić swoje i niech każdy swego pilnuje, bo takie anonimowe wpisy do niczego dobrego nie prowadzą. A może zrobić zebranie załogi i uczciwie prosto w oczy powiedzieć co kogo boli. Przepraszam za moje mądrości, ale już raz przerabiałem taką sytuację i skończyła się ona tym że zacząłem u Was pracować. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Remas - 2014-12-07 20:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skąd ty (usunięte przez administratora)wiesz jak bylo na starym magazynie a tym bardziej ze dlugo nie pracujesz u nas a jak jest teraz???????????? (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Remas - 2014-12-07 20:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba ci nie poszlo
zdjecie uzytkownika
Remas - 2014-12-07 20:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba ci nie poszlo.pozdrowionka
zdjecie uzytkownika
Pracownik Bydgoski - 2014-12-07 21:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Remas a ty nie badz taki mądry
zdjecie uzytkownika
Pracownik Bydgoski 2 - 2014-12-07 21:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Otóż będziemy wzywać panią Ulę SZ.bo nasz dyrektor daje tylko ostrzeżenia wydaje się nam że jest mu to na rękę , nie widzi co dzieje się na magazynie z przodu w akwarium ,tak czujemy się wszyscy kierownikami , brygadzistami widząc zachowanie państwa K.D , P.K ,I.P oraz R.F od nas się wymaga dlaczego nie od nich , może czas założyć kamerę również i tam skończyły by się ich kawusie i przesiadywanie . Mamy nadzieję że SZEFOWA zareaguje!!!
zdjecie uzytkownika
Pracownik Bydgoski - 2014-12-07 22:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowniku Bydgoski 2 zgadzam się z toba całkowicie i czekamy na reakcje Szefostwa z Gniezna a na pewno reakcja będzie i to w krótkim czasie
zdjecie uzytkownika
Pracownik bydgoski takze - 2014-12-07 23:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziękujemy Ci Szefowo za lepsze warunki pracy .Naprawde dobra ekipa jest wśród magazynierow tylko czas na zmianę pewnych osób w akwarium .w końcu brudu wyszły spod dywanu.ludzie juz maja dosyć tych nierobow którzy biorą kasę za nic po prostu za nic
zdjecie uzytkownika
pracownik ostrowski - 2014-12-09 08:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie nie docenia się ludzi którym zależy na dobrej pracy . Zmianowi zostaja zmianowymi po kilku miesiacach bo dobrze wchodzą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Osoba która dostała umowe o prace rzuciła ją po kilku dniach praktycznie bez wypowiedzenia na zarobek za granice. Poczym przyjęcli ją spowrotem i oczywiscie ponownie dostała umowę o pracę . a ludzie dobrze pracujacy staraja się o nią kilka lat na własnej działalnosci i zleceniu. Trzeba z tond uciekać. Zwolnili kierownika cóż . Co będzie dalej? A i kto zatrudnił obecna pania dyrektor? idiotka nie znająca się na niczym
zdjecie uzytkownika
Obserwatorka - 2014-12-09 11:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasz Dyrektor w Bydgoszczy zna się na swojej pracy i jest w nią mocno zaangażowany. Rozwija Oddział , przybywa odbiorców , pracy jest coraz więcej i bardzo się z tego cieszę. Życzę panu Tomaszowi dalszych sukcesów i ukłony z mojej strony. Długoletni Pracownik.
zdjecie uzytkownika
he - 2014-12-09 11:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka wazelina
zdjecie uzytkownika
Obserwatorka - 2014-12-09 11:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mogę być nawet wazeliną ale taka jest prawda i zdania nie zmienię.
zdjecie uzytkownika
Pracownik Bydgoski 2 - 2014-12-09 16:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak pan T. zna się na swojej pracy i jest dobry w tym co robi , z tym się zgodzę ale niech dojrzy również co dzieje się na magazynie w akwarium i przestanie dawać ostrzeżenia!!!
zdjecie uzytkownika
Historia - 2014-12-09 17:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z wami pojadą to się zdziwicie! Polecą łby z góry na dół! Może i czas na to, tyle że jak zwykle najgorzej będą mieli Ci mali. A tak swoją drogą to przykro czytać jak po sobie jedziecie!
zdjecie uzytkownika
wstydliwy - 2014-12-09 18:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wstydzę się za swoich kolegów, którzy zwą się "magazynierami", zastanówcie się!!! Sramy we własnym domu!! Żal mi nas.
zdjecie uzytkownika
Mustafa - 2014-12-10 19:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Historia - 2014-12-09 17:51:39]:
Nie zauważyłeś, że nie jedziemy po sobie tylko po konkretnych osobach? Prawda sama się obroni prędzej czy później!!!!! Poniedziałkowa dostawa z Gniezna sprawdzona! Cud! Jednak te wpisy coś dają! Więc kto się boi najbardziej??!!
zdjecie uzytkownika
Mustafa - 2014-12-10 19:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wstydliwy - 2014-12-09 18:14:00]:
My chcemy to gniazdo oczyscić! mamy patrzeć i akceptowac niektóre patologie?!
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-12-11 07:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszędzie sa źli i dobrzy pracownicy tak samo jak źli i dobrzy kierownicy ale dobrze Wam radzę , takich spraw nie załatwia się na jakimś idiotycznym forum internetowym , jak macie problem to zgłoście się oficjalnie do dyrektora lub właścicielki ale nie rozwiążecie tego na takim forum , to nie miejsce na to.
Ponadto piszecie o przerwach na kawę , śniadanie i papierosy. Czy nie wiecie ile i jakie długie przerwy przewiduje kodeks pracy a o paleniu nie ma tam słowa, firma może całkowicie zakazać palenia ze względów bezpieczeństwa lub odliczać czas wyjścia na palarnię od przerwy śniadaniowej więc zastanówcie się najpierw lub poczytajcie zanim wypowiecie się. Jeszcze jedna sprawa, każdy z Was widzę zachowuje sie jak by znał się na wszystkim i był najważniejsza osobą w tej firmie, są pracownicy fizyczni od łopaty, magazynierzy, brygadziści, kierownicy , dyrektorzy i właściciele i ta hierarchia nie zmieni się, każdy wykonuje swoje powierzone obowiązki i powinien je wykonywac jak najlepiej a jak ktos uważa że zasługuje na awans bo jest lepszy to niech sie stara lub idzie tam gdzie takie stanowisko dostanie a nie krytykuje wszystkich jak popadnie nie wiedząc nawet kto i co ma w zakresie obowiązków i jakie prace wykonuje które nie są ściśle związane z popychaniem wózka czy zamiataniem podłogi.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHUP Andrzej Szeszycki
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PHUP Andrzej Szeszycki?
Zadaj pytanie
x