Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PHUP Andrzej Szeszycki

Pracowałeś w firmie PHUP Andrzej Szeszycki i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wstydliwy - 2014-12-09 18:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wstydzę się za swoich kolegów, którzy zwą się "magazynierami", zastanówcie się!!! Sramy we własnym domu!! Żal mi nas.
zdjecie uzytkownika
Mustafa - 2014-12-10 19:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Historia - 2014-12-09 17:51:39]:
Nie zauważyłeś, że nie jedziemy po sobie tylko po konkretnych osobach? Prawda sama się obroni prędzej czy później!!!!! Poniedziałkowa dostawa z Gniezna sprawdzona! Cud! Jednak te wpisy coś dają! Więc kto się boi najbardziej??!!
zdjecie uzytkownika
Mustafa - 2014-12-10 19:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wstydliwy - 2014-12-09 18:14:00]:
My chcemy to gniazdo oczyscić! mamy patrzeć i akceptowac niektóre patologie?!
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-12-11 07:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszędzie sa źli i dobrzy pracownicy tak samo jak źli i dobrzy kierownicy ale dobrze Wam radzę , takich spraw nie załatwia się na jakimś idiotycznym forum internetowym , jak macie problem to zgłoście się oficjalnie do dyrektora lub właścicielki ale nie rozwiążecie tego na takim forum , to nie miejsce na to.
Ponadto piszecie o przerwach na kawę , śniadanie i papierosy. Czy nie wiecie ile i jakie długie przerwy przewiduje kodeks pracy a o paleniu nie ma tam słowa, firma może całkowicie zakazać palenia ze względów bezpieczeństwa lub odliczać czas wyjścia na palarnię od przerwy śniadaniowej więc zastanówcie się najpierw lub poczytajcie zanim wypowiecie się. Jeszcze jedna sprawa, każdy z Was widzę zachowuje sie jak by znał się na wszystkim i był najważniejsza osobą w tej firmie, są pracownicy fizyczni od łopaty, magazynierzy, brygadziści, kierownicy , dyrektorzy i właściciele i ta hierarchia nie zmieni się, każdy wykonuje swoje powierzone obowiązki i powinien je wykonywac jak najlepiej a jak ktos uważa że zasługuje na awans bo jest lepszy to niech sie stara lub idzie tam gdzie takie stanowisko dostanie a nie krytykuje wszystkich jak popadnie nie wiedząc nawet kto i co ma w zakresie obowiązków i jakie prace wykonuje które nie są ściśle związane z popychaniem wózka czy zamiataniem podłogi.
zdjecie uzytkownika
juz ten czas - 2015-02-28 20:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NAJBARDZIEJ ZAJEBISCI SA CI CO PODPIERDALAJA I PIERDOLA FARMAZONY ZEBY TYLKO MIEC UZNANIE W OCZACH KIEROWNIKA A TAK NAPRAWDE (usunięte przez administratora)PALA NIC NIEROBIA .taki to pozyje znajomek heh znowu pozatrudniali nierobow .nic nie potrafią to chociaz postrzelaja z ucha .
zdjecie uzytkownika
krzyzowiec - 2015-03-11 08:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację to PAN ... W centrali robi 2 miesiące a się rządzi jakby 10 lat pracował i zakładał ta firmę nic dodać nic ująć .no cóż tak juz jest pozdr Gniezno i inne odz.
zdjecie uzytkownika
remik - 2015-03-28 12:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no widać po postach,że pani Szeszycka dba o Was. Ona wiele spraw nie widzi albo udaje.Jakby bardziej widziała pracowników i ich problemy z kierownikami i koordynatorami to dopiero by się zdziwiła
zdjecie uzytkownika
wścibski - 2015-03-28 13:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rzeczywiscie pani Urszula nic nie zrobi bo od dawna w firmie dzieją się straszne rzeczy i nic wszystko na nic wasze pierd....
zdjecie uzytkownika
oo.oo.oo.oo.oo - 2015-04-19 17:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ODDZIAL BYDGOSZCZ POMIMO NOWEJ HALI WARUNKOW PRACY I SPRZETU ,(za co pani Szeszyckiej dziękujemy)TO TOTALNA PORAZKA POD WZGLEDEM ZARZADU (AKWARIUM) ZERO SZACUNKU DLA MAGAZYNIEROW I ICH PRACY CIAGLE PLOTKOWANIE SPIJANIE KAWKI I NARZEKANIE JAK IM CIEZKO .ZERO JAKIEGOKOLWIEK KONTAKTU ROZMOWY ZE STRONY PRZELOZONYCH Z PRACOWNIKAMI SZKODA ZE NIKT Z CENTRALI NIEINTERESUJE SIE ODDZIALAMI
zdjecie uzytkownika
1 - 2015-04-20 09:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
?
zdjecie uzytkownika
2 - 2015-04-20 09:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
?
zdjecie uzytkownika
mocny - 2015-04-20 09:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rob swoje i nieprzejmuj sie heh zycze wszystkiego naj gniezno
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-20 16:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Etam
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-04-22 20:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma do kitu.kierownik nie potrafi nic ogarnąć. Do pracy przyjmuje osoby bez uprawnien na wozki choć na nich jezdza wszyscy. zima ogrzewanie nie działało bo oszczędności. gdzie jest bhpowiec i inspekcja pracy????? wszyscy rypia za marne grosze na własnych działalnościach. zero poszanowania do ludzi. niektórzy brygadziści sprzedają na lewo palety ale nikt nic nie widzi. pija po pracy to rzecz normalna. Kierowca Roman pije i ćpa w czasie pracy. Rozpija innych pracowników którzy później nie przychodzą do pracy. Rypie się tu dol bolu nadgodzin choć umowy te sa nie zgodne z prawem pracy i powinna inspekcja się za to zabrać. Po za tym sa kamery na których widać co się tam dzieje. Nowy magazyn to trzeba ciac koszty i rypac jak murzyn. Niech ktoś zareaguje i wytepi to co tam się dzieje. Niektorzy to niedosc ze pija przed siedziba firmy to cpaja i wszyscy wiedza o kogo chodzi.nadaje się to do gazety i instytucji co zrobia z tym porządek. nie ma tam wogole zasad bhp i pracuje każdy byle by robił za murzyna.
zdjecie uzytkownika
1 - 2015-04-23 11:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma do deeee
zdjecie uzytkownika
r - 2015-04-24 07:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze znowu za dobrze bylo w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a taki spokoj byl od grudnia ... ladnie nacpany musiales byc zeby to napisac , haha na forum sami twardziele jak zwykle ...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-27 20:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy jesteście wszyscy pojeba..!!!!!!!!!
Najlepsza zmiana IP he he he
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-05-17 22:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wy wszyscy robicie sobie podgórkie i jestescie nie poważni . Zachowujecie się jak dzieci . pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pracownik ostrowski - 2015-05-24 22:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzymajcie się z daleka od tej firmy. Pieniądze marne, a nadgodzin w ciągu miesiąca można nawet uzbierać 50 w szczególności w biurze!Zero szacunku ze strony dyrektorki a w szczególności od kierowniczki. Obgadywanie i podkładanie kłód ,byleby mieć najgorzej!!! A kobiety na lekach uspokajających! TRZYMAJCIE SIĘ Z DALEKA!!!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-19 23:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
normalny.pl - 2015-06-19 23:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE W dobie dzisiejszej cywilizacji i kultury osobistej panuje w tej firmie patologia normalnego szanowania współpracownika jako człowieka .Nie które osoby pracujące na magazynie nie powinny sie tam wogóle znajdować bo ich zachowanie w stosunku do innych pracowników jest poprostu kary godne ( BRAK SZACUNKU ) Jedni w luja grają że pracują drudzy gadaja zeby podpuscić a potem sprzedają i jeszcze sa tacy butni siebie (CWANIACZKI PO.........NE) że lać to za mało Pani Ula , podejrzewam że jak by mogła sie zakamuflować i zobaczyłaby iusłyszała nie których to juz by nie pracowali bo to jest za powazna firma żeby takie osoby zatrudniac .A co do kierowców jak wyzej sa tacy i tacy przy takiej ilosci musza sie znalezc troche inni . Nie uzywam nazwisk bo kazdy wie z kim pracuje Co do zarobków ----------- pipipi. życzę miłej pracy i więcej rzetelnosci w tym co się robi
zdjecie uzytkownika
Archeolog - 2015-06-30 17:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mocarze przy piwku. Ha ha
zdjecie uzytkownika
stefan - 2015-06-30 19:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale dodales opinie o masakra
zdjecie uzytkownika
Oburzona - 2015-07-14 23:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I znów wszystko zamiecione pod dywan.Cisza no ale układy układziki w Bydgoszczy i nie ma na to rady. Wszyscy gadają a Pani Prezes nic nie zrobiła!!! A tak obiecywała nie tylko Pani Prezes ale i inni z Gniezna!!!! To jest przykre że Szefostwo nie dotrzymuje słowa!!!!!!!
Pani Prezes niech Pani się w końcu obudzi i pomoże Bydgoskiemu oddziałowi bo mamy dosyć terroru na Magazynie i w Biurze nas pracowników przez Brygadzistów!!!!!!! Pomocy!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-22 13:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
OSTRÓW WLKP - 2015-07-22 13:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firmy nie polecam w biurze nie mają szacunku do pracowników idziesz po W-Z to mają wielkie halo, dają ci stertę W-Z i masz się wyrobić a jak nie to mają do ciebie wielkie pretensje i żal, towar po rozwalany po całym magazynie wielki bałagan nie idzie się odnaleźć, chodzi się po magazynie i szuka a towar cały czas w innym miejscu. Żałosna firma a do tego pensja zero premii, jak co rozwalisz to musisz za to zapłacić (normalna głupawka), a jak coś zginie to najlepiej wzięli by ci całą pensje. Na godzine możesz wyjść nawet 6 zł jak mało WZ złożysz. Już Chiny robią się z tej hurtowni najlepiej za 1 zł niech ludzie pracują. Normalne to nie umowa zlecenie banalne paragrafy. zero respektu aby zarobić normalne pieniędze musisz tyrać ja wariat z paleciakiem aby zarobić parę groszy !!!
zdjecie uzytkownika
mietek - 2015-08-25 20:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie to dziwna sprawa, bo jeśli coś sie rozwali na magazynie to sa to zazwyczaj tak zwane straty magazynowe dla firmy i nawet sam magazyn nie ponosi za to zbytnio kosztów, tylko firma wpisuje to sobie w straty. Dziwi mnie więc, że tutaj obarczają kosztami pracowników, to trochę nie fair. Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHUP Andrzej Szeszycki

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PHUP Andrzej Szeszycki?
Zadaj pytanie
alert