logo Mediane

Mediane

Gniezno

Opinie o Mediane

tekla 2012-08-10 09:41:06
Witam
Chcę się zatrudnić jako kierowca. Czy to prawda,że Mediane ma już 10 teamów?I istnieją dopiero od lutego?Kto pracuje jako handlowiec i może to potwierdzić?
Iwona 2012-08-14 11:45:53
Mediane sprzedaje urządzenia medyczne producenta polskiego, zarejestrowanego i z certyfikatami. Sprawdziłam przed zakupem:) Troszkę skomplikowane w obsłudze, ale mam instrukcję, poza tym używam tylko głównej funkcji,namocniejszej. Stosuję od 16 dni, na pewno poprawił się sen i ogólne samopoczucie. Wahania ciśnienia, ale w pierwszych dniach to normalne- stan się stabilizuje. Wszystko było wytłumaczone na spotkaniu, choć nie ukrywam,ze lektura dołączona do urządzenia wiele mi wyjaśniła. Skoro badania kliniczne były wykonywane i można to sprawdzić, to nie wiem, dlaczego ludzie się tak stresują.
ela 2012-08-14 17:29:19
fajne babki na infolini, miłe i kluturalne,spokojnie wszystko tłumacza,pozdrawiam
kraken 2012-09-27 08:24:20
bylem, widzialem i potwierdzam.szkoda nawet pisania.nie marnujcie swojego czasu na ta firme
TakiKtosiek 2012-10-01 18:11:45
a co osoby zwolnione z pracy moga napisac na temat firmy z ktorej je zwolnino? same zle rzeczy ja pracuje juz dosc dlugo i moja opinia jest jak najbardziej pozytywna, szefostwo jest bardzo fajne i pani kierowniczka fajna kobietka. nie zwalniaja za byle co trzeba umiec umawiac i stosowac sie do zasad w pracy, nie ma zadnych problemow z wyplatami, a tak apropo jak przychdzi sie na \'\'szkolenie\'\' inaczej próbe no to niestety moi drodzy ale jest to bezplatne ma to na celu sprawdzenie czy sie nadajecie do tej pracy! mi za szkolenie tez nikt nie zaplacil ale zdawalam sobie sprawe z tego ze od pierwszego dnia zalezy moje byc albo nie byc, wiec nie rozumiem o co chcecie sie sadzic??? praca fajna, atmosfera mila wiec jak najbardziej polecam!
nie usuwajcie komentarza 2012-10-11 11:28:56
firma trudna, telemarketerzy maja tam masakre- wymagają naprawdę dużo.
anonim 2012-10-18 12:48:00
Bardzo profesjonalnie przygotowana firma. W ciągu pół roku stali się najszybciej rozwijającą w branży bezpośredniej. Co chwila szkolenia (płatne przez firmę), ostatnio i szkoleniowiec z najwyższej półki. Na sali nie brakuje ludzi. Wypłaty na czas. Szefostwo to normalni ,nie zadufani w sobie ludzie i przede wszystkim- profesjonalnie prowadzący firmę,i pod kątem biznesowym i marketingowym. Wypłaty na czas,i bez marudzenia, stawki zawsze nie niżej niż konkurencja, a i premie dla najlepszych. Polecam, ale zaznaczam,jeśli się nie angażujesz, będzie Ci tu ciężko- motywacja jest srodze pilnowana;)
krystek 2012-10-18 22:48:48
W końcu porządna firma, w której wszystko dopięte jest na ostatni guzik.Jak ktoś nie ma ambicji i nie chce się rozwijać, radzę szukać pracy gdzieś indzeij .Tu macie szkolenia i dbanie o rozwój na każdym kroku. Pierwsza firma z przyszłością.
angelo1986 2012-10-19 16:08:24
Po raz pierwszy jestem pewny ,że trafiłem dobrze. Po przejsciach w poprzednich firmach z branży bezpośredniej, w których połowa zbankrutowała, tu mam pewność,ze przy takim poziomie zarządzania, nic takiego nie będzie miało miejsca. Nie ma to jak zazdrościć i dodawać kłamliwe opinie.Polecam,ale nie każdy może tu pracować- w tym momencie zatrudniani sa już tylko najlepsi handlowcy.
w szoku 2012-10-19 20:01:04
a zebyś wiedział/wiedziała ze sie postarała p.A. szukałam pracy w Gnieźnie troche czasu, i nie wiem czy sie ze mna zgodzicie co niektórzy, cieżko z pracą, naprawde.osoby poodchodziły a raczej zostały zwolnione ;-) i co? na same święta zostały bez roboty.a co do szefostwa? nie mam z nimi problemu w ogóle!!!! Nigdy w życiu nawet głosu na mnie nie podnieśli, i wiem ze na żadną telemaketerkę również,wiem że najlepiej jest osądzac kogos niż samego siebie, pracuje od kwietnia i nie zauważyłam żebu była rotacja personelu tak duża.Jak ktoś ma tak ogromne ambicje niech sam otworzy tak duża firmę, i da prace tylu ludziom, i utrzyma się na rynku.Powodzenia
Marlena 2012-10-21 10:33:21
Tak wystarczy się rozejżec i poszukac, dla chętnego nic trudnego. Albo firmy z branży padają,albo obcinają stawki.A tu wciąż nowe teamy, rozwój i trzeci produkt w drodze.A co najważniejsze sprzedaja tylko najlepsze jakościowo produkty-naczynia nie z gównianego amt i bioharmonzery polskiej producji. Nie oszczędzają , przynajmniej nie musimy wstydzić się produktów.
Kolorowa:) 2012-10-23 13:55:16
Witam, ja pracuję w tej firmie od pół roku i jestem bardzo zadowolona. Zarobki są satysfakcjonujące i atmosfera wśród ludzi jest super.Jeśli chodzi o kadrę zarządzającą,każdemu życze takich szefów. Firma daje również duże możliwości rozwijania się zawodowo.
Mają nowe pomysły i dają możliwość wypowiedzi i własnych pomysłów.
A. 2012-10-24 16:11:26
Tak wystarczy się rozejżec i poszukac, dla chętnego nic trudnego. Albo firmy z branży padają,albo obcinają stawki.A tu wciąż nowe teamy, rozwój i trzeci produkt w drodze.A co najważniejsze sprzedaja tylko najlepsze jakościowo produkty-naczynia nie z gównianego amt i bioharmonzery polskiej producji. Nie oszczędzają , przynajmniej nie musimy wstydzić się produktów.
Zaciekawiony 2012-10-25 13:55:57
Mój lekarz akurat stosuje terapię Rezonatorem Biofotonowym. Bierze 20 zł za 15min. Stosowania i dokładnie wytłumaczył mi, na czym polega równowaga komórkowa. Na razie chodzę do niego, bo po 4 sesjach widzę wyrównanie ciśnienia i poprawę ogólnego samopoczucia, ale wolę sprawdzić, zanim kupię sobie swoje urządzenie do domu. Napiszcie,jak na was zadziałał proszę.
Tyna 2012-11-08 14:59:00
Nowa pani kierownik !!! masakra!!! Jezeli bedzie tak robic ludzie sami sie pozwalniaja albo wykoncza psychicznie!!! Wspolczuje telemarkererka i pania w biurze!!!
Dori 2012-12-05 19:07:13
Masakra to jest mało powiedziane!Ale jeszce troche firma tak szybko jak powstala tak pad...!!! Pani kierownik swietna...statystyki gora..oby tak dalej [usunięte przez moderatora]
zzzzz 2012-12-05 22:06:56
co masz do nowej Pani Kierownik? oczywiście, że statystyki górą! może wreszcie skończą się układy i układziki jakie panowały w totalitarnym ustroju starej kierowniczki. co? teraz musisz normalnie pracować tak jak wszyscy inni? już nie wystarczy fałszywie się uśmiechnąć i donieść na koleżanki, żeby zyskać sympatie i uznanie przełożonej. Nowa Pani kierownik jak najbardziej mi odpowiada, chociaż czasem się zastanawiam na jakie tematy może rozmawiać ze swoimi asystentkami, których prostactwo i (usunięte przez administratora) nie zna granic. głęboko wierzę, że teraz będą liczyły się tylko wyniki, a nie jak było wcześniej układy i układziki wspomniane przeze mnie wcześniej.
kula 2012-12-12 14:26:03
..i sie skonczya laba jak za czasow (usunięte przez administratora) koncu ktos wzial sie profesjonalnie za telemarketing i tylko najlepsze osoby zarobia. Tak to jest,jak na poczatku bylo za dobrze i nic nie trzeba bylo robic, to teraz kazdy sie burzy. Tak naprawde mozna wydzwonic norme i premie,tylko pewne dwie dziewczyny nie wiedzialy,jak w tym pomoc,albo im sie nie chcialo.Zreszta wiadomo o kogo chodzi.Taka jest moja opinia.Zreszta okaze sie za miesiac,jak wyjda statystyki. I tak wole zostac tu, niz w innych telemarketingach w Gnieznie,gdzie trzeba pracowac po 8 godzin,wszystkie soboty i 1zl za kazda cofnieta koperte zabrane z wyplaty.Pozdrawiam placzki ktore i tak innej pracy w Gnieznie nie znajda. O sukcesie lub porazce PK tez sie dowiemy za miesiac dwa.
fifi 2012-12-13 21:16:34
(usunięte przez administratora) Albo jestes malo inteligenta albo sama gubisz sie z tym co piszesz!! Zanim cos napiszesz zastanow sie dwa razy..!!RAz piszesz jedno raz drugie!!A jak bardzo tak podoba ci sie pani kierownik to zachowaj to dla siebie..(usunięte przez administratora)!!Kazy ma swoje zdanie i mysli to co mysli!! Kazdy jest czlowiekiem..a widze ze ludzia strasznie sie nudzi!I Wiadomo ze jak jest tyle kobiet to plotki byly sa i beda!!To nie uniknione!!ale wydaje mi sie ze moze skonczycie obgadywac dziewczyny i pk..!! To jest ich praca i (usunięte przez administratora) wypelniaja swoje obowiazki..i pracuja dziennie tyle godz wydaje mi sie ze mozna to docenic a ze czasem zwroca uwage czy krzykna to sie nie ma co dziwic to ich praca!! wiec uszanujcie prace innych a nie (usunięte przez administratora)!! jezeli komus firma nie pauje drzwi otwarte!!!Nie oszukujmy sie warunki są tylko dla najlepszych lepsze niż były ale co zrobic!!
Pcs 2012-12-14 10:11:56
A moim zdaniem to wy za dobrze tam macie! Za gębę trzeba chyba chwycic jedna z drugim i wstrzasnac bo chyba sie wam (usunięte przez administratora) w głowach od dobrobytu. Popatrzcie jak wyglada w innych firmach i zastanowcie sie dwa razy o co wam lotto. Dyskusje wielkie uskuteczniacie... nie podoba się? TO SE PROSZE ZNALEZC LEPSZA PRACE!!!
jeszcze pracująca 2013-01-26 16:15:37
prawda jest taka że
większość tych które tam jeszcze pracują nie znalazła innej pracy ale to tylko kwestia czasu
:-) 2013-02-20 15:55:15
...... :-))) jest.... jeden facet..... ale nie sadze ze to jego liga.... :-)))
Zdziwiona 2013-02-20 19:29:24
A co to ekstraliga ten koleś? Ma dobrze jeden i reszta Pań :) Cóż on tam porabia???
???? 2013-02-24 13:55:40
No właśnie, co on tam porabia???czy on cos w ogóle robi???
Beja 2013-03-04 10:42:17
Czyżby kolega, który przychodzi coraz rzadziej?:P
W sumie mu się nie dziwię, w końcu wszystko już działa samo- telemarketing w końcu ułożony, po miesiącach bałaganu [usunięte przez moderatora], Mediane podobno ustabilizowało swoją pozycję na rynku,sprzedaż handlowcom wzrosła, z tego co widać po wynikach do wypłat i nikt nie musi się przynajmniej bać o prace. Jeden głupi telemarketing, a od nas w sumie wszystko zależy:
:) 2013-03-12 10:43:44
Ogólnie tak czytając to forum, zastanawiam się ile lat mają osoby które się tu udzielają, i jaki mają w tym cel. Myślę, że jakby nie patrzeć jesteście dorosłymi kobietami, które teoretycznie powinny mieć ważniejsze zajęcia niż przesiadywanie na forum i wyciąganie brudów firmy, obgadywanie innych osób, i narzekanie jak to źle i nie dobrze. Nikt was nigdzie na siłę nie trzymał, i nie zmuszał do pracy.
Zastanówcie się nad sobą, bo aż wstyd.
ola 2013-05-17 11:42:48
Nowa kierowniczka, cóż nowego, przecież to norma !!Tak się zastanawiam , czym sobie zasłużyła p. Marta, że jest od początku powstania firmy i jest .......nietykalna? Jak myślicie ? Czy tego nikt nie widzi ? Donosi na każdą kierowniczkę i żyje , a reszta to śmieci. Pozdrawiam wszystkie co im taka atmosfera odpowiada. Ola
ella 2013-07-10 09:36:03
dykcyjnych żadnych nie było, nie wymyslaj.łatwiej sie umawia i fajne konkursy, a reszta bez zmian.
sandra 2013-08-05 09:00:12
Średnia chyba wszędzie jest podobna. W weekendy mozesz sobie dorobić. Najlepiej wychodzą te, które mają dobre wyniki, słabsze zarabiają słabo:(
niesprawiedliwe 2013-09-04 16:09:44
Pokój VIP znów dostał kolejną premię-słyszałyście?Za te małe miasta,co dzwonią!Ile one tych premii już mają??!!Jestem ciekawa, czy faktycznie bedzie tam rotacja,czy nieważne jak dzwonią, zostaną tam na stałe.
Ela 2013-09-12 10:16:14
Praca jak to w telemarketingu. Nuda i monotonia.Stawki podobne do tych w Gnieźnie, tylko tu jest 6 godz, nie 8 .Za to wiary pełno, hałas jak w ulu. I 3 kierowników, po co?haha:)
Marika 2013-09-18 19:16:38
Jolaa - 2013-09-13 06:31:40

To w każdym callcenter tak jest że ci supervisorzy/teamleaderzy jak ich tam zwa jeszcze inaczej jest ich czesto duzo i kazdy ma pod soba kilka osob a ciezko targety realizowac w medianie czy raczej latwo jest
Moja mam się z tej firmy zwolniła siedział jej nad głową facet i stukał ją w plecy że źle mówi Czy nie uważacie że ta firma stosuje mobbing ?
ktos 2013-10-02 22:01:25
nie przychodzcie tu bo jest coraz gorzej wszyscy rządzą,teraz wprowadzili ze nie mozna w dni powszednie nadrabiać godz moze sie pracuje po 6 godz ale psychicznie wytrzymac nie mozna
7
surf 2013-11-26 13:57:37
cześc, szukam koordynatora do prowadzenia zespołu 4 grup na pokazach. Jeśli jesteś prelegentem i nie chcesz już prowadzić pokazów, wyślij CV surf89@wp.pl
CV20 2013-12-14 11:37:55
hej! na czym polega to szkolenie w mediane i czy po testach przyjmuja kazdego??bo dziwne zeby jakies testy robic oferujac prace za 800 zł podstawy...
Ka 2013-12-19 09:34:41
Szkolenie-wytłumaczenie co masz mówić przez telefon i posłuchanie innych;) Przyjąć mogą każdego, ale jak się nie sprawdzasz i chcesz tylko te 800zł bez premii zarobić, to i tak wylecisz.
1
TAKA PRAWDA 2014-04-15 22:11:13
Moim zdaniem do takiego przykrego końca przyczyniły się decyzje tych "ala" kierowników. Szczególnie jednego który próbował zabłysnąć, a tak naprawdę powolutku wykańczał tą firmę. Nowe skrypty odsłuchy a tak naprawdę śmierdział w kuchni i kasę brał. Telemarketerki zarabiały mało ale b.się starały. A on brał większą kasę i śmie....
1
no ba 2014-04-15 22:25:03
mozna podziekowac tylko jednej osobie ktora pozwalniala dobre telemarketerki bo za duzo umialy taka prawda...probowal ratowac firme haha smiech na sali a prawda taka ze po malu wciagal firme w bagno...
eni 2014-04-15 23:30:00
pewnie, ze tak! kierownictwo patrzyło tylko na siebie a kobietkom wrzucali po 10 razy te same rekordy...iiii na koniec dnia 3 osoby...ciekawe czy oni dzwoniliby po trzy albo cztery razy do tej samej osoby i gadali te farmazony a łączenie za łączeniem specjalnie żeby dowalic
maras 2014-04-17 15:02:48
prawda jest taka, że firma miała długi w bankach... nie spłacała kredytów i banki wypowiedziały im umowy kredytowe...
Monia 2014-04-17 19:25:47
Firma padła znowu bezrobocie wzrosło !!! Nowy kierwonik niestety nie zdał się i odkąd się pojawił łączeń było coraz mniej ! Za czasów Karoliny wszystko było spoko i dziennie umawiałyśmy nawet do 30 osób ! Każda firma gdzie będzie P.(usunięte przez administratora)pracował padnie prędzej czy później...
1
Kasia14 2014-04-17 21:47:04
jak można skontaktować się z tą firmą??czy rzeczywiście już nie istnieje?
jako 2014-04-18 00:22:05
mysle ze jakos się skontaktujesz np. przez nr do byłych kierownikow, co prawda ogłoszono upadłość, pewnie żeby mieć swiety spokoj (usunięte przez administratora)
Bart 2014-05-18 22:14:12
na Grzybowa 5 w Gnieźnie teraz działają?
osz 2014-09-09 23:43:30
po programie expres reporterów 13,05.14r o oszukańczej działalności - sprzedaży harmonizerów po 4000 zł , których wartość - najwyżej 100 zł, nic nie leczących, należy ścigać z urzędu par 281 kk ,kompletny brak kontaktu z "firmą".
nalia 2014-11-30 17:28:38
Faktycznie, pomysł jest moze i dobry, wręcz modny i zdrowy, ale dzialalnośc firmy nie ma się ni jak do traktowania pracowników. Także zapytam jak Mediane w ogóle traktuje ludzi? czy zapewnia im jakies system socjalny, benefity, czasem sypnie premią, czy podwyzką, czy tez jesli chodzi o takie tematy, to nie ten adres?
kasztanowa basia 2015-01-30 12:21:37
ja również poszukuję pracy i sądzę że taka firma jak Mediane z taką pozycją w branży będzie dla mnie odpowiednim wyborem. natomiast co do traktowania to jestem gotowa na wszystko, byle by mi się to finansowo opłacało. konkretnie, iole jestem w stanie na rękę zarobić na starcie w Mediane? z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam
migdałka 2015-02-18 14:50:50
Kiedys słuchy mnie dochodziły, że wynagrodzenie jest całkiem przyzwite i warto starac się o pracę w Madiane. Ogólnie wydaje mi się, że nie mają teraz też aż tak źle..A Jak dobrze wypaść na rozmowie kwalifikacyjnej u nich i zrobić dobre wrażenie możecie mi podpowiedziec, bo powiem szczeze ze chce tam poszukac pracy
garry 2015-03-14 20:48:35
Czy w ogóle firma Mediane z Gniezna nadal funkcjonuje? nie mogę znaleźć nic aktualnego na ich temat, nawet nie posiadają chyba strony internetowej. Sprawdzałem za to, czy posiadają aktualny rejestr w krajowym rejestrze sądowym, a tam napis BRAK. Nie wiem tylko, czy to przez brak danych, czy go nie mają i nie działają.
kaduk 2016-05-07 20:43:00
Dużych zarobków nie ma, ale jest umowa o pracę i pewnie dlatego.
Zostaw swoją opinię o Mediane - Gniezno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mediane