brak logo

"Przystanek Alaska"

Dziwnówek

Opinie o "Przystanek Alaska"

Przystanek Alaska 2013-04-09 16:27:59
Warunki pracy były przedstawione na samym początku.
Wszystko pasowało, a teraz opisuje od najgorszych:)
W opisie zero prawdy! Wielce pokrzywdzone dziecko, bo zamiast pracować to przyjechała na imprezy nocne, co znaczy, że następnego dnia nie była w stanie pracować! Naucz się dziecko pracy, a nie porządnych ludzi obrażasz od [usunięte przez moderatora] :)
Powodzenia
alaska 2014-04-15 10:34:33
co to za bzdury? Ja pracowałam w tej firmie i byłam zadowolona, nawet bardzo.
Wypłata na czas, w trakcie można brać zaliczki. W pracy bardzo się starałam i szefostwo było zadowolone. A na koniec miesiąca ekstra premia. No ale jeśli zdarzają się dziewczyny(a zdarzają się), które nie wiedzą co to jest praca to nie wiem co one tam robią. Myślą,że praca nad morzem to opalanie, imprezy itp.to życzę powodzenia. Jestem studentką i zależy mi na pracy, aby odłożyć na rok akademicki.
praca 2014-06-22 22:26:59
piszecie o ośrodku przystanek alaska w jakiej miejscowości ? w Dziwnówku ? pilnie proszę o odp.
alaska 2014-06-24 16:36:51
jak dla mnie to bardzo dużo,bo 500zł premii + oczywiście 2000zł na m-c, to źle?
wyżywienie i zakwaterowanie. KTOŚ tu bzdury pisze, a co do spania w campingu to ja nic nie wiem, szefostwo alaski ma ośrodek, ja mieszkałam w pokoju normalnie z dostępem do łazienki.
xxx 2014-06-28 13:39:51
witam wszystkich opiniujących i czytających. Ja pracowałam 2 sezony w tej firmie i jestem bardzo zadowolona. Szefostwo bardzo sympatyczne i pomocne. Zaliczki można brać, bez problemu. Warunki do spania dobre. W pokojach z dostępem do łazienki, lodówki. jeżeli ktoś nie wie jak wygląda praca sezonowa, to chociaż niech nie wypisuje głupot jak powyżej.
Medialand 2015-04-17 01:55:52
Tak czytam te opinie i sie zastanawiam 2000zl premia 500zl a jak wyglada praca ile na godz po ile godz pracy moze ktos cos o tym napisac
intaja 2015-04-18 09:35:50
Witam. Mam pytanie do tych, którzy już pracowali w ośrodku 'Alaska'. Jak wygląda dzień, ile godzin i płaca/h? No i oczywiście chodzi o nocleg. Czy gwarantuje szefostwo pokoje dwuosobowe? A może są to campingi? Proszę o pomoc.
Bogini 2015-04-21 15:10:24
Pracowalam tam 2lata temu ogolnie robisz po 12godz brak dni wolnych cos jeszcze bys chciala wiedziec
72910 2016-04-19 17:28:29
Witam . Nie polecam pracować w Przystanek Alaska w Dziwnówku . Ostatnio miałam okazje tam być .Robisz wszystko na raz a po swoich 11 godz musisz pomagać na kuchni , za co nie masz płacone.
Strasznie wykorzystują , dziewczyny obgadują z szefową obok ciebie i nie zwracają uwagi na to , że słyszysz .Pracują tam same Ukrainki i dają się tak wykorzystywać za 2 tys. zł miesięcznie. W ogóle nie maja czasu dla siebie , zero przerw. A co do wyżywienia to byłam w szoku , gdy dostałyśmy jeden talerz frytek na 3 osoby . Dodatkowo nie zapłacili mi pieniędzy za 1,5 dni pracy . Dziewczyny ostrzegam was nie idźcie tam bo będziecie tego żałować tak jak ja .
mila 2016-05-24 01:43:49
NIE POLECAM TAM PRACY
mila 2016-05-24 01:53:52
Pracowałam u nich w 2013r, co do warunkow to porażka. Spanie w campingu w kilka osób, kąpiel 7min w lokalu- TO NIE ŹART. Kąpiel o 20, koniec pracy o 23,gdzie musisz umyc podłogę w lokalu- super zapach pomimo kapieli. Nie masz czasu na jedzenie, to tez nie zart,potwierdzaja to ludzie co tam jezdzili 2,3 sezony. Atmosfera tragedia,pan szef ludzi na zmywaku ma za nieudaczników, pani szefowa obgaduje, komentuje. Najlepiej tam maja Ci brzydcy i niemodnie ubrani. Pensja? Zapierdzielasz 13h dziennie,nie gadajcie bzdur o wolnym, nie ma czegos takiego. Wiec pensja 2500 to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak pracujesz ponad 200h w takich warunkach. Nie wierzcie w premie,uwali wam na koniec bo cos zle zrobicie. Po mc zrezygnowałam i zjechałam,bo psychicznie wysiadałam. To nie konkurencja,tam po max 2 sezonach nikt nie wraca. Zatrudnia coraz mniej osob a coraz wiecej zadan i obowiazkow. Kasa nie adekwatna do pracy i stresu. Teraz zmienił sie jedynie nocleg-spicie nad lokalem. Reszta bez zmian. Wiecej info na maila podam:) nad morzem jest duzo miejsc pracy wieb szukajcie ale nie tego miejsca i pracy u blondyny aka podstarzała barbie!!!!
mila 2016-05-24 01:57:29
Sa takie miejsca,od 4 lat pracuje nad morzem i mogę smialo powiedziec NAD MORZEM WYZYSK MAŁA KASA I ZAPIERDZIEL. oczywiscie sa wyjatki
mila 2016-05-24 02:02:34
Z porządnymi ludźmi niestety nie macie nic wspólnego. Praca nad morzem to danie z siebie 200% podczas dwóch czasami trzech miesiecy. Jednak bardzo istotne jest TRAKTOWANIE LUDZI, SZACUNEK I PIENIĄDZ. Bo są tacy a raczej byli,którzy ciezko pracowali a byli traktowani jak smieci. Pozdrawiam Pani Beatko mam nadzieje,ze karma wróci :)
1
Paulina 2016-05-24 02:07:17
Pracowałam tam w 2013 i 2014r i żadnej umowy na oczy nie widziałam. Ksiazeczka sanepidowska lezala w szafce pod ekspresem do kawy razem z innymi a o umowie byla tylko "mowa". Jak zapytałam jakie mamy umowy to szefowa pytała p. Eweliny(taka druga ręka) " Ewelinka jakie my mamy umowy?". Wiele lat u nich pracowała ale jak widac tak słabo doceniali jak mnie że odeszła.
Ja na 100 % 2016-05-30 22:42:25
Mila. Szczera prawda
Monia 2016-06-02 23:17:25
Nie polecam pracy w przystanek Alaska Uwaga , na pracodawców szkalują każdego ,kto jest lepszy od nich .A przede wszystkim. Na P który chodzi i się buja .Kamila .
Ewelina 2016-06-05 15:28:24
Nie polecam pracy ... Obgadują. Jak ktoś lepiej wyglada niż oni ...bądź lepiej się wypowiada prości zadłużeni ludzie i wyzyskują innych .
es 2016-07-09 11:15:18
Hej, wiecie czy w niefługim czasie jest szansa na to, żeby znaleźć odpowiednie zatrudnienie u nich? Nie ukrywam, że zależy mi na pracy u nich, a to ze względu na spore benefity socjalne, które są dla pracowników.
Zostaw swoją opinię o "Przystanek Alaska" - Dziwnówek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Przystanek Alaska"