Kongsberg Automotive

Pruszków

Opinie o Kongsberg Automotive

2013-09-19 15:28:27
inteligencie bosy,nawet nie wiesz o czym bredzisz...produktywnosć na MRD Auto i MRD MANUAL to dwie różne produktywności....ma auto moze być premia a na manualu nie i odwrotnie.
Ha ha 2013-09-19 19:12:58
- 2013-09-19 15:28:27

inteligencie bosy,nawet nie wiesz o czym bredzisz...produktywnosć na MRD Auto i MRD MANUAL to dwie różne produktywności....ma auto moze być premia a na manualu nie i odwrotnie.
To czemu mrd manual musi pomagac mrd auto? wyrabiajac w ten sposób produktywnosc na auto kosztem manuala.
2013-09-19 19:22:47
z tego co jest mi wiadome to kiedy manual dorabia silniczki dla auto to wtedy do auto sa dopisywane osoby z manuala czyli nie jest tak ze oni pracują na auto...a wez pod uwage ze osoby które muszą to wszystko zmontowac na auto mają wiecej pracy za te same pieniądze
2013-09-19 19:29:15
Z moich informacji wynika że osoby pacujace na mrd manual nie sa dopisywane na auto jak im pomagają
2013-09-19 19:34:38
oooooooooo taaaaaaaaaaaaaaaaaaak a jeszcze żebyś się tak do pracy przykladał jak do wnikliwych obserwacji to pewnie juz w siedzibie głównej byś menagerem był...powodzenia pracusiu
2013-09-19 19:38:45
no to zmień informatora bo ktos Cię w malinki wpuszcza a to podobno kluje.....i jeszcze jedno ..manual nie wyrabia normy dla auto ..kiedy manual dorabia im silniczki to wtedy cel jest baaaardzo przekroczony.
2013-09-22 17:09:56
No właśnie reszta niech pozostanie jej sprawą a nie cyrk urządzać na całą firmę że kochaś wolał młodszą i madrzejszą
2013-09-22 20:33:11
słyszałam że cały zakład ma przejść na czterobrygadówkę .słyszał ktoś o tym?
2013-09-22 20:34:51
jak na razie to podobno tylko muldingi
2013-09-22 20:36:06
od nich zaczynają a potem wprowadzą wszędzie
2013-09-22 20:37:35
Moulding ale tylko na 6 tygodni.
2013-09-22 20:38:04
chyba tak.ja słyszałem że podobno ładne podwyżki dostali za to przejście.ciekawe czy to prawda.
2013-09-22 20:52:40
Ładne to znaczy ile?
2
2013-09-23 07:09:51
Nie 6 dni tylko 7 dwa dni rano -dwa druga i trzy nocki --dwa dni wolnego
2013-09-25 19:31:56
Zamiast kombinować z tymi zmianami niech lepiej podwyżki dadzą ludziom.To była by przynajmniej dobra motywacja.Ale znając życie to podwyżek nie będzie.
2013-09-25 19:34:23
JAK NIE BĘDZIE PODWYŻEK.BĘDĄ !!!!!!!!!DOSTANIEMY NA POCIESZENIE PO 20 GROSZY!!!!!!!!!!!!
2013-09-25 19:37:21
Spokojnie kto ma dostać ten dostanie.wszystko zależy tak naprawdę tylko od kierowników.jak masz normalnego kierownika to się postara.
2013-09-25 19:42:53
EEEEEEEEE.to tylko czcze gadanie. są ludzie którzy robią już w naszej firmie po ładnych parę lat i do tej pory albo robią przez agencję albo dostają kolejną umowę na czas określony.a są ludzie którzy dopiero co przyszli a już dostają umowy przez firmę.CO JEST GRANE?
2013-09-25 19:45:31
co ty opowiadasz???????gdzie dostają umowy???//chyba ci się firmy pomerdały
2013-09-25 19:48:51
BZDURY I TYLE.JUŻ DAWNO NIKT NIE DOSTAŁ UMOWY.FIRMA TYLKO LUDZI ZATRUDNIA A O DALSZYCH PRACOWNIKACH SIĘ NIE MYŚLI.
znajoma... 2013-09-25 20:09:39
mylisz się jak będziesz starannie pracować to dostaniesz umowę...a jak będziesz się opierdalać to na pewno jej nie dostaniesz.Ja pracowałam i dostałam z resztą nie tylko ja...
2013-09-29 18:49:06
NIE DA RADY TAK ZROBIĆ.
Na szczęście były pracownik 2013-09-30 09:56:53
Podsumowywując tą firmę: robota lekka, pieniądze psie, garstka fajnych ludzi i zdrowa większość plotkarskiego[usnięte przez administratora]
2013-10-05 18:45:41
To szczera prawda.Większość po tygodniu pracy ,by była padnięta.A co my mamy powiedzieć.Niektórzy liderzy twierdzą że jesteśmy ich pracownikami.A tu się mylą,bo są takimi samymi robolami jak my.Tylko za większą kasę.I nie mają prawa wydzierać się na innych.Ostatecznie jak nie kierownik pomoże ,to jest jeszcze Pan Dyrektor.
2
2013-10-05 20:22:55
Spoko,ale nie można uogólniać, są też tacy co stoją i pracują. Są też takie działy gdzie liderzy i pracownicy się szanują.
bozo 2013-10-11 09:26:13
Nic nowego:-)
Wilhelm 2013-10-12 16:09:01
Nareszcie ktoś w tej firmie zaczął robić porządki, na wyższych stanowiskach, niech zobaczą jak się pracuje na produkcji, a nie tylko ludzi poganiać.
kimlek 2013-10-13 22:37:47
Pracowałem w Kosn....4 miesiace w tamtym roku'i nic dobrego nie moge powiedziec o firmie a konkretnie o szanowaniu pracowników przez przełożonych rozmawiając z jakimkolwiek masz wrazenia jak bys był od niego głupszy bo on wszystko wie najlepiej.Druga kwestia to praca za grosze oraz rekrutacja kogokolwiek z ulicy....Nie polecam tam pracy'nic ciekawgo i jeden wielki syf .
2
2013-10-16 23:32:52
co tam??
2
operator 2013-10-17 15:12:41
Pracuje mi się dobrze .
2
pracownik 2013-10-18 09:50:31
Firma pzyjazna pracownikom Polecam
2
2013-10-19 07:11:12
potwierdzam wyżej wpisane opinie jest OK
1
pracownik 2013-10-19 17:51:39
???????????????????co sie stalo ze nagle takie opinie sie pojawily?
1
2013-10-19 18:33:29
a ja wszystkiemu zaprzeczam. Jest wrecz odwrotnie
1
2013-10-19 19:28:46
nie polecam pacy w tej firmie
2
2013-10-19 19:30:19
polecam pace w tej fimie Jest super
2013-10-20 14:09:45
Tam jest wyścig szczurów.Nie ważna jakość .tylko liczy się ilość.Liderzy prześcigają się ,który z nich jest najlepszy.
3
badania 2013-10-20 18:38:13
[usunięte przez moderatora] Najbardziej zadowolone z pracy są nowe osoby dopóki nie zostaną zwolnione za brak wykonania celu , dopiero wtedy robi się zabawnie. Tyrasz albo wylatujesz hehe
2
2013-10-22 08:04:32
/ Tam jest wyścig szczurów.Nie ważna jakość .tylko liczy się ilość.Liderzy prześcigają się ,który z nich jest najlepszy. /

Bo chcą mieć swój pomnik na trawniku przed firmą ;)

a tak na poważnie to co z umowami . Dlaczego dostają konkretne osoby które wg mnie nie powinny ich dostać ?
Może ktoś wyjaśni mi zasadę dostawania umów dla konkretnych osób ?
2013-10-22 11:51:59
Ile czasu trzeba pracowac zeby przejsc do kongsberga? Jakie stawki oferuja? Na jaki czas zawierana jest umowa? Czy sa jakies benefity lub pakiety medyczne? Przez agencje to jakas masakra.... umowa na miesiac za najnizsza krajowa (po przeliczeniu stawki godzinowej). (usunięte przez administratora)
2013-10-22 22:03:32
Można pracować krótko i dostać umowe.Wszystko zależy od lidera,ale to najmniej,w większości od kierownika.Stawka 12 brutto,chyba ,że masz przepracowane 2 lata to 12,40 brutto.Masz dostęp do placówek współpracujących z Mediciverem.Lekarzy- Internista,ginekolog ,kardiolog,ortopeda,neurolog,laryngolog,okulista i szereg badań.Umowa zwykle zawierana jest na 2 lata.
2013-10-23 10:52:31
To ta sama stawka co przez agencje? Duzo nadgodzin robicie?
tajemnica 2013-10-25 09:13:47
Koordynator Randstad może przebywać podczas badania lekarskiego ? Nie dochodzi do naruszenia tajemnicy lekarskiej ?
ktos 2013-10-25 19:25:29
Witam! Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. od paru dni poszukuje numeru do jakiekolwiek pośrednika do kongsberg. Wiem, ze często są tam przyjęcia, a ja od zaraz potrzebuję pracy. Proszę o pomoc! mam numer do jakiejś Pani Sylwii, ale ona nie odbiera pomimo mojego natarczywego wydzwaniania. z góry dziękuję!
1
pracownik 2013-10-26 05:56:42
numer telefonu do agencji randstand 501 324 533
ktos 2013-10-26 16:41:57
ślicznie dziękuję za numer!
nowy cel 2013-11-04 13:23:19
Otrzymaliśmy nowe buty ,dla nowego prezesa zrobię 300% celu aby pokazać na co mnie stać
ka 2013-11-08 08:35:35
to prawda że zmienia nam sie główny dyektor?
pracownik 2013-11-11 12:02:27
Tak to prawda odchodzi. Podobno dostał lepszą propozycję pracy. Ciekawe kto bedzie za niego
ardex 2013-11-21 20:37:56
A kto by nie był to i tak bedziesz zarabiał 10/h i bidował do pierwszego.
Znajdz sobie inne zajecie .bo szkada czasu/życia za taką stawke.
1
Zostaw swoją opinię o Kongsberg Automotive - Pruszków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kongsberg Automotive