Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kongsberg Automotive

zdjecie uzytkownika
nieznajomy... - 2013-06-28 05:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jezeli chodzi o (usunięte przez moderatora) to sam doprowadzil do tego ze go nie ma...wiecznie syf na jego zmianie...a ekipa byla tylko od stania i podpierania stolika wiec nic dziwnego ze go nie ma.A (usunięte przez moderatora) nikogo nie wygryzl po prostu lepszy jest i tyle!!!
zdjecie uzytkownika
były - 2013-06-28 20:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez moderatora) to fachowiec na tej linii i nie ma lepszego .
Pewnie lepszego nie będzie....
Tylko jeszcze jedna osoba na tej linii ,wie co robi. Pozostali się uczą,
także pan(usunięte przez moderatora) ,która wypisuje tu paszkwile .
Raczej skupcie się na pracy ,a nie szczujcie się nawzajem ,bo nie przystoją na takiej pokazowej linii takie zachowania.
Co było powodem mego odejscia

Były pracownik linii Audi.
zdjecie uzytkownika
nieznajomy... - 2013-06-28 21:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powodem twego odejscia bylo to ze nie nadawales sie do tej pracy i taka jest prawda bo jakbys sie nadawal to po co by przyjmowali innego lidera? z reszta ktory bedzie na pewno lepszy od Ciebie... nie tylko ja to powiem.A jak nie jestem pani O... jak nie wiesz kto pisze to sie nie wypowiadaj...jestes po prostu zazdrosny o to ze ktos jest lepszy od Ciebie
zdjecie uzytkownika
kolo... - 2013-06-29 19:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nareszcie ktos napisal prawde...Pozdrawiam Cie nieznajomy jak ktos sie nie nadaje na lidera to po co ma pracowac...Kuba nie podolales...
zdjecie uzytkownika
aska - 2013-07-02 10:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwaga na bhp M podlizywacz sprzeda każdego żeby swoja skore ocalic
zdjecie uzytkownika
ooo - 2013-07-05 21:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak 100% ludzi w firmie!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
KA - 2013-07-07 20:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i znowu powtórka z rozrywki przymusowe urlopy bo przestój w firmie.
W takim wypadku powinno byc płacone postojowe a nie wykorzystywanie urlopu tylko wtedy kiedy firma go potrzebuje a nie my.
zdjecie uzytkownika
Karzeł - 2013-07-10 23:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To kiedy potrzebujesz urlop jak nie w lecie ? W listopadzie?
Zdziwaczały jesteś. Urlop bierz jak proszą i ciesz się że to nie jest w październiku,
zdjecie uzytkownika
mamutek - 2013-07-14 21:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wiesz, nie każdy ma urlop albo mało ma tego urlopu.
zdjecie uzytkownika
lalala lalala - 2013-07-15 08:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mamutek - 2013-07-14 21:52:47

No wiesz, nie każdy ma urlop albo mało ma tego urlopu.
To prawda ala wiesz niektórzy tego nie rozumieją.
zdjecie uzytkownika
Atos - 2013-07-16 23:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to nie macie urlopu? Wszyscy mają przecież urlop ze 26 dni. No chyba że kacowe co poniedziałek bierzecie ale na to jest rada ... mniej pić.
zdjecie uzytkownika
JA KA - 2013-07-16 23:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu się nie zgodzę są osoby co mają 15 i 21 dzień urlopu.
zdjecie uzytkownika
mamutek - 2013-07-17 17:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weź się stuknij w bańkę młotku. Niektórzy pracują tu od miesiąca lub nieco dłużej i raczej sobie nie napstrykają dwóch tygodni urlopu.
zdjecie uzytkownika
wujek - 2013-07-20 14:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciepło fajnie i nareszcie odpoczynek.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2013-07-21 18:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz na mysli maćka?
zdjecie uzytkownika
pablo - 2013-07-21 18:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
banderas po prostu zna sie na tym co robi i jest uczciwie zaangazowany
zdjecie uzytkownika
????? - 2013-07-23 11:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taaaa...jest zaangazowany ostatnio, ale chyba w ostrym ściemnianiu bo to mu ostatnimi czasy najlepiej wychodzi.Pozdr. dla Niego
zdjecie uzytkownika
banderas - 2013-07-24 09:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za wielki żal sie tu wylewa, az szkoda hahahah
zdjecie uzytkownika
ka - 2013-07-24 10:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co do banderasa to mógłby mi ktoś napisać czy ma może żonę, dziewczynę?
zdjecie uzytkownika
????? - 2013-07-24 11:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sama Go zapytaj...jak Ci sie podoba i jesteś zainteresowana Jego osobą
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-24 11:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] się od Banderasa i niech się każdy za robotę weźmie a nie innymi zajmuje kto jak pracuje widocznie nie macie w pracy co robić skoro patrzycie na innych jak pracują..
zdjecie uzytkownika
znajoma... - 2013-07-24 22:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Banderas jest zajety má kogos...
zdjecie uzytkownika
ciora - 2013-07-25 18:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i kolejny inżynier rzucił papierami
Widać nie tylko nam jest "lepiej"
zdjecie uzytkownika
maniek``` - 2013-07-25 23:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] sie od firmy jest git!
zdjecie uzytkownika
human - 2013-07-25 23:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na Audi to nie ma lepszego niż był pewien gość ale go przenieśli. Nie było że awaria maszyny czy inna jazda. Banderas możę mu buty czyścić. Wszystko robił sam... kiedys sami technolodzy sie go pytali o rady...Ale tak jest w tej firmie że albo najlepszych sie zwalnia albo przenosi.


Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kongsberg Automotive
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x