Kongsberg Automotive

Pruszków

Opinie o Kongsberg Automotive

2013-10-19 19:28:46
nie polecam pacy w tej firmie
2
2013-10-19 19:30:19
polecam pace w tej fimie Jest super
2013-10-20 14:09:45
Tam jest wyścig szczurów.Nie ważna jakość .tylko liczy się ilość.Liderzy prześcigają się ,który z nich jest najlepszy.
3
badania 2013-10-20 18:38:13
[usunięte przez moderatora] Najbardziej zadowolone z pracy są nowe osoby dopóki nie zostaną zwolnione za brak wykonania celu , dopiero wtedy robi się zabawnie. Tyrasz albo wylatujesz hehe
2
2013-10-22 08:04:32
/ Tam jest wyścig szczurów.Nie ważna jakość .tylko liczy się ilość.Liderzy prześcigają się ,który z nich jest najlepszy. /

Bo chcą mieć swój pomnik na trawniku przed firmą ;)

a tak na poważnie to co z umowami . Dlaczego dostają konkretne osoby które wg mnie nie powinny ich dostać ?
Może ktoś wyjaśni mi zasadę dostawania umów dla konkretnych osób ?
2013-10-22 11:51:59
Ile czasu trzeba pracowac zeby przejsc do kongsberga? Jakie stawki oferuja? Na jaki czas zawierana jest umowa? Czy sa jakies benefity lub pakiety medyczne? Przez agencje to jakas masakra.... umowa na miesiac za najnizsza krajowa (po przeliczeniu stawki godzinowej). (usunięte przez administratora)
2013-10-22 22:03:32
Można pracować krótko i dostać umowe.Wszystko zależy od lidera,ale to najmniej,w większości od kierownika.Stawka 12 brutto,chyba ,że masz przepracowane 2 lata to 12,40 brutto.Masz dostęp do placówek współpracujących z Mediciverem.Lekarzy- Internista,ginekolog ,kardiolog,ortopeda,neurolog,laryngolog,okulista i szereg badań.Umowa zwykle zawierana jest na 2 lata.
2013-10-23 10:52:31
To ta sama stawka co przez agencje? Duzo nadgodzin robicie?
tajemnica 2013-10-25 09:13:47
Koordynator Randstad może przebywać podczas badania lekarskiego ? Nie dochodzi do naruszenia tajemnicy lekarskiej ?
ktos 2013-10-25 19:25:29
Witam! Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. od paru dni poszukuje numeru do jakiekolwiek pośrednika do kongsberg. Wiem, ze często są tam przyjęcia, a ja od zaraz potrzebuję pracy. Proszę o pomoc! mam numer do jakiejś Pani Sylwii, ale ona nie odbiera pomimo mojego natarczywego wydzwaniania. z góry dziękuję!
1
pracownik 2013-10-26 05:56:42
numer telefonu do agencji randstand 501 324 533
ktos 2013-10-26 16:41:57
ślicznie dziękuję za numer!
nowy cel 2013-11-04 13:23:19
Otrzymaliśmy nowe buty ,dla nowego prezesa zrobię 300% celu aby pokazać na co mnie stać
ka 2013-11-08 08:35:35
to prawda że zmienia nam sie główny dyektor?
pracownik 2013-11-11 12:02:27
Tak to prawda odchodzi. Podobno dostał lepszą propozycję pracy. Ciekawe kto bedzie za niego
ardex 2013-11-21 20:37:56
A kto by nie był to i tak bedziesz zarabiał 10/h i bidował do pierwszego.
Znajdz sobie inne zajecie .bo szkada czasu/życia za taką stawke.
1
jackas 2013-11-23 16:46:55
Praca przez agencje zawsze taka będzie ...w Grudniu tyle świąt że zabraknie godzin aby coś zarobić ...
pracownik 2013-11-29 00:30:26
Mampytanie dlaczego pracownicy przez firmę są lepiej traktowani niż przez agencje. Nie dostają np. bonów, podwyżek a wykonują tą sama prace anawet robią więcej od nich.
pracownik 2013-11-29 08:40:45
A PO CO BYŁA TA GADKA ZE WYBIERA NAJLEPSZA AGENCJE KTORA BEDZIE NAS TRAKTOWAC NA ROWNO Z PACOWNIKAMI ZATRUDNIONYMI PRZEZ FIRME. ZE BEDZIEMY SIE WLICZAC W PODWYZKI, BONY ITP. TO NIE NAJLEPSZA A NAJGORSZA AGENCJA ZOSTAŁA WYBRANA
pracownik11 2013-12-01 19:56:43
Czy ktoś wie coś na temat prezentów/kasy dla dzieci na święta?
2
???? 2013-12-07 00:29:25
jak nie chcecie pracować przez agencję to po prostu starajcie się żebyście dostali umowę przez zakład a nie tylko narzekacie...albo po prostu poszukajcie innej pracy
3
Niunia 2014-01-19 11:44:48
Zdziwiłbyś się (usunięte przez administratora)Jak można nie podnieść celów? Przecież ulepszacie produkcję i za to wam płacą. Chcielibyście brać pieniądze za to że macie mniej pracy w czasie dniówki? Nadgodziny, wysokie bonusy ludzie traktują to jak standard a nie pamiętają, że podpisując umowę godzą się na inne niższe warunki bez nadgodzin i możliwą premię a nie obowiązkową. Po jaką cholerę dyrekcja ma płacić za godzinę pracy dwa razy więcej w nadgodzinach niż jest to warte? Niestety pracownik wie że nadgodziny są świetnie płatne i zrobi wszystko żeby je wyciągnąć. W każdej firmie tak jest i musi być. Dlatego czasem warto stworzyć system który opiera się na niskiej stawce i nadgodzinach wtedy pracodawca nie traci a ludzie cieszą się że mogą dorobić
1
abc 2014-02-18 20:07:20
Benefity w Kongsberg Automotive
W Kongsberg Automotive panuje przekonanie, że program świadczeń dodatkowych powinien być harmonijny, kompleksowy oraz skupiony na potrzebach indywidualnych pracowników. Firmy z branży motoryzacyjnej zazwyczaj oferują pracownikom takie benefity, jak: opieka medyczna, samochód służbowy, ubezpieczenie grupowe, gratyfikacje okolicznościowe, nagrody jubileuszowe, pakiet relokacyjny, finansowanie dojazdu do pracy, paczki z żywnością.
Wśród dodatkowych tych form wynagrodzenia znajdują się także imprezy integracyjne, możliwość uzyskania bezzwrotnej zapomogi lub nieoprocentowanej pożyczki. Firma może również dofinansowywać rozwój pracownika, wysyłając go na studia podyplomowe, szkolenia eksperckie, szkolenia językowe i szkolenia zagraniczne oraz zapewnić mu łączność elektroniczną pozwalającą na pracę w domu. Zapewnienie darmowych ciepłych napojów, oferowanie paczek z żywnością oraz organizowanie działalności sportowej i rekreacyjnej to także popularne benefity.
Kongsberg Automotive zapewnia pracownikom kompleksową opiekę medyczną. Mogą oni nieodpłatnie korzystać z usług specjalistycznych i szpitalnych. Pracownicy sami wybierają świadczenia, zależnie od indywidualnych potrzeb. Służy temu plan kafeteryjny, motywujący w oparciu o benefity z obszaru sportu i rekreacji, kultury, zdrowia i urody.
Kongsberg Automotive przygotowuje się do pełnej, zdywersyfikowanej oferty dla poszczególnych grup zawodowych, ze szczególnym uwzględnieniem listy talentów jako element „attract & retain policy”.
Kongsberg Automotive wykonuje też świadczenia na rzecz rodziny pracownika. Ubezpiecza członków rodziny pracownika i oferuje im opiekę medyczną (w tych przypadkach pracownik daje własny wkład). Fundowanie stypendiów dla uzdolnionych dzieci pracowników, organizowanie dla nich płatnych praktyk, spotkań integracyjnych (uroczystych przyjęć, dni otwartych), dofinansowanie przedszkola - to typowe formy świadczeń dodatkowych.
Firma pomaga w opiece nad starszymi członkami rodziny, celebruje z pracownikami ważne dla ich rodzin święta (np. ślub dziecka) oraz wspiera ich w chwilach przygnębienia i rozpaczy (np. podczas pogrzebu).
Działanie na rzecz społeczności lokalnych także mieszczą się w tym modelu benefitów dodatkowych. Pomaganie poszkodowanym i ubogim, sponsorowanie talentów naukowych i sportowych, organizowanie praktyk zawodowych w ramach współpracy z lokalnymi szkołami – to tylko niektóre z nich. Kongsberg Automotive wykorzystuje pomoc zakładów lokalnych w działalności własnej oraz bierze udział w imprezach, koncertach oraz uroczystościach. Pracownicy w aktywny sposób wskazują obszary, gdzie pomoc pracodawcy posiada największe znaczenie.

Świadczenia dodatkowe w praktyce
Podczas rozdzielania benefitów Kongsberg Automotive zawsze pamięta o pracownikach tymczasowych. Jest to ważna grupa osób zatrudnionych w firmie (jest ich około 500 na 1100 pracowników). Oferowane są im paczki lub bony żywnościowe, dopłaty do napojów i posiłków oraz dopłata do dojazdów do pracy. Są to rozwiązania, które z powodzeniem motywują tę grupę ludzi. W ten sposób przywiązują się oni do firmy i z czasem dołączają do grona stałych pracowników.
Kongsberg Automotive regularnie przeprowadza wśród pracowników badania opinii na temat świadczeń dodatkowych. Pracownicy wypowiadają się, czy benefity są potrzebne, które z nich są najbardziej pożądane i kto powinien ponosić ich koszty. Wprowadzenie świadczenia jest uzależniane od partycypacji w kosztach. Jeżeli pracownicy choć w części płacą za udział w benefitach, bardziej szanują ich wartość.
Świadczenia dodatkowe to doskonała okazja, żeby podnieść prestiż firmy i wspomóc pracowników. Mimo że pracownik nie uzyskuje w ten sposób korzyści materialnych, z doświadczeń Kongsberg Automotive wynika, że jest zadowolony z takiej formy wynagrodzenia. Okazuje się zatem, że... pieniądze to nie wszystko!

Artykuł ukazał się w Serwisie HR
czarna 2014-02-20 13:21:53
(usunięte przez administratora) pracowałam tu u was wiem jak jest zmieniliscie z partnera najlepszej agencji na ranstad na najgorsza agencje . (usunięte przez administratora)
czarna 2014-02-20 14:58:07
zgadza sie została wybrana najgorsza agencja jak tylko ona weszła odrazu mnie zwolnili i juz tyle miesiecy a ja nie moge sie doprosić (usunięte przez administratora)
Big Boy 2014-03-13 23:59:45
Pracowałem w tej firmie łącznie dwa lata i szczerze pisząc nie polecam tej firmy nikomu,z roku na rok jest co raz gorzej :)jedynie dobrze będę z tej firmy wspominał ludzi z którymi pracowałem i pewną piękną pannę, (usunięte przez administratora) ;)jest cudowna niczym ciepły wiosenny poranek ;)
ona 2014-04-17 19:22:22
No i pięniędzy na święta do tej pory nie ma,czyli tak jak ustalaliśmy od razu po świętach niech ktomoże niech idzie na zwolnienia lekarskie oni nas tak to my ich tak.
1
xx 2014-04-17 22:16:58
a miały być te pieniądze w ogóle?
q 2014-04-18 14:39:38
''Łaska pańska na pstrym koniu Jeździ''
ona 2014-04-19 08:38:54
Wczoraj wieczorem pieniądze doszły (wielki piątek) kpiny!!! ale to wina Popiołka bo on był zatym żeby czekać do ostatniej chwili żeby ludzie nie zachlali ,mam nadzieje że w te święta jajko mu w gardle stanie czego mu życzę ,zresztą to komunista po Lwowskiej szkole to pewnie ateista.
ktos 2014-04-23 19:51:26
slyszał ktos o tym ze w tym akarium za siedzenie dostaja jakies dodatkowe pieniadze ? jakil licencjat ? za co ? za to ze nic nie robią przez 8h ..
Monok 2014-04-24 00:01:13
Chyba nie ma firmy, gdzie szeregowy pracownik za nic by dostawał pieniądze, więc nie wiem czy to co piszesz ma związek z prawdą.
o 2014-04-24 07:08:45
Ma związek z prawdą. Jedni dostają dużo większe pieniądze za tą samą pracę podobny staż pracy i taki sam zakres obowiązków.
akwarium 2014-04-25 12:02:22
Kto ma szkołę ten ma lżej.
o 2014-04-25 13:41:54
Bredzisz, kto jest cwaniakiem i donosicielem ten ma lżej. Cieszę się że mam ciężko!!!
3
la la la 2014-05-03 09:21:51
Ile kasy dawali na święta??
1
:D 2014-05-03 20:02:26
Widzę że w czasie deszczu dzieci się nudzą
vince 2014-05-06 23:33:30
LOL co to miało być??
1
Fidak 2014-05-07 13:56:01
Po prostu kolega tak jak ja nie toleruje osobistych wycieczek na inne osoby. Nawet jeśli ich zachowanie jest tragiczne, to lepsze rozwiązanie to powiedzenie tego w 4 oczy a nie pisanie takich bzdur na forum.
katy 2014-05-10 01:28:32
Cieszcie się, że w ogóle dostaliście jakieś pieniądze i nie narzekajcie, że dopiero w piątek. Agencyjni nic nie dostali, a wam ciągle mało! To są dodatkowe fundusze, których taka firma nie ma obowiązku wam wypłacać, robi to dobrowolnie.
1
123 2014-05-10 10:44:54
Firma ma obowiązek mieć fundusz pracowniczy.
Did 2014-05-17 00:26:47
Czyżby? Może i tak jest, chociaż raczej głośno się o tym nie mówi. Poza tym nie wiem na jakich warunkach to może być realizowane...
obserwator 2014-05-21 16:36:44
Podobno kogoś z miedzią ostatnio złapali??!
2
RENIA 2014-05-22 06:54:32
JA SŁYSZAŁAM ZE SIE ROSPUSICIŁA BO GOROCO JEST NA CHALI 30C
2
Did 2014-06-03 08:16:54
Hehe, powinni zainwestować w jakieś nawiewy to problemy by się rozwiązały, chyba, że pracownicy są uważani za bydło polne.
ka 2014-06-11 15:52:39
Pewnie ze za bydlo,przerw dodatkowych nie ma bo maja witaminki,praca na gwizdek jak bydlo i tylko patrza ze wciaz malo i malo nie wazne ze ciasno,smierdzaco i w kurzu bo sa wiatraki co miela nasz smrod i brud prosto w twarz.w klimie siedza to nie wiedza jak w 8godz.bydlo ledwo patrzy na zegarek kiedy koniec tej udojni.I firma uslugi zdrowotne w pakiecie posiada aby nie patrzec jak bydlo w taki upal pada.kto tu pracowal to wie wspolczuje jest coraz gorzej i bedzie jeszcze bardziej.Madrych ludzi tu przyjmuja z roku na rok
2
KA 2014-06-12 10:15:01
Grup lider (Mistrz produkcji) to taki master of disaster. Ma być alfą i omegą procesów produkcyjnych, a jednocześnie menagerem (zarządzać podlegającym mu personelem). Tyle w teorii. W praktyce osoba niemająca pojęcia o niczym.
1
Did 2014-06-14 15:57:56
To wszystko jest o tyle dziwne, że taki model funkcjonuje już chyba ładny kawałek czasu i ... nadal działa... żadnych protestów zbiorowych nic...
Kasztan 2014-06-14 21:51:32
Fajna firma! Lubie jo!
1
nie ważne 2014-06-15 19:26:12
Opinia kogoś bardzo zawistnego i zazdroszczącego " group leader'om". W mojej opini są to ludzie bardzo kompetentni, przynajmniej ci na ss'ach.
1
Zostaw swoją opinię o Kongsberg Automotive - Pruszków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kongsberg Automotive