Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Kongsberg Automotive

zdjecie uzytkownika
B12 - 2013-06-16 20:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Noooo..., w końcu ktoś napisał coś zrozumiale i coś co trzyma się kupy:))))
zdjecie uzytkownika
mamutek - 2013-06-16 22:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo, brawo, brawo !!!
zdjecie uzytkownika
anonim... - 2013-06-26 18:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam was...chciałabym się podzielić z wami opinią na temat działu AUDI chodzi mi konkretnie o jednego pracownika ,Pracowałam tam nie raz i było fajnie ale teraz co się dzieje to jedna wielka porażka przyszedł nowy człowiek tak naprawdę nic nie potrafi a myśli ze jest najlepszy i nie ma od niego lepszych mam na myśli jednego takiego cwaniaczka co od niedawna tam pracuje a myśli że jest jakimś kierownikiem i chciałby żeby wszyscy chodzili tak jak on powie ale...w tym przypadku się pomylił bo ja nie dam sobą pomiatać i żeby mi mówił co i kiedy mam robić bo od tego to jest Lider i to jego mamy się słuchać a nie jakiegoś lalusia, który tak naprawdę jest jak dla mnie jedną wielką pomyłką co trafiła na ten dział (kto tam pracuje to wie o kim piszę)jeżeli uważa że praca jako zwykły pracownik produkcji jest dla niego czymś złym to niech może wyżej startuje albo po prostu niech wypad zrobi z tego działu bo na jego miejsce przyjdzie lepszy i mądrzejszy od niego, ktoś kto nie będzie się tak panoszył i udawał mądrzejszego od lidera bo on do jego pięt nie dorasta i nigdy nie dorośnie chyba że w jego snach..brak mu rozumu i nie tylko..No chyba że chce nam wyeliminować lidera i na jego miejsce wskoczyć może ma taki plan to by były dopiero niezłe jaja jak ktoś by się na to zgodził, tylko jak tak by się stało to i tak nie zdobędzie nawet 1/3 wiedzy co lider jest po prostu (usunięte przez moderatora) do tego żeby tyle ogarnął On potrafi jedno robić na linii może dwa rozkazywać choć nie zawsze mu to wychodzi i najlepsze co potrafi to psuć maszyny w tym to jest najlepszy a później nie przyznawać się do tego co rozwalił a inni muszą się głowić co on tam zrobił.. ja jak czegoś nie umiem to się nie dotykam tylko wołam kogoś kto to potrafi naprawić noi jeszcze puszcza nadmiar bubli, które później trzeba wywalać bo się do niczego nie nadają , każdemu się trafi zrobić jakąś pomyłkę nawet najlepszemu, ale u niego to już rutyna nie wiem czy jest ślepy czy jaki,ale niech się ogarnie bo ogarnięty to wcale nie jest jak dla mnie. No to na razie tyle jak ktoś przyjdzie tam pracować to sam go osobiście pozna chyba że już odejdzie z tego działu a większość osób by tak chciała nie tylko ja... Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nieznajomy - 2013-06-26 20:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o kim konkretnie tak piszesz bo ja za bardzo tego działu nie znam?chyba Ci za skórę ostro zalazł
zdjecie uzytkownika
frugo - 2013-06-26 22:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nieznajomy - 2013-06-26 20:46:42

a o kim konkretnie tak piszesz bo ja za bardzo tego działu nie znam?chyba Ci za skórę ostro zalazł
A kto tam jest liderem ???
zdjecie uzytkownika
nieznajomy - 2013-06-27 05:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to kto jest liderem...jeden z najlepszych...i zaden (usunięte przez moderatora) ktory przyszedl tam pracowac co od niedawna nie ma prawa sie do niego porownywac bo to jak by porownac aniola do diabla w tym przypadku (usunięte przez moderatora) co pracuje 2 miesiace jakos tak czyli ...moze kiedys wymienie jego imie ale nie moze mi przejsc przez gardlo.
zdjecie uzytkownika
nieznajomy... - 2013-06-27 07:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj zalazl mi za skore i to ostro z reszta nie tylko mi...
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-06-27 16:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE!!!! Czy wy naprawdę jesteście tak omotani robotą że nie widzicie jak operator p140(lm15) kradnie odpady miedzi z pojemników i wynosi do szafki bo nie ma za co pić!!!!! Ostatnio przyszedł tak pijany że ledwo jechał rowerem. Liderka zamiast to zgłosić to wygoniła go do domu. Pewnie kierownik też nic nie wie o tym .
zdjecie uzytkownika
KA ja - 2013-06-27 17:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja - 2013-06-27 16:27:42

LUDZIE!!!! Czy wy naprawdę jesteście tak omotani robotą że nie widzicie jak operator p140(lm15) kradnie odpady miedzi z pojemników i wynosi do szafki bo nie ma za co pić!!!!! Ostatnio przyszedł tak pijany że ledwo jechał rowerem. Liderka zamiast to zgłosić to wygoniła go do domu. Pewnie kierownik też nic nie wie o tym .
Ha ha ha to dobre
zdjecie uzytkownika
ktos - 2013-06-27 18:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nieznajomy - 2013-06-27 05:03:30

jak to kto jest liderem...jeden z najlepszych...i zaden (usunięte przez moderatora) ktory przyszedl tam pracowac co od niedawna nie ma prawa sie do niego porownywac bo to jak by porownac aniola do diabla w tym przypadku(usunięte przez moderatora) co pracuje 2 miesiace jakos tak czyli ...moze kiedys wymienie jego imie ale nie moze mi przejsc przez gardlo.
czyzby chodzilo o wielkiego magazyniera-kierownika-a teraz"lidera"(usunięte przez moderatora) ???:-)
zdjecie uzytkownika
nieznajomy - 2013-06-27 21:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie chodzi o (usunięte przez moderatora) on akurat moim zdaniem to nie powinien na ten dział trafić bo do tego co on tam robi to w zupełności się nie nadaje...ja chwalę innego lidera a jeżeli nie (usunięte przez moderatora) to każdy wie chyba o kogo chodzi...bo (usunięte przez moderatora) to liderem nie powinien być nie wiem kto i po co go zatrudnił???czy było źle jak było kiedyś po co takie zmiany wprowadzają chyba po to żeby było jeszcze gorzej bo lepiej to nie będzie więc trzymajcie tych ludzi co się naprawdę tam nadają i będą przychodzić do pracy z chęcią a nie jak tylko wchodzą to się od razy denerwują bo inaczej się nie da...szczególnie jak się widzi jednego (usunięte przez moderatora) , bo jak odejdzie ktoś kto najlepiej tam pracuje i najwięcej potrafi to dopiero będzie masakra- AUDI upadnie...
zdjecie uzytkownika
yy - 2013-06-27 21:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nieznajomy - 2013-06-27 21:08:37

nie chodzi o (usunięte przez moderatora) on akurat moim zdaniem to nie powinien na ten dział trafić bo do tego co on tam robi to w zupełności się nie nadaje...ja chwalę innego lidera a jeżeli nie (usunięte przez moderatora) to każdy wie chyba o kogo chodzi...bo (usunięte przez moderatora) to liderem nie powinien być nie wiem kto i po co go zatrudnił???czy było źle jak było kiedyś po co takie zmiany wprowadzają chyba po to żeby było jeszcze gorzej bo lepiej to nie będzie więc trzymajcie tych ludzi co się naprawdę tam nadają i będą przychodzić do pracy z chęcią a nie jak tylko wchodzą to się od razy denerwują bo inaczej się nie da...szczególnie jak się widzi jednego(usunięte przez moderatora) , bo jak odejdzie ktoś kto najlepiej tam pracuje i najwięcej potrafi to dopiero będzie masakra- AUDI upadnie...
jakos tyle ludzi poodchodzilo i swiat sie nie zawalil i sie nie zawali. bez (usunięte przez moderatora) tez audi nie upadnie
zdjecie uzytkownika
lolo - 2013-06-27 21:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nieznajomy - 2013-06-27 05:03:30

jak to kto jest liderem...jeden z najlepszych...i zaden (usunięte przez moderatora) ktory przyszedl tam pracowac co od niedawna nie ma prawa sie do niego porownywac bo to jak by porownac aniola do diabla w tym przypadku diablem to jest ten (usunięte przez moderatora) co pracuje 2 miesiace jakos tak czyli ...moze kiedys wymienie jego imie ale nie moze mi przejsc przez gardlo.
wczesniej byl (usunięte przez moderatora) alo go (usunięte przez moderatora) wygryz i teraz tez knuje
zdjecie uzytkownika
nieznajomy... - 2013-06-28 04:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oooo...no prosze moze i sie nie zawali ale bedzie masakra!!!sami zobaczycie a moze jestes zazdrosny o Niego i dlatego tak piszesz bo jest On dla Ciebie wielka konkurencja;-) i boisz sie o swoj tylek...
zdjecie uzytkownika
nieznajomy... - 2013-06-28 05:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jezeli chodzi o (usunięte przez moderatora) to sam doprowadzil do tego ze go nie ma...wiecznie syf na jego zmianie...a ekipa byla tylko od stania i podpierania stolika wiec nic dziwnego ze go nie ma.A (usunięte przez moderatora) nikogo nie wygryzl po prostu lepszy jest i tyle!!!
zdjecie uzytkownika
były - 2013-06-28 20:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez moderatora) to fachowiec na tej linii i nie ma lepszego .
Pewnie lepszego nie będzie....
Tylko jeszcze jedna osoba na tej linii ,wie co robi. Pozostali się uczą,
także pan(usunięte przez moderatora) ,która wypisuje tu paszkwile .
Raczej skupcie się na pracy ,a nie szczujcie się nawzajem ,bo nie przystoją na takiej pokazowej linii takie zachowania.
Co było powodem mego odejscia

Były pracownik linii Audi.
zdjecie uzytkownika
nieznajomy... - 2013-06-28 21:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powodem twego odejscia bylo to ze nie nadawales sie do tej pracy i taka jest prawda bo jakbys sie nadawal to po co by przyjmowali innego lidera? z reszta ktory bedzie na pewno lepszy od Ciebie... nie tylko ja to powiem.A jak nie jestem pani O... jak nie wiesz kto pisze to sie nie wypowiadaj...jestes po prostu zazdrosny o to ze ktos jest lepszy od Ciebie
zdjecie uzytkownika
kolo... - 2013-06-29 19:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nareszcie ktos napisal prawde...Pozdrawiam Cie nieznajomy jak ktos sie nie nadaje na lidera to po co ma pracowac...Kuba nie podolales...
zdjecie uzytkownika
aska - 2013-07-02 10:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwaga na bhp M podlizywacz sprzeda każdego żeby swoja skore ocalic
zdjecie uzytkownika
ooo - 2013-07-05 21:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak 100% ludzi w firmie!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
KA - 2013-07-07 20:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i znowu powtórka z rozrywki przymusowe urlopy bo przestój w firmie.
W takim wypadku powinno byc płacone postojowe a nie wykorzystywanie urlopu tylko wtedy kiedy firma go potrzebuje a nie my.
zdjecie uzytkownika
Karzeł - 2013-07-10 23:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To kiedy potrzebujesz urlop jak nie w lecie ? W listopadzie?
Zdziwaczały jesteś. Urlop bierz jak proszą i ciesz się że to nie jest w październiku,
zdjecie uzytkownika
mamutek - 2013-07-14 21:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wiesz, nie każdy ma urlop albo mało ma tego urlopu.
zdjecie uzytkownika
lalala lalala - 2013-07-15 08:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mamutek - 2013-07-14 21:52:47

No wiesz, nie każdy ma urlop albo mało ma tego urlopu.
To prawda ala wiesz niektórzy tego nie rozumieją.
zdjecie uzytkownika
Atos - 2013-07-16 23:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to nie macie urlopu? Wszyscy mają przecież urlop ze 26 dni. No chyba że kacowe co poniedziałek bierzecie ale na to jest rada ... mniej pić.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kongsberg Automotive
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kongsberg Automotive?
Zadaj pytanie
alert