Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o UNITECH SA DABROWA GÓRNICA

Pracowałeś w firmie UNITECH SA DABROWA GÓRNICA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
SPAWACZ - 2012-06-10 09:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam kolegów spawaczy i monterów dołączam sie do opinji kolegi montera.TAK TO PRAWDA pracuje w tej firmie w Holandii spawamy elektrofiltry w Emshaven pod (usunięte przez administratora) i piernik wie ilu jest jeszcze posredników. Ale do rzeczy ,to jest pomyłka ten palant Kierownik Robert B. kąże spawac na metry, pozbywa sie dobrych spawaczy jak coś sie odezwia. A główny spawalnik JANUSZ .U zamiast opiekować sie spawaczami to ugania sie za kobietami tłumaczkami, i bhp.szok i cyrk,to samo robi DYREKCJA. O wszystkim są powiadomione ZWIAZKI ZAWODOWE.Co do pieniedzy i wypłat na czas to nie będziemy już pisac,bo ich nie MA.Sprawy pójdą do sadu.Mamy zdjecia i rozmowy nagrane na komórkach.Wiec dobrze sie zastanuwcie sie panowie spawacze i monterzy przed podjeciem pracy w UNITE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ,my bedziemy zjezdzac z Holandii i zwalniać się.Pozdrawiamy spawacze i monterzy.
zdjecie uzytkownika
Spawacz R - 2012-07-08 23:56:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W holandii Kierownictwo nic sobie nie robi z tego że nie mamy ubrań i środków ochrony,dział BHP z kierowniczką o wszystkim wiedzą i to akceptują.Dopiero gdy będzie wypadek to będzie dochodzenie.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2012-07-09 00:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W BHP tu w Holandii pracują fajne laski i tłumaczki również,chodzą na kawę z kierownictwem i może nie tylko kawę ?
Dlatego nikt się nie dowala do tego że przepisów nie przestrzegamy tak rygorystycznie,trochę wiadomo.
zdjecie uzytkownika
spawacz 111 - 2012-08-12 09:44:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokad dyrektor malinowski bedzie tolerowal takich ludzi jak mr boniakowski? do nastepnego wypadku smiertelnego/? przeciez wiadomo ze przynosi firmie zyski sam kradnie ile moze na umowach o dzielo ludzi traktuje jak wrogow a swoim c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwem przechodzi dyzme. jak taki niedouczony technik bez znajomosci nawet j rosyjskiego nie mowiac juz o jakims zachodnim moze reprezentowac firme na zachodzie . dyrekcjo obudz sie juz czas puki nie dojdzie do wypadku albo czegos straszniejszego
zdjecie uzytkownika
KL - 2012-08-21 19:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak kierowniczka z BHP lubi imprezować,i inne panie z BHP i tłumaczki też ,są na obcym terenie nikt nie wie ze znajomych i rodzin co robią to mogą w wolnym czasie się rozerwac.My pracownicy mamy luźniej jak w takiej zgodzie żyjemy z nimi.
zdjecie uzytkownika
robert - 2012-08-21 19:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współczuje żonom lub dziewczynom których mężowie pracują w Holandii,co weekend imprezy tam odchodzą że się w głowie nie mieści.Na brak kobiet tam na pewno nie narzekają,w załodze również
zdjecie uzytkownika
stef - 2012-08-22 08:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez kontroli zony/męża się szaleje na każdym froncie bez znaczenia czy alkohol czy łóżko - poprostu życie. A co do dyrektora(usunięte przez administratora). to cwaniak i tyle. Na W myśl zasady \"wiózł wilka razy kilka powieźli i wilka\".
zdjecie uzytkownika
synuś :-) - 2012-09-02 14:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KU PRZESTRODZE!!!!Witam wszystkich którzy chcą pracować w Holandii w Unitech S.A.
KADRA:Zdegradowali idiotę Bońka który nawet rosyjskiego nie zna a był szefem kontraktu co po jedzenie na stołówkę chodzi z tłumaczką a i tak rządzi tym kontraktem to z kolei awansował kolejny debil Banaś który zwalnia naprawdę dobrych ludzi bez konkretnych powodów bo jego przy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] as TUPTUŚ podpie.......!!!!Ogólnie grupa nieudaczników największe biuro na budowie które nie ogarnia tej inwestycji i cale RWE ma z nich MEGA BRECHĘ normalnie WSTYD!!!Ogólnie ludzie się dla nich nie liczą możesz porobić tam miesiąc a nawet 2 tygodnie i cie SPUSZCZA do kraju jak to oni mówią bo się komuś nie spodobasz a przewinęło się tam przez 5 miesięcy około 60 ludzi i część sama zrezygnowała!!Wynagrodzenie słabe tak ze kokosów się nie spodziewajcie bo obcinają na czym się da i godziny gdzieś uciekają niby bank godzin!!Tak ze jak nastawiasz się na prace z marnym wynagrodzeniem i tym ze miesiąca możesz nawet nie przerobić to GORĄCO POLECAM!!!!!Zorganizowali sobie tam swoje małe państewko i robią co chcą!!!Dyrekcjo Unitech z taką kadrą daleko nie zajdziecie!!!!!Pozdro dla wszystkich chłopaków :-).
zdjecie uzytkownika
XXL - 2012-10-27 21:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo ciekawe to co piszesz chyba ty sam sie tak bawisz. Skad tam wziac kobiety ktore są takie chętne, powiedz to tez skorzystam
zdjecie uzytkownika
K - 2012-10-29 12:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W BHP są ładne dziewczyny,daleko od domu to na pewno potrzebują wsparcia ;) i tłumaczka to chętne na pewno są tylko trzeba dobrze podejść.
zdjecie uzytkownika
spawacz 135 - 2012-10-29 13:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam orientuje się ktos czy jest szansa na przyjecie do firmy Unitech jako spawacz z tym że nie mam doświadczenia, spawałem tylko kilka miesiecy
zdjecie uzytkownika
KM - 2012-10-29 16:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak ładne laski są pracowałem tam to wiem,nawet sympatyczne tylko się czepiają .Taka ich praca.
zdjecie uzytkownika
123 - 2012-10-29 19:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie poco pisać co się tu dzieje. Jesteśmy daleko od domu i nikt nie musi wiedzieć, chłop też człowiek musi się napić i zabawić po ciężkiej pracy. A panie też mają rodziny, poco im siare robić. Przecierz nikt nie jest święty, a zdrowy chłop musi coś mieć z życia. Jak nie będziecie trąbić to nikomu nie ubędzie
zdjecie uzytkownika
KOBIETA - 2012-11-01 19:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No fajnie tu piszecie chłopaki. Tak się składa, że mój facet też tam pracuje. Weszłam na to forum przypadkiem i takie rzeczy się dowiaduje. On mi mówi coś zupełnie innego. Opowiada, że jest tam bardzo ciężko, nie ma na nic czasu, tylko praca i praca, wraca późno, tylko jeść i spać, bo jest tak zmęczony. Mieszka daleko od miasta, na jakimś za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] iu, gdzie nawet sklepu nie ma, więc nigdzie nie wychodzi, ogólnie jest mało wolnego czasu, a jak już jest to i tak nie ma co robić, więc śpi. Jak rozmawiamy ze sobą, to mówi że za chwilę idzie spać, ale po waszych wpisach zastanawiam się, czy tak jest naprawdę. Zastanawia mnie też to, co piszecie o Paniach, które tam pracują. Jeśli to prawda, to co to za kobiety, chyba one też mają jakieś rodziny w kraju, nie byłoby im wstyd, że wyda się to co robią? Świat jest mały, a internet ogólnie dostępny, ludzie mają długie języki. a po waszych wpisach wnioskuję, że sami jesteście bardzo wielkimi plotkarzami, więc prawda prędzej, czy późnie wyjdzie na jaw. Czy zastanawialiście się, czy sami chcielibyście mieć taką kobietę w domu, która puszcza się na wyjazdach służbowych? Muszę zapytać mojego chłopaka o to, co się tam naprawdę dzieje, tylko kto mówi prawdę? Jeśli to, co piszecie dotyczyłoby też mojego faceta, to chyba taki związek nie miałby racji bytu. I tak wszyscy się zadajecie z tymi samymi Paniami? Chyba trochę was tam jest, one tak dają radę? Przyznaję, że te wpisy mnie trochę zaniepokoiły, może rzeczywiście ktoś myśli, że daleko od domu to się nie wyda, a wolny czas zawsze się znajdzie, choćby w weekendy i mogą głupoty przychodzić do głowy.
zdjecie uzytkownika
madmax - 2012-11-12 23:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie sluchaj ludzi na forum sa to ludzie ktorzy maja zlosc do firmy a nie do ludzi.oni tak wypisuja ale to sie mija z prawda
zdjecie uzytkownika
robol - 2012-11-26 13:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta blondyna z BHP to żona mojego znajomego, pewnie by się ucieszył gdyby się dowiedział co wyprawia poza domem ;)
zdjecie uzytkownika
blondyna - 2013-01-09 14:07:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co takiego wyprawia skoro już jej tam od listopada nie ma....widzisz rzeczy które nieistnieją...ciekawe....warto się wybrać na dodatkowe badania kontrolne...jak wypisujesz takie bzdury to najpierw zweryfikuj czy ta osoba jeszcze tam pracuje....i weź się do pracy a nie zajmujesz się życiem innych
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-06-05 11:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki bardzo małe , co do wykonywanej pracy , ciągłe ubliżanie od brygadzisty(usunięte przez administratora)nie panuje nad swoimi nerwami ,przeklina i upokaża innych pracowników ,naśmiewa sie ,a sam jest bardzo bardzo śmieszny , firma ŻAL....
zdjecie uzytkownika
kola - 2013-06-18 22:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Unitech działa od ponad 25 lat, ma wiele zrealizowanych zleceń i dziwie się, widząc takie negatywne opinie. /KOBIETA/ mogłabyś poprosić chłopaka, żeby udzielił na forum konkretnych informacji na temat pracy w tej firmie? Jakie zarobki, traktowanie pracowników?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie UNITECH SA DABROWA GÓRNICA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x