logo Martes Sport Sp. z o.o.

Martes Sport Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

Opinie o Martes Sport Sp. z o.o.

Dodo 2016-12-01 23:00:45
A ile się dostaje dodatku na święta?
Karola 2016-12-01 23:07:39
w Nowym Sączu jest super sklepik z najlepszą obsługą, ludzie się znają na rzeczy.
2
MM 2016-12-04 23:46:09
jakies 150zl
Norbert 2016-12-07 19:20:34
Ile zarabia serwisant rowerowy ? I czy w każdym sklepie musi być ktoś taki ?
Daniła 2016-12-08 00:57:53
serwisant to pracownik, dostaje około 200 zł ekstra do pensji, za skręcanie rowerów, i regulacje przerzutek, bo nic innego się w martesie na zapleczu nie da zrobić. A i tak często była że inne osoby robią jego robotę choć on dostaje kasę.
Norbert 2016-12-08 22:44:54
Serwisant jest 1 na region czy w każdym sklepie ?
TyT 2016-12-09 15:22:18
Generalna zasada odnośnie reklamacji w tej firmie - nie uznajemy!!!
4
Marek 2016-12-09 22:03:54
to czy reklamacja bedzie uznana pracownicy decyduja miedzy soba znajomym i milym sie uznaje no i stalym klienta reszta out , pewna informacja od pracownika z Krakowa :) pozdrawiam staly klient :)
5
Bax 2016-12-12 08:53:57
I znowu firma daje ochłapy na święta hehe
6
Karolina 2016-12-15 17:36:47
dobrze ze od stycznia multisport wkoncu jakis benefit od firmy a nie tylko smieszne zapomogi...
6
5*10*15 2016-12-16 15:08:02
A jakie opinie sa o makro-regio?
5*10*15 2016-12-16 15:11:20
A jakie opinie sa o makro-regio?
wolny 2016-12-16 21:22:57
makro kolejne buraki
bez zęba Mario najlepszy :P
17
Tolek 2016-12-18 23:12:32
Co niektórzy mocno przytyli - tyle mają pracy !
11
asia 2016-12-19 13:58:09
nasz makroregionalny jest ok, ma fajne pomysły i dużo zmieniło się na lepsze.
Neli 2016-12-20 14:15:35
Czy ktoś już dostał na konto marną zapomoge świąteczną? Oby nie płacili zaś w ostatni dzień przed wigilia
Pozdrawiam
3
Niezadowolony klient. 2016-12-21 12:28:40
Nie polecam tego sklepu !!! W sklepie w Koscierzynie kierownik chyba minął się z powołaniem bo to w Panstwa interesie jest aby klient byl zadowolony. A Pani mi mówi, że to mi zależy na reklamacji a nie im? Żarty? Sprzedaliscie bubel a teraz ja mam na każde zawołanie jezdzic 30km bo chcecie jeszcze raz obejrzeć towar. Nie polecam. Szkoda nerwów i pieniędzy. W martens sport w Gdańsku nigdy! Nie mialam takich problemów. Prowincja zobowiązuje.
1
M.. 2016-12-22 16:01:48
zajechany "bubel" i myslisz szanowny kliencie ze ci oddamy najlepiej pieniazki ? komu ma zalezec na reklamacji jak nie wlasnie Tobie ? zareklamowales towar to teraz musisz za nim jedzic przeciez my ci go nie przywieziemy albo nie wyslemy.... nie zgadzasz sie z decyzja reklamacji ? - idz do rzecznika praw konsumenta i do sadu , w czym problem ? jestes pewny to wygrasz i tyle. Pozdrawiam M.
5
Klient 2016-12-22 16:17:22
Miałem przyjemność rozmawiać z Kierowniczka w martesie z Olsztyna, Masakra co za nie kompetentna osoba.Zero wiedzy .......
4
Pracownik 2016-12-23 16:29:14
Praca w Martesie jako taka. Nie liczac ze na rozmowie mowia i obiecuja jedno a w praniu wychodzi co innego. Pieniadze nawet nawet, ale pseudo swiadczenia z okazji swiat w wysokosci 100zł to juz smiech na sali. Co taka osoba ktorej jest to potrzebne ma z tak smiesznymi pieniazkami zrobic? Jak dla mnie zero zrozumienia dla ludzi i to zabieranie calej premii tylko za jedne nieocenowane buty? To przegiecie. Czy tez nacisk na cholerny wspolczynnik. Co my mamy na sile klientom wciskac przykasowke aby sie zrazili do sklepu? Lekka przesada
4
Brak słów 2016-12-23 21:57:35
Zapomoga...
3
Marcinek 2016-12-23 23:46:07
ogolnie fajnie ze wgl cos dali na swieta po inne firmy nawet tyle nie dadza a wiem bo w nie jednej robilem ale mysle ze taka 13-nastka w forimie to naprawde by byla super sprawa . Co to programu 20+ nie jest zle tyle ze taka pogoda sprzyja bo impregnaty itp same schodza ale co bedzie w lecie ? napoje tak nie schodza bo wiadomo , galerie to spozywka jest gdzie indziej do kupienia za polowe taniej . Mysle ze fajnie gdyby dolozyli cos do programu 20+ , na przyklad ( kolka ratunkowe , rekawki i inne pierdoly na basen ) mysle ze w sezonie letnim by fajnie wygladala sprzedaz + moze jakies nowosci od stycznia ? kto wie , czas pokaze . Ogolnie jest neutralnie , ale jak ktos ma oferte lepsza to bez gadania moze smialo Martesa olac bo to nie jest praca na lata tylko zeby sobie dorobic po szkole/studiach , taka prawda . Pozdrawiam Marcin!
1
K0wschod 2016-12-25 20:58:11
Szczerze to nie wiem skąd negatywne opinie? Jasne, że czasem trzeba się nazapieprzać. Ale jeżeli nie jest to wasza pierwsza praca to wiecie,że nie jest źle. Uwierzcie, że można trafić gorzej. Kasa jak na wschód 2400zł na rękę ? Jeśli zbymało to za granicą płacą więcej-wiem bo pracowałem
Naro 2016-12-26 13:02:39
2,4 ? zastepca czy kierownik ? :)
1
cześć 2016-12-26 15:55:30
jak ci nie zależy na kasie to nie wciskaj przykasówki, sam wyrabiasz sobie taką premię, więc nie narzekaj że dostajesz taką a nie inną, widocznie więcej Ci nie potrzeba. Nie cierpię takie gadania bla bla bla jak to mało premii dają , a jak mało tego tamtego. Żal
2
ZWARIOWANY PRACOWNIK :) 2016-12-29 10:47:35
Drogie Martesiaki albo Martensiaki, kto jak woli :) praca ciężka to wszyscy wiemy, ale kto jak nie my da radę :) Zbliża się koniec roku, więc wszystkim pracownikom czyli mojej całej martesowej rodzinie :) życzę szapmańskiej zabawy w Sylwestra, bawcie się, bo życie jest na krótkie by martwić się ciągle pracą :) W Nowym roku niech Wam współczynnik nie spada, a premia rośnie :) byśmy 10-tego byli zawsze zadowoleni :) Trzymajcie się wszyscy i martwcie na zapas :) kto to przeczyta, niech da kciuk w górę :) chciałbym zobaczyć ilu ,, kuzynów'' to przeczytało'' i ,,kuzynek'' :)
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ! :)
33
!! 2017-01-03 08:53:50
Nie polecam 3 dni przed Końcem umowy mówią że nie przedłużają bez żadnego ale ... Pensja okolice 1700 z premia Szału nie ma po towaraniu wyrzucają łudzi z 13 do 6
1
Tomasz 2017-01-03 20:11:55
Z jakiego miasta jestes?
3
ZWARIOWANY PRACOWNIK :) 2017-01-04 14:43:57
Chcielibyście mnie poznać :) Kochani, na pewno umiecie dotrzymywać sekretów, ja też :) Także to tajemnica. Cieszę się, że mój wpis się spodobał. Pozdrawiam Was wszystkich :) Nie dajcie się tam :)
2
Tomasz 2017-01-04 22:08:33
odpisz, to bardzo ważne.
NIE UJAWNIAJ SIEN 2017-01-05 07:34:13
Nie ujawniaj sie nawet mimo zyczen mozesz zostac ukarany w pracy za jakiekolwiek pisanie na temat firmy na takim forum , pozdrawiam !
1
Życzliwy 2017-01-06 15:52:17
Ja pracuję w Martes Sport na Dolnym Śląsku (miasto nie jest tu najbardziej istotne). To co mogę powiedzieć o tej firmie to istna średniawka a czasami i hipokryzja. Ekipa którą, mamy jest ok, nie licząc zastępcy kierownika który wiecznie siedzi w biurze na telefonie PRYWATNYM nie służbowym a innych goni do roboty jak dzikie osły co dla mnie jest mocno żałosne. Pieniądze jak na nasz region są całkiem spoko o ile regionalna nie utnie połowy premii nie podając przyczyny ( a tak niestety robi). Praca akurat u nas do lekkich nie należy, ponieważ jesteśmy jednym z najlepiej prosperujących sklepów w Polsce a obroty mamy naprawdę wysokie. Zasady wprowadzone ostatnio są mocno porobione bo brak możliwości siedzenia przy klipowaniu przy 12 godzinach pracy na nogach tłumaczone tym, że jest to lekceważenie klienta to chora akcja. Nie czułabym się urażony przychodząc do sklepu i widząc siedzącego pracownika gdyby udzielił mi potrzebnej informacji. "Zapomogi " na święta w wysokości 100zł to także śmiech na sali. Firma, która ma tak wysokie dzienne obroty powinna się wstydzić przelewać takie pieniądze na konta pracowników. Dla mnie to dla nich czysta kompromitacja. Nie wspominając o tym, że na święta Wielkanocne nie dostaje się ani złotówki dodatku. Jedne święta ważniejsze od drugich? Chyba tak xD. W każdym razie pisać można tutaj eseje a jest jak jest i nikt tego nie zmieni. Moja rada, jeżeli coś w tej firmie dzieje się źle i was to denerwuje to popracujcie tyle ile potrzebujecie a jak znajdziecie lepszą pracę uciekajcie stamtąd. Ze swojej strony życzę powodzenia sobie i Wam. Pozdrawia Sprzedawca-Kasjer ;)
8
Michal 2017-01-06 21:17:52
Polecam wszystkim prace w Martesie w Olsztynie. Jestem bylym pracownikiem... Gdyby nie zarobki to lepszej pracy w tak dobrej atmosferze nigdy nie mialem. Polecam Olsztyn!!
1
Klient 2017-01-06 21:29:27
A ja polecam Olsztyn, wspaniala obsluga :-)
2
.... 2017-01-07 09:04:24
Czasami prawa reka staje sie lewa... Prezesie otworz oczy i pomysl... Zle opinie o Martesie ? Hmm... Czy tez tak traktujesz ludzi w centrali jak...? MOZE To czas zobaczyc jak ludzie sa dzieleni na lepszych i gorszych przez tego czlowieka... Pozdrawiam
7
Pracownica 2017-01-07 11:43:59
Ja uwielbiam pracę w Martesie, załoga jak najbardziej na tak
Pracownica 2017-01-07 11:44:34
Ja uwielbiam pracę w Martesie, załoga jak najbardziej na tak <3 włącznie z kierownikiem! Kasa też dobra jak na sprzedawcę, a na święta stówka zawsze coś bo jakby nic nie było, też byście marudzili. Pozdrawiam :)
POWIEDZMY ZE ZADOWOLONA 2017-01-07 22:29:10
nie jest zle ale brakuje jakis super benefitów typu 13-nastka , albo jakies fajne promocje na ciuchy np naszych marek ( np -50% ) bo bez jaj ale nasze marki x2,5 to jakas kpina .
PANIE PREZESIE WIELKI PLUS ZA MULTISPORTA mimo ze uzywac bede rzadko ale naprawde super opcja !

co do kierownikow regionalnych , darujcie sobie - jestescie smieszni :))
2
Grudziądz 2017-01-09 11:42:58
Poda ktoś zarobki kierownika sklepu? Mianowicie ile brutto plus premię.
Z góry dzięki
klient 2017-01-09 20:43:42
Niestety , krótko mówiąc to złodziejska firma - nie przyjmują zwrotów , nawet jeśli chcesz zwrócić po 2-godzinach od zakupu , bardzo słabe , widać że żerują na ludzkiej krzywdzie , ale takimi sposobami daleko nie zajadą , szybko to do nich wróci i to z nawiązką .
Były klient.
2
w czym mogę pomóc 2017-01-09 23:08:03
Szanowny kliencie ( o ile można Cie tak nazwać ponieważ prawdziwy klient zna prawo jakie obowiązuje w polskim handlu ) a powracając do Twojego komentarza to krzywdę zrobiłeś sobie sam a tu krótkie wytłumaczenie:
- w polskie prawo nie nakazuje sklepom przyjmowania zwrotu to tylko i wyłącznie dobra wola firmy... żeby poprawić Ci jeszcze bardziej humor zwrot można zrobić zawsze w każdym sklepie bo system zawsze ma taką funkcje ale to czysta złośliwość...
- sprzedawca na pewno nie wyszarpał ci pieniędzy z ręki czy kieszeni że oskarżasz kogoś o kradzież tu cytat:"złodziejska firma" musisz mieć jakieś dowody potwierdzające to jeżeli nie masz narażasz się na nieprzyjemności i odpowiedzialność karną ponieważ nie można bezpodstawnie oskarżać i oczerniać kogoś publicznie.
a na koniec świadomie robiłeś zakupy, a wylewając swoje marne opinie na forum nie znając podstawowych zasad handlu ośmieszasz się i wypisując świadomie anonimowo opinie zachowujesz się jak Ci...pka
7
Ewa1985 2017-01-10 13:03:36
Proszę o podanie zarobków jeśli chodzi o kadrę kierownicza.
Czy jest to zalezne od regionu czy wynagrodzenie jest ustalone odgórnie.
Pozdrawiam
Marcinek 2017-01-10 20:12:55
jakies 2,2k z premia +/- 100zl ale duzo obowiazkow , nie warto byc kierownikiem a tym bardziej zastepca starczy to jakies 2tysiace , zwykly pracownik 1,8k
Adam 2017-01-10 21:56:20
Jesteś z Lubina?
Kasia 2017-01-10 22:39:49
Hej Martesiaki
Jakie macie opinie na temat Waszych Kierowników Makroregionalnych??
1
oooo 2017-01-11 21:56:58
obojetnij sa , kazdy i tak ich olewa bo uwazaja sie za nie wiadomo kogo a to nieroby i tyle
5
Miquel 2017-01-11 22:48:49
Jak dla mnie wszystko spoko tylko nie mam bladego pojecia do czego sprowadza sie ich rola. Oni z reszta chyba sami tego nie wiedza :DDD
7
K0wschod 2017-01-12 16:24:31
A nie 2500+/-100? Chyba słabo u was z programem 20+ oraz wskaźnikami skoro kier tyle zarabia;)
mistrzpolski 2017-01-15 19:45:00
Witam
Pracowałem 3 miesiace w jednym z Martesow w Zachodniopomorskim...Praca ok wszystko sprawiedliwe ale minus dla kierownictwa ..nie wiem skad takie osoby biorą :)
Pod koniec 3 miesiąca obiecali mi przedłużenie umowy o pracę z czego odrzuciłem dwie inne oferty lepsze finansowo z względu na lojalność i umowe"slowna" między kierowniczką ...Po dniu pracy uslyszalem ze jestem nie potrzebny...
Poszedłem na urlop ...
Raz zadzwoniłem do oddziału w B-B,w której opisałem sytuacje...Pani przy telefonie zakręcona jak paczka cebuli nie wiedziała co to jest 5 i broniła koleżankę..Po tej sytuacji kierowniczka regio i sklepu miały żal za to mimo że jedna z nich mi coś obiecała...
NOWA 2017-01-17 22:24:11
nie jest zle , pracuje od 3 miesiecy ale szkoda ze zmiany tylko po 12godzin
1
Zostaw swoją opinię o Martes Sport Sp. z o.o. - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Martes Sport Sp. z o.o.