brak logo

Technologie Ekologiczne

Kraków

Opinie o Technologie Ekologiczne

aaaaaaaaa 2012-11-30 09:43:07
Na stronie internetowej firmy można znaleźć informację, że jest laureatem licznych nagród i certyfikatów w zakresie ekologii.
świadek1 2012-12-09 12:01:22
to jest moja pierwsza praca, więc nie narzekam jak na razie. A na marginesie prośba do osób które zmieniły pracę. Jak możecie podajcie namiary na firmy które zatrudniają i można zarobić około 2000pln na rękę. Alternatywy trzeba szukać :) ktoś wie coś o strefie przemysłowej koło Radomska ??
2
przyszły pracownik 2013-01-19 11:33:51
Mam pytanie, czekam na szybką i obiektywną odpowiedź od kogoś kto jest tam pracownikiem. Mianowicie chce podjąć się pracy w technologie ekologiczne, jak jest tam z wynagrodzeniem, wiec opinia pracownika dużo pomoże, z góry dzięki
1
pracownica technologii 2013-02-12 20:25:41
Bardzo miłe Panie pracuja w biurze!!!! Raczej nic do zarzucenia!
ciekawscy 2013-05-21 18:08:49
Co tu tak pusto? Tak super się dzieje, że nie chcecie się dzielić informacjami o pracodawcy? Kto szuka pracy, jest wdzięczny za szczere, prawdziwe opinie. Macie przyjęcia?
oooo 2013-07-03 21:03:53
Latem wszystko kwitnie i pełny rozwój.
1
szpilka 2013-08-16 14:05:37
mam pytanie jak sie pracuje w biurze w T E czy praca jest wyczerpujaca psychicznie czy wrecz przeciwnie a szef niezasypuje nadmiarem obowiazkow tak ze trzeba w weekendy zostawac po godzinach da sie wyjsc z pracy zadowolonym dziekuje
jakajaka 2013-08-17 11:43:51
A jednak w Technologiach Ekologicznych pracują ludzie mają pracę i pewnie im nie przyjdzie do głowy znaleść jakiegoś minusa bo się cieszą ze maja pracę wszędzie trzeba być mega odpornym psychicznie
anonim 2013-08-24 11:41:23
Opinie jak widać są bardzo różne a słuchajcie można zapytać jakie zarobki ?Bo do pracy to raczej się idzie głównie po to ,więc ile się zarabia w Technologie Ekologiczne
Ktos. 2013-10-08 07:45:29
jest ok
3
.................................... 2013-12-03 20:50:03
(usunięte przez administratora) nie polecam ...........
wolny 2014-02-26 10:47:23
Nawet o nich nie myśl jeśli chcesz być zdrowy (usunięte przez administratora)
aleksy 2014-03-17 20:24:00
Jeśli ktoś ma doświadczenie w spawaniu oraz uprawnienia na wózki widłowe to Technologie Ekologiczne szuka pracownika produkcji.
ed 2014-04-04 17:25:43
Ja mam zarówno doświadczenie jak i uprawnienia, napiszcie, czy warto aplikowac, atmosfera i kasa w porzadku?
koko 2014-04-14 15:14:23
Opninia jest taka robilem ponad rok wisza mi ponad 10 tysiency za wyplaty nie solidna firma poprostu
1
marko 2014-04-15 14:28:48
tam indesit składa sprzety standardy za najniższą krajową
doradca 2014-06-12 21:23:05
Witajcie, jeśli chcecie aby sie cos ruszyło w sprawie ZT i Technologii Ekologicznych, zacznijcie pisać również do ZUS, nie tylko do PIP!!! ZT od września 2012 nie zapłacił WAM żadnej składki, więc liczy się to jako lata nieskładkowe- nie do naliczenia wysokości emerytur, rent itp. Nie mówiąc o tym że ZUS tych składek nie przekazuje do OFE.
ZUS musi odpowiedzieć na korespondencje nawet wysłaną zwykłym listem :)

podaje przykład pisma:

Imie i nazwisko ..........................
Adres ........................................................................................................................
(ulica, kod pocztowy, miejscowość)
PESEL ............................................................................
W zawiązku ze stwierdzeniem braku należnej składki za okres ................................................ na moim rachunku w OFE ..................................................... (nazwa funduszu) zwracam się z uprzejmą prośbą o wyjaśnienie przyczyn tych nieprawidłowości. Umowa z OFE była podpisana w dniu: ................................................
Jednocześnie proszę o informacje dotyczące wyjaśnienia opieszałych poczynań ZUS celem ściągnięcia moich, należnych składek od pensji, którą otrzymałem/łam.
Płatnik Składek: Technologie Ekologiczne Zbigniew Tokarz, NIP: 775 167 51 33, Regon: 592274612


...................................................... (podpis)
takaprawda 2014-06-21 17:02:56
polececia jakiegos komornika do tej firmy?
ja 2014-06-24 03:31:19
Witam prawda o technologiach jest taka że pan Zbigniew Tokarz jest winien wielu pracownikom pieniądze za wykonaną pracę. Powinny się zająć tą firmą jakieś instytucje bo inspekcja pracy rozkłada ręce i nic z tym nie robi. W firmie nikt nie przechodzi szkoleń bhp. Instytucje ochrony środowiska miałyby co robić. Dziwi mnie fakt ze pan (usunięte przez administratora)umie wstać rano i spojrzeć w lustro
firma 2014-07-16 12:11:36
a czy ktoś orientuje się gdzie/do kogo zgłosić zaległość jaką jest mi winna ta firma? wykonalem transport dla tej firmy. Czy ktoś wie czy ta firma jest w likwidacji? Nie mogę dodzwonić się na żaden numer do nich? ktoś może pomóc?
firma odp 2014-07-16 23:33:35
zapomniałem przede wszystkim

Sąd Rejonowy
Wydział Pracy
aaa 2014-09-04 10:49:39
Czy wie ktoś może co obecnie dzieje się w firmie TE ? Czy mamy w ogóle szanse na odzyskanie pieniędzy?
zadowolony 2014-09-20 18:52:31
teraz jest tam nowy właściciel i kasa jest na czas. robota trudna bo trzeba zakład sprzątac po dwóch latach zaniedbań ale warto. powstaje cos nowego i z przyszłością
BUK 2014-10-01 20:00:59
Przecież prezesem w tej nowej firmie jest dalej Pan (usunięte przez administratora)
marta 2014-10-20 09:32:19
Witam, mam pytanko czy ktoś z Was składał już zgłoszenie wierzytelności do Sądu?
Jeśli tak to mam prośbę, czy możecie mi przesłać wzór formularzu na maila, mam mały problem z napisaniem ww. pisma. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam marta.marta-1990@wp.pl
strefa 2014-10-23 09:51:31
Firma jest w upadłości likwidacyjnej od 6. sierpnia 2014 i wszystkie wierzytelności powstałe do tego dnia należy zgłaszać do syndyka/sądu. Aktualnie syndyk wydzierżawił przedsiębiorstwo innej spółce która przejęła pracowników i teraz faktycznie mogą mieć płacone na bieżąco.
Czika 2014-12-11 09:51:38
Czyżby ? Tutaj niestety albo nie zostało to zaktualizowane, albo taka sytuacja nie ma miejsca bo ciężko mi znaleźć jeszcze jakiś inny powód http://www.krs-online.com.pl/technologie-ekologiczne-krs-420453.html Może osoby będące w codziennym kontakcie z firmą będą w stanie wskazać właściwą kolej zdarzeń i to co obecnie się tam dzieje.
tomek 2015-02-12 12:35:01
no właśnie mnie też te komentarze jakoś dziwią teraz w sumie, bo nie wiem czy naprawde jest tak, że oni mają już jakieś konkretne ogoszenia o działalności? bo nie wiem czy opłaca się do nich iść czy tak po prostu czy nie elpeiej szukać czegoś innego? dajcie prosze jeszcze jak mozecie informacje o tym czy dobrze zarabiacie?
diana87 2015-02-26 15:47:53
dla mnie aspekt finansowy jest najważniejszy przy szukaniu nowego pracodawcy więc muszę mieć konkretne informacje ile mogę zarobić netto na rękę, jak przedstawia się dokładnie system premiowy i prowizyjny - możecie opublikować takie informacje? ewentualnie proszę napiszcie gdzie mogę o tym poczytać, ok?
Zadowolony 2015-02-27 19:48:15
Wreszcie Upadla ta firma pan tokarz odpowiedzial za wszystki swoje czyny ....
m. 2015-03-05 09:55:17
A kasy jak nie było tak nie ma.
Maciek 2016-04-14 19:49:10
O co chodzi? Firma na prawdę upadła? Fakt wpisując w wyszukiwarkę otwierają się strony ale daty ostatnich moderacji to rok 2014. A szkoda bo nie miałem o tym pojęcia.
Zostaw swoją opinię o Technologie Ekologiczne - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Technologie Ekologiczne