brak logo

Energomontaż-Północ

Gdynia

Opinie o Energomontaż-Północ

Pracownik 2016-11-04 18:35
Za zapieprzanie od rana do wieczora dostaniesz 3000, a członkowie rady nadzorczej za to ze żyją dostają średnia krajowa miesięcznie. I nieważne ze nie maja pojęcia o firmie, nie maja uprawnień i wykształcenia. Ważne ze sa po linii. Czyste kolesiostwo. Ile to jeszcze potrwa????
1
EmA 2016-11-26 00:44
I znowu szukają handlowca, zakupowca itd......
To samo co we wrześniu..I to samo było na początku 2016roku.
Co tam się wyprawia?
Energomontaż Północ Gdynia praca opinie
Trzecia osoba w ciągu roku się zwalnia czy jest zwalniania?
1
wirus 2016-12-02 16:15
Podobno składają wniosek o upadłość, czy to prawda, ponoć nie ma na wypłaty i nie ma nowych zleceń ???
znany pracownik epg 2016-12-05 23:13
O walkach w tej firmie można by opowiadać tygodniami.Powiem tyle ręka rękę myje
ZŁODZIEJE
nick 2016-12-07 16:23
nie masz pojecia o wynagrodzeniach rad nadzorczych
1
zybi 2016-12-07 16:26
dobra parowa z Ciebie, to skąd wzięły sie nasze podwyzki skoro podobno upadamy
3
Rp 2016-12-08 23:39
Najlepsza robotę ma sur i transport, zarobki też ok. Z tego co mówili.
3
Robol 2016-12-09 12:16
Pisowcy jedynie i tyle
1
Rp 2016-12-11 13:17
Bzdury piszesz, rozmawiamy na temat warunków pracy, dobrych pieniędzy a zarazem dobrej fochy a nie polityki. PiS czy PO jedno licho. Liczą się warunki pracy.
1
Robol 2016-12-15 17:57
Takie warunki że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Premi nie płacą coś czuję że max 3miesiace upadłości będzie
mak 2016-12-23 09:42
kolesiostwo na górze,nie mające pojęcia o firmie.Układy i kasa tylko dla nich się liczy.
Kazio 2016-12-23 22:47
To zmień prace
1
Irus 2016-12-25 11:02
Czy w transporcie jest dobra fucha? Muszą latać w deszczu i śniegu, latem pewnie fajnie. Kasa pewnie taka jaka maja pozostali robole w epg.
Czarny 2016-12-26 20:10
Tylko niektórzy pić nie powinni w tej ekipie transportu. Kiedyś stanie się tragedia jak ktoś dalej będzie oko przymykac. Chodzi mi o operatorów, wtajemniczeni wiedzą o kogo chodzi.
3
mak 2017-01-03 22:33
zmieniłem
kajtek 2017-01-04 16:27
we wtorek mam się pyrzyjac jako szlifierz i mówili ze placa od 16-25 zl na godz na reke,czy to praeda ze pracuje się od pon-niedz.na dwie zmiany po 8 godz?Ijakie warunki tam panuja na Hutniczej 40.Czy ktosc mi odp.na te nurtujące mnie pytamia?Zgory dzięki i pozdrawiam.
gabor 2017-01-04 17:59
umowa czy przez pośrędnika?
kajtek 2017-01-06 03:58
gabor,wszystko mam dowiedzieć się na rozmowie rekrutacyjnej ,rozmowa była ogolnikowa,,ale jak na wstępie zrozumialem to umowa zlecenie na początku,i teraz nie wiem czy tam gdzie mam pracować to firma jest z zewnątrz i kooperuje z energ.montazem?dokladnie to jest ul.handlowa ,chyba 19,i rozmawiałem z p.Michalem?interesuje mnie czy tam jest az tak zle jak tutaj czytam,opinie niezbyt pochlebne.pozdro,
Fred 2017-01-11 00:03
No to jesteś miszczem skoro nie wiesz kto jest Twoim pracodawca...
1
Wąski 2017-01-15 08:20
To nie koleżka jest mistrzem tylko teraz firmy tak działają w polsce tak jak epg idziesz pospawać site-test do do energo montażu a pan na szkółce poleca a wręcz pcha Cię do jakiegoś lewusa nie roba wyzyskiwacza (prezesa spółki) a naj lepsze jest to że zbliża się czas wypłaty a nawet jest już po terminie wypłaty a Ty nadal jesteś bez pieniążków a jak zwracasz się z zapytaniem o pieniążki do swojego pracodawcy to dostajesz odpowiedź że jeszcze mu epg nie przelał pieniążków a Ty jako pracownik stajesz i sam już nie wiesz gdzie pracujesz no i w ogóle po co robisz na nie roba...
3
Cinszko 2017-01-20 23:25
Dla tego olalem hardkora i założyłem swoją działalność i dorabiam u kogo chce
Don Pedro 2017-01-24 21:18
Ludzie odwalcie się od hardcora ! co się czepiliście chłopa wyczuwam zazdrość zawiść a chłop się naprawdę stara .
3
eMa 2017-02-13 14:11
Firma znowu szuka handlowca - to już trzeci raz
I Planisty szuka....
Ciekawe kiedy narzędziowiec i bhp - wiec się znowu pojawi :P
1
Weronika 2017-03-01 12:15
@Zazdrosny, proszę o publikowanie merytorycznych komentarzy :) Lepiej podzielić się informacjami na temat pracy/atmosfery/rekrutacji, nieprawdaż?
Zaz 2017-03-03 19:28
Sorry...ale jeśli pracujesz z kimś kilka lat i wciska Ci kit, to wiesz...
1
Weronika 2017-03-06 11:09
Nowa oferta pracy! Poszukiwany Specjalista Ds. Ofertowania do pracy w Gdyni.
eMa 2017-03-07 00:47
Ha ha ha znowu gościa do Ofertowania szukają, czekałam na to ogłoszenie , wygrałam zakład :)
Aaa właśnie jak tam się sprawuje nowy naganiacz (handlowiec)?
Czy już się zorientował jak głęboko w kakale jest czy jeszcze nie zbadał terenu?
1
Weronika 2017-03-07 10:28
@eMa dlaczego czekałaś na to ogłoszenie? Czy to oznacza, że ta oferta pracy pojawia się cyklicznie?
eMa 2017-03-10 13:38
Tak, kilka ofert z biura pojawia się cyklicznie, co dwa, trzy miesiące
Handlowiec, zakupowiec, ofertowiec
Weronika 2017-03-10 13:52
@eMa dziękuję za informację. Pracowałaś w Energomontaż-Północ?
eMa 2017-03-13 10:55
Nie, nawet nie aplikuję. Firma z mojej branży, znam tam kilku ludzi i faktycznie widzę że ludzie pracują tam dwa trzy miesiące i pojawia nowe ogłoszenie na stare stanowisko .....
eMa 2017-03-20 19:25
No i pojawiło się dzisiaj ogłoszenie, szukają handlowca. To już szósty?
Weronika 2017-03-21 10:28
@eMa rozumiem. Dla zainteresowanych najnowszymi ofertami pracy, możecie je znaleźć na stronie internetowej firmy http://epgsa.com/epgpl/career/
DD 2017-04-02 09:00
Co się dziwić kiedyś ta firma było OK a teraz jak są tacy na górze co się nie znają na produkcji tylko nominowani. Jedyna nadzieja w nowym prezesie, bo jak nic nie zrobi to się wszyscy rozejdą ludzie co mają jeszcze jakąś wiedzę.
eMa 2017-04-04 16:32
A jak ma to wyglądać skoro firmy nie stać na porządnego handlowca?
Wygląda na to że firma czeka aż kontrakty same do niej przyjdą
A wy będziecie czekać na jakąkolwiek robotę wegetując

hybryda 2017-04-15 09:31
"czeski film"- to najlepszy komentarz na dzisiejszy dzień dla EPG
1
work 2017-04-18 09:55
zwolnic rumie i wejerowo i bedzie git
1
monter 2017-04-18 17:49
Sam się zwolnij
Weronika 2017-04-19 13:28
@work, @monter, proszę o zamieszczanie merytorycznych komentarzy na temat pracy w Energomontaż-Północ.
komornik stukupuku 2017-04-25 10:22
Gdzie wyplaty dla dzialalności!!!! Dlaczego są takie opóźnienia....Prezes poplaci nasze rachunki????? i miesiąc w miesiąc to samo( usunięte przez administratora )
eMa 2017-04-25 11:59
Pojawiło się kolejne ogłoszenia o naborach na handlowca i ofertowca! Wow ale karuzela.

Następnie w firmie pojawia się rzeczoznawca majątkowy albo rewident by ocenić aktywa firmy a jakoś rok po tym firma składa wniosek o upadłość

Na pocieszenie mogę dodać że wszystkie firmy które po drodze zapomniały że największą wartością ich firmy jest (a raczej był) pracownik, maja teraz problemy kadrowo-finansowe.

Fortuna kołem się toczy
2
ByPr 2017-04-26 11:35
Amen !
1
Weronika 2017-04-26 11:41
@komornik stukupuku, wspominasz o nieterminowej wypłacie wynagrodzenia. Czy taka sytuacja pojawiła się jednorazowo, czy powtarza się cyklicznie?
komornik stukupuku 2017-04-27 23:12
Trzeci miesiąc mają obsuwy
paluszek 2017-05-04 22:49
co tam Panowie na hali obróbki ciekawego? Kręcą tą tokarką najlepszą na świecie i tą frezarka za hiper nasze pieniądze?? a przewody od walcarki całe? co tam u okurwieńców z HALI?? odezwijcie się misie rysie i inne gadzinki :):)
jamnik 2017-05-08 16:49
jak to nowy prezes jakies zmiany były? co ze starym?
jachu 2017-05-15 11:37
jak co niedziele bylem w kosciele modlic sie zeby nowa robota spadla z nieba,, bo niby kto ma wyrwac jakis nowy kontrakt
Rada 2017-05-18 08:18
o ktos wspomniał ze zmiany były, ktos wiecej info
Irek 2017-05-18 10:16
Skoro w marsie syf i na decyzje wplywastary dziad z rumii to jak piętro niżej w spółce może być normalnie
szczaw 2017-05-22 20:45
co za szczaw
Zostaw swoją opinię o Energomontaż-Północ - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Energomontaż-Północ