brak logo

Energomontaż-Północ

Gdynia

Opinie o Energomontaż-Północ

kajtek 2017-01-04 16:27
we wtorek mam się pyrzyjac jako szlifierz i mówili ze placa od 16-25 zl na godz na reke,czy to praeda ze pracuje się od pon-niedz.na dwie zmiany po 8 godz?Ijakie warunki tam panuja na Hutniczej 40.Czy ktosc mi odp.na te nurtujące mnie pytamia?Zgory dzięki i pozdrawiam.
gabor 2017-01-04 17:59
umowa czy przez pośrędnika?
kajtek 2017-01-06 03:58
gabor,wszystko mam dowiedzieć się na rozmowie rekrutacyjnej ,rozmowa była ogolnikowa,,ale jak na wstępie zrozumialem to umowa zlecenie na początku,i teraz nie wiem czy tam gdzie mam pracować to firma jest z zewnątrz i kooperuje z energ.montazem?dokladnie to jest ul.handlowa ,chyba 19,i rozmawiałem z p.Michalem?interesuje mnie czy tam jest az tak zle jak tutaj czytam,opinie niezbyt pochlebne.pozdro,
Fred 2017-01-11 00:03
No to jesteś miszczem skoro nie wiesz kto jest Twoim pracodawca...
2
Wąski 2017-01-15 08:20
To nie koleżka jest mistrzem tylko teraz firmy tak działają w polsce tak jak epg idziesz pospawać site-test do do energo montażu a pan na szkółce poleca a wręcz pcha Cię do jakiegoś lewusa nie roba wyzyskiwacza (prezesa spółki) a naj lepsze jest to że zbliża się czas wypłaty a nawet jest już po terminie wypłaty a Ty nadal jesteś bez pieniążków a jak zwracasz się z zapytaniem o pieniążki do swojego pracodawcy to dostajesz odpowiedź że jeszcze mu epg nie przelał pieniążków a Ty jako pracownik stajesz i sam już nie wiesz gdzie pracujesz no i w ogóle po co robisz na nie roba...
3
Cinszko 2017-01-20 23:25
Dla tego olalem hardkora i założyłem swoją działalność i dorabiam u kogo chce
Don Pedro 2017-01-24 21:18
Ludzie odwalcie się od hardcora ! co się czepiliście chłopa wyczuwam zazdrość zawiść a chłop się naprawdę stara .
3
eMa 2017-02-13 14:11
Firma znowu szuka handlowca - to już trzeci raz
I Planisty szuka....
Ciekawe kiedy narzędziowiec i bhp - wiec się znowu pojawi :P
1
Weronika 2017-03-01 12:15
@Zazdrosny, proszę o publikowanie merytorycznych komentarzy :) Lepiej podzielić się informacjami na temat pracy/atmosfery/rekrutacji, nieprawdaż?
Zaz 2017-03-03 19:28
Sorry...ale jeśli pracujesz z kimś kilka lat i wciska Ci kit, to wiesz...
1
Weronika 2017-03-06 11:09
Nowa oferta pracy! Poszukiwany Specjalista Ds. Ofertowania do pracy w Gdyni.
eMa 2017-03-07 00:47
Ha ha ha znowu gościa do Ofertowania szukają, czekałam na to ogłoszenie , wygrałam zakład :)
Aaa właśnie jak tam się sprawuje nowy naganiacz (handlowiec)?
Czy już się zorientował jak głęboko w kakale jest czy jeszcze nie zbadał terenu?
2
Weronika 2017-03-07 10:28
@eMa dlaczego czekałaś na to ogłoszenie? Czy to oznacza, że ta oferta pracy pojawia się cyklicznie?
1
eMa 2017-03-10 13:38
Tak, kilka ofert z biura pojawia się cyklicznie, co dwa, trzy miesiące
Handlowiec, zakupowiec, ofertowiec
Weronika 2017-03-10 13:52
@eMa dziękuję za informację. Pracowałaś w Energomontaż-Północ?
1
eMa 2017-03-13 10:55
Nie, nawet nie aplikuję. Firma z mojej branży, znam tam kilku ludzi i faktycznie widzę że ludzie pracują tam dwa trzy miesiące i pojawia nowe ogłoszenie na stare stanowisko .....
eMa 2017-03-20 19:25
No i pojawiło się dzisiaj ogłoszenie, szukają handlowca. To już szósty?
Weronika 2017-03-21 10:28
@eMa rozumiem. Dla zainteresowanych najnowszymi ofertami pracy, możecie je znaleźć na stronie internetowej firmy http://epgsa.com/epgpl/career/
1
DD 2017-04-02 09:00
Co się dziwić kiedyś ta firma było OK a teraz jak są tacy na górze co się nie znają na produkcji tylko nominowani. Jedyna nadzieja w nowym prezesie, bo jak nic nie zrobi to się wszyscy rozejdą ludzie co mają jeszcze jakąś wiedzę.
1
eMa 2017-04-04 16:32
A jak ma to wyglądać skoro firmy nie stać na porządnego handlowca?
Wygląda na to że firma czeka aż kontrakty same do niej przyjdą
A wy będziecie czekać na jakąkolwiek robotę wegetując

hybryda 2017-04-15 09:31
"czeski film"- to najlepszy komentarz na dzisiejszy dzień dla EPG
2
work 2017-04-18 09:55
zwolnic rumie i wejerowo i bedzie git
1
monter 2017-04-18 17:49
Sam się zwolnij
1
Weronika 2017-04-19 13:28
@work, @monter, proszę o zamieszczanie merytorycznych komentarzy na temat pracy w Energomontaż-Północ.
komornik stukupuku 2017-04-25 10:22
Gdzie wyplaty dla dzialalności!!!! Dlaczego są takie opóźnienia....Prezes poplaci nasze rachunki????? i miesiąc w miesiąc to samo( usunięte przez administratora )
eMa 2017-04-25 11:59
Pojawiło się kolejne ogłoszenia o naborach na handlowca i ofertowca! Wow ale karuzela.

Następnie w firmie pojawia się rzeczoznawca majątkowy albo rewident by ocenić aktywa firmy a jakoś rok po tym firma składa wniosek o upadłość

Na pocieszenie mogę dodać że wszystkie firmy które po drodze zapomniały że największą wartością ich firmy jest (a raczej był) pracownik, maja teraz problemy kadrowo-finansowe.

Fortuna kołem się toczy
4
ByPr 2017-04-26 11:35
Amen !
1
Weronika 2017-04-26 11:41
@komornik stukupuku, wspominasz o nieterminowej wypłacie wynagrodzenia. Czy taka sytuacja pojawiła się jednorazowo, czy powtarza się cyklicznie?
komornik stukupuku 2017-04-27 23:12
Trzeci miesiąc mają obsuwy
paluszek 2017-05-04 22:49
co tam Panowie na hali obróbki ciekawego? Kręcą tą tokarką najlepszą na świecie i tą frezarka za hiper nasze pieniądze?? a przewody od walcarki całe? co tam u okurwieńców z HALI?? odezwijcie się misie rysie i inne gadzinki :):)
jamnik 2017-05-08 16:49
jak to nowy prezes jakies zmiany były? co ze starym?
jachu 2017-05-15 11:37
jak co niedziele bylem w kosciele modlic sie zeby nowa robota spadla z nieba,, bo niby kto ma wyrwac jakis nowy kontrakt
1
Rada 2017-05-18 08:18
o ktos wspomniał ze zmiany były, ktos wiecej info
Irek 2017-05-18 10:16
Skoro w marsie syf i na decyzje wplywastary dziad z rumii to jak piętro niżej w spółce może być normalnie
szczaw 2017-05-22 20:45
co za szczaw
Jasio 2017-06-06 09:58
Czy ktoś powie coś konkretnego na temat EPG ? Co z tą firmą?
Andzej 2017-06-15 22:29
Była sobie firma...Czech zaraz odwali zadłużony vistal2 a pózniej spieprzy do innej spółki
4
Epe 2017-06-26 09:52
No coz poprzedni prezes pozwolil aby takue spolki jak har..ol skubaky firme, do tego machlojki i juz dziesiątki tysięcy ida sie walic.
2
Cycek 2017-07-11 17:24
Slyszalem ze wywalili malarzy za walki;) Andrzejek brygadzista i mistrz w jednym. Gratuluje Awansu:)
4
Pyndzel 2017-07-14 10:42
Nie ma to jak coś zmalowac. W tym najlepszy jest nadprezws matuszak!!!
3
Jasio 2017-07-26 15:40
Zwijać żagle, nic tu po nas!
1
Jasio 2017-07-26 15:40
Zwijać żagle, nic tu po nas!
1
Gepard 2017-08-09 23:37
Czester jest mieki jak czitosy!!!
1
Weronika 2017-08-16 11:11
Czy ktoś z forumowiczów może opisać swoje doświadczenia związane z pracą w Energomontaż-Północ? Jakie warunki zatrudnienia są oferowane na stanowisku Kontrolera Finansowego? Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna?
Maks 2017-08-23 22:51
Rozmowa z jakims plastusiem piniondze takie sobie
Wsciekla krycha 2017-09-13 09:27
podobno st3 zmienia nazwe na StCzech....stamtad bedzie mial blizej na wyprzedaze do berlina....aaaaabzdura, zapomnialam ze on tak drenuje spolki na kase ze promocje go nie interesuja
Józek 2017-09-13 11:50
Jesteście przekonani, że firma Energomontaż-Północ nie zasługuje na pozytywne komentarze? Wszyscy wiemy, że nie ma idealnych firm ale może warto poprawiać ???
Weronika 2017-09-14 10:30
@Maks - a czy możesz napisać więcej o odbytej rozmowie kwalifikacyjnej? Jakie pytania usłyszałeś? Czy coś szczególnego Cię zaskoczyło? Jakie warunki zatrudnienia zostały Ci zaproponowane? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.
Vistal 2017-09-14 20:37
Firma zasluguje...pan destrukcja NIE
Mackowy 2017-09-15 22:35
Zgadzam sie, zamiast [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kolejna spolke to wracaj do hali i posprzataj ja do sprzedazy
Zostaw swoją opinię o Energomontaż-Północ - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Energomontaż-Północ