brak logo

Yacht Krys

Mława

Opinie o Yacht Krys

lekkoszurnięty 2010-08-01 22:39:24
A mi tu dobrze. Szkoda tylko że piszecie tu takie bzdury bo dzięki takim debilnym wypowiedziom miałem wahania co do przyjazdu. Zrażacie innych i tyle. Praca jest naprawdę dobra a Krzychu też ok choć jesli chodzi o zarobki to... hm. Tu się wstrzymam od komentarza.
Ogólnie polecam
zadowolony 2010-08-07 10:54:54
Wierzcie mi że zarobić w Yacht-Krys można bardzo dobrze,trzeba tylko przekonać (usunięte przez administratora)że zależy Ci na pracy,chce Ci się pracować i że jesteś lojalny wobec niego.Jeszcze jedna rzecz bardzo ważna-zawsze płaci i płaci na czas-co w dzisiejszych czasach jest bardzo ważne.
lekkoszurnięty 2010-11-02 10:00:54
aha. Chciałem sprostować kwestię zarobków. Nawet nie musisz być supermenem by w miarę zarobić. Wystarczy robić to co mówią i pytać gdy się czegoś nie wie. Widzę jednak że co poniektórzy myślą iż (usunięte przez administratora) pozbywa się najlepszych tylko... No w sumie po co ma trzymać dobrych i bardzo dobrych ludzi skoro my najsłabsi potrafimy zrobić wszystko tak by armator był zadowolony. SŁABI GÓRĄ:)
Pozdrawiam wszystkich super fachowców:)
zadowolony byłem 2011-02-27 23:43:43
Powiem tak,pracowałem u (usunięte przez administratora)kupę czasu.Znam go bardzo dobrze i mimo ze dzis pracuję w konkurencyjnej firmie, muszę przyznać z całkowicie czystym sumieniem ze facet jest bardzo uczciwy.Dziś tacy szefowie jak on to rzadkość.Te słowa na forum ze kogoś oszukał na kasę to całkowite brednie.Przewinęło sie przez firmę sporo ludzi i czesto pracownicy którzy w żaden sposób nie spełniali oczekiwań wracali po kilku dniach lub tyg. na własny koszt .To było to oszustwo.Ja naprawdę żałuję ze odszedłem-mialem sobie bardzo polepszyć a okazało sie ze bardzo sobie pogorszyłem a u (usunięte przez administratora)powrotów nie ma-a szkoda.
anonim 2011-05-30 11:55:52
Teraz (usunięte przez administratora)? Własnie... jak ktoś jest w porządku to się go nie zostawia a tak w ogóle to proponuję zadzwonić i pogadać. Wiem jakie ma zasady ale więcej zdziałasz rozmową niż pchaniem w tyłek wazeliny na forum. Przy okazji pozdrawiam wszystkich co pracują i pracowali.
2011-06-19 16:25:39
witam mysle ze ci co sa zadowoleni to tyko sporadyczne jednostki
mały 2011-06-19 16:32:47
miałem okazje pracowac pare miesiecy u (usunięte przez administratora) wszystko jest ok prucz kasy co innego mówi a jeszcze inaczej wychodzi na kacie zarobki ma bardzo słabe szału nie ma
anonim 2011-06-19 16:48:43
mało godzin czsami 2 tygodnie siedzi sie w domu i czeka na prace a czesto bywa tak ze w miesiacu przerobisz 120 godzin od tego jeszcze odlicz ubezpieczenie 700 zł oczywiscie z twoich pieniedzy zarobionych urlopy tylko bezpłatne i zamiast diety 170 euro to 60
jacek 2011-06-21 15:54:13
pracowałem u (usunięte przez administratora)dobra u niego to jest tylko bajera a do płacenia już nie jest taki skory płaci w ratach wypłate i jeszcze lubi sobie skubnąc z niej dla siebie
szurnięty 2011-09-01 19:13:14
Nie grajcie ze mną proszę. Odciągał komuś podatki? HAHAHA
Z tego co wiem ludzie pracują u niego od lat i nikt nie skarżył się że (usunięte przez administratora) go okiwał. To prawda że ostatnio były poslizgi kasowe i troszkę mało godzin mieli niektórzy ale pamiętajcie że fortuna toczy się kołem. Myślę że nikogo nie oszukał. Nie wierzę że piszecie takie rzeczy.
Ponownie pozdrawiam wszystkich kolegów tych oszukanych i zadowolonych. :)
Ja jestem zadowolony choć siedzę w domu :)
Paweł 2011-09-08 16:12:54
Pracowałem w Yacht Krys sporo czasu,dam wam dobrą radę.Traktujcie swoją pracę i pracodawcę z należytym szacunkiem,a nie będziecie narzekać.Warunki płacowe jak i socjalne jakie oferuję, są na obecny czas bardzo przyzwoite.Ja pracowałem na kilku kontraktach zagranicznych wiem jak jest.Muszę przyznać że ogólnie rzecz biorąc dla mnie to były najlepsze warunki jak do tej pory.Mam nadzieje że moze jednak kiedyś znajdę jeszcze lepsze.
Jacek 2011-09-16 22:06:49
Zgadzam się z Tobą Paweł.Najłatwiej jest komuś obrobić dupę,szczególnie anonimowo.Ja kiedyś też miałem firmę wiem jak jest ciężko znaleźć odpowiednich pracowników.Pracowałem w Yacht-Krys i nigdy nie powiem złego słowa na (usunięte przez administratora).Facet jest naprawdę O.K.
laminiarz 2012-05-12 17:06:43
Krzysztof to jeden wielki o(usunięte przez administratora). Ja i moi koledzy zwolnilismy sie z pracy poniewaz oferta (usunięte przez administratora) wydawala sie atrakcyjna i zachecajaca a okazalo sie tak jak pisali tu wczesniej na forum.. Te wszystkie opinie sa prawdziwe !! (usunięte przez administratora)t!! Nie dajcie sie nabrac mu!! Jezeli szukacie normalnej roboty to napewno nie znajdziecie jej u (usunięte przez administratora)....
Memo 2012-05-16 23:39:55
Kase wypłaca,ale obiecał więcej pracy a nie wypaliło...
laminator 2012-05-17 20:13:57
Jeżeli masz ochotę na prace bezsensu i brak organizacji to dzwon do pana (usunięte przez administratora) sciemniacza.. Najlepszy to jest jego bajer z bomby ze ludzie go tak smarują na forum a on taki nie winny itp.. Wszystkie opinie są prawdziwe !! (usunięte przez administratora) !!! Nie dajcie się nabrać mu bo dużo osób się przejechało!! Najlepsze jest to że (usunięte przez administratora)nie ma pojęcia o laminatach.... Śmie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warte ... Pozdrawiam Cie (usunięte przez administratora)i mam nadzieje że kiedyś wszystko Ci się popierdzieli ... Tego CI życzę!!!
zadowolony 2012-05-18 22:49:53
(usunięte przez administratora)A ja jestem zadowolony:-),to prawda że że pracy miało byc na dłużej,ale no cóż...pracowałem siedem tyg.i zarobiłem tyle ile w Polsce przez rok..a z tymi opiniami szanowni koledzy laminiarze to grubo przesadzacie,bo nie jeden z was to o laminatach pojęcia nie miał...miałem okazję wam sie z bliska przyjrzeć...jedyny minus jaki mogę zanotować to dwa razy opóźnienie z wypłatą po ok 5 dni jak dobrze pamiętam...Ogólnie polecam,facet jest uczciwy...
Darek 2012-05-20 20:48:08
Bez przesady,wszystko było ok...nie rozumiem tych pacanów którzy krytykują kogoś w tak c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ski i ordynarny sposób.
Facet zapewnił pracę na ile mógł,mieszkania z internetem,dodatek 200Euro na wyżywienie dojazd do Francji.Płace w granicach 8-10euro/h na rękę.Jeżeli nie miał potem zleceń to chyba normalne że i sam nie zarabiał prawda?
Koledzy pseudo laminiarze, wiedzcie tez o tym, iż to, że piszecie anonimowo, wcale anonimowe nie jest.IP i adres komputera można znaleźć w kilka minut,więc miejcie to na uwadze..zresztą te negatywy pisze jedna osoba potrzywająca sie pod trzy inne,już to sprawdziłem haha.Zastanawia mnie też jedno-dlaczego te negatywne opinie wpłynęły dopiero dwa miesiące po powrocie,myślę że dlatego że ten \"nieszczęsliwy\" czekał na telefon od (usunięte przez administratora)i wrócił by na te \"złe warunki\"z radością...a że się nie doczekał to była jego zemsta..
Jedna dobra rada,nie palcie za sobą mostów,bo możecie jeszcze w przyszłości tego żałować.Pozdrawiam i polecam tą firmę.
gordon 2012-05-31 01:39:59
Można spoko polecić tą firmę,pracowałem tam wszystko O.K
Przede wszystkim facet wypłacalny.
ok 2012-06-01 12:19:52
pracowalem tam jakis okres i zgadza sie powrotow juz nie ma z tymi bezplatnymi urlopami to sie zgadza ale zeby nie wyplacal pieniazkow to sciema zawsze wszystko bylo zaplacone na czas kasa w polsce sie zgadzala wiec nie rozumiem nie ktorych opini dla mnie bylo ok z checia bym pojechal jeszcze raz bo teraz zeby zarobic tamta jedna wyplate musze pracowac pol roku w polsce....
Paweł 2012-06-14 23:38:35
Ogólnie jest ok,pracowałem u (usunięte przez administratora) około pół roku,nie mam zastrzeżeń.Warunki super.Zawsze miałem to, na co się umawiałem.Chętnie bym pojechał znowu,bo jak patrzę na polską wypłatę to mnie ch....strzela.Polecam tą firmę.
tata 2012-06-17 17:11:08
Jeżeli tylko będziecie mieli okazję pracować dla tego gościa,nie zastanawiajcie się sekundy.Facet uczciwy na 100%.Polecam
mario 2012-06-18 22:57:30
Pracowałem u (usunięte przez administratora)dwa miesiące jako laminiarz. Jedyne zastrzerzenie to to że praca miała być na dłużej ale z tego co wiem kolejny kontrakt nie wypalił więc musieliśmy wracać. Ale facet uczciwy wypłacił co do grosza.
Grzesiek 2012-07-09 12:19:52
Witam,pracowałem u (usunięte przez administratora)jakiś czas temu i moge jak najbardziej poleciić tego pracodawcę.Płaci bardzo dobrze jak na Francuskie warunki,zakwaterowanie zawsze super.Uwazajcie tylko z alkoholem bo wyrzuca jesli złapie pijanego hahaha...
krys 2012-07-18 16:20:41
o jakich laminatach koledzy piszecie?? bo ja tam kiedyś pracowałem jako lakiernik przy jachtach... zmienił branże??
szurnięty 2012-08-08 18:28:22
Nie zmienił branży... czasem jacht jest z laminatu :)
Daro 2012-10-08 16:18:11
Ja również polecam.Pracowalem tam kiedys.Pan (usunięte przez administratora) bardzo mi pomógł.Wyszedłem z długów(kredytu)który myslałem ze zostanie mi do końca życia..Pozdrawiam Panie (usunięte przez administratora).Darek S.
2013-10-18 20:47:51
Solidna firma
Mariusz 2014-09-21 10:10:55
witam pewnie moja opinia nie ma większego znaczenia w tym czasie odległym ,Firma YACH-KRYS była jak najbardziej solidną pod każdym względem ,odnosnie opini negatywnych nie rozumiem kompletnie nic ,brednie
jasiek 2015-01-28 13:00:50
o kurcze, jak w ogóle można bać się pisania? dla mnie to niezrozumiałe jest, jak ma się jakieś fajne informacje, to dlaczego by ich nie wykorzystać w dobrej sprawie? na pewno wszystkie osoby, które wahają się czy iść do nich czy nie i przecyztają opinie, to to im pomoze w podjęciu decyzji i będą wdzięczne na pewno.
mordor 2015-03-31 02:32:38
Oczekujecie fajnych informacji, nie wiem czy te są fajne, ale w skrócie mogę wam powiedzieć że Yacht Krys z Mławy zajmuje się budową, wyposażeniem i remontem statków. Wiec obiektywnie patrząc z wielu branży może przydać się tam pomoc, szczególnie że idzie szybkimi krokami sezon na żeglowanie. Proponuje nie czekać tylko słać Cv
tak 2016-05-19 12:42:45
to moze być bardzo dobra fucha.. odrestaurowanie statku to ostatnio modna praca na pomorzu, ale dobrze płatna
Zostaw swoją opinię o Yacht Krys - Mława
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Yacht Krys