brak logo

zaklady miesne mazury

Ełk

Opinie o zaklady miesne mazury

anonim 2009-01-16 14:19:30
solidna firma,ale nie podoba mi sie system wynagrodzen jest niewspolmiernu do doswiadczenia
anonim 2009-02-08 10:20:00
Zakład może nie jest wcale taki najgorszy, no ale spróbujcie za 900 zł przeżyć cały miesiąc i opłacić czynsz za mieszkanie, nie mówiąc o tym że wokoło wzystko drożeje tylko zarobki nie.
anonim 2009-03-22 14:07:58
pracowalem tam niecaly rok - firma nie kantuje nie oszukuje,placi za nadgodziny,dostaje sie umowe o prace,praca po 8 h,nie zmuszali do nadgodzin w sumie ok,tylko pracowac trzeba,a praca jest bardzo ciezka.
3
iiwwoonnkkaa@o2.pl 2010-12-14 13:48:39
Nie chce byc anonimowa,mam to szczescie ze mam super prace a zarobki:)nie sa najwazniejsze w zyciu,pracuje dla przyjemnosci i przy okazji pisze kśiązke na temat ludzkich zachowan w ekstremalnych warunkach. Pozdrawiam dyrekcje.
1
byly pracownik 2011-04-02 17:34:57
a co tu mówić o pracodawcach jak reka reke myje Nowi dyrektorzy nowe zasady wycisnac ile sie da a nawet wiecej A zarobki jak zapomoga Rozmawialem z kolega ktory pracuje w zakladach on rozmawial z pracownikiem ktory byl sluzbowo w zakladach i powiedzial ze za takie pieniadze ludzie z zakladu w ktorym on pracuje nigdy by tu nie pracowali To jest poprostu (usunięte przez administratora) Pracownicy z innych zakladow tej samej firmy smieja sie z pracownikow z elku Bo to naprawde jest zalosneAle Trzeba Podziekowac Tego Tylko PracodawcyKtory jak slyszalem chce zabrac wczasy pod grusza a doplacac co miesiac po 100 zl To juz kpina bo wiadomo ze ta 100 zniknie jak wszystkie dodatki ktore kiedys zostaly wciagniete w pobory I bedzie figa Ale czy ktos to czyta albo kogo to obchodzi ?????????????/ pa do nastepnego
ewi./ 2011-06-04 10:32:15
Mam pytanie do osób które w tym zakładzie pracują, pracowały o ich opinie piszcie...
anonim 2011-07-28 13:52:36
to wszystko to jaja śmiech śmiech niedawno bylo zebranie z dyrektorem w sprawie podwyzek Zwiazki chcialy 300 a dyrektor daje 1oo aleeeeeeeeeeee jaja a sam ile bierze????????? a juz przyniesli podwyżke na centralne ogrzewanie prawie 20 zl i co wy na to???/ Niech w koncu naprawde ktos sie wezmie za tych ludzi oni robia co chca i do tego(usunięte przez administratora)
anonim 2011-09-10 16:50:23
Opinie opinie dla kogo to ???????? Dowiedzialam sie od sasiadki ze musi brac urlop bo na dziale na ktorym pracuje nie ma pracy Pytam jej jak to? a ona tak to Przez kilka dni w tygodniu dowalaja tyle pracy ze szok a jak sie zbliza piatek to juz nie ma co robic A urlop to jest na wypoczynek i pracodawca powinien o tym pamietac A najgorsze w tym ze niektorzy juz go nie maja a na koniec roku trzeba bedzie tez brac urlopy jak co roku tylko komu jego starczy???????????/ Ale nasz dyrektor produkcji tylko sie smieje z tego wszystkiego bo to jego sprawka On nie mosi sie onic martwic bo ma dobre zarobki samochod sluzbowy,paliwo darmowe i zapewne kwatera tez darmowa Nowy dyrektor nowe zasady z korzyscia dla pracodawcy bo zapewne za takie postepowanie dostaja premie.Moze zeby zwiazki zawodowe byly takie jak kiedys 15 lat temu to zapewne bylo by inaczej.Ale kogo to obchodzi??????????? jest bardzo zle
CZARNY 2012-10-29 16:03:16
TEZ TAM PRACOWALEM KILKA LAT TEMU JESZCZE JAK BYL ROZBIOR WOLOWINY LEKKO NIE BYLO ALE WLASNIE PLACA BYLA GLOWNYM CZYNNIKIEM ZE PO TRZECH LATACH SIE PO PROSTU ZWOLNILEM SZKODA GADAC
praciwnik ani... 2013-05-18 09:38:46
Syf i tyle nie ma co dużo pisać skoda słów
1
stary Mazur SS 2014-03-08 00:20:32
nie jest najgorzej se myśla, dają na pewno dobrą kasę, macy za to nie kupisz ale obleci :D
szczera aż do bólu 2014-04-13 19:45:49
Niedawno pisałam recenzję na temat zakładów ale widzę że administrator ją wykasował wiec po co pisać??????????/ dla jaj?Wiedzcie jedno Zakłady Mięsne to 11111111111111111 dyrektor naczelny 22222222222222 przepisy dla jednego zakladu czyli wy macie bo pracujecie a wy nie macie bo tak dużo robicie po 80t na zmianę a druga zmiana dołoży że musicie mieć wolne piątki zapewnione z góry przez dyrekcję FAJE CO???????????????????????
1
szczera aż do bólu 2014-04-13 19:48:51
FAJNE
hej 2014-09-22 23:31:59
wypowiedz szczerej jest w 100 procentach prawda to dyktatura jak bylo na Kubie prawo tylko dla dyrektorow a zwlaszcza dla jednego ktory teraz jest za byle co by tylko zwalnial a sam jest swiety???????????????
jak 2014-11-24 18:50:57
piszesz o zbigniewie n. który pracował w morlinach na tasmie szynek z nożem ?
Kaczor 2015-02-18 00:13:34
Chcąc wejść na stronę zakładów mięsnych mazury zostałem bezpośrednio przekierowany na stronę Animexu. Czy ktoś wie, czy ta firma jest oficjalnym właścicielem ZM Mazury? Zastanawiam się czy zakład został sprzedany do większego właściciela Morliny bądź Krakus? Dajcie proszę znać przy okazji jak warunki dla pracowników się zmieniły.
prosiak 2015-03-03 20:19:50
Obecnie pracuje w animex pare lat ,jest lipa ostatnio zakazali palenia na terenie zakladu ,ludzie na rozbiorze nie moga odchodzic od tasm do ubikacji tylko na przerwie moga a so dwie przerwy ,chyba pampersy beda wydawac
z kasa jest lipa ,zwiazki zawodowe nic nie robia.Ciekawe czy centrala w warszawie wie co w elku sie dzieje
centr 2015-04-18 23:24:37
Jestem z centrali i o tym wiem. Co wiecej - popieramy to....
Może lepiej palić i kipować w mięsie?
zadwolony 2015-06-01 15:15:38
no nareszcie wywalili pana Zbyszka.N
obserwator 2016-02-13 12:40:25
teraz to ja wiem czemu są takie wysokie ceny wędlin ,jeśli pracownik wynosi wedliny w kartonie
miko 2016-05-14 13:32:19
@anonim ty chyba pracujesz w drukarni. Jest ponownie ogłoszenie pracy na pomocnika drukarza. Wymagają wykształcenia poligraficznego lub 2 lata doświadczenia, odpowiedzialności,dyspozycyjności. Ale piszą o podjęciu współpracy. Orientujesz się czy to jest umowa o pracę czy własna działalność? Z góry dziękuję
1
Zostaw swoją opinię o zaklady miesne mazury - Ełk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zaklady miesne mazury