Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MDA Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie MDA Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kierowca Stralisa - 2013-03-03 08:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale masakra te niektore wypowiedzi. Szef musi sie nauczyc że dzieci się nie zatrudnia. Ode mnie jak najbardziej pozytyw. Nie maiłem nawet na wyjazd bo mnie w innej firmie wydymali , szefo kupił mi żarcie . o zjeździe kasę otrzymałem , więc bicie piany przez poprzedników uważam za albo byłe albo cośinnego jest na rzeczy. Ciekawi mnie ile z tych narzekających osób , jeśli jest ich rzeczywiście więcej , na czas opłaca swoje zobowiązania , nie pracując już tutaj. Większość kierowców których się spotyka sa tacy mądrzy , tacy oblatani , ale po sufitem mają bardzo żle poukładane. Uważam że można wytykać komuś błędy jak się samemu ich nie robi - ale przepraszam że tak pisze , bo dla większości narzakających słowo sumienie na pewno nic nie znaczy :) W zakłądzie MDA zaproponowano mi kursy doszkalające nie tylko na ADR podstawowy ale i inne na koszt firmy. Nie wiem jak to jest finansowane , ale na pewno sztaplarki i na adr rozszeżony sobie zrobie.
zdjecie uzytkownika
Wejherowo - 2013-03-18 18:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a od kiedy Wlasciciel czy kierownik odpisuje na forum?jezeli tak robi to czyli jest prawda ze oszukuje ludzi bo z czegos sie musi bronic. nie polecam rowniez w takim badz razie tej firmy. ps a niby wlasciciele to nawet za przerety siedzieli i teraz zey ich dalej nie scigali to firma jest na kogos innego.pozdr
zdjecie uzytkownika
kolo - 2013-03-18 19:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wejherowo - 2013-03-18 18:04:26

a od kiedy Wlasciciel czy kierownik odpisuje na forum?jezeli tak robi to czyli jest prawda ze oszukuje ludzi bo z czegos sie musi bronic. nie polecam rowniez w takim badz razie tej firmy. ps a niby wlasciciele to nawet za przerety siedzieli i teraz zey ich dalej nie scigali to firma jest na kogos innego.pozdr
Zmien lekarza te ci oszukuje
zdjecie uzytkownika
Krzysio - 2013-03-19 10:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jazda - ludziska wasza wyobraźnia mnie przeraża , a IQ pomidora wręcz onieśmiela . Naprawdę szerokości ;)
zdjecie uzytkownika
Krzysiek Były Pracownik - 2013-03-19 14:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Jestem po raz pierwszy na tej stronie,trochę się tu naczytałem tych opini,w jednej z nich ktoś mnie i kolegę nawet pozdrawia tylko nie wiem kto?Może coś i jest w tych opiniach prawdą ale nie będę w to wnikał. Pracowałem w Firmie Pal-Trans u Pana ( usunięte przez administratora ) kilka lat temu jezdziłem na busie i było dobrze choć kaska troszkę mała była a kilometrów się jezdziło sporo. Z wypłatą nie było tam problemu choć nie pracowałem długo tam.Także ( usunięte przez administratora ) to spoko szef był. Gdy nie byłem pracownikiem jego firmy a potrzebowałem busa na swoje potrzeby to nie było problemu żeby porzyczyć od nich,jak oczywiscie jakis bus był wolny. W zeszłym roku zatrudniłem się z powrotem w Firmie gdzie powiecmy był kierownikiem,a szefem ( usunięte przez administratora ) Zatrudniono mnie na tzw.Solowke samochody pierwsza klasa nie wiem czy inne firmy takie maja z takim wyposazeniem. Czy to była firma Pal-Trans ( usunięte przez administratora )gdzie mieli tylko same busy Plandeki czy blaszki samochody te były wyposazone w mega wypas. Wracajac co do pieniązków zarobionych w MDA to na początku nie było problemów z wypłatą lecz troszke pózniej sie no troszke popsuło nie byly dokladnie wyplacane w czasie,nieraz musiałem czekac na nie pare dni lub tyg,lecz je dostałem wiadomo roznie to bywa im tez musza inne firmy wyplacac.Nie wiem jak jest teraz ale myśle ze kierowcy nie maja juz z tym problemow. Jazda ich samochodami była znakomita,nie było zadnych problemów,jezeli sie wykonywalo swoje obowiazki tak jak nalezy to i szefostwo nie mialo pretensji do mnie,wiadomo ze bywaja nieporozumienia miedzy pracownikiem a szefem lecz mysle ze zawsze dochodzi do porozumienia.Pracowałem pól roku w MDA,niestety sie zwolnilem z powodow prywatnych ktorych nie musze tu opisywac jak niektorzy. Myślę ze jak bym chciał dalej tam pracować nie było by problemu.Kiedyś słyszałem jakies tam tzw.plotki ze niby Pan ( usunięte przez administratora ).wakacjach lecz mnie to nie obchodzi.Niektorzy to opisuja rowniez tu w opiniach.Firma sie rozwija cały czas maja coraz wiecej samochodow i to wszystkie nowe!!! Tak jak wspomniałem wcześniej bywaja nieporozumienia czy spory Pracownik-Szef czy odwrotnie,ja sie zawsze dogadalem z ( usunięte przez administratora ),nie ma co palic mostow za soba bo kiedys i tak moze ktos z tych osob potrzebowac jakies pomocy obojetnie jakiej i obojetnie gdzie bo nie mam namysli tylko firmy MDA wiem to z doswiadczenia i napewno nie tylko ja.Jestem zdania takiego jezeli nie sprojesz pracy w jakims zakladzie to nie wiesz jak tam jest,rowniez trzeba ewentualne spory rozstrzygac pomiedzy soba a nie wtracac innych czy tego opisywac od razu bez wyjasnien bo wiem ze tak pomiedzy niektorymi jest co sie wypowiadali. Ja tam nic nie mam do( usunięte przez administratora ),licze ze bedzie tak dalej z mojej strony jak i z drugiej. Według mnie niektorzy kto sie tu wypowiadaja powinni pomyslec co pisza. Powiem jedno ze dla mnie praca byla ok ze wzgledu na wszystko. I nie bede tu tego ocenial bo to smieszne. Pozdr byłe szefostwo i aby firma sie rozwijala pozytywnie.
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2013-03-24 18:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.

System pracy 3/1 jak wygląda, wyjeżdżam w niedzielę wieczorem,w nocy jestem przy ciężarówce, startuję w poniedziałek rano? Jeżdżę do piątku,3 tygodnia i zjazd do domu?

Widzę, że parę opinii jest pozytywnych, a to już coś, rzadko można się spotkać z sytuacją,że jakiś kierowca sobie chwali swoją firmę. Chociaż, jak ktoś napisał, dobry pracownik nie martwi się o posadę.

Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2013-03-29 10:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego Ja jak tam pracowałem wyjazdy na wymiane były w niedziele rano i zalezy gdzie zmieniales kierowce na zachodzie,jezeli był blisko gdzies kolo Berlina lub Hamburga zmiane mogles miec juz kolo poludnia,ale jezeli byl gdzies kolo Franfurktu to zmiana dopiero wieczorem kolo 21.00.-23.00. Wiesz zawsze musisz sprawdzic dokladnie samochod czy wszystko jest i w jakim stanie,jezeli cos ci nie pasuje od razu mow o tym szefowi i napisz w protokole zdawczo-odbiorczym samochodu. Wszystko sobie na spokojnie sprawdzaj,a jezeli wiadomo masz wymiane juz pozno wieczorem to na drugi dzien za dnia sprawdz sobie wszystko policz ile pasow masz czy cale,plandeka czy cala itd.zreszta kierowca powinien wiedziec sam. Ps. Pamietej spojrz czy masz lewarek na ramie z tylu w tej zabudowie co ma byc,bo tam lubia je krasc albo jakis kierowca moze go zgubic,mialem juz taki przypadek ze jak kierowca mnie zmienil to po paru dniach powiedzial ze nie ma lewarka no i wiesz wtedy nie bylo wiadomo czy go mi ktos go ukradl czy jemu,ale to tylko tak do wiadomosci. Pozdr byłe szefostwo i Kolegow kierowcow.
zdjecie uzytkownika
DLUGI - 2013-03-29 17:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM TEJ FIRMY KOLEGO-( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2013-04-08 09:14:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda że MDA się rozpada ???
zdjecie uzytkownika
well done - 2013-04-09 07:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co ściemniacze nie chwalicie tego przybytku?

no co jest z wami?

znów ogłoszenie do tej ( usunięte przez administratora )fajnej firmy!

a mówią dobre firmy nie szukają pracowników znacie to?
zdjecie uzytkownika
były - 2013-04-13 17:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i gdzie są teraz ci wazeliniarze co tak tą firmę chwalili, dlaczego teraz nic nie piszą i nie bronią swojej firmy ( usunięte przez administratora )? hehehehe
zdjecie uzytkownika
niedoszły kiero - 2013-04-24 00:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

czy ktoś może potwierdzić że firma ta okazała się pułapką na naiwnych/uczciwych pracowników? Czy są to anonimowe pomówienia? Łatwo przez internet kogoś oczerniać a trudno zbudować zaufanie. Jak się sytuacja naprawdę maluje?
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2013-04-24 07:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy którzy pracowali - kasę dostali. W necie tylko napinacze zostali. MDA nie splajtowała tylko została sprzedana - taki model zarządzania ekonomicznego przedsiębiorstwem. Przepraszam że nie pisze w znanym dla ogółu języku , cóż czas się cofnąć do szkoły średniej. Ajjj zapomniałem że niektórzy nie pokończyli. Sory
zdjecie uzytkownika
trick - 2013-04-29 10:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mnie oni zalegają z forsą i nie oddają??????
zdjecie uzytkownika
Drive - 2013-05-09 01:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda na nich prądu, omijajcie szerokim łukiem...
zdjecie uzytkownika
były - 2013-06-09 20:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie płacą
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-28 05:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dają jakieś dodatki/premie w MDA Sp. z o.o. Wejherowo?
zdjecie uzytkownika
maniek - 2013-12-09 07:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora).Czy ktoś wie czy jeszcze istnieją ?
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-01-15 23:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie koledzy, istnieje ta firma jeszcze??
zdjecie uzytkownika
markopolo - 2014-09-01 17:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja jakoś nie widzę aplikacji na nowe stanowiska, masowych zwolnień też nie ma, al faktycznie jakoś ucichło ostatnio to forum i przyłączam się do pytania, jakby ktoś wiedział czy teraz opłaca się u nich pracować i jakie mają stawki, to byłbym mega wdzięczny, bo inaczej niestety się tego nie dowiem
zdjecie uzytkownika
pius - 2014-12-28 17:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo kreatywna firma która poszukuje ciągle takich właśnie też pracowników. Do ich usług należą: branding i rebranding, projektowanie opakowań, strategia komunikacji marki, kreacja z zakresu BTL i ATL, PR & Social Media, content marketing, viral, buzz… Także dla osób zajmujących się promocją to świetna opcja
zdjecie uzytkownika
olsa - 2015-01-24 01:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja zaryzykuje i wysle cv tylko chciałbym wiedziec jak jest na rozmowach kwalifikacyjnych,bo wiele zależy od tego pierwszego spotkania, zatem należy się do niego porzadnie przygotować. A jeśli chodzi o rozmowę to jak to wygląda u nich zazwyczaj, z iloma osobami przyjdzie mi ewentualnie rozmawiać? proszę o te informacje dziekuje
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-03-25 12:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi się wydaje, że jednak na rozmowie kwalifikacyjnej to różnie bywa i ja nie jestem przekonany do tego, że jest w tym wypadku jakiś jeden konkretny model postępowania w takim razie. Chyba raczej jest tak, że po prostu pytają o rzecyz zaleznie od tego co masz w CV swoim. Może ktoś był oststnio na rozmowie i ma więcej informacji?
zdjecie uzytkownika
tamik - 2015-04-15 19:55:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle to o co takiego potrafią zapytać podczas takiej rozmowy rekrutacyjnej, czy mam się spodziewać jakiś nietypowych pytań, jak o historię firmy, sprawy prywatne, jakieś testy osobowościowe?
zdjecie uzytkownika
hiki - 2015-04-30 00:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no chyba to słąbo na rozmowie pytać o historię firmy. powiedzcie mi lepiej coś więcej o samej rpacy, bo jak dla mnei to każda rozmowa o pracę jest podobna.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MDA Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MDA Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert