Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MDA Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie MDA Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jacek placek - 2013-02-13 19:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Broń firmy broń (usunięte przez administratora) dostaniesz podwyżkę -10 rolek papieru toaletowego na trasę:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) śmieszni są ci wszyscy wazeliniarze.
zdjecie uzytkownika
MDA - 2013-02-19 07:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie (usunięte przez administratora)
Pan ma naprawdę nie pokolei w głowie - znowu Pana IP - czy Pan w ogóle wie co to jest??? To Pana wizytówka - jest Pan jednak słabeuszem. Zal.pl
zdjecie uzytkownika
Lukis - 2013-02-19 22:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co mi wiadomo a nie robię dla MDA , to co jakiś czas dokupują kolejne auta. Znam 2 kierowców co dla nich latają i sobie chwalą robotę. Ja nie jeżdżę dla nich ale u podwykonawcy. Z tego co wiem mają z 20 samochodów a to jak mi wiadomo przy ich pracy 3/1 , minimum 24 kierowców. U mnie w firmie też jest rotacja, a szef ma tylko 4 auta. Tylko ja i jeszcze jeden kierman latamy ponad 4 lata,. Reszta to przeważnie skoczki. Nie dziwię zatem rotacji. Po drugie z tego co mówią na parkingach MDA to Masz Dobre Auto , ale zawsze można inaczej to tłumaczyć np. Mam Duże Arbuzy itd :)
Panowie więcej luzu - rozluźnić włosy trza
zdjecie uzytkownika
Tom - 2013-02-24 15:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tu od 3 miesięcy. Jak dla mnie firma ok. Polecam , a konkurencja w nowych pracownikach , to dla mnie śmiech. Chcesz mi wmówić że mnie szef zwolni bo nowy będzie miał ładniejsze oczy??? Kolo jak się pracuje i ma za to kasę oczywiście to i szef jest z ciebie zadowolony to ciebie nie zmieni na Świeżaka. Wiem że do końca 2013 będzie coś koło 50 ciągników więc nabór będzie trwać. Szerokiej - ode mnie pozytyw.
zdjecie uzytkownika
poszkodowanykier - 2013-03-01 23:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napisz na emaila to dołączysz do reszty poszkodowanych jeszcze troche i dostana pozew niech lepiej uciekaja
zdjecie uzytkownika
Michał Szymkowicz - 2013-03-02 08:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszkodowanykier - 2013-03-01 23:28:11

napisz na emaila to dołączysz do reszty poszkodowanych jeszcze troche i dostana pozew niech lepiej uciekaja
Normalnie popadam w depresję :) . Doinformowany jesteś strasznie - aż się strach bać!!! Podaję numer wystąpienia z PIP 03127-5310-K006-Ws01/13 - kontrola ta z tego roku jak i poprzednia nie wykazała jakichkolwiek uchybień. Jak jesteś tak zorientowany to sprawdź sobie. Każdy pracownik w naszej formie przechodzi szkolenie BHP - mamy podpisaną umowę z firmą BHP - Expert. Jako że rozumiem że dla nas pracowałeś - to albo zaspałeś szkolenie , albo jesteś na tyle tępy że nawet nie pamiętasz że każde szkolenie zakończone było twoim podpisem że potwierdzasz jego ukończenie. Naprawdę czekam z utęsknieniem na ten pozew - naprawdę uwierz. Chcę spojrzeć ci w twarz i udowodnić że jesteś największym farmazoniarzem jakiego świat widział. Jako że uważam że potrafisz tylko bić pianę w necie - niech moje słowa ciebie poniosą i złóż ten pozew. Nie musisz mieć 50 czy nawet 5 osób - możesz zrobić to sam. Nie musisz nawet mieć nt wiedzy. Idz do PIP - on sam złoży pozew. Powodzenia
zdjecie uzytkownika
Kierowca Stralisa - 2013-03-03 08:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale masakra te niektore wypowiedzi. Szef musi sie nauczyc że dzieci się nie zatrudnia. Ode mnie jak najbardziej pozytyw. Nie maiłem nawet na wyjazd bo mnie w innej firmie wydymali , szefo kupił mi żarcie . o zjeździe kasę otrzymałem , więc bicie piany przez poprzedników uważam za albo byłe albo cośinnego jest na rzeczy. Ciekawi mnie ile z tych narzekających osób , jeśli jest ich rzeczywiście więcej , na czas opłaca swoje zobowiązania , nie pracując już tutaj. Większość kierowców których się spotyka sa tacy mądrzy , tacy oblatani , ale po sufitem mają bardzo żle poukładane. Uważam że można wytykać komuś błędy jak się samemu ich nie robi - ale przepraszam że tak pisze , bo dla większości narzakających słowo sumienie na pewno nic nie znaczy :) W zakłądzie MDA zaproponowano mi kursy doszkalające nie tylko na ADR podstawowy ale i inne na koszt firmy. Nie wiem jak to jest finansowane , ale na pewno sztaplarki i na adr rozszeżony sobie zrobie.
zdjecie uzytkownika
Wejherowo - 2013-03-18 18:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a od kiedy Wlasciciel czy kierownik odpisuje na forum?jezeli tak robi to czyli jest prawda ze oszukuje ludzi bo z czegos sie musi bronic. nie polecam rowniez w takim badz razie tej firmy. ps a niby wlasciciele to nawet za przerety siedzieli i teraz zey ich dalej nie scigali to firma jest na kogos innego.pozdr
zdjecie uzytkownika
kolo - 2013-03-18 19:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wejherowo - 2013-03-18 18:04:26

a od kiedy Wlasciciel czy kierownik odpisuje na forum?jezeli tak robi to czyli jest prawda ze oszukuje ludzi bo z czegos sie musi bronic. nie polecam rowniez w takim badz razie tej firmy. ps a niby wlasciciele to nawet za przerety siedzieli i teraz zey ich dalej nie scigali to firma jest na kogos innego.pozdr
Zmien lekarza te ci oszukuje
zdjecie uzytkownika
Krzysio - 2013-03-19 10:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jazda - ludziska wasza wyobraźnia mnie przeraża , a IQ pomidora wręcz onieśmiela . Naprawdę szerokości ;)
zdjecie uzytkownika
Krzysiek Były Pracownik - 2013-03-19 14:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Jestem po raz pierwszy na tej stronie,trochę się tu naczytałem tych opini,w jednej z nich ktoś mnie i kolegę nawet pozdrawia tylko nie wiem kto?Może coś i jest w tych opiniach prawdą ale nie będę w to wnikał. Pracowałem w Firmie Pal-Trans u Pana ( usunięte przez administratora ) kilka lat temu jezdziłem na busie i było dobrze choć kaska troszkę mała była a kilometrów się jezdziło sporo. Z wypłatą nie było tam problemu choć nie pracowałem długo tam.Także ( usunięte przez administratora ) to spoko szef był. Gdy nie byłem pracownikiem jego firmy a potrzebowałem busa na swoje potrzeby to nie było problemu żeby porzyczyć od nich,jak oczywiscie jakis bus był wolny. W zeszłym roku zatrudniłem się z powrotem w Firmie gdzie powiecmy był kierownikiem,a szefem ( usunięte przez administratora ) Zatrudniono mnie na tzw.Solowke samochody pierwsza klasa nie wiem czy inne firmy takie maja z takim wyposazeniem. Czy to była firma Pal-Trans ( usunięte przez administratora )gdzie mieli tylko same busy Plandeki czy blaszki samochody te były wyposazone w mega wypas. Wracajac co do pieniązków zarobionych w MDA to na początku nie było problemów z wypłatą lecz troszke pózniej sie no troszke popsuło nie byly dokladnie wyplacane w czasie,nieraz musiałem czekac na nie pare dni lub tyg,lecz je dostałem wiadomo roznie to bywa im tez musza inne firmy wyplacac.Nie wiem jak jest teraz ale myśle ze kierowcy nie maja juz z tym problemow. Jazda ich samochodami była znakomita,nie było zadnych problemów,jezeli sie wykonywalo swoje obowiazki tak jak nalezy to i szefostwo nie mialo pretensji do mnie,wiadomo ze bywaja nieporozumienia miedzy pracownikiem a szefem lecz mysle ze zawsze dochodzi do porozumienia.Pracowałem pól roku w MDA,niestety sie zwolnilem z powodow prywatnych ktorych nie musze tu opisywac jak niektorzy. Myślę ze jak bym chciał dalej tam pracować nie było by problemu.Kiedyś słyszałem jakies tam tzw.plotki ze niby Pan ( usunięte przez administratora ).wakacjach lecz mnie to nie obchodzi.Niektorzy to opisuja rowniez tu w opiniach.Firma sie rozwija cały czas maja coraz wiecej samochodow i to wszystkie nowe!!! Tak jak wspomniałem wcześniej bywaja nieporozumienia czy spory Pracownik-Szef czy odwrotnie,ja sie zawsze dogadalem z ( usunięte przez administratora ),nie ma co palic mostow za soba bo kiedys i tak moze ktos z tych osob potrzebowac jakies pomocy obojetnie jakiej i obojetnie gdzie bo nie mam namysli tylko firmy MDA wiem to z doswiadczenia i napewno nie tylko ja.Jestem zdania takiego jezeli nie sprojesz pracy w jakims zakladzie to nie wiesz jak tam jest,rowniez trzeba ewentualne spory rozstrzygac pomiedzy soba a nie wtracac innych czy tego opisywac od razu bez wyjasnien bo wiem ze tak pomiedzy niektorymi jest co sie wypowiadali. Ja tam nic nie mam do( usunięte przez administratora ),licze ze bedzie tak dalej z mojej strony jak i z drugiej. Według mnie niektorzy kto sie tu wypowiadaja powinni pomyslec co pisza. Powiem jedno ze dla mnie praca byla ok ze wzgledu na wszystko. I nie bede tu tego ocenial bo to smieszne. Pozdr byłe szefostwo i aby firma sie rozwijala pozytywnie.
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2013-03-24 18:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.

System pracy 3/1 jak wygląda, wyjeżdżam w niedzielę wieczorem,w nocy jestem przy ciężarówce, startuję w poniedziałek rano? Jeżdżę do piątku,3 tygodnia i zjazd do domu?

Widzę, że parę opinii jest pozytywnych, a to już coś, rzadko można się spotkać z sytuacją,że jakiś kierowca sobie chwali swoją firmę. Chociaż, jak ktoś napisał, dobry pracownik nie martwi się o posadę.

Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2013-03-29 10:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego Ja jak tam pracowałem wyjazdy na wymiane były w niedziele rano i zalezy gdzie zmieniales kierowce na zachodzie,jezeli był blisko gdzies kolo Berlina lub Hamburga zmiane mogles miec juz kolo poludnia,ale jezeli byl gdzies kolo Franfurktu to zmiana dopiero wieczorem kolo 21.00.-23.00. Wiesz zawsze musisz sprawdzic dokladnie samochod czy wszystko jest i w jakim stanie,jezeli cos ci nie pasuje od razu mow o tym szefowi i napisz w protokole zdawczo-odbiorczym samochodu. Wszystko sobie na spokojnie sprawdzaj,a jezeli wiadomo masz wymiane juz pozno wieczorem to na drugi dzien za dnia sprawdz sobie wszystko policz ile pasow masz czy cale,plandeka czy cala itd.zreszta kierowca powinien wiedziec sam. Ps. Pamietej spojrz czy masz lewarek na ramie z tylu w tej zabudowie co ma byc,bo tam lubia je krasc albo jakis kierowca moze go zgubic,mialem juz taki przypadek ze jak kierowca mnie zmienil to po paru dniach powiedzial ze nie ma lewarka no i wiesz wtedy nie bylo wiadomo czy go mi ktos go ukradl czy jemu,ale to tylko tak do wiadomosci. Pozdr byłe szefostwo i Kolegow kierowcow.
zdjecie uzytkownika
DLUGI - 2013-03-29 17:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM TEJ FIRMY KOLEGO-( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2013-04-08 09:14:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda że MDA się rozpada ???
zdjecie uzytkownika
well done - 2013-04-09 07:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co ściemniacze nie chwalicie tego przybytku?

no co jest z wami?

znów ogłoszenie do tej ( usunięte przez administratora )fajnej firmy!

a mówią dobre firmy nie szukają pracowników znacie to?
zdjecie uzytkownika
były - 2013-04-13 17:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i gdzie są teraz ci wazeliniarze co tak tą firmę chwalili, dlaczego teraz nic nie piszą i nie bronią swojej firmy ( usunięte przez administratora )? hehehehe
zdjecie uzytkownika
niedoszły kiero - 2013-04-24 00:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

czy ktoś może potwierdzić że firma ta okazała się pułapką na naiwnych/uczciwych pracowników? Czy są to anonimowe pomówienia? Łatwo przez internet kogoś oczerniać a trudno zbudować zaufanie. Jak się sytuacja naprawdę maluje?
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2013-04-24 07:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy którzy pracowali - kasę dostali. W necie tylko napinacze zostali. MDA nie splajtowała tylko została sprzedana - taki model zarządzania ekonomicznego przedsiębiorstwem. Przepraszam że nie pisze w znanym dla ogółu języku , cóż czas się cofnąć do szkoły średniej. Ajjj zapomniałem że niektórzy nie pokończyli. Sory
zdjecie uzytkownika
trick - 2013-04-29 10:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mnie oni zalegają z forsą i nie oddają??????
zdjecie uzytkownika
Drive - 2013-05-09 01:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda na nich prądu, omijajcie szerokim łukiem...
zdjecie uzytkownika
były - 2013-06-09 20:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie płacą
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-28 05:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dają jakieś dodatki/premie w MDA Sp. z o.o. Wejherowo?
zdjecie uzytkownika
maniek - 2013-12-09 07:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora).Czy ktoś wie czy jeszcze istnieją ?
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-01-15 23:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie koledzy, istnieje ta firma jeszcze??
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
26 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MDA Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x