Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo MDA Sp. z o.o.

Opinie o MDA Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie MDA Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
drugipotencjalny - 2013-01-29 23:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja rowniez mam obawy niestety nie mam zdrowia na takie manewry zebym jezdzil za friko dla kogos. za stary na to jestem.
zdjecie uzytkownika
Damian - 2013-01-30 09:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem skory do wypowiedzi na takim forum , ale stanę w obronie MDA ponieważ nie ma tu mowy o jakimkolwiek oszukiwaniu ludzi. Pracuję tu ok sierpnia 2012 i uważam że jest to bardzo poprawny zakład pracy. Pracowałem już u kilku przewoźników i na razie nie zamierzam zmieniać posady. Jeśli chodzi o samą kasę to pieniądze potrafi mi szef wypłacić nawet 7 dni po zjeździe , jednak podstawę mam zawsze w dzień zjazdu a czekam nieraz na rozliczenie delegacji. W 90% sytuacji kasa jest w ciągu 5 dni po zjeździe cała. Nie wiem o czym piszą/e kolo powyżej ale to oszczerstwa.
zdjecie uzytkownika
Leo - 2013-01-30 11:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
drugipotencjalny - 2013-01-29 23:10:40

ja rowniez mam obawy niestety nie mam zdrowia na takie manewry zebym jezdzil za friko dla kogos. za stary na to jestem.

ale o co np mi ta informacja - mam płakać , czy ma być mi smutno :) Jak pisałem na początku tego wątku tak i teraz napisze . Pracuje tu od początku , i ja polecam!!!
zdjecie uzytkownika
drugipotencjalny - 2013-01-30 12:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znam takie firmy gdzie paru kiero robi za normalne pieniadze a jednoczesnie za slupy tj robia imitacje dobrej firmy a mlodzi sa do oszukiwania. takie firmy czesto maja dobre fury (nowe).

zdjecie uzytkownika
drugipotencjalny - 2013-01-30 16:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na dodatek śmieszy mnie że piszecie polecam :) Żaden kierowca nie poleca dobrej firmy bo na co mu konkurencja!!! Proste !!! :) Więc coś kręcicie z tymi wpisami :)(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
arek bach - 2013-01-30 21:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żal mi Pana naprawde Panie (usunięte przez administratora)ja akurat mam bardzo dobra prace i szefa co docenia starania i uczciwość i nie kręci z kasą jak to zrobił pana kolega z Paltrans ale mam to gdzieś niech pieniądze które mi jest winien Pan (usunięte przez administratora)zatrzyma dla swoich dzieci a (usunięte przez administratora) :) pozdrawiam cała elite MDA ps. nie pracuje w MB to tak do sprostowania
zdjecie uzytkownika
Michal - 2013-01-30 23:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żal to mi ciebie jest. Po pierwsze piszesz tu o uczciwości a sam oszustem jesteś. Udowodnić to ci w kilku argumentach . Po pierwsze gdzie pracujesz to mnie nie interesuje , gdybym chciał to ci sprawdzić to zajmie mi to około godziny. Pamiętasz jak ukradli ci poniekąd tablice rejestracyjne. Ją pamiętam. Strasznie chciałeś przed czasem wrócić do domu. Potem nagle po pierwsze 2 dniach zaliczyłeś kurs którego certyfikat masz na facebocku . Myślę więc że skłamałeś i tablice sam sobie ukradli wyrażając je do śmieci. To zresztą już numer wyjaśnia PK z wejherowa . Oskarżała mnie tu w wielu postaci że ją to a ty zawsze zgodnie z prawem. Powiedz mi dlaczego agencja MB ani razu nie wniosła składki zus za ciebie a jak wiemy i my i ty pracujesz tam na zlecenie wiele razy w roku. To normalną dla ciebie. Widzisz wierzysz wszystkich swoją miarą. Proponuje z bratem porozmawiać to może pokarm duchowy prostuje twoje życie. Urządzili sobie krucjate na mojej osobie. Nie będę ci dłużny . Obiecuje!!! Ją nie miałem z tobą nic wspólnego a masz wonty do mnie. Zresztą już jako że szukasz pracy nawet przez facebocku to twierdzę że będziesz że gdzieś pracujesz. To jest kolejne oszustwo! Mam i miałem wielu zwolenników którzy jak widzi się tutaj wpisują. Poproszę ich o zamieszczenie numerów tel aby nowi pracownicy mogli sprawdzić czy jesteśmy - MDA jest normalną firma. Zaprzeczam ciebie że tak jest. Tępym tylko złodziei ależ tego co wiem każdy to robi z pracodawców . Nie chce także aby moja wypowiedź była traktowana że uważam że na świecie są tylko takie osoby jak. Na szczęście to bardzo mały odsetek. Mamy pracowników którzy wrócili do nas do pracy nawet po tym jak się zwolnili do innej pracy bo miało być lepiej itp a rzeczywistość to zweryfikował i praca w innej firmie nie dawała im takiej satysfakcji jak u nas. Specjalnie dla ciebie w dniu dzisiejszym wystąpiłem do zus i us o zaświadczenia o nie załamaniu. Podwozie ci je do domu przy okazji :-) Pozdrawiam panie bach. Rach ciach bach
zdjecie uzytkownika
Michal - 2013-01-31 00:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aaa sorki za pomyłki pisze z tableta ale wiadomo o co chodzi
Pozdrawiam (usunięte przez administratora) itd lista jest długą i są to ludzie którzy jeżdżą z nami i są zadowoleni.
zdjecie uzytkownika
arek bach - 2013-01-31 00:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie komentuje tego bo to nie warto :) a przyjedzie pan z kolegami czy sam ? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
arek bach - 2013-01-31 00:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a i niech pan sie zajmie firmą a nie przegląda byłych pracowników na facebooku i dla pan informacji to ja juz za granicą byłem 2 tygodnie bez umowy tak jak i pierwszy wyjazd pan Andrzej nie zgłosił mnie zusu bo rzekomo zapomniał o mnie
zdjecie uzytkownika
Michał - 2013-01-31 08:28:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
arek bach - 2013-01-31 00:48:14

nie komentuje tego bo to nie warto :) a przyjedzie pan z kolegami czy sam ? Pozdrawiam
A po co mi koledzy ????????????? Chcę ci udowodnić że bredzisz. Po 2 mnie twoja umowa nie interesuje bo nie byłeś moim pracownikiem tylko jeździłeś w firmie która wynajmowała ode mnie auta - podwykonawca , a piszesz w tym temacie jakbym to ja ci coś nie dał , dlatego udowodnię ci że źle myślisz. Po raz kolejny ci napiszę Panie (usunięte przez administratora) że nie wierze że jeździłeś bez umowy , no chyba że sam chciałeś bo komornik itp. W MDA nie ma ludzi nie zarejestrowanych , nie było także w PHU Premium. Założyłeś sobie maila poszkodowanykier.... i jesteś półtorej gościa. Kolego sympatyczny my nie mamy nic do ukrycia. Rozliczamy się ze wszystkimi i ze wszystkiego. Pan (usunięte przez administratora)który ciebie poniekąd oszukał ( twoja wyobraźnia ) mógłby być dla ciebie przykładem prawdomówności , skromności itp Wiele osób ma nt niego takie zdanie. Wbiłeś sobie go głowy że mam z tym cokolwiek wspólnego i piszesz. Twoje IP występuje w połowie postów w tym temacie. Jak to wytłumaczysz. Pewnie przypadek Przychodzą pewnie do ciebie ci wszyscy oszukanie domniemani i piszą z twojego kompa ( smartfonu :) ) . Zobacz nawet sobie powiadomienia ustawiłeś że ktoś odezwał się w tym temacie. Żałosny jesteś ale tego nie widzisz. Przytoczę ci moją maksymę , nad którą się pochyl i zastanów:
" Słabi ludzie szukają zemsty , Silni wybaczają , a inteligentni zwyczajnie ignorują"
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
k - 2013-02-02 03:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobry tekst podoba mi się a zwłaszcza ostatnie zdanie.
zdjecie uzytkownika
Marek Rochon - 2013-02-09 17:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam . wie tos czy sa w tej firmie przyjecia na kierowce
zdjecie uzytkownika
hehe - 2013-02-09 20:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie pakuj się tam kolego bo w długi wpadniesz
zdjecie uzytkownika
Tomasz P. - 2013-02-09 21:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, te opinie to jakaś żenada jak się komuś nie podoba to niech się zwolni tak jak ja. Nie odpowiadały mi pewne warunki pracy jak i płaca wiec zrezygnowałem! Jestem wystarczająco silny żeby WYBACZYĆ i na tyle inteligentny by te wszystkie opinie i oszczerstwa ZIGNOROWAĆ.
Zdecydowałem się napisać bo spodobało mi się ostatnia wypowiedz Pana (usunięte przez administratora). Pozdrawiam wszystkich i nie żałuje swojej decyzji rozstania z tą firmą .Nie chwali się dnia przed zachodem słońca ale w obecnej firmie mam wszystko na czas i przynajmniej nie wstydzę się przed żoną . :)
zdjecie uzytkownika
Tomasz P. - 2013-02-09 21:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ŚWIĘTA RACJA, z tym się zgodzę
zdjecie uzytkownika
Tomasz P. - 2013-02-09 21:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na dodatek śmieszy mnie że piszecie polecam :) Żaden kierowca nie poleca dobrej firmy bo na co mu konkurencja!!!

ŚWIĘTA PRAWDA !!!!!
zdjecie uzytkownika
K. - 2013-02-09 21:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracować trzeba wszędzie nikt za darmo kasy nie daje - a jak nie odpowiada coś to trzeba po męsku powiedzieć dziękuję i się rozstać a nie się wzajemnie oczerniać. Pewnie jak zawsze racja jest gdzieś w środku ale czy nasze życie jest tak długie aby się rozwodzić nad niepowodzeniami.
Pozdrawiam POZYTYWNIE nastawionych do życia i pracy.
zdjecie uzytkownika
K. - 2013-02-10 12:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja nie miałem i mam nadzieje że nie będę miał problemów z zapłatą kasy z MDA. Ode mnie pozytyw.
zdjecie uzytkownika
jacek placek - 2013-02-13 19:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Broń firmy broń (usunięte przez administratora) dostaniesz podwyżkę -10 rolek papieru toaletowego na trasę:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) śmieszni są ci wszyscy wazeliniarze.
zdjecie uzytkownika
MDA - 2013-02-19 07:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie (usunięte przez administratora)
Pan ma naprawdę nie pokolei w głowie - znowu Pana IP - czy Pan w ogóle wie co to jest??? To Pana wizytówka - jest Pan jednak słabeuszem. Zal.pl
zdjecie uzytkownika
Lukis - 2013-02-19 22:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co mi wiadomo a nie robię dla MDA , to co jakiś czas dokupują kolejne auta. Znam 2 kierowców co dla nich latają i sobie chwalą robotę. Ja nie jeżdżę dla nich ale u podwykonawcy. Z tego co wiem mają z 20 samochodów a to jak mi wiadomo przy ich pracy 3/1 , minimum 24 kierowców. U mnie w firmie też jest rotacja, a szef ma tylko 4 auta. Tylko ja i jeszcze jeden kierman latamy ponad 4 lata,. Reszta to przeważnie skoczki. Nie dziwię zatem rotacji. Po drugie z tego co mówią na parkingach MDA to Masz Dobre Auto , ale zawsze można inaczej to tłumaczyć np. Mam Duże Arbuzy itd :)
Panowie więcej luzu - rozluźnić włosy trza
zdjecie uzytkownika
Tom - 2013-02-24 15:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tu od 3 miesięcy. Jak dla mnie firma ok. Polecam , a konkurencja w nowych pracownikach , to dla mnie śmiech. Chcesz mi wmówić że mnie szef zwolni bo nowy będzie miał ładniejsze oczy??? Kolo jak się pracuje i ma za to kasę oczywiście to i szef jest z ciebie zadowolony to ciebie nie zmieni na Świeżaka. Wiem że do końca 2013 będzie coś koło 50 ciągników więc nabór będzie trwać. Szerokiej - ode mnie pozytyw.
zdjecie uzytkownika
poszkodowanykier - 2013-03-01 23:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napisz na emaila to dołączysz do reszty poszkodowanych jeszcze troche i dostana pozew niech lepiej uciekaja
zdjecie uzytkownika
Michał Szymkowicz - 2013-03-02 08:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszkodowanykier - 2013-03-01 23:28:11

napisz na emaila to dołączysz do reszty poszkodowanych jeszcze troche i dostana pozew niech lepiej uciekaja
Normalnie popadam w depresję :) . Doinformowany jesteś strasznie - aż się strach bać!!! Podaję numer wystąpienia z PIP 03127-5310-K006-Ws01/13 - kontrola ta z tego roku jak i poprzednia nie wykazała jakichkolwiek uchybień. Jak jesteś tak zorientowany to sprawdź sobie. Każdy pracownik w naszej formie przechodzi szkolenie BHP - mamy podpisaną umowę z firmą BHP - Expert. Jako że rozumiem że dla nas pracowałeś - to albo zaspałeś szkolenie , albo jesteś na tyle tępy że nawet nie pamiętasz że każde szkolenie zakończone było twoim podpisem że potwierdzasz jego ukończenie. Naprawdę czekam z utęsknieniem na ten pozew - naprawdę uwierz. Chcę spojrzeć ci w twarz i udowodnić że jesteś największym farmazoniarzem jakiego świat widział. Jako że uważam że potrafisz tylko bić pianę w necie - niech moje słowa ciebie poniosą i złóż ten pozew. Nie musisz mieć 50 czy nawet 5 osób - możesz zrobić to sam. Nie musisz nawet mieć nt wiedzy. Idz do PIP - on sam złoży pozew. Powodzenia
zdjecie uzytkownika
Kierowca Stralisa - 2013-03-03 08:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale masakra te niektore wypowiedzi. Szef musi sie nauczyc że dzieci się nie zatrudnia. Ode mnie jak najbardziej pozytyw. Nie maiłem nawet na wyjazd bo mnie w innej firmie wydymali , szefo kupił mi żarcie . o zjeździe kasę otrzymałem , więc bicie piany przez poprzedników uważam za albo byłe albo cośinnego jest na rzeczy. Ciekawi mnie ile z tych narzekających osób , jeśli jest ich rzeczywiście więcej , na czas opłaca swoje zobowiązania , nie pracując już tutaj. Większość kierowców których się spotyka sa tacy mądrzy , tacy oblatani , ale po sufitem mają bardzo żle poukładane. Uważam że można wytykać komuś błędy jak się samemu ich nie robi - ale przepraszam że tak pisze , bo dla większości narzakających słowo sumienie na pewno nic nie znaczy :) W zakłądzie MDA zaproponowano mi kursy doszkalające nie tylko na ADR podstawowy ale i inne na koszt firmy. Nie wiem jak to jest finansowane , ale na pewno sztaplarki i na adr rozszeżony sobie zrobie.
zdjecie uzytkownika
Wejherowo - 2013-03-18 18:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a od kiedy Wlasciciel czy kierownik odpisuje na forum?jezeli tak robi to czyli jest prawda ze oszukuje ludzi bo z czegos sie musi bronic. nie polecam rowniez w takim badz razie tej firmy. ps a niby wlasciciele to nawet za przerety siedzieli i teraz zey ich dalej nie scigali to firma jest na kogos innego.pozdr
zdjecie uzytkownika
kolo - 2013-03-18 19:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wejherowo - 2013-03-18 18:04:26

a od kiedy Wlasciciel czy kierownik odpisuje na forum?jezeli tak robi to czyli jest prawda ze oszukuje ludzi bo z czegos sie musi bronic. nie polecam rowniez w takim badz razie tej firmy. ps a niby wlasciciele to nawet za przerety siedzieli i teraz zey ich dalej nie scigali to firma jest na kogos innego.pozdr
Zmien lekarza te ci oszukuje
zdjecie uzytkownika
Krzysio - 2013-03-19 10:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jazda - ludziska wasza wyobraźnia mnie przeraża , a IQ pomidora wręcz onieśmiela . Naprawdę szerokości ;)
zdjecie uzytkownika
Krzysiek Były Pracownik - 2013-03-19 14:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Jestem po raz pierwszy na tej stronie,trochę się tu naczytałem tych opini,w jednej z nich ktoś mnie i kolegę nawet pozdrawia tylko nie wiem kto?Może coś i jest w tych opiniach prawdą ale nie będę w to wnikał. Pracowałem w Firmie Pal-Trans u Pana ( usunięte przez administratora ) kilka lat temu jezdziłem na busie i było dobrze choć kaska troszkę mała była a kilometrów się jezdziło sporo. Z wypłatą nie było tam problemu choć nie pracowałem długo tam.Także ( usunięte przez administratora ) to spoko szef był. Gdy nie byłem pracownikiem jego firmy a potrzebowałem busa na swoje potrzeby to nie było problemu żeby porzyczyć od nich,jak oczywiscie jakis bus był wolny. W zeszłym roku zatrudniłem się z powrotem w Firmie gdzie powiecmy był kierownikiem,a szefem ( usunięte przez administratora ) Zatrudniono mnie na tzw.Solowke samochody pierwsza klasa nie wiem czy inne firmy takie maja z takim wyposazeniem. Czy to była firma Pal-Trans ( usunięte przez administratora )gdzie mieli tylko same busy Plandeki czy blaszki samochody te były wyposazone w mega wypas. Wracajac co do pieniązków zarobionych w MDA to na początku nie było problemów z wypłatą lecz troszke pózniej sie no troszke popsuło nie byly dokladnie wyplacane w czasie,nieraz musiałem czekac na nie pare dni lub tyg,lecz je dostałem wiadomo roznie to bywa im tez musza inne firmy wyplacac.Nie wiem jak jest teraz ale myśle ze kierowcy nie maja juz z tym problemow. Jazda ich samochodami była znakomita,nie było zadnych problemów,jezeli sie wykonywalo swoje obowiazki tak jak nalezy to i szefostwo nie mialo pretensji do mnie,wiadomo ze bywaja nieporozumienia miedzy pracownikiem a szefem lecz mysle ze zawsze dochodzi do porozumienia.Pracowałem pól roku w MDA,niestety sie zwolnilem z powodow prywatnych ktorych nie musze tu opisywac jak niektorzy. Myślę ze jak bym chciał dalej tam pracować nie było by problemu.Kiedyś słyszałem jakies tam tzw.plotki ze niby Pan ( usunięte przez administratora ).wakacjach lecz mnie to nie obchodzi.Niektorzy to opisuja rowniez tu w opiniach.Firma sie rozwija cały czas maja coraz wiecej samochodow i to wszystkie nowe!!! Tak jak wspomniałem wcześniej bywaja nieporozumienia czy spory Pracownik-Szef czy odwrotnie,ja sie zawsze dogadalem z ( usunięte przez administratora ),nie ma co palic mostow za soba bo kiedys i tak moze ktos z tych osob potrzebowac jakies pomocy obojetnie jakiej i obojetnie gdzie bo nie mam namysli tylko firmy MDA wiem to z doswiadczenia i napewno nie tylko ja.Jestem zdania takiego jezeli nie sprojesz pracy w jakims zakladzie to nie wiesz jak tam jest,rowniez trzeba ewentualne spory rozstrzygac pomiedzy soba a nie wtracac innych czy tego opisywac od razu bez wyjasnien bo wiem ze tak pomiedzy niektorymi jest co sie wypowiadali. Ja tam nic nie mam do( usunięte przez administratora ),licze ze bedzie tak dalej z mojej strony jak i z drugiej. Według mnie niektorzy kto sie tu wypowiadaja powinni pomyslec co pisza. Powiem jedno ze dla mnie praca byla ok ze wzgledu na wszystko. I nie bede tu tego ocenial bo to smieszne. Pozdr byłe szefostwo i aby firma sie rozwijala pozytywnie.
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2013-03-24 18:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.

System pracy 3/1 jak wygląda, wyjeżdżam w niedzielę wieczorem,w nocy jestem przy ciężarówce, startuję w poniedziałek rano? Jeżdżę do piątku,3 tygodnia i zjazd do domu?

Widzę, że parę opinii jest pozytywnych, a to już coś, rzadko można się spotkać z sytuacją,że jakiś kierowca sobie chwali swoją firmę. Chociaż, jak ktoś napisał, dobry pracownik nie martwi się o posadę.

Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2013-03-29 10:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego Ja jak tam pracowałem wyjazdy na wymiane były w niedziele rano i zalezy gdzie zmieniales kierowce na zachodzie,jezeli był blisko gdzies kolo Berlina lub Hamburga zmiane mogles miec juz kolo poludnia,ale jezeli byl gdzies kolo Franfurktu to zmiana dopiero wieczorem kolo 21.00.-23.00. Wiesz zawsze musisz sprawdzic dokladnie samochod czy wszystko jest i w jakim stanie,jezeli cos ci nie pasuje od razu mow o tym szefowi i napisz w protokole zdawczo-odbiorczym samochodu. Wszystko sobie na spokojnie sprawdzaj,a jezeli wiadomo masz wymiane juz pozno wieczorem to na drugi dzien za dnia sprawdz sobie wszystko policz ile pasow masz czy cale,plandeka czy cala itd.zreszta kierowca powinien wiedziec sam. Ps. Pamietej spojrz czy masz lewarek na ramie z tylu w tej zabudowie co ma byc,bo tam lubia je krasc albo jakis kierowca moze go zgubic,mialem juz taki przypadek ze jak kierowca mnie zmienil to po paru dniach powiedzial ze nie ma lewarka no i wiesz wtedy nie bylo wiadomo czy go mi ktos go ukradl czy jemu,ale to tylko tak do wiadomosci. Pozdr byłe szefostwo i Kolegow kierowcow.
zdjecie uzytkownika
DLUGI - 2013-03-29 17:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM TEJ FIRMY KOLEGO-( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2013-04-08 09:14:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda że MDA się rozpada ???
zdjecie uzytkownika
well done - 2013-04-09 07:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co ściemniacze nie chwalicie tego przybytku?

no co jest z wami?

znów ogłoszenie do tej ( usunięte przez administratora )fajnej firmy!

a mówią dobre firmy nie szukają pracowników znacie to?
zdjecie uzytkownika
były - 2013-04-13 17:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i gdzie są teraz ci wazeliniarze co tak tą firmę chwalili, dlaczego teraz nic nie piszą i nie bronią swojej firmy ( usunięte przez administratora )? hehehehe
zdjecie uzytkownika
niedoszły kiero - 2013-04-24 00:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

czy ktoś może potwierdzić że firma ta okazała się pułapką na naiwnych/uczciwych pracowników? Czy są to anonimowe pomówienia? Łatwo przez internet kogoś oczerniać a trudno zbudować zaufanie. Jak się sytuacja naprawdę maluje?
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2013-04-24 07:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy którzy pracowali - kasę dostali. W necie tylko napinacze zostali. MDA nie splajtowała tylko została sprzedana - taki model zarządzania ekonomicznego przedsiębiorstwem. Przepraszam że nie pisze w znanym dla ogółu języku , cóż czas się cofnąć do szkoły średniej. Ajjj zapomniałem że niektórzy nie pokończyli. Sory
zdjecie uzytkownika
trick - 2013-04-29 10:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mnie oni zalegają z forsą i nie oddają??????
zdjecie uzytkownika
Drive - 2013-05-09 01:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda na nich prądu, omijajcie szerokim łukiem...
zdjecie uzytkownika
były - 2013-06-09 20:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie płacą
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-28 05:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dają jakieś dodatki/premie w MDA Sp. z o.o. Wejherowo?
zdjecie uzytkownika
maniek - 2013-12-09 07:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora).Czy ktoś wie czy jeszcze istnieją ?
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-01-15 23:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie koledzy, istnieje ta firma jeszcze??
zdjecie uzytkownika
markopolo - 2014-09-01 17:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja jakoś nie widzę aplikacji na nowe stanowiska, masowych zwolnień też nie ma, al faktycznie jakoś ucichło ostatnio to forum i przyłączam się do pytania, jakby ktoś wiedział czy teraz opłaca się u nich pracować i jakie mają stawki, to byłbym mega wdzięczny, bo inaczej niestety się tego nie dowiem
zdjecie uzytkownika
pius - 2014-12-28 17:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo kreatywna firma która poszukuje ciągle takich właśnie też pracowników. Do ich usług należą: branding i rebranding, projektowanie opakowań, strategia komunikacji marki, kreacja z zakresu BTL i ATL, PR & Social Media, content marketing, viral, buzz… Także dla osób zajmujących się promocją to świetna opcja
zdjecie uzytkownika
olsa - 2015-01-24 01:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja zaryzykuje i wysle cv tylko chciałbym wiedziec jak jest na rozmowach kwalifikacyjnych,bo wiele zależy od tego pierwszego spotkania, zatem należy się do niego porzadnie przygotować. A jeśli chodzi o rozmowę to jak to wygląda u nich zazwyczaj, z iloma osobami przyjdzie mi ewentualnie rozmawiać? proszę o te informacje dziekuje
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-03-25 12:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi się wydaje, że jednak na rozmowie kwalifikacyjnej to różnie bywa i ja nie jestem przekonany do tego, że jest w tym wypadku jakiś jeden konkretny model postępowania w takim razie. Chyba raczej jest tak, że po prostu pytają o rzecyz zaleznie od tego co masz w CV swoim. Może ktoś był oststnio na rozmowie i ma więcej informacji?
zdjecie uzytkownika
tamik - 2015-04-15 19:55:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle to o co takiego potrafią zapytać podczas takiej rozmowy rekrutacyjnej, czy mam się spodziewać jakiś nietypowych pytań, jak o historię firmy, sprawy prywatne, jakieś testy osobowościowe?
zdjecie uzytkownika
hiki - 2015-04-30 00:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no chyba to słąbo na rozmowie pytać o historię firmy. powiedzcie mi lepiej coś więcej o samej rpacy, bo jak dla mnei to każda rozmowa o pracę jest podobna.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie MDA Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MDA Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert