brak logo

SAMASZ

Białystok

Opinie o SAMASZ

Wolę olę 2017-02-27 17:53
Taka brygadzistka co nie wywiązuje się z obowiązków wogóle!!!Ani urlopów nie ustali ani zmian dziewczyny przychodzą po dwie do pracy bo nie raczy poinformowac.Tylko zwolnieniami zastrasza a czy ona kogoś zatrudniła że zwalniać chce!Wszystkie mają takie same umowy na zmiany ale tylko ona chodzi na ranki ciekawe z jakiej paki gdzie sprawiedliwość!!!
7
Szpak 2017-02-28 17:46
Gdzie jest szef lub dyrektor czy nikt nie widzi że tam jest mobbing w pracy .to okropna kobieta pewnie Panie z kuchni mają nadzieję że nie pójdzie z nimi do nowego zakładu.
6
Qwerty 2017-03-03 17:18
Dzisiaj między 1 a 2 zmianą "starszy" mistrz zmianowy (nie bede pisal nazwiska bo i tak wszyscy wiedza o kogo chodzi) rzucil do nas tekst :" ja wam przypominam o sobocie na 2 zmiany i po 8 godzin. I rozmawialem z szefem ze kto nie bedzie chodzil to z bazowej stawki bedzie rozliczany. " Mowiac w prost wyraz takich slow oznacza : albo chodzicie w soboty albo wam utniemy wyplaty. W gruncie rzeczy chcialbym wiedziec czy rzeczywiscie szef w ogule o tym wie. Bo jesli tak to taka osoba, ktora zawsze stala murem za rodzina i pracownikiem, popiera zastraszanie przez majstra swoich podwladnych? Tak samo jak dla kolegi urodzilo sie dziecko i majster nocna zmiane wprowadzil. W sobote stalismy na przerwie a kolega zazartowal ze on nie moze na noc bo male dziecko ma, to w/w powiedzial ze szef kazal tych co podanie z prosba o zwolnienie z nocnej zmiany zloza od razu do zwolnienia.

Ci ktorzy mowia ze jest taka tzw zakladka na stronie pt: "wypowiedzenie" zastanowcie sie co piszecie :( jak sie nie podoba to wypad) bo kto na was zarobi jak ludzie faktycznie zaczna sie zwalniac. Sami przyjdziecie na montarz, spawalnie czy srutownice zapierniczac?

A jeszcze stawki, pracuje juz 6 lat i powiem szczerze ze na okresie probnym (przy stawce 12 zł) zarabialem dokladnie tyle samo co teraz. Mowicie ze dostalismy podwyzki a czasy nam ucieliscie na wyrob detali. Wiec kogo probujecie zrobic w bambuko? Przyjdzie mlody do roboty, majster da mu stawke a po paru miesiacach mlody ma stawke taka sama jak stary i juz wprawiony pracownik? A jak przychodzi co do czego to staremu sie robic nie chce bo z jakiej paki taka stawka? A wy sie dziwicie ze ludzie narzekaja? Mamy na co to narzekamy. Lubie i chce (poki co) tu pracowac. Ale za uczciwie wykonana prace to i uczciwie powinno sie placic.
15
nick 2017-03-03 20:47
I prosimy o aneksy do umow, ze pracujemy w soboty na dwie zmiany wpisujac sie na wykreslona liste obecnosci. Pic podparty artykulem kodeksu podobno prawnego...
7
.............. 2017-03-04 02:17
trzeba poprostu do inspekci pracy zadzwonic i podwalic . jak czlowiek moze pracowac 12 dni ciaglej pracy po 8 godz niech mi to szulc wytlumaczy tu . to jest lamanie praw pracownika
5
druid 2017-03-04 16:53
szef? jaki szef.. adolf.. adolf lubi uwalać
były pracownik 123 2017-03-06 07:35
Witam Wszystkich,pracownik Qwerty opisuje szczerą prawdę-też pracowałem tu sześć lat ale kiedy szmulc japoński-zwany też padalcem zaczął mocno kąsać po kiszeni to musiałem opuścic tą kiedyś nawet dobrą firmę.Jak zacząłem pracę to zarobki były naprawdę dobre,wszystkie wyliczenia robił brygadzista i było wiadomo ile tak naprawdę maszyn zjechało ale japończyk to usprawnił po co pracownik ma wiedzieć on ma naginać a nie interesować się maszynami,druga sprawa-podwyżki to też złudne pojęcie w owym czasie w tej firmie tak ona jest ale na papierze-bo w rzeczywistosci jak pracowałem to wypłaty z roku na rok były mniejsze-czyli tak zwane robienie pracowników w H...bo czasy były zmniejszane na wykonanie detalu,przy usprawnieniu jeszcze tak zwanego współczynnika,którym też teraz steruje p a d a l e c japoński.Chorą też sprawą w tej firmie jest że każdy dział jest zależny od moztażu,ile maszyn zjedzie na plac to tyle zapłacą to jest nie nienormalne.Na koniec mojej kariery jeszcze zostałem okradziony z wczasowego,choć wykorzystałem urlop,wiem że to jest nie zgodne z prawem,ale w tej firmie kadrowa jest ponad prawem i ona ustala wszystkie regulaminy.Bardzo chciałbym aby ta cała banda która teraz rządzi z japońskim p a d a l c e m na czele doznała dobrej porażki i dostała ostro po garbie,to może wtedy otworzą im się oczy które dawno zasłonił banknot i docenią każdego pracownika który tam się stara i pracuje.
11
True 2017-03-08 03:02
Tak jak juz ktos nadmienil kacper/gienek/rych/słavi/dddd panowie czas wyjac jezyk z obcego ciala lub tez spojrzec nieco ponad biurko i poza 4 sciany bananowej otoczki biura. BO NIE ma idiotow i chyba nikt nie uwierzyl ze takie komenty moze pisac ktos z hali produkcyjnej. Co do zebran i przemowien pana prezesa na stolowce najlepiej odzwierciedlili to chlopaki z neonowki. Myslicie ze w firmie pracuje prawie tysiac idiotow? https://www [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=ijiWcGzIThQ . Z polski chcecie zrobic DŻEPEN kiedy daleko wam do was samych jeszcze sprzed kilku lat? Brniecie w to jak krowa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a najbardziej przeraza ta otoczka i pycha ze strony wlascicieli i kierownictwa jakby co miesiac wszystkim pracownikom ratowali zycie a tak naprawde bardzo malo cala sytuacja odbiega od niewolnictwa bo czlowiek zarabia tyle zeby przezyc od 10 do 10 i tez niekoniecznie bo jakas 1/3 jedzie na kredycie juz nie wspominajac zeby cos odlozyc z wyplaty :D Ktos tam sie smial ze "jedzcie na zachod jak tacy z was fachowcy". I proste ze pojada i przyjma wszystkich z otwartymi rekami i nie za takie pieniazki i warunki tylko troche odwagi trzeba! Poczekajcie jeszcze troche bo narazie starym pracownikom sie pracy nie chce zmieniac ;) Tak na koniec... PANIE PREZESIE! Rusz pan glowa bo prosty czlowiek szybko wykalkulowac moze ze z tymi stawkami zarzadzaniem i zupa mial pan problem jesienia i wczesna zima znalezc pracownikow na 2/3 zmiany w bialymstoku tutaj z taka renoma na niektorych dzialach a mysli pan ze pan znajdzie w zabludowie? I i i i niby tyle ludzi przejdzie z innych firm GDZIE LEPIEJ PLACA?! Nie mam pojecia tak jak wiekszosc zakladu na co wy liczycie tylko nikt nie chce nic mowic zeby dotelepac do tej emerytury jakos. Pozdrawiam i szczescia zycze bo bedzie wam potrzebne!
8
Jas 2017-03-08 12:56
Od pewnego czasu czytam wpisy.Ludzie co to za TORBA a do sądu pracy z nią za mobbing oskarżyć i gonić. Firma na światowym poziomie i żeby takie rzeczy się działy. Kobieto kto Cię na ten świat posłał chyba jakiś lucyfer.
6
nowy 2017-03-08 13:47
Moze mi ktos powoedziec dlaczego szef Antoni mowil cos o robieniu nadgodzin a szf produkcji i miszczowie montazy zagrozili ze jezeli ktos bd robic nadgodziny to zostanie mu obnizona stawka ? O co chodzi robic te nadgodziny czy nie ????
4
Rotmistrz 2017-03-08 18:49
Dziewczyny to pewnie wszystko piszą, bo większość w samaszu roboli z produkcji ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co tam u nich między nimi się dzieje. Niby ona tam je gania, ale jestem ciekawy żeby te dziewczyny poszły naprawdę do prawdziwej roboty (np do rosti, jedyna przerwa jaka jest to 15 minut po 4 godzinach pracy)), bo w samaszu mają naprawdę dobrze i jeszcze nie głupią stawkę za taką robotę, bo ja osobiście nic do nich nie mam, i mam to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co robią i ile, ale jak czasem widzę jak pracują, to szczerze chętnie bym się zamienił z nimi, nawet za tą mniejszą pensję, także ja na ich miejscu bym tak nie płakał, bo jakby byli na miejscu mężczyzn i kłóciłyby się z naszymi majstrami, to myślę że w 2 dni by przynosiły wypowiedzenia bo psychicznie by nie wytrzymały z tymi chamami pozbawionymi jakiejkolwiek kultury odpowiedniej dla wyższego stanowiska, którzy mienią się "mistrzami". A Torba, temu bo ponoć wynosi torbami jedzenie ze stołówki (te co zostanie), zamiast np oddać w dodatkowej porcji dla pracowników. A przy rozdawaniu jedzenia skąpi nawet dodatkowej kromki chleba (tego jest raczej nie ograniczona ilość) mówiąc, "innym nie wystarczy", to weź zapytaj takiej o dodatkową porcję :D (za kogos).

Odnosząc się do wypowiedzi "true", wszystko szczera prawda, aktualnie jest masakryczna rotacja na produkcji, Mistrzowie nie szanują starych pracowników i straszą zwolnieniami. Z takim podejsciem, w zabłudowiu firma obudzi się z ręką w nocniku. Bo starzy wyjadacze (Ci którzy dojeżdżają z przeciwnego kierunku) wszyscy odejdą, bo pierdzielą płacić kilka stów więcej za paliwo, a w zamian otrzymają tylko besztę od majstra który nie odróżnia zwykłego swieżaka który zatrudnił się miesiąc temu od goscia który pracuje już 5 lat. Wypada takich ludzi zatrzymać, nawet finansowo przekonywać, a nie ułatwiać im szukanie nowej roboty (strasznie zwolnieniem, proponowanie szukania nowej roboty)
8
ktos 2017-03-10 15:47
Wy jestescie krwa normalni ???? Nie mozecie sie zdecydowac na ile zmian maja ludIe pracowac ???? Pon i pt na dwie zmiany a wt sr i cz na 3 ??? To sie w pale nie miesci takich idiotow jak wy trzeba ze swieczka szukac !!!!
9
lol 2017-03-10 22:17
no majstrow sie narobilo troche polowa to za brame bo kompletni idioci.
9
Smakosz 2017-03-20 16:34
Dlaczego nie ma jedzenia na stołówce na nocce niedziela/poniedziałek?
2
niedzielny barszcz 2017-03-20 17:52
jak ugotujesz to będzie :-)
2
NickyNickk 2017-03-21 19:39
Ludzie idźcie do Pronaru wtedy zobaczycie jak się pracuje i jak je... Narzekacie na warunki pracy i jedzenie(śmiech na sali)... Wydaje mi się, że jest wam za dobrze, nie znacie pracy w innej firmie i jaki jest tam stosunek do pracowników... Ja po długoletnim stażu w Pronarze jestem zachwycony Samaszem...
5
Qwerty 2017-03-28 10:31
Poki jeszcze jestes swiezym pracownikiem to majstry beda tobie umilac zycie. Ale poczekaj troche to sam zobaczysz jak bedzie. Dawaj dawaj i nie wazne ze nie masz detali. Ma zejsc i nikogo to nie obchodzi.
6
mulczer 2017-03-29 18:27
dyskowa ile wy już po 10 gdz nawalecie już chyba z miesiąc szacun .ale znając życie 10 kwietnia odcinek a tam zonk
5
BETII 2017-03-30 15:31
POSZUKUJĄ TAM PRACOWNIKÓW??? W TYM SAMASZU ??
3
Lilo 2017-04-13 16:40
W samaszu dostalem 3897zl na reke za 196h.bajka
1
franek 2017-04-14 17:46
Chyba brutto....a może ty z biura? tam to japońska gnida dobrze płaci i dba o pracowników
2
jaco 2017-04-14 20:34
w biurze 196 godz pogieło cie tosz oni by popadali jak muchy ze zmęczenia
4
.... 2017-04-17 22:06
uwaga na szpiega adolfa czlowieka od polerki z malarni
10
Ble 2017-04-19 22:50
Słyszałem ze to pupilek szefa dlztego robi co chce ciekawe tylko czy szef o wszystkim wie
1
abba faralala 2017-04-20 17:54
słyszałem, że ciebie od tyłu zapinają. ciekawe czy szef o tym wie?
lolitka 2017-04-20 18:05
jesteś gorszy niż baby. plotki ploteczki pomówienia. za to dziadu jest paragraf. gorzej niż małolata.... gdzieś ktoś pierdnie i już biegniesz imbecylu siać zamęt. przyjdzie czas że na ciebie będą walić syfem nie prawdziwym i zobaczymy jak tego klocka ukręcisz. źle wam w firmie szukacie wrażeń-- WON!! nie pasuje praca i pieniądze to wypie.....ać . masz problem z szacunkiem do pracy i ci nie pasi. --------zamknij wreszcie swój r..yj i się zwolnij. Wszystkie posty , które to przeczytałem to po prostu śmiech . Szkoda, że samasz zatrudnia takich ludzi. Czy wy tam nie macie żadnej weryfikacji pracowników? Kumpel pracuje na montażu już pare lat. znam go i wiem ze to lewus więc nie wiem co o tym myśleć. Chłopak nie umie nic robi oby robić coś i już tyle lat pracuje. Ktoś to widzi czy ślepy? masakra
1
Nicj 2017-04-21 09:17
Pracowałem trochę w tej firmie i oceniam że jest to jedna z lepszych firm tego typu w mieście.
Jak wszędzie znajdą si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i rzeczywiście prawda, że ci co najwięcej gadają to robią najmniej. Mam cały czas kontakt z kilkoma fajnymi ludźmi z Samaszu, przyjmują alkoholików, nierobow, ze średniowiecza, takim nigdy nie będzie dobrze. Polska... Podlasie szczególnie...
1
......... 2017-04-22 22:21
no widzisz pracowales i zwolnili ....
Wujek Fester 2017-04-23 22:29
Plotki chodzą, że 1 i 3 Maja będą pracujące ;-)
Kto jest chętny ??
1
nowy 2017-04-23 23:02
Kto to jest majster guma?
Dzesika 2017-04-24 15:04
Robota idzie a montaz nie sklada. To wina tych zmian i co chwile kto inny dowodzi
××× 2017-04-24 15:18
A cikawe czemu na kuchnię chca przyjąc i dają umowę na zmiany a jak co do czego to tylko popołudniu trzeba robić a co tam są rowni i rowniejsi???!!!
2
pracownik 2017-05-04 23:18
Mistrzowie w tej firmie faktycznie sa nienormalni probuja za wszelka cene pokazac swoja wyzszosc nad pracownikiem.Dziwne bo jak przyjezdza Gora to mordki w kubel i nagle sie milo robi,pamietam swego czasu jak mistrz (oczywiscie gowniarz) na drzwiach pedzlem wyrazil swoj szacunek do ludzi i napisal na drzwiach garazu Auschwitz wlasnie na takim etapie rozwoju sa ci mistrzowie malpy bez mozgu.Pozdrawiam Twork...... mam nadzieje ze dorosniesz dzieciaku.Osobiscie prace zmienilem i mam spokoj
8
były pracownik 2017-05-07 12:51
Witam,ten mistrz to jest mistrzem z przypadku-jeden z większych idiotów w tej firmie którzy zajmują kierownicze stanowiska,pamietam tego pana i jego postępowanie z ludzmi,jak dowiedział się że jest mistrzem to w głowie mu się przewróciło i to mocno a na spawaniu to praktycznie wogóle się nie zna,ale do tego kabaretu który tam jest to pasuje,współpracował dobrze z firmą i jest mistrzem-kto pracuje w tej firmie to wie na czym polega współpraca-w taki sposób tam ludzi się awansuje.Jest kilku normalnych mistrzów których będę wspominał pozytywnie,ale reszta to banda frajerów,którzy nie potrafią się nawet w normalny sposób zwrócić się do pracownika.
13
Heineken 2017-06-02 18:00
Co tak cicho się zrobiło, czyżby zaczeli dobrze płacić?
1
kandydat 2017-06-13 15:09
Witam, szanownych pracowników. Chciałbym się dowiedzieć jak jest z robotą na montażu, jak z płacą ? Czy warto ? Czy lepiej omijać z daleka ?
S 2017-06-14 13:16
Ufff,jak jestes odporny psychicznie i dajesz rade pracowac z kadra kierownicza o inteligencji barana i kulturze neandertalczyka to smialo przychodz.Ale jesli masz szacunek do siebie i wymagasz tego od innych....mijaj szerokim lukiem.
9
Wd40 2017-06-22 17:27
Koniec sezonu coraz blirzej
2
xxc 2017-06-22 20:48
gdzie ten koniec sezonu kiedy urlopy?
2
wer 2017-06-28 16:08
Jaka jest stawka początkowa ?
ziutek 2017-07-01 08:15
Witaj,na każdym dziale jest inna stawka bazowa,na nią wogóle nie trzeba patrzeć dlatego że cały zakład produkcyjny jest zależny od dwóch czynników.Pierwszy to czy montaż złoży to co jest na planie,a drugi to czy dla zakłamanego dyrektora z japonii będzie się chciało wstawić ten szatański współczynnik na którym to właśnie w tym zakładzie dymają pracowników.Tak tu własnie płacą,możesz przerobić cały miesiąc wyrobić plan swojej brygady a oni mają zawsze dwa argumenty-montaż nie złożył lub współczynnik nie wyszedł i tak jest już od kilku dobrych lat kiedy gnida siedzi na dyrektorskim stołku.
7
Pewex 2017-07-01 18:48
Dokladnie jak poprzednik napisal, np.w piątek zrobili wolne bo nie bylo z czego skladac,trzeba bylo odrobic piątek w sobotę gdzie powinienes dostac setki,no ale oczywiscie ich nie dostaniesz bo odrabiasz piatek,ruchanie bez mydla... i tak na kazdym kroku...
6
Malarz Akrobata 2017-07-05 17:54
Dodam od siebie, że z tym współczynnikiem jest nieuczciwie głównie na jednym dziale: Śrutownica/Malarnia.
Co miesiąc wydrukują swistek jaki dział ile "normy" wypracował. I przykładowo mamy spawalnie gdzie współczynnik 11/12 miesięcy jest powyże 1.00 (jeżeli mają załóżmy 1.20, to twoja pensja x 120%).
I niech ktos mi wytłumaczy, dlaczego na malarni i srutownicy przez cały rok ten współczynnik jest ZAWSZE poniżej 1.00 (co prawda wyrównują jeżeli jest, ale zdarzylo się parę razy że tego nie zrobili, bo jak wyżej kolega powiedział widzi misie )
Dlaczego?! Czy więcej ludzi zatrudniają czy mniej, czy więcej roboty odwalą czy mniej. Czy montaż złoży czy nie złoży to zawsze na tym dziale jest poniżej 1, gdzie na spawalni jest powyżej (prawie zawsze).
Ten oto dział własnie chyba jest do ruchania bez mydła. Bo reszta ma się jako tako dobrze. A przecież to malarnia i srutownica dba o najważniejszą rzecz - wygląd, klient kupuje oczami. I tutaj nie powinno być żadnych ograniczeń czasowych czy tam planów.
3
kolo 2017-07-06 17:08
Witam,z tego co pamiętam to japoński cham..vel padalec wprowadził tam swój system który miał zlikwidować współczynnik-bo takie są procedury lean-widać wprowadzają tylko to co jest im wygodne do ruchania ludzi na kasę.Współczynnik powinien być dla całego zakładu nawet wiedżma z kadr powinna taką wypłatę dostawać na współczynniku,no ale tak to w polsce jest są gorsi i lepsi,tak japończyk postrzega swoich pracowników nie liczył się z nimi i póki ten pan tam będzie to nikt normalnej wypłaty nie dostanie.
4
Wd40 2017-07-06 21:12
Dostanie jak będzie napieee po10 12 godzin i wszystkie soboty i np 1 maj
3
Były pracownik. 2017-07-07 16:15
Haha w samaszu panują chińskie standardy. Co one oznaczają, jak Chiny budują swoja potęgę? Ano tania siła robocza. Produkcja jest tego doskonalym przykładem. Niech ktos powie, ze jest inaczej.
Jak ktos miał choc troche szacunku do samego siebie, to juz dawno znalazł sobie inna prace. I przestał narzekać.
Czy duzo ludzi wraca do tej firmy po zwolnieniu sie? Kazdy zna odpowiedz.
6
dawny pracownik 2017-07-08 08:03
Witam,to się wszystko zgadza co piszą poprzednicy. Zaraz będzie dwa lata jak nie pracuję w tej chińsko-japońskiej firmie, na początku było całkiem nie żle, bo przrobiłem tam sporo lat, ale wprowadzali chińskie standardy to powiedziałem stop ,bo to co tam teraz jest do odbiega od normalnośći , nie mówiąć o wypłatach. Pracuję na zachodzie w firmie która powstała w 1903 roku ,trochę starsza od tej japońskiej ,tam nie ma chorych współczynników i czegoś takiego jak u japońca że czały zakład zależny od montarzu-czy to jest normalne-w jakim to celu jest?-w celu oszustwa ,ja przepracuję miesiąc i mogę policzyć ilę dostanę , w samaszu to nie realne bo montaż nie złożył lub współczynnik nie wyszedł,butelki z wodą też nie można mieć na stanowisku pracy-to jest poronione ,ten kto to wprowadził to powinien leczyć się a nie być dyrektorem. i tak jak u góry ktoś napisał ,jak ktoś ma szacunek , wartości do samego siebie to zmieni pracę i już nigdy nie będzie przez tą chińsko-japońską bandę oszukiwany-okradany. Pozdrawiam.
9
Qwer 2017-07-21 08:34
Kiedy zaczyn się przeprowadzka i startuje zabłudów
Mirek 2017-07-29 13:33
W grudniu po południu
1
ruki cuki 2017-07-29 15:05
Witam.Dam dobrą radę dla tych którzy będą chcieli odejść z tej super firmy, róbcie to po wzięciu pieniedzy wczasowych,bo jeśli zrobicie to wczesniej to kadrowa was po prostu okradnie, nawet jeśli wykorzystacie swój urlop.Robi to bezprawnie podpierając się wewnętrznym regulaminem tej bandyckiej-japońskiej firmy.
4
Zostaw swoją opinię o SAMASZ - Białystok
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SAMASZ