Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SAMASZ

Pracowałeś w firmie SAMASZ i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
piter 2013 - 2012-11-18 11:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FIRMA SAMASZ JEST O KEY . PRACOWALEM TAM KILKA LAT SWIETNIE SIE PRACOWALO . BARDZO UCZCIWY SZEF FIRMY PAN .(usunięte przez admininistratora) ORAZ BRYGADZISCI JAK I PRACOWNICY / WYNAGRODZENIE NA CZAS WYPLACANE I NAWET ZALICZKI MOZNA WPISYWAC SIE NA LISTE NA DANY M-C JEST LISTA . POZDRAWIAM .(usunięte przez admininistratora)
zdjecie uzytkownika
Jarząbek - 2012-12-03 17:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez admininistratora) dba o nas jak ojciec najlepszy
I jeszcze inni i niektórzy wtykają mu szpilki
To nie ludzie! To wilki!
To mówiłem ja Jarząbek!
Niech nam żyje prezes 100 lat!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-12-05 21:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bylem pracownikiem firmy Samasz i bardzo chetnie bym tam wrocil jesli tylko bylaby taka mozliwosc a zarobki sa naprawde dobre w porownaniu do innych firm. Jak na dziesiejsze czasy w firmie samasz nie ma co narzekac naprawde nie jest tak zle
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-12-05 21:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie cieple zarcie wyplata na czas zarobki wcale nie takie zle .. popatrzcie na inne firmy zanim cokolwiek tutaj napiszecie Panowie
zdjecie uzytkownika
nieznany - 2012-12-15 19:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakie są zarobki dla początkującego spawacza i czy dalej tam tak piją i czy po specjalizacji spawacza będe mógł tam podjąćpracę.
zdjecie uzytkownika
pipi - 2012-12-27 17:00:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to będzie prawdziwy sukces!!!! Jak brygadzista ci nie utnie!!!! BAJZEL I NIC WIĘCEJ NIE MOGĘ DODAĆ,BRAK DOZORU SZEFA,(usunięte przez admininistratora)
zdjecie uzytkownika
Malarz - 2013-01-07 13:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez admininistratora)nie jest zorganizowane,za wykonywanie swojej pracy dostajesz zjebe i tekst w stylu: dopisaliscie ilosc pomalowanych detali,nosz (usunięte przez admininistratora)! czlowiek sie stara , [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a i tak co nie zrobi to zle,pomysl dwa razy zanim zaczniesz tam pracowac!!!
zdjecie uzytkownika
bogdan s.b-stok dublin - 2013-01-18 01:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem w tym cyrku,po przejsciu z elektrocieplowni po 21 latach ,takiego burdelu jeszcze nie widzialem,kupa (usunięte przez admininistratora) ,pracowalem krotko na spawalni i montazu,wyjechalem za granice 2007,Zycze szczescia i sily ducha w tak pieknym perspektywicznym bogatym w tradycje zakladzie w NOWYM ROKU 2013
zdjecie uzytkownika
Bóbr który zna 1000 bitów - 2013-01-25 18:28:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziękuję za pozdrowienia ! uczę się kolejnego tysiąca, tylko teraz mam ciasno w pakamerce. zamieniłem norę z większej na mniejszą. dobrze,że przynajmniej ludzie spokojni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ten sam, firanki inne ...
zdjecie uzytkownika
kolo - 2013-02-04 19:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
samasz jest ok kasa dobra i na czas przelozeni tez sa ok tylko uczciwie pracowac
zdjecie uzytkownika
ślusarz - 2013-04-07 12:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez admininistratora)został p.o.kierownika serwisu?Sprzedawał ludzi i się opłaciło.
zdjecie uzytkownika
Hokus Pokus - 2013-04-15 22:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,teraz co się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie,nie dość że czasy na kosiarki zostały zabrane to teraz egzaminy będziemy pisać,jesli ktoś nie zda pozytywnie,stawka leci w dół...tylko takie coś to trzeba zacząć od biura a nie szukać oszczędnośći w szarym pracowniku.Jak by był plan na 1000kosiarek to nikt by takich egzaminów nie robił...na początek (usunięte przez admininistratora) niech biuro przeegzaminuje,od góry trzeba szukać oszczędnoisci...Panie (usunięte przez admininistratora).
zdjecie uzytkownika
Każdy wie kto - 2013-04-17 09:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie hokus pokus egzaminy egzaminami ale ich wyniki to dopiero temat do rozmowy a raczej smiechu bo nieistotne sa twoje umiejetnosci i starania najwazniejsze jest to kto kogo bardziej lubi i kto komu bardziej w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wlezie czyste kolesiostwo i wazeliniarstwo ale co kto lubi...
zdjecie uzytkownika
bepje - 2013-04-18 10:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A u nas sloneczko ;) na spokojnie, bez stresu. kawka ,herbatka te sprawy. debata na powietrzu. trzeba jakis rokosz zorganizowac ;)
zdjecie uzytkownika
Hokus Pokus - 2013-05-11 14:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wracając do egzaminów to ten kto układał pytania to jest świnią inżynieryjną,a dlatego że nie dość że pytania były nie dopasowane do poszczególnych działów,to na poziomie inżyniera a nie robotnika po zawodówce czy technikum.Pozdrawiam tego (usunięte przez admininistratora)
zdjecie uzytkownika
mater of muppets - 2013-07-03 18:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Anonim - 2013-07-03 07:15:05

Dobra kasa w SAMASZ Białystok?
Dla ciebie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na tak postawione pytanie to odpowiadam: przekosmiczna kasa, w życiu tyle nie zarabiałeś jak mógłbyś zarobić w samaszu!!! Mam pomysł-po prostu przyjdz na rozmowe i zadaj to samo pytanie dla szefa (usunięte przez admininistratora) albo dla majstra-będziesz pełen wiedzy i usatysfakcjonowany!!!
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-15 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Da się normalnie wziąć wolne w SAMASZ Białystok?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-07 17:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy dekle powiniscie sie wogle nie odzywac popracowaliscie kilka miesiecy co wy wiecie!!jestesm starym pracownikiem i sporo wiem za wasza prace to powini placic min placy . Panie (usunięte przez admininistratora)zrobisz w koncu porzadek w tej firmie czy chcesz ja polozyc !! wiem ze masz dobrze ale daj zyc innym!!!
zdjecie uzytkownika
prawda - 2013-09-09 10:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeden wielki burdel i syf odkąd (usunięte przez admininistratora) się już niczym nie interesuje tylko jego pożal się Boże (usunięte przez admininistratora)za 2 grosze. Rozumy pozjadali a sami na niczym się nie znają. A konstrukcyjny to już w ogóle darmozjady. Z trzech coś robi a reszta żeruję i wegetuje od wypłaty do wypłaty a Ci co robią to za nich joby dostają. I tak jest na każdym dziale syf i malaria!!!
zdjecie uzytkownika
Tolek Banan - 2013-09-09 21:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez admininistratora)/> Zarządzana głównie przez amatorów i pozerów (dyrektorzy, kierownicy itp.), którzy uważają się za nieomylnych i wszystko wiedzących. A faktycznie nierzadko jest to ich pierwsza praca. "Zaufani" ludzie szefa walą go po rogach koncertowo-zawsze tak było, jest, ale nie wiadomo czy będzie...Grają swoje rolę z różnymi efektami (niektórzy dostali by OSCARA). No i są oczywiście przepłacani...(w końcu dobrzy aktorzy)
Taka sytuacja będzie póki będą przyzwoite obroty w firmie i (usunięte przez admininistratora)będzie HAPPY. Ale zobaczymy jak będzie gorzej... to będą mieli "jesień średniowiecza" (czego im życzę-mega managerom, firmie jak najlepiej). (usunięte przez admininistratora)...
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-13 21:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowalem tam 3 lata co bylo straszna meka przedewszystkim przez ludzi ktorzy byli w wiekszosci (usunięte przez admininistratora) chociaz zdazaly sie tez osoby bardzo w porzadku jednak byli to nieliczni ostatnie miesiace ktore spedziłem w dziale transportu (po zwolnieniu rodziny (usunięte przez admininistratora)) wspominam bardzo milo. jezeli chodzi o warunki pracy to do najgorszych nie nalezaly poniewaz wyplata zawsze byla na czas, posilek regeneracyjny, co roku dodatek z tytulu "wakacji pod grusza", ubrania firmowe i wiele innych. jednak jezeli sytuacja mnie do tego nie zmusi to nie wruce do tej firmy przedewszystkim ze wzgledu na ludzi ktorzy w wiekszasci sa samolubnymi, wszystko wiedzacymi (usunięte przez admininistratora). (usunięte przez admininistratora)
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-20 23:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ciesz sie praca ktora masz i ja szanuj puki ja masz to nie PRL (nie zylem w tych czasam za krotko zyje) bless milosc i szacunek
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2013-12-27 22:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za posilki regeneracyjne, jakąs stołówkę w samasz mają? Płaci się coś za to? Co jeszcze mają w tym systemie socjalnym?
zdjecie uzytkownika
tak - 2014-01-21 07:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Pracownicy owej firmy to same bydlaki które powinny znaleść się w zoo.
zdjecie uzytkownika
Rafalondko - 2014-04-09 10:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja pracowałem prawie półtora roku i jak dla mnie to była spoko praca. Szkoda że straciłem ją przez własną głupotę. Dla mnie osobiście brygada Zenka jest ok. Z nimi aż się chciało pracować. Pozdrawiam ich i też majstra Sławka oraz Radka.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
31 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SAMASZ
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x