Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SAMASZ

Pracowałeś w firmie SAMASZ i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
PISIS - 2015-12-31 07:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na sylwestra do pracy trzeba przyjść a w nowym roku na bezpłatny pójdziemy...
zdjecie uzytkownika
ypoa - 2016-01-03 15:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale wydaje mi się kolego, że tylko wybrane osoby pracują w sylwestra, niestety nie moga zamknąć firmy wiec to jest jakieś wytłumaczenie. A teraz szukaja na konstruktora ludzi.
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2016-01-05 23:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Należy się legalnie od 11
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2016-01-05 23:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale sylwester to normalny dzień pracy 7
zdjecie uzytkownika
Szkod - 2016-01-07 14:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i co, były podwyżki w Samasz z okazji nowego roku czy nie by były? Pytam, bo jestem ciekaw jakie teraz są stawki minimalne na wejście, słyszałem że jest nieźle
zdjecie uzytkownika
gggggggg - 2016-01-07 22:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Szkod - 2016-01-07 14:49:33]:
były z 11 na 12 stawki zaszeregowania
zdjecie uzytkownika
kopok - 2016-01-09 22:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobre i takie podwyżki, z tego co wiem to właśnie firma szanuje sobie pracowników, o czym mogą świadczyć zarobki na poziomie 12 złotych, Konstruktorzy więcej zarabiają.
zdjecie uzytkownika
Szerszen - 2016-01-22 19:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najlepsze sa prototypy, jedna czesc zmienia wielcy konstruktorzy i jest nowa maszyna szumnie nazwana prototypem.Nieroby z biura siedza i mysla co tu zrobic zeby stary sie od nich odper...To wymyslaja nowe prototypy ha ha
zdjecie uzytkownika
wasyl - 2016-01-22 20:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Szerszen - 2016-01-22 19:56:11]:
akurat ludzie w biurach myślą dość intensywnie nad tym wszystkim co tu można poprawić. jeśli sam jesteś taki mądry to aplikuj na konstruktora. Akurat jest wakat
zdjecie uzytkownika
ludz z produkcji - 2016-01-23 01:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wasyl - 2016-01-22 20:30:15]:
to co się dzieje na montażu to nawet nie jest smieszne sprzątanie i porządek to jest teraz priorytet składanie maszyn to rzecz względna .brawo panie michale a pana pomysły i rozwiązania to już są anegtotami na cały zakład aby tak dalej
to będziesz następny ...na drzwiach do kibla wychwalany
zdjecie uzytkownika
michał - 2016-01-24 20:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie firma powinna dbać o porządek. Może stwierdzili, ze przydadzą się takie konkretne rzeczy, jak składanie maszyn @ludz z produkcji. Powinniście się cieszyć, a nie narzekać.
zdjecie uzytkownika
zakas - 2016-01-27 18:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mnie interesuje co to za ZAKAS palenia i czego bo ZAKASAĆ to można rękawy i co to jest za urządzenie GRATOWNIKI
zdjecie uzytkownika
alvaro - 2016-01-28 13:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj juz nie czepiajmy sie szczegółów zakas, nie każdy jest mistrzem ortografii :P a wracając do tematu nie wiecie czy może znaleźli już konstruktora do bialegostoku? oferta pracy z grupą specjalistów jest zachęcająca dla ambitnych ludzi
zdjecie uzytkownika
fdgfgf - 2016-01-28 21:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zostawajcie po 10 godz bo znowu zastraszaja ludzi . normalnie mobing
zdjecie uzytkownika
Adolf - 2016-01-29 13:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowy szef produkcji się rozszalał i każe pracować po minimum 10h dla wybranych działów. Bo działy się nie wyrabiają. Jak mają się wyrabiać? Jak ludzi brakuję? Chodzi po hali i "namawia" do pracy po min 10h, bo inaczej pozwalniamy. Tylko co na to Prezes? hmm
zdjecie uzytkownika
adolf cwaj - 2016-01-29 18:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adolf - 2016-01-29 13:58:02]:
a dyskowa od poniedziałku po 12
zdjecie uzytkownika
robo - 2016-01-29 20:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moge robic po 12h......:) Ale musze wiedziec jaki to bedzie minimalny "wspolczynnik", jaka bedzie moja stawka godzinowa i jakie jest procentowe oblozenie produkcji; 100%,110% czy inne.( latwo jest wtedy policzyc wspolczynnik...wyjasniam: 100%-wspolczynnik 1,0 ; 110%- wspolczynnik 1,1 i dalej proporcjonalnie,czyli zrobione jest np. 140% produkcji na dziale ,to jakby nie liczyc wspolczynnik twardo jak hu.... rowny jest 1,4 a nie jakies 0,9 ).Oczywiscie zaden dzial nie jest zalezny od drugiego.Bo bedzie jak ktoregos roku na koniec miesiaca jakis burak nie zamowil przekladni z premedytacja i wyszlo ze wspolczynnika nie bylo.Wszystko zrobione a kaska [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na. Byloby by tez dobrze jakby " Cipcia szefuncio" podal te dane do wiadomosci zalogi.Inaczej mozna sie smarowac smalcem bo bedziemy wruc.....ani jak zwykle ,moze po smalcu mniej bolesnie.
zdjecie uzytkownika
ypoa - 2016-01-30 19:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko, że nie każdy na pewno chce pracować po te 12 godzin jednak i wydaje mi się, ze to sporo, a teraz jest oferta pracy jako konstrutor z tego co widze dobrze płatne.
zdjecie uzytkownika
nick - 2016-01-31 15:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cały czas narzekamy że nocki to skaranie boskie a od jutra od 18 do 6 rano to już nie wiem jak nazwać za bardzo sensu w tym nie widzę jeszcze do północy to człowiek jakotako będzie funkcjonował ale potem będą ludzie chodzić jak zombi ale jak płacą...stać was
zdjecie uzytkownika
Adolf - 2016-01-31 18:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nie moze was zmusic do pracy powyzej 8h. Ten papier ktory napisal i wywiesil wszedzie nowy szef produkcjo, nie ma podpisu, nie ma pieczatki, nie ma daty napisania, nie ma podstawie jakiego paragrafu kodeksu pracy, nie ma daty od kiexy wchodzi w zycie
zdjecie uzytkownika
Dgjbm - 2016-01-31 18:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To mobing. Trzeba zaczac nagrywac i robic zdjecia. Moze uda sie albo nie, bo jak nie to dalej beda po nas jechac.
zdjecie uzytkownika
Zdzisiek Bomba - 2016-02-01 10:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adolf - 2016-01-31 18:53:19]:
Jest, data napisania papieru, pieczątka szefa produkcji i pod nią podpis, a na niej jest, że w pierwszy tydzień lutego pracujemy 12 godzin.
zdjecie uzytkownika
dsgfdgh - 2016-02-01 11:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moga cie zmusic do 12 godzinnej pracy to sa nadgodziny co wedlug prawa pracy moze ci nakazac 150 g w jednym roku pracy
zdjecie uzytkownika
bzdzisiek tromba - 2016-02-01 13:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moga,moga zmusic ale zachowaniem czasu odpoczynku pracownika i musi byc powazna przyczyna do zmuszania pracownika do takiej panszczyzny, brak planowania i brak elementarnej wiedzy w tym temacie nie jest podstawa do takiej decyzji.(kodeks pracy).Pracownik moze wziasc ekwiwalent pieniezny za przepracowane nadgodziny lub ODEBRAC TE GODZINY 1:1. Zastraszanie pracownika jest zwyklym mobingiem,ale swiadczy tez o chamstwie , bezczelnosci, i braku kultury osobistej osoby stosujacej takie zagrywki. Jak rowniez o niskiej samoocenie tegoz "ludzia" ,jego strachu. Jednym slowem buradztwo i kure....two kadry kierowniczej.Swiadczy tez o braku ich "fachowosci" i wiedzy na temat zarzadzania. Szkoda slow i szacunku dla tych ludzi, plunac za nimi i smiac sie.
zdjecie uzytkownika
Tomaszek12 - 2016-02-01 14:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Czy ktos moze wie czy jest w tej chwili praca dla spawacza i jakie sa rzeczywiste zarobki?.Czy mozna brac nadgodziny?Czy szybciej teraz znajde prace czy we wrzesniu?Dziekuje za informacje
zdjecie uzytkownika
olej... - 2016-02-01 15:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Olej prace w Samaszu!!!! Chyba ze akceptujesz wyzysk i lubisz byc poniewierany.Na dzien dobry pewnie z 1500 -1600 zl dostaniesz i tak przez dluzszy czas.Chyba ze jestes wybitny spawacz wrecz perfekcyjny, w kazdej pozycji i wszystkim spawasz to moze za pol roku dostaniesz z 1800.Jak lubisz darmo w soboty pracowac to chetnie Cie wezma, a jak jeszcze przyjmujesz wszystko milczaca to bedziesz na piedestale.
zdjecie uzytkownika
Tomaszek12 - 2016-02-01 15:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Slyszalem,ze placa 17 zl za godzine?!?
zdjecie uzytkownika
..... - 2016-02-01 17:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zle slyszales ! 17 to po roku jak zasluzysz...
zdjecie uzytkownika
Tomaszek12 - 2016-02-01 17:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeciez pisza ze nie ma ludzi do pracy!!!to niech wiecej placa!!!
zdjecie uzytkownika
Adolf - 2016-02-01 20:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz nowa kartka wisi z podpisami, pieczatkami itp, ale z podpisem Szefa produkcji a nie prezesa czy dyrektora... jeżeli nadgodziny są planowane ( tak ja tu u nas 1 tydzien lutego) to nie są obowiązkowe. Są obowiązkowe w przypadku np dzisiaj musimy wysłać 100szt więcej czegoś tam i trzeba zostać z 2h i tyle.
Kadra kierownicza tylko bazuje na zastraszaniu a do tego teraz ma dojść to, że stawki godzinowe podpisywane na początku każdego miesiąca mają być ustalane na zasadzie: kto robił nadgodziny i chodził soboty/niedziele to dostanie większą stawkę. Nagrywać, robić zdjęcia i walczyć z chamstwem.
zdjecie uzytkownika
brrr - 2016-02-01 22:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zainteresowanym przyszlym pracownikom tu jest tak....dlugo pracujesz za marna stawke, potem moze pare groszy dostaniesz, a co ciekawsze nie wiesz za ile pracujesz (stawka ustalana na koniec miesiaca na zasadzie ciebie lubie ciebie nie).Jesli idziesz na zwolnienie L4 to 3 miechy 300-500 zl mniej do wyplaty ( kara musi byc).Jak zlapia z papierosem 50 zl mniej.Okazuje sie ze musisz doplacic do wyplaty.5 min spoznienia godzina w plecy , zostajesz 10min nikt o tym nie pamieta.Sobota jest normalnym dniem pracy za stawke byle jaka, nie przychodzisz w sobote zapomnij o podwyzce.Jesli jest wspolczynnik ( oszustwo w bialy dzien ) to pare groszy jest, ale zwykle go nie ma wiec na kase nie ma co loczyc.Ci co pracuja juz szukaja pracy gdzie indziej po sugestiach kadry kierowniczej ..."nie pracujesz jak my chcemy szukaj roboty bo zwolnimh" Czyli jak ktos ma chec pracowac w firmie pchajacej sie do Europy ....WSCHODNIEJ to smialo...
zdjecie uzytkownika
gazel - 2016-02-02 09:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...., co w takim razie trzeba zrobić aby wyższe wynagrodzenie otrzymać... Teraz firma nie prowadzi rekrutacji, ale myślałem, że każdy ma od razu szansę na umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
hłe hłe - 2016-02-02 11:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nalezy dokladnie umyc uzebienie, wyszczotkowac ozór,ogolic leb na zero, znalezc kogos na odpowiednim stanowisku w danym dziale,zaopatrzyc sie w wazeline lub inny srodek poslizgowy a potem gleboko wlezc temu komus w te czesc ciala zwana odbytem i jakis czas tam byc. A potem i tak bedziesz jechal na najnizszej stawce...
zdjecie uzytkownika
Zdzisiek Bomba - 2016-02-02 18:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [brrr - 2016-02-01 22:20:23]:
Wszystko tak jak kolega opisał, potwierdzam - były mistrz
zdjecie uzytkownika
człowiek z Wosu - 2016-02-02 21:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ludz z produkcji - 2016-01-23 01:00:14]:
Panowie, padają stwierdzenia wyzysk, zastraszanie, poniewieranie. To chyba z Wami jest coś nie tak, skoro jest tak źle a wy tam jeszcze robicie !? Ubliżacie na tym forum konstruktorom, planistom, nawet właścicielom - rozumiem, że jesteście wysoce wykwalifikowanymi ludźmi z wieloma fakultetami i zrobilibyście wszystko najlepiej. Skoro tak, to rzućcie Samasz w cholerę i pracujcie w miejscu, gdzie doceni się wasze kwalifikacje ! I w tym momencie zdajesz sobie sprawę że gó**o umiesz i nigdzie w Białymstoku lepiej nie będziesz miał :) Zanim mnie pociśniesz wymień taką firmę i powiedz czemu tam jeszcze nie pracujesz.
zdjecie uzytkownika
hehe - 2016-02-02 22:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wlasnie jestem na etapie zmiany firmy.Ale widze ze ty polipy w kiszce stolcowej smoktasz.Chwala Ci za to!!!!Widac ze majsterek po szkole za kartofle,albo poganiacz stada...dawniej pastuch.Boisz sie prawdy???Nie ma co ukrywac ze Samasz wychodzi z Europy Wschodniej ,ale niestety wybrany kierunek to Afryka Srodkowa bo nawet nie ktoras z Chinskich prowincji.Do Europy cywilizowanej raczej nie dotrze....
zdjecie uzytkownika
dfdfgfh - 2016-02-04 12:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu nikt nie napisze o "torbie" co tak niesie postrach miedzy dziewczynami. chodzi do kadr opowiada powiesci z fantazy i we wszystko jej wieza. na inne nawija ile wlezie a sama nie lepsza codziennie 2 reklamowki do domu niesie a potem czasami brakuje jedzenia dla kogos. ploty puszcza ze inne to k...y i wogole a niech powie kto codziennie do jej biega na herbatke ze spawalni ?ja k taka madra. praca chyba nie polega na kuchni ze przychodza i sobie ciasto pieka a ty poczekaj bo telefon dzwoni i musi odebrac.
zdjecie uzytkownika
adolf - 2016-02-05 01:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [11111111111 - 2015-12-18 15:29:17]:
w tej firmie jest bardzo strasznie pracownika mają za przykładowe zero gratulacje żeby tak było ze do władzy dochodzą takie osoby jak Adolf.który rozmawia z pracownikiem pod wpływem alko inie reaguje na to bo ten pracownik dobrze zarabia na niego premie
zdjecie uzytkownika
giws - 2016-02-06 19:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Plotki plotkami @dfdfgfh no ale wracając już do tematów bardziej związanych z pracą, to jest jedno ogłoszenie, na konstruktora, przy czym wymagane jest wykształcenie wyższe techniczne.
zdjecie uzytkownika
ćcc - 2016-02-07 16:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
giws....jest to ogloszenie na konstruktora :) , wystarczy ze ma wyzsze ,nikt tu nie oczekuje cudow, wystarczy ze bedzie po WSAP lub po tej "uczelni" na Choroszczanskiej" azeby zbyt mocno nie odbiegal od reszty koństruktorow.Chetnie beda tez zatrudnieni inni pracownicy ,nie wszyscy musza byc po szkolach aby nie mieli wiecej wiedzy niz majstrowie.Czyli odbywa sie " lapanka", a po 10 kazdego miesiaca powtorka z " lapanki" A potem won bo roboty nima ,albo tkz bezplatny.
zdjecie uzytkownika
PAPAPARAPA - 2016-02-07 18:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ćcc - 2016-02-07 16:28:31]:
ale są chłopaki nie do zajebaa...(dyskowa montaż )po 12 co tam dla nich 10 koperta będzie a tam jak zwykle zonk ale czego sie nie robi dla samaszu
zdjecie uzytkownika
Emil - 2016-02-08 20:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro firma szuka pracowników @ćcc, to widocznie ich potrzebuje. Łapankę rozumiem tak, że firma zatrudnia masowo, byle kogo. A tu jak widać mają konkretne wymagania.
zdjecie uzytkownika
ćcc - 2016-02-09 10:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Emil... firma szuka pracownikow wywalifikowanych ktorzy zgodza sie pracowac za marne pieniadze.Ale w zwiazku z brakiem chetnych do pracy poldarmo ,odbywa sie "lapanka " , zgodnie z mysla " lepiej robol niewykwalifikowany niz zaden".Takiego latwiej potem zwolnic no i minimum sie placi. A jak mniej roboty to won albo na tkz ( nielegalny w mysl kodeksu pracy) urlopy bezplatny.Rotacja pracownikow ogromna, co dzien to inna twarz.Taka to firma pchajaca sie do Europy.
zdjecie uzytkownika
Były Pracownik - 2016-02-09 11:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć,przepracowałem w tej firmie sporo lat,było naprawdę miło,pieniądze co najważniejsze były konkretne dopóki japońska wesz nie zaległa się,teraz jak to czytam i też mam kontakt ze znajomymi którzy pracują jeszcze w tym kołchozie to naprawdę jest wyzysk,bezczelność i chamstwo.Ludzie którzy pracują w biurze nie mają poszanowania żadnego dla pracownika produkcji-normalnie szok,do czego to doszło,że taki cham z "japonii"tak opanował tą firmę i właściciela,to jest nie do pomyślenia.Jestem szczęśliwy i zadowolony że tam nie pracuję nie oglądam co niektórych gęb,no i przede wszystkim zero stresu.
zdjecie uzytkownika
zzzzz - 2016-02-09 14:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj tam zaraz wesz, nazwijmy sprawe po imieniu ,poprostu - menda ewentualnie gnida. A w firmie wszystko na hura, nikt nad niczym nie panuje.Dobrym rozwiazaniem byloby aby pieniazki pracownika biurowego zwiazanego z produkcja byly bezposrednio zalezne od wspolczynnika. Byc moze wtedy zapanowalaby logika w Samaszu. Japonii to tu nie bedzie, moze kiedys jakis Urugwaj,albo inny Mozambik.Ale najszybciej to bedzie RIP.I odegraja marsz zalobny jak Kwincie w Vabank.Szkoda slow i nerwow.
zdjecie uzytkownika
Leszek Piesek - 2016-02-10 09:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i znow zenujaco niska wyplata ale co tam po co wogle robicie jakies leany albo kaizeny skoro mistrzowie tego nie przestrzegaja ? na dyskowej zamiast 4 planowanych stanowisk piotrus wprowadzil swoje zmiany i zrobil 8 stanowisk wchodzac na dyskowa pierwsze co widac to jak 4 albo 5 ludzi ledwo miesci sie na jednym stanowisku i skladaja 2 maszyny a jak ktos chce cos wywiezc z hali to wielki e halo jest bo nie ma jak wyjechac :p moze wpierw powinniscie przeszkolic mistrzow a pozniej zaloge co ?
zdjecie uzytkownika
hehehhe - 2016-02-10 11:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty tam juz leszek bys sie nie odzywal najlepesze na dyskowej to jest motywowanie ludzi do pracy nie ma to jak uslyszec od majstra ze wspolczynnik bedzie 0,5 i nikt wam nic nie dorzuci albo ze nas pozwalnia i tak jest codziennie wiec sie nie dziwie ze ludzie niechca pracowac za takie dobre slowa od mistrza skoro mistrz mowi ze i tak nie zarobimy to po co robic ??? jak ten debil nastepne zebranie zrobi to nagram to i wrzuce na youtuba to chociaz wszyscy sie posmieja :D
zdjecie uzytkownika
ek - 2016-02-11 12:12:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To przykre, że kierownik czy majster tak się zwraca do pracowników. Rozumiem, że to sytuacja jednorazowa, bo gdyby tak było zawsze, Samasz nie miałby tak dobrej opinii.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Dziadostwo nic więcej.Ostzregam!!!
Pytania: NIc nie wnoszące do rekrutacji
zdjecie uzytkownika
khkj - 2016-02-12 04:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ek - 2016-02-11 12:12:48]:
jakiej dobrej opini czytac umiesz
zdjecie uzytkownika
dede - 2016-02-12 10:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ek...zle rozumiesz, tak tu jest.Niestety jak sie wybiera na majstra facia ,ktory od poczatku robi pod siebie to sa tego efekty. Brak meskich decyzji na poziomie umiejetnosci zarzadzania daje efekt niedowartosciowania "majstra", co skutkuje wyrzywaniem sie na pracowniku. Niestety opinia Samaszu ostatnimi dlugimi czasami stoczyla sie z rowni pochylej na same dno. A z dennego mulu ciezka sie wygrzebac.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie SAMASZ!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SAMASZ

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert