Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SAMASZ

Pracowałeś w firmie SAMASZ i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tak - 2014-01-21 07:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
Pracownicy owej firmy to same bydlaki które powinny znaleść się w zoo.
zdjecie uzytkownika
Rafalondko - 2014-04-09 10:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja pracowałem prawie półtora roku i jak dla mnie to była spoko praca. Szkoda że straciłem ją przez własną głupotę. Dla mnie osobiście brygada Zenka jest ok. Z nimi aż się chciało pracować. Pozdrawiam ich i też majstra Sławka oraz Radka.
zdjecie uzytkownika
Sp. dysk. - 2014-05-02 23:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Co tu tak cicho?(usunięte przez administratora) już firmę rozłożył????????
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-05-31 22:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wygląda na to, że SAMASZ nadal działa i mało tego szukaja operatora tokarki manualnej, może i spróbuję sie zalapać.
zdjecie uzytkownika
OPI - 2014-10-27 19:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
roboty malo detali brak majstrow jak mrowek kase tylko biora i swoich trylkow pilnuja
zdjecie uzytkownika
tymus - 2014-10-27 19:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracy malo detali brak majstrow duzo tylko kase biora i swoich tylkow pilnuja
zdjecie uzytkownika
tomk - 2014-11-02 08:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak z praca? przyjmuja?
zdjecie uzytkownika
kombi - 2014-11-03 11:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ciekawe, ze nie ma pracy i wszyscy sa utrzymywani przez firme. Wydaje mi sie, zejednak sie musi tam dziac, bo firmie by sie to nie oplacalo zatrudniac ludzi w przypadku gdy nie ma zadnych realizowanych zlecen ani niczego takiego. Chyba, ze ktos chce wykonczyc firme albo prowadzi ja w bardzo niezrozumialy sposob.
zdjecie uzytkownika
OPO - 2014-11-03 21:25:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
juz jestesmy na bezplatnych do 13 listopada
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-11-13 13:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Spokojnie w IV kwartale zazwyczaj jest mało pracy, ale już są zamówienia i żebyście się tylko wyrobili :) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
op - 2014-11-20 11:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oby tylko byly detale na czas to sie wyrobimy
zdjecie uzytkownika
hokus pokus - 2014-12-04 17:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma nie ma przyszłości,mówią żeby być pokornym i pracować za tyle co rzucą,idą święta i jesli dyrektorzy by dostali 1500zł to ciekawo ja by byli zadowoleni,ale co ich to obchodzi,oni mają stałe wypłaty,można tylko się załamać,bo za takie wypłaty to miejscowi rolnicy będą pracować w Zabłudowiu.
zdjecie uzytkownika
czary mary - 2014-12-05 20:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ekipa dyskowej jes ok . Tylko majster jest nie wporzadku do pracownikow zero odpowiedzialnosci .brak slow......byly majster dbal o pracownika byl bardziej odpowiedzialny .jaki byl taki byl ale byl duzo lepszy.chcielibysmy zeby wrocil na byle stanowisko. Czy sie zgadzacie ze mna?
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-12-06 13:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chce cie kolca spowrotem haha czy to on sam posta pisze lol tak sie cieszyli ze go zwalniaja a teraz placz lol. zobaczymy jak zarzad sobie poradzi jak ludzie pozwalniaja sie po swietach sami pujda pracowac fizycznie ? bo nikt do samaszu sie nie kwapi do pracy. bylo 180 godzin przepracowanych na ostatniej wyplacie i tylko 1700 porazka. teraz zarzad sobie zatwierdzil ze ludzie dostana po 14 na godzine na reke kolo 10 zl a inne dzialy jak np, spawalnie normalne wyplaty co to k.... jest
zdjecie uzytkownika
franko botti - 2014-12-06 19:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,aż strach się bać,nowy rok idzie i będzie podwyżka,tylko taka wirtualna,bo oni dadzą podwyżkę tak jak w zeszłym roku-tylko czasy kradną na wykonanie detali,czy złożenie maszyny,myślą że pracują tu totalni idioci i nic nie widzą,podwyżka jak i normalne wypłaty to tylko w biurze są,na produkcji chaos,brak pracy a BIURO daje pełną parą-nie szanują ludzi to i ludzie kiedyś ich też nie poszanują.
zdjecie uzytkownika
hokus pokus - 2014-12-08 15:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz do mnie dotarło,kiedyś dyrektor wspominał o japońskim systemie zarządzania,że go wprowadzi,czyli praca za pół darmo,wszystko pasuje-jeszcze trochę to będziemy pracować za zupę,po woli do tego idzie.
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-12-11 22:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hokus pokus - 2014-12-08 15:46:14]:
trzeba bylo chodzic do szkoly to bys mial prace w biurze tak jak ja
zdjecie uzytkownika
hokus pokus - 2014-12-12 15:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pacanie z biura,wy nawet podstawowych zasad nie znacie podajecie wymiary w cm..u stolarza w biurze połowa powinna z Was pracować,a nie w zakładzie mechanicznym...nie mówiąc już o reszcie..
zdjecie uzytkownika
Maciek S. - 2014-12-17 13:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nie wszyscy byli na spotkaniu z zarządem? W firmie jest akord na brygady i od tego zależą zarobki. Czasy są jakie są i nie od nas zależy pogoda itd.. mogliśmy zostawić połowę ludzi i współczynnik by wyszedł i ta połowa dostała by normalne stawki... tylko co z resztą załogi "koledzy"? Przez to że utrzymaliśmy zatrudnienie w IV kwartale współczynnik był tak słaby, że dokładaliśmy Zł i kosztowało to firmę kilka % zysku, ale dzięki temu teraz możemy normalnie działać i wszyscy mają robotę. Niektóre działy miały robote i wypłaty są normalne - czasy gdzie "się leży i się należy" skończyły się dawno temu. Jeżeli ktoś tego nie rozumie nie zasługuje na prace w tej firmie i radzę poszukać innego zajęcia.
Jeżeli ktoś ma jakieś uwagi do przełożonych czy propozycje itp. to na emaila do mnie: maciej.stolarski@samasz.pl Pozdrawiam i Życzę wesołych Świąt!
zdjecie uzytkownika
mista bombastik - 2014-12-17 15:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Sz.P. Macieja S. - zswystko fajnie. Tylko ilekroć bywam za granicą (a bywam często) nachodzi mnie pewna konstatacja. Jak to jest, że w takim Krone, Claasie czy Deutz-Fahr nikt w zarządzie nie zwala niczego na "takie czasy" czy sezonowość, że minimalna wypłata za samo meldowanie się w robocie to jakieś 7000 PLN w przeliczeniu, spawacze dużo więcej (czyli koszty mają a priori podwyższone), a mimo tego mają zbyt i zswystko gra i śpiewa? I nikit tam nie płacze i nie narzeka? Proszę o zytłumaczenie, bo od wielu już lat nie mogą do mnie trafić prawidła polskiego turbokapitalizmu
zdjecie uzytkownika
franko botti - 2014-12-18 15:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pan S..nie wie co pisze,bo najlepiej zwalić winę na pogodę itd,hieny dyrektorskie szukają oszczędności na robotnikach,obniżając czas wykonania elementów,maszyny schodzą,z rejestratora wychodzi brygadowy czas wypracowanych godzin a współczynnika jak nie było tak nie ma,to chyba coś nie tak jest???,i to nie chodzi o ostatni miesiąc,są brygady że od x czasu nie mają normalnych wypłat.Szukacie oszczędności to zacznijcie od siebie,a najlepiej w BIURZE.
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-12-19 12:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
beda wypowiedzenia jak tak dalej bedzie i firma polegnie. normalna sprawa "się leży i się należy"??? co to za glupoty dymasz ponad norme ale wyplaty ..ujowe . nikt za 1500 nie bedzie dymal zeby biuro zarobilo. dla pracownikow sie ucielo a dla biura????
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-12-19 12:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do maila to bym nie pisal tych co tam pracuja bo da sie wtedy wytropic pracownika i zwolnic
zdjecie uzytkownika
white nigga - 2014-12-19 16:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lol - 2014-12-19 12:36:07]:
lol żeby ciebie nikt nie wytropił! Ty myślisz że można ludzi straszyć?! Pracownicy i tak grosze za listopad dostali, a wczasy pod gruszą to niby rekompensata? Znajoma pracuje w barze mlecznym i dostała 4000 zł za wczasy na całą rodzinę, więc nie chce mi się dalej pisać i idę robić żeby nie myśleć, że mi się jeść chce.
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-12-19 23:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nigga toz mowie glabie zeby nie pisali bo wywesza z maila adres
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SAMASZ
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SAMASZ?
Zadaj pytanie
x