Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SAMASZ

Pracowałeś w firmie SAMASZ i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
discomonter - 2015-05-27 07:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i sezon dobiega końcowi.szybko w tym boku
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-05-31 21:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to dali popis na Zielonej Gali :D
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-10 12:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak panowie zadowoleni z wyplat?
zdjecie uzytkownika
znik - 2015-06-10 17:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-06-10 12:16:45]:
najbardziej przemo z dyskowej
zdjecie uzytkownika
monter - 2015-06-10 17:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypłata może być ale znamy to z własnego doświadczenia zaczynają sie dłuuuuugie chude miesiące .i tak dużej większości pracowników nie stać na porządne wakacje bo czekają trudne czasy koniec sierpnia dzieci do szkoły to porządny kop finansowy teraz kilka zł więcej a dalej ? 1000 zł do końca roku co miesiąc. może ktoś młody bez rodziny jest happy
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-06-11 12:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lepiej byc nie może 4000 tys na reke czego chciec
zdjecie uzytkownika
przemo - 2015-06-11 17:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxx - 2015-06-11 12:45:15]:
oczywiście rubli
zdjecie uzytkownika
okularnik - 2015-06-12 05:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxx - 2015-06-11 12:45:15]:
a mówią , że ''baby'' tak tylko obgadują ,ale czemu się dziwić ,dziś w ,,epoce tęczowej'' wypada... ,żenada , ale czasy
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-06-16 22:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proponuje wziąsc sie za mistrzow i ich kuzynow brygadzistow na kombatantow wiekszych łajz to w życiu nie widzialem za granicą to z takich smieci robią nie mistrzow
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-06-20 17:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
uwaga na konfidenta ze srutownicy (czester)
zdjecie uzytkownika
Czester ciagnij sie - 2015-06-26 11:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czester to kolejny konfident w firmie samasz. Nikt nie chce z nim robic. Mowi jakby mial c..ja w ustach
zdjecie uzytkownika
wos - 2015-06-29 22:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-06-16 22:34:50]:
najpierw obrażasz a potem masz czelność przychodzić po opinie a na jaka opinię zasługujesz nierobie?????????????
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-06-30 04:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co moze nieprawda zeby nie znajomosci w biurze by juz byl dawno wywalony . ja to nie rozumiem czlowieka co jak zostal brygadzista ze mu wszystko mozna z laptopem na nocki do roboty przychodzic? co to nowy prezes ze srutownicy? wszyscy robia a on z telefonem po katach sie chowa i w gierkki jakies gra to brygadzista???
zdjecie uzytkownika
nie czester - 2015-07-09 16:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i prawie wakacje. nareszcie czas odpocząć .tylko ciekawe jak długo .tego i najstarsi górale nie wiedzą .chyba ze ci co urzędują po drugiej strony drogi ale oni wiedza ale nie powiedzą
zdjecie uzytkownika
258258 - 2015-07-10 10:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie czester - 2015-07-09 16:58:37]:
Wiedzą i nie powiedzą a to było tak...:)
zdjecie uzytkownika
Bloch - 2015-07-17 09:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja już nie pracuję w Samaszu, robiłem tylko 3 miesiące,bo umowy mi nie przedłużyli, ale opinię zdążyłęm już wyrobić. Wcale nie jest tu tak czarno jak piszecie. Ja ze swoich wypłat byłem zadowolony, oczywiście jak na nowego pracownika, który jest całkowicie zielony, nie wie co gdzie, jak i z czym. Trzeba sporo czasu, żeby poznać cały zakład, gdzie co ma swoje miejsce, gdzie co leży; Śruby, detale, przewody itp. itd. Mimo to płacili około 2000. Wg mnie jak na początkującego- nieźle. Kolejna pozytywna sprawa to jedzenie- było codziennie, kanapek nie trzeba przynośić, woda także zapewniona, jak i odzież i obuwie robocze, co w innych firmach WCALE nie jest oczywiste. Były też minusy. Największym minusem był brygadzista z działu kosiarek dyskowych. Nietykalny bo niby ma kogoś z rodziny w kadrach (siostrę czy ciotkę). Człowiek, który absolutnie nie powinien być na jakimś stanowisku kierowniczym. Totalny obibok, prostak i cham (mówiąć bardzo delikatnie). Absolutnie nie można było go o nic zapytać. Jakiekolwiek pytanie go rozwścieczało. Nigdy nie był w stanie pomóc. Np. na pytanie jaki symbol ma farba do kosiarek doskowych, odszczekiwał, żeby szukać w dokumentacji bo to nie infolinia. Zresztą na wszystkie techniczne pytania miał jedną odpowiedź- masz k...rwa dokumentację przecież. A na pytanie gdzie jest ta dokumentacja odpowadał skąd ja ku...rwa mam wiedzieć, czy to ja to składam czy ty? Co taki człowiek robi na miejscu brygadzisty to jest jakaś zagadka. Brygadzista powinien organizować pracę, pomagać, informować a w tym przypadku jest odwrotnie. Gość komplikuję ludziom pracę, dezinformuje i wprowadza złą atomsferę do tego stopnia że niektórzy pracownicy chcieli się przenieść na inny dział lub chociaż na zmianę do innego brygadzisty. Ogólnie w miarę pozytywny obraz firmy zepsuł mi ten brygadzista. Człowiek zestresowany NIGDY nie będzie dobrze pracował, dyrektor produkcji powinien to wiedzieć....
zdjecie uzytkownika
monter - 2015-07-17 20:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bloch - 2015-07-17 09:07:20]:
100000% prawdy . d .J zmień swoje nastawienie do ludzi bo nie wiesz co o tobie ludzie sądzą albo udajesz tato
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-23 23:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monter - 2015-07-17 20:13:17]:
Mówisz że zarobki to około 2000 na początek tak to prawda ale tylko wtedy gdy jest tzw sezon a to trwa niestety tylko kilka miesięcy i ty na nie trafiłeś. Reszta roku to niestety bieda aż piszczy. Przy stawce ponad 18 zł nawet 1800 nie wychodzi, a dlaczego ? Majster ma na to kilkanaście odpowiedzi - plan nie wykonany - plan wykonany - ludzi za mało - ludzi za dużo- roboty mało - roboty dużo- bo trzeba tobie zabrać a innym dodać- i wiecznie nie wychodzi pier....dolony współczynnik ( a miłościwie nam panujące biuro musi dla nas dobrodusznie dorzucić ). Na święta wypłata nie będzie nawet 1000 wynosić ale przecież dadzą wczasowe to jakoś się przeżyje. Niestety to nie jest już firma do której się zatrudniałem a szkoda. co do tego brygadzisty to niestety masz rację, cham i prostak to najłagodniejsze określenia. A w biurze siedzi ciocia w kadrach to dlatego taki ważny. umiejętności zerowe, kierowanie zespołem żadne, chodzi jakby nawalił w spodnie i do tego śmierdzi z gęby. Ogarnij się panie brygadzisto bo kiedyś będzie trzeba ludziom w oczy spojrzeć, szanuj ludzi bo na Ciebie zarabiają i bądź tym brygadzistą a nie szeregowym plecakiemjakich wielu w tej firmie niestety. Udanych urlopów życzę wszystkim i oby jak najmniej bezpłatnych
zdjecie uzytkownika
xxz - 2015-07-24 21:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niewiem to ktory typ ale sie domyslam ze to ten z zegarkiem dla dzieci na reke ? hahah
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-25 15:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-07-25 15:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chodzi o darka oczywiscie.
zdjecie uzytkownika
xxz - 2015-07-25 17:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jak sie boicie tak brygadzisty ze ma ciotke czy cos to trzeba wyzej startowac do dyrektora zajsc i sprawe zalatwi ze chlop sie bedzie musial zmienic. to nic trudnego zebrac sie brygada i powiedziec ...
zdjecie uzytkownika
nowicjusz - 2015-07-30 20:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam S(r)aMasz... pozdrawiam dołgojebów z mulczerów którzy po tym kończącym się tygodniu są tak zmęczeni że nie wiedzą co mają z rękoma zrobić.Roman-człowiek który ma pojęcie o maszynach ale tak jak to w samaszu ma szeroki język,Krystian(Niby BRYGADZISTA) nadaje się na w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i w kosmos większego opier..da..lacza świat nie widział, Tomek .. chłopie weź ten podpie..rdolnik z głowy napraw bo wyglądasz jak ciotulec biber.. włodek nie no na tego wystarczy zerknąć czy to normalne skrzynkę narzędziową skręcic na stałe bo to jego miejsce.. a myślałem że miejsce to w trumnie a tu pomyłka.Cieszę się ogromnie od -03 już urlop.. Dyskowcy zawsze razem jeden drugiemu wszystko przekaże a samasz jest wielki :) i uszy szerokie . czółko i do zobaczeniu może we wrześniu o ile do drugiej roboty nie pójdę. :)
zdjecie uzytkownika
wew - 2015-08-09 16:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ok tylko kierownictwo poje..ne mniej majstrow i porąbanych brygadzistów. Chodzą jak po swoim i władzy pragną tylko zeby chociaz jeden z 2gim pomyslal czyja to firma to moze do glowy dojdzie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Omijajcie Samasz szerokim lukiem. Szkoda waszego czasu.
Kasa marna a do roboty gonia....
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-10 13:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
takto - 2015-08-10 13:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wew - 2015-08-09 16:46:54]:
nie rozumiem tego firma ok mówisz a twierdzisz że system zarządzania (kierownictwo itp)poje .to co jest ok położenie firmy no nie wiem darmowe zupki jak często na forum co nie którzy chwalą w karitasie też są darmowe zupki
zdjecie uzytkownika
jurek - 2015-08-25 21:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja już nie wiem, czy wierzyć w te wszystkie opinie, czy jednak pisza je ludzie trochę wykolejeni życiowo, narzekacze, bo patrząc po języku to raczej zbyt wiele soba nie przedstawiają. Może ktoś napisać normalnie bez jakiś niepotrzebnych plotek, czy poleca tutaj pracę, czy raczej radziłby zostac z dala od Samasz.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SAMASZ

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SAMASZ?
Zadaj pytanie
alert