logo CENTREX ENERGIA

CENTREX ENERGIA

Warszawa

Opinie o CENTREX ENERGIA

izka 2012-07-05 11:17:49
O, chyba czaję o których to speców chodzi. Poznań nie jest duży, a firm d2d i B2B klika :-)

Nie chce się pracować? Nie udało się?
lepiej se popluć?
Andriu 2012-09-09 18:27:26
Centrex Energia kojarzy ktoś? Przyjąłem propozycję pracy w tej firmie. Mam umowę z kasą na koniec miesiąca i premią po dwudziestym. Wcześniej pracowałem dla innego sprzedawcy i mam różne odczucia właściwie bardziej negatywne. Ci tutaj wydają się rzeczowi.
Czy ktoś może z was już przeszedł ten cykl i wywiązują się z płatności oraz obietnicy umowy o pracę, samochodu?
Andriu
KLIK 2012-09-10 14:05:43
CENTREX ENERGIA? Spoko koleżko jest jak piszesz, atrakcyjna kasa dla chcących, na czas i proste zasady naliczania. Wsparcie ok, szkolenia i pomagają przygotować oferty, tu szacun. Jak zwykle uciążliwe jest raportowanie bo codzienne, ale trochę pomaga, bo z drugiej strony jest info o codziennym urobku i statusie.
Andriu 2012-09-13 21:03:44
Ok dzięki za info, ale co z tą umową, samochodem? Czy to prawda, że po 2-3 miechach normalnej roboty mogę liczyć na etat. Nie będę ściemniał żenię się i potrzebujemy łyknąć kredyt, a więc kluczem jest etat. Tymczasem jest ok, ale czy to tak do końca?
Nitk 2012-09-13 21:20:21
hej, słyszałem, że w zarobki w Centrex są całkiem atrakcyjne i terminowo płatne, czy ktoś to może potwierdzić? Koleś mi nawijał, że wyciąga grubo ponad 5 tysi co miesiąc i można sporo więcej, ale ponoć po 2 miesiąc jak się wejdzie na obroty i wie się jak opychać prąd, a kumplem robiliśmy dla innej firmy, ale kroili nas na prowizji. Mówili, że Centrex Energy robiący dla rwe jest luz i ludziom pomaga.
Alex 2012-09-14 09:47:55
ja już wprowadziłem dwuch swoich znajomych, bo daje się wyżyć, a teraz gonię za umową na stałe, bo widzę że się opłaca. Sprzedając na umowie o robotę można dostać brykę jeśli robisz swoje. Niestety robić trzeba bez zarywania nocek i tyrania w soboty i niedziele.
Kaska płynie równo. Tera wprowadzają płacenie po zakończonym miesiącu i resztę po dwudziestym, co podreperuje wielu kieszeń. Pytałeś o system prowizyjny to ci powiem, że czytelny i jasny bez pierwiastów i kwadratów. Podpisując umowę na prąd wiesz już ile wpada do kieszeni.
Krzycho 2012-09-14 09:54:00
tak się dotychczas działo, umowa i tu plany do realizacji, ale nie pękam bo forsa jest dobra, chociaż moja młoda chciałaby więcej :-)
Póki co mam farta, bo regularnie gole rynek i może wywalczę "kijankę" :-) bo moja fura może zimy nie przetrwać
Anonim 2012-09-26 16:51:02
takie tam ble ble ble robota jak robota. tak wogóle to czy mają biuro w Żyrardowie? może bym się kopnął na sesję jakiś kasting skoro terminowo płacą nie jak u nas z poślizgiem i jeszcze w transzach.
O właśnie czy jest działkowanie kasy?
514 2013-01-03 04:19:43
PRACUJESZ STARASZ SIE DOSTAJESZ KASĘ, JEDYNIE NA POCZĄTKU JEST PROBLEM Z AUTEM, WYNIKA TO Z TEGO , ŻE NIE MAJĄ ZAUFANIA, PO 3 MCU MOZLIWA UMOWA O PRACĘ ALE MUSI BYC WYNIK
WPROWADZONE ZOSTAŁY 3 OSOBY, ZARABIAMY RÓZNIE W ZALEŻNOŚCI OD WKŁADU W PRACĘ.
AUTORYZACJA JEST
WIĘKSZOŚC NEGATYWNYCH OPOWIASTEK JEST ZDROWO PRZESADZONA
kowal 2013-04-18 19:31:03
Witam wszystkich zainteresowanych, jestem pracownikiem Centrexu więc wielu pewnie stwierdzi, że opinia jest nieobiektywna.
Tym niemniej z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że to firma, gdzie warto pracować, szefowie konkretni, wymagający ale są w porządku do pracowników, wynagrodzenie porządne i zawsze na czas, bez kombinowania, atmosfera jak w rodzinnym biznesie. Robisz swoje i jest cacy :)
Dla wszystkich, którzy szukają normalnego pracodawcy, doceniającego Twoją robotę.
keys 2013-05-08 12:23:10
he,he ... właśnie w zeszłym miesiącu wystartowałem i jest normalnie czyli szkolenie nawet wypasione a teraz standardowe rzemiosło jak co dzień. Ponieważ pracowałem dla innej firmy energetycznej prawie rok, to mam na starcie umowę o pracę z podstawą.
Polecili mnie kolesie już pracujący, którzy bardzo sobie chwalą robotę. Podstawa na koniec miesiąca, a premia do piętnastego czyli kaska co dwa tygodnie :-)

Jak ktoś ma pytania to śmiało podpowiem co i jak
anonim 2013-06-25 21:34:40
piszecie że kasa okej to znacyz jaka kasa jest na stanowisku menagera bedzie netto 2300 złotych czy nie bardzo?
anonim 2013-07-30 11:44:25
witam ja ponawiam pytanie czy ktos wie ile moze zarobic manager w CENTREX ENERGIA?czy oplaca sie aplikowac sa jakies premie lub multisport?
maro 2013-07-30 13:35:39
anonimie zależy od doświadczenia czy pracowałeś już przy prądzie, czy nie :) a ty pracowałeś? jeśli nie nie 2 do 3 tys., a jeśli pracowałeś i masz kim dowodzić, to nawet 4-6 tysia
maro 2013-08-05 17:26:59
stary bez doświadczenia 1200-1500
łysy 2013-08-05 18:01:38
ja opychałem prąd do prywaciarzy i po blokach to ile mogę uzyskać? mam w tym tygodniu rozmowę. nawet ponoć mają mi oddać kasę za bilet autobusowy. wygląda to dobrze, wiec może warto jechać, ale nie wiem ile dają kasy ludziom z doświadczeniem. Może ktoś wie jak to wygląda, bo w poprzednich firmach nie wiadomo było ile i za co, a najlepiej jak bym tyrał bez umowy .....
redek 2013-08-08 15:58:19
a robiłeś już w prądzie? ja wcześniej robiłem w EdF to wiedziałem o co kaman. po pierwszym wytargałem trójkę. teraz cztery -pięć.
2013-08-26 17:57:13
z tego co się orientuję to w takiej sytuacji jest jakieś wyższe wynagrodzenie brutto (z vatem), ale nie dam sobie ręki uciąć
waluś 2013-08-27 09:05:41
pewnie liczą się umiejetności sprzedażowe i zaangażowanie, tak wnioskuje z ich ogloszenia
worker 2013-09-03 19:02:15
A ja pracuję u ich partnera i jakoś sobie radzę, już rok. Jak się chce to można?
anonim 2013-09-05 13:30:37
jakims cudem mnie się udało podpisać umowę o prace po stażu chociaz oczywiscie byli tacy ktorzy odpadli ale zaraz po starcie. wzieli kase za dwa miechy i dalej poszli szukać swojego miejsca na ziemi ..... moze na roli :-)
anonim 2013-09-10 09:34:58
nie wiem do konca co z nimi było ale słyczałem, że był z nimi problem z kontaktem, podobo nie byli sterowalni :-)
anonimowy 2013-09-23 09:38:57
a ile zużywasz energii rocznie? Jeśli nie wiesz jak to policzyć to prześlij kopie rachunku i wtedy się dowiesz ile mozesz zaoszczędzić
2013-09-23 17:07:52
nie podejrzewam, bo to wszystko zależy kto ile płaci za rachunek można zaoszczędzić 10, 100, 1000 albo 100 000 złotych
nickname 2013-09-24 21:12:17
po stronie widać, że tak, ale jak w praktyce? trzeba się dowiadywać
do nickname 2013-10-10 11:08:35
kasa jest ok i o czasie na koncie
1
RafałSZ 2014-04-06 11:38:20
Dla mnie pełen profesjonalizm.
Pozdrawiam
RafałSZ 2014-04-07 07:38:29
Jestem Agentem Centrex od 5 miesięcy, pozdro.
RafałSZ 2014-04-23 11:58:45
jestem na umowie agencyjnej (partnerskiej)
Energetyk 2014-05-27 10:48:06
Nie jest tak różowo jak tu co po niektórzy piszą. Myślę że te dobre opinie to ktoś z firmy Centrex. Z tego co się zorientowałem to zmieniło się na źle od paru miesięcy. Mój znajomy miał z nimi kontakt i kiedyś było całkiem fajnie ale ostatnio jest tragedia. Oszczędności itp. Nie polecam
pracujący 2014-06-07 11:41:02
Ja pracuje dla nich i jeśli sprzedaję to zarabiam regularnie , a prowizje mam na bieżąco - reguły gry są znane. Może w niektórych firmach sprzedażowych płacą za siedzenie i nic nie-robienie? Jeżeli tak to dajcie namiary, chętnie się zgłoszę. Pozdrawiam.
2
pracujący 2014-06-07 18:47:28
kolego sprzedaje się energię RWE POLSKA, a nie Centrex Energia.
1
mordeczka 2014-06-10 17:56:53
Na jakim terenie mogę sprzedawać energię przez Centrex??!! W Warszawie? Proszę o informację...
2
mordeczka 2014-06-17 10:17:51
Ponawiam pytanie w sprawie terenu sprzedaży? Pozdrawiam
1
Aga89 2014-06-23 14:38:51
sprzedawać można na terenie całej Polski poza Warszawą. Aplikować można natomiast każdą drogą, np: odpowiadając na ogłoszenia w internecie i kontaktując się mailowo itp.
2
Aga89 2014-07-03 09:20:18
Ja znalazłam ogłoszenie na "gumtree" i po prostu CV wysłałam z listem motywacyjnym.
2
Jaś 2014-11-13 15:41:16
kasa jest Ok. nie tną tak jak inni. a sprzedaż to sprzedaż.
kadet 2014-12-27 22:35:43
super, ja jestem zainteresowany akurat prace w centrex energia. ale czy te ogłoszenia o ktoś pisaliście na prace są nadal aktualne? bardzo mnie interesuje to jako manager grupy sprzedażowej ds, enbergii elektrycznej. wiecie jakie spełniać dokładnie warunki i jakie firma daje warunki zatrudnienie? do tej pory byłym liderem w dużym call center. dam radę?
1
menago 2015-02-27 04:33:56
Poszukuje pracy jako menadżer, wiem, że rekurtacja na takie stanowisko było jakiśczas temu, nie za bardzo się orientuje czego sięteraz po centrexie można spodziewać. MArne doswiadczenia mam po szukaniu pracy na łąpu capu dlatego tutaj chce sprawdzić coś więcej i możę będą lepsze informacje o tym wszystkim .
reks 2015-02-27 08:15:17
Na goworku to dostaniesz tylko żale bandy frustratów. Poprzeglądaj sobie opinie w różnych wątkach, to tylko generalnie naparzanka na pracodawcę wszystkich, którym nie wyszło. Powodzenia w szukaniu.
beti 2015-07-20 13:32:16
pracowałam, podkreślę pracowałam a nie leżałam i .... nie bardzo polecam.
sreti 2015-07-20 15:35:53
A cóż tam tak ciężko robiłaś?
rob 2015-10-02 19:20:51
@jackstrong
pewnie, że tak. Na sam początek wystarczy spojrzeć, że mojego komentarza już nie ma. Prezes firmy jak również jego syn nieźle moderują ten profil, zostawiają tylko pozytywne komentarze, ale po dodaniu tego zrobię screen i umieszczę dwa screeny na dowód ile komentarzy zostało usuniętych.
1
Aga 2015-10-03 11:02:32
Nie polecam, kombinatorzy i oszuści, udowodnione dla zainteresowanych posiadam dowody.
1
Melka 2015-10-05 17:55:38
Dajcie spokój z tą firmą, prezes to lepiej się nie wypowiadać. Jedyna sprawiedliwa osoba z zarządu to p. Sławomir.
1
Maya 2016-02-29 09:16:57
Wiatm
Jak mogę się z Tobą skontaktować??
Mój mąż został oszukany przez tą firmę!!!!
3
Melka2 2016-04-18 11:09:57
Jedyną Melką pracującą w tej firmie, podejrzewam, że byłam ja. Więc powyższa opinia może szeroko odbiegać od prawdy.

Mogę potwierdzić, że w tej firmie pracowało mi się dobrze. Do tej pory również utrzymuję przyjacielskie kontakty z wieloma osobami z tej firmy. Myślę, że i moje rozstanie z tą firmą było dość przyjacielskie.
Więc prawdziwa Melka nie będzie wyróżniać jedną osobę, która w tej firmie była uczciwa.

Nie omieszkam również dołożyć wszelkich starań, aby sprawdzić kto posługuje się nickiem wskazującym, że opinia była wystawiona przeze mnie.
Adrian 2016-05-10 16:51:17
Sami dodają sobie komentarze, nie polecam wykiwali mnie i moich kumpli.
1
Handlowiec 2016-05-12 12:01:46
Pracowałem jako handlowiec z własnym samochodem, kosztów za paliwo nie zwrócili, kasy nie widziałem do tej pory nie otrzymałem przelewu wynagrodzenia. Uważajcie bo to banda kombinatorów mam nadzieje, że kiedyś ktoś im się dobierze do tyłka! NIE POLECAM
1
bunia 2016-06-17 09:10:34
@wedf a ja uważam że atmosfera nie ma znaczenia, sprzedaż energii to przede wszystkim pieniądze i kariera
Zostaw swoją opinię o CENTREX ENERGIA - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CENTREX ENERGIA