Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o tunis fleisch

Pracowałeś w firmie tunis fleisch i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były pracownik obozu pracy - 2009-09-10 21:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
6 lat temu było spoko przez koło-kasa była okej,robota też,spadało nie całe 1200 na godzinę,na jedną nitkę.A w tej chwili spada 1500 [usunięte przez administratora treści niezgodne z prawem] Odradzam wyjazdu na rozbiór wieprzowy!!!
zdjecie uzytkownika
beata - 2010-04-20 07:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rheda to obuz pracy jak mozecie to jedzcie gdzies indziej np do(usunięte przez administratora) pracowałam tam i takiego pracodawcy to teraz szukać ze świecą dba o swoich ludzi nigdy nie odmówi pomocy wujek władek jest ok
zdjecie uzytkownika
Ela - 2010-08-27 14:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potwierdzam p.(usunięte przez administratora) to naprawde dobry pracodawca.Moj maz u niego pracuje i oni nazywaja Go "tata" bo tak dba o swoich pracowników
zdjecie uzytkownika
daria25 - 2010-09-22 21:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale cieżko jest się dostać do pracy u pana(usunięte przez administratora) próbuje już kilka miesięcy i nic czy tam przez znajomości tylko można załatwić prace
zdjecie uzytkownika
miki - 2010-11-04 20:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam też byłam w tunnisie ,wolałabym tam nie wraca,dajcie jakies namiary na pana Świtałe tel.i nazwę firmy
zdjecie uzytkownika
!!!!!!!! - 2010-11-24 17:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zamierzam razem z dziewczyna isc do tunis,jakie sa tam warunki? czy warto? czy lepiej dac sobie spokoj?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-13 00:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co tam slychac w tunisie na dziale msti czyli na metce
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-05-11 01:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie radzę wam tylko nie firma PERFECT w Małym Essen coś strasznego-ale jak chcecie to jedźcie i sami się przekonajcie-majstrowie to sami (usunięte przez administratora)nie szanujący ludzi(a przecież to my ciężko zapieprzamy na nich i zero szacunku)majstrowie w ogóle nie odpowiedni ludzie na nie odpowiednich stanowiskach(usunięte przez administratora)dlatego jest tak częsta rotacja ludzi,każdy przychodzi i odchodzi bo nie ma tu przyszłości dla nikogo-pozdrawiam wszystkich którzy tam pojadą i którzy już tam byli
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-15 20:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie macie doświadczenia w pracy w tunis fleisch? PRacował tam ktoś ostatnio? Płacą na czas? Nie ma przekrętów?
zdjecie uzytkownika
SZKODA KASY - 2014-04-30 11:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpuście sobie TUNIS !!!!!!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie tunis fleisch
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski