logo Semi Serwis

Semi Serwis

Warszawa

Opinie o Semi Serwis

Jozek 2014-04-27 16:48:02
Czy jest warto zaczynać współprace z firmą Semi Serwis. Zadzwonili do mnie z propozycją pracy 25zł za godzinę. Proszę o informację na temat tej firmy.
ernest1234 2014-04-28 09:34:51
Firma to co proponuje zawsze płaci. Przeważnie w dwóch transzach. A te osoby które źle piszą to przeważnie ludzie bez doświadczenia wymagający nie wiadomo jakich pieniędzy za nic lub konkurencja, bo to firma która utrzymuje się najdłużej ze wszystkich założonych w tym samym czasie.
1
ciekawski 2014-05-07 11:24:49
Wciąż piszecie o tych pindrujcych się paniach tylko ze tam sami faceci pracują.
orlen 2014-05-12 16:55:59
marnota(usunięte przez administratora)
Zeldik 2014-07-11 09:16:04
...wiecie może co się się stało z panią Asią? Nie ma jej od dłuższego czasu, szkoda bo spoko kobitka była :(
xxx 2014-08-06 21:56:30
zgadza się objecuja złote góry a tuż przed wyjazdem dają zupełnie inne warunki i licza na to że ktoś podpisze bo nie ma wyjścia często się zdaz że tak jest ale dzięki temu forum może uda sie ocalić nerwy iluś chłopakom
Hornet 2014-09-25 10:24:40
Jak dla mnie firma dobra nigdy nie miałem problemów z pieniędzmi zawsze wypłacane na czas. Zawsze dawali ciuchy z atestami do pracy itp. nie mam nic do powiedzenia złego na tą agencję.
Pytający 2014-10-12 14:06:29
Witam,

Mam pytanie, ponieważ przesledziłem internet. Sprawdziłem ze 100 firm. Na zadnej nie zostawiono suchej nitki! (usunięte przez administratora)/>
To napiszcie bracia spawacze, do której firmy warto zapukać?

Bo ja jestem już głupi. Nie ma zadnej dobrej firmy w POLSCE?!
gruby gienek 2014-10-29 17:56:13
(usunięte przez administratora) ,takiego bałaganu organizacyjnego nigdzie nie widziałem.Do tego te ich umowy (usunięte przez administratora)
gosc 2014-11-25 20:59:35
Zadne wymagania,na malarz piaskarz beda przyjmowac bo dzisiaj siedmiu wylecialo,trzeba jeszcze (usunięte przez administratora) sluchac pan z biura
welder888 2015-02-23 15:04:20
Witam wiecie coś o pracy na hali Semi Serwisu? Mają gdzieś halę podobno i tam podobno dobrze płaco i praca spoko. Jestem z Sochaczewa, oni w Sochaczewie też prowadzą roboty, ale w Płocku chyba hale mają.
1
pracownik 2015-03-23 15:56:32
(usunięte przez administratora) Wypłat na czas (usunięte przez administratora) , do 10 wypłacają tylko ok. 400zł reszte do 20, a zazwyczaj to kilka dni po. (usunięte przez administratora) . (usunięte przez administratora)
2
prywatny 2015-03-25 15:14:19
a wyplaty nadal nie ma ...
3
Oferty Pracy
2015-02-08
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
    W związku z realizacją bieżących projektów Semi Serwis S.A. poszukuje kandydata na stanowisko: Specjalista ds. ofertowania ze znajomością kosztorysowania   Miejsce pracy:  Oddział  - Płock Zakres obowiązków: - Dobór wykonawców, dostawców i partnerów niezbędnych do złożenia oferty, - Opracowywanie na potrzeby ofert: kosztorysów, preliminarzy ofertowych, wycen materiałowy
M 2015-04-09 19:41:12
Zgadza sie to jest prawda i teraz mi powiedzcie (jeśli ktoś ma taką wiedzę) czy w praktyce mamy szansę (usunięte przez administratora)
3
koleżanka 2015-04-21 17:54:34
I don't know who are You, ale Cie I loVe You :-*
m 2015-04-21 20:42:39
semi serwis płock firma zakupiła hale matam biura płock zglenickiego44
m 2015-04-21 20:45:21
semi serwis płock zglenickiegonowa halai biura przy izotechniku
pracownik 2015-04-26 22:15:57
Dostał ktoś już wypłatę w tym miesiącu lub coś o niej wie?
2
m 2015-05-22 22:23:41
dlaczego nie są dodawane opinie?
pracownik 2015-10-21 13:05:10
Niewypłacalna firma ! Właściciele kręcą i niewiadomo o co chodzi . Wypłat nie ma i nie zapowiada się żeby były . Trzeba wziąć się garść i zrobić z tym porządek bo nie rozumiem tego ,ze kogoś oszukali o odpuścił . Trzeba się zebrać i zrobić wszystko ,żeby nie było już pokrzywdzonych mężczyzn . I ubiegać się o pieniądze zarobione , których nie dostaliśmy .
tre435343 2015-10-29 20:57:27
heheh.ta banda zwyrodnialców semi serwis jeszcze istnieje .sadziłem ze już dawno siedzą w wiezieniu zamknęli ich czy coś .. HEHE ODRADZAM TO Coś < .max xo dostaniecie to KOPA . Gdzieś słyszałem ze dochodziło tam do rękoczynów nawet ,, tak motywowali do pracy/... i TE BABSKA Z BIURA < RURY BEZ SUMIENIA >A WŁAŚCICIEL >
2
AndrzejB 2015-11-21 02:30:19
potrzebuję kontakt do kogoś z Semi Serwis.
Potrzebne mi sąich dokumenty - uznanie technologii spawania
Jeśli ktoś potrafi mi pomóc to jestem w stanie się zrewanżować
1
GRZEGORZ 2015-12-25 23:17:05
Witam .

Andrzej B jakie potrzebujesz technologi spawania ?? WPQR i WPSY
GRZEGORZ 2015-12-25 23:21:14
Znam osobę która może ci pomóc w technologiach z semi serwisu
Były Pracownik 2015-12-28 20:02:20
Może ktoś mi udzielić informacji czy ta firma jeszcze istnieje i kto ta teraz rządzi dalej Sylwia ??
biuro 2016-02-23 11:17:08
JMS INDUSTRY to następna nowa firma Sylwii
magistero 2016-03-02 14:53:02
dostał ktoś pit11? bo wypłaty jak nie było tak nie ma.
lub ma ktoś kontakt do biura?
były 2016-03-02 22:47:28
czy ona znowu wyprowadza kasę? Jest taka .nowoczesna? a służby milczą?
wałek 2016-03-02 22:55:16
Zbożowa
1
poinformowany 2016-03-07 09:33:05
PITy zostały wysłane tylko trzeba odbierać polecone. Ja już dostałem PIT i kontaktowałem się z chłopakami że tez już dostali.
pracownik12 2016-03-07 14:38:43
a kasę kiedy oddasz???????
1
Ja 2016-03-07 14:40:35
jutro
magistero 2016-03-07 22:30:36
no oni zawsze tak wysyłali
prywatny 2016-03-08 18:58:07
bielska 57a tam jest siedziba (google tak mówi) ?
prywatny 2016-03-21 15:08:39
gdzie jest biuro?
Płockie Echo 2016-03-30 20:02:22
Chodzą słuch w miejsce Płocku ze Oni teraz działają pod pseudo ''Techniczni'' z siedziba też na Bielska ale na samym początku tej ulicy ???
prywatny 2016-05-05 22:37:46
niech jeszcze kasę oddadzą co od roku wiszą to będzie w porządku
prywatny 2016-05-10 10:40:22
Wypłaty jak nie było tak nie ma, sprawa leży w sądzie
1
prywatny 2016-06-22 20:41:44
12 osób z różnych miast ma z nimi sprawe to był jakiś powód? Powód był jeden - Szwedowa kasy nie wypłaciła i spiedzieliła taka prawda
poinformowany 2016-06-24 13:39:01
Problem z kasą był bo ludzie sami kradli na godziny. Pisali ze przepracowali po 350 godz. na projektach a kierownicy brali łapówy i potwierdzali takie ilości. A teraz Ci co oszukiwali na godz. to sprawy pozakładali i płaczą że wypłat nie było.
Poza tym pare firm im nie wypłaciło pieniędzy za kontrakty. Popłynęli na Niemczech i w Polsce. W sumie na pare baniek.
lucek 2016-06-24 13:45:58
To nie była firma szwedowej i kase, to nie wypłaciła firma, a nie szwedowa. A jak kolego szukasz szwedowej to nigdzie nie uciekła tylko jest. I niech przestaną pierdzielić głupoty wszyscy super poinformowani, bo aż żal czytac tych bredni.
gdańsk 2016-07-08 18:12:37
pisane po 350h? śmieszny jesteś, pracowałem w gdańsku i takich sytuacji nie było [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] my po 10h dziennie plus soboty, wypłacili połowe za jeden miesiąc, za drugi nic. i nie gadaj że ktoś kradł na nadgodzinach bo chyba właśnie ty jesteś słabo poinformowany. sprawa jakoś wygrana więc jakby było kradzione to by inaczej się potoczyło.
prywatny 2016-07-08 18:16:54
Jakoś za kwatery też nie płacili i po kilka razy musieliśmy zmieniać, bo pani prezes przelewu nie wysłała od 3 miesięcy. Nie pisz że Szwedowa nie ma nic z tym związanego, bo ona wtedy była prezesem zarządu, nie odbierała telefonu, chowała się przed pracownikami i nagle przestała być prezesem. Nie znasz sytuacji to się nie wypowiadaj. Wcześniej nie było problemu z kasą, odkąd postawili hale to przestali płacić. A to że popłynęli na kontraktach to sory, nie obchodzi mnie to. Jakoś ja musiałem dać radę bez 1,5 pensji i komornik nie powie - ok spoko to nie twoja wina. Wypowiadają się ci, co nie znają sytuacji i ci z biura :)
prywatny 2016-07-10 13:04:32
3 miesiące? oni wiszą mi kasę za kwiecień i maj 2015. 3 miesiące to za kwatery nie płacili.
Sprawa wygrana czekam na przelew albo idę do komornika
prywatny 2016-07-11 15:12:42
Sprawa wygrana, kasy jeszcze nie ma. Chodzi o to właśnie że nie indywidualna, bo tak samo mają Ci co ze mną pracowali, chłopacy za niemcy itd
Aronson 2016-07-11 15:20:39
A mają ustalony jakiś deadline @prywatny? Muszą ci to wypłacić skoro wygrałeś i tyle. Zastanawiam się czy teraz wyciągnęli z tego wszystkiego wnioski i czy robota jest bardziej stabilna bo szukam czegoś na szybko a tutaj bym się ze swoim doświadczeniem nadał
Qwerty 2016-10-25 13:09:15
Witam jms poszukuje ludzi do pracy do niemiec czy ta firma jest warta podjęcia u niej pracy ?
qwerty2017 2016-10-26 14:15:49
Nie wiem dlaczego na stronach semi szukasz opinii o jms. Ta firma nie ma nic wspólnego z semi oprócz tego ze zajmuje teren który wcześniej należał do semi. Zarządza tą firmą Marcin Kowal, a właściciele to jakieś fundusze z warszawy. Semi to jest na bielskiej 67 i nazywa się teraz techniczni EU.
małolat2 2016-10-26 14:36:52
JMS to nie firma Sylwi Szwed, firma zarządza człowiek który pracował kiedyś w grupie Petro. właściciele to jakies spółki z Warszawy nie związanez branżą. Także przestańcie tu się uzewnętrzniać i głupoty pisać.
Zostaw swoją opinię o Semi Serwis - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Semi Serwis