MAXUS Cleaning Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o MAXUS Cleaning Sp. z o.o.

gosc 2015-02-09 16:49:48
brak odpowiedzi na temat wypłaty
gosc 2015-02-09 16:53:35
pisałdo firmy o wypłate i dostałem odpowiedz ze do 10 wpłacom na konto konczy sie 9 a na koncie pusto dalej sami dajcie sobie odpowuiedz
3
mirek1959 2015-02-11 10:35:27
co do firm to moge napisac jest uczciwa aze trzeba maszyny myc to jest normalna czystosc pracowałem tylko 15 dni ale nie nazekałem polecam pierwsza firma co dba o sprzet polecam wszystkim zainteresowanym z Brzegu niemam zastrzezen

Mirosław Pocentek
lolo 2015-02-22 22:30:21
mirek co ty chrzanisz?2 osoby na zmianie i kiedy myć sprzęt????
marek1978 2015-02-23 22:38:57
Pan Mirek się ośmiesza pracował 2 tyg i wielce zadowolony, niech popracuje z 3 miesiące a sam zobaczy, jak mamy myć maszyny jak na cały market są 2 osoby a to duży market budowlany?
1
mirek1959 2015-03-18 07:54:07
a jesli chodzi o czystos maszyn to na umycie zawsze jest czas to jak z samochodem oci prosze nie pisac głupot ze niema czasu wystarczy trochę chęci pozdrawiam
mirek 1959 2015-03-18 07:57:45
a to ze kierownictwo dba o czystos sprzetu to duzy plus to nie czasy tamte juz mineły a na czystym sprzecie lepiej sie pracuje a przede wszystkim to wizerunek firmy
marta 2015-03-22 21:35:41
chęci człowieku nie myl chęci z brakiem czasu, masz pod sobą sklep duży jest was 2 i kiedy umyć?jakie tam tamte czasy?Ty jestes z tamtych czasow
Ryszard 2015-03-22 21:39:47
Jedyny plus to wypłta była na czas, inne sprawy pozostawie bez komentarza, Panie Mirku skoro było tak fajnie czemu tylko 2 tyg pan robił?
gosciowa 2015-03-28 17:00:41
ja pracuje tam od 3 dni,co dziwne 1szy dzień robi się za darmo niby jako przyuczenie szkoda tylko , że o tym nie mówią w momencie podjęcia pracy
flakers123 2015-04-25 11:03:48
Pan Mirek ma racie chenci wystarcza ja pracuje od 1,5 roku i zawsze znajde czas na umycie sprzentu na dodatek juz na wejsciu muwie ze pierwszy dzien jest za darmo
werret 2015-04-26 22:15:23
Flakers jak "muwisz" to nie dziwne,że nikt nie rozumie:)
powiem krótko chrzanisz facet,i to bardzo:)
2
werret 2015-06-08 15:14:41
może jak "muwi"flakers cały czas masz dzien próbny:)
Slawek 2015-06-12 16:30:22
A gdzie jest jakiś pakiet "socjalny" [ grupowe ubezpieczenie na życie ,pakiet medyczny itp ] czy w firmie zatrudniającej ponad 1500 pracowników nic takiego nie istnieje ???
7
wiola 2015-07-18 20:05:49
Nie dajcie sie idzcie na rozmowe do dyrekcji porozmawiajcie z kierownikiem ze nie dajecie rady albo zagroscie ze sie zwolnicie nie moga tak ludzmi pomiatac wyplat na czas niema co to ma byc niech sami zapieprzaja
kamed 2015-07-21 18:44:00
Wydaje mi się, że argumenty typu "bo się zwolnię" dużo nie zmienią, bo na to miejsce na pewno już kogoś mają. Tym bardziej, że nawet teraz w tej firmie można znaleźć wiele ofert pracy, i to wszystkie z Lipca więc aktualna, należy jakoś grupą się zebrać i powiedzieć co nie pasuje i co należałoby zmienić w firmie.
dzidek54 2015-09-07 13:50:29
masz rację 2 osoby na OBIEGO to stanowczo za mało
JOHAN 2015-09-09 11:53:02
Cześć wszystkim forumowiczom.
Honorata masz dużo racji facet też potrafi.Nawet za 6 zł, a ile jeszcze może pomóc.Firma taka sobie wyrzucają ją z punktów - co zrobić jak szefostwo nie utrzymuje dobrych relacji z ludźmi odpowiedzialnymi za kontrakty.
dzidek54 2015-09-13 10:59:21
a nie łaska 5.5
JOHAN 2015-09-18 08:59:22
Witam.
Pytanie na początek 5,50 czy 6,50 a może by tak normalnie za taką pracę
( przecież krasnoludki za nas sprzątania nie robią ) - normalnie to płacą
( o dziwo ) w McDonalds 12,50 - no ale praca troszkę inna. Zobaczymy co przyniosą zmiany po wyborach.

Pozdrawiam
Johan
JOHAN 2015-09-22 09:30:38
Witam
Droga Janko pewnie masz rację - emeryci do pracy a młodzi do piachu (żart może głupi ).
A kość niezgody tkwi w słowach - bo tak pracować każdy umie - to odpowiedź pracodawcy na każde zapytanie.

Mam nadzieję że po Nowym Roku coś się zmieni.
Pozdrawiam
JOHAN
dzidek54 2015-09-22 21:15:40
nie każdy idzie dorabiac, jak się ma tylko grupę bez forsy, to co ma zrobic
dzidek54 2015-10-25 12:17:11
co do kierownictwa w Krakowie to nie mam zastrzeżeń (chodzi o Panią Kasię koordynatora na Piotrków Trybunalski), mam zastrzeżenia do kierownictwa w miejscu pracy. To od nich zależy ile będziemy zarabiać i czy nas nie oszukają z godzinami
dzidek54 2015-10-25 12:20:48
miałem zapisane godziny, ale brygadzistka nie chciała słuchać, ona miała swoje zapiski
hepi 2015-11-10 10:38:07
Z tym umieraniem to nie ma żartów. Wszyscy umieramy. Emeryt nie powinien już pracować, ale proszę utrzymać się z 1200 zł miesięcznie - same opłaty miesięczne to prawie 800 zł, i co dalej. Po 35-ciu latach pracy taka emerytura? Mówią, że młodzi pracują na nasze emerytury, a ja zadaję pytanie, gdzie są nasze pieniądze zabierane prze 35 lat na ZUS? Gdybym je przez tyle lat odkładała, to byłabym dzisiaj milionerką. Dlaczego na zachodzie emerytów stać na podróż po całym świecie? Jeszcze nie wiadomo co czaka Was młodych za te X lat. Czy w ogóle będziecie mieli emeryturę. Dobrze, że nie choruję i nie muszę wydawać na lekarstwa. Pozdrawiam.
1
GłowaMała 2015-11-12 13:26:17
@torki co Ty Za głupoty wygadujesz ? Jakie dofinansowanie z Unii za niepelnosprawnych ??Dofinansowanie jest z PEFRON'u to fakt, ale dofinansowania sa tak niskie ze większość środków otrzymanych idzie na pokrycie kosztów umowy o prace - czyli opłacenie zusów. Większość takich osob przychodzi po to zeby zaraz uciec na zwolnienie, ci co pracują często robia wiecej złego niz dobrego. Psują morale zespołu bo jako jedyni maja umowe, a w pracy często robia wszystko po łebkach zasłaniając sie swoja grupa. Cierpią na tym inni pracownicy bo musza zasówać dwa razy tyle zeby nadrobić to czego nie zrobili Ci na umowach. Dodatkowo kiedy zwrócisz uwagę takiej osobie przeważnie zamiast sie poprawic i spróbować bardziej przyłożyć sie do pracy, obrażają sie i idą na zwolnienia. Wielu potrafi ciagnąć takie zwolnienia kilkanaście miesięcy. W tym momencie nie dość ze firma musi wypłacać pensje takiemu pracownikowi to w to miejsce musi zatrudnić nowa której tez musi zaplacic - interes zycia. Naprawdę
1
GłowaMała 2015-11-12 13:35:27
@dziadek54 z tego co wiem na każdym obiekcie sa listy wejść i wyjsc prowadzone przez ochronę obiektu. Nie da sie wejść i wyjsc bez wpisu. Wszelkie rozliczenia dni pracy odbywa sie w oparciu o listę wejść/wyjsc więc wydaje mi się ze jest to logiczne. Trudno by rozliczać obiekt biorąc pod uwage to co sobie pracownik zapisał - kazdy pisał by co mu wygodniej. Prosty przykład : kiedy pracownik zorientuje sie że ma 50 zł mniej pensji robi wielką awanturę. Kiedy przez blad kierownika dostanie 50 zł za duzo nawet sie nie przyzna. Bledy w rozliczeniach sie zdarzają i jest to normalne, zawsze jest to wtedy wyrównywane w kolejnej pensji. Przynajmniej u mnie tak to jest.
1
XYZ 2015-12-17 11:09:28
2 grudnia był mój pierwszy dzień jako sprzątaczka w nowo otwartej galerii. Jedna osoba na zmianie. W pierwszy dzień wypełniałam kwestionariusz, na którym miała powstać umowa. Z przyczyn braku porozumienia z jedną osobą zwolniłam się po 12 dniach. Dzwoniłam do kierownika i mówiłam jaka była sytuacja. Doszły mnie wcześniej słuchy, że wypłata będzie w styczniu, to się go pytam czy będę musiała czekać aż do stycznia, powiedział, że nie. Po dwóch dniach dzwonię do kierownika czy jest możliwość by w najbliższym czasie wypłacił mi pieniądze za przepracowane dni, powiedział, że nie ma takiej możliwości, że wypłata dopiero po miesiącu, czyli w styczniu. Różne opinie na temat tej firmy słyszałam, głównie mało pozytywne, zwłaszcza jeśli chodzi o wypłacanie pieniędzy. I teraz pytanie, czy jest możliwość, że nie wypłacą mi w ogóle? Żadnej umowy nie wypełniałam, nie dostałam kopii kwestionariusza. Nic. I teraz jeśli w styczniu dojdzie do wypłaty to czy mają prawo w ogóle mi nie wypłacić bo w końcu pracowałam jakby nie patrzeć bez umowy, na czarno. Proszę o odpowiedź jeśli ktoś był w podobnej sytuacji.
pracownik 2015-12-18 11:38:51
wyplacaja na pewno wszystko. fakt ze czasami pozniej. w umowie jest pisane ze wyplata nawet do 30 dni po zakonczeniu miesiaca pracy wiec jak pracowalas w grudniu to oni to zlicza dopiero na koniec grudnia i w styczniu wyplaca.no chyba ze mialas umowe o prace to wyplata zawsze jest miedzy 8 a 10 kazdego miesiaca
XYZ 2015-12-18 17:54:18
Z tym że nie podpisywałam żadnej umowy. Wypełniałam tylko kwestionariusz, a tam było o wypłacie tylko oświadczenie, że wiem jak będą wypłacać. Miałam mieć umowę o dzieło.
O 2016-01-13 12:03:22
13-ego grudnia zwolniłam się z pracy, do tej pory nie otrzymałam pieniędzy.
xyxyx 2016-01-17 22:10:45
FIRMA MOŻE JEST OK.,ALE PANI KIEROWNIK REGIONALNA KASIA NIE.OSZUKUJE NA GODZINACH,DOPISUJE JE SWOJEMU MĘŻOWI I NIE TYLKO.NIE ROZMAWIA Z PRACOWNIKAMI TYLKO ZAWSZE Z BRGADZISTKĄ.NIE MOŻNA SIĘ Z NIĄ DOGADAĆ CO DO DNIA WOLNEGO,KAŻE JEZDZIĆ NA INNE OBIEKTY,I ZA TE GODZINNY NADLICZBOWE NIE PŁACI.CIEKAWE DO KOGO TE PIENIĄDZE IDĄ.JEDNYM SŁOWEM OSZUKUJE PRACOWNIKÓW JAK I FIRMĘ.
3
TraCer 2016-01-31 19:43:20
Porażka ... może i wypłata na czas itp ale wieczne mobingowanie przez pracowników obi jak i grożenie przez kierowniczkę regionalną zwolnieniem pracownika jeżeli zgłosci gdzie kolwiek fakt mobingowania jest śmieszny i tragiczny ... tak samo gdy każą ci używać ubrań roboczych " po kimś "
2
Fisz 2016-03-11 23:01:06
Jestem a raczej juz byłem pracownikiem tej firmy , niestety ale nie mogę napisać o niej nic dobrego.Pracownik z orzeczeniem o niepełnosprawności nie może się rozchorować , bo jest afera że się nie chce robić , a jak tu pracować skoro Ci zdrowi emeryci wykorzystują tych chorych ? i fizycznie i psychicznie , żaden zdrowy nie wytrzyma , a co dopiero chory ?cały czas mają jakieś ale , bo Ty masz umowę o pracę , a ja zlecenie , ja w tej firmie zostałem sam z umową o pracę a trzy miesiące temu jak się przyjmowałem było nas trzech .Jeśli chodzi o mnie to nie polecał bym pracy w tej firmie osobą z orzeczeniem o niepełnosprawności.
2
Ciekawy 2016-03-12 14:36:39
Witam, czy ktoś może był u nich na stażu w biurze ??
gosia 2016-03-16 11:42:12
nie zgadzam sie z twierdzeniem ze osoby z grupa robia wszystko po lebkach to wlasnie my zasuwamy jak dzikie woly bo wy macie wszystko w nosie . Macie wolne weekendy a my gozik ja pracuje w tesco od grudnia i mialam tylko jeden weekend wolny do dnia dzisiejszego a inna pani ktora ma w dodatku umowe o dzielo tylko w marcu miala az 2 weekendy wolne . Poza tym nalezy mi sie pol godziny przerwy a kierownictwo wiele razy juz po 10 minutach za mna dzwoni zeby isc np na sklep bo kto inny nie wyrabia a ja co mam grupe i czesto zle sie czuje a mimo to zasuwam jak glupia a inni w tym czasie albo na fajke albo pogaduchy
4
maciek 2016-06-22 13:10:51
Firma MAXUS wykorzysta ciebie a potem zwolni ostrzegam przed nią nie polecan
3
jola 2016-07-16 16:17:26
do maciek ;zgdzam się w 100 a nawet 120 % wykorzystaja i sam odejdziesz ...bo nie ma sensu marnować swojego czasu na prace w tej firmie ..szukajcie pracy z oreczeniami w firmach gdzie za cały etat pracyje sie po 5-6 godzin a nie 8 i to zmianowej a najlepiej jeszcze w weekendy.......i niby dzien wolny którego nie masz bo ludzie wciąż odchodza i nie masz kiefy wybrać a za sb której ci nie oddadzą to nie zapłacą również .....szkoda waszego czasu ..znajdźcie sobie fajnych pracodawców ;)
3
ja 2016-09-07 15:51:45
a co powiecie o praktykach w kadrach i księgowości? Też wykorzystują?
1
Marko 2016-09-09 03:29:35
ja pracuję w firmie Maxus już ponad 5 lat i jestem zadowolony, jeżeli ktoś nie wywiązuje się ze swoich obowiązków to ponosi tego konsekwencję. Tak jest w każdej firmie. Firma Maxus jest rzetelna, wypłaty są na czas , jeżeli wszystkie dokumenty są podpisane i na czas dostarczone do biura, to nie ma mowy o spóźnieniu wypłaty. Pa za tym w umowie pisze , że pracodawca ma czas wypłacić wynagrodzenie do końca miesiąca a wypłata zazwyczaj jest wcześniej.Warunki pracy są jakie są, wszędzie trzeba pracować. Jeżeli ktoś cały czas się nakręca i nakręca innych negatywnie do pracy, czy pracodawcy to potem nikomu nie chce się pracować. Trzeba być pozytywnie nastawionym a wtedy wszystkim będzie pracowało się lepiej. Zwróćcie uwagę, że to pracownicy notorycznie zawalają i nie przychodzą do pracy! dlatego musicie pracować więcej i, dłużej bo praca musi być wykonana. Pomóżcie stworzyć u siebie na obiekcie dobry zespół ludzi, odpowiedzialnych, rzetelnych, takich na których można liczyć a wszyscy będziecie zadowoleni . Życzę wam więcej pozytywnej energii, nie traćcie jej na narzekanie bo to nic nie da. Poczujcie się gospodarzami na swoim obiekcie. O problemach rozmawiajcie ze swoim kierownikiem, na pewno pomoże wam go rozwiązać. Ja mam kierowniczkę , dla której nie ma problemu, nie do rozwiązania - Kraków,


pozdrawiam,
miś 2016-09-11 15:32:34
do aleksander nie wierz w to co ci opisał marko pracowałem w tej firmie i nie jest cukierkowo i z wypłatami na czas ,ponieważ jest to chore aby osoby na umowę zlecenie otrzymywały wypłatę po przepracowanym miesiącu do 31 następnego miesiąca ,czyli czekasz 1 miesiąc na wypłątę w tej firmie z 7 kiedyś handlowców ostał sie jeden z układami ......ostatni dyrektor handlowy zwolnił sie po 3 miesiącach ...dlaczego właśnie bo to taka firma....kierownicy regionalni odchodzą dlaczego ,bo w tej firmie tylko sie tnie oczywiście twoją wypłatę ,bo kierownik czy brygadzista na obiekcie nie pracuje jak należy konsekwencje ponosisz ty...w/g zasady obiecanki cacanki a głupiemu radość , ja tylko słyszałem ile mam mieć obcięte co miesiąc i inni kierownicy-brygadziści obiektów ,dla przykładu jak poprzednia firma dawała 4 pracowników na obiekt maxus daje 2 i prosze pałuj sie człowieku,jako regionalny jesteś brygadzistą,sprzątaczka ,kierownikiem obiektów,zawsze obiecuje przepięknie ...nawet pierwszą wypłąte otrzymasz całą na efekt zachęty a póżniej zabawy w ucinanki ........najlepsze są raporciki telefoniczne ...masz cały dzien na połączeniach z góra non stop i pieprzenie o szopenie,masz się tłumaczyc czemu nie ma ludzi= a nie ma non stop bo sa stawki jakie są ........acha i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie umowa o prace bo resztę dostaniesz na zlecenie,zlecenia....aby było z czego ciąć a jakie premie .....chyba jak sobie kwotę narysujesz na papierze i oprawisz w ramki.......chcesz spróbuj twoje życie prywatne nie bedzie istniało ....nawet samotni wymiękają ,poniewaz nie jest szanowany twój czas priv w ogóle ..... i jak wyżej nie stworzycie sobie super zespłu bo stawka jest jaka jest a w dodatku ludzie którzy sa nie nauczeni są pracy .....stoje brudne,maszyny brudne to jest małe cos ...ale teraz proszę nauczyć ludzi pracy,któzy do tej pory mieli hy life....
2
kaya 2016-09-11 15:43:30
bo kierowniczka ubiera strój sprzątaczyka i sprząta ,dlatego nie ma problemu ;)
ing 2016-09-11 16:24:05
do aleksander nie wierz w to co ci opisał marko pracowałem w tej firmie i nie jest cukierkowo i z wypłatami na czas ,ponieważ jest to chore aby osoby na umowę zlecenie otrzymywały wypłatę po przepracowanym miesiącu do 31 następnego miesiąca ,czyli czekasz 1 miesiąc na wypłątę w tej firmie z 7 kiedyś handlowców ostał sie jeden z układami ......ostatni dyrektor handlowy zwolnił sie po 3 miesiącach ...dlaczego właśnie bo to taka firma....kierownicy regionalni odchodzą dlaczego ,bo w tej firmie tylko sie tnie oczywiście twoją wypłatę ,bo kierownik czy brygadzista na obiekcie nie pracuje jak należy konsekwencje ponosisz ty...w/g zasady obiecanki cacanki a głupiemu radość , ja tylko słyszałem ile mam mieć obcięte co miesiąc i inni kierownicy-brygadziści obiektów ,dla przykładu jak poprzednia firma dawała 4 pracowników na obiekt maxus daje 2 i prosze pałuj sie człowieku,jako regionalny jesteś brygadzistą,sprzątaczka ,kierownikiem obiektów,zawsze obiecuje przepięknie ...nawet pierwszą wypłąte otrzymasz całą na efekt zachęty a póżniej zabawy w ucinanki ........najlepsze są raporciki telefoniczne ...masz cały dzien na połączeniach z góra non stop i pieprzenie o szopenie,masz się tłumaczyc czemu nie ma ludzi= a nie ma non stop bo sa stawki jakie są ........acha i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie umowa o prace bo resztę dostaniesz na zlecenie,zlecenia....aby było z czego ciąć a jakie premie .....chyba jak sobie kwotę narysujesz na papierze i oprawisz w ramki.......chcesz spróbuj twoje życie prywatne nie bedzie istniało ....nawet samotni wymiękają ,poniewaz nie jest szanowany twój czas priv w ogóle ..... i jak wyżej nie stworzycie sobie super zespłu bo stawka jest jaka jest a w dodatku ludzie którzy sa nie nauczeni są pracy .....stoje brudne,maszyny brudne to jest małe cos ...ale teraz proszę nauczyć ludzi pracy,któRzy do tej pory mieli hy life....PLANOWANY URLOP nie istnieje jeżeli góra ci powie że masz zostac wówczas zwolniło się stanowisko kierownika regionalnego ,bo nikt nie da sobie wejśc na głowę ..,,ileż można........pamietajmy o tym że należy się szanować i dopóty dopóki osoby które prowadzą firmy nie zaczną szanowac ludzi na wszystkich stanowiskach nie będą miały ludzi do pracy i niech tak pozostanie.....
2
ing 2016-09-11 16:28:38
do aleksander nie wierz w to co ci opisał marko pracowałem w tej firmie i nie jest cukierkowo i z wypłatami na czas ,ponieważ jest to chore aby osoby na umowę zlecenie otrzymywały wypłatę po przepracowanym miesiącu do 31 następnego miesiąca ,czyli czekasz 1 miesiąc na wypłątę w tej firmie z 7 kiedyś handlowców ostał sie jeden z układami ......ostatni dyrektor handlowy zwolnił sie po 3 miesiącach ...dlaczego właśnie bo to taka firma....kierownicy regionalni odchodzą dlaczego ,bo w tej firmie tylko sie tnie oczywiście twoją wypłatę ,bo kierownik czy brygadzista na obiekcie nie pracuje jak należy konsekwencje ponosisz ty...w/g zasady obiecanki cacanki a głupiemu radość , ja tylko słyszałem ile mam mieć obcięte co miesiąc i inni kierownicy-brygadziści obiektów ,dla przykładu jak poprzednia firma dawała 4 pracowników na obiekt maxus daje 2 i prosze pałuj sie człowieku,jako regionalny jesteś brygadzistą,sprzątaczka ,kierownikiem obiektów,zawsze obiecuje przepięknie ...nawet pierwszą wypłąte otrzymasz całą na efekt zachęty a póżniej zabawy w ucinanki ........najlepsze są raporciki telefoniczne ...masz cały dzien na połączeniach z góra non stop i pieprzenie o szopenie,masz się tłumaczyc czemu nie ma ludzi= a nie ma non stop bo sa stawki jakie są ........acha i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie umowa o prace bo resztę dostaniesz na zlecenie,zlecenia....aby było z czego ciąć a jakie premie .....chyba jak sobie kwotę narysujesz na papierze i oprawisz w ramki.......chcesz spróbuj twoje życie prywatne nie bedzie istniało ....nawet samotni wymiękają ,poniewaz nie jest szanowany twój czas priv w ogóle ..... i jak wyżej nie stworzycie sobie super zespłu bo stawka jest jaka jest a w dodatku ludzie którzy sa nie nauczeni są pracy .....stoje brudne,maszyny brudne to jest małe cos ...ale teraz proszę nauczyć ludzi pracy,któzy do tej pory mieli hy life....
1
panda 2016-09-11 20:00:53
wykorzystuja wszystkich i wszędzie ,panią z działu kadr zwolniono ponieważ jako osoba niepełnosprawna przyniosła od lekarza że może pracowac 7 godzin i już nie pracuje ...dlatego proszę sobie wyobrazić co to jest za firma .......
1
inn 2016-09-13 08:00:49
do An to jak super to idź ,zadajesz pytanie na jakiej wysokości sa dyrektorzy operacyjni....... i tym mnie rozbawiłaś -piaskownica.
Julia 2016-09-13 10:06:35
Jest oferta na kadrową. Ile się zarabia ? Jak atmosfera ?
zorg 2016-09-14 17:30:46
do emilka tak jest dużo ogłoszen bo jest bardzo duża rotacja ludzi na wszystkich stanowiskach pracy,tłumacząc na język polski każdy szuka innej pracy ,gdzie indziej..
Jak 2016-10-08 20:44:30
W tym momencie z tego co wiem potrzebni są asystenci tutaj od marketingu, moja kumplela pracuje tam dwa lata i sobie bardzo chwali tę pracę i poleca.
niezmordowany 2016-11-06 06:30:51
pracuje w tej firmie już jakiś czas,
zdanie już dawno sobie wyrobiłem. Jeśli chodzi o zarobki to wszystko zależy w jakiej miejscowości sie pracuje.
Atmosfera w pracy; zależy kto jest twoim kierownikem a znam paru takich co po mordzie bić i patrzeć jak puchnie, reszta ok
wypłaty; zawsze na czas
Ogólnie rzecz biorąc nie uważam tej firmy za najgorszą, psują ją tylko niektóre osoby a biuro nie potrafi wyciągnać wniosków dlaczego na pewnych obiektach wciąż brakuje ludzi
Zostaw swoją opinię o MAXUS Cleaning Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAXUS Cleaning Sp. z o.o.