P.H.T. Prymus AGD Ślażyńscy

Wolanów

Opinie o P.H.T. Prymus AGD Ślażyńscy

kwiatek123 2016-01-19 12:51:36
Odpowiedz do rozenthal: jesteś śmieszna 1800zł to chyba za ponad 200h.Przeważnie ludzie zarabiają do 1500zł max,a jak masz mniej godz to jeszcze mniej.Najniższa krajowa się zwiększyła a jakoś nie widzę podwyżek i tych obiecywanych premii.Ja i wszyscy moi znajomi wiemy swoje,w tej firmie jest mega wyzysk ludzi.
xxx 2016-01-20 10:54:57
po pierwsze
to jakie dyrektorki
to sa zwykle sklepowe nazywac ktore awansowaly na r e g i o n a l n e a nie zadne dyrektorki a dyrektorem to mozemy nazywac szefa

po drugie
to ja np jestem na umowie na 1 rok i nie przypominam sobie zebym zarobila wiecej niz nzjnizsza krajowa
owszem jak masz nadgodziny to za jedna placa 7.5

PRACOWNIK 2016-01-20 11:23:32
Witam Cię "Kwiatku123" skoro taka jesteś zgnębiona i nie zadowolona to co jeszcze robisz w Tej firmie, idzie męczyć innego pracodawcę swoim negatywnym nastawieniem, dla Twojej wiedzy najniższa krajowa w roku 2016 wynosi 1355,69, a może warto by było się wziąć do pracy i pokazać że potrafi się coś więcej, żeby Pracodawca awansował Cię na wyższe stanowisko i odpowiednio Cie nagrodził. Choć z tego co wypisujesz wynika że pracować Ci się nie chce ale kasy to chciałabyś całą furę najlepiej za nic. Doradzam odejście z kiepskiej firmy i życzę powodzenia. Nie wypisuj więcej tych bredni.
Monia 2016-01-20 15:37:58
Minimalna pensja wzrosła ale od poczatku 2016 r.Trudno zebyś zauwazyla zmiany jak jeszcze w tym roku nie bylaś rozliczana i nie wzielaś pensji.Pracuje w tej firmie kilka lat i nie spotkalam sie z tym zeby ktos premi nie wyplacil.Wiekszosc opini nie pokrywa sie z prawda.Nie wiem dlaczego i komu zalezy na tym zeby oczerniac firme.Czy czesc opini nie jest pisana pod wplywem emocji przez ludzi ktorzy stracili prace i jest im z tego powodu przykro?Mysle ze jakby byli dobrymi pracownikami zapewne dostaliby nowa prace i nie mieli by czasu i ochoty na wyladowywanie sie na bylym pracodowcy.
morfeusz 2016-01-23 21:40:36
Alicjo zgadzam się z Tobą w 100%, i zgadzam się również z tym, że większość pracowników, którzy pracowali w tej firmie mają takie zdanie jak mówisz - podkreślam słowo większość, żeby osoby które mają za zadanie pisać o firmie dobre opinie nie czepiały się wypowiedzi. Pracownicy pracują po 10 h dziennie, ci z orzeczeniem pracują tak samo jak zdrowi!!! - a według Kodeksu Pracy mają pracować 7 h!!!, na hurtowni jest za zimno, sprzedawcy noszą rękawiczki, w niektórych sklepach również oszczędzają na ogrzewaniu, organizacja i zarządzanie firmą na poziomie -1, firma ma taki potencjał, że mogłaby naprawdę zarabiać 3x większe kokosy, i traktować ludzi normalnie, a i dla innych - bardzo duża rotacja w firmie, zawsze świadczy o tym - że to z pracodawcą jest coś nie tak - a nie pracownikiem!!! ale firma Prymus najwidoczniej nawet nie zna pojęcia rotacji!
pracownik 2016-01-23 21:54:31
Pozytywne opinie o prymusie są naprawdę śmieszne, a poziom wypowiedzi wskazuje naprawdę kto je pisze. Ja nie pracuję już w Prymusie i narzekać nie muszę, ale przestrzegam osoby, które rozważają pracę w tej firmie, już po okresie próbnym pojawiły się objekcje z mojej strony i należało ich posłuchać, zero organizacji, zarządzania, wyzysk, brak szacunku, jedyna zaleta to wypłata pensji na czas, minus - niestety w kopercie. Największy plus pracy w tej firmie, docenia się każdą inna firmę - bo zawsze może być gorzej w Prymusie ;) A nie polecam pracy w tej firmie zarówno pracownikom sprzedaży, hurtowni jak i biurowym ;) wszędzie to samo g*
tulipan 2016-01-24 12:06:36
Zgadzam się z opiniami Alicji i Morfeusza macie rację praca przede wszystkim opierała się na wyzysku ludzi pracujących w tej firmie.Szef robi oszczędności kosztem pracowników,a sam się rozwija i rozwija swoich synów którzy nie mają pojęcia o prowadzeniu i zarządzaniem firmy.Jak będą dalej tak postępować to nikt nie będzie chciał u nich pracować.Można pisać i pisać ale po co się denerwować i przypominać sobie jaki jest tam wyzysk i brak szacunku dla drugiej osoby.Podsumowując absolutnie nikomu nie polecam pracy w tej firmie.
OPTYMISTKA 2016-01-25 19:51:57
A JA SIE NIE ZGADZAM Z WASZYMI WYPOWIEDZIAMI
PRACUJE W JEDNYM ZE SKLEPOW PRYMUS -AGD I JESTEM ZADOWOLONA
PRACA 8 H DZIENNIE ,DNI WOLNE MAM,PRZERWE MAM ,ZAPALIC PAPIEROSA MOGE:)WYJSC PRYWATNIE JAK TRZEBA TEZ WSZYSTKO JEST KWESTIA DOGADANIA TYLKO TRZRZEBA ROMAWIAC ....ROBIE TO CO LUBIE I JESTEM SZCZESLIWIA MIMO ZE MIAŁAM INNE OFERTY ZOSTAŁAM TU:) NAPRAWDE POLECAM
,
vvv 2016-01-29 17:57:00
chyba jestes z jakiejs pipidowy skoro tam pracujecie po 8 godzin i nie macie kamer skoro mozesz wychodzic na fajke albo jestes kierownikiem i ci w o l n o
bo kto ci zwroci uwage
my na przyklad swojej nie mozemy zwracac uwagi bo nas zwolni wiec siedzimy cicho a oni robia z nami co chca
ale nicc nie mozemy zrobic jak chcemy pracowac nawet nie ma sie do kogo poskarzyc
PRACOWNIK 2016-01-30 09:20:12
"vvv" moja droga zawsze możesz pójść do Kierownika Regionalnego lub do Właściciela, nie wierzę że nie ma się komu pożalić, pracuję w Tej firmie szmat czasu i nigdy nie miałam problemu z rozmową z przełożonymi, jeśli pracujesz uczciwie. Wiem że na wszystko znajdzie się sposób na normalne załatwienie problemu wystarczy tylko chcieć rozmawiać. Musisz wiedzieć że Kierownik sklepu jest też człowiekiem, czasem ma prawo popełnić błąd, jeśli on nad używa swojego stanowiska powinnaś zgłosić to do osoby wyższej stopniem, jeśli ona nie pomoże powinieneś zgłosić to Właścicielowi. Naprawdę monitoring nie jest po to żeby zgnębić pracowników, on tylko ma pomóc w zarządzaniu. Ja też pracuję pod kamerami jak większość pracowników w sieciach handlowych i uwierz że wcale mi to nie przeszkadza, jak chcę wyjść zgłaszam to Regionalnej i jeszcze nigdy mi nie odmówiła, jak wychodzę 3 razy dziennie na papierosa na 3 minutki to też nic się nie dzieje. Jak widzisz da się wszystko załatwić tylko trzeba być szczerym w oczy a nie wypisywać to wszystko na internecie. Nikt w tej firmie nikogo nie przeszkadza. Jest dużo pracy ale jeśli się lubi to co robi to żaden monitoring nie jest przeszkodą.
vvv 2016-02-01 10:59:04
a ja wiem swoje
regionalna tez zawsze trzyma z kierowniczka
a zwykly pracownik jest od czarnej roboty i nie maa prawa sie skarzyc
a szef no coz - on takimi sprawami nie zawraca sobie glowy
PRACOWNIK 2016-02-04 13:42:19
Skoro jesteś pewna że nie da się nic zrobić napisz z jakiego jesteś regionu, a ja osobiście porozmawiam z osobą która jest Kierownikiem na tym terenie żeby zwróciła uwagę na relacje w zespole
Hahah 2016-02-10 22:00:24
- LUDZIE PAMIĘTAJCIE ŻE WSZYSTKIE DOBRE OPINIE W INTERNECIE PISANE NA TEMAT PRODUKTU, FIRMY CZY USŁUGI - SĄ PISANE PRZEZ CAŁY SZTAB OSÓB KTÓRE MAJĄ POPRAWIAĆ WIZERUNEK FIRMY CZY PRODUKTU - SMUTNE ALE PRAWDZIWE - WIEM BO PRACUJE W PR I NIE WIERZE JUŻ W NIC CO PISZĄ NA BLOGACH I FORACH. TAKŻE W PRZYPADKU PRYMUSA - JESLI 3/4 OPINII JEST ZŁYCH POWINNO WAS TO BARDZOOOO ZASTANOWIĆ - BO TO W ZASADZIE JEST 100% OPINII ZŁYCH.
1
PRACOWNIK 2016-02-11 11:35:13
"Hahah" nie rozumie skoro jest Ci tak źle w PR to co jeszcze tu robisz, świat stoi przed Tobą otworem a ty się tak męczysz w kiepskiej firmie. Mi pracuje się bardzo dobrze, mogłam się wiele nauczyć bez stresu. W poprzedniej firmie w której pracowałam postawiono mnie na stanowisku i kazano pracować, tu cały czas mogę liczyć na pomoc koleżanek. Zarzucasz ludziom że piszą nie prawdę a ty piszesz uczciwie?????? Według mnie i wielu zadowolonych pracowników kłamiesz i opluwasz firmę niesprawiedliwie. Nie wiem czy wiesz że możesz kogoś skrzywdzić nawet nie chodzi o właścicieli ale o współpracowników, zastanów się żeby Twoje okropne kłamstwa nie odwróciły się przeciwko Tobie. Ja lubię to co robię i nie pozwolę obrażać firmy w której pracuję.
franek PR -HR 2016-02-15 19:32:40
A ja pracuje w HR i jestem po studiach :) które nic mi de facto nie dały moja żona pracuje w Prymusie w Radomiu i jest zadowolona ......
Wiem jedno że hejterów jest masa w necie i niezadowolony będzie szukał ZEMSTY
bo mu co nie poszło a zadowolony zostawi to dla siebie i nie będzie się tym chwalił w necie.......
Jednakże jeżeli mamy tu specjalistę od PR czyli wizerunku firmy (powyżej wpis HAHAh) to nie jest on na tym forum bez powodu i tak jak jest PR - pozytywny To tak samo jest CZARNY PR który polega na zwalczaniu konkurencji , obczernianiu,pokazaniu firmy w jak najgorszym swietle .... a dlaczego bo SĄ INNE FIRMY KTÓRE ZA TO ZAPŁACĄ !!!!!!!!! LUDZIE TE WPISY TO PRAWDOPODOBNIE JEDNA WIELKA BREDNIA TE POZYTYWNE NEUTRALNE czy NEGATYWNE
Aga 2016-02-20 20:03:22
Pracuje 7 miesięcy w Prymusie na sklepie -chwalę sobie tę robotę - zarabiam do ręki około 1400 plus premię czasami to nawet trzy , cztery stówki jest niezle
podpisałwm odpowiedzialnosc materialną - ostatnio nam zginol kubek za 6 zl na sklepie czy wiecie co potem przy remamencie ??? bo w systemie nam brakuje 1 sztuki
mm 2016-02-23 10:38:57
Zgadzam się w 100%.U nas pracownik jest na sklepie nikim to pani kierowniczka jest panem i władcą jej polecenia musza być wykonywane bez żadnej dyskusji nie ma wychodzenia na papierosa czy przerwę bez pytania tylko ONA może nie można jej zwrócić uwagi bo straszy zwolnieniem szefem albo regionalną. Podkreśla że często się z nimi kontaktuje i dziewczyny się boją odezwać bo każdej zależy na pracy.Pracowników tez sobie dobiera takich którzy się jej nie stawiają i dalej robi co chce a kto się odezwie wiadomo że długo nie popracuje. Wiem że wiele osób straciło przez nią pracę bo szef polega tylko na jej opinii.
mag 2016-02-23 14:06:12
HA HA DOBRE
mag 2016-02-23 14:08:33
HA HA DOBRE
mamusia 2016-02-24 13:04:35
W tej firmie jest tak że jak masz jakieś niedobory braki które wylapiesz to trzeba ich zgłosić do regionalnej żeby wyjaśnić .... i wtedy jesteście kryte
Lepiej nie czekaj do remamentu tylko zgos tak samo jak ze stluczkami
Ja na swoim sklepie zgłaszam od ręki i zazwyczaj wszystko wychodzi ok.
1
Monia 2016-02-24 13:19:54
Ja pracowałam 2 lata jako sprzedawca i potem 6 miesięcy jako kierownik sklepu.....
A potem modliłam się żeby wymixowac się z tego.
Zostań kierownikiem sprzedawców gdzie podwładne będą twoimi koleżankami. ........
Ale dałam radę chociaż czasami musze być suką dla sprzedawców koleżanek
O firmie Prymus i właścicielach nie mogę powiedzieć złego słowa.
1
marzyciel_na_dr 2016-02-25 13:43:02
Jezu po to są opinie żeby czytać. Na Gowork.pl są przeważnie pisane przez ludzi, którzy przeszli przez [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lażyńskiego.

Idziesz do pracy, pracujesz 7dni i wołasz umowę, nie żadne tam obiecanki tylko to co masz na papierze bo z pod stolu to fikcja, premie nadgodziny to fikcja
IVUV 2016-02-25 14:24:31
Hej - jedli zastanawiacie się czy zmienić pracę na inną, zapomnijcie o prymusie i zapomnijcie o tym, że złe opinie wypisuje nieuczciwa konkurencja bo Prymus nie ma ma konkurencji - bo jest daleko w tyle za firmami sprzedającymi podobne produkty - ma potencjał ale zarządzanie do s... nikt nie miałby celu także firmę oczerniać. Cieszę się, że nie pracuje w tej firmie już i odradzam innym. Zwróćcie uwagę, że jeśli pracownicy są zadowoleni z pracy w firmie - firma nie posiada aż takiej ilości złych opinii. Jeśli przestrzegę choć jedną osobę przed pracą w tej firmie - będę dumny z tego.
zuza 2016-02-25 16:50:48
racja ale co do nie których kierowniczek miała bym zastrzeżenia byłam ostatnio na sklepach w regionie woj,Lubelskiego szok po prostu nie wiem po co im ten identyfikator z napisem kierownik niech szefostwo troszkę szerzej spojrzy na nich okiem wielkiego brata bo co nie które usiadły na laurach nie wydają paragonów a co do sklepów i prymusa wszystko jest ok
marta 2016-02-25 17:01:59
co do firmy prymus to nie ma się nic do zarzucenia tak jak i szfostwa z wyjątkiem co nie których osób jestem klientem w tym sklepie a nie które osoby z napisem kierownik to nie do tego ten identyfikator zero mobilności zero paragonu jakaś kombinacja za dużo chyba już siedzą w tym usiadły na laurach co nie które to powinny być zwolnione bo się nie nadają
baba 2016-02-25 17:11:12
jest ok
xxx 2016-02-25 18:55:26
NO BO GDZEZBY INACZEJ
JAK KIEROWNIK MOZE POWIEDZIEC COS ZLEGO NA SZEFOSTWO
I TAK WLASNIE POTWIERDZA SIE TO ZE SPRZEDAWCA TO ROBOL DO ROBOTY KTORY NIE MA NIC DO POWIEDZENIA
A KIEROWNIK TO TAK JAK NAPISAŁ POPRZEDNIK CYTUJE BYC S U K Ą
baba 2016-02-25 20:54:08
jetem zwykłym klientem tego sklepu i jestem zadowolona
janek 2016-02-26 10:32:03
pracowałem na hurtownii 10 miesięcy na magazynie - miałem kierowniczke działu nad sobą - ale była człowiekiem i rozumiała życie , chodziło się na papieroska , kawę a w poniedziałek na kacu - nikt tego nie liczył -robota lekka i czysta. teraz robie przy kostce brukowej i tam jest zapierdol mega... ręce długie że na stojąco można trawę rwać :)
Dobrze wspominam pracę w Prymusie - dostałem wszystko na co się umawiałem.
Kasa na czas umowa , badania ...
Raz zawadziłem auto i upiekło mi się i szeryf odpuścił mi a chłopaki podmalowali na garażu.
Pozytyw dla tej firmy
Izka 2016-03-01 20:07:52
Witam mam pytanie do sprzedawców prymasa. Ile miesięcznie wyciąganie? I czy Kończyce pracę jak powinniście czy czestro zdarzają się jakieś nadgodziny
Izka 2016-03-01 20:27:56
Witam mam pytanie ile sprzedawca ma na h? ile wyciagacie miesięcznie i czy Kończyce pracę tak jak powinniście czy często zdarzają się jakieś nadgodziny?
klient 2016-03-01 22:25:23
Jestem stałą klientką w sklepie prymus w Za....iu znam z widzenia pracowników i kierownika choć ostatnio nie zauważyłam identyfikatora z napisem kierownik - może spadła ze stołka pracownice są dość miłe i pomocne za każdym razem zostaje obsłużona ale od jakiegoś czasu atmosfera tam jest dość napięta Byłam światkiem kiedy to kierownik krzyczał dość głośno na jedną z pracownic na sklepie przy Klienach dość niezręczna sytuacja bo tak nie powinno być nie wiedziałam gdzie sie podziać żal mi było tej dziewczyny miała łzy w oczach Innym razem słyszałam na zapleczu rozmowę a raczej naśmiewanie się z pracownic nie powtórzę bo z ego sklepu na pewno ktoś to czyta i nie chciałabym sprawić nikomu przykrości też była to kierowniczka z jakąś inną dziewczyną Ta kobieta w ogóle nie powinna być absolutnie kierownikiem powinno się ja dyscyplinarnie zwolnić nie wiem czemu pracownice nic z tym nie robią nie skarżą się wyżej Czy na takich ludzie nie ma sposobu ??
zglupialas kobieto?? 2016-03-02 14:13:02
To co czytam to chyba glupi zart. Ty kobieto jestes albo glucha albo niedorozwinieta. Twierdzisz ze znasz sprzedawcow i kierownika tego sklepu. To powinnas wiedziec ze taki kierownik sklepu jaki jest w sklepie w zamosciu moglby byc na kazdym sklepie i tylko mozna zazdroscic sprzedawczyniom ze sklepu. Umie rozmiawiac z kolezankami nie wynosi sie z tym ze jest kierownikiem.
Mnie az szlak trafia gdy czytam takie wypociny jakiejs dewotki". Zmadrzej kobieto!!!!!
Cicho-sza 2016-03-02 20:42:23
Uuu powiało sarkazmem!!!!
Ktos tu komuś swinki podklada
gfd 2016-03-02 21:25:44
"Twierdzisz ze znasz sprzedawcow i kierownika tego sklepu. To powinnas wiedziec ze taki kierownik sklepu jaki jest w sklepie w zamosciu moglby byc na kazdym sklepie i tylko mozna zazdroscic sprzedawczyniom ze sklepu" - powrót do szkoły podstawowej by się przydał, radziłabym podszkolić się z języka polskiego jeśli z matmy jesteś tak samo w tyle i prymusie w prymusie to nie chciałabym cie na kasie zastać he he żenada
Żenada 2016-03-03 07:21:49
Na etapie podstawówki to sa Wszystkie osoby które oczerniaja Firmę i praciwnikow
No niestety ale inteligentna osoba nie poniży sie do tego stopnia
xxx 2016-03-03 18:53:48
ŚWIADKIEM a nie ŚWIATKIEM proponowałabym poczytać ksiażki przyjemne, a zarazem pożyteczne ,,,
xxxx 2016-03-04 21:23:33
nie tam jest jak w raju wszędzie do bani a tam idealnie zupełnie inaczej niż wszędzie powodzenia
Ciekawe 2016-03-06 01:23:59
Ciekawa czy właściciele firmy zdają sobie z tego sprawę jak ich synowie zarządzają sklepami jak pracownicy są traktowani, jakie dostają umowy. Regionalne bajerują nowe pracownice zapewniając umowy o prace, po otwarciu sklepu umów dalej nie ma, mają być później, nagle z umowy o prace schodzi na umowę o dzieło bo nie można się narażać na koszty, zatrudnianie przez staże z urzędu pracy. Co to ma być ? Dziewczyny rezygnują z innej pracy bo myślą że w Prymusie będą dużo lepsze warunki, a po paru dniach, tygodniach żałują.
2
rgfr 2016-03-06 16:48:37
mało ci argumentów poczytaj wyżej niżej i gdziekolwiek awanse phi z choinki się urwałaś ?????
ZOSKA 2016-03-12 22:11:07
tylko IDIOCI chwalą się publicznie zarobkami i osoby dla których najważniejsze są pieniądze -Materialisci-
A gdzie inne wartosci pieniądze nie są najważniejsze ... widocznie nie dla wszystkich wypisujecie bujdy internetowe
Do kwiatek 123 widzę że to kolejny twój wpis : proponuję porozmawiać z włascicielem i przedstawić swoje bóle
Ja tak zrobiłam i pozytywnie odbieram osoby zarządzające WSPÓLNIE ZNALEZLISMY ROZWIAZANIE
A JAK BRAK CI ODWAGI TO PISZ PRZEZ NAJBLIZSZE 12 MIESIĘCY NEGATYWNE WPISY LUB SIĘ ZWOLNIJ Z PRACY W RADOMIU BEZ PROBLEMU ZNAJDZIESZ ROBOTĘ .
KAŻDY MA WOLNY WYBÓR , NIE MA NIEWOLNICTWA,
A MOŻE WŁASNA DZIAŁALNOSC W URZĘDZIE PRACYPODOBNO DAJĄ 20000 NA OTWARCIE
POWODZENIA
1
anonim 2016-03-17 21:08:44
właściciele wzbogacają się wykorzystując pracowników, którzy pracują za najniższą krajową. wymagania co do pracowników są z kosmosu, pracy jest tyle, że nie wiadomo za co się zabrać a i tak są pretensje, że coś jest nie zrobione, że coś nie tak jak ubzdurali sobie właściciele. obowiązków jest za dużo, zawsze jest wina zwykłego pracownika, reszta jest "nietykalna". na początku obiecana umowa o pracę a jak przyszło co do czego ląduje się na stażu... premie niby są ale kto je widział?? aby mieć premię trzeba mieć duuuże utargi a wiadomo raz jest lepiej raz gorzej ale właściciele są zachłanni i ciągle im mało i mało i to jest wina pracowników niczyja inna... zarządzania w tej firmie nie ma wcale, każą robić wszystko, ale by przeszkolić porządnie pracowników to nie bo po co... wielki brat ciągle patrzy, wszystko notuje: ilość wejść klientów, ilość podejść pracowników do klientów, ilość wyjść na zaplecze... i o wszystko pretensje... jak Prymus tak będzie podchodził do pracowników to tylko desperaci będą tam robić...
Miska 2016-03-20 22:59:37
Hej . i mówiłam się na rozmowę w Prymusie. I nie wiem czego mam się spodziewać. Jakie pytania zadają podczas rozmowy na stanowisko sprzedawca. Czekam na szybką odpowiedź ponieważ to dla mnie bardzo ważne
SERDECZNA 2016-03-22 00:02:40
TO CHYBA POMYLIŁAŚ FIRMY.JA PRACOWAŁAM W TEJ FIRMIE I NIKOMU JEJ NIE POLECAM, PRACOWNICY PRACUJĄ NA CZARNO BEZ ŻADNYCH UMÓW. KAŻĄ PODPISYWAC ODPOWIEDZIALNOŚC MATERIALNĄ BO JEŚLI NIE PODPISZESZ TO NIE JESTEŚ PRZYJĘTY.OBIECUJĄ,ŻE BĘDĄ SZKOLIC PRACOWNIKÓW A TAKICH SZKOLEŃ NIE MA. JEDNA WIELKA ŚCIEMA. JAK MOŻECIE TO Z DALEKA OMIJAJCIE TĄ FIRME!!!!
1
aaaa 2016-03-23 18:50:27
Polecam tą firmę szczególnie osobom młodym
Można się dużo nauczyć i wyjść ze sporym bagażem doświadczeń które wykorzystać można w kolejnych etapach rozwoju kariery.
Jeżeli chcesz mieć solidne podstawy dawaj do Prymusa.
Zarobki pomiędzy 1300 a 1700 w zależności od stażu pracy i obrotu.
Jedyne co mnie wkurzalo to moja przełożona która sama się opierdzielala a nam kazała robić brudną robotę.
Pozytywne jak teraz zauważam jest to że jest się komu POSKARZYC bo jest możliwy kontakt z właścicielem a teraz jak robie w biedronce to się mogę się zaliczyć do Boga albo szukać innej pracy. Zarabiam więcej ale w biedrze 30 procent więcej pracy.
Prymusa polecam...
2
aaaa 2016-04-05 22:26:45
ja byłam najpierw sprzedwcą a potem zastępowałam kierownika - próbuj złożyć cv może się uda najlepiej wysłać do centrali bo jak dasz w sklepie to może nie dojechać do kierownika regionalnego

wiesz każda dba o swoje miejsce ;)
najlepiej w ankiecie napisz że możesz się szkolić po za miejscem zamieszkania
Najważniejsze szkolenie na innym sklepie i hurtowni też jest płatne !
powodzenia
były pracownik 2016-09-06 14:08:35
hmmm... mogę powiedzieć jak wygląda praca w biurze w Kowalance, firma ogólnie z perspektywy czasu ma więcej wad niż zalet... w pracy biurowej rozpierducha, bo rotacja jest tak częsta, a nikt nie trzyma nad tym pieczy i wiele dokumentów gdzieś się "zawieruszy" i nikt nic nie wie, więc praca generuje dużo stresu, ponieważ pracownik nie ma narzędzi do pracy. Młodzi ludzie mogą zdobyć w firmie doświadczenie, gdyż pracownicy biurowy musi dużo się nauczyć, żeby wykonać dane zadania. Jednak, gdy już za dużo się nauczył i widzi pewne błędy w zarządzaniu i chce doradzić zmianę podcina mu się skrzydła. Praca dla nowych świeżaków bez doświadczenia: tak, dużo wyjazdów na targi, można zdobyć doświadczenie, poznać od wewnątrz wiele procesów, gdyż trzeba informacji szukać samemu, praca uczy samodzielności bardzo itd.. Praca dla osób szukających lepszej pracy niż dotychczas: nie polecam. Oczywiście otrzymanie pensji 100 % na papierze to przywilej, który trzeba sobie wywalczyć już na początku. A co do pracowników na sklepie, hurtowni warunki bhp, płacy i pracy moim zdaniem fatalne.
2
pracownik 2016-09-07 07:48:40
Dziękuję za opinie, przykro mi tylko że były pracownik jest tak nie zadowolony mimo że firma zainwestowała w niego wiele i może dziś o sobie mówić „ specjalista”, nie zgodzę się z opinią że jest duża rotacja w chwili obecnej osoby pracujące w biurach to osoby ze stażem od 2 do 20 lat, najczęściej rotacja jest spowodowana ciążą pracownika ponieważ firma zatrudnia 90% kobiet a nowe etaty są tylko w przypadku tworzenia nowego stanowiska i rzeczywiście żeby stworzyć nowe stanowisko i zatrudnić na nie osobę odpowiednią do danego zadania wymienia się osoby żeby spełniały oczekiwania firmy. Brak narzędzi do pracy ? Komputer, telefon służbowy, całe wyposażenie stanowiska, standardy stanowiska z instrukcją , pracownicy którzy zawsze służą pomocą, czy to brak narzędzi ? Myślę, że nie jest aż tak źle skoro 90% personelu pracuje już tyle lat, jak w każdej firmie są pewne nie doskonałości ale praca jest stabilna jeśli ktoś generuje wyniki, żaden pracodawca nie chce tracić dobrych pracowników.
1
sid 2016-09-10 12:16:22
w Prymusie dobry pracownik = nisko opłacany pracownik!!!
3
out 2016-09-11 12:39:23
@sid a o jakich kwotach mówimy? Może dla ciebie nisko ale dla innych niekoniecznie
Zostaw swoją opinię o P.H.T. Prymus AGD Ślażyńscy - Wolanów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.T. Prymus AGD Ślażyńscy