P.H.T. Prymus AGD Ślażyńscy

Wolanów

Opinie o P.H.T. Prymus AGD Ślażyńscy

pracownik 2016-01-23 21:54
Pozytywne opinie o prymusie są naprawdę śmieszne, a poziom wypowiedzi wskazuje naprawdę kto je pisze. Ja nie pracuję już w Prymusie i narzekać nie muszę, ale przestrzegam osoby, które rozważają pracę w tej firmie, już po okresie próbnym pojawiły się objekcje z mojej strony i należało ich posłuchać, zero organizacji, zarządzania, wyzysk, brak szacunku, jedyna zaleta to wypłata pensji na czas, minus - niestety w kopercie. Największy plus pracy w tej firmie, docenia się każdą inna firmę - bo zawsze może być gorzej w Prymusie ;) A nie polecam pracy w tej firmie zarówno pracownikom sprzedaży, hurtowni jak i biurowym ;) wszędzie to samo g*
tulipan 2016-01-24 12:06
Zgadzam się z opiniami Alicji i Morfeusza macie rację praca przede wszystkim opierała się na wyzysku ludzi pracujących w tej firmie.Szef robi oszczędności kosztem pracowników,a sam się rozwija i rozwija swoich synów którzy nie mają pojęcia o prowadzeniu i zarządzaniem firmy.Jak będą dalej tak postępować to nikt nie będzie chciał u nich pracować.Można pisać i pisać ale po co się denerwować i przypominać sobie jaki jest tam wyzysk i brak szacunku dla drugiej osoby.Podsumowując absolutnie nikomu nie polecam pracy w tej firmie.
1
OPTYMISTKA 2016-01-25 19:51
A JA SIE NIE ZGADZAM Z WASZYMI WYPOWIEDZIAMI
PRACUJE W JEDNYM ZE SKLEPOW PRYMUS -AGD I JESTEM ZADOWOLONA
PRACA 8 H DZIENNIE ,DNI WOLNE MAM,PRZERWE MAM ,ZAPALIC PAPIEROSA MOGE:)WYJSC PRYWATNIE JAK TRZEBA TEZ WSZYSTKO JEST KWESTIA DOGADANIA TYLKO TRZRZEBA ROMAWIAC ....ROBIE TO CO LUBIE I JESTEM SZCZESLIWIA MIMO ZE MIAŁAM INNE OFERTY ZOSTAŁAM TU:) NAPRAWDE POLECAM
,
1
vvv 2016-01-29 17:57
chyba jestes z jakiejs pipidowy skoro tam pracujecie po 8 godzin i nie macie kamer skoro mozesz wychodzic na fajke albo jestes kierownikiem i ci w o l n o
bo kto ci zwroci uwage
my na przyklad swojej nie mozemy zwracac uwagi bo nas zwolni wiec siedzimy cicho a oni robia z nami co chca
ale nicc nie mozemy zrobic jak chcemy pracowac nawet nie ma sie do kogo poskarzyc
PRACOWNIK 2016-01-30 09:20
"vvv" moja droga zawsze możesz pójść do Kierownika Regionalnego lub do Właściciela, nie wierzę że nie ma się komu pożalić, pracuję w Tej firmie szmat czasu i nigdy nie miałam problemu z rozmową z przełożonymi, jeśli pracujesz uczciwie. Wiem że na wszystko znajdzie się sposób na normalne załatwienie problemu wystarczy tylko chcieć rozmawiać. Musisz wiedzieć że Kierownik sklepu jest też człowiekiem, czasem ma prawo popełnić błąd, jeśli on nad używa swojego stanowiska powinnaś zgłosić to do osoby wyższej stopniem, jeśli ona nie pomoże powinieneś zgłosić to Właścicielowi. Naprawdę monitoring nie jest po to żeby zgnębić pracowników, on tylko ma pomóc w zarządzaniu. Ja też pracuję pod kamerami jak większość pracowników w sieciach handlowych i uwierz że wcale mi to nie przeszkadza, jak chcę wyjść zgłaszam to Regionalnej i jeszcze nigdy mi nie odmówiła, jak wychodzę 3 razy dziennie na papierosa na 3 minutki to też nic się nie dzieje. Jak widzisz da się wszystko załatwić tylko trzeba być szczerym w oczy a nie wypisywać to wszystko na internecie. Nikt w tej firmie nikogo nie przeszkadza. Jest dużo pracy ale jeśli się lubi to co robi to żaden monitoring nie jest przeszkodą.
vvv 2016-02-01 10:59
a ja wiem swoje
regionalna tez zawsze trzyma z kierowniczka
a zwykly pracownik jest od czarnej roboty i nie maa prawa sie skarzyc
a szef no coz - on takimi sprawami nie zawraca sobie glowy
PRACOWNIK 2016-02-04 13:42
Skoro jesteś pewna że nie da się nic zrobić napisz z jakiego jesteś regionu, a ja osobiście porozmawiam z osobą która jest Kierownikiem na tym terenie żeby zwróciła uwagę na relacje w zespole
Hahah 2016-02-10 22:00
- LUDZIE PAMIĘTAJCIE ŻE WSZYSTKIE DOBRE OPINIE W INTERNECIE PISANE NA TEMAT PRODUKTU, FIRMY CZY USŁUGI - SĄ PISANE PRZEZ CAŁY SZTAB OSÓB KTÓRE MAJĄ POPRAWIAĆ WIZERUNEK FIRMY CZY PRODUKTU - SMUTNE ALE PRAWDZIWE - WIEM BO PRACUJE W PR I NIE WIERZE JUŻ W NIC CO PISZĄ NA BLOGACH I FORACH. TAKŻE W PRZYPADKU PRYMUSA - JESLI 3/4 OPINII JEST ZŁYCH POWINNO WAS TO BARDZOOOO ZASTANOWIĆ - BO TO W ZASADZIE JEST 100% OPINII ZŁYCH.
5
PRACOWNIK 2016-02-11 11:35
"Hahah" nie rozumie skoro jest Ci tak źle w PR to co jeszcze tu robisz, świat stoi przed Tobą otworem a ty się tak męczysz w kiepskiej firmie. Mi pracuje się bardzo dobrze, mogłam się wiele nauczyć bez stresu. W poprzedniej firmie w której pracowałam postawiono mnie na stanowisku i kazano pracować, tu cały czas mogę liczyć na pomoc koleżanek. Zarzucasz ludziom że piszą nie prawdę a ty piszesz uczciwie?????? Według mnie i wielu zadowolonych pracowników kłamiesz i opluwasz firmę niesprawiedliwie. Nie wiem czy wiesz że możesz kogoś skrzywdzić nawet nie chodzi o właścicieli ale o współpracowników, zastanów się żeby Twoje okropne kłamstwa nie odwróciły się przeciwko Tobie. Ja lubię to co robię i nie pozwolę obrażać firmy w której pracuję.
1
franek PR -HR 2016-02-15 19:32
A ja pracuje w HR i jestem po studiach :) które nic mi de facto nie dały moja żona pracuje w Prymusie w Radomiu i jest zadowolona ......
Wiem jedno że hejterów jest masa w necie i niezadowolony będzie szukał ZEMSTY
bo mu co nie poszło a zadowolony zostawi to dla siebie i nie będzie się tym chwalił w necie.......
Jednakże jeżeli mamy tu specjalistę od PR czyli wizerunku firmy (powyżej wpis HAHAh) to nie jest on na tym forum bez powodu i tak jak jest PR - pozytywny To tak samo jest CZARNY PR który polega na zwalczaniu konkurencji , obczernianiu,pokazaniu firmy w jak najgorszym swietle .... a dlaczego bo SĄ INNE FIRMY KTÓRE ZA TO ZAPŁACĄ !!!!!!!!! LUDZIE TE WPISY TO PRAWDOPODOBNIE JEDNA WIELKA BREDNIA TE POZYTYWNE NEUTRALNE czy NEGATYWNE
Aga 2016-02-20 20:03
Pracuje 7 miesięcy w Prymusie na sklepie -chwalę sobie tę robotę - zarabiam do ręki około 1400 plus premię czasami to nawet trzy , cztery stówki jest niezle
podpisałwm odpowiedzialnosc materialną - ostatnio nam zginol kubek za 6 zl na sklepie czy wiecie co potem przy remamencie ??? bo w systemie nam brakuje 1 sztuki
mag 2016-02-23 14:06
HA HA DOBRE
mag 2016-02-23 14:08
HA HA DOBRE
mamusia 2016-02-24 13:04
W tej firmie jest tak że jak masz jakieś niedobory braki które wylapiesz to trzeba ich zgłosić do regionalnej żeby wyjaśnić .... i wtedy jesteście kryte
Lepiej nie czekaj do remamentu tylko zgos tak samo jak ze stluczkami
Ja na swoim sklepie zgłaszam od ręki i zazwyczaj wszystko wychodzi ok.
1
Monia 2016-02-24 13:19
Ja pracowałam 2 lata jako sprzedawca i potem 6 miesięcy jako kierownik sklepu.....
A potem modliłam się żeby wymixowac się z tego.
Zostań kierownikiem sprzedawców gdzie podwładne będą twoimi koleżankami. ........
Ale dałam radę chociaż czasami musze być suką dla sprzedawców koleżanek
O firmie Prymus i właścicielach nie mogę powiedzieć złego słowa.
3
zuza 2016-02-25 16:50
racja ale co do nie których kierowniczek miała bym zastrzeżenia byłam ostatnio na sklepach w regionie woj,Lubelskiego szok po prostu nie wiem po co im ten identyfikator z napisem kierownik niech szefostwo troszkę szerzej spojrzy na nich okiem wielkiego brata bo co nie które usiadły na laurach nie wydają paragonów a co do sklepów i prymusa wszystko jest ok
marta 2016-02-25 17:01
co do firmy prymus to nie ma się nic do zarzucenia tak jak i szfostwa z wyjątkiem co nie których osób jestem klientem w tym sklepie a nie które osoby z napisem kierownik to nie do tego ten identyfikator zero mobilności zero paragonu jakaś kombinacja za dużo chyba już siedzą w tym usiadły na laurach co nie które to powinny być zwolnione bo się nie nadają
baba 2016-02-25 17:11
jest ok
baba 2016-02-25 20:54
jetem zwykłym klientem tego sklepu i jestem zadowolona
janek 2016-02-26 10:32
pracowałem na hurtownii 10 miesięcy na magazynie - miałem kierowniczke działu nad sobą - ale była człowiekiem i rozumiała życie , chodziło się na papieroska , kawę a w poniedziałek na kacu - nikt tego nie liczył -robota lekka i czysta. teraz robie przy kostce brukowej i tam jest zapierdol mega... ręce długie że na stojąco można trawę rwać :)
Dobrze wspominam pracę w Prymusie - dostałem wszystko na co się umawiałem.
Kasa na czas umowa , badania ...
Raz zawadziłem auto i upiekło mi się i szeryf odpuścił mi a chłopaki podmalowali na garażu.
Pozytyw dla tej firmy
1
Izka 2016-03-01 20:07
Witam mam pytanie do sprzedawców prymasa. Ile miesięcznie wyciąganie? I czy Kończyce pracę jak powinniście czy czestro zdarzają się jakieś nadgodziny
Izka 2016-03-01 20:27
Witam mam pytanie ile sprzedawca ma na h? ile wyciagacie miesięcznie i czy Kończyce pracę tak jak powinniście czy często zdarzają się jakieś nadgodziny?
zglupialas kobieto?? 2016-03-02 14:13
To co czytam to chyba glupi zart. Ty kobieto jestes albo glucha albo niedorozwinieta. Twierdzisz ze znasz sprzedawcow i kierownika tego sklepu. To powinnas wiedziec ze taki kierownik sklepu jaki jest w sklepie w zamosciu moglby byc na kazdym sklepie i tylko mozna zazdroscic sprzedawczyniom ze sklepu. Umie rozmiawiac z kolezankami nie wynosi sie z tym ze jest kierownikiem.
Mnie az szlak trafia gdy czytam takie wypociny jakiejs dewotki". Zmadrzej kobieto!!!!!
Cicho-sza 2016-03-02 20:42
Uuu powiało sarkazmem!!!!
Ktos tu komuś swinki podklada
gfd 2016-03-02 21:25
"Twierdzisz ze znasz sprzedawcow i kierownika tego sklepu. To powinnas wiedziec ze taki kierownik sklepu jaki jest w sklepie w zamosciu moglby byc na kazdym sklepie i tylko mozna zazdroscic sprzedawczyniom ze sklepu" - powrót do szkoły podstawowej by się przydał, radziłabym podszkolić się z języka polskiego jeśli z matmy jesteś tak samo w tyle i prymusie w prymusie to nie chciałabym cie na kasie zastać he he żenada
Żenada 2016-03-03 07:21
Na etapie podstawówki to sa Wszystkie osoby które oczerniaja Firmę i praciwnikow
No niestety ale inteligentna osoba nie poniży sie do tego stopnia
xxx 2016-03-03 18:53
ŚWIADKIEM a nie ŚWIATKIEM proponowałabym poczytać ksiażki przyjemne, a zarazem pożyteczne ,,,
xxxx 2016-03-04 21:23
nie tam jest jak w raju wszędzie do bani a tam idealnie zupełnie inaczej niż wszędzie powodzenia
rgfr 2016-03-06 16:48
mało ci argumentów poczytaj wyżej niżej i gdziekolwiek awanse phi z choinki się urwałaś ?????
ZOSKA 2016-03-12 22:11
tylko IDIOCI chwalą się publicznie zarobkami i osoby dla których najważniejsze są pieniądze -Materialisci-
A gdzie inne wartosci pieniądze nie są najważniejsze ... widocznie nie dla wszystkich wypisujecie bujdy internetowe
Do kwiatek 123 widzę że to kolejny twój wpis : proponuję porozmawiać z włascicielem i przedstawić swoje bóle
Ja tak zrobiłam i pozytywnie odbieram osoby zarządzające WSPÓLNIE ZNALEZLISMY ROZWIAZANIE
A JAK BRAK CI ODWAGI TO PISZ PRZEZ NAJBLIZSZE 12 MIESIĘCY NEGATYWNE WPISY LUB SIĘ ZWOLNIJ Z PRACY W RADOMIU BEZ PROBLEMU ZNAJDZIESZ ROBOTĘ .
KAŻDY MA WOLNY WYBÓR , NIE MA NIEWOLNICTWA,
A MOŻE WŁASNA DZIAŁALNOSC W URZĘDZIE PRACYPODOBNO DAJĄ 20000 NA OTWARCIE
POWODZENIA
1
anonim 2016-03-17 21:08
właściciele wzbogacają się wykorzystując pracowników, którzy pracują za najniższą krajową. wymagania co do pracowników są z kosmosu, pracy jest tyle, że nie wiadomo za co się zabrać a i tak są pretensje, że coś jest nie zrobione, że coś nie tak jak ubzdurali sobie właściciele. obowiązków jest za dużo, zawsze jest wina zwykłego pracownika, reszta jest "nietykalna". (usunięte przez administratora) premie niby są ale kto je widział?? aby mieć premię trzeba mieć duuuże utargi a wiadomo raz jest lepiej raz gorzej ale właściciele są zachłanni i ciągle im mało i mało i to jest wina pracowników niczyja inna... zarządzania w tej firmie nie ma wcale, każą robić wszystko, ale by przeszkolić porządnie pracowników to nie bo po co... (usunięte przez administratora) .. jak Prymus tak będzie podchodził do pracowników to tylko desperaci będą tam robić...
3
Miska 2016-03-20 22:59
Hej . i mówiłam się na rozmowę w Prymusie. I nie wiem czego mam się spodziewać. Jakie pytania zadają podczas rozmowy na stanowisko sprzedawca. Czekam na szybką odpowiedź ponieważ to dla mnie bardzo ważne
aaaa 2016-03-23 18:50
Polecam tą firmę szczególnie osobom młodym
Można się dużo nauczyć i wyjść ze sporym bagażem doświadczeń które wykorzystać można w kolejnych etapach rozwoju kariery.
Jeżeli chcesz mieć solidne podstawy dawaj do Prymusa.
Zarobki pomiędzy 1300 a 1700 w zależności od stażu pracy i obrotu.
Jedyne co mnie wkurzalo to moja przełożona która sama się opierdzielala a nam kazała robić brudną robotę.
Pozytywne jak teraz zauważam jest to że jest się komu POSKARZYC bo jest możliwy kontakt z właścicielem a teraz jak robie w biedronce to się mogę się zaliczyć do Boga albo szukać innej pracy. Zarabiam więcej ale w biedrze 30 procent więcej pracy.
Prymusa polecam...
2
aaaa 2016-04-05 22:26
ja byłam najpierw sprzedwcą a potem zastępowałam kierownika - próbuj złożyć cv może się uda najlepiej wysłać do centrali bo jak dasz w sklepie to może nie dojechać do kierownika regionalnego

wiesz każda dba o swoje miejsce ;)
najlepiej w ankiecie napisz że możesz się szkolić po za miejscem zamieszkania
Najważniejsze szkolenie na innym sklepie i hurtowni też jest płatne !
powodzenia
pracownik 2016-09-07 07:48
Dziękuję za opinie, przykro mi tylko że były pracownik jest tak nie zadowolony mimo że firma zainwestowała w niego wiele i może dziś o sobie mówić „ specjalista”, nie zgodzę się z opinią że jest duża rotacja w chwili obecnej osoby pracujące w biurach to osoby ze stażem od 2 do 20 lat, najczęściej rotacja jest spowodowana ciążą pracownika ponieważ firma zatrudnia 90% kobiet a nowe etaty są tylko w przypadku tworzenia nowego stanowiska i rzeczywiście żeby stworzyć nowe stanowisko i zatrudnić na nie osobę odpowiednią do danego zadania wymienia się osoby żeby spełniały oczekiwania firmy. Brak narzędzi do pracy ? Komputer, telefon służbowy, całe wyposażenie stanowiska, standardy stanowiska z instrukcją , pracownicy którzy zawsze służą pomocą, czy to brak narzędzi ? Myślę, że nie jest aż tak źle skoro 90% personelu pracuje już tyle lat, jak w każdej firmie są pewne nie doskonałości ale praca jest stabilna jeśli ktoś generuje wyniki, żaden pracodawca nie chce tracić dobrych pracowników.
2
sid 2016-09-10 12:16
w Prymusie dobry pracownik = nisko opłacany pracownik!!!
10
out 2016-09-11 12:39
@sid a o jakich kwotach mówimy? Może dla ciebie nisko ale dla innych niekoniecznie
xena 2017-02-06 18:39
w tej firmie szanuja takie osowy które daja sie wyj...ć,najlepiej jak bedziesz na wszystko sie zgadzać i wchodzić szefowi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak Dorotka z SWD,szare myszki w wieku ok 20l mile widziane.ale jesli sie z czyms nie zgodzisz i nie bedziesz karierowiczka i wazeliną ja ta D z SWD to ciezkie twoje zycie.
kiedys mówiono ze BIEDRONKA to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale to było kiedys a teraz jest nim Prymus!!!
9
Mika 2017-02-24 23:32
Pracowałam i nie polecam nikomu. Firma jest po prostu zacofana. Kierowniczki regionalne są niedoświadczone i nie mają pojęcia jak wygląda praca kierowników regionalnych w innych firmach. Można by tutaj podawać przykład za przykładem ale nawet mi się nie chce przypominać o tej śmiesznej rodzinnej firmie:)
6
misrz5 2017-02-28 09:01
Brak profesjonalnego podejścia kierowniczki rejonu ,rozmowa kwalifikacyjna na stołeczu na sklepie.Przepracowałam tam aż dwa dni stały personel łącznie z zakompleksiną kierowniczką zatrzymali się na etapie społem: 5 kaw dziennie ,plotki i zakupy w sąsiednich sklepach.Kierowniczka mitomanka bojąca się o swój stołek .Tragedia
8
dota85 2017-03-01 12:43
Popieram (mowa zapewne o Żyrardowie)pracowałam tam 1 dzień.Porażka
8
IgaIga 2017-03-03 14:00
i zaczęli zatrudniać ludzi przez jakąś śmieszną agencję/pośrednika...
6
Gęś 2017-03-05 18:08
Najgorsze jest to, że nie dają umów żadnych. Że niby masz się sprawdzić i to sprawdzanie trwa miesiącami a umów nie ma. Człowiek liczy że wreszcie coś w sensie umowę dostanie, a tu jakaś śmieszna umowa poprzez agencje pośrednictwa pracy. Żenada. Kłamstwo. Oszustwo.
7
Gęś 2017-03-05 18:08
Najgorsze jest to, że nie dają umów żadnych. Że niby masz się sprawdzić i to sprawdzanie trwa miesiącami a umów nie ma. Człowiek liczy że wreszcie coś w sensie umowę dostanie, a tu jakaś śmieszna umowa poprzez agencje pośrednictwa pracy. Żenada. Kłamstwo. Oszustwo.
5
mmmm 2017-03-10 12:40
Ja mam takie zdanie przeglądając opinie różnych firm o żadnej nikt nie pisze dobrze to gdzie tu pracować ??? moje jest takie zdanie jeżeli komuś się chce pracować to będzie pracował wszędzie bo zawsze się idzie dogadać a jeżeli ktoś jest nierobem to nic mu nie będzie odpowiadać
6
wanila78 2017-03-10 20:37
Racja ..ale firmy Lidl Biedronka nie zatrudniają ludzi na próbę bez umowy.A to czy przejdziesz próbe zależne jest małomiasteczkowego myślenia pracownic..bo jeżeli jedna osoba nie nadaje to rozumiem ale jeżeli w przeciągu miesiąca jest ich 4 ...to o co chodzi.
7
Maja 2017-03-16 15:14
@mmmm pracujesz w P.H.T. Prymus AGD Ślażyńscy? Chętnie usłyszymy jakie są dla Ciebie największe plusy z pracy w firmie.
7
klaudia 2017-03-27 21:49
Jestem zaproszona na rozmowę do pracy biurowej, jakie są obowiązki, jakie zarobki czy ktoś pracował i moze cos na ten temat powiedzieć
OnA 2017-04-12 16:59
Praca po 20 godzin ? Hmmm... sklepy otwarte najdłuższy 12 godzin wiec ja nie wiem gdzie Ty pracujesz bo napewno nie w Prymusie.
1
Maja 2017-04-13 09:11
@OnA a jak wyglądają typowe godziny pracy w firmie?
1
Zostaw swoją opinię o P.H.T. Prymus AGD Ślażyńscy - Wolanów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.T. Prymus AGD Ślażyńscy