P.H.T. Prymus AGD Ślażyńscy

Wolanów

Opinie o P.H.T. Prymus AGD Ślażyńscy

franek PR -HR 2016-02-15 19:32
A ja pracuje w HR i jestem po studiach :) które nic mi de facto nie dały moja żona pracuje w Prymusie w Radomiu i jest zadowolona ......
Wiem jedno że hejterów jest masa w necie i niezadowolony będzie szukał ZEMSTY
bo mu co nie poszło a zadowolony zostawi to dla siebie i nie będzie się tym chwalił w necie.......
Jednakże jeżeli mamy tu specjalistę od PR czyli wizerunku firmy (powyżej wpis HAHAh) to nie jest on na tym forum bez powodu i tak jak jest PR - pozytywny To tak samo jest CZARNY PR który polega na zwalczaniu konkurencji , obczernianiu,pokazaniu firmy w jak najgorszym swietle .... a dlaczego bo SĄ INNE FIRMY KTÓRE ZA TO ZAPŁACĄ !!!!!!!!! LUDZIE TE WPISY TO PRAWDOPODOBNIE JEDNA WIELKA BREDNIA TE POZYTYWNE NEUTRALNE czy NEGATYWNE
Aga 2016-02-20 20:03
Pracuje 7 miesięcy w Prymusie na sklepie -chwalę sobie tę robotę - zarabiam do ręki około 1400 plus premię czasami to nawet trzy , cztery stówki jest niezle
podpisałwm odpowiedzialnosc materialną - ostatnio nam zginol kubek za 6 zl na sklepie czy wiecie co potem przy remamencie ??? bo w systemie nam brakuje 1 sztuki
mag 2016-02-23 14:06
HA HA DOBRE
mag 2016-02-23 14:08
HA HA DOBRE
mamusia 2016-02-24 13:04
W tej firmie jest tak że jak masz jakieś niedobory braki które wylapiesz to trzeba ich zgłosić do regionalnej żeby wyjaśnić .... i wtedy jesteście kryte
Lepiej nie czekaj do remamentu tylko zgos tak samo jak ze stluczkami
Ja na swoim sklepie zgłaszam od ręki i zazwyczaj wszystko wychodzi ok.
1
Monia 2016-02-24 13:19
Ja pracowałam 2 lata jako sprzedawca i potem 6 miesięcy jako kierownik sklepu.....
A potem modliłam się żeby wymixowac się z tego.
Zostań kierownikiem sprzedawców gdzie podwładne będą twoimi koleżankami. ........
Ale dałam radę chociaż czasami musze być suką dla sprzedawców koleżanek
O firmie Prymus i właścicielach nie mogę powiedzieć złego słowa.
2
zuza 2016-02-25 16:50
racja ale co do nie których kierowniczek miała bym zastrzeżenia byłam ostatnio na sklepach w regionie woj,Lubelskiego szok po prostu nie wiem po co im ten identyfikator z napisem kierownik niech szefostwo troszkę szerzej spojrzy na nich okiem wielkiego brata bo co nie które usiadły na laurach nie wydają paragonów a co do sklepów i prymusa wszystko jest ok
marta 2016-02-25 17:01
co do firmy prymus to nie ma się nic do zarzucenia tak jak i szfostwa z wyjątkiem co nie których osób jestem klientem w tym sklepie a nie które osoby z napisem kierownik to nie do tego ten identyfikator zero mobilności zero paragonu jakaś kombinacja za dużo chyba już siedzą w tym usiadły na laurach co nie które to powinny być zwolnione bo się nie nadają
baba 2016-02-25 17:11
jest ok
baba 2016-02-25 20:54
jetem zwykłym klientem tego sklepu i jestem zadowolona
janek 2016-02-26 10:32
pracowałem na hurtownii 10 miesięcy na magazynie - miałem kierowniczke działu nad sobą - ale była człowiekiem i rozumiała życie , chodziło się na papieroska , kawę a w poniedziałek na kacu - nikt tego nie liczył -robota lekka i czysta. teraz robie przy kostce brukowej i tam jest zapierdol mega... ręce długie że na stojąco można trawę rwać :)
Dobrze wspominam pracę w Prymusie - dostałem wszystko na co się umawiałem.
Kasa na czas umowa , badania ...
Raz zawadziłem auto i upiekło mi się i szeryf odpuścił mi a chłopaki podmalowali na garażu.
Pozytyw dla tej firmy
Izka 2016-03-01 20:07
Witam mam pytanie do sprzedawców prymasa. Ile miesięcznie wyciąganie? I czy Kończyce pracę jak powinniście czy czestro zdarzają się jakieś nadgodziny
Izka 2016-03-01 20:27
Witam mam pytanie ile sprzedawca ma na h? ile wyciagacie miesięcznie i czy Kończyce pracę tak jak powinniście czy często zdarzają się jakieś nadgodziny?
zglupialas kobieto?? 2016-03-02 14:13
To co czytam to chyba glupi zart. Ty kobieto jestes albo glucha albo niedorozwinieta. Twierdzisz ze znasz sprzedawcow i kierownika tego sklepu. To powinnas wiedziec ze taki kierownik sklepu jaki jest w sklepie w zamosciu moglby byc na kazdym sklepie i tylko mozna zazdroscic sprzedawczyniom ze sklepu. Umie rozmiawiac z kolezankami nie wynosi sie z tym ze jest kierownikiem.
Mnie az szlak trafia gdy czytam takie wypociny jakiejs dewotki". Zmadrzej kobieto!!!!!
Cicho-sza 2016-03-02 20:42
Uuu powiało sarkazmem!!!!
Ktos tu komuś swinki podklada
gfd 2016-03-02 21:25
"Twierdzisz ze znasz sprzedawcow i kierownika tego sklepu. To powinnas wiedziec ze taki kierownik sklepu jaki jest w sklepie w zamosciu moglby byc na kazdym sklepie i tylko mozna zazdroscic sprzedawczyniom ze sklepu" - powrót do szkoły podstawowej by się przydał, radziłabym podszkolić się z języka polskiego jeśli z matmy jesteś tak samo w tyle i prymusie w prymusie to nie chciałabym cie na kasie zastać he he żenada
Żenada 2016-03-03 07:21
Na etapie podstawówki to sa Wszystkie osoby które oczerniaja Firmę i praciwnikow
No niestety ale inteligentna osoba nie poniży sie do tego stopnia
xxx 2016-03-03 18:53
ŚWIADKIEM a nie ŚWIATKIEM proponowałabym poczytać ksiażki przyjemne, a zarazem pożyteczne ,,,
xxxx 2016-03-04 21:23
nie tam jest jak w raju wszędzie do bani a tam idealnie zupełnie inaczej niż wszędzie powodzenia
rgfr 2016-03-06 16:48
mało ci argumentów poczytaj wyżej niżej i gdziekolwiek awanse phi z choinki się urwałaś ?????
ZOSKA 2016-03-12 22:11
tylko IDIOCI chwalą się publicznie zarobkami i osoby dla których najważniejsze są pieniądze -Materialisci-
A gdzie inne wartosci pieniądze nie są najważniejsze ... widocznie nie dla wszystkich wypisujecie bujdy internetowe
Do kwiatek 123 widzę że to kolejny twój wpis : proponuję porozmawiać z włascicielem i przedstawić swoje bóle
Ja tak zrobiłam i pozytywnie odbieram osoby zarządzające WSPÓLNIE ZNALEZLISMY ROZWIAZANIE
A JAK BRAK CI ODWAGI TO PISZ PRZEZ NAJBLIZSZE 12 MIESIĘCY NEGATYWNE WPISY LUB SIĘ ZWOLNIJ Z PRACY W RADOMIU BEZ PROBLEMU ZNAJDZIESZ ROBOTĘ .
KAŻDY MA WOLNY WYBÓR , NIE MA NIEWOLNICTWA,
A MOŻE WŁASNA DZIAŁALNOSC W URZĘDZIE PRACYPODOBNO DAJĄ 20000 NA OTWARCIE
POWODZENIA
1
anonim 2016-03-17 21:08
właściciele wzbogacają się wykorzystując pracowników, którzy pracują za najniższą krajową. wymagania co do pracowników są z kosmosu, pracy jest tyle, że nie wiadomo za co się zabrać a i tak są pretensje, że coś jest nie zrobione, że coś nie tak jak ubzdurali sobie właściciele. obowiązków jest za dużo, zawsze jest wina zwykłego pracownika, reszta jest "nietykalna". na początku obiecana umowa o pracę a jak przyszło co do czego ląduje się na stażu... premie niby są ale kto je widział?? aby mieć premię trzeba mieć duuuże utargi a wiadomo raz jest lepiej raz gorzej ale właściciele są zachłanni i ciągle im mało i mało i to jest wina pracowników niczyja inna... zarządzania w tej firmie nie ma wcale, każą robić wszystko, ale by przeszkolić porządnie pracowników to nie bo po co... wielki brat ciągle patrzy, wszystko notuje: ilość wejść klientów, ilość podejść pracowników do klientów, ilość wyjść na zaplecze... i o wszystko pretensje... jak Prymus tak będzie podchodził do pracowników to tylko desperaci będą tam robić...
2
Miska 2016-03-20 22:59
Hej . i mówiłam się na rozmowę w Prymusie. I nie wiem czego mam się spodziewać. Jakie pytania zadają podczas rozmowy na stanowisko sprzedawca. Czekam na szybką odpowiedź ponieważ to dla mnie bardzo ważne
SERDECZNA 2016-03-22 00:02
TO CHYBA POMYLIŁAŚ FIRMY.JA PRACOWAŁAM W TEJ FIRMIE I NIKOMU JEJ NIE POLECAM, PRACOWNICY PRACUJĄ NA CZARNO BEZ ŻADNYCH UMÓW. KAŻĄ PODPISYWAC ODPOWIEDZIALNOŚC MATERIALNĄ BO JEŚLI NIE PODPISZESZ TO NIE JESTEŚ PRZYJĘTY.OBIECUJĄ,ŻE BĘDĄ SZKOLIC PRACOWNIKÓW A TAKICH SZKOLEŃ NIE MA. JEDNA WIELKA ŚCIEMA. JAK MOŻECIE TO Z DALEKA OMIJAJCIE TĄ FIRME!!!!
2
aaaa 2016-03-23 18:50
Polecam tą firmę szczególnie osobom młodym
Można się dużo nauczyć i wyjść ze sporym bagażem doświadczeń które wykorzystać można w kolejnych etapach rozwoju kariery.
Jeżeli chcesz mieć solidne podstawy dawaj do Prymusa.
Zarobki pomiędzy 1300 a 1700 w zależności od stażu pracy i obrotu.
Jedyne co mnie wkurzalo to moja przełożona która sama się opierdzielala a nam kazała robić brudną robotę.
Pozytywne jak teraz zauważam jest to że jest się komu POSKARZYC bo jest możliwy kontakt z właścicielem a teraz jak robie w biedronce to się mogę się zaliczyć do Boga albo szukać innej pracy. Zarabiam więcej ale w biedrze 30 procent więcej pracy.
Prymusa polecam...
2
aaaa 2016-04-05 22:26
ja byłam najpierw sprzedwcą a potem zastępowałam kierownika - próbuj złożyć cv może się uda najlepiej wysłać do centrali bo jak dasz w sklepie to może nie dojechać do kierownika regionalnego

wiesz każda dba o swoje miejsce ;)
najlepiej w ankiecie napisz że możesz się szkolić po za miejscem zamieszkania
Najważniejsze szkolenie na innym sklepie i hurtowni też jest płatne !
powodzenia
były pracownik 2016-09-06 14:08
hmmm... mogę powiedzieć jak wygląda praca w biurze w Kowalance, firma ogólnie z perspektywy czasu ma więcej wad niż zalet... w pracy biurowej rozpierducha, bo rotacja jest tak częsta, a nikt nie trzyma nad tym pieczy i wiele dokumentów gdzieś się "zawieruszy" i nikt nic nie wie, więc praca generuje dużo stresu, ponieważ pracownik nie ma narzędzi do pracy. Młodzi ludzie mogą zdobyć w firmie doświadczenie, gdyż pracownicy biurowy musi dużo się nauczyć, żeby wykonać dane zadania. Jednak, gdy już za dużo się nauczył i widzi pewne błędy w zarządzaniu i chce doradzić zmianę podcina mu się skrzydła. Praca dla nowych świeżaków bez doświadczenia: tak, dużo wyjazdów na targi, można zdobyć doświadczenie, poznać od wewnątrz wiele procesów, gdyż trzeba informacji szukać samemu, praca uczy samodzielności bardzo itd.. Praca dla osób szukających lepszej pracy niż dotychczas: nie polecam. Oczywiście otrzymanie pensji 100 % na papierze to przywilej, który trzeba sobie wywalczyć już na początku. A co do pracowników na sklepie, hurtowni warunki bhp, płacy i pracy moim zdaniem fatalne.
4
pracownik 2016-09-07 07:48
Dziękuję za opinie, przykro mi tylko że były pracownik jest tak nie zadowolony mimo że firma zainwestowała w niego wiele i może dziś o sobie mówić „ specjalista”, nie zgodzę się z opinią że jest duża rotacja w chwili obecnej osoby pracujące w biurach to osoby ze stażem od 2 do 20 lat, najczęściej rotacja jest spowodowana ciążą pracownika ponieważ firma zatrudnia 90% kobiet a nowe etaty są tylko w przypadku tworzenia nowego stanowiska i rzeczywiście żeby stworzyć nowe stanowisko i zatrudnić na nie osobę odpowiednią do danego zadania wymienia się osoby żeby spełniały oczekiwania firmy. Brak narzędzi do pracy ? Komputer, telefon służbowy, całe wyposażenie stanowiska, standardy stanowiska z instrukcją , pracownicy którzy zawsze służą pomocą, czy to brak narzędzi ? Myślę, że nie jest aż tak źle skoro 90% personelu pracuje już tyle lat, jak w każdej firmie są pewne nie doskonałości ale praca jest stabilna jeśli ktoś generuje wyniki, żaden pracodawca nie chce tracić dobrych pracowników.
2
sid 2016-09-10 12:16
w Prymusie dobry pracownik = nisko opłacany pracownik!!!
8
out 2016-09-11 12:39
@sid a o jakich kwotach mówimy? Może dla ciebie nisko ale dla innych niekoniecznie
Martunia 2017-01-16 08:43
W Prymusie generalnie brak jest jakiegokolwiek zarządzania dyrektorki ( sklepowe bo są to tak naprawdę byłe sklepowe które np. przespały się z szefem albo kablują i są tzw. suk..i bez uczuć ) nie mają pojęcia o niczym i nie szanują ludzi w ogóle . Tylko naprawdę desperaci tam pracują co mają nóż na gardle .
10
Martunia 2017-01-16 09:07
Bardzo słabe zarzadzanie w tej firmie dyrektorki ( to sa byłe sklepowe które awansowały bo przespały się z szefem albo kablowały albo są zimnymi suk..i bez uczuć ) . Nie polecam pracy w tej firmire.
10
Expert 2017-01-31 15:27
Prosta sprawa opinie z pozytywna treścią pisze sobie Pan kierownik nieudacznik który musi jakoś zabić czas.....
Masakra przyjęli nowego kierownika: mały kurdupel rozpieszczony przez mamusie i nie nauczony szacunku do kobiet i w jaki sposób się do nich odnosić ( może on ma chłopaka)
Ta firma spada na dno ale nowy pan kierownik przyśpieszy ten proces upadku.
Bo rzecz jest prosta z pracownikami kretynie nigdy nie wygrasz!!!! Jest ich więcej a Ty jesteś sam z znikoma wiedza i prymitywna osobowością - dramat !!!
9
obserwator 2017-02-01 21:02
nowy kierownik regionu to prostak i amator,wyżywa sie na pracownikach dlaczego utarg taki mały...to ja sie pytam od czego ten burak tam jest??? i czy to wina pracownika czy marketingowca i kierownika ze brak klientów oraz ze ceny sa z kosmosu?
dzwoni na sklep...przeklina...nie umie sie wypowiedziec hahaha masakra amatorszczyzna do potegi.
9
samuraj 2017-02-05 00:16
niedługo Ukrainki i Ukraiców będzie coraz więcej i zaczną pracować w sklepach. Taniej jest zatrudnić Ukrainkę niż Polkę. Pół osób pracujących na magazynie to Ukraincy. Nikt za taką płacę nie chce tam pracować. Ja się wymiksowałem całe szczęście bo ta firma zabija rozwój. Ojciec firmę stworzył rozciapciał na kawałeczki każdemu synowi. Każdy z Synów rządzi po swojemu, bez ukończenia żadnej szkoły, żadnego wykształcenia. Brak rozwoju, zacofanie, oszczędności, a kupuje się co miesiąc kolejną kamienicę, lub inną nieruchomość.
To typowy PRL połączony z wyzyskiem. Jeśli nie jesteś z nami, to przeciwko nam. Brak standardów, jedynie rozmowa z szefem o zaufaniu.
Nic nie jest napisane, wszystko powiedziane, i o wszystko pretensje i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
8
xena 2017-02-06 18:39
w tej firmie szanuja takie osowy które daja sie wyj...ć,najlepiej jak bedziesz na wszystko sie zgadzać i wchodzić szefowi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak Dorotka z SWD,szare myszki w wieku ok 20l mile widziane.ale jesli sie z czyms nie zgodzisz i nie bedziesz karierowiczka i wazeliną ja ta D z SWD to ciezkie twoje zycie.
kiedys mówiono ze BIEDRONKA to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale to było kiedys a teraz jest nim Prymus!!!
9
Mika 2017-02-24 23:32
Pracowałam i nie polecam nikomu. Firma jest po prostu zacofana. Kierowniczki regionalne są niedoświadczone i nie mają pojęcia jak wygląda praca kierowników regionalnych w innych firmach. Można by tutaj podawać przykład za przykładem ale nawet mi się nie chce przypominać o tej śmiesznej rodzinnej firmie:)
5
misrz5 2017-02-28 09:01
Brak profesjonalnego podejścia kierowniczki rejonu ,rozmowa kwalifikacyjna na stołeczu na sklepie.Przepracowałam tam aż dwa dni stały personel łącznie z zakompleksiną kierowniczką zatrzymali się na etapie społem: 5 kaw dziennie ,plotki i zakupy w sąsiednich sklepach.Kierowniczka mitomanka bojąca się o swój stołek .Tragedia
7
dota85 2017-03-01 12:43
Popieram (mowa zapewne o Żyrardowie)pracowałam tam 1 dzień.Porażka
7
IgaIga 2017-03-03 14:00
i zaczęli zatrudniać ludzi przez jakąś śmieszną agencję/pośrednika...
5
Gęś 2017-03-05 18:08
Najgorsze jest to, że nie dają umów żadnych. Że niby masz się sprawdzić i to sprawdzanie trwa miesiącami a umów nie ma. Człowiek liczy że wreszcie coś w sensie umowę dostanie, a tu jakaś śmieszna umowa poprzez agencje pośrednictwa pracy. Żenada. Kłamstwo. Oszustwo.
5
Gęś 2017-03-05 18:08
Najgorsze jest to, że nie dają umów żadnych. Że niby masz się sprawdzić i to sprawdzanie trwa miesiącami a umów nie ma. Człowiek liczy że wreszcie coś w sensie umowę dostanie, a tu jakaś śmieszna umowa poprzez agencje pośrednictwa pracy. Żenada. Kłamstwo. Oszustwo.
4
Gdzies-kiedyś 2017-03-07 16:54
Na co wy wszyscy narzekacie ??? Zawsze można byc wazeliniarą jak pani D z Wodz. :) uśmiechać sie do kierownika,zgadzać sie na traktowanie jak śmiecia i dziękować za to,walić nadgodziny za śmieszne pieniądze wdodatku nie opodatkowane.i broń Boże nie dzwonić do kierownika i nie narzekać ;)
Stosując sie do tych rzeczy staniecie sie dobrym i cenionym przez szefa pracownikiem
A pytanie brzmi czy warto upadać tak nisko aby szefa zadowolić ????
6
Żyrardów 2017-03-09 18:59
Bez umowy bez niczego biorą na rzekomą próbę a potem kolejna i kolejna na próby i żadna nie dobra tak to można bez końca sobie pół darmo pracowników mieć masakra w oczy ciuciu a za plecami obgadaja nie polecam o nie
3
mmmm 2017-03-10 12:40
Ja mam takie zdanie przeglądając opinie różnych firm o żadnej nikt nie pisze dobrze to gdzie tu pracować ??? moje jest takie zdanie jeżeli komuś się chce pracować to będzie pracował wszędzie bo zawsze się idzie dogadać a jeżeli ktoś jest nierobem to nic mu nie będzie odpowiadać
5
lola 2017-03-10 15:35
Popieram...a najwiekszy problem to kierowniczka. tego sklepu przerost formy nad umiejętnościami i ten piskliwy głos.....
4
wanila78 2017-03-10 20:37
Racja ..ale firmy Lidl Biedronka nie zatrudniają ludzi na próbę bez umowy.A to czy przejdziesz próbe zależne jest małomiasteczkowego myślenia pracownic..bo jeżeli jedna osoba nie nadaje to rozumiem ale jeżeli w przeciągu miesiąca jest ich 4 ...to o co chodzi.
5
Maja 2017-03-16 15:14
@mmmm pracujesz w P.H.T. Prymus AGD Ślażyńscy? Chętnie usłyszymy jakie są dla Ciebie największe plusy z pracy w firmie.
3
klaudia 2017-03-27 21:49
Jestem zaproszona na rozmowę do pracy biurowej, jakie są obowiązki, jakie zarobki czy ktoś pracował i moze cos na ten temat powiedzieć
Figa 2017-03-28 08:12
Bez umowy, harowka po 20 godz, a następnego dnia na 8 rano do pracy. Soboty wszystkie pracujesz za dziękuję, a jak nie przyjdziesz w sobotę to już nie przychodź, bo Cię zwolnia.
1
Zostaw swoją opinię o P.H.T. Prymus AGD Ślażyńscy - Wolanów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.T. Prymus AGD Ślażyńscy