logo DAMAL - Grupa DrIT

DAMAL - Grupa DrIT

Warszawa

Opinie o DAMAL - Grupa DrIT

była 2010-02-25 22:20:46
szkoda słów
anonim 2011-07-22 14:09:17
Pracy w tej firmie nie polecam, ( usunięte przez administratora ).Zarobki też bez rewelacji.Atmosfera w firmie coraz gorsza niestety
xxx 2012-07-09 17:08:31
Nikomu nie polecam pracy w tej firmie, ( usunięte przez administratora ) Zarobki masakra, warunki jeszcze gorsze.
xyz 2012-12-06 12:21:32
Nie polecam pracy tam....wszystko masakra....tyle w temacie
2
mike 2014-01-15 13:20:28
Witam. Mam rozmowę o pracę w tej firmie. Może podzielić się jakiś szczegółami.
Elizabeth 2014-05-26 17:04:58
Nie polecam. Straszna rotacja ludzi, śmieszne pieniądze i Prezesik furiat pomiatający ludźmi. Jak masz nerwy ze stali to może przetrwasz.
lenovo 2014-06-02 10:41:55
Damal znowu szuka ludzi. Kolejne wywalone osoby niespełniające wymagań zarządu?
lila 2014-06-12 10:47:17
Sytuacja od lat taka sama. Rotacja ludzi i kiepskie pensje.Obiecują premie a potem tak kombinują, że nie ma szans, że zapłacą. Ciągle niezadowolony Prezes. Szkoda czasu i energii na pracę w tej firmie.
bob_kanciastoporty 2014-06-26 22:31:33
Zdecydowanie odradzam. Mała firemka z wszystkimi wadami jakie przychodzą do głowy. Kompletna mizeria finansowa, obiecanki o soczystych premiach, później jednak kierownictwo staje na głowie żebyś później nie dostał ani złotówki. Zarząd jest absurdalnie niekompetentny. Warunki pracy - kompletna żenada i brak jakichkolwiek perspektyw.
ricardo 2014-06-29 19:47:28
Nic dodać nic ująć. Opinie powyżej oddają to jaka firma jest na prawdę. W akcie desperacji można się na miesiąc, dwa zaczepić i szukać czegoś normalnego. W żadnej firmie nie będzie normalnie jak 4 pracowników utrzymuje 3 prezesów.
3
Gość 2014-07-16 13:07:01
Zgadzam się ze wszystkimi w/w opiniami. Kto szuka pracy w Damalu powinien gruntownie przemyśleć, czy chce wylądować w firemce ,która jest bardzo źle zarządzana. Z pracownika wycisną wszystko co mogą, w zamian najchętniej by nic nie dali, a na koniec wymienią na tańszy model.
Fenomenem jest to, że jeszcze utrzymują się na rynku, bo ani pracownicy nie mają o nich dobrej opinii i klienci, którzy byli obsługiwani przez tę firmę, źle wspominają współpracę. NIE POLECAM!!!
aldona 2014-09-19 18:59:04
Jak zarobisz na początku 1800, oczywiście zlecenie, to super. Potem max 2300 na rękę a zasuwasz jak osioł i jeszcze znosisz humory prezesika furiata. Obskurne biuro, wymagania z kosmosu i rotacja ludzi. Wszystko okraszone chorą atmosferą. Powodzenia.
damal 2014-11-09 02:39:51
Dziekujem wszystkim za przekazane opinie.
Co nas nie zabije to nas wzmocni.
Co do zarobkow to zachecam zainteresowanych do bezpośrednich kontaktów.
Dzialamy od ponad 21 lat, zadowolonych klientow oraz osoby
W zespole również mamy.
Szukamy osob z pasją i zaangażowaniem.
DAMAL

adrian 2014-11-10 15:53:41
W celu ratowania honoru firmy nawet któryś z prezesików kliknął parę słów w necie. Klienci to raczej uciekają bo albo ceny z kosmosu albo obsługa do d... albo byli pracownicy zabierają. Musi być kiepściutko skoro do takich wpisów się posuwacie. Zadowoleni pracownicy? Dowcip roku:)
benin 2015-02-25 21:44:10
Słyszałem że firma DAMAL - Grupa DrITplanuje poszerzyć zakres własnej oferty i w związku tym planują zatrudnić nowcy pracowników do ich zespołu. Wiecie jakie stanowiska chcą oni obstawić, jakiekolwiek wymagania no i co oni są w stanie zaoferować nowemu pracownikowi ? bo za dużo to nie napisali. Tylko tyle że szukają
leon 2016-04-11 22:19:04
Zwolniło się dwóch wdrożeniowców ale to jakiś czas temu. Jeżeli interesuje was pensja 2000 zł i humory Pana Prezesa to startujcie.
nina 2016-06-06 10:01:38
Rozmawiałam z byłym pracownikiem, wynagrodzenia były jednak wyższe niż te o który pisze Leon, i byłabym może zainteresowany. A jak wyglądają pozostałe kwestie bo tego nie dopytałam, możliwość pracy z zdalnie, możliwość dostosowania godzin pracy do innych zajęć, szkoły, czy wcześniejsze wyjścia, elastyczność urlopów? Z tym zawsze miałem problem w poprzedniej pracy. Czy wysyłają na szkolenia? Czy płacą na czas?
Hardy 2016-09-08 19:19:15
Odnośnie pytań, Niny, ostatnio na piwku, gdzie słyszy się to i tamto i można wiele powspominać, zasłyszałem że coś się ruszyło w Damal i to w tym dobrym kierunku. Inny znajomy pracuje w firmie, z którą Damal współpracuje i mają bardzo pozytywne relacje z nimi i dostarczone ciekawe rozwiązania. Na razie nic nie szukam ale może kiedyś, jak będą robić kolejny nabór, może spróbuję
ef 2016-09-08 21:08:17
@okres no oczywiście ze tak bez dwóch zdan powinno byc
Zostaw swoją opinię o DAMAL - Grupa DrIT - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DAMAL - Grupa DrIT