brak logo

EKOŚRODOWISKO

Bytom

Opinie o EKOŚRODOWISKO

Wezyr 2010-01-06 17:42:36
Firma ogolnie tragiczna wykorzystuja ludzi.Caly zarzad z Portugalii mysla ze sa bogami i traktuja Polakow jak scierwo i zlo konieczne. Jest to frima grupy mota engil. LUDZIE NIE LADUJCIE SIE W TO BAGNO!!!
rocky 2010-10-26 05:09:59
Powiam tak... odradzam każdemu pracy w tym hmmmm bagnie ... 4.80 za godzine pracy i traktuja cie jak smiecia
roman 2010-11-17 09:55:15
w firmie brak osób pilnujących spraw pracowników począwszy od dodatków socjalnych na podstawowych wymogach bhp skonczywszy. Pamietam jeszcze rok temu byla osoba odpowiedzialna za bhp i mozna bylo przez nia chocby glupie rekawice zalatwic bo kierwnik na to czasu nie mial ale widocznie nie byla wygodna dla firmy szkoda bo porządku nie ma kto pilnowac.
anonim 2010-11-29 14:45:15
Ja wytrzymalam tam 2 miesiace i nie wyobrazam sobie wiekszego (usunięte przez moderatora) nie bylo kiedy zjescc sniadania, praktycznie zawsze trzeba bylo zostawac po godzinach, za co nie placono i czego nie wolno bylo wpisac w karcuie, pieniadze smieszne i caly czas poganianie!! jak tylko sie ktos zwolnil to zamiast zatrudnic nowa osobe to obowiazki przerzucalo sie na innych, tam sie robi tak duzo az czlowiek juz fizycznie nie wyrabia!! (usunięte przez moderatora)
anonim 2010-12-03 21:22:38
roman - 2010-11-17 09:55:15

w firmie brak osób pilnujących spraw pracowników począwszy od dodatków socjalnych na podstawowych wymogach bhp skonczywszy. Pamietam jeszcze rok temu byla osoba odpowiedzialna za bhp i mozna bylo przez nia chocby glupie rekawice zalatwic bo kierwnik na to czasu nie mial ale widocznie nie byla wygodna dla firmy szkoda bo porządku nie ma kto pilnowac.

brak bo też się zwolniły
anonim 2010-12-27 14:15:12
Tydzień pracowałeś, to masz pojęcie o firmie !!!!!! Ja tam pracowałem 2 lata, zwolniłem się, a teraz chętnie bym wrócił. Mam teraz porównanie z pracą u konkurencji. A w Ekośrodowisko płacą w terminie, za wszystkie przepracowane godziny płacą, dają ciuchy, nawet buty... Stary nie chrzań, że ci było źle, a może źle pracowałeś ?
Tolo 2010-12-30 08:30:17
Zgadzam się. Ja tam pracuje na umowe o dzieło i nie narzekam. Od poczatku wiedziałem za ile robie bo mam to na umowie.Dokladnie mam tyle wyplacone ile przerobilem.Tylko lewusy narzekaja.Pozdro..
stroker 2011-02-14 12:31:58
dla tych którzy mają zamiar zatrudnić się w tej firmie (a widzę że rekrutują obecnie na stanowisko administracyjne) mam jedną radę - dopóki nie podpiszecie umowy z warunkami finansowymi jakie wynegocjowaliście w trakcie rekrutacji nie składajcie wypowiedzenia u swojego pracodawcy! Nie wierzcie w żadne słowne zapewnienia i obietnice, z dużym prawdopodobieństwem można powiedzieć że nie zostaną spełnione.
anonim 2011-02-22 06:29:09
Pracowałeś w tej Spółce? Ja właśnie finalizuję warunki zatrudnienia na stanowisko administracyjne i sam nie wiem co mam myśleć na ten temat. Możesz coś więcej napisać?
stroker 2011-02-23 12:02:56
anonim - 2011-02-22 06:29:09

Pracowałeś w tej Spółce? Ja właśnie finalizuję warunki zatrudnienia na stanowisko administracyjne i sam nie wiem co mam myśleć na ten temat. Możesz coś więcej napisać?

Witaj, nie mogę tego ujawnić. Nie wiem na jakim etapie rekrutacji jesteś i z kim rozmawiasz, jeśli z panem JRP DE MRT potwierdzaj wszystkie warunki zatrudnienia na piśmie, najlepiej poproś o umowę i podpisz ją ZANIM rozwiążesz umowę z obecnym pracodawcą, no chyba że jesteś bez pracy. Ja osobiście nisko oceniam standardy zawodowe tej osoby i nie jestem osamotniony/a w tej opinii, było kilka przypadków dziwnych "nieporozumień" na tle finansowym. Jeśli masz jeszcze jakiś wybór dobrze się zastanów. Więcej pomóc nie mogę.
pracownica 2011-03-03 15:34:20
witam mam dosc firmy eko naprawde na umowe o dzielo nie dadza nic o wszystko trzeba sie prosic a skad oni maja takie przepisy jak np. na kary pieniezne AHA JESZCZE COS TERAZ MAMY PRACOWAC ZA 0,11 GROSZY ZA METR KWADRATOWY ZAAAAAAAALLLLLLLL OD TEGO PODATEK ODJAC , NIBY KARY I CZLOWIEK WYCHODZI GOZEJ NIZ OSTATNIO FIRMA MZOE OKI ALE PRZEPISY I BRYGADZISTOW NIEKTORYCH DO(usunięte przez moderatora)......
anonim 2011-03-03 15:37:04
zgadzam sie na 100 proc wreszcie ktos poruszyl o tym temat
EKO BURDEL 2011-03-24 08:28:35
NAJGORSZA FIRMA LUDZIE TAM ROBIA ZA FREE A DO TEGO Z UMOWĄ O DZIEŁO NO JUŻ NIE MÓWIĄC O TYCH (usunięte przez moderatora)BRYGADZISTACH TAM CAŁE KIEROWNICTWO NIECH IDZIE DO PRZEDSZKOLA LEPIEJ SAME MŁODE (usunięte przez moderatora)POZDRO!!!
anonim 2011-03-24 08:39:05
Firma po( usunięte przez administratora )est FIRMA ARMO ( usunięte przez administratora )ZA DARMO! Ludzie którzy maja umowe o dzieło są traktowani jak scierwa ubrańna na zime zero bo im sie nie nalezy ale wymogi kurewne poprostu jeden wielki BURDEL! NIECH SZLAK TA FIRME STRZELI ( usunięte przez administratora )NIE ZNIOSE!!!
rurek 2011-03-25 13:39:35
( usunięte przez administratora ) to krętacz jakich mało. Najchętniej zatrudniłby specjalistę za darmo! On dziwi się, że osoba która przyjmuje się do firmy za takie psie pieniądze nie daje z siebie maxa. No Sorry ale najpierw niech firma coś zaoferuje ze swojej strony. Nie dziwie się, że rotacja spora. Każdy kto ukończył studia i ma już za sobą jakieś doświadczenie zawodowe spokojnie znajdzie sobie zatrudnienie z lepszym wynagrodzeniem niż oferta Ekośrodowiska. Wiem bo sam pracowałem tam jakiś czas i szczerze nie polecam.
anonim 2011-03-25 13:45:56
anonim - 2010-12-27 14:15:05

Tydzień pracowałeś, to masz pojęcie o firmie !!!!!! Ja tam pracowałem 2 lata, zwolniłem się, a teraz chętnie bym wrócił. Mam teraz porównanie z pracą u konkurencji. A w Ekośrodowisko płacą w terminie, za wszystkie przepracowane godziny płacą, dają ciuchy, nawet buty... Stary nie chrzań, że ci było źle, a może źle pracowałeś ?


wiesz co jak trafiłeś gdzieś gdzie jest jeszcze gorzej to gratuluje, bo to naprawdę sztuka znaleźć coś gorszego niż Ekośrodowisko Bytom
don con 2011-04-06 12:07:06
WYSTARCZY JECHAĆ DO SIEDZIBY FIRMY I ZOBACZYĆ TĄ RUINĘ BY WNIOSKI NASUNĘŁY SIĘ SAME. DNO!!!
O co chodzi 2011-04-08 15:55:39
Heheheheh no niezle wszyscy wyrzuceni z Eko teraz się pastwią nad firmą w internecie, anonimowo - jeśli uważacie wszyscy że to siedlisko zła to czemu nie idziecie do sądu pracy lub gdzie indziej??? Przecież jeśli wasze opinie są prawdziwe to sprawę wygracie ;) Chyba że tak sobie tu gadacie bo nikt was nie rozpozna - a w rzeczywistośći boicie się że zarobki wynikają z waszych niskich kwalifikacji, a krótki czas waszego pobytu w firmie z waszego lenistwa.

Ciekawy jestem O CO CHODZI tak na prawde ????:):):):):):):):):)
do don con\'don 2011-04-08 16:14:04
No tak taką osobistość z całą pewnośćią trudno zadowolić - w domu pewnie złote klamki, w łazience płytki Versace hhmmmm... to sie nie dziwie ze nie odpowiada ci siedziba ;))
Ale mam dla Ciebie propozycje - pod koniec tego roku pojawi sie kilka nowych miejsc pracy w siedzibie, ktora na pewno bedzie Ci odpowiadac. Zawsze czysto, zawsze schludnie, przepychu co nie miara - wystarczy tylko ze przestaniesz anonimowo pluc na innych i wystartujesz w wyborach parlamentarnych ;))))) hehehehe i wtedy bedziesz pluc na innych otwarcie..... no tak ale ty pewnie nawet nie wiesz gdzie jest warszawa ;)

pozdrawiam

Wielbiciel ;)
1
anonim 2011-05-11 13:40:45
Pamiętam ( usunięte przez administratora )o wporządku gość naprawdę nie wiem po co męczy się w tej firmie. Wszędzie indziej byłby doceniony przez pracowników i zarząd bo angażuje się z poświęceniem. Pamitam jak pracowałem oprócz niego był jeszcze młody bhp-owiec nie pamiętam imienia( usunięte przez administratora )ale potrafił NORMALnie rozmawiać z ludźmi, rozwiązywał problemy, szanował innych reprezentował coś sobą. Zarząd chyba woli osoby pokroju ( usunięte przez administratora )ale ludzie to nie bydło trzeba umieć z nimi rozmawiać, współpracować, budować dobre relacje. Szkoda że brakuje takiego kierownictwa. Odradzam pracę w tej firmie.
anonim 2011-05-16 09:58:19
Jak wszyscy wiemy to jeszcze chyba nikt nie chwalił swojej roboty bo jak komuś sie robota podoba nie ma czasu żeby takimi perdołami się zajmować i chodzić po internecie. Jedynie piszą ci co zostali zwolnieni i sie rozpisują. A bzdury takie piszą że głowa boli.Wiadomo jak w każdej robocie zawsze jest coś nie tak, czy ktoś ma idealną robotę? ja tu pracuje i jakoś mam ubranie i zimowe i letnie. A tu tacy fachowcy się rozpisują że hej! nikt nikogo na siłę nie trzyma, można robotę wybierać.Będziecie robić gdzie indziej a pisac będziecie to samo :-) Zresztą o innych firmach również można poczytać .A poza tym piszcie po imieniu to odrazu będzie wiadomo o co chodzi :-)
Malinowski 2011-05-18 14:08:45
Od każdej zasady zawsze się znajdzie jakiś wyjątek. Zasadą jest, że ludzie mają złą opinię o tej firmie, wyjątek stanowią wpisy broniące i chwalące to co tam się dzieje. Ja zwolniłem się sam, pracowałem ciężko płacili słabo dlatego zatrudniłem się u konkurencji. Pracuję nadal ciężko ale warunki finansowe są lepsze no i zaplecze socjalne ludzkie, a nie jak chlew dla świń. ODRADZAM!
huzar 2011-05-18 17:59:51
powalilo cie co ty wypisujesz wrucil bys do eko
lesny 2011-05-31 14:16:50
Zastanawiam się nad podjęciem pracy w tej firmie, ale teraz po przeczytaniu tych komentarzy chyba się nie zdecyduję... Już na wstępie rozmów wyszły niejasności z zarobkami i obowiązkami więc nie będę ryzykował.
rururu1 2011-06-08 13:20:20
w sumie kierownictwo zawsze będzie upierdliwe nie ma znacznia czy to eko czy inna firma, taka już ich rola. Gdyby firma była w polskich rękach pewnie nie doszło by do tego co obserwujemy. Szkoda bo wobec rosnącej konkurencji może się to dla firmy eko źle skończyć
Sam 2011-11-02 22:04:06
mam doświadczenie w prowadzeniu śmieciarki, szukam pracy w tym zawodzie w Bytomiu, jak tam się pracuje?
Jan 2012-01-24 19:39:47
Podobno w ekosrodowisko jest nowy kierownik produkcji czy mozecie cos napisac na jego temat?
Johny 2012-02-03 20:58:14
Witam czy moge otrzymac jakies informacje na temat nowego kierownika produkcji w eko?
pipi 2012-02-10 02:03:00
bo napewno byles przyjety normalnie ja tam pracowalem pol roku to w zime nawet spodni nie dostalem po powiedziano mi ze mi sie nie naleza i to ma byc pozadna firma smieszysz mnie koles
kierownik 2012-04-06 00:43:37
zgadzam sie z tym ze nie ma komu tam pilnowac pracy ani ludzi bo młodzi kierownicy patrza tylko na swoja kieszen nie dbaja o pracownikow a ich nikt nie sprawdza i robia co chca to jest glupota jezeli pracownik ktory zna sie na pracy pracuje przez 5 lat nie jest doceniony a jedna osoba przyjdzie i( usunięte przez administratora ) HE HE SMIESZNE NIE ALE IT AK ZA NIE DŁUGO PĘKNA BO I TAK OBAJ SIE ZNAJA NA D,,,,,
radoslawn 2014-06-10 10:16:31
jaka jest ta praca porzadna bo nie wiem co robic wedlug opini to nie bardzo to co
adekm 2015-01-31 15:15:48
wiem że to już kolejne pytanie bez odpowiezi na tej stronie, no ale pierwsze moje, więc liczę że ktoś mi jednak coś pomoże no nie. Właście ciekaw jestem po jakich kierunkach studiów ma się szanse na zatrudnienie w Ekośrodowisko co? są jakieś konkretne czy po większości biologicznych można się starać?
exx 2015-07-15 01:41:09
Ktoś tu pisze o kwalifikacjach :D więc pytam jakie kwalifikacje potrzebne są do grabienia liści, zamiatania ,odsniezania chodników, wiem na czym praca w zieleni polega,bo pracowałem u Was dość długo. A tak szczerze,jak by wynagrodzenie było odpowiednie( na dzień dzisiejszy 3000 zł po odtraceniu. podatków) to bym wrócił.
origami 2016-05-19 20:27:31
Każdy człowiek chce zarabiać więcej @zinok co się dziwić..no ale przyznam rację, że 2000 tysiące to jednak mało ;/
Zostaw swoją opinię o EKOŚRODOWISKO - Bytom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKOŚRODOWISKO