brak logo

TTJ TECHNIKA SP. Z O.O.

Tarnów

Opinie o TTJ TECHNIKA SP. Z O.O.

redo 2014-01-13 21:34:17
Wiesz, ja nie neguję tego jak podchodzą do klienta, bo załatwić wszystko są w stanie. Szkolenia też pierwsza klasa, ale tu toczy się dyskusja o podejściu do pracowników
Zeus 2014-01-22 08:38:56
To że pracodawca wymaga nie powinno nikogo dziwić, gdyż to na niego spada cała odpowiedzialność finansowa bez względu na to czy pracownik dobrze wykonuje swoją prace czy nie i czy jego działalność się bilansuje ekonomicznie czy przynosi straty. Ja zatrudniam pracowników od 15 lat i już nie jedno widziałem, kiedyś wierzyłem w ludzi, że każdego można nauczyć bo każdy ma potrzebę realizacji dziś wierze tylko w fachowość. Kiedy dział nie idzie i z analizy wychodzi mi że przyczyna leży po stronie kapitałów ludzkich to w pierwszej kolejności robię zmiany personalne. To boli wielu ludzi ale ja nie poddam firmy żeby ktoś inny mógł popełniać błędy. Pamiętaj jeszcze z jakiej firmy oni się wywodzą bo tam przez lata wpajają wszystkim zupełnie niestandardowy system zarządzania.
szaszłyk 2014-01-25 12:18:44
Witam,pracodawcy nie wypłacalni pracowałem to wiem. Ostrzegam przed tą firmą kazdego który chce tam pracowac .Obiecują ze wypłata bedzie jak sie zbliza termin wypłat to kasy brak .Jeden nie odbiera telefonu a drugi mowi ze załatwia kase i na tym koniec.Nie maja nawet na paliwo do koparek a co dopiero na wypłaty dlaludzi.Jeszcze raz ostrzegam przed podjeciem pracy w TTJ TECHNIKA
redo 2014-01-29 23:27:15
I z tą opinią można się zgodzić. Opóźnienia w wypłatach do 1,5 miesiąca wzwyż to standard, nie odbieranie telefonów przez bardziej odżywionego to też standard. Szkoda słów
1
redo 2014-01-29 23:29:39
Zeus masz rację, to skąd się wywodzą jest szkołą życia, szkoda tylko że przejęli z niej najgorsze wzorce.
Petru 2014-01-31 22:44:31
Ja już widzę jak wy byście wszyscy pracowali w firmie która by wam wisiała przez 1,5 miesiąca kasę! Takiej bzdury to już nikt nie łyknie. Nie znam firmy z tej strony pracuje po sąsiedzku ale wcześniej widziałem pracowników firmy częściej na papierosie niż w pracy bo okna mam na wprost. Wy sobie sprawy nie zdajecie jaki teraz jest rynek i co dzieje w terminowości płatności.
redo 2014-02-04 23:54:58
A jednak co niektórzy pracowali, mamieni obietnicą otrzymania kasy, a już najgorzej to mieli Ci którzy najniższą dostawali na umowie a całą resztę wiadomo jak.
Prob 2014-02-06 16:31:29
Ja jestem zadowolony z pracy, jestem podwykonawcą i absolutnie nie dziwie się że firma ma problemy. Takich pracowników i takiej organizacji pracy na budowie jeszcze nie widziałem nigdzie. (usunięte przez administratora)
Scl 2014-03-01 16:14:01
ttj czy to firma??? nie to nie firma to posmiech dla innych firm!!. poprostu ttj to inaczej praca dla biachych murzynow!!! chcesz tam pracowac??? to zloz CV hehe i odrazu wez sobie dobry kredyt bo zycie w delegacji jest ciezki a ttj nie ma na obiady dla pracownikow a co dopiero na wyplaty. Wiec zastanow sie czy napewno chcesz pracowac w TTJ TECHNIKA
2
Ludzie 2014-03-02 10:09:00
Witam czytam opinie o firmie i nie mogę wyjść z podziwu jacy potrafią być ludzie .Tak się składa że znam firmę i ludzi którzy ją prowadzą nigdy w tej firmie nie pracowałem ale z nimi tak i uważam że trzeba coś wyjaśnić. Panowie "budowlańcy" po pierwsze żeby firma funkcjonowała potrzebne są pieniądze które MUSZĄ zarobić pracownicy dla firmy . A teraz kilka faktów pracownicy firmy zniszczyli wszystkie urządzenia jakie tylko dostali do rąk co najmniej 4 samochody (silniki ) przez zaniedbanie o tylu wiem pewnie jest tego o wiele więcej dalej brak odbiorów wykonanych niedbale prac spowodował kolejne straty finansowe czyli pieniądze z ostały na budowie kto jest odpowiedzialny za taki stan rzeczy ? W normalnych warunkach kierownik budowy ale z tego co słyszałem winnych nie ma ale roszczenia i twierdzenie że się należy jest jak najbardziej . Jakże piękne jest to że można pisać wszystko bezkarnie bo internet jest anonimowy Może któryś z "wypowiadczy" napisze imię nazwisko i napisze : nazywam się xxx pracuję w tej firmie nie podoba mi się to i to . Ale jakoś odważnych raczej nie będzie cóż Polska . A pan Scl z wypowiedzi rozumiem że obiad jest najważniejszy bo się należy bez względu na to czy się pracuje czy udaje . Pisze Pan jak sfrustrowany kierownik który nie potrafi nad niczym zapanować . To jest nasz ukochany kraj wymagania pracowników maksymalne . Praca ? Jaka praca przecież 10 tego się należy . Zastanówcie się ludzie to wy pracujecie na to jaka będzie firma a nie właściciele .Oni w naszym kochanym kraju mają wystarczająco dużo problemów żeby utrzymać firmę a wy macie pomóc a nie utrudniać .
były 2014-03-04 19:14:19
fajnie się pisze że to pracownicy zepsuli samochody i sprzęt .że nie dbali o niego a żeczywistość jest inna .jeżeli samochód był oddany do firmowego mechanika i wracał w gorszym stanie i było to żgłaszane odpowiedz była taka że tak ma być . a po remoncie silnik spadł i to dwó krotnie to też wina pracownika bo po co jechał ha ha .pozatym jeżeli niema kasy na nic to co się dziwić . wymiany oleju niebyło odkąd kupili od wodrolu a tygodniowo 1000 km srednio si ę robiło to co się tu dziwić .pozatym ta firma to całkowita porażka (usunięte przez administratora)
Ludzie 2014-03-05 10:21:23
Witam ponownie napisze tylko tyle posty należy czytać ze zrozumieniem kasy nie mają bo pracownicy jej zwyczajnie dla firmy nie zarobili ale pretensje są i zawsze będą . Ponawiam również apel jeżeli jesteście naprawdę poszkodowani proszę się ujawnić wystąpić oficjalnie jako osoba poszkodowana przez firmę . Wtedy wzrasta wiarygodność na razie z portalu o opiniach zrobiło się forum dziwne to dla mnie ale cóż polskie piekiełko za wszelką cenę nie dopuścić żeby komuś się powiodło .
Bercik 2014-03-05 20:48:59
Ja o tej firmie mam dobrą opinie a o jej pracownikach marna. Każdy jednak jest kowalem swojego losu.
obserwator 2014-03-09 12:16:24
Ja pracowałem na Chybiu i widziałem jak chłopaki robili co mogli zeby robota szła i to nawet po godzinach nie nażekali tylko robili ale jak materiałów brak i paliwa co czesto mozna było zaobserwować to czym mieli robic?tak ze nie rozumie tego jak można wymagac cos co jest niemożliwe porażka dla prezesów za takie prowadzenie firmy !
Paweł 2014-03-10 13:02:37
No tak średnio 10 metrów dziennie. Faktycznie porażka, dla Prezesów że was wcześniej nie zwolnili! Za co ??? a za taką wydajność, za jakość w robotach drogowych zwłaszcza. Podwykonawcy robią po 100 metrów tygodniowo jedną ekipą a wy na dwie nie możecie zrobić 80. Szkoda gadać, prawda jest taka że musi być tak że wszyscy chcą bo jak będzie inaczej to nic z tego nie będzie.
obserwator 2014-03-16 20:07:36
jak nie stać firmy na paliwo i na materiały to ciekawe czym mieli robić być może mieli sami kupić no ale tu też problem bo wypłat nie mieli tylko zaliczki na przeżycie na delegacji(usunięte przez administratora)
1
skoru 2014-03-17 09:20:06
A ja wam wszystkim powiem z innej beczki. Trafił swój na swego. Zarząd i pracownicy są warci jedni drugich. Ale jak to mówią jaki Pan taki kram. Pozdrawiam Zarząd i obecnych pracowników i zapraszam na Dąbrowskiego w Tarnowie, lub Hetmańską w Rzeszowie
1
skoru 2014-03-17 09:20:33
A ja wam wszystkim powiem z innej beczki. Trafił swój na swego. Zarząd i pracownicy są warci jedni drugich. Ale jak to mówią jaki Pan taki kram. Pozdrawiam Zarząd i obecnych pracowników i zapraszam na Dąbrowskiego w Tarnowie, lub Hetmańską w Rzeszowie
1
Pretens 2014-03-18 08:23:17
Pretensje od pracowników na budowach bo nie dostają kasy, ale jakoś nikt nie mówi jak to chwalili stawki i wynagrodzenia w pierwszych czterech miesiącach i jakoś żaden nie odpowiedział sobie na pytanie dlaczego ???? Kasa na paliwo była, na wynagrodzenia, na sprzęt ale coś się nagle stało że wszystko się zmieniło, co takiego się stało ??? A no ludzie myśleli że "czy się stoi czy się leży to wypłata się należy" i tak inni na tych samych budowach robili po 80 do 120 metrów tych samych sieci tygodniowo a "wyspecjalizowane ekipy z TTJ" z łaską 40 - 60 metrów, odbiorów przez drobne błędy nie było bo pracownik jest fachura i wie lepiej niż ktokolwiek inny.
Tak jak sobie szanowni pracownicy pościelili tak się wyspali i po 4 miesiącach zaczęli psioczyć na firmę.
Proxer 2014-03-21 08:01:52
Podobno Andrzej wrócił do pracy na własną prośbę. Obiecał, że nie będzie spożywał w pracy napojów wyskokowych i będzie regularnie przychodził do pracy.
Ale jaja kto mu w to uwierzył :) Pozdrowienia dla Watachy z TTJ.
Tora 2014-03-27 07:58:04
A mnie tu dobrze, zwłaszcza teraz po zmianach.
przemek 2014-04-15 09:38:00
Podobno mają jakiś kontrakt na oku i to ma ich postawić na nogi (ale co to jest?) ..( usunięte przez administratora )...co do szkoleń nie ma sie do czego przyczepić
Placek 2014-04-15 16:01:29
I znów szanowni forumowicze bo tym staje się ten portal wróżą z mchu i paproci.
Kontrakt tak i tu się zgadza ale sądzenie się już jest bzdurą.
Piotrek 2014-04-15 16:15:54
Oj ktoś próbuje mieszać i knuć żeby znów oczernić firmę. Wszystko napiszecie żeby tylko pojechać po TTJ.
Borod 2014-04-16 23:02:06
Pozdrowienia dla chłopaków z TTJ z Afganistanu. Głowa do góry co Was nie zabije to Was wzmocni.
skoru 2014-05-14 09:36:29
Oj co tak ucichło, no tak jaka firma takie zainteresowanie. Szkoda zużywać klawiatury na nich
byly 2014-05-16 14:27:55
ciekawe który z Panów Prezesów utrzymuje sygnalizację w Tarnowie?....
(usunięte przez administratora)
bwas 2014-05-16 21:57:44
tutaj adminem jest chyba ktorys z prezesow bo blokuja wszystko nawet pytajniki i kropki zal
skoru 2014-05-18 23:35:40
Trzeba używać szyfru, nie używać nazwisk pisać np duży i mały i wiadomo o co chodzi
ccc 2014-10-09 20:47:41
rzetelna firma? banda naciagaczy i kombinatorów
nauczyciel 2014-12-20 20:29:37
w nieskończoność administrator będzie usuwał mój wpis, pytam dlaczego?
TTJ Technika to firma nierzetelna, z długami, niewypłacająca wynagrodzenia. Ciekawy artykuł w prasie tarnowskiej proszę czytać i uważać! (usunięte przez administratora)
ciekawy 2014-12-29 06:50:30
ciekawe to ciągłe usuwanie wszystkiego co interesujące....
4
mj 2015-01-08 21:40:42
Miałem kontakt z TTJ. Kilka zleceń za rozsądną cenę, szybkie podanie ręki, bardzo miły Zarząd, kawa itp. Po wykonaniu podpisane odbiory kierowników i zaczyna się problem. Kilka telefonów z zapewnieniem, że kasa będzie. Potem brak rozmów, dopiero z obcego odbiór i zostałem wulgarnie i bezczelnie potraktowany, jak poprosiłem o podpisanie FV. Zawsze zachowuję spokój i jak ktoś mówi, że zapłaci ale ma problemy to cierpliwie czekam i rozumiem a tu?.. Zawsze prezesów niema, pytania a był Pan umówiony?(tak tak oczywiście, że umówię się na spotkanie z pytaniem: "Kiedy zapłacicie mi 3***0zł")Zupełny brak kontaktu. Nie dostałem ani grosza. Poważne inwestycje wymagają starannego podejścia,kalkulacji kosztów, Kontroli pracowników i przede wszystkim SPECJALISTÓW a nie Gamoni, dla których hasło przewodnie to: "eee w 3 dni to zrobią/sprzedadzą i będzie Buła!"(i trwało miesiąc).
Jest to firma, która niema pojęcia o ETYCE W BIZNESIE!!!
Życzę Poprawy Sytuacji.
2
nauczyciel 2 2015-01-09 22:09:15
Grupa nauczycieli mimo wykonanego zadania do dziś pieniędzy nie otrzymała . Trzymajcie się z dala od tej firmy. Oszukuje ludzi, szefostwo kłamie. I zgadzam sie z poprzednikiem, Ta firma nie zna pojęcia uczciwość i etyka
1
Kierowca 2015-01-12 09:17:29
Ja pracuje dla tej firmy od kilku miesięcy, zupełnie nie wiem o co Wam chodzi, Nie płacą nie wiadomo ile ale mnie zapłacili między 7 a 10 zawsze.
Nauczyciel również dotknięty 2015-01-12 09:26:22
TTJ złożyło do Sądu dokumentację w sprawie zapłaty nauczycielom poprzez cesję płatności. Dokument stanowi cesja płatności bezpośrednio do każdego z nauczycieli z pominięciem TTJ Technika, inicjatorem tej sprawy było podobno TTJ Technika w momencie informacji o kłopotach z niewypłaceniem przez ich klienta ponad miliona złotych. Tak brzmi informacja przedstawiona przez Władze tej firmy. Cesja została podpisana przez Zamawiającego i w tym momencie TTJ Technika przestała być dłużnikiem nauczycieli a stał się nim TCKP. Wynika z tego że to TCKP doprowadziło do takiej sytuacji dlaczego ???? Na to pytanie może odpowiedzieć tylko Dyrektor i Dział Prawny szkoły. Którzy pytań o podpisaną cesję boją się jak diabeł święconej wody.
Z cesji jaką otrzymałam e-mailem wynika właśnie, że to TCKP jest płatnikiem gdyż TTJ Technika przekazało te płatność bezpośrednio TCKP. Byłem osobiście w tej firmie w mojej sprawie i po tej wizycie oraz rozmowie z zaprzyjaźnionym prawnikiem wynika że po podpisaniu tej że cesji przez TCKP, TTJ Technika nie tylko nie musi ale też nie może wypłacić nam pieniędzy. Nie trzymam strony tej firmy również mam pretensje, ale dokumenty stanowią same za siebie i podpis Dyrektora też. Finał tej sprawy toczy się w Sądzie a pokrzywdzeni jesteśmy my.
sokru 2015-01-16 11:00:08
Oni zawsze umieli się ustawić tak, żeby w końcu wyszło na ich. No ale cóż * zawsze na wierzch wypłynie
sokoru 2015-01-16 11:11:55
Czytałem artykuł o tym i powiem jedno: standard działania tych Panów. Najpierw jedna, dwie płatności w terminie, potem opóźnienia coraz większe i w zależności od humoru mina kota ze szreka albo chamstwo, a na końcu brak płatności i totalne chamstwo.
1
sokoru 2015-02-11 14:14:14
Jak to który? Ten lepiej odżywiony rękami tego mniej.
nauczyciel 2015-03-03 12:11:00
Mija 7 miesiąc od kiedy na koncie nauczycieli powinno pojawić się zaległe wynagrodzenie a pieniędzy jak nie było tak nie ma. I cisza od panów Prezesów i innych współpracowników jak również TCKP, które wybrało tę wspaniałą firmę.Panie Prezesie i Dyrektorze Działu Szkoleń proszę nam powiedzieć kiedy oddacie nam należne pieniądze
TTJ 2015-03-04 10:03:08
Proszę zwrócić się bezpośrednio : biuro@ttjtechnika.pl
Doskonale Pan/Pani wie że pieniądze nie dotarły do TTJ Technika . Wszyscy nauczyciele dostali informację w tej sprawie . Pisanie takich rzeczy to zwykła złośliwość w tej sytuacji. Każdy nauczyciel jest w posiadaniu dokumentu który wskazuje płatnika wynagrodzeń.
majster 2015-03-30 22:12:11
gościu nie wiesz co piszesz kasy nie mieli na nic sam raz musiałem paliwo kupić do samochodu i zapłacić za towar, człowiek był zawsze nauczony że za wykonaną pracę były określone pieniądze ale w tej firmie się przejechałem choć narazie jestem spokojny ale do czasu, ujawniał się nie będę, może kiedyś.........
hehe 2015-04-04 16:11:09
pozdro dla prezesow
garlik wreszcie sie zmiescisz do studzienki hehe
1
zainteresowany 2015-04-18 20:02:28
mam pytanie czy ttj jeszcze probuje swoich sil w budowaniu kanalizacji?
2
ciekawy 2015-09-05 17:40:44
Czy ktoś zna nowy adres firmy ? podobno znowu przenieśli biuro.Ciekawe dlaczego?
ciekawy 2015-09-05 17:45:41
Drogi nauczycielu,niektórzy jeszcze dłuzej czekają... a obawiam się że pozbyli sie wszystkiego nawet krzeseł,hehe,
majster 2016-01-30 23:04:30
ciekawe jak wygląda kanalizacja za dębicą. Pozdro dla P. Bednarski... i chłopaków!!!
majster 2016-01-30 23:08:33
ciekawe jak wygląda kanalizacja za dębicą. Pozdro dla P. Bednarski... i chłopaków!!!, chyba się tam wybiorę sprawdzić czy już zakończyli pracę czy dalej są w trakcie. he he
ciekawy 2016-03-15 08:32:54
Istnieje??? to dziwne... więc czemu nie ma żadnych informacji w necie na ich temat? to chyba firma "widmo" hehehe.
dajcie jakieś info na ich temat ... gdzie pracują? kto tam teraz dowodzi?
nek 2016-05-13 22:41:23
gola, znalazłeś ich w KRS to i znajdź do nich telefon. Jak ktoś kandydata za rączkę będzie prowadził to raczej nic z tego nie wyjdzie. Zastanawiam się kiedy wreszcie sypną jakimiś ogłoszeniami, bo na wakacje chciałbym gdzieś się załapać do pracy. Dajcie znać
Zostaw swoją opinię o TTJ TECHNIKA SP. Z O.O. - Tarnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TTJ TECHNIKA SP. Z O.O.