ASTRUS Place Zabaw

Koszalin

Opinie o ASTRUS Place Zabaw

Marian 2014-12-26 14:00
Witam!
Pracuje w firmie ASTRUS od 19 miesięcy i żałuje, że dopiero dziś zauważyłem wasze powyższe wpisy. Po przepracowanych blisko 2 latach nie wyobrażam sobie lepszego pracodawcy niż firma ASTRUS. Wynagrodzenie na czas, urlopy, premie, nigdzie nie miałem lepiej.
Jest tylko jeden warunek, co zapewne nie spodobało się kolegom z powyższych wpisów - trzeba wydajnie pracować.
Jeśli ktoś szuka pracy w której przeturla się byle do fajrantu niech szuka innej firmy.
W firmie ASTRUS właściciele szanują i wynagradzają za ciężką pracę, duże możliwości rozwoju, zrozumienie potrzeb, rozmowa i szacunek do człowieka.
Gorąco polecam. A koledzy, pisząc powyżej takie posty, zapewne od dawna wiszą na listach w pośredniaku, szukając pracy w której nie trzeba nic robić.

Podsumowując, bardzo polecam dla spragnionych rozwoju i szukających stabilnej pracy na naszym rynku.
7
Włodek 2015-12-30 17:12
Nie pracujcie tam !!!!
3
dudas 2015-12-30 20:32
Mógłbyś przynajmniej napisać dlaczego... No ale, myślę, że nie jedna osoba się skusi do pracy w tej firmie, ponieważ atrakcyjne stanowiska są dostępne takie jak Zastępca Kierownika Produkcji.
1
Daniel 2016-02-22 10:21
Pracowałem tam ponad rok, dajcie sobie spokój jak chcecie tam iść do pracy, na początku wydaje się być tam fajnie i miło, jednak z czasem zmienia się to diametralnie. Nie polecam, o szczegóły lepiej nie pytajcie ...
5
Borsuk 2016-03-06 12:21
Nie chce mi się pisać, tak jak nie chciało mi się tam pracować, myślcie sobie, że pewnie jakiś lewus, ale prawda jest taka, że tak pracodawca motywuje do pracy w tej firmie
5
Walek 2016-06-26 16:38
Moim zdaniem się mylisz, bo jeśli chodzi np. o Koszalin to naprawdę są fantastyczną firmą i tak to właśnie odbieram
2
Jelcyn 2016-11-17 01:04
szczerze ? nigdy więcej !
2
Angelus 2016-11-29 05:44
Czy ,aż tak jesteś człowieku ograniczony intelektualnie,że nie potrafisz podać żadnych argumentów, ani dobrych,czy złych, popartych rzeczywistymi wydarzeniami...?
1
Angelus 2016-11-29 06:25
Kim jesteś Borys,że wypowiadasz się za innych...? Pracowałeś tam...? Po Twoich wypowiedziach wnioskuję iż jesteś typem człowieka Homo sovieticus .Każdy inteligentny człowiek, jeżeli nie wie co to znaczy poświęci trochę swojego cennego czasu,aby się dowiedzieć i może zastanowić,mam nadzieję,że ty również drogi Internauto Borysie...
1
xxx 2017-01-13 14:33
Pracuje tam od dłuższego czasu i szczerze mówiąc żadna opinia mi się nie zgadza . Teraz pytanie kto pisze te opinie ? Angelus mówisz że wykonujesz pracę na produkcji dobre sobie mam świetny kontakt z ludźmi w firmie i nikt takiej opinii nie napisał także to co piszesz mija się z prawdą .
6
Andromeda 2017-01-23 06:25
To po co tu pracujesz...? Tylko narzekasz i patrzysz jak unikać pracy, tu postać, tam postać, napić się kawy, posiedzieć w szatni... Teraz pewnie się zastanawiasz skąd taka sugestia...?
Jak Ci tak tu źle , to nie pracuj jak tylko potrafisz narzekać ,albo weź się w końcu do uczciwej pracy !!!!!!
Ewelina 2017-02-01 17:35
Andromeda 2017-01-23 06:25
Kto tu mówi o narzekaniu ktoś dobrze napisał a Ty krytykujesz tą osobę . Zwłaszcza że nie napisała nic złego tylko wyraziła swoje zdanie .
1
Agnieszka 2017-04-03 15:26
Poszukiwani kandydaci na stanowiska: PROJEKTANT, REGIONALNY KOORDYNATOR DS. SPRZEDAŻY, KONSTRUKTOR. Szczegółowe informacje znajdziecie na stronie internetowej firmy: http://www.astrus.pl/pl/praca Kto będzie aplikował?
Zostaw swoją opinię o ASTRUS Place Zabaw - Koszalin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ASTRUS Place Zabaw