brak logo

Cayman Grzegorz Sypniewski

Ostróda

Opinie o Cayman Grzegorz Sypniewski

MIŁA;)) 2015-03-26 20:48
CO CIĘ TAK BOLI MOJA PREMIA, WIDOCZNIE ZASŁUŻYŁAM SKORO DOSTAJĘ...NIKOGO NIE OBSMAROWUJE I NIE OBGADUJĘ,A LIZUSEM TEZ NIE JESTEM GDYBY TAK BYLO TO BYM SIE PODPISAŁA, PONIEWAŻ NIKOGO TUTAJ NIE OBRAŻAM, A TO ŻE JESTEM ZADOWOLONA Z PRACY TO TEŻ NIC ZŁEGO....CO MAM NARZEKAĆ TAK JAK TY..?
agnieszka świecie 2015-03-26 22:13
"A LIZUSEM TEZ NIE JESTEM GDYBY TAK BYLO TO BYM SIE PODPISAŁA"- a co ma piernik do wiatraka? :)poczytaj swoje posty wyżej i zobaczysz czy nikogo nie obsmarowałaś, bo to chyba nie fotomorgana;)?! Co do premi nie zazdroszcze Ci jej:) Pracuje w lepszej firmie, zdala od tych "galeriańskich sprzeczek" :)A Ty pracuj gdzie chcesz, wolny kraj! Jak Ci tam dobrze,pensja,atmosfera i godziny pracy Cię zadowalają -to tylko się cieszyć i oddawać się pracy w Cayman! Oby więcej było takich zadowolonych jak Ty, bo na tym forum niestety..to chyba rzadkośc:)
MIŁA;)) 2015-03-27 08:12
SKORO NIE PRACUJESZ TO SKĄD MOŻESZ WIEDZIEĆ JAK JEST? WYPISUJESZ NA TEMAT FIRMY W KTÓREJ NIE PRACUJESZ .WEJDZ NA STRONE FIRMY W KTÓREJ PRACUJESZ I TAM WYLEWAJ SWOJE ŻALE .NIE WIESZ KTÓRE POSTY SĄ MOJE, WIĘC NIE MÓW, ŻE KOGOŚ OBRAŻAM, ALBO WYZYWAM.PISZĘ JEDYNIE JAKIE MAM ZDANIE NA TEMAT FIRMY ,"W KTÓEJ PRACUJĘ", A MAM BARDZO DOBRE:)TYM CHYBA NIKOGO NIE OBRAŻAM I NIE WYZYWAM.
2
była pracownica kutno 2015-03-27 10:03
witam proponuję podpisywać się .. pracownica np. kutno. czyli wpisujemy miasto z którego jesteśmy. a ta miła to masakra - widać ,że to centrala lub Pani Iwona.
ja nie polecam tej firmy -pracowałam w kutnie.tragedia. Pan Grzegorz to faktycznie nie ma nic do gadania. Żal chłopa.
2
agnieszka świecie 2015-03-27 10:08
Pracowałam w tej firmie (jako studentka) stąd wyrażam swoje opinie :)Mam inne ambicje stad w niej już nie pracuje! A Twoje komentarze są charakterystyczne - pisane wielkimi literami i proszę bardzo Twoje obraźliwe słowa: (chyba,że w Twoim słowniku to nie obraza:)-to gratuluje)"A WIADOMOŚCI Z ŁÓŻKOWEJ KOCHANKI", "A JEŚLI CHODZI O SPRZĄTANE TO NAWET DO TEGO SIĘ NIE NADAJE "itp.Piszesz...."PISZĘ JEDYNIE JAKIE MAM ZDANIE NA TEMAT FIRMY"- jakoś w Twoich postach obsmarowujesz osoby, które mają inne zdanie na temat tej firmy i komentujesz wpisy takich osób. Jak Ty masz prawo wyrażać swoja opinię (pozytywną) -DAJ WYRAŻAĆ JA INNYM ,nawet jeśli jest negatywna!a nie jak ktoś wystawi negatywną opinie to wkraczasz do akcji by tylko tą osobę "zjechać" i się podpisuj -bo moda na tchórzy się zakończyła.
kaśka 2015-03-27 10:19
A Ty do roboty a nie siedzisz na internecie! Nie za to Ci płacą!
Prawdziwy Mateusz W. 2015-03-27 10:45
Powyższy komentarz został zgłoszony do odpowiednich służb. Pamiętajcie że nie jesteście anonimowi w internecie, dla kogoś takiego jak np. "pracownik miesiąca" odczytanie Twojego adresu IP zajęło 30 sekund, namierzenie Ciebie kolejne 30 sekund.

Upomnienie dla Administratora forum, kasuj komentarze obrażające kogokolwiek na forum, a nie komentarze obiektywne, nie obraźliwe, potwierdzone na temat tej "wielkiej firmy"

Do wszystkich byłych, aktualnych -ale odważnych pracowników przedstawcie swoją opinie na temat tej firmy! Jestem przekonany, że wasz komentarz będzie podobny w 99% do mojego, który został skasowany!
1
Prawdziwy Mateusz W. 2015-03-27 10:48
Dla przypomnienia artykuł 190- za kradzież tożsamości. GRATULUJE!
2
S 2015-03-27 10:54
Dla uściślenia - Artykuł 190 a kk odnosi się do kradzieży tożsamości oraz stalkingu, którego częścią może być właśnie kradzież tożsamości. Ustawa precyzuje, iż osoba która podszywa się pod inną osobę, wykorzystuje jej wizerunek lub inne jej dane osobowe celem wyrządzenia jej szkody majątkowej lub osobistej, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3 oraz karze finansowej.
2
Jan 2015-03-27 11:34
Czytam i czytam te opinie - jestem rozbawiony do łez :) - "Prawdziwy Mateusz W." straszy nieprawdziwego kodeksem karnym i że zlokalizował ip (pewnie 127.0.0.1) :) - Zapomniał że wszystkie jego wypowiedzi da się podciągnąć:
- pod naruszeniu przez autora wpisu dóbr osobistych firmy - art. 23. Kodeksu cywilnego;
- popełnieniu przestępstwa zniesławienia (art. 212. k.k.) lub znieważenia (art. 216. k.k.);
Dziwie się że właściciele do tej pory nie zgłosili tego do odpowiednich służb - przecież znają Mateusza W i jego partnerkę osobiście - nie trzeba ustalać IP wystarczy podać imiona nazwisko i adres
3
pracownica-była:) 2015-03-27 14:07
Koleżanko,dlaczego porównałaś pracę w Kutnie do tragedii i masakry? Sprecyzuj:)
Zapewne nie dotyczy to gigantycznego,sukcesywnie powtarzającego się przy kontrolach manka. Ani tego,że nie wykorzystałaś dawanej Ci szansy na poprawę sytuacji.Dalej wolałaś czytać za ladą książkę i nie zwracać uwagę na to,że wynoszą Ci towar na kolosalne kwoty.Choć, zapewne nie o to Ci chodzi...uwzięli się na Ciebie! Masz rację - tragedia i masakra. Pozdrawiam:)
1
2015-04-04 22:51
Wesołych Świąt
2
obecna 2015-04-15 10:32
Jak wam sie nie podoba praca to sie zwolnijcie po co wypisywać głupoty ,jak to ą kłamstwa .Pracuje już tyle lat i mogę cos powiedziec na ten temat zawsze mam premię i suuper wypłatę .Moi szefowie są bardzo dobrymi ludzmi .Więc odczepci sie od nich .BOLi was dom ,firma ? tez otwórzcie sobie i zobaczcie co to za chleb.Tylko narzekacie i fałszywie pewnie sie usmiechacie jak sa przy was .Pani Karolina tez jest bardzo mila osoba .Pracuje mi sie pozytywnie .P.KAROLINO niech pani sie nie przemuje tymi głupotami :)
A WYYYY SIE ZAAA ROOOBOTĘ WEZCIEEE FAŁSZYWCY
Klientka 2015-06-11 19:16
OPINIA NA TEMAT OBSŁUGI

Nie polecam zakupów w Caymanie w Puławach (CH Carrefour) u niskiej szczupłej brunetki. Kompletnie olewa klientów, nie potrafi doradzić w niczym (jeżeli już oderwie się od telefonu oczywiście), sklep puszczony samo-pasem. Niejednokrotne wyjścia na przysłowiową "fajkę" przeciągają się tej Pani z 5 minut do prawie pół godziny. To że tam pracuje to chyba kompletna pomyłka - albo myli sklep z polem ( tłuste włosy- ubiór rodem z epoki średniowiecza)albo próbuje kreować się na 16 letnią laleczkę w mini z cyckami na wierzchu. Baba ok 40 - to już jest niesmaczne niestety.
Mimo że ewidentnie nie polecam sprzedawczyni, polecam zakupy w tej sieci ( super ubrania i każdym innym sklepie - Lublin obsługa rewelacja.
3
Ania 2015-06-15 00:13
Chyba jakaś "życzliwa" osoba ma jakieś swoje ale do tej obsmarowanej Pani. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że stała Pani całymi dniami w sklepie i obserwowała jak sprzedawczynie są ubrane, jak obsługują klientów i co ile i na ile wychodzą. No i skoro poświęciła Pani tyle czasu, uwagi i energii na obserwowanie tych Pań to kiedy miała Pani czas obserwować inne sklepy? Kiedyś pracowałam w tej firmie i nie wiem czy Pani wie, ale są przeprowadzane kontrole (tajemniczy klienci) na których wychodzi wszystko. Pracownik może starać się na oficjalnej kontroli. Ponadto nie wiem jak teraz, ale kiedyś były służbowe ubrania więc nawet gdyby ktoś chciał to nie miał jak cycków pokazać. Jeśli ma Pani nadal nadmiar wolnego czasu i miałaby Pani ochotę pobawić się kolejny raz w podglądacza- konfidenta to proszę o kontakt szelma2013@wp.pl postraszę Pani osobą swoich pracowników:)
7
Klientka 2015-06-30 16:11
Nie musi Pani straszyć moją osobą swoich pracowników - wystarczająco boją się Pani.
Szczególnie uwagi nie przykładam do tego co kto robi ale jeśli chce coś kupić i czekam na otwarcie sklepu tyle czasu to przepraszam- chyba jest coś nie tak.
klientka 2 2015-07-03 10:39
ale ty masz ewidentnie uraz osobisty do tej pani ze sklepu, bo teraz się czepiasz na otwarcie sklepu, a wcześniej obsmarowalaś kobietkę,że źle wygląda itp. Sporo trudu sobie zadałaś,żeby ja tak oczernić? Ja jakos tam zachodzę i nigdy nie mialam nie milej sytuacji, wrecz odwrotnie. Dla i sklep i pracoiwnicy bomba! :)
1
Olika pracownik 2015-09-21 21:56
Ciekawe dlaczego k r z y s i e k nie pracuje. Co tam znów się wyrabia. Nie mógł wytrzymać w magazynie.
??? Nie dzieje się!
lola 2015-10-23 19:20
Chyba nie chodzi tutaj , że jest cieżko w magazynie.Pracował tyle lat i dawał radę, a teraz nagle było mu ciężo ? Myślę, że może jest jakiś inny powód.
Staszek też się zwolnił .Ciekawe co tam się dzieje.
1
2015-10-28 19:18
Szkoda , że nie pracuje Krzysiek i Staszek.
2
Daisy 2016-04-16 04:48
Pani sie cieszy z tej dobrej wypłaty i premii a w innych miastach dziewczyny pracują na premie innych pracowników z obrotów mc.
banan 2016-04-18 20:53
Może nie do końca jest wszystko zrobione jak należy.
Daisy 2016-04-23 22:34
W tej firmie owszem nic nie jest dobrze zrobione.Jednym wielki wałkiem można to nazwać.Made in china podpięte pod metką "Olika". Kopia,kopia, kopia.
Elza 2016-05-16 16:47
Sklep caymam galeria na jeziorem w Koninie- ceny niezgodne tym o skanuje obsługa, nie przyjmuje reklamacji po godzinie od zakupu wadliwego produktu,nitki wisiały przy dwóch tych samych bluzach i nie można było zamka przez to rozsunąć aby przymierzyć
1
marcinek 2016-06-17 12:29
ta firma to sklep odzieżowy wysokiej jakości. Punkt oferuje niezwykle obszerną gamę produktów - modnych elementów odzieży, wiec wydaje mi się, że tutaj jest szeroki wybór, a poza tym można dobrze zaeobić, bo firma ma naparwde stabilne warunki.
xxx 2016-10-26 16:05
A pani ,by się nie cieszyła?
.o. 2016-11-12 22:23
Czy coś się zmieniło? Czy teraz jest jakieś nowe forum pod linkiem Olika? Bo coś cisza
Szanujący 2016-11-29 18:02
Praca w tym sklepie jest wyzyskiem. Zero szacunku dla pracowników, wywalają po krótkim okresie pracy (MIESIĄC PRZED KOŃCEM UMOWY), tylko dlatego, że znasz swoje prawa i nie dasz sobie w kaszę dmuchać. Nie doceniają pracowników, na rozmowie mówią, że warto się starać, bo są liczne premie. Gówno prawda- premii prawie nikt na oczy nie widział, ponieważ osoby, które pracują ,,wyżej'' robią wszystko, aby remanent wychodził zawsze na minusie (wgrywają źle dostawy, zamiany, rozchody). Ogólnie o jakąkolwiek odpowiedź było bardzo ciężko się doprosić. Plotki na temat tego sklepu w całym mieście są jedne: WYKORZYSTUJĄ I ZWALNIAJĄ. Nikomu nie polecam tam pracy. Pani Iwona zamiast namiętnie botoksować sobie twarz, niech w końcu weźmie się do prawdziwej pracy, bo pracowników będzie coraz mniej, a o nich trzeba się jednak postarać. Poza tym klienci na głos mówią, że w sklepie są ubrania z taniego rynku i nikt nie kupi za 60 zł bluzki, którą można nota bene zmywać podłogę.

NIE POLECAM!!!
5
Piiiip 2016-12-04 20:01
W tej firmie pracownicy się nie liczą, tylko utargi są ważne. Premia jest tylko jak nie ma braków w remanentach ha ha ha. Czy ktoś kiedyś słyszał żeby w innym sklepach robili remanenty co miesiąc? A czasem nawet i dwa razy w miesiącu jak kontrola przychodzi ha ha ha wszystko tylko po to, żeby premii nie dać :-) O urlopie też można sobie pomarzyć jeśli nie znajdziesz i nie przeszkolisz sama kogoś najlepiej zaufanego, bo obcy to jeszcze pół sklepu wyniesie, a stały pracownik będzie musiał za to zapłacić :-)
P.S. Usta p. Iwony wyglądają jak pontony :-) pozdrawiam :-)
2
Ponton ust 2016-12-10 14:18
Zgadzam się z twoim postem. To co piszesz to prawda. Firma prowadzona jest głupio . Zero zachowań jak poważna korporacja.A z tymi ustami jak pontony -rozwaliłes mnie
4
Beata 2016-12-19 20:46
Polecam wybrać się do Gdańska. Byłam stałą klientką w tym sklepie od połowy października. Nie wiem co się stało teraz, ale sklep od jakiegoś tygodnia wygląda jak lumpeks... totalny bałagan, a Pani pracująca była bardzo zajęta komputerem. A jak chciałam się o coś zapytać, to powiedziała mi tylko że jest jeden rozmiar i poszła "za ladę". Mieliście takie fajne dziewczyny, które dbały o porządek i klientów. Szkoda, już tam nie zawitam.
2
Puf puf 2016-12-28 22:11
Jak od października to nie za długo bylaś tą stałą klientką :-) Moim zdaniem sklep wygląda jak burdel już jakoś od wakacji więc może trafiłaś te kilka razy jak akurat czysto bylo :-P :-P A moźe Cię zwolnili i teraz obsmarowujesz nowe dziewczyny żeby się zemścić? :-)
3
alicja887 2017-01-18 10:26
witam

czy w tej firmie pracuje sie na umowe o prace czy tylko zlecenie?

pozdrawiam:)
Piip 2017-01-25 16:51
Różnie, jedne mają umowę o pracę a inne tylko zlecenie.
alicja887 2017-02-01 12:39
Dziekuje za info;)
Ale wiekszość pracuje na normalnej umowie? może jesteś w posiadaniu takiej wiedzy:)
z góry dziękuje
Piip 2017-02-01 17:24
Niestety nie wiem. Wydaje mi się, że większość ma raczej umowę o pracę, ale to tylko takie moje domysły :-) już tu nie pracuję więc też mogło się coś już zmienić :-)
Mini 2017-02-06 23:18
czy ktoś wie jak wygląda praca w tym sklepie w Gdańsku? Jakie warunki, jaki kierownik, czy klienci dużo kradną itp? Chciała bym tam złożyć CV ale nie wiem czy warto :-)
Mała 2017-02-07 09:36
Na tą chwile z tego co wiem nie ma planowanych zmian w personelu w Gdańsku i nie ma po co składać cv
1
anapaula88 2017-02-07 13:51
Hej jak wyglada sprawa z likwidacją sklepu???? Może ktoś wie:)
Czy nalezy się jakas odprawa czy coś??:)

pozdrawiam
3
Mini 2017-02-07 17:17
Nigdy nie wiadomo czy jakiś pracownik nagle nie odejdzie itp :-P wtedy moje cv będzie leżało i czekało na okazję :-P była bym też może chętna na jakieś zastępstwa itp :-) nie wiem tylko czy warto się tam pchać?
Mała 2017-02-07 18:25
Nie warto w Gdańsku są lepsze firmy
pimpuś 2017-02-07 23:10
hehheh Mała chyba się boi konkurencji :-) obecni pracownicy na pewno cię zachęcać nie będą bo się boją o swoją posadę :-) chyba że ktoś z byłych coś Ci powie :-) idź i zanieś to CV, albo wyślij meilem, a może sama się kiedyś przekonasz jak tam jest. Warunki są bardzo różne, w każdym sklepie jest inaczej. Wiele sklepów chyba nie ma wogóle kierownika, nie wiem jak jest w Gdańsku. Jeśli chodzi o złodziei to zależy czy są zabezpieczenia, jak nie ma to braki będą na pewno i trzeba płacić za każdą brakującą rzecz.
prz ymoże 2017-02-08 13:23
Na przykłąd trzeba sprzątać i jeszcze obsługiwać , a i myć podłogę w sklepie odzieżowym zwariowali ja pracowałam w Gdańsku ,ale jakodeszła kolezanka bo była w ciąży to i mnie zwolnili a dlaczego ? ja nie wiem
1
K. 2017-02-09 00:16
Podszywanie się pod kogoś jest karane
K. 2017-02-09 01:20
Zapewne wiele można mi zarzucić, ale nigdy nie narzekałam, że trzeba sprzątać lub obsługiwać. Stuknij się w tą swoją główkę kilka razy zanim znowu coś napiszesz podszywając się pod kogoś.
przy może 2017-02-09 09:44
ty się nie podszywaj wiem co piszę bo tam pracowałam i kazali sprzątać i jeszcze obsługiwać ,a jak można robić jedno i drugie co oni sobie myślą tylko( usunięte przez administratora )mi chciała pomóc i nie była taka ostra a póżniej mnie zwolnili to co to normalne ?
1
K. 2017-02-09 10:44
Jestem w szoku że po tak długim czasie jeszcze mnie pamiętasz ha ha ha. Nikt mi nie pomagał i nigdy nie ubolewałam nad tym, że moja umowa nie została przedłużona, bo z powodu przeprowadzki i tak chciałam odejść. Zacznij się leczyć lepiej :-) pa pa
Mix 2017-02-15 08:03
Ze wszystkim się zgadzam co napisałaś, poza jednym, nikt ci specjalnie tych dostaw itp. źle nie wgrywa. Wszyscy są tylko ludźmi i każdy ma prawo się mylić, a twoim obowiązkiem jest sprawdzanie czy plik który wgrywasz zgadza się ze stanem rzeczywistym.
Mix 2017-02-15 08:08
Pracujesz w tej firmie i mówisz że nie warto w niej pracować? Ha ha ha :-) oby nikt z przełożonych się nie dowiedział :-)
Miaauu 2017-02-22 23:33
Widziałam że szukają do Gdańska. Możecie składać cv :-P
Zostaw swoją opinię o Cayman Grzegorz Sypniewski - Ostróda
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cayman Grzegorz Sypniewski