brak logo

Cayman Grzegorz Sypniewski

Ostróda

Opinie o Cayman Grzegorz Sypniewski

PRACOWNIK 2015-03-16 09:41:44
Widzę że zabolał komentarz Mateusza od obserwatora daj spokój moim szefom .To uczciwi i dobrzy ludzie . Może żeczywiśćie przeczytaj 8 przykazanie zanim coś znowu wypocisz
1
do Mateusza 2015-03-16 21:15:40
Możesz pisać co chcesz...tak naprawdę każdy ma swoje zdanie na temat szefów i tego nie zmienisz...ci ludzie dają nam pracę i dla nas SA super..a co ty z nimi miałeś to zachowaj dla siebie... skoro się uważasz za takiego dobrego to nie wywlekaj bo to nic ci nie da tylko z szarpie nerwy wszystkim do okoła
5
Inna Baśka z innym biznesem 2015-03-16 21:22:10
Moi drodzy no cóż jeśli ktoś się nie sprawdzi w sklepie w tej firmire( ja go też do siebie nie wezmę) ale może będę miała mniejsze wymagania w posprzątaniu domu (mam mniejszy metraż) ewentualnie jak ktoś jest tak mocno niezadowolony i ma ochotę się przewietrzyc to zapraszam do pracy na wolnym powietrzu (strasznie duuuuuuużżżżżżżżżżaaaa dziaka do adaptacji) zamierzam "sadzic" thuje i inne roślinki. Może ganianie z taczka gnoju od zaprzyjaźnionego gospodarza wam pomoże się realizować i zdobywac nowe doświadczenie. ZAPRASZAM i Pozdrawiam I&G
1
Piotr 2015-03-17 09:03:57
Dla byłych pracowników mam propozycję pracy marzeń ( szansa zostania "kimś" ).
Praca marzeń - słońce, woda, piach ....








Praca przy betoniarce !!!
4
ble ble 2015-03-17 09:05:50
zawarcie nowej umowy o pracę to nie zawarcie związku małżeńskiego - pracodawca nie jest zobowiązany trzymać pracownika "póki śmierć ich nie rozłaczy".
A tak z innej kwestji- utrzymanie jednego pracownika kosztuje pracodawcę ok 2500 zł miesięcznie. Więc nidz dziwnego że ten chce dobrze inwestować swoje pieniądze. Sorry ale zwolnienia się zdążają a szefostwo ma prawo grymasić jeśli nie spełniane są ich oczekiwania. SORRY ALE TAKI MAMY KLIMAT. TRZEBA ROZEWIE
4
ble ble 2015-03-17 09:08:42
TRZEBA ROZMAWIAC*
1
; D 2015-03-17 19:28:39
DLA MARUDZACYCH JEST ROBOTA W INNEJ FIRMIE .....MOŻNA MANEKINY WYPROWADZAĆ NA WYBIEGU...;DDD KTO CHĘTNY...? ; D
6
AnetaZ 2015-03-18 13:45:49
Mateuszek W tak broni "skrzywdzonej" bliskiej mu osoby, która musiała sprzątać u szefowej a potem została zwolniona. Przypomnę mu że sprzątała również u poprzedniej szefowej p. A - i donosiła jej wszystko co działo się w sklepie i co powiedziały jej koleżanki z pracy. To był od zawsze sposób bliskiej mu osoby żeby zostać "kimś" w tej firmie - donosić na wspólpracowników.
3
bliska 2015-03-22 20:30:30
A co działo się w sklepie? było co donosić?
2
:) 2015-03-23 10:58:14
Gumowe ucho zawsze ma co donosić :) - szczególnie gdy chce być "kimś" a niewiele potrafi
2
zniesmaczona 2015-03-24 16:50:13
te forum to żenada. dobrze ,że mamy swoje forum.
kajka 2015-03-25 12:44:36
ohoho! widzę ktoś ma problem z językiem polskim;-) Podstawówka się kłania i zarówno lekcje z języka polskiego i religii! Jak tak mówisz o 8 przykazaniu bożym, to czemu sam się do niego nie stosujesz. A i każdy komentarz się podpisuje -to też podstawowa zasada.
p.s. nie pisze się tak długich zdań i to jeszcze wielkimi literami:)
1
kajka 2015-03-25 12:46:31
kupowanie ubrań na rynku w Warszawie;) i podpinanie ich pod swoją markę???! uhuhu niesamowicie ciężka praca:) No chyba że botoksowanie sobie ust nazywasz ciężką praca!
1
Maria. 2015-03-25 14:30:36
"A tak z innej kwestji- utrzymanie jednego pracownika kosztuje pracodawcę ok 2500 zł miesięcznie. Więc nidz dziwnego że ten chce dobrze inwestować swoje pieniądze. Sorry ale zwolnienia się zdążają a szefostwo ma prawo grymasić jeśli nie spełniane są ich oczekiwania. SORRY ALE TAKI MAMY KLIMAT. TRZEBA ROZEWIE"pis org.-raczej koszt zatrudnienia pracownika.Jeżeli jesteśmy tacy drobiazgowi,to może jeszcze coś o zysku;jaki zysk wnosi pracownik???,pewnie marny i tylko tak dla idei go utrzymujemy .
"Satysfakcja z wykonywanej pracy jest równie ważna, co poziom zarobków. "
"Zadowolony pracownik pracuje efektywniej i wydajniej, chętnie podejmuje się nowych wyzwań i mniej stresuje. A to przekłada się też na korzyści w życiu prywatnym
Aby pracownik był zadowolony ze swojej pracy, musi mieć też dobrego przełożonego. Dobry szef powinien być przede wszystkim nauczycielem, a nie kontrolerem czy egzekutorem. Większość z nas chce mieć szefa, który dopuści nas do wyrażania własnych poglądów i uwzględni nasze zdanie przy podejmowaniu decyzji.
Im mniej stresu w relacjach z przełożonym, tym większe może być nasze zadowolenie z pracy. Warto też dodać, że satysfakcja z pracy idzie bezpośrednio w parze z naszą pozycją w hierarchii przedsiębiorstwa. Nic więc dziwnego, że przełożeni są zwykle bardziej zadowoleni niż ich podwładni."
Anna Banaszkiewicz -ciekawy artykuł-polecam
1
znajomi (liczba mnoga) 2015-03-25 15:16:36
Poważna firma hmmm chyba Kolego z zaścianków nie wiesz co to znaczy poważna firma:)Poważna firma w branży odzieżowej to m.in zara, reserved a nie jakiś Cayman (gdzie trzeba się przeciskać pomiędzy stojakami).
Mamy kilka rad dla wszelkich dysmózgów próbujących zrewolucjonizować język polski: są setki publikacji na tematy językowe, program telewizyjny, telefon zaufania, pod którym anonimowo można zadać dowolne pytanie dot. języka; są słowniki ortograficzne, a w ostateczności korektor w Wordzie:)
Zajmijmy się oceną Twojej wypowiedzi (chociaż nie wątpię, iż na lekcjach w klasztorze uczyli Cię poprawnej polszczyzny).
-więcej pokory- uważasz, że chłopak jest pokorny:)(czyli dobrze, bo wie co to pokora) Jak chciałeś by "zaczął być pokorny" (np. uważasz , że nie jest) powinieneś użyć stwierdzenia "naucz się pokory"
-siusiumajtek -słowo przestarzałe i w rodzaju męskim odmienia się jako "siusiumajtku"
-"różnicę znaczenia pomiędzy "- niestylistyczne sformułowanie, słowo "pomiędzy" nie powinno tu występować
-"tu masz definicję- zwroty"- a gdzie źródło z którego pochodzą definicje? Frazeologizmy (związki frazeologiczne) to utarte w języku połączenia wyrazowe odtwarzane w całości. Związki frazeologiczne dzielimy m.in ze względu na stałość formy czy ze względów formalnych (usunięte przez administratora) Zatem skąd wiesz co miał na myśli wypowiadający się , może chciał użyć frazeologizmu jednokształtnego?!
- „W mojej ocenie byłeś mniej niż przeciętnym studentem” –wypowiedz z dnia 2015-03-15 21:00:16 - „W mojej ocenie jestem AKTUALNIE studentem” - 2015-03-15 21:57:01 - jest to odpowiedź na Twoje stwierdzenie "byłeś"- niepoprawnie zastosowałeś czas ponieważ jest on ciągle studentem o czym Cię informuje w wypowiedzi z dnia 15.03.15
- absorbować to znaczy m.in. też „zajmować kogoś” ,” zajmować komuś czas” ,” zaprzątać całkowicie czyjąś myśl”- czyli chodziło zapewne o to by nie absorbować czyt. nie zajmować komuś czasu, nie zajmować kogoś swoja złości. Tu potrafię zrozumieć nieumiejętność zrozumienia przenośni z wykorzystaniem związku fonetycznego.
- „I jeszcze jedno zanim”, „A Oni prowadzą” –nie zaczyna się zdań od samogłosek np. „I”, „E” czy „A”. Przed słowem „zanim” powinien być przecinek.
- „ty”- Piszemy z wielkiej litery tzn. „TY”
- „zatrudnia sporo osób”- nie używa się słowa sporo (nie potwierdzona ilość) , powinieneś napisać ile np. „która zatrudnia 100 pracowników”
- „kilka ładnych lat” - poprawna wersja sformułowania „ przez ładne parę lat”
-„ a ty śmiesz oceniać czy Oni potrafią zarządzać”- poprawnie brzmi „a Ty śmiesz poddawać ocenie ich zarządzanie firmą”

W swoim poście przedstawiłeś kilka nieprawidłowości:
- „mieszkasz u mamusi na garnuszku” – a skąd o tym wiesz, byłeś w środku?
- „w wieku 25 lat”- wiek także został podany niepoprawnie
-„wstyd”- z tego co mi wiadomo wg danych statystycznych W Polsce aż 41 proc. w wieku 25-34 lat wciąż mieszka z rodzicami (swoja drogą ciekawe gdzie Ty mieszkasz? U teściów co mieszkanie Ci kupili, czy w wynajętym mieszkaniu-zapraszamy do ujawnienia tej nurtującej nas kwestii)
- „no i jesteś lektorem” uff jedna poprawna informacja –czyżby wyczuwalna była nutka zazdrości ?bo z innych powodów byś o tym nie wspominał
- „byłeś pracownikiem miesiąca”- tu też masz błędne dane.

Reasumując. Twoja wypowiedz została napisana językiem niezrozumiałym lub budzącym wątpliwości, co do intencji - wypowiedzi zaburzające poprawną komunikację. Zaniżasz poziom dyskusji Forum poprzez pisanie postów odbiegających znacząco od tematu głównego, wypowiedzi, które w swej treści mogą burzyć porządek i relacje. Dodatkowo wyjawiasz publicznie niepoprawne informacje nt. jednej osoby, która przedstawiła swoje zdanie w pewnej sprawie. Żyjemy w wolnym kraju i każdy z nas ma prawo oceniać, wypowiadać się o danej firmie, instytucji. Ale obrażanie użytkowników wyrażających swoje zdanie oraz osób trzecich jest już czymś wulgarnym.
Dodam na zakończenie „gdybyś miał jaja” i był pewny tego co piszesz –byś podpisał się pod swoim postem, a nie zakrywał się maską niczym kopciuszek na balu :)Tak to już jest jak się jest tchórzem… :) i czepiającym się dyslektykiem
Polecam jakiś kurs „poprawnej polszczyzny”:):):)i pozyskania zniżki na „wazelinę”:)
3
doradca Iwony 2015-03-25 22:13:04
Pani Iwon często pani pisze ,ze ktoś ma problemy ze sobą , jest taki owaki itp. Wszyscy wiemy ,że to Pani pisze posty. często ktoś pisze ,że to centrala odpowiada. moja rada to Pani powinna iść do specjalisty. proszę się nie ośmieszać więcej. i radze nauczyć się przyjmowania krytyki. to forum dla pracowników i opinii dla GSyp. śMIECH NA SALI co tu się wyprawia. po co pisać ze się jest dobrym, po prostu trzeba się zmienić :) doradzam. A te Pani oczy faktycznie ....
3
ŻYCZLIWA PRACOWNICA 2015-03-25 22:48:44
TWÓJ KOMENTARZ JEST BEZNADZIEJNY.ŻAL MI CIEBIE
1
agnieszka świecie 2015-03-26 07:50:00
Czy zauważyliście, że wszystkie komentarze "pochlebne" są napisane w tym samym stylu tj. wielkimi literami, z błędami stylistycznymi,ortograficznymi i interpunkcyjnymi. Podpisy (nick) są różne, ale widać, że pisze to jedna i ta sama osoba, która zapomniała wyłączyć CAPS LOCK:)! To jest śmieszne, bo Wszyscy wiedza kto to pisze:) Trzeba się pogodzić z krytyką , każdy ma prawo do swojego zdania, a po wpisach z tego forum widzę, że praca w tej firmie opłaca się tylko dorabiającym sobie studentkom. Praca ciężka (duża ilość h,sama na sklepie), niewdzięczna (fochy właścicielki, zero podziękowań, użeranie się z klientami)i mało płatna (najniższa krajowa z premią 100 zł (na święta jak dobrze pójdzie)-słabo!). A i ktoś pisał , że to poważna firma, duża, dobrze się rozwijająca- zatem czemu pracownicy nie maja większej pensji i premii od sprzedaży? Jak tak dobrze się rozwija - płace pracowników powinny iść do góry a nie utrzymywać się na poziomie płac z czasów, kiedy firma powstawała.
2
oburzona 2015-03-26 14:30:12
bluźnierstwa! WSTYD!
MIŁA;)) 2015-03-26 17:05:00
WCALE NIE PANI IWONA PISZE TE POSTY....NIE DAM SIĘ SPROWOKOWAC I NIE UJAWNIE SIĘ KIM JESTEM, BO BYSCIE MNIE TUTAJ ZJEDLI, A JESLI CHODZI O PISOWNIE TO NIE PRZYWIAZUJE DO TEGO WAGI ...JESLI CHODZI O ZAROBKI TO TEŻ NIE NARZEKAM, A PRACUJEMY W TEJ SAMEJ FIRMIE....A I PREMIE MAM CO MIESIAC NIE TYLKO NA ŚWÌĘTA...POZDRAWIAM...;))
MIŁA;)) 2015-03-26 17:11:46
ZAPOMNIAŁM DODAĆ, ŻE JAK JESTESCIE TACY MĄDRZY I CHCECIE ZARABIAĆ WIELKIE PIENIADZE, TO OTWÓRZCIE WŁASNY BIZNES I ZOBACZYCIE JAK TO JEST A NIE KOMUŚ MÓWICIE CO MA ROBIĆ..NIC NIE STOJI NA PRZESZKODZIE...ZOBACZYMY ILE LUDZI ZATRUDNICIE I ILE IM ZAPLACICIE...;))
1
agnieszka świecie 2015-03-26 18:44:34
A kto powiedział, że to Pani Iwona? ;) Nie pisałam tego:) Nie ujawnisz się? a w postach wyżej obsmarowujesz równo pewne osoby. To co z Ciebie za tchórz? Łatwo obgadywać innych w ukryciu? Wstyd i żal:) Ale pewnie rozgrzeszenie dostaniesz i tą premie:)W końcu premia jest uznaniowa:)Pozdrawiam wszytskich którzy są na tyle odważni by się podpisać pod postami, które tu umieszczają!:)
p.s.Dla zainteresowanych:)- lizus -«osoba schlebiająca komuś wyżej postawionemu dla pozyskania jego względów
MIŁA;)) 2015-03-26 20:48:42
CO CIĘ TAK BOLI MOJA PREMIA, WIDOCZNIE ZASŁUŻYŁAM SKORO DOSTAJĘ...NIKOGO NIE OBSMAROWUJE I NIE OBGADUJĘ,A LIZUSEM TEZ NIE JESTEM GDYBY TAK BYLO TO BYM SIE PODPISAŁA, PONIEWAŻ NIKOGO TUTAJ NIE OBRAŻAM, A TO ŻE JESTEM ZADOWOLONA Z PRACY TO TEŻ NIC ZŁEGO....CO MAM NARZEKAĆ TAK JAK TY..?
agnieszka świecie 2015-03-26 22:13:20
"A LIZUSEM TEZ NIE JESTEM GDYBY TAK BYLO TO BYM SIE PODPISAŁA"- a co ma piernik do wiatraka? :)poczytaj swoje posty wyżej i zobaczysz czy nikogo nie obsmarowałaś, bo to chyba nie fotomorgana;)?! Co do premi nie zazdroszcze Ci jej:) Pracuje w lepszej firmie, zdala od tych "galeriańskich sprzeczek" :)A Ty pracuj gdzie chcesz, wolny kraj! Jak Ci tam dobrze,pensja,atmosfera i godziny pracy Cię zadowalają -to tylko się cieszyć i oddawać się pracy w Cayman! Oby więcej było takich zadowolonych jak Ty, bo na tym forum niestety..to chyba rzadkośc:)
MIŁA;)) 2015-03-27 08:12:28
SKORO NIE PRACUJESZ TO SKĄD MOŻESZ WIEDZIEĆ JAK JEST? WYPISUJESZ NA TEMAT FIRMY W KTÓREJ NIE PRACUJESZ .WEJDZ NA STRONE FIRMY W KTÓREJ PRACUJESZ I TAM WYLEWAJ SWOJE ŻALE .NIE WIESZ KTÓRE POSTY SĄ MOJE, WIĘC NIE MÓW, ŻE KOGOŚ OBRAŻAM, ALBO WYZYWAM.PISZĘ JEDYNIE JAKIE MAM ZDANIE NA TEMAT FIRMY ,"W KTÓEJ PRACUJĘ", A MAM BARDZO DOBRE:)TYM CHYBA NIKOGO NIE OBRAŻAM I NIE WYZYWAM.
1
była pracownica kutno 2015-03-27 10:03:03
witam proponuję podpisywać się .. pracownica np. kutno. czyli wpisujemy miasto z którego jesteśmy. a ta miła to masakra - widać ,że to centrala lub Pani Iwona.
ja nie polecam tej firmy -pracowałam w kutnie.tragedia. Pan Grzegorz to faktycznie nie ma nic do gadania. Żal chłopa.
1
agnieszka świecie 2015-03-27 10:08:30
Pracowałam w tej firmie (jako studentka) stąd wyrażam swoje opinie :)Mam inne ambicje stad w niej już nie pracuje! A Twoje komentarze są charakterystyczne - pisane wielkimi literami i proszę bardzo Twoje obraźliwe słowa: (chyba,że w Twoim słowniku to nie obraza:)-to gratuluje)"A WIADOMOŚCI Z ŁÓŻKOWEJ KOCHANKI", "A JEŚLI CHODZI O SPRZĄTANE TO NAWET DO TEGO SIĘ NIE NADAJE "itp.Piszesz...."PISZĘ JEDYNIE JAKIE MAM ZDANIE NA TEMAT FIRMY"- jakoś w Twoich postach obsmarowujesz osoby, które mają inne zdanie na temat tej firmy i komentujesz wpisy takich osób. Jak Ty masz prawo wyrażać swoja opinię (pozytywną) -DAJ WYRAŻAĆ JA INNYM ,nawet jeśli jest negatywna!a nie jak ktoś wystawi negatywną opinie to wkraczasz do akcji by tylko tą osobę "zjechać" i się podpisuj -bo moda na tchórzy się zakończyła.
kaśka 2015-03-27 10:19:02
A Ty do roboty a nie siedzisz na internecie! Nie za to Ci płacą!
Prawdziwy Mateusz W. 2015-03-27 10:45:07
Powyższy komentarz został zgłoszony do odpowiednich służb. Pamiętajcie że nie jesteście anonimowi w internecie, dla kogoś takiego jak np. "pracownik miesiąca" odczytanie Twojego adresu IP zajęło 30 sekund, namierzenie Ciebie kolejne 30 sekund.

Upomnienie dla Administratora forum, kasuj komentarze obrażające kogokolwiek na forum, a nie komentarze obiektywne, nie obraźliwe, potwierdzone na temat tej "wielkiej firmy"

Do wszystkich byłych, aktualnych -ale odważnych pracowników przedstawcie swoją opinie na temat tej firmy! Jestem przekonany, że wasz komentarz będzie podobny w 99% do mojego, który został skasowany!
1
Prawdziwy Mateusz W. 2015-03-27 10:48:24
Dla przypomnienia artykuł 190- za kradzież tożsamości. GRATULUJE!
2
S 2015-03-27 10:54:44
Dla uściślenia - Artykuł 190 a kk odnosi się do kradzieży tożsamości oraz stalkingu, którego częścią może być właśnie kradzież tożsamości. Ustawa precyzuje, iż osoba która podszywa się pod inną osobę, wykorzystuje jej wizerunek lub inne jej dane osobowe celem wyrządzenia jej szkody majątkowej lub osobistej, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3 oraz karze finansowej.
1
Jan 2015-03-27 11:34:06
Czytam i czytam te opinie - jestem rozbawiony do łez :) - "Prawdziwy Mateusz W." straszy nieprawdziwego kodeksem karnym i że zlokalizował ip (pewnie 127.0.0.1) :) - Zapomniał że wszystkie jego wypowiedzi da się podciągnąć:
- pod naruszeniu przez autora wpisu dóbr osobistych firmy - art. 23. Kodeksu cywilnego;
- popełnieniu przestępstwa zniesławienia (art. 212. k.k.) lub znieważenia (art. 216. k.k.);
Dziwie się że właściciele do tej pory nie zgłosili tego do odpowiednich służb - przecież znają Mateusza W i jego partnerkę osobiście - nie trzeba ustalać IP wystarczy podać imiona nazwisko i adres
2
pracownica-była:) 2015-03-27 14:07:42
Koleżanko,dlaczego porównałaś pracę w Kutnie do tragedii i masakry? Sprecyzuj:)
Zapewne nie dotyczy to gigantycznego,sukcesywnie powtarzającego się przy kontrolach manka. Ani tego,że nie wykorzystałaś dawanej Ci szansy na poprawę sytuacji.Dalej wolałaś czytać za ladą książkę i nie zwracać uwagę na to,że wynoszą Ci towar na kolosalne kwoty.Choć, zapewne nie o to Ci chodzi...uwzięli się na Ciebie! Masz rację - tragedia i masakra. Pozdrawiam:)
1
2015-04-04 22:51:21
Wesołych Świąt
2
obecna 2015-04-15 10:32:40
Jak wam sie nie podoba praca to sie zwolnijcie po co wypisywać głupoty ,jak to ą kłamstwa .Pracuje już tyle lat i mogę cos powiedziec na ten temat zawsze mam premię i suuper wypłatę .Moi szefowie są bardzo dobrymi ludzmi .Więc odczepci sie od nich .BOLi was dom ,firma ? tez otwórzcie sobie i zobaczcie co to za chleb.Tylko narzekacie i fałszywie pewnie sie usmiechacie jak sa przy was .Pani Karolina tez jest bardzo mila osoba .Pracuje mi sie pozytywnie .P.KAROLINO niech pani sie nie przemuje tymi głupotami :)
A WYYYY SIE ZAAA ROOOBOTĘ WEZCIEEE FAŁSZYWCY
Klientka 2015-06-11 19:16:23
OPINIA NA TEMAT OBSŁUGI

Nie polecam zakupów w Caymanie w Puławach (CH Carrefour) u niskiej szczupłej brunetki. Kompletnie olewa klientów, nie potrafi doradzić w niczym (jeżeli już oderwie się od telefonu oczywiście), sklep puszczony samo-pasem. Niejednokrotne wyjścia na przysłowiową "fajkę" przeciągają się tej Pani z 5 minut do prawie pół godziny. To że tam pracuje to chyba kompletna pomyłka - albo myli sklep z polem ( tłuste włosy- ubiór rodem z epoki średniowiecza)albo próbuje kreować się na 16 letnią laleczkę w mini z cyckami na wierzchu. Baba ok 40 - to już jest niesmaczne niestety.
Mimo że ewidentnie nie polecam sprzedawczyni, polecam zakupy w tej sieci ( super ubrania i każdym innym sklepie - Lublin obsługa rewelacja.
3
Ania 2015-06-15 00:13:34
Chyba jakaś "życzliwa" osoba ma jakieś swoje ale do tej obsmarowanej Pani. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że stała Pani całymi dniami w sklepie i obserwowała jak sprzedawczynie są ubrane, jak obsługują klientów i co ile i na ile wychodzą. No i skoro poświęciła Pani tyle czasu, uwagi i energii na obserwowanie tych Pań to kiedy miała Pani czas obserwować inne sklepy? Kiedyś pracowałam w tej firmie i nie wiem czy Pani wie, ale są przeprowadzane kontrole (tajemniczy klienci) na których wychodzi wszystko. Pracownik może starać się na oficjalnej kontroli. Ponadto nie wiem jak teraz, ale kiedyś były służbowe ubrania więc nawet gdyby ktoś chciał to nie miał jak cycków pokazać. Jeśli ma Pani nadal nadmiar wolnego czasu i miałaby Pani ochotę pobawić się kolejny raz w podglądacza- konfidenta to proszę o kontakt szelma2013@wp.pl postraszę Pani osobą swoich pracowników:)
5
Klientka 2015-06-30 16:11:53
Nie musi Pani straszyć moją osobą swoich pracowników - wystarczająco boją się Pani.
Szczególnie uwagi nie przykładam do tego co kto robi ale jeśli chce coś kupić i czekam na otwarcie sklepu tyle czasu to przepraszam- chyba jest coś nie tak.
klientka 2 2015-07-03 10:39:50
ale ty masz ewidentnie uraz osobisty do tej pani ze sklepu, bo teraz się czepiasz na otwarcie sklepu, a wcześniej obsmarowalaś kobietkę,że źle wygląda itp. Sporo trudu sobie zadałaś,żeby ja tak oczernić? Ja jakos tam zachodzę i nigdy nie mialam nie milej sytuacji, wrecz odwrotnie. Dla i sklep i pracoiwnicy bomba! :)
Olika pracownik 2015-09-21 21:56:19
Ciekawe dlaczego k r z y s i e k nie pracuje. Co tam znów się wyrabia. Nie mógł wytrzymać w magazynie.
??? Nie dzieje się!
lola 2015-10-23 19:20:54
Chyba nie chodzi tutaj , że jest cieżko w magazynie.Pracował tyle lat i dawał radę, a teraz nagle było mu ciężo ? Myślę, że może jest jakiś inny powód.
Staszek też się zwolnił .Ciekawe co tam się dzieje.
2015-10-28 19:18:59
Szkoda , że nie pracuje Krzysiek i Staszek.
1
Daisy 2016-04-16 04:48:04
Pani sie cieszy z tej dobrej wypłaty i premii a w innych miastach dziewczyny pracują na premie innych pracowników z obrotów mc.
banan 2016-04-18 20:53:01
Może nie do końca jest wszystko zrobione jak należy.
Daisy 2016-04-23 22:34:00
W tej firmie owszem nic nie jest dobrze zrobione.Jednym wielki wałkiem można to nazwać.Made in china podpięte pod metką "Olika". Kopia,kopia, kopia.
Elza 2016-05-16 16:47:43
Sklep caymam galeria na jeziorem w Koninie- ceny niezgodne tym o skanuje obsługa, nie przyjmuje reklamacji po godzinie od zakupu wadliwego produktu,nitki wisiały przy dwóch tych samych bluzach i nie można było zamka przez to rozsunąć aby przymierzyć
marcinek 2016-06-17 12:29:44
ta firma to sklep odzieżowy wysokiej jakości. Punkt oferuje niezwykle obszerną gamę produktów - modnych elementów odzieży, wiec wydaje mi się, że tutaj jest szeroki wybór, a poza tym można dobrze zaeobić, bo firma ma naparwde stabilne warunki.
xxx 2016-10-26 16:05:31
A pani ,by się nie cieszyła?
.o. 2016-11-12 22:23:47
Czy coś się zmieniło? Czy teraz jest jakieś nowe forum pod linkiem Olika? Bo coś cisza
Szanujący 2016-11-29 18:02:12
Praca w tym sklepie jest wyzyskiem. Zero szacunku dla pracowników, wywalają po krótkim okresie pracy (MIESIĄC PRZED KOŃCEM UMOWY), tylko dlatego, że znasz swoje prawa i nie dasz sobie w kaszę dmuchać. Nie doceniają pracowników, na rozmowie mówią, że warto się starać, bo są liczne premie. Gówno prawda- premii prawie nikt na oczy nie widział, ponieważ osoby, które pracują ,,wyżej'' robią wszystko, aby remanent wychodził zawsze na minusie (wgrywają źle dostawy, zamiany, rozchody). Ogólnie o jakąkolwiek odpowiedź było bardzo ciężko się doprosić. Plotki na temat tego sklepu w całym mieście są jedne: WYKORZYSTUJĄ I ZWALNIAJĄ. Nikomu nie polecam tam pracy. Pani Iwona zamiast namiętnie botoksować sobie twarz, niech w końcu weźmie się do prawdziwej pracy, bo pracowników będzie coraz mniej, a o nich trzeba się jednak postarać. Poza tym klienci na głos mówią, że w sklepie są ubrania z taniego rynku i nikt nie kupi za 60 zł bluzki, którą można nota bene zmywać podłogę.

NIE POLECAM!!!
1
Zostaw swoją opinię o Cayman Grzegorz Sypniewski - Ostróda
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cayman Grzegorz Sypniewski