logo Grand Hotel

Grand Hotel

Kraków

Opinie o Grand Hotel

anonim 2012-05-08 09:54
Co myślicie na temat tego pracodawcy?
2
celina 2013-04-19 09:05
Praca ciężka, ale daje dużo satysfakcji. Kasa na czas, na piętrach wymagania duże - ale hotel to taka branża.
reonald 2013-04-19 09:48
Pracuje tam jako portier. Ciężko jest, chociaż na nocnych zmianach można sobie odsapnąć. Pieniądze terminowo dochodzą na konto. Atmosfera pracy dobra, chociaż dyrektor wysoko stawia poprzeczkę
gd 2014-04-07 17:44
Nie jest lekko ale można czegoś nauczyć się, zawsze się przyda - tego nikt nie zabierze. Ważne że zawsze płacą.
1
chacha 2014-04-21 21:50
cha cha cha
1
Bolec 2014-04-22 09:07
A co tu w głównej mierze masz na myśli, bo etyka jest na tyle szeroką kategorią, że można tu wstawić dużo własnych domysłów.
pio 2014-04-22 18:58
ale jak płacą?
kurA 2014-04-30 19:27
ale jak płacą? uczciwie?
zoltomi 2014-05-06 20:03
tak, to niespodzianka. niespodziewanie premii nie ma
1
kucharz 2014-06-06 00:35
witam. widzialem oferte na szefa kuchni w grand hotelu w krakowie. co moglibyscie powiedziec o pracy w tym miejscu?? czy są ludzie ktorzy pracuja tam po kilka-kilkanascie lat?? a moze wszyscy rezygnuja po paru miesiacach?? bede wdzieczny za opinie.
GH 2014-06-06 12:28
zeby pracowac w GH trzeba miec jaja czytaj twardy charakter. Idz to sie przekonasz tutaj nie otrzymasz odpowiedzi na twoje pytanie.
do mam doswiadczenie 2014-06-06 21:09
kolego czy kolezanko jak chcesz tam pracowac zapytaj o odpowiedzialnosc materialna za braki przy inwentaryzacji. rotacja jest duza takze co chwile nowe twarze.nie polecam...
1
Joanna 2014-06-15 22:39
Pracowałam tam ponad rok... Jest to miejsce w którym poprzeczka jest wysoko podniesiona, co za tym idzie jest dużo stresu, gdyż wszystko musi być na tip-top. Jak w każdym miejscu pracy tak i tu można się czegoś nauczyć, ale niestety firma nie stawia na szkolenia i rozwój pracowników.
Co do zarobków i odpowiedzialności materialnej:pieniądze zawsze na czas, zarobki na początek wystarczające,co do odpowiedzialności materialnej owszem jest ale tylko dla osób na umowie o prace, co uważam, że nie do końca jest fair.
Co do rotacji pracowników: Jak to Pan Dyrektor ujął "W gastronomii zawsze była i będzie rotacja" z czym ja osobiście się nie zgadzam, bo dużo zależy od atmosfery pracy.
Są ludzie którzy pracują tam po kilka, kilkanaście lat-wielki szacunek dla nich:)
Podsumowując szału nie ma, ale jakieś wielkiej tragedii też nie, wszystko zależy jak bardzo ambitnie się do pracy podchodzi i jakie się ma aspiracje, ja miałam większe, więc to był jeden z dwóch powodów dla których z firmą się rozstałam.
Na pewno warto samemu spróbować i na własnej skórze się przekonać jak jest bo ile ludzi tyle opinii, poza tym dobrze w CV wygląda:)
ddfff 2014-07-09 14:08
jezeli w kielcach to nie ta firma wawel imos
netka 2014-08-27 16:26
Hej, będę wdzięczna za opinię jak wygląda praca w recepcji w GH (z poziomu recepcjonisty oraz kierownika recepcji) oraz jak układa się współpraca z Dyrektorem obiektu.

Pozdrawiam!
GH 2014-08-27 20:52
12 h stoisz i obsługujesz gości odbierasz telefony dzwonisz do roznych pracownikow do pokojowych do technicznych, wspolpracujesz z portierem
2
krk 2014-09-05 21:37
angielski trzeba znac perfekt,osobiscie nie polecam tam pracowac duzo stresu, slabo placa.(usunięte przez administratora)
krk 2014-09-22 23:38
stres to zalezy na jakim stanowisku, na kuchni i restauracja(usunięte przez administratora) kierownicy tez denerwuja. idz zobaczysz jak jest. na recepcji pracuja na starych drukarkach dosc czesto sie zacinaja nie drukuja. masz cos zrobic za nocke a tu sie nie da bo nie dziala.dlugo by opisywac mozna. finansowo tragedia. nie dajcie sie zwiesc obiecankami premii uznaniowej.
kr 2014-10-03 16:48
nie ladnie kablowac kolezanki
grand 2014-11-30 17:17
nie polecam pracy w zadnym hotelu a szczegolnie w tym
Aga 2016-01-11 18:45
takze czekam na opinie dot pracy kelnerów ;) jaka kasa i jaka umowa?
lk 2016-05-01 10:28
Chyba cię głowa boli!
Takie bzdury wypisywać może tylko poplecznik władzy rządzącej!
lili 2016-05-05 19:59
Czyżby super GH szukał kolejnego naiwnego:))
Na całe szczęście mam to już dawno za sobą, szkoda tylko ludzi którzy tam pracują lub się wybierają.Normalny ucieknie i to szybko!
fałsz 2016-05-13 19:58
Nic nie pomoże usuwanie negatywnych opinii już cały Kraków wie jak jest"SUPER" w GH
1
jantek boryna 2016-05-14 14:35
co cie chłopie boli , jażeli masz już wszystko za sobą to daj se siana "swojej" pousuwali ci negatywne opinie nie chce ci się pracować , kryjesz się po kątach ,wszędzie ci będzie żle ,weż się do konstruktywnej pracy a nie będziesz musiał pisać paszkwili jantoś
uoped 2016-05-28 20:19
Prawda boli!
To se posyp soli!
Nie muszę pracować na dyrektorski tyłek!
gup 2016-05-29 14:25
w urzedzie pracy jest oferta na konserwatora, juz w urzedzie pracy musza szukac bo nikt nie chce pracowac tam. Odradzam tam prace za konserwatora (usunięte przez administratora)
1
Ara 2016-08-15 11:27
No co ja mogę powiedzieć, wszystko jest chyba w najlepszym porządku z tego co wiem
anonim 2017-02-08 10:09
dokladnie, chcialem kiedys tu aplikowac, po przeczytaniu opinii i skonsultowaniu z ludzmi z branzy nawet nie udalem sie na rozmowe kwalifikacyjna, bo nie potrzebuje zeby sie na de mna znecac i mnie wyzyskiwac. A teraz patrze, prosze ŻADNEJ negatywnej opini a było ich na 3 strony. Nic nie pomoże usuwanie komentarzy i umieszczanie ogłoszeń bez nazwy hotelu, ludzie jak zobaczą Grand albo Imos to spierniczaja gdzie pieprz rośnie. Trzeba było człowieka szanować
2
Zostaw swoją opinię o Grand Hotel - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grand Hotel