logo BELLANA

BELLANA

Poznań

Opinie o BELLANA

xxx 2012-06-12 09:48:38
jest duzo nowych dziewczyn okolo 200 osob i malo tego wszystkie zadowolone.
xwz 2012-06-12 18:32:20
Ja tez slyszalam. ze duzo ludzi przyjeli aaaa jeszcze pracownicy dostali darmowe obiady regeneracyjne i karnety na plywalnie. Jak ja im zazdroszcze niepotrzebnie sie zwolnilam :(
JA 2012-07-03 12:31:47
koniec Euro sprzedaż idzie wspólnymi siłami postawmy firme na nogi
bedzie dobrze! OBIECUJĘ!!!
a 2012-07-05 15:34:30
Ludzie, którzy z rozgoryczeniem piszą o oszustwie i nierówności- widać, że nigdy nie mieli do czynienia z procesem zarządzania i kierowania dużą firmą. Pewne zmiany i posunięcia są konieczne by firma mogła się rozwijać i dalej istnieć w dobie światowego kryzysu! Cieszcie się ludzie, że macie pracę, a jak Wam się nie podoba to droga zawsze jest wolna. Widać, że niektórzy mają nadmiar czasu wolnego by siedzieć tu i wypisywać totalne bzdury!!!
Krzysztof Chołuj 2012-07-16 12:43:15
Z firmą współpracuje się wzorowo, szybko konkretnie i na temat.
Polecam.
kot 2012-08-07 12:20:41
ale co sprzedaja to są domówki? telemarketing auto?
karol 2012-09-07 14:36:01
Jaki rodzaj umowy?Czy jest podstawa?Jaki limit w Hotelu?
NOWA 2012-12-05 12:02:48
Witam.Mam pytanie...czy do Bellany są przyjęcia dla telemarketerek?Jaki tam jest nr.tel bo dzwonię i nikt nie odbiera.Proszę o pomoc.
Opinia 2013-03-06 09:42:30
Tak, i firma upadła.Tak dobrze było ale się skończyło.Pozdro:)
Klaudia 2013-07-12 14:54:42
Kiedy upadła firma Bellana?
kajko 2014-04-11 19:20:30
oj już bez takich docinek. Niestety firma Bellana jest obecnie w likwidacji także nic ciekawego już się tu nie dowiecie raczej
oscar 2014-05-02 12:59:31
eh tam, może to i lepiej, że Bellana jest w likwidacji. Lepsze to niż jakby miało to wszystko dalej wyglądać tak jak ostatnio
bart 2014-05-22 11:56:42
ktos ma jakies info o BELLANIE? Ostatni wpis z poczatku miesiaca, hej ludzie w watku, co tam sie dzieje?
ogórkowa 2014-11-14 18:10:37
to że firma rzekomo upada nie powinno powodować że wątek tutaj na forum upada. będę wdzięczna za podparte jakimiś dowodami informacje co się obecnie dzieje z Bellana. mnóstwo pozytywnych opinii zebrałam o tej firmie i chciałam im dać szanse i pozwolić się zatrudnić, a niech mają. ale jeśli rzeczywiście upadają to smuteczek:(
fasolka 2015-01-29 18:40:12
o matko, to na serio firma BELLANA upada? pierwsze słyszę i jestem ogromnie negatywnie zaskoczona, przecież to była solidna firma i wydawała się tak prężnie działać i rozwijać. ale rzeczywiście można wyciągnąć takie wnioski po tym że tak długo nikt się tutaj na forum publicznym nie wypowiadał. potwierdzi to ktoś jakoś?
dospel 2015-02-14 17:23:48
Bellana est to firma zajmująca się sprzedażą głównie wełnianych kompletów sypialnianych, ale handlują też garnkami i rowerami elektrycznymi. Wcześniej była znana pod nazwą Pollana, ale ta firma podzieliła się na dwie inne czyli: Bellane i Sellane. Nie słyszałem póki co o ich wielkich problemach ...
tomek 2015-03-12 18:03:03
naprawdę handlują garnkami? no to wiem już w takim rzie jaka firma do mnie przychodzi pod drzwi ciągle. Też mają takich sprzedawców popularnie znanych b2b że od dzrwi do drzwi po mieszkaniach chodzą? Mam nadzieje, że ta firma jakoś się rozwinie a nie pozostanie tylko w tym temacie nie wiadomo dlaczego w sumie.
smakan 2016-05-19 14:49:08
tomek, niestety to jest pewnego rodzaju akwizytorstwo. Nie wszystkim to odpowiada, alle szansa na zarobki ponad 2 tyś jest naprawdę spora. Pod warunkiem że ktoś jest nieźle wygadany :) Wiadmo czy dają auto służbowe?
Zostaw swoją opinię o BELLANA - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BELLANA