logo Connectmedica

Connectmedica

Warszawa

Opinie o Connectmedica

Aneta 2014-06-18 23:01:16
A ja polecam. Atmosfera bardzo fajna, wynagrodzenie ok. Mozna sie duzo nauczyc. Pracowalam tez w innej duzej agencji a w connectmedica jest zdecydowanie lepiej.
1
Zainteresowany 2014-07-31 09:27:11
A mozesz powiedziec cos wiecej? Bo ja slyszalem odmienne opinie, tzn. ludzie raczej nie polecają. Chcialbym wiedziec co jest lepszego w CM? Dzieki
aneta 2014-07-31 14:26:25
przede wszystkim nie jest to duza agencja dzieki czemu atomosfera jest moim zdaniem bardzo przyjazna. znasz praktycznie kazdego, nie czujesz sie anonimowy jak w wiekszosci sieciowych agencji. to dla mnie glowny plus. uwazam tez ze jest fajny zespol. projekty moim zdaniem tez o wiele ciekawsze niz w sieciowkach. ja polecam.
zainteresowany 2014-08-02 23:28:46
(usunięte przez administratora) i strasznie narzekali na szefostwo i raczej mowili o nieprzyjaznej atmosferze.
2
aneta 2014-08-05 10:09:50
ja w sumie nie kojarzę aby w ostatnim roku odeszło 7 osób. może tak było. z mojej perspektywy i mojego działu wiem ze atmosfera jest super. trudno mi powiedzieć skąd te opinie.
1
tymek 2014-10-03 16:44:15
a jak tam jest z tymi praktykami? bo mam zamiar się dostać, tylko nie wiem co dokładnie oferują, czy niewygodzenia jest wtedy godzinowe czy też są to praktyki bezpłatne całkowicie? oby tylko nie wybierali na podstawie doświadczenia, bo jednej firmie tak robili już i moim zdnaiem nie był to najlepszy sposób selekcji.
1
Ada 2014-10-17 16:02:40
Obecnie praktyki w firmie Connectmedica trwają od 1 do 3 miesięcy. Pierwszy miesiąc praktyk jest bezpłatny, podczas którego praktykant poznaje firmę a firma praktykanta. Kolejne miesiące praktyk są płatne. Oczywiście istnieje możliwość zatrudnienia w naszej firmie po odbyciu takich praktyk. Mamy w firmie kilka osób, które zaczęły z nami współpracę od praktyk, a obecnie pracują na stanowisku Juniora.
Praktykantom oferujemy elastyczne godziny pracy, aby mogli pogodzić pracę z zajęciami na uczelni. Przeważnie praktykanci pracują u nas w biurze 20-30 godzin tygodniowo.
Każdy praktykant ma przydzielonego Mentora, który przydziela mu większość zadań do wykonania oraz daje feedback i końcową ocenę z praktyk. Praktykanci otrzymują pisemne referencje z odbytych praktyk.
Proces rekrutacji na praktyki jest różny w zależności do jakiego działu praktykant aplikuje. Czasami oprócz standardowej rozmowy rekrutacyjnej praktykant dostaje drogą elektroniczną zadanie do wykonania. Przeważnie prosimy praktykanta o napisanie tekstu, opinii na dany temat lub zaprojektowania prostej grafiki. Te zadania odzwierciedlają realne zadania z jakimi praktykant będzie się stykał podczas praktyk.
Na praktyki zapraszamy osoby, które odbyły już wcześniej praktyki w interesującej ich dziedzinie, jak również osoby bez doświadczenia, które chciałyby takie doświadczenie zdobyć.
3
an 2014-10-22 14:15:34
ja byłam i mi się podobało, dział mi się trafił bardzo fajny. A do tego mam możliwość przejścia dalej. Część może nie miałą szczęścia albo nie starała się wystarczająco. Dla mnie to miła współpraca i wiele ciekawych doświadczeń.
Ada 2014-12-02 17:14:31
W ciągu ostatnich kilku miesięcy większość praktykantów po zakończonym okresie 3-miesięcznych praktyk zostało u nas na stałe i pracują oni na stanowiskach Juniorskich w dziale Client Service, Grafiki oraz IT.
Każdy praktykant ma ustalone zadania do zrealizowania, które ustala na początku ze swoim mentorem. Mentor wdraża praktykanta w te zadania. Praktykanci są wsparciem przy projektach np. w dziale Grafiki praktykanci tworzą grafiki, w dziale IT programują aplikacje. Na praktykach w Connectmedica można się dużo nauczyć. Po okresie 3-miesięcznych praktyk praktykanci są na tyle wyszkoleni, że są w stanie podjąć pracę na stanowisku Juniora. Firmie zależy, aby praktykanci zostawali po praktykach i rozwijali się dalej wewnątrz firmy.
1
Łukasz 2014-12-10 19:42:00
Praktyki odbyłem na dziale video i po pierwsze zaskoczyła mnie miła atmosfera, wyrozumiałość zespołu i chęć pomocy. Dostawałem ciekawe zadania związane zarówno z edycją video jak i tłumaczeniami, z czym związany jest mój kierunek studiów. Atmosfera nigdy nie była napięta, mogłem pracować w swoim własnym czasie, otrzymując jednocześnie wiele wskazówek i sugestii w trakcie i po wykonanej pracy. Nie sądziłem, że praktyki mogą być tak miłe, ciekawe i przydatne - naprawdę polecam!
jeszcze raz 2015-01-05 14:43:29
No to po raz kolejny. Nie polecam nikomu. (usunięte przez administratora). Oczywiście, są fajni ludzie, jak wszędzie. Problem w tym, że ci fajni ludzie nie wytrzymują za długo i odchodzą. (usunięte przez administratora)
7
i znowu 2015-01-07 14:58:21
Nie polecam. Zarobki przeciętne, atmosfera napięta, niewielkie możliwości rozwoju.
3
Ada 2015-01-07 16:24:50
informacje o wszystkich aktualnych rekrutacjach w Connectmedica oraz eventach/dniach otwartych organizowanych w firmie można znaleźć na Facebookowym fanpage'u Connectmedica:(usunięte przez administratora)
1
pracownik 2015-01-13 23:23:00
To odpowiem za siebie, jako obecny pracownik connectmedica. nie mam pojęcia skąd informacje o napiętej atmosferze. Normalna praca w normowanych godzinach. tak czasami trzeba przysiąść nad czymś dłużej, jak w każdej firmie. natomiast zdecydowanie nie nazwałbym jej napiętą. Możliwości rozwoju zalezne głównie od projektów nad którymi sie pracuje - ja takie mam i na prawde bardzo dużo sie uczę. wynagrodzenie, no cóż zawsze może być wyższe :). Mnie pasuje i nie zamierzam zmieniać w najbliższym czasie. Polecam
1
to znowu ja 2015-01-14 12:54:42
W internecie może i tak, polecam porozmawiać z byłymi pracownikami. (usunięte przez administratora) Moje zarobki były bardzo przeciętne, zasadniczo szanse na podwyżkę niewielkie.
2
anik 2015-01-19 11:39:32
Pracuje obecnie w Connectmedica i uważam, że w firmie panuje przyjazna atmosfera. Wszyscy w firmie się znają, nie ma anonimowości. Słyszałam opinie od osób, które do Connectmedica przeszły z innych dużych agencji i mówią, że atmosfera w CM jest lepsza i nie żałują przejścia do CM. Oczywiście Tak jak w każdej firmie są są osoby, które się w firmie nie odnalazły i szybko odeszły. Natomiast są też osoby, które pracują w CM od kilku lat i bardzo sobie cenią firmę i nie chcą zmieniać pracy.
Co jakiś czas słyszy się o czyimś awansie w firmie, więc jakieś możliwości rozwoju są w firmie.
3
zawijas 2015-01-21 10:28:39
Oczywiscie, ze ludzie sie znaja, ale co ma piernik do wiatraka. Z osob ktore pracuja kilka lat zostaly 2-3 osoby (nie liczac dyrektorow). W firmie co kilka miesiacy zmieniaja strukture pracy, ludzie wedruja z biurka do biurka - tworza nowe dzialy, zmieniaja stare i tak w kolko... a to przeciez nie o to chodzi. (usunięte przez administratora)
5
obserwator 2015-01-21 16:22:49
Zawijas, Ty chyba trafiłeś/trafiłaś nie do tej branży - polecam jakiś urząd. Każda firma, która myśli o rozwoju, innowacji musi się zmieniać, dostosowywać do rynku. Zobacz jak teraz świat wygląda. Nie wiem jak można mieć pretensje, że zmienia sie strukture pracy, biurka, tworzy nowe działy. Ja bym miał więcej obaw jak by je likwidowali, ale skoro tworza nowe co w tym złego.
1
Ada 2015-02-03 17:11:07
Wszystko zależy od Twojego doświadczenia oraz jakie stanowisko najbardziej Cię interesuje.
Connectmedica zatrudnia doświadczonych liderów zespołów, a także osoby z potencjałem i chęcią dalszego rozwoju. Znajomość branży jest na pewno atutem.
Najlepiej wyślij do nas swoje CV.
Zachęcam do odwiedzenia Facebookowego fanpage'a Connectmedica, gdzie firma na bieżąco informuje o aktualnie prowadzonych rekrutacjach.
1
ash 2015-03-02 19:39:57
Polecam pracę w Connectmedica. Nie ma specjalnego ciśnienia, pracujesz 8 godzin, w tym robisz sobie normalnie przerwy na lunch, kawę itp. Wypłaty na czas, a nawet przed czasem. Ja pracowałem z umową na działalność gospodarczą (usunięte przez administratora) . Całkiem fajne biuro, ludzie również. CEO jest specyficzny i lubi mieć nad wszystkim kontrolę, co może być minusem, ale ogólnie to porządny z niego człowiek.
1
Ciekawszego nie znajdziesz 2015-03-06 22:22:36
Ludzie. Tu nie ma żartów, jest problem i trzeba o tym mowić. Ja sie pytam gdzie jest prezes, od tygodnia go nie ma w biurze. Podobno chory. Przecież jak byłoby tak super to by nie chorował. Kto chciałby chorować jeżeli byłoby tak super jak wszyscy piszą.
1
Ciekawszy 2015-03-07 22:56:28
Kolego, nie za bardzo wiem o co Ci chodzi. Nie jest Igorem, ale zakładam ze Ciebie i tak nie przekonam. Obecnie pracuje w Connectmedica i sobie po prostu ta prace chwale, ludzie są na prawdę super. Projekty jedne ciekawsze inne mniej - normalne. Zachecam kazdego, niech przyjdzie i sam sie przekona. Na prawdę nie wiem w czym masz problem. Dla mnie wyjścia są dwa, albo tu nadal pracujesz, ale skoro pracujesz to chyba nie jest tak złe jak sugerujesz. Albo odszedlesz albo zostałeś zwolniony i jakoś Cię uwiera to ze już nie pracujesz w Connectmedica. Jeżeli chodzi o odejścia ludzi to ja nawet nie wiem czy same odeszły, czy zostały zwolnione. Kompletnie mnie to nie interesuje. Z mojego bliskiego otoczenia odeszły 3 osoby - dwie z nich zmieniły plany zawodowe, odeszły z agencji a jedna dostała lepsza ofertę. na ich miejsce już są nowe osoby, równie fajne.
Ale wiesz jak jest, kto by tu czego dobrego o Connectmedica nie napisał to i tak haters gonna hate. Ja sie wyłączam z tej dyskusji, swoje zdanie wyraziłem, życząc Ci sukcesów zawodowych.
do ciekawskiego 2015-03-09 14:08:06
Ja także przestrzegam innych. Odejście było jedną z najlepszych decyzji w moim życiu. Krótkodystansowo może i warto, ale to nie jest firma, która daje możliwości rozwoju, słucha pracowników i docenia sukcesy. A szkoda. Może jeśli ktoś chce przesiedzieć 8 h, czerpiąc satysfakcję z samego faktu pracy w agencji, to się odnajdzie. Jeśli ktoś chce więcej - nie polecam.
5
Smile sake 2015-03-09 17:07:27
Najlepsze jest to, ze zaden inny pracodawca na goworku nie ma tylu zlych komentarzy i u zadnego innego nie toczy sie taka goraca dyskusja. Cos chyba jest na rzeczy. Nawet hejtersom nie chcialoby sie klepac tylu komentarzy od ponad kilku lat gdyby to byly zale jedynie kilku pracownikow(usunięte przez administratora) Skoro ludzie caly czas odchodza w hurtowych ilosciach to argument, ze byli kiepscy i ich zwolniono albo swiadczy o tym, ze osoba odpowiedzialna za rekrutacje kompletnie nie zna sie na swojej pracy albo te osoby nie wytrzymuja zlej atmosfery w biurze. (usunięte przez administratora) pracuje sie w niej dobrze osobom ktore trzymaja sie blisko z ceo i z zarzadzajacym a reszta zwalnia sie po pewnym czasie bo dusi sie w atmosferze ktora blokuje ich kreatywnosc.
7
Grafik 2015-03-09 20:59:32
Ciekawa prac z super osobami. Polecam, szczególnie w dziale kreacji. Praca na pewno nie dla wszystkich.
Aga2 2015-03-25 21:00:54
Firmy pomylily. Heiters gonna heit, patatos gonna patate. Stare odgrzewane jakies brednie wypisujesz coraz pod nowymi nickami. Zalosc.
Aga2 2015-05-05 23:40:36
Hej

Przygladam sie co tutaj wypisujesz - czyli jak - swietni ludzie, super atmosfera, pomocji, bezinteresowni a z drugiej strony byle do piatku? awansy granicza z cudem, ale sa obecne non stop w firmie dla osob ktore sa zaangazowane w firmie.

Wyglada ze firma poprostu jest poukladana tylko Tobie sie nie powiodlo. Sluchaj, uszy do gory, znajdz swoja nowa droge ! Bycie w connectmedica to niesamowita przygoda, rewelacyjni ludzie i naprawde jak masz szczescie to trafisz do niesamowitych projektow. Ale fakt, nie wszystko i nie dla kazdego, no ale coz - ces't la vie
Pracownik 2015-05-21 12:07:11
Pracowałem w tej firmie blisko 3 lata w dziale IT, wszystko było super dopóki nie zatrudniono nowego dyrektora, który nie bardzo wie co robi ... jeśli już coś robi. Jeśli zaczynasz swoją przygodę z programowaniem i aplikujesz na stanowisko juniora to jak najbardziej polecam (3/4 działu IT to obecnie juniorzy i praktykanci), jeśli jednak masz już roczne lub kilku letnie doświadczenie przejdź obok. Oczywiście preferowana umowa na fakturę B2B, bez benefitów, stawki przeciętne.
2
Pracownik 2015-05-22 14:19:59
Wstyd nam za te bzdury które wypisujesz K***l. Powodzenia w opluwaniu kolejnego pracodawcy. Frustrat z Ciebie przepotworny. Wiem ze to boli jak Ci ktos podziekuje w firmie, ale badz mezczyzna i przyjmij to z godnascia.
2
Dawny ziomek 2015-05-29 14:43:42
To co pisze Kamilos to prawda,gorzka prawda którą firma próbuje zatuszować.

TL chronią swoje tyłki w każdy możliwy sposób, próba krytyki ich pomysłów "często bezsensownych" kończy się kolejnym minusowymi punktami w zarządzie po czym wylatujesz.

PM nie współpracują z IT, robia swoje zgadzając sie na wszystkie zachcianki jakie klient sobie wymyśli, bez znaczenia czy mają one sens czy nie. It dostaje za opóźnienia, a cała odpowiedzialność spada na nic, bo to oni kończą projekt. Projekty nie są konsultowane z IT przed sprzedaniem projektu klientowi, co ułatwiłoby pracę, ale po co, przecież mozna IT zmieszać z błotem na końcu.

Praca w Connectmedica to praca dla praktykanta, na max 6 miesięcy, nauczysz się czegoś, poznasz ciekawy bardzo fajnych ludzi, poduczysz sie po czym warto po prostu zmieniasz pracę.

Nadgodziny sugerowane są w odpowiedni sposób, dający do zrozumienia, albo nadgodziny albo zmieniaj pracę.

CM dla praktykantów, tak było i tak pozostanie.
8
kolejna taka opinia 2015-06-02 11:29:57
Niestety, to prawda, nie tylko w dziale IT. Dla juniora super, można się na początek sporo nauczyć. Problem zaczyna się, kiedy ktoś chce się rozwijać, dostać podwyżkę, cokolwiek poza robieniem tego, do czego na początku przyszedł. No i minus za formę zatrudnienia: firma, która zajmuje się zdrowiem, szczególnie powinna zapewnić swoim pracownikom opiekę zdrowotną. Umowa o dzieło bez składki zdrowotnej podpisywana co miesiąc to nie jest dobra forma zatrudnienia.
5
i jeszcze 2015-06-02 11:31:27
I życzliwa rada: ośmieszanie byłych pracowników bardziej działa na szkodę firmy, niż krytyczne opinie.
4
HR Connectmedica 2015-08-03 12:44:22
Global New Business Executive jest nowym stanowiskiem w Connectmedica. Firma inwestuje w rozwój sprzedaży swoich produktów na rynkach zagranicznych, stąd potrzeba zatrudnienia osoby na to stanowisko. Zarobki są ustalane indywidualnie i są uzależnione od doświadczenia kandydata.
Zachęcamy do aplikowania poprzez formularz w ogłoszeniu wysyłając swoje CV i list motywacyjny w języku angielskim.
Aktualne oferty pracy można znaleźć w zakładce kariera na stronie firmy lub na Facebookowym fanpage.
HR Connectmedica 2015-08-24 17:12:51
Jeżeli dołączysz do działu New Business będziesz mógł uczestniczyć w cyklicznych szkoleniach Akademii Sprzedaży prowadzonych przez naszego zaprzyjaźnionego Coacha, a także w wielu innych szkoleniach z zakresu sprzedaży i rozwoju kompetencji miękkich.
Odnośnie widełek to jest to kwestia ustalana indywidualnie. Kwestia finansów jest zazwyczaj wstępnie poruszana przy pierwszym kontakcie telefonicznym z kandydatem (jeszcze przed spotkaniem), właśnie żeby uniknąć rozminięcia oczekiwań z obu stron.
Nie ma potrzeby brania dnia wolnego od pracy. Wystarczy wygospodarować sobie godzinę na spotkanie z nami. Staramy się ustalać spotkanie z kandydatem w dogodnym terminie dla obu stron.
Zapraszam do aplikowania poprzez zakładkę kariera na naszej stronie www.
Connectmedica 2015-08-26 10:41:05
Kika, dziękujemy za opinię. Liczymy na nieco większą kreatywność przy kolejnym wpisie. Nicki sie zmianią, ale arugmenty wciąż te same. Puliczność czeka, nie zawiedź nas... Dasz radę... Pozdrawiamy.
HR Connectmedica 2015-09-23 15:49:46
kinko: Prześlij nam swoje CV za pomocą formularza z ogłoszenia. W naszym zespole developerów mamy także programistki.
Wybranych kandydatów zapraszamy na spotkanie rekrutacyjne z naszym IT Directorem.
Katcaster 2015-12-01 19:45:10
Jestem lekarzem i zwracam się z zapytaniem czy firma ma zapotrzebowanie na współpracownika lekarskiego w charakterze np redaktora medycznego?
Pozdrawiam
K.Z
HR Connectmedica 2015-12-16 16:35:05
@Katcaster - Obecnie nie poszukujemy Redaktora Medycznego. Nasze aktualne rekrutacje są dostępnę na stronie firmy Connectmedica w zakładce kariera.
Kjanos 2016-02-08 23:06:14
"No ja się nie dziwię, że trzeba mieć doświadczenie na stanowisko PHP developer. Connectmedica to porządna firma i zatrudniają ludzi , którzy jakieś pojęcie mają"
LeL . W calej firmie poznalem ledwie kilka osób w IT które miały pojęcie (osoby mlode stazem ktore nie uciekaja po pierwszym miesiacu bo nie chca sobie CV popsuc) reszta ma poziom juniora w normalnej firmie. Kto ma pojecie czympredzej ucieka do innych firm . Do tego najbardziej decyzyjne osoby w IT to te z najwiekszym stazem a nie umiejetnosciami... a jak pisalem ci z umiejetnosciami szybko uciekaja. Polaczcie fakty i zgadnijcie, jak wyglada IT pod takim nadzorem.

Do tego rekami nogami i czym mam podpisuje sie pod opinia obserwator.

Nie wiem jak wygladaja inne dzialy ale IT dla juniora moze byc ok, oferuje lekki (bo niewymagajacy) start w branże. Dla osob ambitnych ta firma to strata czasu.

Na plus musze jednak napisac, ze milo wspominam ludzi z CM i ogolnie atmosfere w pracy (w IT przynajmniej). W zadnej korpo w ktorej pracowalem wczesniej ani w obecnej nie ma tak luznej atmosfery w IT jak w Connectmedica.
1
Sławek Chomik 2016-02-09 17:40:19
Zastanawiam się ile odwagi potrzeba aby kogoś obsmarować w sieci. Anonimowo.
W żadnej firmie, w której pracowałem nie było idealnie ale nigdy nie pozwoliłem sobie na nikczemną, personalną krytykę zza węgła. Wypełnia to kryteria naruszenia dóbr osobistych. I w imię czego? Bo drogi się rozeszły? Zło wraca do ludzi i mam nadzieję, że w tym przypadku sprawiedliwie obdzieli 'rzetelnego' obserwatora i interpretatora. Shame on you! Sławek Chomik
3
pytacz 2016-04-15 06:07:12
Czy firma CM przestała w końcu usuwać negatywne komentarze ze swojego profilu tutaj?
1
MARIO 2016-06-17 12:41:33
NIE POLECAM TEJ FIRMY NIKOMU.
Roman 2016-09-05 19:38:36
Pawel, wiesz- nie zgadzam sie z Toba. Zle sie czujesz, dzwonisz do ludzi i mowisz co i jak. A ty chcesz zeby szef biura spytal sie czy nie masz goraczki ;) ? To sa profesjonalisci. Bezduszna Barbara ;)
Stary CS 2016-09-09 14:12:30
Firma jest dobra na pierwsze miesiące pracy w zawodzie, można nauczyć się podstaw, ale gdy ktoś jest doświadczonym pracownikiem będzie tylko i wyłącznie sfrustrowany.
Pracownicy są najlepszym elementem tej firmy, ale samymi kontaktami w pracy człowiek nie żyje. Dużym minusem jest wieczny chaos i przyjmowanie projektów na których nie ma zasobów, a czasami i umiejętności. Minusem są osoby na stanowiskach menadżerskich/dyrektorski - to bardzo sympatyczne osoby, ale nie zawsze umiejące zarządzać swoimi zespołami, co później prowadzi do niezadowolenia obu stron. Szef całej firmy o wielkich ambicjach, ale nigdy nie okazuje większego zainteresowania swoimi pracownikami - wiem, że nie musi, ale takie smaczki naprawdę pomagają w budowaniu relacji i zaangażowania pracownika.
ijsaddoij 2016-09-11 07:37:59
Tak jak wiele osób tutaj pisało firma składa się z działów w których panują różne zasady i atmosfera w dziale zależy od szefa działu. W IT (nie licząc działu helpdesku) ogólnie jest ok i pracowników się rozpieszcza ale w innych działach panuje podejście: "nie podoba Ci się? Na Twoje miejsce jest 10 innych chętnych".

Ogólnie CM to firma jak firma. Ani nie panuje tu jakaś super atmosfera ale też ma tragedii.
asia 2016-09-11 11:52:30
Dołkadnie, każdy ocenia inaczej ma do tego prawo, ale zgodzę się z wami, że zamista narzekać lepiej wziać się do pracy i robic swojeniż siedzieć i narzekać, a na miejsca takich osób jest sporo chętnych
triniti 2016-11-03 17:13:31
Neo, rozwiń myśl z danymi osobowymi.
1
Paweł 2016-11-04 13:41:17
Natomiast ja niezgadzam się z Tobą :) W każdej innej firmie, w której zdażyło mi się pracować, pierwszym odruchem przełożonych jest zapewnienie pracownika, że powinien spokojnie wracać do zdrowia i nie martwić się pracą. Oczywiście w każdej firmie, w której zarządzanie projektami i zasobami działa jak należy. Bo jeśli jeden członek zespołu zachoruje/weźmie urlop i to spowoduje fuckup projektu to znaczy, że coś chyba jest nie tak.

W ConnectMedicie był (i jak sądzę po komentarzach wciąż jest) bardzo duży problem z zarządzaniem zadaniami. Działo się to wszystko w myśl zasady 'bierzemy wszystko, potem będziemy się martwić kto i jak'. No ale jakoś się chyba kręci :)
123 2016-11-14 17:24:12
Miałem rozmowę kwalifikacyjna na stanowisko sprzedawcy. Podczas rozmowy telefonicznej Pani z HR zapytała o moje oczekiwania finansowe po czym zaprosiła mnie na rozmowę. Na samej rozmowie, ta sama Pani zapewniała mnie że moje oczekiwania finansowe mieszczą się w widełkach oferowanych przez firmę. Na kolejnej rozmowie z managerem działu okazało się że opis stanowiska w internecie ma mało wspólnego z rzeczywistością. W internecie oferta zachęca podróżami do Japonii, Australii, Nowej Zelandii, USA - gdy przytoczyłem nazwy tych krajów na rozmowie to manager działu wystawił oczy i wybuchł śmiechem. Na trzecim etapie rekrutacji poinformowano mnie że mam za duże oczekiwania finansowe. Nie mam pretensji do firmy że nie jest w stanie zaspokoić moich potrzeb finansowych, jest dużo innych firm które doceniają ludzi z doświadczeniem, ale cenie swój czas i nie lubię gdy jakaś Pani z HR wykorzystuję mnie celem osiągnięcia swojego targetu w umawianiu spotkań na rozmowy kwalifikacyjne.
1
Anonimus 2016-12-07 15:46:37
Ogólnie nie polecam, zwłaszcza współpracy z tzw Sadamem ,cieszę się że już z nim nie pracuje :D
Zostaw swoją opinię o Connectmedica - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Connectmedica