logo Connectmedica

Connectmedica

Warszawa

Opinie o Connectmedica

ni 2017-08-17 17:03
Nie polecam firmy, praktyki 3 miesiące, po 3 miesiącach przedłużanie praktyki na kolejne 3 miesiące...
Dobrze mieć pracownika za darmo, ale to świadczy o tym tylko, że pracodawcy nie stać na zatrudnianie nowych osób. Nie polecam.
1
adi 2017-08-17 20:29
Nie polecam
1
adi 2017-08-17 20:31
Ehh jakie to śmieszne, ze wszystkie negatywne opinie zawierają masę argumentów a te pozytywne to po prostu teksty w stylu "jest dobrze i już"

Racja zabawne :)
1
Leon 2017-08-17 22:09
Dużo zależy od nas samych. Ja jestem zadowolony z pracy i tyle!
byłakiedyś 2017-08-18 09:08
Jak pracujesz w HR w danej firmie, to musisz być zadowolona i pisać te komentarze, powodzenia!
2
teżkiedyśbyłem 2017-08-18 14:38
Chyba większość pozytywnych komentarzy jest od HR, ale w sumie co innego mogą zrobić na poprawę wizerunku, w końcu nabranie szacunku dla pracowników jest za trudne.
1
tu 2017-08-18 15:28
Uciekną im wszyscy zaraz to będą mieli miejsce biurowe na wynajem.
To straszne jak naciągają ludzi na praktyki/staż/ pracę.
Marnowanie czasu, nie firma.
1
byłypracwoniktegocyrku 2017-08-18 15:45
Co to się dzieje? Wiedziałam, że jak odejdę to będzie źle, ale że jest aż tak źle.... To tylko wiem, że to była dobra decyzja. Brawo ja !
teżkiedyśbyłem 2017-08-19 14:07
Brawo Ty, ja i reszta xd nabiorą następnych na nieużywane piłkarzyki, konsole w studiu gdzie nigdy nikt nie grał i inne bzdury.
2
Konrad 2017-08-21 08:39
Jesteście pewni, że nie można napisać coś pozytywnego?
kot 2017-08-21 13:00
Tak, jesteśmy pewni, ja jestem pewny
1
fajniludzie 2017-08-21 15:03
Można. Super ludzie - mówię o pracownikach (usunięte przez administratora)
1
Kot 2017-08-21 17:57
Nie lubisz właściela firmy, a to na niego pracujesz.
1
fajniludzie 2017-08-22 14:00
już nie długo :)
1
Śmiechnasali 2017-08-22 19:37
*Niedługo. Może to i lepiej, że ludzie, którzy mają problem z podstawą polskiej gramatyki uciekają z firmy ;)
4
Dobra rada 2017-08-22 22:21
Ostrzegam przed ośmieszaniem hejterow. Zaorany hejter najczęściej uderza z podwójną siłą.
1
fajniludzie 2017-08-22 22:21
typowe dla firmy plucie jadem, cieszę, się że już NIEDŁUGO.
Uważajcie, firma hejtuje każdego kto odchodz.. słabe
IT 2017-08-22 22:25
Nie, nie pracuje w HR. Pracuje w it.
Dobra rada 2017-08-22 22:32
No i proszę. Mówiłem, to nie słuchali :). Dopiero sie zacznie ...
Śmiechnasali 2017-08-22 22:41
Jakie hejtowanie? Po prostu naucz się pisać po polski i zaakceptuj, że masz z tym problem.
1
ta firma to dno 2017-08-23 12:41
widzę, że wszyscy z CM mają problem z polskim :) -"po polski",
Śmiechnasali może powinieneś/powinnaś być następny /a ?
Biedna firma 2017-08-23 15:58
Do czasu :>
Śmiechnasali 2017-08-23 20:16
Chciałem Wam dzieci dać szansę na wykazanie się. Nie zawiedliście ;) Brawo! A teraz zacznijcie żyć swoim życiem i wyjdźcie ze świata wirtualnego. Ewentualnie zapraszam na Wołoską i pokażcie jaja i powiedzcie to wszystko w oczy, zamiast uciekać jak szczury i potem pieprzyć w internecie ;)
5
pozdrawiam 2017-08-24 09:24
Typowe prężenie klaty przez domniemanego samca alfa. Świetny pokaz siły i mądrości <3
Zamiast kreować się na króla życia to wylecz kompleksy i spraw, żeby ludzie nie musieli ostrzegać innych przed Tobą i Twoją firmą :)
1
Koncept 2017-08-24 09:53
Szukając pracy zrobiłem rozeznanie i Connectmedica całkiem nieźle wypada jako pracodawca , dziwią mnie te wypowiedzi?
1
ciekawe 2017-08-24 10:01
powiedz coś więcej, bo z tego co widzę na gowork ta firma ma najwięcej negatywnych komentarzy i tylko wokół niej jest wzburzenie takie.
Co masz na myśli? Zarobki? Opinie chyba nie?
obudź sie Connectmedico 2017-08-24 10:06
i kto to mówi. Ktoś kto pod wpływem frustracji i niepowodzeń smaruje nieprzyjemne maile do pracowników siedząc na przeciwko nich? Albo ktoś kto lustruje maile pracowników bez ich wiedzy i je komentuje w dobrej wierze aby doradzić co można komunikacyjnie ulepszyć, serio??
1
Zapraszam klientów i pracowników do mnie. 2017-08-24 12:06
Ja już jednego klienta przejąłem! Więc wszystko do czasu, ludzie nie są głupi, chyba, ktoś nie nadąża nad tym co się dzieje w jego firmie i tyle.
Nick 2017-08-24 12:28
Sporo się w takim razie wyjaśniło jeżeli chodzi o negatywne komentarze. Witam konkurencje na profilu CM.
2
kolega 2017-08-24 13:15
Pracowałem z Wami, więc kolegę :D
3
niu 2017-08-24 13:44
Serio?? To nie ma jak to być dumnym ze swoich działań.
Jest Ok - kolega z IT 2017-08-24 15:27
Podobno takie pogłoski chodzą po firmie. Ja pracuje w zespole IT już dłuższy czas, mam lepsze i gorsze momenty jak w każdej pracy ale jak się robi swoje dobrze to jest Ok:) projekty mogłyby być fajniejsze ale to już zależy od sprzedaży. Polecam firmę, a wiadomo ze komentarze będą różne i u każdego pracodawcy w opiniach tak jest :)
3
Lustro 2017-08-27 12:27
Poziom tych wszystkich komentarzy najlepiej oddają ostatnie, poruszające jakieś prywatne kwestie, czy ktoś zmienił imię, czy nie, czy nazwisko, a jeśli tak to dlaczego... Zacznijcie żyć swoim życiem.
A co do Connectmedica- nie jest idealna, jak żadna firma, ale zdecydowanie nie jest tak źle, jak wszyscy to tutaj przedstawiają. Przyzwoite pieniądze, brak korporacyjnej atmosfery, niesamowici ludzie. Oczywiście, projekty mogłyby być ciekawsze na dłuższą metę, a kilka rzeczy mogłoby być poprawionych, ale summa summarum nie ma tragedii.
6
niepolecam 2017-08-29 13:18
To HR teraz ma problemy z rekrutacją, biedne dziewczyny...
2
bardzopolecamuciekacodhejtu 2017-08-29 14:59
Igor Gnot to fajny czlowiek. Naprawde warto go poznac i porozmawiac. Facet generuje swietne pomysly i firma ma sie coraz lepiej. Mozna zaklinac rzeczywistosc ale fakt - firma przez rok jest juz na 20 rynkach. Mozna oczywiscie byc hejterem i zarzucac mu wiele zlych cech, ale komu sie dzisiaj nie zarzuca. Samiec alpha ? Wymagajacy ? Tracacy cierpliwosc. Mysle, ze gorsza opinie wypisuja o sobie Ci animowi ludzie. Z tego co wiem Igor wogole ma to gdzies i wogole tego nie chce nawet sluchac.
2
Karina 2017-08-29 17:45
Connectmedica dla mnie jest również fajną firmą i dobrze się pracuje.
3
Yolo 2017-08-31 10:26
Fajnie kłamiesz, bo żadna Karina w cm nie pracuje
Lol 2017-08-31 16:59
Za to YOLO mamy dosyć sporo ;)
3
Hanna 2017-09-04 09:30
@Karina a powiesz coś więcej o pracy w Connectmedica? Dlaczego podoba Ci się praca i dobrze Ci się w niej pracuje? Czy jest to związane z atmosferą? Czy może chodzi o jakieś dodatkowe benefity? Na jakim stanowisku dobrze Ci się pracuje? Czy jest to któreś z tych (https://www.connectmedica.com/kariera)? Jeżeli tak to opowiesz o pracy na takim stanowisku? Wszystko jest bardzo ciekawe i przydatne.
Kosztek 2017-09-11 11:29
Connectmedica to normalna firma, w której pracują fajni ludzie. Wystarczy, że trafi się jeden sfrustrowany gość i wszystko sie wykłada! Sami sobie to robimy.
NIE POLECAM 2017-09-11 15:06
HAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH DOBRE!
Hanna 2017-09-18 15:01
@NIE POLECAM a możesz powiedzieć coś więcej? Dlaczego śmiejesz się z opinii @Kosztek? Ty jesteś tym sfrustrowanym gościem, którego opisuje? użytkownicy są ciekawi powodu Twojej reakcji.
1
NIE POLECAM 2017-09-18 17:07
Zabawne jak HR pisze z byłymi pracownikami.
1
Bruno Gołąbek Pokoju 2017-09-19 15:44
Napisałem piosenkę
Która, mam nadzieję, sprawi, że świat połączy się razem
Odłóżcie swoje pistolety i bomby
I po prostu wiecznie się kochajcie (Nie ma sprawy)

On przyszedł, by uleczyć świat
I sprawić, by narody się uciszyły
Jestem austriackim Jezusem
On jest białym Obamą (on jest białym Obamą)

Wojna bazuje na nienawiści i strachu
Przestańcie walczyć, Północna i Południowa Koreo
I tak oboje jesteście w zasadzie Chińczykami
2
Śmieszne 2017-09-19 22:39
Zabawne, jak byli pracownicy nie mają życia i wchodzą non stop na stronę z komentarzami o byłej firmie.
Nie płacą! 2017-09-20 17:45
Zabawne są dla was dziwne rzeczy, nie płacenie pracownikom też jest śmieszne?
MiTeżNieZapłacili:) 2017-09-21 15:06
Co do płacenia wypłaty akurat płacili zawsze na czas przynajmniej mi, jednak co do umawiania się z nimi że zrobisz coś po godzinach i zapłacą za to, nawet masz to na mailu to nie dostaniesz za to hajsu, po prostu oszukują, zawsze jest że klient musi zatwierdzić a to inna zmyłka, nie powiedzą wprost że nie zapłacą, zawsze jakieś wymówki, miałem tak dwa razy i ani razu nie zapłacili, najgorsze jest ustalanie na gębę jeśli chodzi o Kaśkę to pierw się z nią umawiasz a potem powie że nic takiego nie było, tak więc rada dla przyszłych i obecnych pracowników, pamiętajcie aby mieć to na papierze, przez to że ja zrobiłem taki głupi błąd straciłem niemałą sumkę i dużo czasu.
2
Robot 2017-09-22 11:32
Hej
Ja pracowałem w connectmedica 25h dziennie
Nie płacili nigdy. ;) Lubię pedalow oczerniać bo mnie wywalili.
Non stop stress. ;) myślą ze cos zrobią? Nie miałem czasu czytać o misiach i oglądać grup na Slacku. Głupki skończone.
Nic nie rozumiałem co robię ale i tak miałem to gdzieś i nikomu o tym nie powiedziałem.
Przebimbalem pare miesięcy i mnie wywalili. Ale mowie wam - w innych firmach jest jeszcze lepiej!!!!. Super się rozwijam i mam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kumpli ;)
Hehe. Wiecie ;)
No i zasada najważniejsza - uciekaj z firmy przed koncem projektu. Hehe. To ich wnerwia najbardziej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Najgorsi sa ci z zarządu. Glupi Roman, łatwa Kryska, łysy Sebastian.
Dobrze ze im tak tutaj walicie. Na innych tez trzeba powiedzieć co się naprawde myśli!! Hehe. Będę tutaj pisać co chwile bo napewno skręca we wszystkich firmach teraz to. Hehe.
Janek 2017-09-22 18:20
Ależ Ty musisz mieć smutne życie.
Wróć do podstawówki i naucz się składnie pisać, człowieczku.
1gwiazdka 2017-09-22 21:43
Myslalem ze projekty beda prostsze. Mialo byc lekko, myslalem ze nic nie robia specjalnego. Projekty sa wymagajace. Jak ktos nie ma motywacji i zaciecia to nie polecam.
Zostaw swoją opinię o Connectmedica - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Connectmedica