logo SuperDrob

SuperDrob

Łódź

Opinie o SuperDrob

Pracownik 2017-02-13 21:44
Garmaż jest ok.
11
pracownica 2017-02-17 17:50
Na cf 1 posiłki się bardzo poprawiły. Chcemy tak zawsze!
5
on 2017-02-18 09:14
Posiłki sie poprawiły ---ciekawe czyja to zasługa
6
Bardzo zadowoleni pracownicy Superdrob 2017-02-20 17:45
Brawo!!!
Tak jak p, Jola zorganizowała sobie prace na stołówce to tylko pozazdrościc ta druga pani też przesympatyczna . Samoobsługa ale kontrolowana ,czysto aż pachnie stoliki czyste podłoga również miła atmosfera herbatka wyborna jedzenie bardzo ciekawie podane.
Szkoda , ze od jutra pewnie będzie jak zwykle chlew bo bedzie brak kompetentnych osób.
Jeszcze raz gratulacje !!!!
11
IRENA ZE stolowki 2017-02-21 17:50
Moi mili, nie wiedzialam, ze na stolowce bylo zle..... tlumaczyc sie przed Wami.? nie mam powodu ..Syf ? a kible posrane ? ,jak bydlo niektorzy odchodzili od stolu.Te posty swiadcza o kulturze osobistej kazdego z Was..Tylko krytyka i nic poza tym!!!!!Na stolowke etaty wolne ....Jak lubisz krytykowac innych to najpierw na siebie popatrz...chlew?chcialas dobrze dla tych pan, bo ja tez je lubie...ale nie kosztem innych.
1
IRENA 2017-02-21 18:24
I jeszcze jedna mysl.....POCHWALIC KOGOS BEZ KRYTYKI INNCH ....jak mozna zaimponowac kolezankom?To jest wada Polaka!a tak to ? sie dowalilo!!!! ,,,Dobrym slowem, nie wypada, bo obciach...Przyjdz na stolowke i zapier...j 11 godz.Przepraszam, ze takim jezykiem ,ale innym byloby niezrozumiale ..Ja do konca lutego ,przyjde na stolowke pracowac, zeby pomoc MANIEMU w tym chlewie!!!!
Bardzo zadowoleni pracownicy Superdrob 2017-02-21 18:53
Kochana Irenko do Ciebie nikt nie ma pretensji o nic bo faktycznie samej nie da się tego ogarnąć , To chodzi o to że nawet jak w trójke były to był syf bo zamiast sprzątać to się pilnowało żeby nikt przypadkiem nie wziął 3 kromek chleba i koniecznie zeby się odbił a do tego narzekało się do wszystkich w koło jak mi xle jak niedobrze jakie ludzie to swinie itp itd. Chyba wiadomo o jakich osobach tu mowa.
Irenko Ty jestes najlepsza i oczekujemy ,że zostaniesz z nami na dobre i złe.
KOCHAMY CIĘ
3
IRENA 2017-02-21 21:14
ja Was tez kocham ....ale Eluni juz nie ma ,slowo chlew na mnie dziala ...bo niektore damy uzywaly tego slowa...Stolowke pracownicza traktowaly jak lokal z 3 gwiazdkami i tak chcialy byc obsluzone.Ja nigdy chlewu nie widzialam a one nie byly w takich lokalach...za super obsluge to sie placi polowe pensji.....
3
Kutasik 2017-02-24 23:36
Jak oceniacie produkcje i pakowanie CF1
TASIEMIEC 2017-02-27 15:06
Taki sam bałagan jak i na pozostałych działach. Atmosfera w zależności od humorków przełożonych,czy drą gęby czy udaja ze pracuja i siedza z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u siebie
2
Pracownik 2017-03-08 22:34
He he te dwie grube świnie majsterkowiczów wreszcie wyjechali no tak kasę z dwóch zakładów premię zajebał i se w końcu pojechali tak przeżywali zadatek nad morze a teraz co bawią się hUJ z taką zabawą i z nimi ciekawe czy dziecko zabrali że sobą i czy jest zdrowe
1
Mściwy 2017-03-11 08:58
Szkoda, że nie mozna takich idiotów zablokować ale zawsze mozna namierzyć i zlikwidować a przynajmniej porządnie maske oklepać.
2
Super pracownicy cf1 cf2 cf3 2017-03-11 22:59
Zablokować was trzeba ale nie na stronie tylko w życiu codziennym bo opierdalacie wszystkim duże razem z panią Ewą na czele strazakiem samemu marcinkiem i wielu innym a na następny dzień udajecie że wszystko gra ja nawet zdjęć dzieci nie wystawiam i tych z wakacji bo ja jako szary pracownik już tam dawno byłem a wy co premie zabieracie ityle z tego macie jak po wypadku w pracy chodzi się do pracy premię się chyba wtedy ma i odszkodowanie zaznaczę z otwartą złamaniem ale w pracy i co sobota z Ameryki zdj wstawcie a nie z Sulejówka bo to śmieszne
1
Aneta 2017-03-12 18:33
I hUJ kogo obchodzi że na l4 siedzę tyle czasu zazdroscisz też idź będę siedziała ile dam radę i odwalcie się od matek którym dzieci często chorują bo one mają w ciągu roku 60 dni na opiekę tylko 60 a nie opierdalacie mi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do pół roku pociagne a zazdróżnym zmień cie lekarza
2
Szanowny Panie Dyrektorze 2017-03-13 16:41
Podejmując romans kanałami PR z takim akurat portalem musisz się Pan liczyć z pewnymi, nie do końca pozytywnymi komentarzami. Fakt, że część ich znika nie jest domeną istnienia wulgaryzmów (tylko). Masz Pan, albo i Pański dział PR możliwość usuwania negatywnych opinii. Niektóre zaś o dziwo pozostają. Przeczytał Pan to na pewno w regulaminie. Wie Pan jak i na pewno Pana zakład, że niektóre opinie dodawane mogą być przez: byłych pracowników, zdenerwowanych pracowników w afekcie... lub też nagle pojawiające się opinie nie związane zupełnie z życiem Zakładu- taki pretekst trolla.
To generuje ruch, ale czy to koniecznie dobry PR? Zna Pan te zasady, jest Pan bardzo dobrze obeznany z realiami prowadzenia firmy... reszta jest w internecie.
4
Aneta. M.CF3 2017-03-14 02:40
OŚWIADCZAM , ŻE NIE MAM NIC WSPÓLNEGO Z WYPOWIEDZĄ OSOBY O NICKU"Aneta".WSZELKIEGO RODZAJU KONFLIKTY ROZWIĄZUJE OSOBIŚCIE , A NIE ZA POŚREDNICTWEM INTERNETU . DLATEGO TEŻ NIE CHCĘ ABY MOJA OSOBA BYŁA ŁĄCZONA Z TĄ WYPOWIEDZĄ.
3
Głos sumienia 2017-03-17 18:57
Nie polecam tej firmy , praktyk w niej stosowanych , radzę omijać ją szerokim łukiem to tak dla zdrowotnosci fizycznej jak i psychicznej , że o dobrym samopoczuciu juz nie wspomnę czy adekwatnych do wymagań zarobkach. Oczywiście jest to tylko moje zdanie z którym każdy może się nie zgodzić jednakże jestem pewien ,że wielu obecnych jak i byłych pracowników zgodzi się ze mną. Pozdrawiam ludzi pracy i dobrej woli.
6
Pomocnik wedliniarza 2017-03-18 15:51
Ciekawe z kim był twój syn jak Tulips walił cie w magazynie chemicznym kurvvo?
8
Mateusz 2017-03-18 16:46
Ona lubi to a chłop w robocie
1
Pracownica69 2017-03-18 23:03
Masz rację Kogut a na jakim dziale pracujesz? Bo fajnie to ułozyles kogut kurczaczaczki super miałeś super wełnę kogut super ja pracuję na cf2.Daj znać
3
Lewicka 2017-03-19 14:55
Proszę o nie wiązanie mnie z żadną wypowiedzią na tej stronie nie mam czasu na wypowiadanie się na tak zajebistej stronie
10
Pracownik 2017-03-27 18:06
I kolejna mądra osoba odeszła z naszej rodzinnej firmy szkoda trochę ale niech zacznie ci się powodzic bo tu lipa sama wiesz a ostatni wpis to od tej osoby która się podpisała że nie ma nic wspólnego z wpisami czyli od plotuchy numer jeden na zakładzie pół firmy mówi że to ona pzdr
2
Pracownik 2017-03-27 21:46
O grubaske majstowa chodzi ona dupy wszystkim opierdala i będzie tak robiła
Na nowym zakładzie po weekendzie chwalila się że u majster na parapetów była i cycki pokazywała jakie cycki twój brzuch słońce zasłania
2
Pracownik 2017-03-28 17:25
Plotuch jakich mało myśli że jest fajna i wszyscy ją lubią ale prawda jest inna wszyscy śmieją się z nich ojciec chrzestny i jego dziunia he he he przestań tyle wsuwac bo niedługo do samochodu nie wejdziesz i będą cię turlac do pracy
3
Pracownica 2017-03-30 10:56
I po co chodzisz i po kątach się tlumaczysz jak za moment mówisz że wylewane masz pani majstrowo
1
Była pracownica 2017-03-31 10:53
Zwolniła s mnie niedawno byłaś nie fajną majstrową co tydzień w ponedziałek czuć było od ciebie alkohol dziwię się że jeszcze majstroną jesteś i że nikt z tym nic nie robi
1
Dur 2017-04-03 19:29
Chlopak pewnie pierścień założył i myśli że jest ojcem chrzestny good father a niech [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robi co chce z menadżerem jak bym cię kijem nie ruszył plotuchy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to ty szmatką jesteś a nie twoje koleżanki które ciągle obrazasz widziałem ścieków twoją siostrę masakra ona samolotem lata boże ja bym z takim czymś nie poleciał bo bał bym się że samolot runie
1
Pracownik 2017-04-03 20:14
O kogo chodzi o tą z świnie z tatuaż ami co wpierdalanie o piątej rano lepiej niż prosiak oj dobra jest już jej Bartosza który był fajterem nie ma koło niej he he he
1
Andrzej. 2017-04-06 00:40
A wiecie że Darek ten ciemny zwany Cyganem jak się go bardzo zdenerwuje to płacze? Radzę spróbować bo zobaczyć w jego nie omylnych oczach łzy = bezcenne. :).
5
Zauroczona 2017-04-06 15:41
Jestem zauroczona wygladem operatora z CF2
2
Zadowolony z cf3 2017-04-06 17:09
A na cf3 wszystko jest pięknie i ok hahaha i tralala
3
Darek operator z CF 2017-04-08 00:22
No cóż, każdy inaczej reaguje na stres. Jeden jest bardziej odporny , drugi ma wy.. walone, ale to nie powód, by zwoływać do linczu. Bo tak Twój komentarz można odebrać. Ja swoje od Darka odebrałem , pracując na CF2, było źle, lub dobrze, ale nigdy nie zniżyłbym się do takiego poziomu. Bawią Cię łzy innych? Może jesteś sadystą, który tylko przypadkiem przeszedł badania na Aleksandrowskiej? Mam nadzieję, że firma to zweryfikuje. Darek, pozdrawiam.
1
Darek operator z CF 2017-04-08 10:01
Powinno być: Jeden jest mniej odporny, drugi...
1
Andrzej 2017-04-08 21:58
To gratuluję Ci Darku operatorze z CF jesteś wspaniałym człowiekiem można powiedzieć kryształowym. I to jest dobre podejście do współpracowników ale nie w tej firmie, nie wróżę ci tam wspaniałej przyszłości. Bo jesli ty tak podchodzisz to cię zjedzą, a sam kolega którego tak bronisz wbije ci nóż w plecy i będzie się z ciebie śmiał. Moja rada zmień pracę idź do normalnej firmy to cie tam docenia bo w SD nie liczycz na to. No chyba, ze chcesz się podlizac ale to też za długo tak nie pociagniesz.
1
Darek operator z CF 2017-04-15 07:15
Nie mam najmniejszego powodu podlizywać się się Darkowi, bo pracujemy w innych CF i na różnych zmianach, więc się nawet nie widujemy. Ot po prostu, ludzkie podejście do sprawy. Nie jestem kryształowy, ale staram się wierzyć w ludzi. Uważam, że my tam przychodzimy wykonać swoją pracę zgodnie z umową jaką zawarliśmy, a nie wszczynać afery i buntować jeden przeciw drugiemu. Powiedz mu w oczy co jest nie tak, zamiast hejtować na portalu. Podejrzewam, że rozmowa przyniesie lepsze skutki.
4
tropiciel kur 2017-04-19 14:18
Ludziska jak tam wygląda praca w Supredrob w chwili obecnej? Warto się tam zatrudnić? Jak płacą? Jest umowa czy jakiś badziew o dzieło lub inne zlecenie? Pomóżcie, ie chcę się w jakieś bagienko wpierniczyć...
Jontek 2017-04-19 14:29
Z kim mam tam rozmawiać, żeby kuzynce z Ukrainy robotę załatwić...? Podobno do tego jakieś zaświadczenie jest potrzebne, o zamiarze powierzenia pracy czy coś w ten deseń... Może ktoś coś podpowie...?
1
kkk 2017-04-19 22:11
Bagienko to tu jak wejdziesz to nie wyjdziesz chyba że Cię ktos wyciągnie 1500 na początek umowa o prace
A praca to zależy gdzie trafisz
1
tropiciel kur 2017-04-20 08:41
a ponad te 1500 to coś więcej płacą??? cokolwiek, premie??? do łapy??? socjal jakiś jest???
1
parrot 2017-04-20 08:49
podstawa + 50% premii, socjal w postaci darmowych obiadów, dofinansowanie do multisporta, okularów, wejsciowek do zoo, sporo eventów dla rodzin pracowników, konkursów...
4
tropiciel kur 2017-04-20 12:43
ok dzięki wielkie za pomoc :) pozdrawiam
1
Dziunia 2017-04-20 14:50
Ukraińce za pół darmo tyrają i nikogo to nie razi, wszyscy zadowoleni...
2
POL 2017-04-20 22:37
Polaków wymordowali to niech teraz za darmo tyrają
7
Mech 2017-04-24 21:18
Mam pytanie jak ma sie praca w SD na dziale technicznym słyszałem ze odkąd jest nowy Dyrektor Techniczny jest lepiej.W końcu zatrudnili ludzi kompetentnych nowy energetyk w końcu potrafi zorganizować prace elektryczno energetyczne i poprowadzić pracowników.Dobrze ze Pan Dyrektor Saternus obstawił się dobrymi kolegami i kompetentnymi fachowcami.Tak słyszałem może ktoś z działu technicznego się wypowie ??
4
HCWD 2017-04-24 21:23
To dawaj te namiary.Jedzenie co dajecie to powinniście jeszcze dopłacać za pozbywanie sie odpadów a te grosze które płacicie ludziom na produkcji to śmiech
7
Kudłata 2017-05-08 21:50
Proszę was przestańcie się czepiać dobrych ludzi czepiajcie się wyższej sfery bo każdy z nas chciał by awansować im się udało dzięki ciężkiej pracy . A ty który napisałeś o cyganie że płacze , może i prawda tylko czy ty nie płaczesz ???????? Ale wiesz co lubię cię ponieważ mówisz to co myślisz


chłopaki z DURU dzięki wam za pomoc o którą kiedy nie poproszę zawsze jesteście pomocni . Szacun dla was jestem z wami!!!!!!!!!!!

Tyśka
11
franio2000 2017-06-03 18:53
Kudłata może i ciebie czeka awans na CF ale ci co awansowali z DUR to nigdy ciężko nie pracowali a tym bardziej Marcz..
2
pracownik 2017-06-06 18:43
Parking SD jest ostatnio pilnowany przez sympatycznego starszego pana,tylko dlaczego ustawił go główny ochroniarz od 7 - 15 pewnie pilnuje pracowników wieżowca,zeby nie parkowali na super parkingu, Trzeba przypomnieć naszemu kowbojowi,że przez kilka ostatnich miesięcy na parkingu SD SKRADZIONO tylko dwa komplety tablic rejestracyjnych, uszkodzono zderzak i błotnik,urwano kilka lusterek,kilka anten, butelki po alkoholu są porozbijane na płycie betonowej, libacja alkoholowa a nawet ognisko miało miejsce w ubiegłą środe, Parking powinien być pilnowany w godzinach 16 - 6 w tych godzinach powinno być pilnowane nasze mienie panie grzelczyk,Nadmienić trzeba, że większość pracowników SD parkuje na parkingach sąsiednich firm sa bezpieczne, pilnowane i nikt nas nie wygania, Panie Dyrektorze proszę pomyśleć o ochronie mienia pracowników - czy to jest aż tak duży wydatek dla SD ? czy obecna firma ochroniarska przesuwając ochrone parkingu na póżniejsze godziny zbankrutuje na pewno nie, nadrobi telefonami od laweciarzy
7
parkuję na chodniku 2017-06-06 20:24
firma która zatrudnia ponad 1000 osób i chwali się sponsoringami i osiągnięciami nie posiada ochrony na parking -żenada i wstyd jak Dyrekcja chce zatrudnić i utrzymać polaków gdzie do firmy najlepiej dojechać autem
7
Zatroskany 2017-06-07 22:29
Poczekajcie jeszcze troche dyrektorzy sami staną sie operatorami maszyn bo nie szanuja pracowników za to biurowce rozbudowane ze ho ho .Zamiast zwolnic połowe tych nierobów w biurach pociotków i tp itd którzy nie maja zielonego pojecia o robocie a w to miejsce zatrudnic porządnych pracowników liniowych by zwiekszyc wydajnosci to lepiej pchac w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nierobom a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z produkcja może iśc na pół gwizdka .
I jeszcze zdziwieni ze są reklamacje jak rusek ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co pakuje byle dzień minął
9
Zostaw swoją opinię o SuperDrob - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SuperDrob