logo SuperDrob

SuperDrob

Łódź

Opinie o SuperDrob

Aneta. M.CF3 2017-03-14 02:40
OŚWIADCZAM , ŻE NIE MAM NIC WSPÓLNEGO Z WYPOWIEDZĄ OSOBY O NICKU"Aneta".WSZELKIEGO RODZAJU KONFLIKTY ROZWIĄZUJE OSOBIŚCIE , A NIE ZA POŚREDNICTWEM INTERNETU . DLATEGO TEŻ NIE CHCĘ ABY MOJA OSOBA BYŁA ŁĄCZONA Z TĄ WYPOWIEDZĄ.
3
Głos sumienia 2017-03-17 18:57
Nie polecam tej firmy , praktyk w niej stosowanych , radzę omijać ją szerokim łukiem to tak dla zdrowotnosci fizycznej jak i psychicznej , że o dobrym samopoczuciu juz nie wspomnę czy adekwatnych do wymagań zarobkach. Oczywiście jest to tylko moje zdanie z którym każdy może się nie zgodzić jednakże jestem pewien ,że wielu obecnych jak i byłych pracowników zgodzi się ze mną. Pozdrawiam ludzi pracy i dobrej woli.
7
Pomocnik wedliniarza 2017-03-18 15:51
Ciekawe z kim był twój syn jak Tulips walił cie w magazynie chemicznym kurvvo?
8
Mateusz 2017-03-18 16:46
Ona lubi to a chłop w robocie
1
Pracownica69 2017-03-18 23:03
Masz rację Kogut a na jakim dziale pracujesz? Bo fajnie to ułozyles kogut kurczaczaczki super miałeś super wełnę kogut super ja pracuję na cf2.Daj znać
3
Lewicka 2017-03-19 14:55
Proszę o nie wiązanie mnie z żadną wypowiedzią na tej stronie nie mam czasu na wypowiadanie się na tak zajebistej stronie
10
Pracownik 2017-03-27 18:06
I kolejna mądra osoba odeszła z naszej rodzinnej firmy szkoda trochę ale niech zacznie ci się powodzic bo tu lipa sama wiesz a ostatni wpis to od tej osoby która się podpisała że nie ma nic wspólnego z wpisami czyli od plotuchy numer jeden na zakładzie pół firmy mówi że to ona pzdr
4
Pracownik 2017-03-27 21:46
O grubaske majstowa chodzi ona dupy wszystkim opierdala i będzie tak robiła
Na nowym zakładzie po weekendzie chwalila się że u majster na parapetów była i cycki pokazywała jakie cycki twój brzuch słońce zasłania
3
Pracownik 2017-03-28 17:25
Plotuch jakich mało myśli że jest fajna i wszyscy ją lubią ale prawda jest inna wszyscy śmieją się z nich ojciec chrzestny i jego dziunia he he he przestań tyle wsuwac bo niedługo do samochodu nie wejdziesz i będą cię turlac do pracy
3
Pracownica 2017-03-30 10:56
I po co chodzisz i po kątach się tlumaczysz jak za moment mówisz że wylewane masz pani majstrowo
1
Była pracownica 2017-03-31 10:53
Zwolniła s mnie niedawno byłaś nie fajną majstrową co tydzień w ponedziałek czuć było od ciebie alkohol dziwię się że jeszcze majstroną jesteś i że nikt z tym nic nie robi
1
Dur 2017-04-03 19:29
Chlopak pewnie pierścień założył i myśli że jest ojcem chrzestny good father a niech [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robi co chce z menadżerem jak bym cię kijem nie ruszył plotuchy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to ty szmatką jesteś a nie twoje koleżanki które ciągle obrazasz widziałem ścieków twoją siostrę masakra ona samolotem lata boże ja bym z takim czymś nie poleciał bo bał bym się że samolot runie
1
Pracownik 2017-04-03 20:14
O kogo chodzi o tą z świnie z tatuaż ami co wpierdalanie o piątej rano lepiej niż prosiak oj dobra jest już jej Bartosza który był fajterem nie ma koło niej he he he
1
Andrzej. 2017-04-06 00:40
A wiecie że Darek ten ciemny zwany Cyganem jak się go bardzo zdenerwuje to płacze? Radzę spróbować bo zobaczyć w jego nie omylnych oczach łzy = bezcenne. :).
5
Zauroczona 2017-04-06 15:41
Jestem zauroczona wygladem operatora z CF2
3
Zadowolony z cf3 2017-04-06 17:09
A na cf3 wszystko jest pięknie i ok hahaha i tralala
3
Darek operator z CF 2017-04-08 00:22
No cóż, każdy inaczej reaguje na stres. Jeden jest bardziej odporny , drugi ma wy.. walone, ale to nie powód, by zwoływać do linczu. Bo tak Twój komentarz można odebrać. Ja swoje od Darka odebrałem , pracując na CF2, było źle, lub dobrze, ale nigdy nie zniżyłbym się do takiego poziomu. Bawią Cię łzy innych? Może jesteś sadystą, który tylko przypadkiem przeszedł badania na Aleksandrowskiej? Mam nadzieję, że firma to zweryfikuje. Darek, pozdrawiam.
1
Darek operator z CF 2017-04-08 10:01
Powinno być: Jeden jest mniej odporny, drugi...
1
Andrzej 2017-04-08 21:58
To gratuluję Ci Darku operatorze z CF jesteś wspaniałym człowiekiem można powiedzieć kryształowym. I to jest dobre podejście do współpracowników ale nie w tej firmie, nie wróżę ci tam wspaniałej przyszłości. Bo jesli ty tak podchodzisz to cię zjedzą, a sam kolega którego tak bronisz wbije ci nóż w plecy i będzie się z ciebie śmiał. Moja rada zmień pracę idź do normalnej firmy to cie tam docenia bo w SD nie liczycz na to. No chyba, ze chcesz się podlizac ale to też za długo tak nie pociagniesz.
1
Darek operator z CF 2017-04-15 07:15
Nie mam najmniejszego powodu podlizywać się się Darkowi, bo pracujemy w innych CF i na różnych zmianach, więc się nawet nie widujemy. Ot po prostu, ludzkie podejście do sprawy. Nie jestem kryształowy, ale staram się wierzyć w ludzi. Uważam, że my tam przychodzimy wykonać swoją pracę zgodnie z umową jaką zawarliśmy, a nie wszczynać afery i buntować jeden przeciw drugiemu. Powiedz mu w oczy co jest nie tak, zamiast hejtować na portalu. Podejrzewam, że rozmowa przyniesie lepsze skutki.
5
tropiciel kur 2017-04-19 14:18
Ludziska jak tam wygląda praca w Supredrob w chwili obecnej? Warto się tam zatrudnić? Jak płacą? Jest umowa czy jakiś badziew o dzieło lub inne zlecenie? Pomóżcie, ie chcę się w jakieś bagienko wpierniczyć...
Jontek 2017-04-19 14:29
Z kim mam tam rozmawiać, żeby kuzynce z Ukrainy robotę załatwić...? Podobno do tego jakieś zaświadczenie jest potrzebne, o zamiarze powierzenia pracy czy coś w ten deseń... Może ktoś coś podpowie...?
1
kkk 2017-04-19 22:11
Bagienko to tu jak wejdziesz to nie wyjdziesz chyba że Cię ktos wyciągnie 1500 na początek umowa o prace
A praca to zależy gdzie trafisz
1
tropiciel kur 2017-04-20 08:41
a ponad te 1500 to coś więcej płacą??? cokolwiek, premie??? do łapy??? socjal jakiś jest???
1
parrot 2017-04-20 08:49
podstawa + 50% premii, socjal w postaci darmowych obiadów, dofinansowanie do multisporta, okularów, wejsciowek do zoo, sporo eventów dla rodzin pracowników, konkursów...
5
tropiciel kur 2017-04-20 12:43
ok dzięki wielkie za pomoc :) pozdrawiam
1
Dziunia 2017-04-20 14:50
Ukraińce za pół darmo tyrają i nikogo to nie razi, wszyscy zadowoleni...
2
POL 2017-04-20 22:37
Polaków wymordowali to niech teraz za darmo tyrają
7
Mech 2017-04-24 21:18
Mam pytanie jak ma sie praca w SD na dziale technicznym słyszałem ze odkąd jest nowy Dyrektor Techniczny jest lepiej.W końcu zatrudnili ludzi kompetentnych nowy energetyk w końcu potrafi zorganizować prace elektryczno energetyczne i poprowadzić pracowników.Dobrze ze Pan Dyrektor Saternus obstawił się dobrymi kolegami i kompetentnymi fachowcami.Tak słyszałem może ktoś z działu technicznego się wypowie ??
5
HCWD 2017-04-24 21:23
To dawaj te namiary.Jedzenie co dajecie to powinniście jeszcze dopłacać za pozbywanie sie odpadów a te grosze które płacicie ludziom na produkcji to śmiech
7
Kudłata 2017-05-08 21:50
Proszę was przestańcie się czepiać dobrych ludzi czepiajcie się wyższej sfery bo każdy z nas chciał by awansować im się udało dzięki ciężkiej pracy . A ty który napisałeś o cyganie że płacze , może i prawda tylko czy ty nie płaczesz ???????? Ale wiesz co lubię cię ponieważ mówisz to co myślisz


chłopaki z DURU dzięki wam za pomoc o którą kiedy nie poproszę zawsze jesteście pomocni . Szacun dla was jestem z wami!!!!!!!!!!!

Tyśka
12
franio2000 2017-06-03 18:53
Kudłata może i ciebie czeka awans na CF ale ci co awansowali z DUR to nigdy ciężko nie pracowali a tym bardziej Marcz..
2
pracownik 2017-06-06 18:43
Parking SD jest ostatnio pilnowany przez sympatycznego starszego pana,tylko dlaczego ustawił go główny ochroniarz od 7 - 15 pewnie pilnuje pracowników wieżowca,zeby nie parkowali na super parkingu, Trzeba przypomnieć naszemu kowbojowi,że przez kilka ostatnich miesięcy na parkingu SD SKRADZIONO tylko dwa komplety tablic rejestracyjnych, uszkodzono zderzak i błotnik,urwano kilka lusterek,kilka anten, butelki po alkoholu są porozbijane na płycie betonowej, libacja alkoholowa a nawet ognisko miało miejsce w ubiegłą środe, Parking powinien być pilnowany w godzinach 16 - 6 w tych godzinach powinno być pilnowane nasze mienie panie grzelczyk,Nadmienić trzeba, że większość pracowników SD parkuje na parkingach sąsiednich firm sa bezpieczne, pilnowane i nikt nas nie wygania, Panie Dyrektorze proszę pomyśleć o ochronie mienia pracowników - czy to jest aż tak duży wydatek dla SD ? czy obecna firma ochroniarska przesuwając ochrone parkingu na póżniejsze godziny zbankrutuje na pewno nie, nadrobi telefonami od laweciarzy
7
parkuję na chodniku 2017-06-06 20:24
firma która zatrudnia ponad 1000 osób i chwali się sponsoringami i osiągnięciami nie posiada ochrony na parking -żenada i wstyd jak Dyrekcja chce zatrudnić i utrzymać polaków gdzie do firmy najlepiej dojechać autem
7
Zatroskany 2017-06-07 22:29
Poczekajcie jeszcze troche dyrektorzy sami staną sie operatorami maszyn bo nie szanuja pracowników za to biurowce rozbudowane ze ho ho .Zamiast zwolnic połowe tych nierobów w biurach pociotków i tp itd którzy nie maja zielonego pojecia o robocie a w to miejsce zatrudnic porządnych pracowników liniowych by zwiekszyc wydajnosci to lepiej pchac w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nierobom a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z produkcja może iśc na pół gwizdka .
I jeszcze zdziwieni ze są reklamacje jak rusek ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co pakuje byle dzień minął
12
sewyk 2017-07-03 19:30
wwww
spasiba 2017-07-09 18:30
A po polsku można tam jeszcze rozmawiać, czy już tylko ukraiński?
2
wojtech 2017-07-09 18:45
To tylko kwestia czasu .
franio2000 2017-07-30 17:23
Na naszym sklepiku sprzedawały się ostatnio spore ilości pasztetu , To raczej dobrze nie sądzicie ? O ile to był pasztet .
Zakochana 2017-07-31 19:12
Pomocy na CF1 jest wózkowy tzn terminalowy Polak od niedawna go widzę bardzo mi się spodobał dajcie znać jak się nazywa
szalona 2017-08-01 17:09
(usunięte przez administratora) wysoki w okularkach brunet
Zaskoczony 2017-08-03 08:13
Chciałem znać opinie pracowników i poznać atmosferę pracy w spółce. Opinie jak opinie, jacy ludzie takie wypowiedzi. Ale wypowiedź "pracodawcy" świadczy o braku zrozumienia tej osoby co do roli/funkcji pracodawcy. Może się mylę, ale pod pseudonimem pracodawca kryje się jakiś niedojrzały gówniarz, który reprezentuje poziom jakiego powstydziłby się szeregowy brygadzista. Ta osoba natychmiast powinna odejść z firmy, bo jej podejście rozwala firmę od środka. Osobiście nawet nie podałbym takiemu "pracodawcy" ręki.
Zakochana 2017-08-06 12:57
Szalona nie to nie on , on jest bez okularów
Zakochana 2017-08-18 18:46
Co się dzieje z CF1 gdzie jest terminalowy ?
Swierzak 2017-08-21 17:36
cf3 hej jakie są zarobki po przejściu z biura na zakład chodzi mi o stanowisko operator maszyn. ? Jaka podstawa i czy są jakieś premie i ile się wychodzi na miesiąc na rękę? Pomożecie?
#Dizzy 2017-08-21 22:55
ludzie znacie jebniętego lopeza który pracuje na cf 3 jako terminalowy. Pracownicy mają go dość tylko szkoda że nie widzą tego mistrzowie i menagerowie. Człowieku idz się lecz i nie dobijaj ludzi którzy ciężko pracują i wzajemnie się wspierają. kochana dyrekcjo ściągnijcie tego psychola z działu.
2
Szajsung 2017-08-21 23:04
Kochani co jest z cf 1 jak widzę tam zgaszone światła to czuję smutek> Tam wszystko tak żyło aż było miło na to patrzeć. Chłopaki z terminalu wywozili paletę za paletą było miło patrzeć jak dział żyje a teraz wszystko umarło ........................................................ proszę wróćcie bo bardzo was brakuje :(
5
RamaRoślinna 2017-09-03 00:24
Jak z biura to stracisz kilka zer a na pewno jedynke z przodu. Jako operator to wyjdziesz z premią może dwa na rękę + soboty.
David 2017-09-06 19:56
?
2
Były pracownik 2017-10-08 22:14
Wypłacalność i pewna praca - jedyne co cechuje superdrob. Reszta...mobbing, zmuszanie do nadgodzin, praca w ciężkich warunkach, albo 5'C z mocnym wiatrem z chłodnic albo 40'C w totalnym zaduchu. Odchodzę szczęśliwy i pewny, że teraz weekendy nie będą poświęcone pracy.
6
Zostaw swoją opinię o SuperDrob - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SuperDrob