logo SuperDrob

SuperDrob

Łódź

Opinie o SuperDrob

zalety takiego nadzoru 2017-02-02 12:14
farmaceuta - jest zawsze punktualny bo mieszka na Bałutach
fryzjer mniejszą kasę goli i pracowników skuteczniej opier..li
5
Pracownik 2017-02-02 19:35
Elunia wreszcie przyszedł czas i na ciebie wreszcie cię nie będzie i będzie święty spokój na stołówce i będzie co pojeść
5
kto zgadnie kim jestem dostanie nagrode....... 2017-02-02 20:35
Menedzerowie,ktorzy nie posiadaja odpowiednich kompetencji interpersonalnych stanowic beda hamulec postepu,a droge transformacji uczynia dluga i wyboista,zas zarzadzane przez nich firmy nie spelnia oczekiwan organizacji 21=wieku...............JESLI NIE USTALASZ CELOW DLA SIEBIE ,JESTES SKAZANY NA PRACOWANIE PRZY OSIAGANIU CELOW KOGOS INNEGO!!!! do zobaczenia. jutro DZIEN DOBROCI z mojej strony.Buziaczki i
Darek operator z CF 3 2017-02-03 16:57
W. Cz. Pani Pelasiu. Nie mam w zwyczaju odpisywać na anonimowe refleksje, ale tym razem zrobię wyjątek Proszę to docenić. Jeśli ma Pani jakiekolwiek uwagi, co do mojej pracy, proszę się z nimi podzielić z moimi przełożonymi, a i uwagi skierować bezpośrednio do mnie, Podpisałem się, więc łatwo mnie znaleźć. Jestem otwarty na wszelką krytykę, która pomoże mi w przyszłości uniknąć błędów. Mam nadzieję, że Pani będzie na tyle odważna, by wygarnąć mi w oczy wszelkie zarzuty, w innym przypadku, stwierdzę, że to tylko zawiść, lub ból spowodowany moją opinią o tzw " niebieskich czepkach". Może czuje się Pani przez nich pokrzywdzona? Ja opinię swoją potwierdzam z całą stanowczością. To są naprawdę zacni ludzie, oddani firmie, a jednocześnie dbający o nas, pracowników. Po prostu, przyjdź i powiedz, a nie szczekaj anonimowo, jak kundel z ze węgła.
5
Darek operator z CF 3 2017-02-03 17:12
W. Cz. Pani Pelasiu. Nie mam w zwyczaju odpisywać na anonimowe refleksje, ale tym razem zrobię wyjątek. Proszę to docenić. Jeśli ma Pani jakiekolwiek uwagi, co do mojej pracy, proszę się z nimi podzielić z moimi przełożonymi, a i uwagi skierować bezpośrednio do mnie, Podpisałem się, więc łatwo mnie znaleźć. Jestem otwarty na wszelką krytykę, która pomoże mi w przyszłości uniknąć błędów. Mam nadzieję, że Pani będzie na tyle odważna, by wygarnąć mi w oczy wszelkie zarzuty, w innym przypadku, stwierdzę, że to tylko zawiść, lub ból spowodowany moją opinią o tzw " niebieskich czepkach". Może czuje się Pani przez nich pokrzywdzona? Ja opinię swoją potwierdzam z całą stanowczością. To są naprawdę zacni ludzie, oddani firmie, a jednocześnie dbający o nas, pracowników. Po prostu, przyjdź i powiedz, a nie szczekaj anonimowo, jak kundel z ze węgła.
5
Darek operator z CF3 2017-02-03 18:02
Serdecznie przepraszam, że w nagłówku zabrakło "c". Powinno być "W.Czc". Za popełniony błąd jeszcze raz przepraszam.
Rozbawiona pelasia 2017-02-04 13:46
Jestes zalosny. Ale coz jak to mowia gowna sie nie tyka bo zaczyna smierdziec, a jak juz wspomnialam wczesniej szkoda na Ciebie slow bo i tak nie rozumiesz co sie do Ciebie mowi po co strzepic jezyk. Wspolczuje tylko tym ludziom z toba pracujacym. A porownywac do kundla mozesz swoja zone o ile ktos takiego wieprza by chcial badz swoje bachory :) . klaniam sie uprzejmie i zegnam ostatnim wpisem nie zamierzam sie juz znizac do tego poziomu.
Waldi 2017-02-04 17:28
Czemu nikt nie napisze że większość pracowników to Ukraińcy dla których nie ma szacunku a tyraja za grosze!
4
Darek operator z CF 3 2017-02-04 17:50
Wielce Czcigodna Pani Palasiu! Czemu mi Pani w oczy tego nie powie, tylko szczeka jak anonimowy kundel? Argumenty ad personam świadczą o wybitnie niskim poziomie adwersarza. Ze wszelkim poważaniem Darek.
5
Nowy 2017-02-05 22:17
Mam dostać prace na CF2 pakowaniu podobno super warunki spokojna i lekka praca czy warto bo mam jeszcze inną oferte pracy
Pracownik 2017-02-06 14:58
Kto to jest Darek z cf 3 o kim mowa
Pracownik 2017-02-06 15:32
Pracuję 4 lata ale nie wiem o kim mowa za to kojarzę grubą majstroną co ma chłopaka na cf2 dobra jest ,,,,,każdy wie chyba o co chodzi on też nie jest święty od kiedy majstreści został i wreszcie nie są chociaż w pracy razem patologia !
3
Pracownik 2017-02-06 16:03
Ta on już jak mistrzu chodzi łapki z tyłu i ten jego sygnet śmieszny o matko,,,,,,ojciec chrzestny chłopie ściągnij to z paluch bo twojego stylu jeśli go masz zupełnie nie pasuje
5
Menadżer 2017-02-06 16:24
Był na głównym zebraniu nie wiedziałem czy go w rękę pocałować he he he stary do tego stylu to buty cwalki załóż bo podjezdzasz hujowizną
5
KieroWca 2017-02-06 16:40
Brak nowej pani z przypraw co nie wytrzymała ostatnio w tamtym tygodniu jak ją widziałem to płakała udałem że nie widzę tam jest tak fajnie !,,,,,!,
2
OSTRZEGAM!!! 2017-02-07 19:57
Nie tylko Inspekcja pracy ale przede wszystkim prokuratura powinna zająć się tymi delikwentami, ponieważ NIE można nazwać ich ludźmi! Mowa o niebieskich czepkach, przełożeni. Pracowałem na dziale CF1, teraz parę przykładów: Szczeniaku jeb**y wyj**ac ci w kły, co się ku*wa patrzysz gnoju zapi***alaj, do Ukrainki która miała lekki makijaż powiedział że ma usta idealne do robienia loda, a to wszystko powiedział brygadzista, wielokrotnie menadżer był przy takich sytuacjach i NIC nie zrobił nawet nieraz się zaśmiał, a to są przykłady. Człowiek w tej firmie nie ma żadnego szacunku, jest gorzej traktowany niż szmata do podłogi, pieniądze marne, praca ciężka, bywało i tak ze nie byłem w ogóle na przerwie i nic nie jadłem. Są ludzie którzy dogadują się z niebieskimi czepkami, ale są to szpicle którzy donoszą na kolegów z pracy i jest to taka sama patologia jak przełożeni. OSTRZEGAM nie idźcie tam pracować!!!!!! A to dla waszego ogólnego zdrowia... Mam nadzieję że znajdzie się prokurator który zajmie się ta patologia w niebieskich czepkach.
10
Jestem zniesmaczona 2017-02-08 13:23
Moi drodzy parafianie odpierdole wam kazanie niech każdy z was jeśli ma coś do majster, mistrza, brygadzisty,lub do koleżanki, kolegi powie mu prosto w twarz co go boli co doskwiera bo to już podjeżdża nie stroną o firmie tylko złotymi myślami może również na stołówka wprowadzimy zeszyt złote myśli bo niektóre wpisy to masakra interesujesz się kimś kogo nie ma zadzwoń a jak niektórym zazdrościść bycia długoletnią parą jak Bartek i Monika odpierdzielcie od nich się głośno pytajcie o ludzi czemu ich nie ma a nie piszecie takie bzdury po prostu pzdr pracowników
6
ciekawski 2017-02-08 21:01
Czy to aby nie majster Daruś zwany Cyganem , przeniesiony z CF2 tak się zwracał do ludzi?
6
pracownik 2017-02-08 21:56
Nie wiem kto to Bartek i Monika, ale Szczęść Boże tej parce! Oby im się wiodło jak najlepiej w tym drobiowym kieracie! :)
2
kkk 2017-02-08 22:19
Kto coś wpisze ten parówa
1
H 2017-02-09 16:56
Nie
2
DEJA VU 2017-02-09 22:48
Nareszcie jakieś zmiany na horyzoncie relacji międzyludzkich,małe bo małe.Wymuszone -nic nie szkodzi.
3
ZNAJOMY. 2017-02-10 16:48
A może opiszemy kazdy dział po kolei i każda ze zmian :-) . Jeszcze jest rozbiór,produkcja, garmaż.....
A może zrobimy konkurs na najlepszy dział, i najfajniejszych przełożonych :-) ciekawe czy jakiś pozytyw w tym wielce negatywnym zakładzie się znajdzie ??????????????????????????
3
PRACODAWCA 2017-02-10 16:54
jak wam tak źle to droga wolna .nikt nikogo nie trzyma na siłę. Ciekawe jak pójdziecie do typowego prywaciarza ,robic po 12 godzin za 1200zł mc ale w super miłej atmosferze to zapraszam , podam info gdzie takie ofery pracy są, i tam nikt na nikogo nie krzyczy !.
Szkoda że tu nikt nie wspomniał o przywilejach, o dniu dla matki z dzieckiem, o czasie pracy skróconym dla matki karmiącej, o tym ze w zakładzie jest posiłek ( gdzie w innych to już nie możliwe) , o kartkach na święta jedne i drugie ........!!!! ZAPOMNIELIŚCIE????????????????? BIEDNI PRACOWNICY !!!

Przypominam mam namiar za 1200 zł mc praca 6 dni w tygodniu po 12 godzin- RODZINNA I MIŁA ATMOSFERA GWARANTOWANA :-) :-) :-)
6
PRACODAWCA 2017-02-10 16:54
jak wam tak źle to droga wolna .nikt nikogo nie trzyma na siłę. Ciekawe jak pójdziecie do typowego prywaciarza ,robic po 12 godzin za 1200zł mc ale w super miłej atmosferze to zapraszam , podam info gdzie takie ofery pracy są, i tam nikt na nikogo nie krzyczy !.
Szkoda że tu nikt nie wspomniał o przywilejach, o dniu dla matki z dzieckiem, o czasie pracy skróconym dla matki karmiącej, o tym ze w zakładzie jest posiłek ( gdzie w innych to już nie możliwe) , o kartkach na święta jedne i drugie ........!!!! ZAPOMNIELIŚCIE????????????????? BIEDNI PRACOWNICY !!!

Przypominam mam namiar za 1200 zł mc praca 6 dni w tygodniu po 12 godzin- RODZINNA I MIŁA ATMOSFERA GWARANTOWANA :-) :-) :-)
2
Życzliwy 2017-02-10 18:54
Tak było zle to będzie jeszcze lepiej już nikt nie będzie krzyczał . Teraz każda niesubordynacja będzie karana zwolnieniem bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] miodem smarować to i tak będzie zle . Jak się zrobi czystki to i skończą się głupie wpisy znudzonych życiem idiotów niezadowolonych z niczego . Przez takich durniów ucierpią tylko porządni pracownicy . Gratulacje!!!! Czystki zaczynają się od poniedziałku powodzenia .
Rr 2017-02-10 22:18
Czystki tu nic nie pomogą Polacy sami się zwalniają ciekawe za co zwykłego pracownika polaka się pozbedą Ukraina pracuje ale na towarze jaki idzie im nie zależy im zależy na godzinach i złotówkach które że sobą z tąd zabiorą a to czy kontrakt ktoś podpisze z nami to mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czystki od poniedzialku już nie mogę się doczekać może pierwszy wyfrune dajcie namiary na inne firmy pzdr
1
Żałosna!! "firma". 2017-02-12 14:51
Debilu! Żarcie jest ch***we. Najwyraźniej jesteś taki sam patus jak reszta tego ścierwa w niebieskich czepkach. Jakie 1200 za miesiąc pracy... Dostajesz minimum 13brutto, nikt nie mówi o rodzinnej atmosferze. Ale na szmaceniem ludźmi pozwolić nie można!! Superdrób... Gorszego gówna nie widziałem. Zdawało się że śmierdzące mięso szło na produkcje dla konsumentów badz na te (usunięte przez administratora)obiadki. Co za głupek.
3
robol 2017-02-13 16:35
Koleś, ty piszesz o sytuacji sprzed lat, a teraz ponad 2000 na rękę, dodatki i bonusy to standard w dużych, szanujących pracownika firmach. Jedzenie , czy talony to też już nie taki nadzwyczajny hit, bo to od dawna nawet kopacze dołów w wodociągach dostawali. W innych firmach też. Resztę reguluje kodeks pracy ( dzień dla matki z dzieckiem, czy skrócony, dla karmiącej). Skoro chcemy ciągnąć wszystko w górę, w tym i wydajność na europejskim poziomie, czemu nasza firma, przed którą dynda szwajcarska flaga nawet nie zbliża się płacowo do tamtejszego minimum. Ba, tam ponoć tzw "uchodźcy" dostają za nic więcej, niż my tu za ciężką tyrkę.
3
Pracownik 2017-02-13 21:44
Garmaż jest ok.
10
pracownica 2017-02-17 17:50
Na cf 1 posiłki się bardzo poprawiły. Chcemy tak zawsze!
4
on 2017-02-18 09:14
Posiłki sie poprawiły ---ciekawe czyja to zasługa
6
Bardzo zadowoleni pracownicy Superdrob 2017-02-20 17:45
Brawo!!!
Tak jak p, Jola zorganizowała sobie prace na stołówce to tylko pozazdrościc ta druga pani też przesympatyczna . Samoobsługa ale kontrolowana ,czysto aż pachnie stoliki czyste podłoga również miła atmosfera herbatka wyborna jedzenie bardzo ciekawie podane.
Szkoda , ze od jutra pewnie będzie jak zwykle chlew bo bedzie brak kompetentnych osób.
Jeszcze raz gratulacje !!!!
9
IRENA ZE stolowki 2017-02-21 17:50
Moi mili, nie wiedzialam, ze na stolowce bylo zle..... tlumaczyc sie przed Wami.? nie mam powodu ..Syf ? a kible posrane ? ,jak bydlo niektorzy odchodzili od stolu.Te posty swiadcza o kulturze osobistej kazdego z Was..Tylko krytyka i nic poza tym!!!!!Na stolowke etaty wolne ....Jak lubisz krytykowac innych to najpierw na siebie popatrz...chlew?chcialas dobrze dla tych pan, bo ja tez je lubie...ale nie kosztem innych.
1
IRENA 2017-02-21 18:24
I jeszcze jedna mysl.....POCHWALIC KOGOS BEZ KRYTYKI INNCH ....jak mozna zaimponowac kolezankom?To jest wada Polaka!a tak to ? sie dowalilo!!!! ,,,Dobrym slowem, nie wypada, bo obciach...Przyjdz na stolowke i zapier...j 11 godz.Przepraszam, ze takim jezykiem ,ale innym byloby niezrozumiale ..Ja do konca lutego ,przyjde na stolowke pracowac, zeby pomoc MANIEMU w tym chlewie!!!!
Bardzo zadowoleni pracownicy Superdrob 2017-02-21 18:53
Kochana Irenko do Ciebie nikt nie ma pretensji o nic bo faktycznie samej nie da się tego ogarnąć , To chodzi o to że nawet jak w trójke były to był syf bo zamiast sprzątać to się pilnowało żeby nikt przypadkiem nie wziął 3 kromek chleba i koniecznie zeby się odbił a do tego narzekało się do wszystkich w koło jak mi xle jak niedobrze jakie ludzie to swinie itp itd. Chyba wiadomo o jakich osobach tu mowa.
Irenko Ty jestes najlepsza i oczekujemy ,że zostaniesz z nami na dobre i złe.
KOCHAMY CIĘ
3
IRENA 2017-02-21 21:14
ja Was tez kocham ....ale Eluni juz nie ma ,slowo chlew na mnie dziala ...bo niektore damy uzywaly tego slowa...Stolowke pracownicza traktowaly jak lokal z 3 gwiazdkami i tak chcialy byc obsluzone.Ja nigdy chlewu nie widzialam a one nie byly w takich lokalach...za super obsluge to sie placi polowe pensji.....
3
Kutasik 2017-02-24 23:36
Jak oceniacie produkcje i pakowanie CF1
TASIEMIEC 2017-02-27 15:06
Taki sam bałagan jak i na pozostałych działach. Atmosfera w zależności od humorków przełożonych,czy drą gęby czy udaja ze pracuja i siedza z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u siebie
1
Pracownik 2017-03-08 22:34
He he te dwie grube świnie majsterkowiczów wreszcie wyjechali no tak kasę z dwóch zakładów premię zajebał i se w końcu pojechali tak przeżywali zadatek nad morze a teraz co bawią się hUJ z taką zabawą i z nimi ciekawe czy dziecko zabrali że sobą i czy jest zdrowe
1
Mściwy 2017-03-11 08:58
Szkoda, że nie mozna takich idiotów zablokować ale zawsze mozna namierzyć i zlikwidować a przynajmniej porządnie maske oklepać.
1
Super pracownicy cf1 cf2 cf3 2017-03-11 22:59
Zablokować was trzeba ale nie na stronie tylko w życiu codziennym bo opierdalacie wszystkim duże razem z panią Ewą na czele strazakiem samemu marcinkiem i wielu innym a na następny dzień udajecie że wszystko gra ja nawet zdjęć dzieci nie wystawiam i tych z wakacji bo ja jako szary pracownik już tam dawno byłem a wy co premie zabieracie ityle z tego macie jak po wypadku w pracy chodzi się do pracy premię się chyba wtedy ma i odszkodowanie zaznaczę z otwartą złamaniem ale w pracy i co sobota z Ameryki zdj wstawcie a nie z Sulejówka bo to śmieszne
1
Aneta 2017-03-12 18:33
I hUJ kogo obchodzi że na l4 siedzę tyle czasu zazdroscisz też idź będę siedziała ile dam radę i odwalcie się od matek którym dzieci często chorują bo one mają w ciągu roku 60 dni na opiekę tylko 60 a nie opierdalacie mi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do pół roku pociagne a zazdróżnym zmień cie lekarza
1
Szanowny Panie Dyrektorze 2017-03-13 16:41
Podejmując romans kanałami PR z takim akurat portalem musisz się Pan liczyć z pewnymi, nie do końca pozytywnymi komentarzami. Fakt, że część ich znika nie jest domeną istnienia wulgaryzmów (tylko). Masz Pan, albo i Pański dział PR możliwość usuwania negatywnych opinii. Niektóre zaś o dziwo pozostają. Przeczytał Pan to na pewno w regulaminie. Wie Pan jak i na pewno Pana zakład, że niektóre opinie dodawane mogą być przez: byłych pracowników, zdenerwowanych pracowników w afekcie... lub też nagle pojawiające się opinie nie związane zupełnie z życiem Zakładu- taki pretekst trolla.
To generuje ruch, ale czy to koniecznie dobry PR? Zna Pan te zasady, jest Pan bardzo dobrze obeznany z realiami prowadzenia firmy... reszta jest w internecie.
3
Aneta. M.CF3 2017-03-14 02:40
OŚWIADCZAM , ŻE NIE MAM NIC WSPÓLNEGO Z WYPOWIEDZĄ OSOBY O NICKU"Aneta".WSZELKIEGO RODZAJU KONFLIKTY ROZWIĄZUJE OSOBIŚCIE , A NIE ZA POŚREDNICTWEM INTERNETU . DLATEGO TEŻ NIE CHCĘ ABY MOJA OSOBA BYŁA ŁĄCZONA Z TĄ WYPOWIEDZĄ.
2
Głos sumienia 2017-03-17 18:57
Nie polecam tej firmy , praktyk w niej stosowanych , radzę omijać ją szerokim łukiem to tak dla zdrowotnosci fizycznej jak i psychicznej , że o dobrym samopoczuciu juz nie wspomnę czy adekwatnych do wymagań zarobkach. Oczywiście jest to tylko moje zdanie z którym każdy może się nie zgodzić jednakże jestem pewien ,że wielu obecnych jak i byłych pracowników zgodzi się ze mną. Pozdrawiam ludzi pracy i dobrej woli.
2
Pomocnik wedliniarza 2017-03-18 15:51
Ciekawe z kim był twój syn jak Tulips walił cie w magazynie chemicznym kurvvo?
5
Mateusz 2017-03-18 16:46
Ona lubi to a chłop w robocie
1
Pracownica69 2017-03-18 23:03
Masz rację Kogut a na jakim dziale pracujesz? Bo fajnie to ułozyles kogut kurczaczaczki super miałeś super wełnę kogut super ja pracuję na cf2.Daj znać
2
Lewicka 2017-03-19 14:55
Proszę o nie wiązanie mnie z żadną wypowiedzią na tej stronie nie mam czasu na wypowiadanie się na tak zajebistej stronie
6
Zostaw swoją opinię o SuperDrob - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SuperDrob