logo SuperDrob

SuperDrob

Łódź

Opinie o SuperDrob

kociak 3000 2016-01-15 19:46:27
to najgorszy zakład to prawda majstrowie tylko się wydzierają myślą że wszystko wolą traktują kobiety jak najgorzej niech się inpekncja pracy się weżnie za to
12
Andrzej 2016-01-20 21:06:21
W zakładzie maja ciekawego dyrektora ,który ma zero kultury , zachowanie poniżej pasa , chamstwo z jego strony odczuwalne i widoczne na odległość na każdym kroku . . Obecnie zatrudnił sobie ,,pomoc'' tzw. lacho - ciąga z którą próbują zdominować- zastraszać cały stan osobowy . Jeżeli ktoś nie powie przysłowiowego dzień dobry Jaśnie wielmożnemu Panu dyrektorowi to w fabryce ma przegrane .
18
kkk 2016-01-22 14:35:10
Firma pnie się w górę zamiast podwyżek dają polary.Ale super!!!
3
Smerfeta 2016-01-27 16:10:15
Praca okej tylko niebieskie baretki poniewierają ludzi wydzierają się bez powodu. Moim zdaniem tak nie powinno być tylko na nich nikt nie może słowa powiedzieć to jest mobing w biały dzień. A tych platfusów zagranicznych to niedługo będziemy musieli w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] całować bo im wszystko wolno a taki polaczek to musi się w język ugryźć jak chce coś powiedzieć bo zrobią z ciebie szmatę. A te polarki to Se mogą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wsadzić.
26
smerfetka 2016-01-27 16:56:02
Polaków w tej firmie traktuję się jak trędowatych nic nie ma do nas szacunku. To wszystko jest jednym wielkim dziadostwem. Dla innych jest robota. A dla nas Polaków nie ma robimy naj większy syf. I straszą norma jak się nie zrobi normy to straszą że premii się nie dostanie. Rozbój cholera w bialy dzień. Dziadostwo i nic więcej. Niebieskie beretki rozkręcą taśmę i człowiek [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A niech by tak beretki na taśmie stanęły to by prędzej się posrały. Albo niech staną i zapierdalaja normę i zobaczymy. Po prostu jeden wielki syf i dyskryminacja.
27
franio2000 2016-01-30 17:51:02
Oczywiście droga Smerfetko to co napisałaś to prawda ale dotyczy to tylko jednego działu . Jaki pan taki kram albo stara szkoła pana Jacka i może jeszcze jednego niebieskiego czepka ale to na CF2
25
smerfetka 2016-01-31 20:18:53
Ja napisałam prawdę i zrobis coś z tym amoniakiem jak komuś się coś poważnego stanie. Bo robią z ludzi parobków którzy na wyższe sfery zapierdzielaja i na niebieskie czepki. Litości jestesmy tylko ludźmi którzy chcą spokojnie pracować. A nie być wykorzystywanym. Mołdawia zapierdziela po 15godzin gdzie sprawiedliwość na rozbierze jej oczywiście nie ma a niebieskie beretki tylko szukają żeby się niewinnej osoby czepić. Tak też nie może być.
26
smerfetka 2016-02-01 09:35:15
Jeszcze jedno mnie gnębi jak ktoś zachoruje i pójdzie na zwolnienie to jest wtedy dym straszenie zwolnieniem i taka osoba jest traktowana jak najgorsza jak trędowata jakaś ludzie komuna to minęła w takich warunkach to każdy może zachorować nikt do cholery nie jest robotem jestesmy ludźmi z krwi i kości. Jak tak można z człowiekiem postępować dobezprzesady. Po poniedziałkowym wypadku z Amoniakiem teraz srają żarem bo każą tym co pracowali po 15cie godzin. Każą mówić że pracują po 8--12 godzin no jasna cholera jak tak można to nie zgodne jest z prawem tak nie można ludzie weźcie się w końcu za ten Amoniak co się ulatnia a będzie wszystko dobrze wróci do normy. Ja w piatek trochę się nawdychałam było mi nie dobrze ale wstrzymalam się żeby nie jechać do szpitala bo zalerzy mi na pracy a poszła bym na zwolnienie to zaraz by był ałt wynocha chociaż to była by wina ich. Poco to to jest do gazety czekam jeszcze jednej akcji z amoniakiem i opiszę wszystko tam gdzie trzeba.
25
Zorro 2016-02-01 21:53:31
Widzę że to co smerfetka napisała trochę ubodło niebieskie beretki. Bo dzisiaj takie milutkie były jak nigdy troszkę obłudy jestesmy ludźmi tylko. To co smerfetka napisała to tylko prawdę a ci w niebieskich czepkach niech się zastanowią.
25
smerfetka 2016-02-02 10:16:53
Nie chciałam nikogo urazić tym co napisałam ale to jest szczera prawda. Bo nie można ludzi traktować jak śmieci bo jestesmy tylko ludźmi a nie parobkami czy robolami. Chcemy szacunku tak jak dla innych i spokoju chcemy pracować w miłej atmosferze a nie krzyku i traktowania na równi z innymi bo my też pracujemy w pocie czoła.
21
Beton 2016-02-02 21:32:32
Jaki dyrektor , taka firma, wszystko się roz....dala
Jeszcze trochę i zakład będzie rozłożony kadrowo.
22
smerfetka 2016-02-02 23:13:46
Kurde jeden wielki syf pan Bartek to dzisiaj zgłupiał tak taśmę podkręcił ze w biegu wszystko na Maksa Malo sobie palcy niepoucinali to głupota a pani Iwona Zającówna to darka się na nich jak głupia za dużo wolnego miała. A Bartek zwracał im wszystkim uwagę o zapinanie bluzy a jego lupa rozpięta na Maksa jak tak można jak wszyscy to wszyscy jak tak może być. Litości oni ich gnębią wszystkich.
23
kwiatuszek 2016-02-03 09:12:43
Brawo SMERFETKO żebym to ja wiedział kim jesteś uściskał bym cię i wycałował całą prawdę piszesz. BRAWO BRAWO. od tej władzy rządzenia w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się im poprzewracało. W końcu ktoś napisał prawdę. I masz rację jak każdy ma miec zapiętą bluzę to bez wyjątku. A nie inaczej. Ktoś powinien naprawdę się tym zająć bo to jest dyskryminacja wszystkich pracowników. A pan (B) jak podkręca tak taśmę to dać mu noża i niesz sam robi. Bo mądrzyć to się każdy potrafi. Jeszcze raz BRAWO BRAWO
22
nieznany 2016-02-03 11:41:15
No to szczera prawda. Zapierdzielaja wszyscy a mają ich zanic. Dyskryminacja totalna jak tak może być. To nie ludzkie tym to ktoś powinien się zająć te osoby w niebieskich czepkach powinni szanować ludzi a nie nimi poniewierać. Obserwuję wszystko z boku i to jest okropne. Nie może być tak dalej.
22
Smerfetka 2016-02-03 21:45:41
No widzę że ktoś się podszył pod moją ksywkę wiec chciałam poprawić ze to co napisala ta druga smerfetka to nie pani Iwona była tylko ta druga Iwona na Brudzka. Czy jakoś tak proszę się nie podpisywać w moim imieniu bo nie chcę mieć problemów. Jeszcze jedno takie coś a będzie źle jak się dowiem. Bo to jest nie ładnie.
Beton 2016-02-03 21:49:30
DZISIAJ BYŁA PANI Z INSPEKCJI PRACY TAK MŁODZIUTKA OSOBA.
A NIENORMALNY DYREKTOR OPROWADZAŁ JA TAK ABY WIZYTA URZEDNIKA WYPADŁA NA JEGO KORZYSĆ. PREDZEJ CZY PÓŹNIEJ I TAK TO PIERD..NIE BO TAKI PRYMITYWÓW POZATRUDNIAŁ PODOBNY DO NICH PAN Z KARCZEWA B. ZE TO SIE ROZŁOZY .
A DYREKTOR ZE SWOJA PANIENKĄ BEDZIE MUSIAŁ ZMYKAC ,GDYZ TAKI BAŁAGAN ZROBIŁ W ZAKŁADZIE ,LEPSZY NIŻ PO W KRAJU
1
Smerfetka 2016-02-04 12:14:36
Tutaj ta prawdziwa Smerfetka. Dla wszystkich jeszcze raz powtarzam że tą opinie o pani Iwonie Zającównej to nie ja pisałam. Wczoraj podobnież był dym z tego powodu ktoś mi otym powiedział więc tą panią przepraszam najmocniej. Niebyło mnie od dwóch dni na forum. Ale widzę że nadal nie ciekawie się dzieje w zakładzie. I ciekawe czy po inspekcji coś się zmieni. Chyba nic wątpię w to szczerze. A niedaj boże dowiem się kto po demnie się podszywa będzie źle.
Halina 2016-02-12 21:04:55
Do Betona .
U obecnego dyrektora zakładu w Łodzi dominują cechy dyssocjalne ,
(chłód emocjonalny, brak empatii, bezwzględne nieliczenie się z podwładnymi mu pracownikami , lekceważenie norm i reguł pracowniczych , niska tolerancja współpracowników , frustracja i wyzwalanie agresji – krzykliwa reakcja , niezdolność własnego poczucia winy) ,oraz cechy narcystyczne (oczekiwanie uznania, domaganie się zainteresowania własną osobą, przekonanie o byciu kimś szczególnym, eksploatowanie innych pracowników z wysokim doświadczeniem dla osiągnięcia własnych celów, arogancja, wyniosłość). Dodatkowo sam sobie zatrudnił ,,kobietę’’ cichodajke o podobnym charakterze do zaspokajania potrzeb fizycznych – z zakładu zrobił ,,dom uciech’’ – wstyd .

22
Konserwator 2016-02-18 22:15:14
Ludzie ci co odeszli i ci co odejdą wrócą wtedy jeżeli nie będzie w zakładzie nienormalnego dyrektora
13
Mariola 2016-02-24 16:46:45
Nie rozumiem tego jak traktują pracowników. Ja złamałam rękę i z tego powodu poprostu mnie zwalniają przeciez jak zdejmą mi gips normalnie poszła bym do pracy a tu zwolnienie nie rozumiem tego naprawdę jak tak można. Źle bardzo.
thee 2016-03-12 13:15:31
Pan Witold (menadżer produkcji) przymusza chodzić w soboty po południu.Strasząc zabieraniem premii.Zachowuje się do ludzi opryskliwie krzycząc.Również tak samo zachowuje się pani Milena z działu szaszłyków.Pani Milena uważa że skoro ma znajomości to jej wszystko wolno
24
mlody mechanik 2016-03-17 20:49:05
Pracuje w dziale technicznym i chyba dam se spokój , bo takiego debila jak stary mechanik / czytaj główny mechanik / to dziwie się ze takie cos firma trzyma ,brak wiedzy praktycznej ,podłość i chamstwo jest normą ,ale to już chyba stała wizytówka tej firmy .
Pozdrawiam młody mechanik
15
the 2016-03-22 12:01:21
Pan Sławek (z szaszłyka) za to jest aniołem.
3
Ola 2016-03-26 21:00:51
Zakład ,,posiada'' nowa kierownik administracji , która nie ma czasu nawet taczki załadować tylko z pusta lata . Udaje ciągle zagonioną i znającą się na wszystkim ,czyli NICZYM ! Ale jest panią do uciech Narcyza ,,dyrektora'' zakładu . Dobrała się ,,para'' i kreci własne lody pod płaszczykiem niby pracy .
12
pracownik techniczny 2016-04-03 21:24:20
przejmujecie się dyrektorem ,głównym mechanikiem i niebieskimi beretami ,a nie wiecie ,nie zdajecie sobie sprawy ,że zakład to tykająca bomba ,wybuch amoniaku już był ,instalacja elektryczna to największe zagrożenie ,na szedach można kiełbasę na przewodach smażyć ,wszystko poskręcane na (kite),mostek mostkiem pogania ,panowie (niebieskie czepki z technicznego udają,że wszystko jest ok bo tylko kasa się liczy ,ludzi mają w d..........tylko nie zdają sobie sprawy ,że jak coś się wydarzy to oni pójdą siedzieć
13
hello 2016-04-05 12:13:59
nie pojda siedziec, bo ty dopusciles urzadzenie do uzytkowania, ty masz uprawnienie i ty odpowiadasz
SOS 2016-04-06 22:16:29
Obecnie w superdrobie w łodzi od czasu kiedy odszedł szanowany Pan Prezes B. człowiek o wysokim doświadczeniu zawodowym i wysokiej kulturze osobistej. A teraz to już nie ten zakład , ,,kadra,,składa się z młodych niedoświadczonych żołnierzyków z podłym dyrektorem na czele jako przykład ,którzy bez żadnego przygotowania ,,rządzą '' a nie zarządzają w zakładzie , liczy się nie jakość produktu a jedynie bylejakość ,czyli tonaż .Maszyny się psuja na potęgę ,gdyż są wykonane z beznadziejnych materiałów a o wypadek będzie nie trudno.
25
Klientka 2016-04-16 12:52:56
Super Drób - to chyba z nazwy.W jednym sklepie w Łodzi to po godz 10 nie mają już kurczaka z rożna ... do tego obsługa w sklepie fatalna...
19
Jurek 2016-04-27 21:41:50
W zakładzie przewaga pracowników z ukrainy, Mołdawii.
Bałagan na produkcji nieziemski ,,młodzi rządzą '' - bylejakość wszechobecna.
jaki dowódca takie wojsko.
23
HR GLOBAL 2016-06-07 15:16:30
Jesteśmy agencją zatrudnienia.
Obecnie szukamy pracowników do SuperDrob.
Jeżeli posiadasz książeczkę san.-epid. i chcesz podjąć pracę na jednym z niżej wymienionych staowisk wyślij nam swoje CV lub zadzwoń!
STANOWISKA:
operator maszyn
brygadzista
kutrowy
wędzarz
Utrzymanie ruchu: elektryk, hydraulik, spawacz, mechanik, mechatronik
Specjaliści działów oraz Menagerowie.

polska@hrglobal.pl / 691-552-501
Ola 2016-06-10 21:55:19
POSZUKAJCIE MOŻE NOWEGO DYREKTORA TO LUDZIE SAMI PRZYJDĄ BEZ POŚREDNIKÓW .
OBECNY DYREKTOR SIE WYPALIŁ W SAMOUWIELBIENIU WRAZ ZE SWOJA PANIENKĄ !!!
21
Andzinsan 2016-06-17 21:07:02
Nowy będzie gorszy od obecnego. Teoria nie idzie z praktyka. Niestety
1
pudełko 2016-06-25 23:13:40
Ostatnio otrzymałem od jednego z nowych dyrektorów ofertę pracy na stanowisku umysłowym, za darmo ... . Na zasadzie, popracujesz 3 miesiące to zobaczymy. Zaznaczam że mam spore doświadczenie w swojej pracy i niczego nie muszę udowadniać.
Czy naprawdę firma mająca spory potencjał musi być zarządzana przez prymitywa?
Czy zarząd zareaguje dopiero gdy doświadczeni pracownicy zaczną przechodzić do konkurencji?
To już nie mój problem bo tą firmę radzę omijać szerokim łukiem!
3
Rozbieracz 2016-07-03 14:29:59
Czy to prawda że w piątek doszło do pobicia w firmie? :) Odchodząc dyrektor niespotykanie miły i sympatyczny człowiek, stajac w obronie pewnej niewiasty dopuścił się rękoczynów i na pożegnanie dokonał korekcji twarzy Jacka G. Brawo! Gratuluję temu kto po rozmowie kwalifikacyjnej z Panem z kolczykiem i pięknym tatuażem na szyji wprost z kryminału powiedział "Tak to ten człowiek który pokieruje ta firma niczym rzymskim legionem ku chwale i zwycięstwu. To będzie ten człowiek który wyprowadzi ta firmę budując sobie zgrana załogę i tworząc dobra atmosferę". Wyczuwam, że za tym wszystkim może stac Tadzio nasza gwiazda telewizji. Swoją drogą ciekawe czy dostanę ie rolę w Trudnych sprawach bo tak pięknie grał rolę fachowca, że może nawet ktoś się nabrał, że zna się na tym o czym tam mówił.
49
ona 2016-07-03 20:59:31
Super Drób stał się w miniony piątek arena walki gigantów szkoda że w systemie per per viev (40 pln)pan Jacek dostał ma to choć w mediach społecznościowych (Twitter Facebook ) był pewien zwycciestwa
38
lila 2016-07-03 21:04:13
jaki dyrektor taki zakład dziadostwo dziadostwo i jeszcze raz dziadostwo
41
lila 2016-07-03 21:06:57
W zakładzie ma powstać sekcją bokserska z elementami MMA zapisy U Pani Kasi R.
39
ruda30 2016-07-13 01:01:10
siemka to ja sie posze.. jedno mma mam zaliczone przez nokaut na ukraińcu :P wyzej srajacym jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] majacym wiec namiar daj kochana...morde wredna moldawska i ukraińska wyp..z rana :P
22
ruda30 2016-07-13 01:07:49
hej wiesz co? robie w pirdolniku w karczewie sob mistrzowie nie porzyuchodza bo im ni eplaca i niemaja do odbioru bo nie ma komu robic...hehhe a sob sa nieobowiazkowe...nie strasz nie strasz bo sie zesrasz :P u nas jaoks gały na sob popol przymykaja..od zapieda...jest ukraina nepal i mildavia..dawaj na karczew pozdro :P
21
kociak 3000 2016-08-09 18:58:56
najgorsza firma nikomu bym jej nie poleciła tylko zabrać premie moją od górnie zabierać premie ate niebieskie berety tylko straszą ludzi tym zakładzie to muszą miec nerwy tylko normy a nie patrzą jakie robią wyroby
22
Klient 2016-08-27 21:24:21
Widzę że jaki zakład, takie sklepy. Obsługa strasznie nie miła, obsługują jakby za karę. A kierownik stoiska w Teo to jakieś nieporozumienie. Robiłem zakupy w ich trzech sklepach firmowych i co jeden to gorszy.
23
Iza 2016-08-27 21:29:41
Sklepy a przede wszystkim, obsługa to koszmar. Kiedyś na traktorowej była fajna obsługa a teraz stare baby z czasów komuny, które traktują klienta jak zlo konieczne.
23
Klientki. 2016-09-22 21:58:35
Kierownik tego stoiska w Teofilu to koszmar. Nie ma pojęcia o obsłudze i o tym co sprzedaje. Więcej tam nie kupię. Ciekawe czy właściciel wie jakich mu jego HR ludzi zatrudnia.
22
RUDA-30 2016-10-06 10:19:02
SIEMKA JA PRACJE W ODDZIALE W KARCZEWIE I TEZ MAMY TUTAJ SKLEP FIRMOWY..A SPRZEDAJACE TO SUPER BABKI :) POZDRAWIAM JE SERDECZNIE :)
1
franio2000 2016-10-31 20:47:19
I co tam w Łodzi podobno toniecie ?
6
Znawca tematu 2016-11-23 06:47:50
Ostatnio SuperMarioDrób w Łodzi wyremontował sobie portiernie piękne fotele ale ciecie nie pozwolą na nich usiąść bo to dla gości.



6
Gówno wart pracownik 2016-11-26 22:31:30
Dzisiejszy dzień i temat ile jest warte życie w super drob... Produkcja mianowicie dzisiaj z tego co wiem palił się piec na zakładzie cf dwa wiem bo z pracy wracałam z koleżanką która w tym zdarzeniu uczestniczyła pytanie jedno czemu nie ewakuowano pracowników tylko musieli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przy taśmie... Kontrakty to jest najważniejsze czy to wina mistrza he he który ma się za bohatera bo ugasil pożar czy większym bohaterem by został gdyby ratował ludzi gdzie była pani Ewa w tym czasie ona by na to nie pozwoliła Seweryn tylko nadaje się na krzyki na ludzi ale dziś nie popisał się a mógł zostać bohaterem niestety został posmiewiskiem i człowiekiem bez serca przykro mi że pracuje w takiej firmie brawo
6
Kotek 2016-11-29 22:00:56
Zawsze liczy tylko normy aby buło wiecej ludzi się traktuje jak bydło widać jak traktują majstrowie ludzi a Sewerun był kiedys pracownikiem produkcji a jak poszedł wyźej to ludzi traktuje jak smieci
4
franio2000 2016-12-04 20:55:18
Nie możesz Kotek traktować tak samo wszystkich mistrzów . Piszesz że ten Seweryn był kiedyś zwykłym pracownikiem lecz pewnie miernym no to i mistrzem jest miernym. Umiejętność pracy z innym człowiekiem i opanowanie to taki jakby dar lecz nie wszyscy go posiadają. Słyszałem o nim i u nas że jest wypromowany ale ciekawe z jakiego powodu ? Pewnie ma duże zasługi no może nie koniecznie dla firmy . Zapytajcie go wprost bo może facet ma jakieś problemy osobiste i potrzebuje zwyczajnie pomocy może nawet psychiatry . My już takiemu gościowi kiedyś pomogliśmy . Przepraszam... ale słyszałem że ostatnio ten Seweryn gasił jakiś pożar . Przydał by się nam w OSP Karczew.
3
Beret. 2016-12-06 20:00:49
Czy to Seweryn czy inny mistrz czy majster czy jak tam się zwą na jakimkolwiek dziale to wszyscy są to chorzy na głowę ludzie,którzy tylko krzykiem próbują udawać że są od rządzenia. Także czy to cf1 czy 2 czy 3 , czy to produkcja,rozbiór,garaż czy inny dział to kadra jest siebie warta. Zresztą jak tam większość to kochankowie to dlatego jednakowo działają u siebie na dziale.
Zostaw swoją opinię o SuperDrob - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SuperDrob