logo SuperDrob

SuperDrob

Łódź

Opinie o SuperDrob

nieznany 2016-02-03 11:41:15
No to szczera prawda. Zapierdzielaja wszyscy a mają ich zanic. Dyskryminacja totalna jak tak może być. To nie ludzkie tym to ktoś powinien się zająć te osoby w niebieskich czepkach powinni szanować ludzi a nie nimi poniewierać. Obserwuję wszystko z boku i to jest okropne. Nie może być tak dalej.
34
Smerfetka 2016-02-03 21:45:41
No widzę że ktoś się podszył pod moją ksywkę wiec chciałam poprawić ze to co napisala ta druga smerfetka to nie pani Iwona była tylko ta druga Iwona na Brudzka. Czy jakoś tak proszę się nie podpisywać w moim imieniu bo nie chcę mieć problemów. Jeszcze jedno takie coś a będzie źle jak się dowiem. Bo to jest nie ładnie.
Beton 2016-02-03 21:49:30
DZISIAJ BYŁA PANI Z INSPEKCJI PRACY TAK MŁODZIUTKA OSOBA.
A NIENORMALNY DYREKTOR OPROWADZAŁ JA TAK ABY WIZYTA URZEDNIKA WYPADŁA NA JEGO KORZYSĆ. PREDZEJ CZY PÓŹNIEJ I TAK TO PIERD..NIE BO TAKI PRYMITYWÓW POZATRUDNIAŁ PODOBNY DO NICH PAN Z KARCZEWA B. ZE TO SIE ROZŁOZY .
A DYREKTOR ZE SWOJA PANIENKĄ BEDZIE MUSIAŁ ZMYKAC ,GDYZ TAKI BAŁAGAN ZROBIŁ W ZAKŁADZIE ,LEPSZY NIŻ PO W KRAJU
1
Smerfetka 2016-02-04 12:14:36
Tutaj ta prawdziwa Smerfetka. Dla wszystkich jeszcze raz powtarzam że tą opinie o pani Iwonie Zającównej to nie ja pisałam. Wczoraj podobnież był dym z tego powodu ktoś mi otym powiedział więc tą panią przepraszam najmocniej. Niebyło mnie od dwóch dni na forum. Ale widzę że nadal nie ciekawie się dzieje w zakładzie. I ciekawe czy po inspekcji coś się zmieni. Chyba nic wątpię w to szczerze. A niedaj boże dowiem się kto po demnie się podszywa będzie źle.
Halina 2016-02-12 21:04:55
Do Betona .
U obecnego dyrektora zakładu w Łodzi dominują cechy dyssocjalne ,
(chłód emocjonalny, brak empatii, bezwzględne nieliczenie się z podwładnymi mu pracownikami , lekceważenie norm i reguł pracowniczych , niska tolerancja współpracowników , frustracja i wyzwalanie agresji – krzykliwa reakcja , niezdolność własnego poczucia winy) ,oraz cechy narcystyczne (oczekiwanie uznania, domaganie się zainteresowania własną osobą, przekonanie o byciu kimś szczególnym, eksploatowanie innych pracowników z wysokim doświadczeniem dla osiągnięcia własnych celów, arogancja, wyniosłość). Dodatkowo sam sobie zatrudnił ,,kobietę’’ cichodajke o podobnym charakterze do zaspokajania potrzeb fizycznych – z zakładu zrobił ,,dom uciech’’ – wstyd .

34
Konserwator 2016-02-18 22:15:14
Ludzie ci co odeszli i ci co odejdą wrócą wtedy jeżeli nie będzie w zakładzie nienormalnego dyrektora
24
Mariola 2016-02-24 16:46:45
Nie rozumiem tego jak traktują pracowników. Ja złamałam rękę i z tego powodu poprostu mnie zwalniają przeciez jak zdejmą mi gips normalnie poszła bym do pracy a tu zwolnienie nie rozumiem tego naprawdę jak tak można. Źle bardzo.
thee 2016-03-12 13:15:31
Pan Witold (menadżer produkcji) przymusza chodzić w soboty po południu.Strasząc zabieraniem premii.Zachowuje się do ludzi opryskliwie krzycząc.Również tak samo zachowuje się pani Milena z działu szaszłyków.Pani Milena uważa że skoro ma znajomości to jej wszystko wolno
38
mlody mechanik 2016-03-17 20:49:05
Pracuje w dziale technicznym i chyba dam se spokój , bo takiego debila jak stary mechanik / czytaj główny mechanik / to dziwie się ze takie cos firma trzyma ,brak wiedzy praktycznej ,podłość i chamstwo jest normą ,ale to już chyba stała wizytówka tej firmy .
Pozdrawiam młody mechanik
29
the 2016-03-22 12:01:21
Pan Sławek (z szaszłyka) za to jest aniołem.
3
Ola 2016-03-26 21:00:51
Zakład ,,posiada'' nowa kierownik administracji , która nie ma czasu nawet taczki załadować tylko z pusta lata . Udaje ciągle zagonioną i znającą się na wszystkim ,czyli NICZYM ! Ale jest panią do uciech Narcyza ,,dyrektora'' zakładu . Dobrała się ,,para'' i kreci własne lody pod płaszczykiem niby pracy .
25
pracownik techniczny 2016-04-03 21:24:20
przejmujecie się dyrektorem ,głównym mechanikiem i niebieskimi beretami ,a nie wiecie ,nie zdajecie sobie sprawy ,że zakład to tykająca bomba ,wybuch amoniaku już był ,instalacja elektryczna to największe zagrożenie ,na szedach można kiełbasę na przewodach smażyć ,wszystko poskręcane na (kite),mostek mostkiem pogania ,panowie (niebieskie czepki z technicznego udają,że wszystko jest ok bo tylko kasa się liczy ,ludzi mają w d..........tylko nie zdają sobie sprawy ,że jak coś się wydarzy to oni pójdą siedzieć
26
hello 2016-04-05 12:13:59
nie pojda siedziec, bo ty dopusciles urzadzenie do uzytkowania, ty masz uprawnienie i ty odpowiadasz
SOS 2016-04-06 22:16:29
Obecnie w superdrobie w łodzi od czasu kiedy odszedł szanowany Pan Prezes B. człowiek o wysokim doświadczeniu zawodowym i wysokiej kulturze osobistej. A teraz to już nie ten zakład , ,,kadra,,składa się z młodych niedoświadczonych żołnierzyków z podłym dyrektorem na czele jako przykład ,którzy bez żadnego przygotowania ,,rządzą '' a nie zarządzają w zakładzie , liczy się nie jakość produktu a jedynie bylejakość ,czyli tonaż .Maszyny się psuja na potęgę ,gdyż są wykonane z beznadziejnych materiałów a o wypadek będzie nie trudno.
40
Klientka 2016-04-16 12:52:56
Super Drób - to chyba z nazwy.W jednym sklepie w Łodzi to po godz 10 nie mają już kurczaka z rożna ... do tego obsługa w sklepie fatalna...
32
Jurek 2016-04-27 21:41:50
W zakładzie przewaga pracowników z ukrainy, Mołdawii.
Bałagan na produkcji nieziemski ,,młodzi rządzą '' - bylejakość wszechobecna.
jaki dowódca takie wojsko.
36
HR GLOBAL 2016-06-07 15:16:30
Jesteśmy agencją zatrudnienia.
Obecnie szukamy pracowników do SuperDrob.
Jeżeli posiadasz książeczkę san.-epid. i chcesz podjąć pracę na jednym z niżej wymienionych staowisk wyślij nam swoje CV lub zadzwoń!
STANOWISKA:
operator maszyn
brygadzista
kutrowy
wędzarz
Utrzymanie ruchu: elektryk, hydraulik, spawacz, mechanik, mechatronik
Specjaliści działów oraz Menagerowie.

polska@hrglobal.pl / 691-552-501
Ola 2016-06-10 21:55:19
POSZUKAJCIE MOŻE NOWEGO DYREKTORA TO LUDZIE SAMI PRZYJDĄ BEZ POŚREDNIKÓW .
OBECNY DYREKTOR SIE WYPALIŁ W SAMOUWIELBIENIU WRAZ ZE SWOJA PANIENKĄ !!!
33
Andzinsan 2016-06-17 21:07:02
Nowy będzie gorszy od obecnego. Teoria nie idzie z praktyka. Niestety
2
pudełko 2016-06-25 23:13:40
Ostatnio otrzymałem od jednego z nowych dyrektorów ofertę pracy na stanowisku umysłowym, za darmo ... . Na zasadzie, popracujesz 3 miesiące to zobaczymy. Zaznaczam że mam spore doświadczenie w swojej pracy i niczego nie muszę udowadniać.
Czy naprawdę firma mająca spory potencjał musi być zarządzana przez prymitywa?
Czy zarząd zareaguje dopiero gdy doświadczeni pracownicy zaczną przechodzić do konkurencji?
To już nie mój problem bo tą firmę radzę omijać szerokim łukiem!
14
Rozbieracz 2016-07-03 14:29:59
Czy to prawda że w piątek doszło do pobicia w firmie? :) Odchodząc dyrektor niespotykanie miły i sympatyczny człowiek, stajac w obronie pewnej niewiasty dopuścił się rękoczynów i na pożegnanie dokonał korekcji twarzy Jacka G. Brawo! Gratuluję temu kto po rozmowie kwalifikacyjnej z Panem z kolczykiem i pięknym tatuażem na szyji wprost z kryminału powiedział "Tak to ten człowiek który pokieruje ta firma niczym rzymskim legionem ku chwale i zwycięstwu. To będzie ten człowiek który wyprowadzi ta firmę budując sobie zgrana załogę i tworząc dobra atmosferę". Wyczuwam, że za tym wszystkim może stac Tadzio nasza gwiazda telewizji. Swoją drogą ciekawe czy dostanę ie rolę w Trudnych sprawach bo tak pięknie grał rolę fachowca, że może nawet ktoś się nabrał, że zna się na tym o czym tam mówił.
66
ona 2016-07-03 20:59:31
Super Drób stał się w miniony piątek arena walki gigantów szkoda że w systemie per per viev (40 pln)pan Jacek dostał ma to choć w mediach społecznościowych (Twitter Facebook ) był pewien zwycciestwa
55
lila 2016-07-03 21:04:13
jaki dyrektor taki zakład dziadostwo dziadostwo i jeszcze raz dziadostwo
58
lila 2016-07-03 21:06:57
W zakładzie ma powstać sekcją bokserska z elementami MMA zapisy U Pani Kasi R.
56
ruda30 2016-07-13 01:01:10
siemka to ja sie posze.. jedno mma mam zaliczone przez nokaut na ukraińcu :P wyzej srajacym jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] majacym wiec namiar daj kochana...morde wredna moldawska i ukraińska wyp..z rana :P
38
ruda30 2016-07-13 01:07:49
hej wiesz co? robie w pirdolniku w karczewie sob mistrzowie nie porzyuchodza bo im ni eplaca i niemaja do odbioru bo nie ma komu robic...hehhe a sob sa nieobowiazkowe...nie strasz nie strasz bo sie zesrasz :P u nas jaoks gały na sob popol przymykaja..od zapieda...jest ukraina nepal i mildavia..dawaj na karczew pozdro :P
36
kociak 3000 2016-08-09 18:58:56
najgorsza firma nikomu bym jej nie poleciła tylko zabrać premie moją od górnie zabierać premie ate niebieskie berety tylko straszą ludzi tym zakładzie to muszą miec nerwy tylko normy a nie patrzą jakie robią wyroby
38
Klient 2016-08-27 21:24:21
Widzę że jaki zakład, takie sklepy. Obsługa strasznie nie miła, obsługują jakby za karę. A kierownik stoiska w Teo to jakieś nieporozumienie. Robiłem zakupy w ich trzech sklepach firmowych i co jeden to gorszy.
40
Iza 2016-08-27 21:29:41
Sklepy a przede wszystkim, obsługa to koszmar. Kiedyś na traktorowej była fajna obsługa a teraz stare baby z czasów komuny, które traktują klienta jak zlo konieczne.
40
Klientki. 2016-09-22 21:58:35
Kierownik tego stoiska w Teofilu to koszmar. Nie ma pojęcia o obsłudze i o tym co sprzedaje. Więcej tam nie kupię. Ciekawe czy właściciel wie jakich mu jego HR ludzi zatrudnia.
37
RUDA-30 2016-10-06 10:19:02
SIEMKA JA PRACJE W ODDZIALE W KARCZEWIE I TEZ MAMY TUTAJ SKLEP FIRMOWY..A SPRZEDAJACE TO SUPER BABKI :) POZDRAWIAM JE SERDECZNIE :)
1
franio2000 2016-10-31 20:47:19
I co tam w Łodzi podobno toniecie ?
20
Znawca tematu 2016-11-23 06:47:50
Ostatnio SuperMarioDrób w Łodzi wyremontował sobie portiernie piękne fotele ale ciecie nie pozwolą na nich usiąść bo to dla gości.



21
Gówno wart pracownik 2016-11-26 22:31:30
Dzisiejszy dzień i temat ile jest warte życie w super drob... Produkcja mianowicie dzisiaj z tego co wiem palił się piec na zakładzie cf dwa wiem bo z pracy wracałam z koleżanką która w tym zdarzeniu uczestniczyła pytanie jedno czemu nie ewakuowano pracowników tylko musieli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przy taśmie... Kontrakty to jest najważniejsze czy to wina mistrza he he który ma się za bohatera bo ugasil pożar czy większym bohaterem by został gdyby ratował ludzi gdzie była pani Ewa w tym czasie ona by na to nie pozwoliła Seweryn tylko nadaje się na krzyki na ludzi ale dziś nie popisał się a mógł zostać bohaterem niestety został posmiewiskiem i człowiekiem bez serca przykro mi że pracuje w takiej firmie brawo
23
Kotek 2016-11-29 22:00:56
Zawsze liczy tylko normy aby buło wiecej ludzi się traktuje jak bydło widać jak traktują majstrowie ludzi a Sewerun był kiedys pracownikiem produkcji a jak poszedł wyźej to ludzi traktuje jak smieci
17
franio2000 2016-12-04 20:55:18
Nie możesz Kotek traktować tak samo wszystkich mistrzów . Piszesz że ten Seweryn był kiedyś zwykłym pracownikiem lecz pewnie miernym no to i mistrzem jest miernym. Umiejętność pracy z innym człowiekiem i opanowanie to taki jakby dar lecz nie wszyscy go posiadają. Słyszałem o nim i u nas że jest wypromowany ale ciekawe z jakiego powodu ? Pewnie ma duże zasługi no może nie koniecznie dla firmy . Zapytajcie go wprost bo może facet ma jakieś problemy osobiste i potrzebuje zwyczajnie pomocy może nawet psychiatry . My już takiemu gościowi kiedyś pomogliśmy . Przepraszam... ale słyszałem że ostatnio ten Seweryn gasił jakiś pożar . Przydał by się nam w OSP Karczew.
20
Beret. 2016-12-06 20:00:49
Czy to Seweryn czy inny mistrz czy majster czy jak tam się zwą na jakimkolwiek dziale to wszyscy są to chorzy na głowę ludzie,którzy tylko krzykiem próbują udawać że są od rządzenia. Także czy to cf1 czy 2 czy 3 , czy to produkcja,rozbiór,garaż czy inny dział to kadra jest siebie warta. Zresztą jak tam większość to kochankowie to dlatego jednakowo działają u siebie na dziale.
18
Nowy 2016-12-12 16:44:27
Hejka. Podobno w Łodzi odszedł z firmy ktoś od monitoringu. Czy wiecie coś na ten temat? Dlaczego odszedł? Czy sam się zwolnił, czy został zwolniony? Dlaczego?
1
Zastraszona 2017-01-04 00:10:34
Jaki piękny świat, jaki piękny świat gdy 0lszacki wolne ma......mistrzu po podstawówce najpierw zrób kursy i przejdź szkolenia pracy z ludźmi swoje sprawy prywatne zostawiaj w domu w domu także wysypiaj się a nie w kantoroku a jak chcesz się wyrywać to to zapisz się na siłownię a nie na nas pracownikach mam na myśli Polskę i Ukrainę bo mamy dosyć takiego traktowania. Nie obiecuję nam co roku że pracujesz do końca grudnia bo ile razy można odwoływać imprezę na której bawił by się cały zakład że wreszcie cię nie ma i mam na MYŚLI NIE TYLKO PRACOWNIKÓW ALE TAKŻE NIEBIESKIE CZAPKI KTÓRE MAJĄ CIĘ RÓWNIEŻ SERDECZNIE DOSYĆ.MAM NADZIEJĘ ŻE TA OPINIA ZOSTANIE PRZECZYTANĄ NIE TYLKO PRZEZ WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW I PANIĄ EWE ALE ŻE KTOŚ WYŻEJ POSTAWIONYCH WRESZCIE PRZYWOŁAĆ CIĘ DO PORZĄDKU I UDOWODNI CI ŻE TY W TEJ FIRMIE NIE JESTEŚ BOGIEM ŻE NIE TYLKO TY MOŻESZ WYPIERDALAĆ LUDZI ALE MOŻE TEŻ KTOŚ CIEBIE.MAM DOSYĆ TRUCIANE-NIDA SIĘ LEKAMI NA USPOKOJENIE ŻEBY RANKING Z TOBĄ PRZETRWAĆ .....WIEM NAJLEPIEJ BYŁO BY SIĘ ZWOLNIĆ i zmienić pracę ale nie mam nastu lat i czemu jeden człowiek może tak męczyć ludzi czasami starszych od niego zróbmy coś z tą sprawą zobaczcie ilu wspaniałych ludzi odeszło właśnie przez niego pozdrawiam trzymajmy się
16
Rr 2017-01-04 00:14:30
Rr
1
Była pracownica 2017-01-04 23:07:44
Dziś smsa dostałam od kumpeli że wreszcie ktoś zdecydował głośno wyrazić swoje zdanie na temat mistrza he he he i traktowania przez niego pracowników brawo dla osoby która nie bała się i wreszcie ujawniła całą prawdę o wspaniałym mistrzu któremu na wszystko pozwala pani Ewa w tej firmie ręka rękę myje ona doskonale wie o jego zachowaniu ale czemu na to pozwala...........i nie broni was pracowników ja przez niego odeszła bo dosyć miałam jego rządów,krzyków do pracy chodziłam z duszą na ramieniu nigdy nie wiedziałam co zaraz się stanie jaki ma humor itd dziewczyny garstka was została nie do pani Ewy ale do Karczewski się odezwijcie bo ona z tym nic nie zrobi chyba że nowy dyrektor tam spróbujcie uderzyć szkoda że ten stary 0lczyk już odszedł on ksw mógłby mu pokazać pozdrawiam garstke i nie dajcie się albo uciekajcie ale nie dajcie się tej szmacie
9
Pracownik 2017-01-04 23:26:07
Ewy chyba nie ma od wtorku nikt jej nie widział dlatego Seweryn uważa się za dyrektora zakładu
9
kkk 2017-01-06 16:38:11
powinni go jak Kreta wywalić na zewnętrzny żeby biegał za samochodami jaeden wart drugiego
8
pszepraszam 2017-01-07 15:58:33
pszepraszam a dla nepali sory albo zory nie wiem jak sie to pisze
moje zachowanie było złe
pszepraszam kogo urazilem
ale pracowac tszeba i mamy co robic
wiec nie gadajcie głupot tylko weźmy się do roboty
1
Obserwator 2017-01-08 20:05:34
,,pszepraszam a dla nepali sory albo zory " Kto to napisał? Czyżby słynny mistrz? Jakie to żałosne... Ktoś kto zarządza innymi ludźmi i nie ma do nich szacunku... nigdy tego szacunku nie otrzyma w zamian a przy tym- Przede wszystkim rzetelnej pracy... Można i trzeba wymagać ale z szacunkiem a nie zachowaniem jakie opisuja pracownicy. Smutme jest to że wiekszość ludzi wspólnie pracujących się nie szanuje ale ci którzy doszli szczebel wyżej to już im się totalnie w dup... poprzewracało... Bóg jest tylko jeden... i napewno nie jest to żaden mistrz czy dyrektor wiec hamujcie z tym przypływem władzy...
5
Pracownik 2017-01-09 19:34:46
Jaki piękny świat ,jaki piękny świat gdy nasz mistrzu humor ma......
5
kortu 2017-01-14 20:18:58
Pan Seweryn . O. Wielki mistrzu a na taryfie jako złotówa jeżdzi bo mu pewnie mało ewka podwyżki dała Ale wiecie jakie się pracownice młodą poderwało i dziecko zrobiło to trzeba za.....ac. A podobną znowu gola strzelił i tatusiem jak Lewandowski zostanie to teraz myśli co zrobił i spać nie może w nocy to w kantorku odsypia he he A w nocy na słupku zarabia
6
Ukrainki 2017-01-16 22:43:54
Pani Ela i pani Aneta też poważnie nas z Ukrainy nie traktują na friko możemy stać po dwie godziny ale jak polki stoją 40 min już jest nie fajnie i na herbatkę muszą iść dłużej też stoimy a policzki 30 min i zmiana sprawiedliwość
Ukraina 2 2017-01-16 22:59:19
Pani Aneta zazdrosna jest że ta z drugiej zmiany ma niebieski beret pokazuje na nas palcem i jest nie miła nic w pracy nie robi pani Beata jest miesza i mimo niebieskiego beretu z zachowania za bardzo się nie zmieniła pozdrawiam dla pani Beaty a ty Aneta zastanów się bo na buraka wychodzisz
Wdzięczna 2017-01-16 23:35:37
A jak pisać na Seweryna chcecie to piszcie ale nie fajne jest wpierdalanie jego życia prywatnego do opini super drob on nie zgwałcił ani nie zostawił dziewczyny z dzieckiem tylko jest z nią i chcę rodzinie zapewnić dach nad głową fajnie że zarabia i dorabia radzi sobie chłop jaki jest to jest ale rodzina to świętość
Zostaw swoją opinię o SuperDrob - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SuperDrob