logo SuperDrob

SuperDrob

Łódź

Opinie o SuperDrob

Ktoś 2017-01-30 14:55
Ludzie opamiętajcie się . To jest zakładka, opinie o pracodawcy a nie wewnętrzne forum firmy. Wywalacie na okładkę sprawy ,które w żaden sposób nie podpowiedzą innym zainteresowanym czegoś sensownego o firmie Super Drób. Zamiast koncentrować się na spisywaniu tu swoich złotych myśli o podejściu NIEBIESKICH BERETÓW do współpracowników czy szukania niekompetencji ze strony DUR, jeden z drugim może się przecież uwolnić od tych męk zwalniając się. Uwierzcie mi na słowo firma da sobie radę bez Was czy beze mnie. Siedzicie podobnie jak ja bo na czas jest zawsze kasa. Mało ? Tak ,ale zawsze będzie za mało. Dopadła mnie choroba i mimo L4 pracuje dalej i nikt krzywo się na mnie nie patrzył. I to są argumenty do przekazywania innym a nie użalanie się nad sobą jak to inni są źli a ja taki super.
4
młody 2017-01-30 15:08
nie wiem szczerze mówiąc od czego zacząć . . . kiedy przyszedłem na rozmowę kwalifikacyjną zaproponowano mi początkową stawkę i stawkę jaką otrzymam po przedłużeniu umowy. Dostałem umowę 3 miesięczną do ręki i lekki zonk. Dostaję umowę na przedłużenie umowy i mam dopiero stawkę jaką powinienem dostać od początku. ŚMIESZNE FCHUJ ! Brak w tej firmie kultury i traktowanie pracownika jak śmiecia :( nie polecam - dziękuję .
7
pracownik 2 2017-01-30 17:07
ludzie w DUR sa traktowani jak śmieci,przychodzą nowi mało bystrzy.których się nawet nie chce szkolić bo cholera człowieka bierze jak maja taką kase jak starzy pracownicy . natomiast ci którzy coś potrafią sa krytykowani a nawet poniżani przez uciskający w GORĄCA głowę niebieski beret , nie polecam DURu
10
Dur 2017-01-30 22:33
Dur nie dur każdy potrzebuje pracy i nie bądź taka mądra pewnie niebieski masz i wylewane na firmę masz takt i gest i nagrane w głowie skoro takie mądrości tu piszesz
3
Rr 2017-01-30 22:56
Chcesz się wybierać wiem o kim mowa bo przy rozmowie byłem nazwiska nie ujawnie bo podobno zakaz jest gruba kierda znacie,,,,,,,,
4
Rozbawiona pelasia 2017-01-30 23:41
Hahaha pewnie ze sluza rada i dobrym slowem ....skoro maja takiego tluka za operatora a produkcja musi byc zrobiona. Zlego slowa nie powiedza (bynajmniej wprost do ciebie-a przezwisk to juz nie da sie spamietac , przez luzy towaru ktory sie odklada) bo poprostu brak slow do ciebie. Kto z toba pracowal to wie. mowic i tlumaczyc to jak grochem o sciane . poprostu zaloze sie ze im cie zal i tyle. Rusz tym wysuszonym okruchem orzecha ktory powinien znajdowac sie w tej prawie lysej glacy i nie kompromotuj sie wiecej bo kazdy ma z ciebie ubaw niesamowity
5
Kogut 2017-01-31 13:10
Najlepsi są nowi pracownicy w Dziale Utrzymania Ruchu którzy pracują parę miesięcy i maja tylko wymagania a zero zainteresowania pracą.Fajnie przyjść na 8 godzin postać na hali jak"parasol" albo posiedzieć na stołówce.Firma SuperDrob według mnie ma stabilną pozycje na rynku.Płacą zawsze na czas jak komuś nie pasuje niech nie wylewa żali na forum tylko poszukuje innych baśniowych firm.
5
kura 2017-01-31 17:17
kogucie czytaj ze zrozumieniem tekstów, połowa postów to obraza nowych pracowników,a druga połowa to się na wzajem obrażają starzy pracownicy
Pracownicy 2017-01-31 18:12
Ela ze stołówki musi odejść!!!!!
7
Kogut 2017-01-31 18:16
Pan Tadeusz jest dobrym człowiekiem który zna się na swoim fachu.Pracownik 2 to jakaś sierota ormowska!!!!!!
3
Kogut 2017-01-31 18:23
Kuro za krótko pracujesz w tej firmie!!!
3
kura 2017-01-31 20:26
kogut sam sobie piszesz i odpisujesz to są objawy ptasiej grypy
3
Dur 2017-01-31 23:02
Tak wreszcie stała się zadość za dwie kromki chleba jak ty robisz tak zostanie Ci odplacone droga Elu wreszcie możemy robić imprezę że wreszcie pozbył się ciebie Superdrób a fajne dziewczyny odeszły bo uprzykszalas im życie ale jesteś podobno na tyle dobra że wszędzie dostaniesz pracę człowiek niezastąpiony a jednak,,,,,wreszcie nadeszła ta chwila że najemcy się w ciszy i spokoju tylko brak mi będzie ziupki i mięśka i surówki całe szczęście że cię już nie będzie oddychają wszyscy pracownicy z ulgą
5
Super pracownicy cf1 cf2 cf3 2017-01-31 23:15
Jestem na l4 ale to świetna wiadomość koniec w szatni obgadania koleżanek które jednak zostały taka mądra byłaś i pewna stanowiska a tu duża i niezastąpiona jednak wszyscy mieli cię dość oj Ela straciłaś przyjaciela,,,,,,,wreszcie będzie można dobrze i w ciszy spokoju zjeść goodyear by
5
Pracownik 2017-01-31 23:24
Właśnie niedawno smsa dostałam wreszcie porządki zaczynają robić zaczęli od pazernych hieny ze stołówki te dwie kromki chleba Elżbieto straciły na twojej mocy mam nadzieję że kiedyś będziesz głodna i huja dostaniesz tak traktowałas nas masz za swoje pewnie tobie też 2 kromki wystarczą ale jesteś tak zajebista że pewnie z dnia na dzień robotę znajdziesz Bóg z tobą
8
Była pracownica 2017-01-31 23:49
Jestem byłą pracownicą Superdrob właśnie zaczynam pracę i jak czytam co tam się dzieje to jest masakra ale lepiej będzie bez Elizabeth ona nie fajna była od zawsze ja tam parę lat pracowałam i poznałam ją hachment jakich nie mało gówno z pod siebie!,,,!,,a szkoda mi czasu na ten wasz bałagan
8
SS 2017-02-02 10:05
Ela myślę że ty też nie będziesz dojadać
jak ludziom żałujesz jedzenia
Dyrektorzy ona nie daje ludziom nawet chleba
3
szef 2017-02-02 10:17
Bałagan tu będzie zawsze dopóki nadzór w zakładzie będą pełnić osoby z ulicy
Które nigdy nie miały styczności z Przemysłem Spożywczym
Zatrudnia się ludzi do rządzenia produkcją farmaceutów , fryzjerów ,itd.
Masakra !!!
4
zalety takiego nadzoru 2017-02-02 12:14
farmaceuta - jest zawsze punktualny bo mieszka na Bałutach
fryzjer mniejszą kasę goli i pracowników skuteczniej opier..li
5
Pracownik 2017-02-02 19:35
Elunia wreszcie przyszedł czas i na ciebie wreszcie cię nie będzie i będzie święty spokój na stołówce i będzie co pojeść
5
kto zgadnie kim jestem dostanie nagrode....... 2017-02-02 20:35
Menedzerowie,ktorzy nie posiadaja odpowiednich kompetencji interpersonalnych stanowic beda hamulec postepu,a droge transformacji uczynia dluga i wyboista,zas zarzadzane przez nich firmy nie spelnia oczekiwan organizacji 21=wieku...............JESLI NIE USTALASZ CELOW DLA SIEBIE ,JESTES SKAZANY NA PRACOWANIE PRZY OSIAGANIU CELOW KOGOS INNEGO!!!! do zobaczenia. jutro DZIEN DOBROCI z mojej strony.Buziaczki i
Darek operator z CF 3 2017-02-03 16:57
W. Cz. Pani Pelasiu. Nie mam w zwyczaju odpisywać na anonimowe refleksje, ale tym razem zrobię wyjątek Proszę to docenić. Jeśli ma Pani jakiekolwiek uwagi, co do mojej pracy, proszę się z nimi podzielić z moimi przełożonymi, a i uwagi skierować bezpośrednio do mnie, Podpisałem się, więc łatwo mnie znaleźć. Jestem otwarty na wszelką krytykę, która pomoże mi w przyszłości uniknąć błędów. Mam nadzieję, że Pani będzie na tyle odważna, by wygarnąć mi w oczy wszelkie zarzuty, w innym przypadku, stwierdzę, że to tylko zawiść, lub ból spowodowany moją opinią o tzw " niebieskich czepkach". Może czuje się Pani przez nich pokrzywdzona? Ja opinię swoją potwierdzam z całą stanowczością. To są naprawdę zacni ludzie, oddani firmie, a jednocześnie dbający o nas, pracowników. Po prostu, przyjdź i powiedz, a nie szczekaj anonimowo, jak kundel z ze węgła.
5
Darek operator z CF 3 2017-02-03 17:12
W. Cz. Pani Pelasiu. Nie mam w zwyczaju odpisywać na anonimowe refleksje, ale tym razem zrobię wyjątek. Proszę to docenić. Jeśli ma Pani jakiekolwiek uwagi, co do mojej pracy, proszę się z nimi podzielić z moimi przełożonymi, a i uwagi skierować bezpośrednio do mnie, Podpisałem się, więc łatwo mnie znaleźć. Jestem otwarty na wszelką krytykę, która pomoże mi w przyszłości uniknąć błędów. Mam nadzieję, że Pani będzie na tyle odważna, by wygarnąć mi w oczy wszelkie zarzuty, w innym przypadku, stwierdzę, że to tylko zawiść, lub ból spowodowany moją opinią o tzw " niebieskich czepkach". Może czuje się Pani przez nich pokrzywdzona? Ja opinię swoją potwierdzam z całą stanowczością. To są naprawdę zacni ludzie, oddani firmie, a jednocześnie dbający o nas, pracowników. Po prostu, przyjdź i powiedz, a nie szczekaj anonimowo, jak kundel z ze węgła.
5
Darek operator z CF3 2017-02-03 18:02
Serdecznie przepraszam, że w nagłówku zabrakło "c". Powinno być "W.Czc". Za popełniony błąd jeszcze raz przepraszam.
Rozbawiona pelasia 2017-02-04 13:46
Jestes zalosny. Ale coz jak to mowia gowna sie nie tyka bo zaczyna smierdziec, a jak juz wspomnialam wczesniej szkoda na Ciebie slow bo i tak nie rozumiesz co sie do Ciebie mowi po co strzepic jezyk. Wspolczuje tylko tym ludziom z toba pracujacym. A porownywac do kundla mozesz swoja zone o ile ktos takiego wieprza by chcial badz swoje bachory :) . klaniam sie uprzejmie i zegnam ostatnim wpisem nie zamierzam sie juz znizac do tego poziomu.
Waldi 2017-02-04 17:28
Czemu nikt nie napisze że większość pracowników to Ukraińcy dla których nie ma szacunku a tyraja za grosze!
4
Darek operator z CF 3 2017-02-04 17:50
Wielce Czcigodna Pani Palasiu! Czemu mi Pani w oczy tego nie powie, tylko szczeka jak anonimowy kundel? Argumenty ad personam świadczą o wybitnie niskim poziomie adwersarza. Ze wszelkim poważaniem Darek.
5
Nowy 2017-02-05 22:17
Mam dostać prace na CF2 pakowaniu podobno super warunki spokojna i lekka praca czy warto bo mam jeszcze inną oferte pracy
Pracownik 2017-02-06 14:58
Kto to jest Darek z cf 3 o kim mowa
Pracownik 2017-02-06 15:32
Pracuję 4 lata ale nie wiem o kim mowa za to kojarzę grubą majstroną co ma chłopaka na cf2 dobra jest ,,,,,każdy wie chyba o co chodzi on też nie jest święty od kiedy majstreści został i wreszcie nie są chociaż w pracy razem patologia !
2
Pracownik 2017-02-06 16:03
Ta on już jak mistrzu chodzi łapki z tyłu i ten jego sygnet śmieszny o matko,,,,,,ojciec chrzestny chłopie ściągnij to z paluch bo twojego stylu jeśli go masz zupełnie nie pasuje
5
Menadżer 2017-02-06 16:24
Był na głównym zebraniu nie wiedziałem czy go w rękę pocałować he he he stary do tego stylu to buty cwalki załóż bo podjezdzasz hujowizną
5
KieroWca 2017-02-06 16:40
Brak nowej pani z przypraw co nie wytrzymała ostatnio w tamtym tygodniu jak ją widziałem to płakała udałem że nie widzę tam jest tak fajnie !,,,,,!,
2
OSTRZEGAM!!! 2017-02-07 19:57
Nie tylko Inspekcja pracy ale przede wszystkim prokuratura powinna zająć się tymi delikwentami, ponieważ NIE można nazwać ich ludźmi! Mowa o niebieskich czepkach, przełożeni. Pracowałem na dziale CF1, teraz parę przykładów: Szczeniaku jeb**y wyj**ac ci w kły, co się ku*wa patrzysz gnoju zapi***alaj, do Ukrainki która miała lekki makijaż powiedział że ma usta idealne do robienia loda, a to wszystko powiedział brygadzista, wielokrotnie menadżer był przy takich sytuacjach i NIC nie zrobił nawet nieraz się zaśmiał, a to są przykłady. Człowiek w tej firmie nie ma żadnego szacunku, jest gorzej traktowany niż szmata do podłogi, pieniądze marne, praca ciężka, bywało i tak ze nie byłem w ogóle na przerwie i nic nie jadłem. Są ludzie którzy dogadują się z niebieskimi czepkami, ale są to szpicle którzy donoszą na kolegów z pracy i jest to taka sama patologia jak przełożeni. OSTRZEGAM nie idźcie tam pracować!!!!!! A to dla waszego ogólnego zdrowia... Mam nadzieję że znajdzie się prokurator który zajmie się ta patologia w niebieskich czepkach.
10
Jestem zniesmaczona 2017-02-08 13:23
Moi drodzy parafianie odpierdole wam kazanie niech każdy z was jeśli ma coś do majster, mistrza, brygadzisty,lub do koleżanki, kolegi powie mu prosto w twarz co go boli co doskwiera bo to już podjeżdża nie stroną o firmie tylko złotymi myślami może również na stołówka wprowadzimy zeszyt złote myśli bo niektóre wpisy to masakra interesujesz się kimś kogo nie ma zadzwoń a jak niektórym zazdrościść bycia długoletnią parą jak Bartek i Monika odpierdzielcie od nich się głośno pytajcie o ludzi czemu ich nie ma a nie piszecie takie bzdury po prostu pzdr pracowników
6
ciekawski 2017-02-08 21:01
Czy to aby nie majster Daruś zwany Cyganem , przeniesiony z CF2 tak się zwracał do ludzi?
6
pracownik 2017-02-08 21:56
Nie wiem kto to Bartek i Monika, ale Szczęść Boże tej parce! Oby im się wiodło jak najlepiej w tym drobiowym kieracie! :)
2
kkk 2017-02-08 22:19
Kto coś wpisze ten parówa
1
H 2017-02-09 16:56
Nie
2
DEJA VU 2017-02-09 22:48
Nareszcie jakieś zmiany na horyzoncie relacji międzyludzkich,małe bo małe.Wymuszone -nic nie szkodzi.
3
ZNAJOMY. 2017-02-10 16:48
A może opiszemy kazdy dział po kolei i każda ze zmian :-) . Jeszcze jest rozbiór,produkcja, garmaż.....
A może zrobimy konkurs na najlepszy dział, i najfajniejszych przełożonych :-) ciekawe czy jakiś pozytyw w tym wielce negatywnym zakładzie się znajdzie ??????????????????????????
3
PRACODAWCA 2017-02-10 16:54
jak wam tak źle to droga wolna .nikt nikogo nie trzyma na siłę. Ciekawe jak pójdziecie do typowego prywaciarza ,robic po 12 godzin za 1200zł mc ale w super miłej atmosferze to zapraszam , podam info gdzie takie ofery pracy są, i tam nikt na nikogo nie krzyczy !.
Szkoda że tu nikt nie wspomniał o przywilejach, o dniu dla matki z dzieckiem, o czasie pracy skróconym dla matki karmiącej, o tym ze w zakładzie jest posiłek ( gdzie w innych to już nie możliwe) , o kartkach na święta jedne i drugie ........!!!! ZAPOMNIELIŚCIE????????????????? BIEDNI PRACOWNICY !!!

Przypominam mam namiar za 1200 zł mc praca 6 dni w tygodniu po 12 godzin- RODZINNA I MIŁA ATMOSFERA GWARANTOWANA :-) :-) :-)
6
PRACODAWCA 2017-02-10 16:54
jak wam tak źle to droga wolna .nikt nikogo nie trzyma na siłę. Ciekawe jak pójdziecie do typowego prywaciarza ,robic po 12 godzin za 1200zł mc ale w super miłej atmosferze to zapraszam , podam info gdzie takie ofery pracy są, i tam nikt na nikogo nie krzyczy !.
Szkoda że tu nikt nie wspomniał o przywilejach, o dniu dla matki z dzieckiem, o czasie pracy skróconym dla matki karmiącej, o tym ze w zakładzie jest posiłek ( gdzie w innych to już nie możliwe) , o kartkach na święta jedne i drugie ........!!!! ZAPOMNIELIŚCIE????????????????? BIEDNI PRACOWNICY !!!

Przypominam mam namiar za 1200 zł mc praca 6 dni w tygodniu po 12 godzin- RODZINNA I MIŁA ATMOSFERA GWARANTOWANA :-) :-) :-)
2
Życzliwy 2017-02-10 18:54
Tak było zle to będzie jeszcze lepiej już nikt nie będzie krzyczał . Teraz każda niesubordynacja będzie karana zwolnieniem bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] miodem smarować to i tak będzie zle . Jak się zrobi czystki to i skończą się głupie wpisy znudzonych życiem idiotów niezadowolonych z niczego . Przez takich durniów ucierpią tylko porządni pracownicy . Gratulacje!!!! Czystki zaczynają się od poniedziałku powodzenia .
Rr 2017-02-10 22:18
Czystki tu nic nie pomogą Polacy sami się zwalniają ciekawe za co zwykłego pracownika polaka się pozbedą Ukraina pracuje ale na towarze jaki idzie im nie zależy im zależy na godzinach i złotówkach które że sobą z tąd zabiorą a to czy kontrakt ktoś podpisze z nami to mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czystki od poniedzialku już nie mogę się doczekać może pierwszy wyfrune dajcie namiary na inne firmy pzdr
1
Żałosna!! "firma". 2017-02-12 14:51
Debilu! Żarcie jest ch***we. Najwyraźniej jesteś taki sam patus jak reszta tego ścierwa w niebieskich czepkach. Jakie 1200 za miesiąc pracy... Dostajesz minimum 13brutto, nikt nie mówi o rodzinnej atmosferze. Ale na szmaceniem ludźmi pozwolić nie można!! Superdrób... Gorszego gówna nie widziałem. Zdawało się że śmierdzące mięso szło na produkcje dla konsumentów badz na te (usunięte przez administratora)obiadki. Co za głupek.
3
robol 2017-02-13 16:35
Koleś, ty piszesz o sytuacji sprzed lat, a teraz ponad 2000 na rękę, dodatki i bonusy to standard w dużych, szanujących pracownika firmach. Jedzenie , czy talony to też już nie taki nadzwyczajny hit, bo to od dawna nawet kopacze dołów w wodociągach dostawali. W innych firmach też. Resztę reguluje kodeks pracy ( dzień dla matki z dzieckiem, czy skrócony, dla karmiącej). Skoro chcemy ciągnąć wszystko w górę, w tym i wydajność na europejskim poziomie, czemu nasza firma, przed którą dynda szwajcarska flaga nawet nie zbliża się płacowo do tamtejszego minimum. Ba, tam ponoć tzw "uchodźcy" dostają za nic więcej, niż my tu za ciężką tyrkę.
2
Pracownik 2017-02-13 21:44
Garmaż jest ok.
10
pracownica 2017-02-17 17:50
Na cf 1 posiłki się bardzo poprawiły. Chcemy tak zawsze!
4
on 2017-02-18 09:14
Posiłki sie poprawiły ---ciekawe czyja to zasługa
4
Zostaw swoją opinię o SuperDrob - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SuperDrob