Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o plastic omnium

Pracowałeś w firmie plastic omnium i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
;) - 2013-07-04 16:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś widocznie na transtoker za mało wciąga ,skoro mówi że takie luzy są , że pod po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kapie i ludzie mdleją ,a z tego co nam wiadomo to lider chyba nie pije kawy .A co do bubli to zawsze każdy zderzak jest oglądany przez(usunięte przez administratora)wiec ktoś tu niezłe bzdury wypisuje I JEST PROSTAKIEM .
zdjecie uzytkownika
rosso - 2013-07-07 12:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chyba problem tkwi w tym że są dwa Plastic Omnium i jeśli ktoś pisze że jest w miarę zadowolony z pracy to na pewno pisze z plastica w Gliwicach, bo w tym w Kleszczowie codziennie ktoś mdleje z gorąca i przemęczenia
zdjecie uzytkownika
abx - 2013-07-07 19:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a kierownictwo i przelozeni sobie z tego nic nie robi,dopoki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie narzekasz to jest ok a gdy nie wyabiasz to juz jest problem i groza wywaleniem.strzezcie sie ludzie przed praca w tym zakladzie stawka najnizsza krajowa a wymagaja od ciebie jakby placili po 5kola!a premie ktorys miesiac z koleji obcinaja.opierdalaja na wszystkim na czym sie da zaniedlugo to juz nawet za parking bedzie trzeba placic!a najwieksza glupota sa dwa osobne wejscia dla"szlachty"osobno i dla fizoli osobne.rece opadaja....:/
zdjecie uzytkownika
witam - 2013-07-08 15:48:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracuje w tej firmie od trzech tygodniu jestem (usunięte przez administratora)gdybym wiedzial co mnie czeka to bym sie tej pracy nie przyjal obiecywali na rozmowie ze niby dzial jakosci (usunięte przez administratora) nie ma czasu na ogladanie jakosci detali trzeba się naprawde sprezac zeby zaspokoic linie produkcyjna
zdjecie uzytkownika
PO - 2013-07-09 16:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HEHEH TO DOPIERO POCZĄTEK.....JA TU PRACOWALAM 2 LATA NA WOORKOWSKIEJ UMOWIE I DOSC 1600BRUTTO NIC W ZAMIAN JESCZE ZMUSZAJA DO NADGODZIN ,TYLKO CZYM WROCIC PO POLNOCY........PORAZKA........
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 22:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chociaż jakies premie się zdarzają? Atmosfera w plastic omnium jest ok? Da rade wyjśc z kims na piwo po pracy i zapalić na przerwie?
zdjecie uzytkownika
seba - 2013-07-15 22:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam serdecznie, bardzo bym prosił o kontakt z osobą która tam pracuje na GG 47894883.

Pozdrawiam Seba
zdjecie uzytkownika
Łysy - 2013-07-21 09:31:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie warunki oferuje firma ranstad w PO ? chodzi Mi o zarobki itd
zdjecie uzytkownika
witam - 2013-07-22 17:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obecne zatrudnienie na produkcje tylko przez agencje stawka najnizsza krajowa i dodatek za nocna zmiane zgodny z kodeksem pracy po za tym mozliwosc nadgodzin w weekendy marne szanse na przejscie bezposrednio pod firme chyba ze po trzech latach potem stawki nawet fajne ale kto wytrzyma 3 lata za najnizsza krajowa umowy miesieczne z agencji pracy
zdjecie uzytkownika
marta25 - 2013-09-16 23:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak obliczyc raport z maszyny,chodzi mi o ilosc detali.jak ktos moze to prosze o opis
zdjecie uzytkownika
marta25 - 2013-09-22 14:49:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i co z tym raportem,pomoze ktos ?????????
zdjecie uzytkownika
zenon - 2013-09-24 19:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co sie robi w tej prac na da vinci? ciezko? czas szybko leci?
zdjecie uzytkownika
RR - 2013-09-25 10:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACUJE W PO W KLESZCZOWIE ROBOTY CORAZ WIĘCEJ,ZAROBKI CORAZ MNIEJSZE,TERAZ UCINAJĄ PREMIE ZA REKLAMACJE OD KLIENTA WSZYSTKIM JEDNAKOWO!!! PRACUJE 2 LATA UMOWA POD FIRME STAWKA 1600 BRUTTO,NA RĘKE BEZ SOBÓT OK 1430 ZŁ(ŻYĆ NIE UMIERAĆ...) SZUKAM INNEJ PRACY BO W TEJ FIRMIE NIGDY NIE BĘDZIE LEPIEJ,NOWI PRZYCHODZĄ I ODCHODZĄ I TAK W KÓŁKO(PRZESZKOLISZ KOGOŚ-NA DRUGI DZIEŃ JUZ GO NIEMA W PRACY I PRZYCHODZI NASTĘPNY I ZNOWU GO SZKOLISZ I TAK W KÓŁKO) KAŻDY MYŚLI ZE JAK PRZEJDZIE POD FIRME TO DOSTANIE KOKOSY [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] PRAWDA-TERAZ MAMY DOSTAĆ PODWYŻKI PO 100 ZŁ BRUTTO-CO Z TEGO JAK OD 1 STYCZNIA NAJNIŻSZA KRAJOWA IDZIE DO GÓRY O 100ZŁ I TAK OTO PRACUJĄC 3 LATA POD FIRMĄ BĘDE MIAŁ 1700ZŁ NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ!!!!!!!!!!CHAŃBA I WSTYD!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
marta 25 - 2013-09-25 19:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co z tym raportem ????????
zdjecie uzytkownika
bdbd - 2013-10-04 18:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcesz sie dowiedzeiec kto ile detali robi?
zdjecie uzytkownika
nina - 2013-10-05 12:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w komputerach na stanowiskach masz historie mozna wejsc w to i zobaczyc
zdjecie uzytkownika
ole - 2013-10-05 12:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na lakierni starych pracownikow mozna policzyc na palchach jednej reki.wszyscy normalni nie pozwola sobie na takie traktowanie i uciekaja,odkad zmienil sie dyrektor,kierownicy nie da sie tam wytrzymac.t(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
po - 2013-11-21 19:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nina - 2013-10-05 12:28:30]:
Wrescie ktoś mądry tak bez znajomych nie ma tam co robić na stanowiskach osoby co nawet średniego nie maja dostali przeniesienie i odrazy do szkoly poszli tylko juz na nockę sie pracować nie chce bo do szkoly trzeba isc haha
zdjecie uzytkownika
po - 2013-11-21 19:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nina - 2013-10-05 12:28:30]:
Wrescie ktoś mądry tak bez znajomych nie ma tam co robić na stanowiskach osoby co nawet średniego nie maja dostali przeniesienie i odrazy do szkoly poszli tylko juz na nockę sie pracować nie chce bo do szkoly trzeba isc haha
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-18
Żródło: infopraca.pl
Kleszczów k.Gliwic
(śląskie)
- Udzielanie bieżącego wsparcia dla Specjalisty ds. Zakupów, - Prowadzenie postawowych negocjacji handlowych, - Zbieranie ofert handlowych, - Obsługa programu SAP
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2014-01-29 18:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej, Pracował może ktoś z was w OP na stanowisku mieszalnik farb ? czy cos w tym stylu ? Jakie jest wasze zdanie na temat tego stanowiska ?... zostałem zaproszony na rozmowę, ale nie wiem w ogóle czy jest sens iść po przeczytaniu waszych opinii
Z góry dzieki za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
max123 - 2014-01-29 23:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bartek - 2014-01-29 18:10:50]:
wie ktos jak ma na nazwisko wuzkowy ktory pracuje w po gliwice mowia na niego trojan.
zdjecie uzytkownika
Natalia - 2014-03-26 14:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Ania - 2013-01-15 11:26:44]:
i co je tak bronisz gizela jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na leb powinna sie leczyc kaska i marlena tak samo wyzej sraja niz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] maja wielkie przyjaciolki twoje a falszywe i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na leb wszystkie jestescie ludzi traktujecie jak gown..
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-04-02 19:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Natalia - 2014-03-26 14:05:10]:
Trojan to krzysiek
zdjecie uzytkownika
tylny - 2014-04-09 19:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O ja pierniczeeeee. Co tam sie dzieje na typ PO??? Kiedys byla mila rodzinna atmosfera a teraz widze ze do gardel dobie ludzie skacza...... Pozdrowienia dla starej dobrej zmiany zie lo nej :-)
zdjecie uzytkownika
gocha - 2014-04-13 11:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sądząc po Twojej wypowiedzi,niewiele masz do gadania w tej firmie,nie udało Ci sie za wiele osiągnąć,dlatego wylewasz tu swoje żale hehe Jakbyś pracowała na zmianie Marleny i Kasi i Mirka to wiedziałabyś co to zapieprz i współpraca.Tacy ludzie jak Ty mogą tylko pomarzyć o takiej ekipie ;) wszyscy dobrze ich znają i wiedzą jacy są.Dlatego Twoje słowa na niewiele się zdadza...Jak masz jakieś sugestie dotyczące ich pracy zawsze możesz pójść do dyrektora a nie wypisywac bzdury na forum(pamiętaj że nie jest to bezkarne i zawsze można sprawdzić kto i gdzie;) )pozdrowienia dla całej zmiany M.K(tej starej) Marlenko i Kasiu Jesteśmy z Wami murem ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
23 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie plastic omnium
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x