Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Plastic Omnium Auto Sp. z o. o

Pracowałeś w firmie Plastic Omnium Auto Sp. z o. o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
znafca - 2014-10-08 15:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zwolnili się, ale czego można było się spodziewać ?? Zarówno w Gliwicach jak i Kleszczowie wszystko w rękach jednej osoby, to jakiś absurd! , teraz nie ma IT i wszyscy widza co się dzieje i ile te osoby wnosiły a teraz jest jeden wielki CHAOS
zdjecie uzytkownika
ego - 2014-10-18 11:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy góra widzi co sie dzieje na wtryskach w Gliwicach wnet będziemy szukac sobie nowej pracy bo pewien pan przewraca do góry nogami zakład sprowadza swoich ludzi pozbywając się w chamski sposób dobrych pracowników
.Władza może wszystko ale bez przesady
zdjecie uzytkownika
rbuba - 2014-10-22 23:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a za co teraz zwalniają w gliwicach ??
zdjecie uzytkownika
gieniu - 2014-10-23 09:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też słyszałem ze zwalniają i to starych pracowników.... ciekawe jak mamy się nie bać co zrobią z nami
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-10-23 13:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co stary to nie znaczy lepszy !!!
zdjecie uzytkownika
gieniu - 2014-10-23 23:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepszy tzn lepszy nie starszy , spoko masz rację
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-10-27 13:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxx - 2014-06-22 14:00:45]:
Ludzi z 2 letnim doświadczeniem wyrzuca się na bruk za winy kierownika wtrysku. totalne dno gorzej już nie może być.
zdjecie uzytkownika
valdemar - 2014-10-27 14:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy firma obecnie fukcjinuje i rekrutuje czy co się tam dzieje? chcę udać się osobiście złożyć papiery ale jak straszycie że zwalniają masowo wszystkich to trudna sprawa.
zdjecie uzytkownika
jojo - 2014-10-28 15:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak tak dalej będzie to będziemy produkować płatki kukurydziane,wokół zakładu kukurydzy sporo,a na maszynach stanie góra,bo stare chwasty zostaną powyrywane.....jak mozna nazwac ludzi którzy owego czasu poswięcali swój czas prywatny,rodziny aby niejednokrotnie zapieprzać nadgodziny,weekendy,wezwania na telefon żeby ratować ciężką sytuację w firmie,właśnie dzięki tym starym chwastom ta firma jeszcze funkcjonuje...nie jedno przechodziliśmy,ale to co teraz sie dzieje to totalna porażka tego zakładu......
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-29 12:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wymagania duże formy popsute a premie zabierają pracownikom. Wyrzucają wszystkich starych pracowników a kierownik wtrysku uważa, że wszystkich może zastraszyć. A dyrektor dużo obiecuje a nawet nie patrzy co w zakładzie się dzieje.
zdjecie uzytkownika
mala - 2014-10-29 21:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to zrobcie cos system12 godzinny tez wymyslili dla samotnych caly zaklad .......wy narzekacie a nic nie robicie
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-31 15:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mala - 2014-10-29 21:42:03]:
żeby coś zrobic to do tego potrzeba ludzi,a ludzie się boją żeby roboty nie stracic jezeli nawet związki są bezsilne to cos jest nie tak
zdjecie uzytkownika
gienia - 2014-10-31 15:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-10-29 12:29:38]:
bo o to tu chodzi,buble puszczasz to znaczy że z tobą jest cos nie tak,jestes bez użytecznym pracownikiem, formy zepsute a wina twoja.Dyrektor się może obudzi jak pozwalniaja dorych pracownikow i będa musieli przyjąć tych jedno dniowych
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-31 16:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BRAWOOOOOOOOO,pozbyli się dobrego technologa,który znał wtryskarki jak własną kieszeń, wiedział co i gdzie je boli,potrafił i wiedział wiele.Brak słów
zdjecie uzytkownika
takitam - 2014-10-31 23:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No tak Sylwek wiedzial tak duzo co zaden. Zenada 10 lat pracy poswiecenia a jakiś gbur usuwa ludzi ot tak
zdjecie uzytkownika
zbulwersowana - 2014-11-01 15:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żenada. Niech pan K.sam sobie teraz pozapierdziela na hali i rozwiazuje problemy, bo jego przydupas nic nie potrafi, niby taki wielki specjalista...ciekawe od czego...
zdjecie uzytkownika
majster - 2014-11-01 21:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahahaha pan K szaleje :) no przeciez on wie wszystko :) postawić go przy maszynie na pewno będzie wiedział jak ją serwisować w końcu kończył budowę maszyn :)
zdjecie uzytkownika
alojz - 2014-11-01 22:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [darekk1899 - 2014-07-20 11:25:52]:
To pecha masz ale nie martw sie mozesz zbierac puszki i na bezrobocie sie zapisac albo kup sobie rower..
zdjecie uzytkownika
bryyyy - 2014-11-02 10:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zbulwersowana - 2014-11-01 15:16:59]:
może dlatego wyleciał bo więcej wiedział od specjalisty,a tak nie może być przecież to ulubieniec pana B
zdjecie uzytkownika
max - 2014-11-19 21:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan dyrektor stwierdzil ze starych pracownikow czas sie pozbyc Bo za duzo pyskuja. I ktory polozy chorobowe to juz jest zwolniony
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-11-21 14:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
niech się lepiej zainteresuje scrapem skąd go tyle jest a nie pyskujacymi pracownikami,ludzie juz mają dosyć sytuacji w firmie jaką wprowadza pan B,te zmiany pana B nie wyjda mu na dobre,od kiedy przy maszynach grzebie jego super specjalista sa same problemy, stąd ten scrap.Potem zwalą to na operatorów.Jak tak dalej będzie to dyrektor nie będzie musiał zwalniać za L4,bo dostaniemy zwolnienia grupowe.
zdjecie uzytkownika
max - 2014-11-21 15:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to fakt chociaz jedna osoba prawde napisala
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-23 15:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak był Sylwek tyle bubli nie było, a na chwilę obecną nie mamy technologa, produkujemy noki i zero reakcji ze strony kierownictwa,kiedys tego nie było.Pan Bartek może niech w końcu wytrzeżwieje
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-11-28 11:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tam pan(usunięte przez administratora) jako inżynier?
zdjecie uzytkownika
Tapax - 2014-11-28 17:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W jaki sposób zakład byłby kierowany przez osoby mające problem z alkoholem. Specjalnie nie chce mi się w to wierzyć, że taki twór nadal by funkcjonował. Powiedzcie chociaż na jakie finanse można tam liczyć, bo chcę zmienić pracę i liczę na jakieś dobre warunki finansowe a nie wiem czy w POA takie są realne.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plastic Omnium Auto Sp. z o. o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Plastic Omnium Auto Sp. z o. o?
Zadaj pytanie
x