Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Plastic Omnium Auto Sp. z o. o

Pracowałeś w firmie Plastic Omnium Auto Sp. z o. o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
po - 2013-11-21 19:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nina - 2013-10-05 12:28:30]:
Wrescie ktoś mądry tak bez znajomych nie ma tam co robić na stanowiskach osoby co nawet średniego nie maja dostali przeniesienie i odrazy do szkoly poszli tylko juz na nockę sie pracować nie chce bo do szkoly trzeba isc haha
zdjecie uzytkownika
po - 2013-11-21 19:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nina - 2013-10-05 12:28:30]:
Wrescie ktoś mądry tak bez znajomych nie ma tam co robić na stanowiskach osoby co nawet średniego nie maja dostali przeniesienie i odrazy do szkoly poszli tylko juz na nockę sie pracować nie chce bo do szkoly trzeba isc haha
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2014-01-29 18:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej, Pracował może ktoś z was w OP na stanowisku mieszalnik farb ? czy cos w tym stylu ? Jakie jest wasze zdanie na temat tego stanowiska ?... zostałem zaproszony na rozmowę, ale nie wiem w ogóle czy jest sens iść po przeczytaniu waszych opinii
Z góry dzieki za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
max123 - 2014-01-29 23:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bartek - 2014-01-29 18:10:50]:
wie ktos jak ma na nazwisko wuzkowy ktory pracuje w po gliwice mowia na niego trojan.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-04-02 19:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trojan to krzysiek
zdjecie uzytkownika
gocha - 2014-04-13 11:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sądząc po Twojej wypowiedzi,niewiele masz do gadania w tej firmie,nie udało Ci sie za wiele osiągnąć,dlatego wylewasz tu swoje żale hehe Jakbyś pracowała na zmianie Marleny i Kasi i Mirka to wiedziałabyś co to zapieprz i współpraca.Tacy ludzie jak Ty mogą tylko pomarzyć o takiej ekipie ;) wszyscy dobrze ich znają i wiedzą jacy są.Dlatego Twoje słowa na niewiele się zdadza...Jak masz jakieś sugestie dotyczące ich pracy zawsze możesz pójść do dyrektora a nie wypisywac bzdury na forum(pamiętaj że nie jest to bezkarne i zawsze można sprawdzić kto i gdzie;) )pozdrowienia dla całej zmiany M.K(tej starej) Marlenko i Kasiu Jesteśmy z Wami murem ;)
zdjecie uzytkownika
ururur - 2014-04-25 16:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Z tego co się orientuję bardzo wielu fachowców (nie szeregowych) uciekało gdzie raki zimują więc jak to jest ?
zdjecie uzytkownika
Tuar - 2014-05-23 01:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawe, gdzie w to wszystko wpleść życie rodzinne i jeszcze trochę jakiegoś odpoczynku. Firma, dla której poświęcasz całe życie jak widzę.
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-06-04 16:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy są osoby jeżdzące do Placstic Omnium z Pyskowic ? szukam transportu.Jutro 1 zmiana od poniedz nocki.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-06-06 09:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Monika - 2014-06-04 16:32:49]:
Hej, ja mam na rano w przyszłym tygodniu i jadę z Wielowsi.Mogły byśmy się dogadać.
zdjecie uzytkownika
staz - 2014-06-06 13:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, widze ze PO szuka stazysty do dzialu technicznego. jakie sa warunki rozwojowe w tej firmie? awans, szkolenia, przelozeni pomocni? pomozcie :)
zdjecie uzytkownika
max12 - 2014-06-19 07:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [staz - 2014-06-06 13:19:29]:
w jakim zespole gra Trojan z PO ?
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-06-22 14:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego co niektóre wypowiedzi są usuwane ze strony? I to takie, które mówią trochę prawdy? Jakaś manipulacja?
zdjecie uzytkownika
Admin - 2014-06-23 09:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlatego,że osoby które je piszą(w sensie z nazwiskami i imieniem osób trzecich-wyzywają kogoś)powinny sie podpisać imieniem i nazwiskiem. Pamiętajcie że i tak można łatwo sprawdzić,kto,kiedy i gdzie....pozdrawiam ;)
zdjecie uzytkownika
staz - 2014-06-23 13:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nazwisk chyba nie mozna umieszczac w postach, bo to zniesławienie czy cos.. to powie ktos jak z tym stazem w PO?
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-06-25 15:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
chciałem złożyć papiery na lakiernie ale nie wiem czy warto, jaka jest tam atmosfera, jacy są brygadziści? Da radę się z nimi dogadać? Na co lub na kogo trzeba uważać, będę wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
staz - 2014-06-25 18:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie cos o tym stazu bo pojawiły sie oferty.. jest tu ktos z pracownikow PO? chodzi mi o warunki rozwojowe i atmosfere, pensja to rzecz drugoplanowa dla mnie na tym etapie. dzięki z góry za pomoc.
zdjecie uzytkownika
staz - 2014-06-30 15:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@inż ale wsumie może to i dobrze dla stażysty że ma dużo zadań.. przynajmniej ja to tak postrzegam,nie tracułbym czasu w firmie w ktorym nie mam żadnych poważnych zadań i nie mogę sie rozwinąć. a kawy parzyć bym nie chciał. orientujecie się moze w widełkach na ten staż w dziale technicznym lub na produkcji?
zdjecie uzytkownika
inż - 2014-07-01 19:39:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widełki w granicach pewnie zera :)
zdjecie uzytkownika
baba - 2014-07-17 11:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) MASAKRA NAJGORSZA PRACA JAKA MOŻE BYĆ BEZ KOMENTARZA
zdjecie uzytkownika
Zbig_25 - 2014-07-17 15:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [baba - 2014-07-17 11:20:10]:
Nie wierzę, że jest tak zle. Szukam pracy jako handlowiec albo do biura i na ich stronie wisi mnostwo certyfikatow. zastanawiam sie gdzie jest prawda w tym wszystkim. zarobki wystarczaja dla singla?
zdjecie uzytkownika
darekk1899 - 2014-07-19 21:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zaczynam pracę w PO,lecz nie mam dojazdu z Bytomia.Czy ktoś może dojeżdża do tego zakładu z Bytomia lub Zabrza i ma wolne miejsce w aucie?
zdjecie uzytkownika
darekk1899 - 2014-07-20 11:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaczynam pracę w PO,lecz nie mam dojazdu z Bytomia.Czy ktoś może dojeżdża do tego zakładu z Bytomia lub Zabrza i ma wolne miejsce w aucie?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-07-22 13:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [darekk1899 - 2014-07-20 11:25:52]:
A gdzie jest najgorzej na lakierni, wtryskarni czy na montażu?
zdjecie uzytkownika
Gliwice - 2014-07-22 17:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, są tu jacys pracownicy fizyczni na dziale wtrysku. chce zlozyc papiery na lidera grupy dzialu wtrysku, bo widze ze cos sie pojawilo na weekend, ale jakby tak sie wczytac w ta oferte to widze ze jest duzo papierkowej roboty, a ja nie za bardzo w tym temacie sie dobrze czuje. jestem prostym fizolem, ktory dobrze potafi dzialac jako majster, ale no jak mam bawic sie w jakies papierki to mnie po prostu nosi. napiszcie chlopaki wiecej o tej robocie. dzieki z góry za komentarze, pozdrawiam Marek.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plastic Omnium Auto Sp. z o. o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski