Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Plastic Omnium Auto Sp. z o. o

Pracowałeś w firmie Plastic Omnium Auto Sp. z o. o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
staz - 2014-06-30 15:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@inż ale wsumie może to i dobrze dla stażysty że ma dużo zadań.. przynajmniej ja to tak postrzegam,nie tracułbym czasu w firmie w ktorym nie mam żadnych poważnych zadań i nie mogę sie rozwinąć. a kawy parzyć bym nie chciał. orientujecie się moze w widełkach na ten staż w dziale technicznym lub na produkcji?
zdjecie uzytkownika
inż - 2014-07-01 19:39:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Widełki w granicach pewnie zera :)
zdjecie uzytkownika
baba - 2014-07-17 11:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
(usunięte przez administratora) MASAKRA NAJGORSZA PRACA JAKA MOŻE BYĆ BEZ KOMENTARZA
zdjecie uzytkownika
Zbig_25 - 2014-07-17 15:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [baba - 2014-07-17 11:20:10]:
Nie wierzę, że jest tak zle. Szukam pracy jako handlowiec albo do biura i na ich stronie wisi mnostwo certyfikatow. zastanawiam sie gdzie jest prawda w tym wszystkim. zarobki wystarczaja dla singla?
zdjecie uzytkownika
darekk1899 - 2014-07-19 21:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zaczynam pracę w PO,lecz nie mam dojazdu z Bytomia.Czy ktoś może dojeżdża do tego zakładu z Bytomia lub Zabrza i ma wolne miejsce w aucie?
zdjecie uzytkownika
darekk1899 - 2014-07-20 11:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaczynam pracę w PO,lecz nie mam dojazdu z Bytomia.Czy ktoś może dojeżdża do tego zakładu z Bytomia lub Zabrza i ma wolne miejsce w aucie?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-07-22 13:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [darekk1899 - 2014-07-20 11:25:52]:
A gdzie jest najgorzej na lakierni, wtryskarni czy na montażu?
zdjecie uzytkownika
Gliwice - 2014-07-22 17:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, są tu jacys pracownicy fizyczni na dziale wtrysku. chce zlozyc papiery na lidera grupy dzialu wtrysku, bo widze ze cos sie pojawilo na weekend, ale jakby tak sie wczytac w ta oferte to widze ze jest duzo papierkowej roboty, a ja nie za bardzo w tym temacie sie dobrze czuje. jestem prostym fizolem, ktory dobrze potafi dzialac jako majster, ale no jak mam bawic sie w jakies papierki to mnie po prostu nosi. napiszcie chlopaki wiecej o tej robocie. dzieki z góry za komentarze, pozdrawiam Marek.
zdjecie uzytkownika
anty - 2014-08-29 15:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca to dno, na drzewko przed przyjazdem właściciela wydają 15.000 zł a ludziom ciągle się wmawia jak to jest ciężko i trzeba wprowadzać oszczędności a za chwilę mówi się o rekordowej sprzedaży :)
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-08-30 21:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hehe ta zawsze bylo i bedzie hehe
zdjecie uzytkownika
bartex - 2014-09-04 19:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wygląda u nich droga ewentalnego awansu na jakich stanowiskach i ile trzseba pracować żeby się dorobić czegoś konmkretnego i stabilnego? o co wam chodziło z tym drzewkiem za 15000, to jakiś joke czy inna legenda? korpo jak korpo pewnie, robić trzeba za dwóch ale taka karma. wiecie czy tu się pracuję też weekendy?
zdjecie uzytkownika
ehehehe - 2014-09-07 21:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w PO to dno i szczerze wszystkim odradzam tam pracę. dotyczy to zarówno administracji jak i produkcji...
zdjecie uzytkownika
emi - 2014-09-27 22:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ehehehe - 2014-09-07 21:48:33]:
praca przez przynajmniej rok za 1500 pod Ranstadem, potem wynagrodzenie podobne...parę dobrych lat trzeba przepracować żeby odczuć różnice 100 zł rocznie
zdjecie uzytkownika
PO - 2014-10-01 11:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś co się stało z informatykami ?? W Gliwicach i Kleszczowie odeszli w podobnym czasie ??
zdjecie uzytkownika
znafca - 2014-10-08 15:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwolnili się, ale czego można było się spodziewać ?? Zarówno w Gliwicach jak i Kleszczowie wszystko w rękach jednej osoby, to jakiś absurd! , teraz nie ma IT i wszyscy widza co się dzieje i ile te osoby wnosiły a teraz jest jeden wielki CHAOS
zdjecie uzytkownika
ego - 2014-10-18 11:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy góra widzi co sie dzieje na wtryskach w Gliwicach wnet będziemy szukac sobie nowej pracy bo pewien pan przewraca do góry nogami zakład sprowadza swoich ludzi pozbywając się w chamski sposób dobrych pracowników
.Władza może wszystko ale bez przesady
zdjecie uzytkownika
rbuba - 2014-10-22 23:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a za co teraz zwalniają w gliwicach ??
zdjecie uzytkownika
gieniu - 2014-10-23 09:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też słyszałem ze zwalniają i to starych pracowników.... ciekawe jak mamy się nie bać co zrobią z nami
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-10-23 13:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co stary to nie znaczy lepszy !!!
zdjecie uzytkownika
gieniu - 2014-10-23 23:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepszy tzn lepszy nie starszy , spoko masz rację
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-10-27 13:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxx - 2014-06-22 14:00:45]:
Ludzi z 2 letnim doświadczeniem wyrzuca się na bruk za winy kierownika wtrysku. totalne dno gorzej już nie może być.
zdjecie uzytkownika
valdemar - 2014-10-27 14:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy firma obecnie fukcjinuje i rekrutuje czy co się tam dzieje? chcę udać się osobiście złożyć papiery ale jak straszycie że zwalniają masowo wszystkich to trudna sprawa.
zdjecie uzytkownika
jojo - 2014-10-28 15:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tak dalej będzie to będziemy produkować płatki kukurydziane,wokół zakładu kukurydzy sporo,a na maszynach stanie góra,bo stare chwasty zostaną powyrywane.....jak mozna nazwac ludzi którzy owego czasu poswięcali swój czas prywatny,rodziny aby niejednokrotnie zapieprzać nadgodziny,weekendy,wezwania na telefon żeby ratować ciężką sytuację w firmie,właśnie dzięki tym starym chwastom ta firma jeszcze funkcjonuje...nie jedno przechodziliśmy,ale to co teraz sie dzieje to totalna porażka tego zakładu......
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-29 12:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wymagania duże formy popsute a premie zabierają pracownikom. Wyrzucają wszystkich starych pracowników a kierownik wtrysku uważa, że wszystkich może zastraszyć. A dyrektor dużo obiecuje a nawet nie patrzy co w zakładzie się dzieje.
zdjecie uzytkownika
mala - 2014-10-29 21:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to zrobcie cos system12 godzinny tez wymyslili dla samotnych caly zaklad .......wy narzekacie a nic nie robicie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plastic Omnium Auto Sp. z o. o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x