Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Plastic Omnium Auto Sp. z o. o

Pracowałeś w firmie Plastic Omnium Auto Sp. z o. o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ana11 - 2015-07-13 14:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy wypłacają wczasy pod grusza?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-18 11:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przed wyplata
zdjecie uzytkownika
inka2 - 2015-07-18 23:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ile płacą u was tych wczasów?
zdjecie uzytkownika
nika - 2015-07-23 12:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś pracował w Lublinie w PO?
zdjecie uzytkownika
uc - 2015-07-31 16:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najgorsza firma do jakiej można trafić, jeszcze troche i nie będzie tam żadnego fachowca.
zdjecie uzytkownika
.. - 2015-07-31 20:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [uc - 2015-07-31 16:02:02]:
każdy fachowiec jak orientuje się kto zarządza sp#$%rza stamtąd jak najdalej. rotacja jest bardzo duża. ale jak może być inaczej, skoro kierownikami są dyletanci albo lenie śmierdzący
zdjecie uzytkownika
manuro - 2015-08-21 00:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie powiedziałbym, a raczej nie zgodziłbym się z Tobą, bo wiele osób w tej firmie pracuje dłuższy czas, co świadczy o tym, że jednak da się, a teraz można się zatrudnić, gdyby ktoś miał tego typu chętkę, a dokładnie można się zatrudnić na stanowisko Technologa na terenie Lublina, ale także na Administratora Systemów Jakości.
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-08-26 09:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)nigdy nie polecam pracy tam .a zmianowy brygadzista Mateuszek MRUK to porażka ludzkości.....
zdjecie uzytkownika
On - 2015-08-31 19:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcialem zaznaczyc ze to forum dla pracownikow Gliwic i Kleszczowa!
zdjecie uzytkownika
boże - 2015-09-01 17:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (55)
Boże zlituj się nad Kleszczowem i w końcu wystrzel w Kosmos całe HR z Justynka na czele, ile to ludzi musi odejść a za nich zatrudnić niedorajdy by ktoś w końcu zaczął dostrzegać to co się dzieje w PO, w ogóle HR nie potrafią kompletować załogi odchodzą wybitni ludzie a zatrudniają sami widzicie kogo, przykłady ??
Jakość - inż Krzysiu, Damian, Logistyka - Andrzej, Jakub, Tomek WCM - Aleksander, IT - Piotr, Finanse - Jakub i Jacek, Zakupy - Joanna, itd itp ludzie składają wypowiedzenia, w innych firmach rozmawia się z takimi ludźmi, porponuje inne warunki żeby zostali, ale tak to właśnie jest niedoecnia się wybitnych ludz i co skad ci ludzie sa czyzby po znajomości fachowcy ?? Przyjrzy ktoś się temu z góry, bo kolesiostwo tutaj nie zna granic chyba ...
zdjecie uzytkownika
Mechanik - 2015-09-02 20:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zamierzam złożyć CV do Plastic Omnium w Lublinie na stanowisko mechanika w związku z tym mam pytanie jak wyglądają stosunki interpersonalne w tym konkretnym dziale. Bardzo proszę o opinię, dla Mnie to dość istotne. Z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
wonsz - 2015-09-13 10:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałbym się dowiedzieć jakie są realne zarobki w tej firmie, powiedzmy na stanowisku operatora maszyn albo jakimś montażu oraz jaki jest system pracy. Z góry dziękuje :)
zdjecie uzytkownika
On - 2015-09-13 13:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zarobki ok 1600 na reke,praca na trzy zmiany od pon do piatku,premie od szefa dostaniesz albo nie,zalezy czy cie polubi :) zeby dostac jakiekolwiek inne swiadczenia typu premia swiateczna lub wczasy pod grusza musisz byc pracownikiem PO (rok stazu) czyli musisz przepracowac w tej firmie liczac agencje ponad 2,5 roku.Pozatym czy pracujesz rok dwa lub trzy,masz caly czas te sama stawke zasadnicza,nie polecam tej firmy...
zdjecie uzytkownika
kowadełko - 2015-09-21 02:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@on - no trochę niskie te zarobki, ale co zrobić, zawsze można jednak walczyć do końca o podwyżkę. Szkoda jednak, że nie zmienia się stawka w zależności ot tego ile się przepracowało w firmie. I sama nie wiem, przeglądałem ich oferty pracy, szukają technologia i junior paint process engineer. Ciekawe tylko jaka umowa jest proponowana.
zdjecie uzytkownika
Michi - 2015-09-30 15:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Czy mógłby ktoś napisać coś o dziale utrzymania ruchu? jakie warunki, jaka atmosfera w dziale i jakie przybliżone wynagrodzenie?
zdjecie uzytkownika
oskar - 2015-10-20 16:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nika - 2015-07-23 12:52:36]:
ja pracuje
zdjecie uzytkownika
mops - 2015-10-21 08:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@oskar, skoro pracujesz w Plastic Omnium auto to może odpowiedziałbys koledze na te pytania powyżej, w sensie streścił troche warunki, coś napisał o atmosferze i rzecz jasna jesli możesz napisał coś o przykładowych zarobkach w firmie, nie musza to być dokladne kwoty, moga to być przedzialy albo cyfra z przodu. Z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
gaga - 2015-11-08 16:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
najlepiej jest na zmianie z martą :-) pozdrawiam marte
zdjecie uzytkownika
garaj - 2015-11-17 00:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć Wam. Różne opinie słyszy się na temat pracy w tej firmie. Moja rada – oczywiście warto czytać i szukać informacji na temat firmy, ale jeszcze lepszym pomysłem jest wykazać się inicjatywą i samemu firmę sprawdzić. Ja szukałem i znalazłem oferte w Plasticu dla automatyka. Fajny socjal i niezła kasa
zdjecie uzytkownika
asik - 2015-11-19 05:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
socjal to mega sprawa, ciekaw jestem tylko jak wyglądają kwestie rozmowy kwalifikacyjnej i czy taka w ogóle jest? :)
zdjecie uzytkownika
pogo - 2015-11-21 19:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz w każdej firmie jest rozmowa kwalifikacyjna, nawet jak pracujesz na kasie, poza może pracą na czarno na budowie.
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-11-23 23:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że firma nie prowadziłaby otwartej rekrutacji, jeśli nie chciałaby przeprowadzać rozmów kwalifikacyjnych. Na pewno taka się odbędzie, o ile CV spełni oczekiwania :)
zdjecie uzytkownika
trtr - 2015-12-05 23:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a oprócz tego ja widziałem kilka innych ofert pracy od nich między innymi na stanowisko operatora laboratorium czy automatyka utrzymania ruchu w Lublinie
zdjecie uzytkownika
lak - 2015-12-12 20:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Chciałbym się dowiedzieć o stanowiska na mieszalniku na lakierni.Coś o wymaganiach,co trzeba robić,atmosferę.
zdjecie uzytkownika
młody - 2015-12-16 02:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aktualnie szukają ludzi w Gliwicach, widocznie do Lublina już znaleźli. @Iak z takich to widziałem, że szukają junior paint process engineer. Zapewniają opiekę medyczną i karnet sportowy, a także wiele więcej.
zdjecie uzytkownika
ala1234 - 2015-12-17 11:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [młody - 2015-12-16 02:36:39]:
witam.orientuje sie ktos kiedy beda wyplacac premie swiateczna ?
zdjecie uzytkownika
tghjk - 2015-12-28 18:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na chwile obecna to wiem ze frmaa Plastic Omnium Auto Exteriors Sp. z o.o. szuka specjalsity do spraw personalynch w Gliwicach, moze ktos zainteresowany
zdjecie uzytkownika
niezainteresowany - 2016-01-02 22:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (13)
Odpowiedź na: [tghjk - 2015-12-28 18:03:10]:
zainteresowany może być chyba tylko desperat. robota na przeczekanie
zdjecie uzytkownika
34788 - 2016-01-03 14:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@niezainteresowany no ale jednak ktos bedzie chenty zeby pracowac w firmie, to prawda ta oferta pracy na specjalsite do sprae personalnych nadal widnieje
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-01-11 17:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam mam niebawem zglosic sie na rozmowe ale mila pani nie powiedziala nic wiecej tylko tulipan park budynek D no i Ba mam te forum bo pokombinowalem i znalazlem ta firme w necie wpisujac adres tulipan park budynek D. Moje pytanie czy ktos niedawno tam prcowal i o jaka robote chodzi bo za 3 zmiany 1600 zl to wole w domu siedziec dalej i miec....
zdjecie uzytkownika
dikas - 2016-01-11 20:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy idziesz na tą rekrutację specjalisty ds. personalnych bo przyznam szczerze zastanawiam się jakie warunki zaproponują. Wymagania mają niezbyt wygórowane - obsługa komputera, doświadczenie..
zdjecie uzytkownika
Kendy - 2016-01-25 18:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, są tu jacyś inżynierowie czy tylko produkcja?? Warto startować na Geometry Engineer? Czy można tam mieć takie pieniądze jak 5 tys netto?? W ogóle jak tam jest bo mnie z daleka chcą ściągnąć?? pozdrawiam i dzięki
zdjecie uzytkownika
lobos - 2016-01-25 19:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To faktycnzie niewielkie wymagania @dikas, w sumie to każdy powinien je spełniac, chociaż nie wiem jak z tym doświadczeniem. Słyszałem tez, że w firmie panuje bardzo dobra atmosfera i daja umowy o pracę.
zdjecie uzytkownika
w3erf - 2016-02-05 16:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to bardzo dobrze bo nie w kazdej firmie oferowana jest umowa i pracce no i atmosfera tez ejst bardzo wazna..na chwile obecna to szukaja konserwatora
zdjecie uzytkownika
basiula - 2016-02-29 16:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [takaja - 2015-04-21 14:55:21]:
tak to prawda a jak ktos sie przeciwstawi niestety kryspin potrafi wyrzucic bo sie robi buble to paranoja zeby w taki spopsob poabywac sie pracownikow mam nadzieje ze ktos w koncu sie wezmie i za kryspina spocznie tam gdzie powinien
zdjecie uzytkownika
all my - 2016-02-29 16:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie jest ich jedyna oferta pracy @w3erf, bo można się załapać również na automatyka utrzymania ruchu. Wymagają uprawnienia sep do 1kv, ale zapenwione jest konkurencyjne wynagrodzenie.
zdjecie uzytkownika
basiula - 2016-02-29 19:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [non234 - 2015-02-28 11:26:31]:
potwierdzam pracowałam tam miesiac ale pan k. stwierdził ze nie daje rady i do tego te raporty masakra ta firma jest najgorsza i mis polerki masakra
zdjecie uzytkownika
basiula - 2016-02-29 20:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Panie Kryspin mam nadzieje ze w koncu ktos z gory zauwazy jaki pan jest niekompetentny i straci pan swoje stanowisko bede sie przygladac i jak to nastapi bede sie cieszyc jest pan naprawde niekompetentny przez pana firma traci pracownikow ktozy by naprawde sie nadawali a pam jest mscicielem
zdjecie uzytkownika
Jolo - 2016-03-02 17:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak @all my jest taka oferta na automatyka utrzymania ruchu no i wymagają uprawnienia sep do 1kv jak napisałeś, ale nie tylko, bo jeszcze doświadczenia w pracy dziale utrzymania ruchu w zakładzie produkcyjnym i wykształcenia związanego z elektroniką/automatyką.
zdjecie uzytkownika
papuga - 2016-03-05 11:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Jolo mozna tez spróbowac aplikowac na stanowisko asystenta ds logistyki, tam pewnie nie wymagaja takiego doswiadczenia, tylko że jest to umowa na zastępstwo
zdjecie uzytkownika
Żenada - 2016-03-05 16:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma żenada pracowałem 2 lata zero szacunku dla pracowników.. Podczas dwóch lat mojego pobytu zmarło dwoje pracowników jedna z powodu ciężkiej choroby druga tragicznie gdy wracała z pracy zakład oczywiście olał sprawę i pracownicy sami wzięli inicjatywę i porobili fajne akcje dyrekcja miała to w ''nosie:)'' Sami cwaniacy i napinatorzy robota sama w sobie zła nie jest tylko ludzie zarządzający to porażka.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2016-03-10 21:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czy jest toś w stanie podzielić się opinią na temat tej firmy ale w swarzędzu koło poznania?
zdjecie uzytkownika
Dział HR - 2016-03-17 21:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć wszystkim,
chcielibyśmy Was zachęcić do aplikowania na stanowiska pracy oferowane przez koncern PLASTIC OMNIUM. Dla ułatwienia podjęcia decyzji o aplikowaniu jesteśmy gotowi oficjalnie (on-line) podać stawkę minimum-maksimum uzależnioną od kompetencji kandydata. Zachęcamy do pytań dotyczących wszystkich tematów związanych z pracą w PO.
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2016-03-19 21:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam
Czy jest szansa,pracy w PO na stanowisku lidera? Mam 6 letnie doswiadczenie.i jak wygladaja zarobki na tym stanowisku? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ALINA1234 - 2016-03-22 16:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dostal juz ktos premie swiateczna z Po gliwice ?
zdjecie uzytkownika
li - 2016-04-06 23:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
alina, a to u was aż takie opóźnienia z tymi premiami bywają? Trochę to kiepskie bo myślałem, żeby jeszcze podjąć tutaj temat pracy i spróbować się zwerbować na stanowisko specjalisty do bhp
zdjecie uzytkownika
PYSIA - 2016-04-22 13:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
witam niebawem idę na rozmowę o pracę, ale po przeczytaniu opinii mam obawy czy w ogóle spróbować prawdopodobnie lakiernia. jak długo trwa szkolenie czyli ile dni masz czasu na zrobienie normy, raporty co godz. trzeba wypisywać? nie wiem czy zmianę sobie wybierasz na początku, którą zmianę polecacie?jaka atmosfera? dostęp do wody ?przerwy jedna czy 2?
zdjecie uzytkownika
gonzo - 2016-05-09 22:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ALINA1234 jest teraz oferta na Elektromechanika Utrzymania Ruchu. Wymagane doświadczenie w zakładzie produkcyjnym, uprawnienia elektryczne SEP do 1kV, umiejętność posługiwania się dokumentacją techniczną. Wiesz coś na temat tej pracy bo chciałem złożyć CV
zdjecie uzytkownika
naima - 2016-05-11 10:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Drogi dziale HR,
W jaki sposób można z Wami porozmawiać on-line o ofertach?

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Pandrej - 2016-05-16 08:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki w Lublinie na rękę 1800 zł system 3 zmianowy premie kwartalne bony na święta

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Plastic Omnium Auto Sp. z o. o!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plastic Omnium Auto Sp. z o. o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert