brak logo

Plastic Omnium Auto Sp. z o. o

Gliwice

Opinie o Plastic Omnium Auto Sp. z o. o

.. 2015-07-31 20:09:34
każdy fachowiec jak orientuje się kto zarządza sp#$%rza stamtąd jak najdalej. rotacja jest bardzo duża. ale jak może być inaczej, skoro kierownikami są dyletanci albo lenie śmierdzący
8
manuro 2015-08-21 00:06:29
Nie powiedziałbym, a raczej nie zgodziłbym się z Tobą, bo wiele osób w tej firmie pracuje dłuższy czas, co świadczy o tym, że jednak da się, a teraz można się zatrudnić, gdyby ktoś miał tego typu chętkę, a dokładnie można się zatrudnić na stanowisko Technologa na terenie Lublina, ale także na Administratora Systemów Jakości.
jan 2015-08-26 09:30:54
(usunięte przez administratora)nigdy nie polecam pracy tam .a zmianowy brygadzista Mateuszek MRUK to porażka ludzkości.....
2
On 2015-08-31 19:44:07
Chcialem zaznaczyc ze to forum dla pracownikow Gliwic i Kleszczowa!
boże 2015-09-01 17:22:12
Boże zlituj się nad Kleszczowem i w końcu wystrzel w Kosmos całe HR z Justynka na czele, ile to ludzi musi odejść a za nich zatrudnić niedorajdy by ktoś w końcu zaczął dostrzegać to co się dzieje w PO, w ogóle HR nie potrafią kompletować załogi odchodzą wybitni ludzie a zatrudniają sami widzicie kogo, przykłady ??
Jakość - inż Krzysiu, Damian, Logistyka - Andrzej, Jakub, Tomek WCM - Aleksander, IT - Piotr, Finanse - Jakub i Jacek, Zakupy - Joanna, itd itp ludzie składają wypowiedzenia, w innych firmach rozmawia się z takimi ludźmi, porponuje inne warunki żeby zostali, ale tak to właśnie jest niedoecnia się wybitnych ludz i co skad ci ludzie sa czyzby po znajomości fachowcy ?? Przyjrzy ktoś się temu z góry, bo kolesiostwo tutaj nie zna granic chyba ...
59
Mechanik 2015-09-02 20:45:27
Zamierzam złożyć CV do Plastic Omnium w Lublinie na stanowisko mechanika w związku z tym mam pytanie jak wyglądają stosunki interpersonalne w tym konkretnym dziale. Bardzo proszę o opinię, dla Mnie to dość istotne. Z góry dziękuję.
5
wonsz 2015-09-13 10:11:52
Witam, chciałbym się dowiedzieć jakie są realne zarobki w tej firmie, powiedzmy na stanowisku operatora maszyn albo jakimś montażu oraz jaki jest system pracy. Z góry dziękuje :)
On 2015-09-13 13:52:25
Zarobki ok 1600 na reke,praca na trzy zmiany od pon do piatku,premie od szefa dostaniesz albo nie,zalezy czy cie polubi :) zeby dostac jakiekolwiek inne swiadczenia typu premia swiateczna lub wczasy pod grusza musisz byc pracownikiem PO (rok stazu) czyli musisz przepracowac w tej firmie liczac agencje ponad 2,5 roku.Pozatym czy pracujesz rok dwa lub trzy,masz caly czas te sama stawke zasadnicza,nie polecam tej firmy...
7
kowadełko 2015-09-21 02:35:00
@on - no trochę niskie te zarobki, ale co zrobić, zawsze można jednak walczyć do końca o podwyżkę. Szkoda jednak, że nie zmienia się stawka w zależności ot tego ile się przepracowało w firmie. I sama nie wiem, przeglądałem ich oferty pracy, szukają technologia i junior paint process engineer. Ciekawe tylko jaka umowa jest proponowana.
Michi 2015-09-30 15:17:10
Witam. Czy mógłby ktoś napisać coś o dziale utrzymania ruchu? jakie warunki, jaka atmosfera w dziale i jakie przybliżone wynagrodzenie?
3
oskar 2015-10-20 16:25:18
ja pracuje
mops 2015-10-21 08:15:49
@oskar, skoro pracujesz w Plastic Omnium auto to może odpowiedziałbys koledze na te pytania powyżej, w sensie streścił troche warunki, coś napisał o atmosferze i rzecz jasna jesli możesz napisał coś o przykładowych zarobkach w firmie, nie musza to być dokladne kwoty, moga to być przedzialy albo cyfra z przodu. Z góry dzięki.
gaga 2015-11-08 16:15:53
najlepiej jest na zmianie z martą :-) pozdrawiam marte
7
garaj 2015-11-17 00:09:30
Cześć Wam. Różne opinie słyszy się na temat pracy w tej firmie. Moja rada – oczywiście warto czytać i szukać informacji na temat firmy, ale jeszcze lepszym pomysłem jest wykazać się inicjatywą i samemu firmę sprawdzić. Ja szukałem i znalazłem oferte w Plasticu dla automatyka. Fajny socjal i niezła kasa
asik 2015-11-19 05:10:15
socjal to mega sprawa, ciekaw jestem tylko jak wyglądają kwestie rozmowy kwalifikacyjnej i czy taka w ogóle jest? :)
pogo 2015-11-21 19:37:21
Teraz w każdej firmie jest rozmowa kwalifikacyjna, nawet jak pracujesz na kasie, poza może pracą na czarno na budowie.
adam 2015-11-23 23:00:28
Wydaje mi się, że firma nie prowadziłaby otwartej rekrutacji, jeśli nie chciałaby przeprowadzać rozmów kwalifikacyjnych. Na pewno taka się odbędzie, o ile CV spełni oczekiwania :)
trtr 2015-12-05 23:28:37
a oprócz tego ja widziałem kilka innych ofert pracy od nich między innymi na stanowisko operatora laboratorium czy automatyka utrzymania ruchu w Lublinie
lak 2015-12-12 20:52:35
Cześć. Chciałbym się dowiedzieć o stanowiska na mieszalniku na lakierni.Coś o wymaganiach,co trzeba robić,atmosferę.
młody 2015-12-16 02:36:39
Aktualnie szukają ludzi w Gliwicach, widocznie do Lublina już znaleźli. @Iak z takich to widziałem, że szukają junior paint process engineer. Zapewniają opiekę medyczną i karnet sportowy, a także wiele więcej.
ala1234 2015-12-17 11:57:57
witam.orientuje sie ktos kiedy beda wyplacac premie swiateczna ?
tghjk 2015-12-28 18:03:10
na chwile obecna to wiem ze frmaa Plastic Omnium Auto Exteriors Sp. z o.o. szuka specjalsity do spraw personalynch w Gliwicach, moze ktos zainteresowany
niezainteresowany 2016-01-02 22:29:08
zainteresowany może być chyba tylko desperat. robota na przeczekanie
13
34788 2016-01-03 14:22:11
@niezainteresowany no ale jednak ktos bedzie chenty zeby pracowac w firmie, to prawda ta oferta pracy na specjalsite do sprae personalnych nadal widnieje
xyz 2016-01-11 17:26:50
Witam mam niebawem zglosic sie na rozmowe ale mila pani nie powiedziala nic wiecej tylko tulipan park budynek D no i Ba mam te forum bo pokombinowalem i znalazlem ta firme w necie wpisujac adres tulipan park budynek D. Moje pytanie czy ktos niedawno tam prcowal i o jaka robote chodzi bo za 3 zmiany 1600 zl to wole w domu siedziec dalej i miec....
6
dikas 2016-01-11 20:35:51
A czy idziesz na tą rekrutację specjalisty ds. personalnych bo przyznam szczerze zastanawiam się jakie warunki zaproponują. Wymagania mają niezbyt wygórowane - obsługa komputera, doświadczenie..
Kendy 2016-01-25 18:12:03
Witam, są tu jacyś inżynierowie czy tylko produkcja?? Warto startować na Geometry Engineer? Czy można tam mieć takie pieniądze jak 5 tys netto?? W ogóle jak tam jest bo mnie z daleka chcą ściągnąć?? pozdrawiam i dzięki
1
lobos 2016-01-25 19:23:22
To faktycnzie niewielkie wymagania @dikas, w sumie to każdy powinien je spełniac, chociaż nie wiem jak z tym doświadczeniem. Słyszałem tez, że w firmie panuje bardzo dobra atmosfera i daja umowy o pracę.
2
w3erf 2016-02-05 16:15:58
no to bardzo dobrze bo nie w kazdej firmie oferowana jest umowa i pracce no i atmosfera tez ejst bardzo wazna..na chwile obecna to szukaja konserwatora
basiula 2016-02-29 16:37:07
tak to prawda a jak ktos sie przeciwstawi niestety kryspin potrafi wyrzucic bo sie robi buble to paranoja zeby w taki spopsob poabywac sie pracownikow mam nadzieje ze ktos w koncu sie wezmie i za kryspina spocznie tam gdzie powinien
2
all my 2016-02-29 16:39:43
To nie jest ich jedyna oferta pracy @w3erf, bo można się załapać również na automatyka utrzymania ruchu. Wymagają uprawnienia sep do 1kv, ale zapenwione jest konkurencyjne wynagrodzenie.
basiula 2016-02-29 19:27:42
potwierdzam pracowałam tam miesiac ale pan k. stwierdził ze nie daje rady i do tego te raporty masakra ta firma jest najgorsza i mis polerki masakra
3
basiula 2016-02-29 20:18:13
Panie Kryspin mam nadzieje ze w koncu ktos z gory zauwazy jaki pan jest niekompetentny i straci pan swoje stanowisko bede sie przygladac i jak to nastapi bede sie cieszyc jest pan naprawde niekompetentny przez pana firma traci pracownikow ktozy by naprawde sie nadawali a pam jest mscicielem
5
Jolo 2016-03-02 17:14:11
Tak @all my jest taka oferta na automatyka utrzymania ruchu no i wymagają uprawnienia sep do 1kv jak napisałeś, ale nie tylko, bo jeszcze doświadczenia w pracy dziale utrzymania ruchu w zakładzie produkcyjnym i wykształcenia związanego z elektroniką/automatyką.
papuga 2016-03-05 11:42:28
@Jolo mozna tez spróbowac aplikowac na stanowisko asystenta ds logistyki, tam pewnie nie wymagaja takiego doswiadczenia, tylko że jest to umowa na zastępstwo
Żenada 2016-03-05 16:52:18
Firma żenada pracowałem 2 lata zero szacunku dla pracowników.. Podczas dwóch lat mojego pobytu zmarło dwoje pracowników jedna z powodu ciężkiej choroby druga tragicznie gdy wracała z pracy zakład oczywiście olał sprawę i pracownicy sami wzięli inicjatywę i porobili fajne akcje dyrekcja miała to w ''nosie:)'' Sami cwaniacy i napinatorzy robota sama w sobie zła nie jest tylko ludzie zarządzający to porażka.
3
bolo 2016-03-10 21:51:25
A czy jest toś w stanie podzielić się opinią na temat tej firmy ale w swarzędzu koło poznania?
1
Dział HR 2016-03-17 21:43:59
Cześć wszystkim,
chcielibyśmy Was zachęcić do aplikowania na stanowiska pracy oferowane przez koncern PLASTIC OMNIUM. Dla ułatwienia podjęcia decyzji o aplikowaniu jesteśmy gotowi oficjalnie (on-line) podać stawkę minimum-maksimum uzależnioną od kompetencji kandydata. Zachęcamy do pytań dotyczących wszystkich tematów związanych z pracą w PO.
3
Kamil 2016-03-19 21:19:38
Witam
Czy jest szansa,pracy w PO na stanowisku lidera? Mam 6 letnie doswiadczenie.i jak wygladaja zarobki na tym stanowisku? Pozdrawiam
3
ALINA1234 2016-03-22 16:23:24
dostal juz ktos premie swiateczna z Po gliwice ?
1
li 2016-04-06 23:12:07
alina, a to u was aż takie opóźnienia z tymi premiami bywają? Trochę to kiepskie bo myślałem, żeby jeszcze podjąć tutaj temat pracy i spróbować się zwerbować na stanowisko specjalisty do bhp
PYSIA 2016-04-22 13:59:15
witam niebawem idę na rozmowę o pracę, ale po przeczytaniu opinii mam obawy czy w ogóle spróbować prawdopodobnie lakiernia. jak długo trwa szkolenie czyli ile dni masz czasu na zrobienie normy, raporty co godz. trzeba wypisywać? nie wiem czy zmianę sobie wybierasz na początku, którą zmianę polecacie?jaka atmosfera? dostęp do wody ?przerwy jedna czy 2?
10
gonzo 2016-05-09 22:01:05
@ALINA1234 jest teraz oferta na Elektromechanika Utrzymania Ruchu. Wymagane doświadczenie w zakładzie produkcyjnym, uprawnienia elektryczne SEP do 1kV, umiejętność posługiwania się dokumentacją techniczną. Wiesz coś na temat tej pracy bo chciałem złożyć CV
naima 2016-05-11 10:24:56
Drogi dziale HR,
W jaki sposób można z Wami porozmawiać on-line o ofertach?

Pozdrawiam
1
Pandrej 2016-05-16 08:34:40
Zarobki w Lublinie na rękę 1800 zł system 3 zmianowy premie kwartalne bony na święta
tarantino 2016-06-05 22:34:03
ja pracuje no szału nie ma raczej poszukaj innej pracy ale to twój wybór
asdfghjk 2016-06-25 18:18:39
ile placa brutto wczasow pod grusza ?
janek 2016-07-04 20:02:39
Ale o jakim stanwosiku mowa? Ja widzialem teraz ,że firma szuka ludzi do pracy na stanwosiko Technik Metrologii, czy daja umoe? POnieważ nic nie napisali,praca w systemie?
poszukujący pracy 2016-07-20 20:27:59
jak jest naprawde w Lublinie ?? staram sie o stanowisko operatora maszyny (CNC) chciałbym wiedziec jakie sa tam zarobki i wgl. pozdrawiam
piertyb 2016-08-02 18:44:17
Najlepiej brać udział w rekrutacji, to podczas całego procesu rekrutaxyjnego poznasz warunki i podejmiesz decyzje czy chcesz pracę przyjąć czy nie. Przyznam tylkoo, że nie wiem, czy będzie to teraz możliwe, bo w lublinie widzę, że poszukują technologa
Zostaw swoją opinię o Plastic Omnium Auto Sp. z o. o - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plastic Omnium Auto Sp. z o. o