Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: mm group


Oceniono 758 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
mm group
Betonowa 1
86-005 Bydgoszcz
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
FILIP - 2014-09-12 22:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Albo zadzwon do mnie to ci podam.
zdjecie uzytkownika
www - 2014-09-12 23:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie czyli po dzisiejszym emailu wiadomo ze kierowcy mogą zapomnieć o pracy w tej firmie. Wolą kierowców z zewnątrz z autami niż stwarzać dodatkowy etat. Masakra.
zdjecie uzytkownika
mercedesik - 2014-09-12 23:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I kto im przyjdzie niby??to mało realne wg mnie.u nas 230 zł doba wiec duze pieniądze na miesiąc.z tym im nie wyjdzie
zdjecie uzytkownika
//////////// - 2014-09-13 09:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
===========
Ludzie ukradli nam kilkaset złotych, nie wypłacili należnych pieniędzy, nie zapłacili za urlopy nie dali świadectw pracy.

Nie szukajcie żadnego transportu, ja mam to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] już teraz niech sami dzwonią załatwiają.
W razie co powiedzcie, że nie znaleźliście chętnych na świadczenie usługi.
JEST OKAZJA IM DOPIEC.
==============================

Inna sprawa to gdzie się znajdzie taki głupi, że będzie siedział pod telefonem i jak przyjdzie klient to będzie leciał jak pies na zawołanie by zawieść węgiel.
Zresztą u mnie w mieścinie nawet nie ma takich usług, co najwyżej kamazem.

Nawet jak transport się znajdzie to łopaty w dłoń i ładować te resztki ręcznie.
-------------------------
Poza tym pamiętajcie. Znajdziecie kogoś a firma i tak mu nie zapłaci tak jak właścicielom placów. Kogo ten człowiek będzie ganiał po mieście jak złodziei? -WAS!!!!!
-------------------------
Macie 2 dni na znalezienie ofert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Macie 2 dni na zapłacenie pieniędzy za prac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
Kto to wymyślił z tym transportem jest chyba upośledzony umysłowo, tak mi się wydaje.
zdjecie uzytkownika
Banda kretynów - 2014-09-13 10:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile pracowałeś w tej firmie? Przecież nie od dziś wiadomo że w centrali począwszy od zarządu skończywszy na monitoringu pracowali oszuści i idioci co można było zauważyć w emailach oraz po telefonach...
zdjecie uzytkownika
/////////////////////// - 2014-09-13 10:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Banda kretynów - 2014-09-13 10:10:26]:
pracuję długo w tej firmie.
Myślisz, że nie pamiętam telefonów w przed dzień Wigilii z pytaniem jaka jest przyczyna zerowego utargu? Bo upośledzeńcy nie wiedzą, że ludzie dzień przed Wigilią kupują ciasto, ryby , lepią pierogi a nie kupują węgiel.
Nie pamiętam akcji z dzwonieniem z rana z pytaniem czy wszystko działa? Upośledzeńcy nie pomyśleli, że jak nie działa komp to i tak zgłaszamy do it, jak nie działa sprzęt to zgłaszamy do serwisu.
Nie wspominając o pracownikach kontroli, którzy zobaczywszy, że mają w pokoju hotelowym czajnik mało nie srali pod siebie z radości.
zdjecie uzytkownika
ex - 2014-09-13 11:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie może Wam sie to zdawalo idiotyczne, ale mam kolegena monitoringu ogarniety chlopak i nie brali tych pytan czy tekstow z bani tylko zarzad to wymyslil pozniej przrkazujac dyr. A potem kierownikom debilom . Ci z monitoringu to naprawde w porzadku ludzie, ale jak nad wami stoi krolik debil i ten drugi juz nie pamietam jak mu tam, raz z nkn gadalem i nigdy wiecej, to czego Wy chcecie. My kierasy mielismy luz bo nie mielusmy nikogo wiecej nad glowami, jedynie monitoring, gps i czasem kontrola wpadala, a oni ? Raz do mnie dzwoni mon. I prosi o sprzatniecie placu na blysk bo waszczu wpada. Ciekawe co byscie zrobili jakby wam patrzyl na rece. Nie chce ich bronic, moze mialem dobrych opiekunow, chociaz raz byla typiara na zasteostwo chyba z logistyki, to dopiero tepi ludzie :D
zdjecie uzytkownika
ex - 2014-09-13 11:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie to bardziej gps wpienial niz monitoring. Co chwika dzwoni ze tego nie wpisalem, ulotki za krotki czas roznoszenia. Co do pytania sie czy wszystki dziala, denerwowalo mnie to do momentu ja nie wzielem urlopu, jeden dzien. Zastepowal mnie kierowca. Ladowarka nie mogla odpalic, a navireo nie dzialalo, nigdzie tego nie zglosil i mowil ze wszystko dziala, gorzej jak przyszedl klient i wyszlo. Po to dzwonia, bo nie zawsze jest zglaszane, a co do it...sory panowie, ale z miliona telefonow odebrali ode mnie chyba z 4 wiec o jakim zglaszaniu do it piszecie ? Z tego co wiem jak zgloszono cos zepsutego to zglaszali to do kierownika nadzoru i on zglaszal to dalej.
zdjecie uzytkownika
///////////////// - 2014-09-13 12:18:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ex - 2014-09-13 11:25:59]:
Kolego ale ja doskonale sobie zdaję sprawę , że pytania wymyśla nie monitoring. Ja mam na mon. opiekuna naprawdę w porządku i współczuje im , że muszą z siebie robić idiotów i dzwonić.
Chociaż z drugiej strony monitoring chociaż ma dostęp do kibla i bieżącej wody. My nie.
Co do logistyki czy dostaw, to baby tam żyją w innym świecie. Dostaw węgla nie ma od miesięcy ale kluczowa sprawa to zrobić zamówienia w navireo.
zdjecie uzytkownika
Moje zdanie - 2014-09-13 18:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a ja wam powiem byłem wierny tej firmie przez 2 lata zawsze mnie potrfili mile zaskoczyć ale nie wiem co powiedzieć itp itd ale żeycze wszystkiwgo dobrego i mam nadzieje iż ruszymy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tym pedałom co nie mają nadzou kamer itp i mam nadzieje iż nasz pracodawca będzie potrafił nas wunagrodzić ja potrfiłem premi dostawać po 800 zł także oby mam znikome nadzije ale może się uda :):) :) skład O...................... sory chłopaki ale taka prawda :(
zdjecie uzytkownika
Moje zdanie - 2014-09-13 18:10:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chcial bym oddać mojego swkładu wszystko co osiągneliśmy to dzięki mojej pracy jak i kierowcy otworzyłem takie 2 oba są w dobrym rankingu przykre jest iż ktoś nie docenia czyjejś pracy wkładu jak i poświęcenieu a powaga staraliśmy się jak nigdy w życiun !!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
przykro - 2014-09-13 18:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam przykro nam jak i klientom naszych składów nie wiem ja u was ale u mnie tak jest
zdjecie uzytkownika
TURBO - 2014-09-14 06:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
śmiał się, że większość pracowników to TURBODEBILE a sam jest teraz TURBOSZPARKA
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-09-14 14:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
I tu masz racje kolego bo ja tez mam ich gleboko gdzies.
Zlekwidowali prawie ( nieplacili za wynajem ) sklad z nami to jusz wiecej w tym ani pobliskim miejscu nie otworza, juz ja o to zadbam.
zdjecie uzytkownika
ex - 2014-09-15 06:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto chętny na pozew zbiorowy ? Bydgoszcz .
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-09-15 09:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Stronka na temat...proponuję, aby wszyscy pracownicy zebrali się w jednym miejscu tj. na tej stronie.
zdjecie uzytkownika
yyyyy - 2014-09-15 15:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie jeszcze raz ta stronkę bo tu jakas dziwna cenzura jest...
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-09-15 15:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na FB wyszukaj pracownicy oszukani przez składywęgla
zdjecie uzytkownika
lerq - 2014-09-15 16:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że moderatorzy usunęli mój post z linkami do stron gdzie każdy mógłby się wypowiedzieć oficjalnie.
mówicie o pozwie zbiorowym, i to dość często, jestem człowiek czynu, właśnie załatwiam formalności, niebawem podam swój nr telefonu. kontaktujcie się będę na pewno potrzebował:
imienia i nazwiska
adresu
adresu składu
i ew. nr. telefonu lub innych informacji zależności od sytuacji.
we wtorek tj. 16.09.14 jadę do PIP sprawdzić czy uda się złożyć pozew zbiorowy bez podpisu osobistego lub czy przejdzie elektroniczny (lub też każdy we własnym zakresie w swoim województwie/oddziale ale będzie dołączony do pozwu zbiorowego).
nie otrzymałeś/aś wypowiedzenia. to i nie dostałeś świadectwa pracy więc nadal jesteś pracownikiem firmy.
na tą chwilę tyle. jutro w godzinach 12-15 podam więcej informacji jak załatwię sprawy z PIP i ZUS.
pozdrawiam!

pod tym postem znów podam link do fejsbuka.
zdjecie uzytkownika
lerq - 2014-09-15 16:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety co chwila moje wpisy z linkami są usuwane więc wpiszcie na fejsbuku składy węgla i jako pierwsze pojawi wam się składy węgla górnictwo i materiały tam znajdziecie co trzeba:)
zdjecie uzytkownika
ccc - 2014-09-15 16:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten co usuwa wpisy to ciota
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2014-09-15 17:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cały sierpień byłem na zwolnieniu,w dalszym ciągu pracuje dla mm i GG,do dnia dzisiejszego nie dostałem ani złotówki za sierpień. Nikt nie odbiera telefonów w mm i gg. Dzwonilem do składów powiedzieli ze trzeba dzwonić do firm które mnie zatrudniają bo składy niby przelaly im kasę na wypłaty. Sciema totalna.Chyba tylko sad pomoże.
zdjecie uzytkownika
lllll - 2014-09-15 17:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostał ktoś podpisane nowe umowy do domu????????????
Wszystko wskazuje na to, że ich nie wyślą i siedzimy za darmo. Nie zapłacą i powiedzą, że żadne umowy podpisane nie zostały.
zdjecie uzytkownika
facebook - 2014-09-15 19:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pl-pl.facebook.com/oszukaniskladyweglapl
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-09-15 20:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
https://www.facebook.com/pages/Pracownicy-oszukani-przez-Sk%C5%82adyw%C4%99glapl-MMGG/1463768923898353
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie mm group
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x