Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: mm group

zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-24 16:52:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bedziemy jeszcze pisac raz jeden pozew do sadu we wloclawku no to sie musi kiedys skonczyc masakra!!
zdjecie uzytkownika
divkomp - 2015-03-24 21:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Iwona - 2015-03-24 16:13:01]:
Iwonko a obliczone składki z tej strony co podałaś to po mnożyłaś przez okres 12 miesięcy czy przez okres w którym dostawałaś wynagrodzenie z tych dwóch bezmyślnych spółek
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-03-24 23:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlugo sie czeka za ich tel jak przeszedlem badania i rekrutacje?
zdjecie uzytkownika
Iwona - 2015-03-25 10:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [divkomp - 2015-03-24 21:40:52]:
Podaj e-mail to wyśle ci jak ja liczylam w exelu :)
zdjecie uzytkownika
Iwona - 2015-03-25 10:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MM i GG tylko styczeń - maj
MM Toruń Maj- polowa lipca ( chociaż wypowiedzenie dopiero było w październiku )
Od pol lipca składy

Liczylam tylko faktyczny dochód to co wpłynęło na konto .
zdjecie uzytkownika
divkomp - 2015-03-25 12:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Iwona - 2015-03-25 10:47:14]:
Ok z góry dzięki ;-)
skrzypczak.dawid87@gmail.com
zdjecie uzytkownika
dżon - 2015-03-25 20:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta Iwonka co tu pisze jak rozliczyć się z PIT-u, to pewnie ta co w kadrach była. Wielce k***a miłą udaje a jak w wakacje już niebyło sprzętu,węgla to nawet urlopu nie chciała dać. Frajerówa fałszywa
zdjecie uzytkownika
żona_czekająca_na_wypłatę - 2015-03-25 21:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dżon - 2015-03-25 20:22:45]:
Bożeszszsz,kobieta chce wam pomóc i chyba pomaga,ale zawsze musi się komuś coś nie podobać,masakra,
zdjecie uzytkownika
Iwona - 2015-03-26 10:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dżon - 2015-03-25 20:22:45]:
Gdybyś wiedział jak bylo to byś zamknął mordę .
Jak jestes taki wyzwolony to czemu pisałeś o zgodę
Na to aby iść do kibla ? Wez mnie nie rozśmieszaj
Każdy robił to co musial .
zdjecie uzytkownika
....... - 2015-03-26 11:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z kasa z funduszu wie ktoś coś
zdjecie uzytkownika
byly... - 2015-03-26 11:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasy nie bedzie bo nowy syndyk znow musi dostarczyc jakies papiery info potwierdzone
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-03-26 11:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byly... - 2015-03-26 11:42:45]:
Rozmawiałem dzisiaj z nowym syndykiem i kasa napewno z funduszu będzie tylko z mniej więcej tygodniowym poślizgiem, nie będzie przed świętami tylko z tydzień po świętach a dlatego bo musi on jechać do Torunia i podpisać jakieś oświadczenie że teraz on zajmuje się tą sprawą, papiery też są kompletne nic nie musi dostarczać tylko potrzebny jest podpis nowego syndyka pod tym wnioskiem.
Mówił że jak wpłyną te pieniądze to będzie składał kolejny wniosek o odprawy,
wypłatę odpraw przewiduje na maj
zdjecie uzytkownika
byly... - 2015-03-26 11:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a mi pani z funduszu mowiła co innego wiec ktos cos kreci
zdjecie uzytkownika
byly... - 2015-03-26 12:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z wypłatami za luty i marzec
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-03-26 12:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byly... - 2015-03-26 11:59:58]:
Też z nią rozmawiałem, mi powiedziała że musi on złożyć papier w postaci oświadczenia że teraz on zajmuje się sprawą upadłości tej firmy i podpisać się pod złożonym wnioskiem.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-03-26 12:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byly... - 2015-03-26 12:06:14]:
Wypłaty za luty i marzec ma zacząć spłacać jak będzie miał kasę z sprzedaży składów, mówił że w najbliższym czasie ma sprzedać kilka składów ale jest to kropla w morzu, na uregulowanie naszych wypłat potrzebuje ok 800tys zł.
Mówił że napewno to ureguluje ale może to potrwać do 3 miesięcy zależy od tempa sprzedaży składów.
zdjecie uzytkownika
divkomp - 2015-03-26 12:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A posiadacie numer do tego syndyka?
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-03-26 13:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byly... - 2015-03-26 11:59:58]:
A co Tobie powiedziała, że tak zapytam z ciekawości?
zdjecie uzytkownika
k2 - 2015-03-26 18:37:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlaczego nastąpiła zmiana syndyka???
a ktoś odbiera składy po zakończonym okresie wypowiedzenia czy co się dzieje?
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-03-26 19:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k2 - 2015-03-26 18:37:09]:
Widocznie poprzedniemu syndykowi zależało tylko na kasie wyprzedał co się dało zabrał kase i poszedł w ch**uj, z tym jak rozmawiałem przez telefon to słychać że jest młodszy i więcej udzieli ci informacji, tamten to chyba tylko do emerytury dorabiał.
Dzwoniłem wczoraj na Betonową 1 i dowiedziałem się że nikt nie przyjedzie odebrać składu, masz napisać oświadczenie co znajduje się na składzie(musisz uwzględnić wszystko nawet miotły,płyn do podłóg nawet papier toaletowy) i to oświadczenie razem z kompem,drukarką,telefonem,kasą fiskalną i resztą pieniędzy co masz w kasie wysłać pocztą na Betonową.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-03-26 19:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
... ja wysłałem dwie oferty kupna składu obie zostały olane - standard nikt nie raczył nic powiedzieć nawet pocałuj mnie w D... , to jak ma sprzedać te składy jak on ich nie sprzedaje niedługo nie bedzie czego sprzedawać bo to co zostało zostanie rozkradzione i zniszczeje zarośnie chwastem, a ja powaznie chciałem kupić wagę i kontener reszta mi nie potrzebna tylko nie za 16 tyś + VAT bo tyle to nie jest warte
zdjecie uzytkownika
k2 - 2015-03-26 20:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abc - 2015-03-26 19:25:52]:
a skąd mam mieć kasę na wysyłkę??? żarty chyba
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-03-26 22:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k2 - 2015-03-26 20:43:05]:
No niestety zmartwię Cię to nie są żarty. Chciałeś się dowiedzieć to Ci napisałem, ja sam nie wiem jak się pozbyć tego ch**ujostwa, wymyśliłem że wyśle im to pocztą ale za pobraniem-będą chcieli odebrać swój sprzęt to będą musieli zapłacić co najmniej tyle ile wyniesie koszt przesyłki + na flaszke za fatygę.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/459
Pytania: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/459
zdjecie uzytkownika
k2 - 2015-03-27 06:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale wszystko im wyślesz??? to jakas paranoja???? ja tam olewam sprawę....jak chca sklad niech po niego przyjada i sobie odbiorą...ja po 30 nie mam zamiaru dalej myśleć o nich...oni mieli mnie w dupie nawet zaliczki nie dostałem.......
zdjecie uzytkownika
Lazzar - 2015-03-27 11:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy tez od was syndyk nie odprowadzil ubezpieczenia chodze do lekarza i caly czas podpisuje oświadczenie coś zamierzają z tym zrobic w innym wypadku bede musial iść do PiP. Kasy nie widac a w lutym sprzedalem wegla za ok 40 tys zlotych wiec gdzie te pieniadze poszyly zeby na pensje nie było a według prawa syndyk nie zwalniajac cie powinien ci wyplacic kase w terminie. W innym wypadku odrazu powinien zwalniac widze ze kolejne obiecanki dali i teraz maja ludzi w dup
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie mm group
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy mm group?
Zadaj pytanie