Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo mm group

Opinie o mm group

Pracowałeś w firmie mm group i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
syndyk - 2015-06-19 22:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [........ - 2015-06-18 22:19:09]:
jak wrócę z radomia
zdjecie uzytkownika
k22 - 2015-06-22 09:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy będą wyrównania odpraw ktoś wie
zdjecie uzytkownika
syndyk - 2015-06-22 11:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k22 - 2015-06-22 09:10:33]:
wyrównać to sobie możesz grzywkę u fryzjera
zdjecie uzytkownika
k22 - 2015-06-22 14:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
musza być bo fundusz wypłacił całosc
zdjecie uzytkownika
to właśnie - 2015-06-22 20:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To raczej jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] blada wam powiem nie chcem więcej w takiej firmie pracować hoć znowu pracuje prawie tran............ to też hłam jakich mało powaga a mialo być normalnie :)
zdjecie uzytkownika
były.... - 2015-06-25 22:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzis dostalem odprawe nawet jestem w szoku
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-06-26 10:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile dostałes odprawy , jedna wypłate czy mniej ???
zdjecie uzytkownika
byly..... - 2015-06-26 22:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to wazne ile wazne ze wreszczie dostałem chyba jako ostatni
zdjecie uzytkownika
kde - 2015-07-01 10:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byly..... - 2015-06-26 22:28:35]:
dostał pewnie tyle co wszyscy i kozaczy
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-07-01 20:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile dostaliście kasy z pitów?
zdjecie uzytkownika
1337 - 2015-07-02 00:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja 280
zdjecie uzytkownika
Franek - 2015-07-02 20:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja 80 zl i na poczet mandatów poszło he :) maskara piotr też tak chcem mieć na imie brzmi poważnie !!
zdjecie uzytkownika
do tomks - 2015-07-05 22:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu do sprzedania?
zdjecie uzytkownika
zaintetesowany - 2015-07-07 13:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A za ile
zdjecie uzytkownika
Tomasz Adamski - 2015-07-07 14:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zaintetesowany - 2015-07-07 13:03:01]:
(usunięte przez administratora) zapytaj za ile.
zdjecie uzytkownika
k2 - 2015-07-08 17:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy dostali odprawy
zdjecie uzytkownika
Łosiek - 2015-07-09 15:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Justina wiesz co to jest adres IP ? pewnie nie, a bardzo łatwo go namierzyć :-) Twój samsung s5 mini daje taką możliwość. Przestań już tą zabawę w kotka i myszkę. Jak masz coś do Tomka to mu to napisz a nie wymyślasz jakieś głupie gierki. Papatki!
zdjecie uzytkownika
w - 2015-07-14 17:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mój gps mówi że rozkradliście majątek marcina w. dzieki bogu państwo zapłaci odszkodowanie :) pozdrowak
zdjecie uzytkownika
1337 - 2015-07-16 23:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w, Skąd masz takie info? Myślę, że to wszystko ustawione bo komuś firma nie pasowała a ciągle nic konkretnego na niego nie mają bo wyroku nie było (po za tym że odsiaduje jakieś zawiasy).
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-23 01:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
waru - 2015-07-23 01:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze tak jest że ktoś krótko popracuje albo nie daje sobie rady i się zwalnia, a później tylko narzeka na pracę i psujee reputację. Nie można powiedzieć, że jest to idealna praca, no ale źle w tej firmie na pewno nie jest, a wymyślanie jakiś rzeczy na tą firmę jest co najmniej nieodpowiednie. Firma zła nie jest.
zdjecie uzytkownika
waru - 2015-07-23 01:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze tak jest że ktoś krótko popracuje albo nie daje sobie rady i się zwalnia, a później tylko narzeka na pracę i psujee reputację. Nie można powiedzieć, że jest to idealna praca, no ale źle w tej firmie na pewno nie jest, a wymyślanie jakiś rzeczy na tą firmę jest co najmniej nieodpowiednie. Firma zła nie jest.
zdjecie uzytkownika
waru - 2015-07-23 01:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze tak jest że ktoś krótko popracuje albo nie daje sobie rady i się zwalnia, a później tylko narzeka na pracę i psujee reputację. Nie można powiedzieć, że jest to idealna praca, no ale źle w tej firmie na pewno nie jest, a wymyślanie jakiś rzeczy na tą firmę jest co najmniej nieodpowiednie. Firma zła nie jest.
zdjecie uzytkownika
jerzy - 2015-07-29 05:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [waru - 2015-07-23 01:06:08]:
jak mozna nie dawac sobie rady w takiej pracy?co tam jest takiego stersujacego, smiechu warte...
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-22 15:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
blair - 2015-08-22 15:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałem już co się dzieje w wielu takich firmach , w których pracowałem i jak łatwo doprowadzić do problemów firmy. Tutaj jednak wyraźnie widać , że do tego bardzo daleko. Ludzie którzy przychodza do mm group i ciągle narzekają, mają problemy po prostu się zwalnia, a oni potem wymyślają jakieś niestworzone historie
zdjecie uzytkownika
ww pasat - 2015-08-27 07:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej co tam ze składami ktoś coś wie jak świadectwa z gg mm czy jeszcze tam pracujemy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie mm group

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy mm group?
Zadaj pytanie
alert