Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: mm group

zdjecie uzytkownika
koko - 2014-07-23 12:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kórnik od rana też ma dostawy narazie kostka i eko
zdjecie uzytkownika
zsrr - 2014-07-23 12:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
według teddiego bedzie wegiel hehe ale cos w tym jest bo ruscy potrzebuja hajs na wojsko :D
zdjecie uzytkownika
hhhhh - 2014-07-23 13:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wypłaty kiedy będą?
zdjecie uzytkownika
teeddii - 2014-07-23 13:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hhhhhhh jakie wypłaty? juz były 10tego jak sie nie załapałeś to teraz dopiero 10 sierpnia beda moze sie załapiesz a jak nie to peszek..
zdjecie uzytkownika
ggg - 2014-07-23 14:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak pojechały dostawy do poznania jak poznań jest zamknięty
zdjecie uzytkownika
czik - 2014-07-23 15:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kurnik też nie dostał dostaw , ktos tu sciemnia, dzwonilismy !
zdjecie uzytkownika
mw - 2014-07-23 15:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten cały biurowiec nic nie robi tylko ściemnia i tyle aby wypłat nie płacić i dawać nadzieje które są nie realne spadam z tej firmy fikcja i dno matacze
zdjecie uzytkownika
zdjecie uzytkownika
dk - 2014-07-23 16:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie chyba koniec złudzeń firma padnie bardzo szybko ciekawe czy do 10 wytrzymają albo 9 zadzwoni monitoring i powiedzą nara :D
zdjecie uzytkownika
... - 2014-07-23 16:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dk - 2014-07-23 16:51:42]:
jesteś totalnym imbecylem i kretynem. pier..lisz głupoty niczym nie potwierdzone. zadymiarzu. Rada uciekaj na drzewo bo małpa dzieci szuka...
zdjecie uzytkownika
diament - 2014-07-23 17:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
.. jeszcze ja, jedno słówko tylko: a widzieliście nowom stronke w internecie www.skladywegla.pl ??
zdjecie uzytkownika
Heis - 2014-07-23 17:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [diament - 2014-07-23 17:08:56]:
Co z nią?
zdjecie uzytkownika
teeddii - 2014-07-23 17:37:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Info z ostatniej chwili dzisiaj o 19 ma być dostawa miału w Pile wkoncu firma ruszyła jupi :)
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-07-23 17:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta ruszyła po H.JU fest yhyhyhyhy
zdjecie uzytkownika
teeddii - 2014-07-23 17:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadz do Piły i sam sie przekonasz ze ma dzisiaj dostawe
zdjecie uzytkownika
hgfd - 2014-07-23 17:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty klepiesz za bzdury mam kontakt z piła i tam żadna dostawa nie przyjedzie
zdjecie uzytkownika
były kierownik - 2014-07-23 17:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie ta firma jest już skończona ,myślicie że Państwo ,policja czy CBŚ dopuszczą ich do sprzedaży węgla odp NIE ! a wypłaty za lipiec nie bedzie bo z czego i nie piszcze pierduł że dostawy jadą żal.pl kto ma szanse załapać gdzie indzie to nie się zwalnia bo tu przyszłości nie ma
zdjecie uzytkownika
teeddii - 2014-07-23 17:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadz do Piły i sie zapytaj zobaczysz ze ma przyjechac i do Stęszewa też ma przyjechac jutro wiem to z dobrego źrodła:P sam M.W mi dzwonił
zdjecie uzytkownika
UP - 2014-07-23 17:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopie jakie dostawy ,dostawy to ty możesz mieć ale dokumentów do wypowiedzenia umowy ,chłopie
zdjecie uzytkownika
UP - 2014-07-23 17:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak M.W. siedzi ku...jego mać
zdjecie uzytkownika
dzon - 2014-07-23 20:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10-tego wszystko się okaże ,wk.rrrwie sie strasznie jak $ nie będzie
zdjecie uzytkownika
admin - 2014-07-23 22:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet jak będziesz miał dostawy to czym to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wywieziesz
zdjecie uzytkownika
ggv - 2014-07-23 22:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam się na razie nie przejmuje... Na razie nie mam tylko ładowarki reszta jest, łącznie z węglem oprócz o. G. Wypłatę normalnie miałem terminowo i mam nadzieję że teraz też będzie. Jeśli nie to coś będzie trzeba myśleć.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-06
Żródło: infopraca.pl
Katowice
(śląskie)
Firma Adriano Castellani poszukuje kandydata na stanowisko sprzedawcy na wyspie handlowej w C H. Silesia City Center w Katowicach. Opis stanowiska pracy: Poszukujemy komunikatywnej i otwartej osoby na stanowisko sprzedawcy na wyspie handlowej z...
zdjecie uzytkownika
zając - 2014-07-23 22:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeciez ta firma to banda oszustow
zdjecie uzytkownika
dzon - 2014-07-24 05:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [admin - 2014-07-23 22:13:04]:
taczką haha
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie mm group
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x