Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: mm group

zdjecie uzytkownika
bodge - 2015-03-03 22:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś dostałem PIT11 i rozwiązanie umowy o pracę z zach. 2 tyg.okresu wypowiedzenia który upłynie 07.03.2015 a z dniem doręczenia udziela mi się urlopu wypocz. w ilości 12 dni.Przecież okres wypowiedzenia upłynie dopiero 2 tyg.od kończa tego tygodnia..też podobne pisma dostaliście.? Ja jeszcze jutro idę do pracy i dopiero na urlop..Nie wiem tylko czy w odsyłanym piśmie dać adnotację o prawidłowym terminie upłynięcia terminu wypowiedz..Jak wy to robicie..???
zdjecie uzytkownika
bodge - 2015-03-03 22:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś dostałem PIT11 i rozwiązanie umowy o pracę z zach. 2 tyg.okresu wypowiedzenia który upłynie 07.03.2015 a z dniem doręczenia udziela mi się urlopu wypocz. w ilości 12 dni.Przecież okres wypowiedzenia upłynie dopiero 2 tyg.od kończa tego tygodnia..też podobne pisma dostaliście.? Ja jeszcze jutro idę do pracy i dopiero na urlop..Nie wiem tylko czy w odsyłanym piśmie dać adnotację o prawidłowym terminie upłynięcia terminu wypowiedz..Jak wy to robicie..???
zdjecie uzytkownika
bodge - 2015-03-03 22:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś dostałem PIT11 i rozwiązanie umowy o pracę z zach. 2 tyg.okresu wypowiedzenia który upłynie 07.03.2015 a z dniem doręczenia udziela mi się urlopu wypocz. w ilości 12 dni.Przecież okres wypowiedzenia upłynie dopiero 2 tyg.od kończa tego tygodnia..też podobne pisma dostaliście.? Ja jeszcze jutro idę do pracy i dopiero na urlop..Nie wiem tylko czy w odsyłanym piśmie dać adnotację o prawidłowym terminie upłynięcia terminu wypowiedz..Jak wy to robicie..???
zdjecie uzytkownika
bodge - 2015-03-03 22:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś dostałem PIT11 i rozwiązanie umowy o pracę z zach. 2 tyg.okresu wypowiedzenia który upłynie 07.03.2015 a z dniem doręczenia udziela mi się urlopu wypocz. w ilości 12 dni.Przecież okres wypowiedzenia upłynie dopiero 2 tyg.od kończa tego tygodnia..też podobne pisma dostaliście.? Ja jeszcze jutro idę do pracy i dopiero na urlop..Nie wiem tylko czy w odsyłanym piśmie dać adnotację o prawidłowym terminie upłynięcia terminu wypowiedz..Jak wy to robicie..???
zdjecie uzytkownika
pasat - 2015-03-04 06:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ,czy już ktoś rozliczał się z przelewów bankowych i jak to wygląda napisze ktoś będę wdzięczny pozdrawiam DOLNY ŚLĄSK
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2015-03-04 10:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie podpisujcie wypowiedzeń. Uciekajcie na chorobowe. Rozmawiałem z prawnikiem i powiedział że okres wypowiedzenia czyli w naszym przypadku jest liczony od chwili dostarczenie a nie tak jak oni sobie napisali. Na chorobowe bo inaczej nie odzyskamy wynagrodzeń a w chwili pójścia na chorobowe jesteśmy cały czas pracownikami firmy a w chwili podpisania wypowiedzenia to tak jak byśmy nie byli już pracownikami a wtedy ciężko będzie odzyskać wynagrodzenia zaległe.
zdjecie uzytkownika
byly - 2015-03-04 10:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do lecha kościńskiego jest wolny etat w tranzbudzie stanowisko kierownik składu osowa góra tak dobrze lizałeś im dupę że powinni cię zatrudnić przedzwoń do nich przypomnij się o swoim marnym istnieniu a nie zabierasz tlen reszcie pracownikom na białych błotach
zdjecie uzytkownika
k2 - 2015-03-04 10:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dawid - 2015-03-04 10:37:35]:
jakimi byłyby pracownikami? co ty bredzisz????
w moim przypadku do dnia 31.03.2015 roku jestem pracownikiem sw.pl. i żaden wypowiedzenie tego nie zmienia. (jestem pracownikiem w firmie w której jest ogłoszona upadłość i likwidacja)
a kasę za marzec to pewnie i tak nie dostaniemy bo syndyk jest chujem i twierdzi ze nie ma kasy i nie ma z czego wypłacić...
jak mu się uda to wypłaci nam za luty ale penie nie całość...tak mi powiedział!!!!

zdjecie uzytkownika
k2 - 2015-03-04 10:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dawid - 2015-03-04 10:37:35]:
jakimi byłyby pracownikami? co ty bredzisz????
w moim przypadku do dnia 31.03.2015 roku jestem pracownikiem sw.pl. i żaden wypowiedzenie tego nie zmienia. (jestem pracownikiem w firmie w której jest ogłoszona upadłość i likwidacja)
a kasę za marzec to pewnie i tak nie dostaniemy bo syndyk jest chujem i twierdzi ze nie ma kasy i nie ma z czego wypłacić...
jak mu się uda to wypłaci nam za luty ale penie nie całość...tak mi powiedział!!!!

zdjecie uzytkownika
jeden - 2015-03-04 11:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Syndyk złożył do FGŚP dokumenty o wypłatę wynagrodzeń dla prawie 200 osób, ale w związku z tym iż były one nie kompletne wróciły one do biura syndyka w celu korekty i uzupełnienia z czym pracownicy syndyka wcale się nie śpieszą.
Co do Kościńskiego potwierdzam jest to człowiek fałszywy jak pies sąsiada myślał że nikt się nie dowie o jego przekrętach....dobra bo mógłbym czasami za dużo napisać
zdjecie uzytkownika
k2 - 2015-03-04 11:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jeden - 2015-03-04 11:24:49]:
tak i do 20 syndyk ma czas na uzupełnienie dokumentacji
zdjecie uzytkownika
pingwin-nadchodzi - 2015-03-04 11:32:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koscinski to największy de.bi.l jakiego znam . Gorszy niż dz.iwk.a .
Mam nadzieje ze kiedys karta sie odwróci i lizodup dostanie za swoje.
Zaklamany fałszywy a w oczy wielki kolega a dupe rąbal .

Ch.uj Ci w dupe Lechu !!!
zdjecie uzytkownika
jeden - 2015-03-04 11:35:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k2 - 2015-03-04 11:29:11]:
tak ale póki nie uzupełni (a nie prędko to zrobi) to nie dostaniemy kasy z funduszu, a 10 kolego jest już we wtorek, i nadal się łudzicie że 10 dostaniecie kasę
zdjecie uzytkownika
k2 - 2015-03-04 11:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale on ma czas do 20 jak nie złoży kompletnych to wtedy możemy składać indywidualnie...
zdjecie uzytkownika
k2 - 2015-03-04 11:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jeden - 2015-03-04 11:35:23]:
ja tam myślę że za luty "coś" wypłaci gorzej będzie z marcem...
zdjecie uzytkownika
jeden - 2015-03-04 12:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k2 - 2015-03-04 11:45:15]:
kolego jeśli ja się nie mylę,a mam nadzieję że nie, to 20 zawsze jest 10 dni po 10 a ponoć syndyk zapewniał że 10 na pewno kasa będzie
zdjecie uzytkownika
k2 - 2015-03-04 12:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOLEGO MYLISZ POJĘCIA. DO 10 TO SYNDYK MA NAW WYPŁACIĆ WYNAGRODZENIA ZA LUTY.
A DO 20 TO MA CZAS ABY ZŁOŻYĆ KOMPLETNE WNIOSKI DO FGŚP...a fgśp wypłaci za grudzień i styczeń...
zdjecie uzytkownika
Mała - 2015-03-04 13:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam muj moż tesz czeka z pitem 11 i nafal niema zy MM i GG i zobaczymy co dalej bo rozliczyc sie nie mozemy bo nie mamy całego zeznamnia
zdjecie uzytkownika
jeden - 2015-03-04 14:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mała - 2015-03-04 13:58:39]:
Uff, ach ta poprawna polszczyzna, aż w oczy szczypie, moje gratulacje(czytaj kondolencje)haha
zdjecie uzytkownika
ull - 2015-03-04 14:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest klient na wszystkie składy, nie martwcie sie o wypłaty
zdjecie uzytkownika
jeden - 2015-03-04 14:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ull - 2015-03-04 14:40:51]:
kim ty jesteś, i jakim prawem rozsiewasz wrogą propagandę, pewnie masz dupku niezły ubaw z tego
zdjecie uzytkownika
k2 - 2015-03-04 15:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ull - 2015-03-04 14:40:51]:
ja nie wiem po co udzielasz się na tym forum!!! jak nie wiesz czemu ono służy!!!!jak masz wypisywać brednie to radzę to nie wchodzić i nie komentować!!!!!
zdjecie uzytkownika
666 - 2015-03-04 15:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ktoś ostatnio pisał że dziś ma być sprawa o ustalenie kuratora dla mm work, wiadomo może już coś czy został już ustalony? ??
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/459
Pytania: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/459
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-04 15:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ull - 2015-03-04 14:40:51]:
Jasne klient hm... ciekawe kto chce kupić wszystkie składy węgla.
zdjecie uzytkownika
jeden - 2015-03-04 16:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie tym klientem jest jednoręki bandyta,widać dorobił się już na tyle jako agent ubezpieczeniowy w Generali
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie mm group
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy mm group?
Zadaj pytanie