Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: mm group

zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-04-14 12:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k2 - 2015-04-14 07:54:35]:
z tego co pamiętam to ktoś za mnie go odbierał i na 99% był to polecony
zdjecie uzytkownika
k2 - 2015-04-14 12:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja dzisiaj rozmawiałem z pracownicą p.Wilk, i dowiedziałem sie od nich iż syndyk w piątek był w funduszu i czekamy teraz na przelew z funduszu. przelew ma być na konto syndyka a ten dalej rozdysponuje środki miedzy pracowników. czekają też na podpisane listy płac za marzec aby wypłacić wynagrodzenie...powiedziała że kasa z funduszu będzie ok 1,5-2 tyg,..,,
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-04-14 13:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie bez agresji, każdy z nas jest w tak samo ciemnej d*pie. Każdy stara się podać jakiekolwiek informacje, żeby każdy z nas zobaczył to światełko w tunelu
zdjecie uzytkownika
lmcvkv - 2015-04-14 17:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie listy obecności o czym ty gadasz człowieku masakra pieprzone sw.pl a może powiem coś więcej który z was miał podpisany weksel tzw.
zdjecie uzytkownika
kris - 2015-04-14 17:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy kierownicy podpisywali:(
zdjecie uzytkownika
k2 - 2015-04-14 19:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lmcvkv - 2015-04-14 17:28:45]:
a gdzie przeczytałeś listy obecności??????????????????????????//
WYRAŹNIE NAPISAŁEM LISTY PŁAC, NA PODSTAWIE KTÓRYM ROBIONE SĄ PRZELEWY Z WYNAGRODZENIEM..,
zdjecie uzytkownika
divkomp - 2015-04-14 23:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wszystko to jest śmieszne.
Jak długo można czekać za naszymi wypłatami. Jednym słowem mają nas głęboko....
zdjecie uzytkownika
1337 - 2015-04-14 23:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie kontakt do tego syndyka ? Ktoś na białych błotach siedzi ?
zdjecie uzytkownika
k2 - 2015-04-15 09:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1337 - 2015-04-14 23:31:29]:
jeszcze do końca kwietnia na betonowej siedzi i kadrowa i księgowa. nr do syndyka(tego nowego) też posiadam...
zaraz podam
zdjecie uzytkownika
k2 - 2015-04-15 09:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja powiem tyle,że przynajmniej ten syndyk łaski nie robi i jak ma kasę to wypłaca.
ja od tego leszcza FRANZA nie dostałem ani złotówki bo stwierdził że jak byłem w miesiącu lutym 2 tyg na zwolnieniu to nie poniosłem kosztów, i pomimo że reszta dostała zaliczki(śmieszne kwoty) to ja nie dostałem ani grosza. do tego zadzwoniłem powiedzialem co i jak i kasa jest na koncie. przynajmniej za luty,.,.,.
zdjecie uzytkownika
mati - 2015-04-15 13:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mi przysłali z sądu ze nie ma szans na świadectwa z mm work
zdjecie uzytkownika
k2 - 2015-04-15 14:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja właśnie dostałem kase za marzec
zdjecie uzytkownika
wlp - 2015-04-15 15:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
urwali 100 zł za marzec? tez tak macie?
zdjecie uzytkownika
k2 - 2015-04-15 15:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ile powinno być to ci powien czy urwali?
zdjecie uzytkownika
Gg - 2015-04-15 16:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To teraz do konca miesiąca wypłaty z funduszu za grudzien i styczeń, a w maju odprawa tak?
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-04-15 16:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o również otrzymałem wynagrodzenie za marzec ;) nareszcie coś się ruszyło, nie ma szans na odzyskanie świadectw -.- jakby sąd nie mógł ich wystawić. Mój kraj taki piękny...
zdjecie uzytkownika
k3 - 2015-04-16 10:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie coś więcej o wyroku sądu w sprawie mm
dlaczego nie ma szans na odzyskanie świadectw?


zdjecie uzytkownika
mati - 2015-04-16 12:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k3 - 2015-04-16 10:25:46]:
bo nie ma kogo scigac o świadectwa brak dokumentów i wogole
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-04-16 12:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za(usunięte przez administratora). czyli tak naprawdę pracowałem, ale nie pracowałem no fajnie fajnie
zdjecie uzytkownika
świadectwa - 2015-04-16 13:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak to jest ale nie którzy powygrywali sprawy i ok sam się nie starałem
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-04-16 14:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co mi wiadomo nawet jak ktoś wygrał sprawę to nie ma od kogo wyegzekwoawać tego świadectwa. I błędne koło się zamyka...
zdjecie uzytkownika
Grześ - 2015-04-16 21:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Andrzej - 2015-04-16 14:08:25]:
co wy ( usunięte przez administratora ) ja wygrałem sprawę mam świadectwo teraz złożyłem do komornika o ściągnięcie należności, jeśli ktoś z was też wygrał sprawę to wie kto komu i na jakich warunkach był użyczony jako pracownik, a tak na marginesie sto procent udziałów w jednej agencji przejęła z całym inwentarzem firma GEKKO Group
zdjecie uzytkownika
k2 - 2015-04-16 21:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Grześ - 2015-04-16 21:05:56]:
podpowiedz co zrobić aby odzyskac świadectwa? złożyć sprawe w sądzie w bydgoszczu? trzeba stawiać się na rozprawy?

Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/459
Pytania: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/459
zdjecie uzytkownika
Grześ - 2015-04-16 21:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k2 - 2015-04-16 21:20:23]:
Składasz dokumenty na druku sądowym właściwym dla twojego miejsca zamieszkania, nie musisz do B-szczy chyba że jest to twój sąd pracy, ja nie byłem w sądzie bo szwagra brat jest prawnikiem i on mnie reprezentował, a najciekawsze jest to że świadectwa z obu agencji mam podpisane przez składywęgla
zdjecie uzytkownika
k2 - 2015-04-17 06:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Grześ - 2015-04-16 21:27:15]:
czyli to musi być sąd pracy? a dokumenty jakieś będą potrzebne?umowy? wydruki z konta? długo to trwało?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie mm group
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy mm group?
Zadaj pytanie