Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: mm group

zdjecie uzytkownika
kier - 2014-10-27 16:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tu taka cisza?????????pany
zdjecie uzytkownika
cisza - 2014-10-27 19:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cisza głucha noc peja
zdjecie uzytkownika
Laos - 2014-10-28 09:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cała sprawa mm group strasznie długo rozwleka się w czasie. Wydaje mi się, że w normalnej sytuacji powinno to zostać dużo szybciej załatwione. Firma kojarzyła się z dobrą organizacją i w miarę normalnymi warunkami pracy, a teraz niestety jest sama kiszka. Ciekaw jestem co będzie z mm po wypłatach dla pracowników i rozwiązaniu całej tej sytuacji.
zdjecie uzytkownika
nnnnn - 2014-10-28 10:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma ktoś z już ni pracujących od piątku jakieś info na temat świadectw pracy oraz przejmowania składów przez dział kontroli??????
zdjecie uzytkownika
lalek - 2014-10-28 11:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wiecie,że przez dwa miesiące firma składywęgla.pl sp. z o.o. nie wpłaca pieniędzy do PZU , mimo potrąceń z wypłat.
Czyli jest to oszustwo i okradanie , pozostawiając nas w sytuacji bardzo niebezpiecznej.
Podobno ktoś już dzwonił do tvn i gazety bydgoskiej.
zdjecie uzytkownika
bbbbbb - 2014-10-28 12:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja już wiedziałem o tym dziesiątego października.
Czekam co z tym zrobią.
zdjecie uzytkownika
Lechu - 2014-10-28 14:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wypożyczyłem sw dwie przyczepy pod kontenery biurowe na składy węgla. Umowa skończyła się 2 tygodnie temu, co robić? Jak wejść na skład? Zabierać przyczepy z kontenerami, ponieważ są nie zdjęte?
zdjecie uzytkownika
look - 2014-10-28 18:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u mnie nadal cisza.nikt nie dzwoni, nie chce skladu... co prawda maja na to tydzien,wiec jeszcze czekam...
zdjecie uzytkownika
jeden - 2014-10-28 21:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie o jakich należnościach wy mówicie poczytajcie sobie art. z dn. 14.10, a tam jest jasno opisane
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2014-10-29 08:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy dostał już ktoś świadectwo pracy od tych drugich złodziei z MM Work z Torunia?
zdjecie uzytkownika
pan - 2014-10-29 08:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fb - 2014-10-25 14:42:18]:
witam,zkąd wiesz że wysyłają te świadectwa pracy od 25-tego? dzwoniłeś tam? może masz jakiś numer do tych bandytów...
zdjecie uzytkownika
dldld - 2014-10-29 09:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Przejęto od kogoś skład? Mają czas przecież tylko do piątku.
Może wie ktoś co w przypadku gdy nie przyjadą w wymaganym , 7 - dniowym terminie?
A jakieś info o świadectwach z sw.pl, mm i gg work?
zdjecie uzytkownika
... - 2014-10-29 10:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dostałem świadectwo z torunia-umowę wypowiedziałem z winy pracodawcy w sierpniu. wysłałem na e-maila informację, że wypowiadam umowę o pracę i umowę o odpowiedzialności materialnej w związku z tym, że odłączono mi min. prąd (dnia następnego był u mnie DK ). prezes placu dał mi termin na opuszczenie placu w związku z brakiem płatności. Wysyłał ponaglenia i pismo przed procesowe. Wypowiedział sw umowę. Skład z dniem 31 sierpnia przestał istnieć.
zdjecie uzytkownika
Były kierownik - 2014-10-29 18:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja już pracę w tej firmie zakończyłem w lipcu i jestem zadowolony że tak zrobiłem ,pewnie jak bym do dziś siedział na tym składzie to nie zobaczył bym ani grosza na koncie ,banda zło***ei
zdjecie uzytkownika
madry - 2014-10-30 06:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie mam nowosci z sw.pl,
przesyłają na emaila, nowe umowy do podpisu na rok.
juz kilka oso podpisalo, a u was jak?
zdjecie uzytkownika
, - 2014-10-30 08:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez podpisalem .
zdjecie uzytkownika
obi - 2014-10-30 08:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi umowe na okres jednego roku przesłali 24 pażdziernika podpisałem i pracuje dalej a co będzie czas pokaże :-)
zdjecie uzytkownika
llllllllll - 2014-10-30 10:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O nie znowu centrala pisze o umowach.Propaganda. Możecie dac umowy i na 20 lat i co z tego jak w każdej chwili można je wypowiedzieć.
A jak u nas?
95% pracowników od piątku nie pracuje , to u nas.
Jak do jutra nie dacie świadectw pracy sprawy idą do sądu. Sąd może ukarać za brak wystawienia świadectw pracy grzywną nawet do 30 tys zł.Pomnóżcie to przez liczbę pracowników. Tak więc powodzenia.
Jutro też mija termin odbioru składów...........
Tak więc zamiast wypisywać pierdoły na forum weźcie się do roboty i wywiążcie się ze wszystkich zobowiązań wobec oszukanych pracowników.

Ps. A co z naszymi wyplatami, które miały być 27?
zdjecie uzytkownika
? - 2014-10-30 10:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [madry - 2014-10-30 06:46:10]:
Wiem z samego źródła, że jesteście w czarnej....
Praktycznie tylko kilku zdesperowanych kierowników podpisało te mowy. Mało tego nawet mało kto z pracowników biura czy działu kontroli to zrobił.
zdjecie uzytkownika
pan - 2014-10-30 12:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [... - 2014-10-29 10:22:28]:
Witam,od kiedy do kiedy miałeś to świadectwo z Torunia? i kiedy dostałeś? ja czekam na to i nic a dodzwonić się też tam nie idzie...
zdjecie uzytkownika
... - 2014-10-30 13:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pan - 2014-10-30 12:15:48]:
ŚWIADECTWO ZA OKRES OD 5 MAJA DO 31 SIERPNIA. DOSTAŁEM OK. 2 TYG TEMU.ALE KASY NIMA
zdjecie uzytkownika
wwww - 2014-10-30 13:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dali te umowy na rok zeby was uciszyc czemu nie wszystkim dali tyko wybrani nie dziwi to was
zdjecie uzytkownika
pan - 2014-10-30 15:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [... - 2014-10-30 13:36:30]:
ja miałem od 5 maja do 3 listopada 2014 i nic (usunięte przez administratora)jeszcze niewysłały,niewiem może czekają do końca tej umowy
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-10-30 17:25:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez sensu tutaj narzekac i sie wyzywac. Zebrac sie do kupy jak mieszkancy Bialych Blot i przyjechac tak samo. Zobaczcie na gazeta.pl jak potrafili sie zebrac i zrobic protest przeciwko tym firmom. Jednak inni potrafia.
zdjecie uzytkownika
madry - 2014-10-30 18:10:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [? - 2014-10-30 10:34:23]:
słychaj koleś...jak nie masz ochoty podpisywac umów to nie podpisuj!!!! ale wara ci od tego co ja robię!!!!!!!!!!!!!!1
nie chcesz nie pracuj, nie wiem tylko po co wchodzisz na to forum i sie wypowiadasz
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie mm group
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x