Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: mm group

zdjecie uzytkownika
kier - 2015-01-29 19:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na dzień dzisiejszy chciałaby się zainteresować naszą sprawą "Interwencja" tylko trzeba im dostarczyć dowodów :)
zdjecie uzytkownika
madry - 2015-01-29 20:10:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ae jakie dowody?? A to ze niema kasy to nie dowód?? To ze nie ma świadectw??
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2015-01-29 20:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kier - 2015-01-29 19:49:35]:
Jestem za, ktoś wkońcu powinien dobrać się im do du..py
Wiesz o jakie dowody konkretnie chodzi? bo to że niema kasy, świadectw itd.
to jest oczywiste, potrzeba coś na papierze?
zdjecie uzytkownika
kier - 2015-01-29 21:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy możemy sobie pomóc... Mogę podać po jakimś kontakcie kto by tą sprawę prowadził ja jeszcze pracowałem za czasów GG i MM. A oni potrzebują filmików, dokumentów(maili itp.) coś w tym stylu udało mi się poszukać w sieci taką podobną sytuację. https://www [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=fU3aEq8xdcg
zdjecie uzytkownika
gregor - 2015-01-29 21:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sami sobie uzbierajcie ze sprzedaży węgla na wypłate ;] Myślenie nie boli a swoja droga to składy nawet składów juz nie moga sprzedawać ... Jutro fury kontrola jedzie oddać do Wawy wiec konczy sie powoli komedia pod tytułem "Składy Węgla" Zamkneli jednego czlowieka i nikt tego nie ogarnal pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
a - 2015-01-30 07:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gregor - 2015-01-29 21:32:41]:
Myślisz ze jak ktoś miał węgiel na składzie to już dawno by go nie pieniędzy??????!!!!! Na moim składzie obecnie jest pół tony mailu i orzechy drobnego....myślisz ze ktoś przyjedzie mi po takie resztki????
zdjecie uzytkownika
buli - 2015-01-30 10:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie jest sławny TVN, który całą sprawę rozdmuchał a teraz ma nas w d...e???
To już nie jest temat???
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-30 10:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buli - 2015-01-30 10:13:34]:
Dokładnie masz racje! Rozpiepszyli składy i ręce umyli.
Niestety w naszym kraju takie mamy środki masowego przekazu.
zdjecie uzytkownika
były ziom - 2015-01-30 11:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz Wam się TVN przypomniał ? a jak w Uwadze pokazywali nagrania to wszyscy się cieszyliście ze ktoś zaczął robić porządek z ta firma. żal mi Was że jeszcze tam siedzicie i wierzycie w te wszystkie bajki jakie Wam opowiadają.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-30 12:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba ty się cieszyłeś z tego bo ja np. nie ;-)
Miłego dnia
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-01-30 12:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy ktos kto jest jeszcze zatrudniony może mi powiedzieć czy normalnie otwiera skład?
pozdro
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-01-30 12:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja proponuję każdemu jebnięcie tego w pi*du. Wypowiedzenie bez zachowania okresu wypowiedzenia z powodu nieterminowego wypłacania wynagrodzenia. A reszty i tak trzeba się będzie ubiegać sądownie bo inaczej do nich się nie dotrze.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-01-30 13:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o może sie zsolidaryzujemy- i zrobimy tak jak pisze Andrzej..od pon składów nie otwieramy i wysyłamy wypowiedzenia....co wy na to???
zdjecie uzytkownika
b - 2015-01-30 17:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam ze sprawami odpraw dla pracowników? Jeśli ktoś pracuje do 2lat (a takim pracownikiem jestem) w dodatku firma zatrudnia ponad 20 osób, stosuje zwolnienia grupowe, albo są to zwolnienia ogólnie z winy pracodawcy to należy się odprawa w wysokości 1 miesięcznego wynagrodzenia tak? Na pewno jeśli będziemy chcieć ją dostać to będzie trzeba załatwiać to przez sąd, ale myślał ktoś o tym?
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-01-30 17:15:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [b - 2015-01-30 17:06:49]:
Tak należy Ci się coś takiego, ale oczywiście musisz się o to sądzić bo kto Ci wypłaci jakiekolwiek pieniądze ;)
zdjecie uzytkownika
B - 2015-01-30 18:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No pewnie inaczej nie ma szans na polubowne załatwienie sprawy... Na razie jeszcze "pracuje" i sprawę mam założoną przeciw agencjom, ale jak tu resztę nas zwolnią to założę kolejną sprawę.. Pewnie nie dostaniemy tego ot tak tylko będzie się to ciągnąć, ale do emerytury mam czas :-P na pewno nie popuszcze ani grosza... A mam takie pytanie, czy jeśli sam zerwe umowe z winy pracodawcy czyli nie wyplacenia juz parokrotnie wynagrodzenia na czas a teraz na razie w ogole to czy też odprawa sie należy?
zdjecie uzytkownika
Wypłaty - 2015-01-30 21:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Pracuję w tej firmie 3 lata od dwóch miesięcy nie ma wypłaty nikt się nie odzywa,dodzwonić się do kogoś czy napisać maila i liczyć na odpisanie graniczy z cudem. Dosłownie jest taki burdel na kółkach,nie wiadomo czy jeszcze ta firma istnieje jak się pozbyć tego wszystkiego co się przejmowało i jest na stanie w navireo. Jak uda mi się zwolnić to jadę do sanatorium bo mam taką depresję że aż osiwiałemJak urzędniki na takie coś pozwalają ja mam się martwić czy dostanę świadectwo pracy,wypłat i inne świadczenia ale to że od 2 miesięcy nie ma człowiek za co żyć to firma ma to w dupię( niech tylko monitoring zadzwoni)nie mogę się doczekać ale i oni nie dzwonią jak są jeszcze jacyś oni.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zła - 2015-01-31 10:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nieroby z pseudobiura w pseudofirmie,jakbyście mieli trochę wolnego czesu to chciałabym abyście wysłali pity w końcu!!!!! a może macie za dużo obowiązków.....ZŁODZIEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kier - 2015-01-31 14:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zła - 2015-01-31 10:15:39]:
wiesz czas na wysłanie pitów mają do końca lutego....chociaż znając życie pewnie nie wyślą...
zdjecie uzytkownika
kier - 2015-01-31 15:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba cos wymyslec!!! nie moze byc tak ze drugi miesiac przechodzilismy do roboty a kasy nie ma!!!!!!
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-01-31 17:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
... a wiecie coś o nowo otwieranych składach na nową firmę składy węgla pl albo składy węgla ? to są też ich firmy? Powstają NOWE na kanwie starych? Jesli ktoś coś wie to piszcie. Pit - ów nie dostaniemy, pracownicy biurowi każą składać pozwy do sądu,i tak prowadzą rozmowy jak by mieli sami te pozwy za mnie pisać OBŁUDA.Pozdrawiam WAS WSZYSTKICH SKŁADOWYCH LUDKÓW :)
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-01-31 18:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez obrazy ale pomysł tej firmy był jeden popatrzcie wojciech waszczeniuk brat jego sklady działają i mnóstwo firm krzaków złdzieje pieprzeni ja w poniedziałek wyworze wszystko co sie da :) dosłownie a stal na złom
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-01-31 18:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez obrazy ale pomysł tej firmy był jeden popatrzcie wojciech waszczeniuk brat jego sklady działają i mnóstwo firm krzaków złdzieje pieprzeni ja w poniedziałek wyworze wszystko co sie da :) dosłownie a stal na złom
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/459
Pytania: rozmowa kwalifikacyjna nagrana 2 tyg temu, byla ona prowdzona przez kobiete ktora zapraszala na nia przez telefon, ja pracy nie dostalam.... czemu nie wiem ocencie sami merytoryke tej rozmowy http://file-share365.com/b4qqcwu/1/459
zdjecie uzytkownika
kier - 2015-01-31 19:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale czy możemy nie dostać pitów??? nie wiem... oni mają czas do końca lutego....ja tam miałem składki odprowadzane bo sprawdzałem w zusie ...wiec czemu mieli by nie dac pita????
zdjecie uzytkownika
Bartolini - 2015-01-31 20:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Wszystkich
Ja jeszcze spokojnie za pitami poczekam do końca lutego, a nóż przyślą,
ja też miałem składki odprowadzane do zusu i również na koniec roku 2014
przyszedł pocztą do mnie wyciąg z OFE z którego ewidentnie wynika że składki
były odprowadzane. Ja na razie do roboty jeszcze chodzę, zadzwoniłem
na Białe Błota i zaliczkę otrzymałem bez problemu powiedzieli że mogę
wziąć tyle co mam w kasie a że miałem 1000zł to wziąłem całego tysiaka
na poczet wypłaty i jak będę miał kolejne utargi to bezproblemu mogę
wypłacić sobie kolejną zaliczkę-tak mi powiedzieli, a że mam jeszcze na składzie
7,5T węgla to na pewno coś sobie jeszcze wypłacę w najbliższym czasie.
A co do wypłat to słyszałem że ostateczne decyzje mają zapaść w najbliższym
nadchodzącym tygodniu.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie mm group
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy mm group?
Zadaj pytanie
x