Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: mm group

zdjecie uzytkownika
Marcin W. - 2014-07-26 09:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10-tego wypłat nie bedzie!!! Dziekuje, dobranoc.
zdjecie uzytkownika
Alek Plusz - 2014-07-26 09:27:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie nie bedzie i tyle a jak wyjdziemy to zamkniemy ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] miłej soboty robole hehe a my jestesmy na wakacjach do 4 wrzesnia
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-07-26 09:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnie 10-tego wyplat nie bedzie bo 10 to niedziela,wiec wyplaty powinny byc 8-go,jak nie bedzie to trzeba cos zrobic
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-07-26 10:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
8-ego to nie ma szans, jak ma być i jak będzie to 11-ego
zdjecie uzytkownika
ŚWIEBODZICE - 2014-07-26 11:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koledzy szefostwo siedzi biuro jest niedecyzyjne ryscy czekają na kasę za węgiel, nowa władza jakby powstała to na spalonym gruncie nikt z nimi rozmawiał nie będzie ani leasing ani ruscy. Pan M był nastawiony na zyski do własnej kieszeni a wy zawijajcie się na chatę bo przy pustych boksach nawet na wypłatę sobie nie odbierzecie.kto wam z pustego firmowego konta kasę wypłaci.Od samego początku mówiłem, że to wielki przekręt i pranie to nie chcieliście wierzyć i nie chcecie wierzyć nadal. Pozdrawiam Ircia
zdjecie uzytkownika
askd - 2014-07-26 11:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ŚWIEBODZICE - 2014-07-26 11:01:05]:
nie praw morałów tylko przegarniaj mial z kupki na kupke , sikanie jest zbedne
zdjecie uzytkownika
ŚWIEBODZICE - 2014-07-26 11:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie mam kupek i już na szczęście nie pracuję w tym sympatycznym dynamicznie upadającym składzie.pl
zdjecie uzytkownika
dsdff - 2014-07-26 11:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widze wszyscy pisza co odeszli albo ich zwolnili , po co to piszecie żal wam ? ja pracuje i dobrze mi tu a wy do kostki brukowej :) i zajmicie sie soba a nie firma , firma upadnie czy nie upadnie hu.j was to obchodzi teraz
zdjecie uzytkownika
Cierń - 2014-07-26 11:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bogdanka - 2014-07-25 19:15:52]:
Komin może klientce wyczyścić co najwyżej
zdjecie uzytkownika
chudy - 2014-07-26 12:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, Panowie czy ktoś dostał z was dostawy??
zdjecie uzytkownika
dział kontroli - 2014-07-26 13:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam gdzie niema sprzętu a jest węgiel to szukajcie "klienta", kamery off, a dział kontroli i tak odbierze to co w navi,bo jak przeważyć, do dziela na wlasną kieszeń , firma do 4.08 bedzie potem już nie, ruchy koledzy!!!!
zdjecie uzytkownika
dział kontroli - 2014-07-26 13:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam gdzie kierownik bedzie odchodził w wegiel jest to ma być zabrany na skład gdzie są zamówienia czyli ze składu na skład.
zdjecie uzytkownika
fjhgjg - 2014-07-26 13:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dział kontroli - 2014-07-26 13:04:32]:
Skąd te info?? pracujesz w firmie??
zdjecie uzytkownika
cxzik - 2014-07-26 14:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pie.dolisz ...głupszej bzdury nie słyszalem , pewnie sie zwolnilem i zament wprowadzasz : ) wiem że dostawy beda z pewnogo zródła , i wiem że beda w przyszłym tygodniu :) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
czik - 2014-07-26 14:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koledzy polowa to tacy co odeszli z firmy i probuja wprowadzic zament w nasze szeregi , poprostu żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sciska ale hu. z nimi
zdjecie uzytkownika
???? - 2014-07-26 14:28:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O jakich dostawach ty wypisujesz? jaki masz cel w pisaniu takich bzdur?
zdjecie uzytkownika
rte - 2014-07-26 15:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie słuchajcie go żadnych dostaw nie będzie działajcie na swoją korzyść
zdjecie uzytkownika
diablo - 2014-07-26 17:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
działać na własną korzyść jak mam puste boksy JESTEŚ WIELKI
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-07-26 19:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i co z tego że puste? Klientów masz zapisanych? To rusz głową...
zdjecie uzytkownika
kasa - 2014-07-26 20:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasa za otwarcie konta INTELIGO, 100zł za otwarcie konta z mojego polecenia, numer do polecen 733447666 , polecam konto INTELIGO
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-07-26 20:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No właśnie rusz głową potnij kontener i wage i niech leci na żyletki yhyhyhyhyhy
zdjecie uzytkownika
wso - 2014-07-27 07:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ciezko sie czyta czesc wypowiedzi,wyplat nie dostali ci co by;i na l4 i co wlasnie rozstali sie z firma, a co do l4 to nie tylko symulowane byly np kobiety w ciazy,ktos kto jest powaznie chory,sa rozne przypadki.Wiec przestancie pisac pierdoly bo mi osobiscie jest wstyd ze taka sytuacja ktora mialala miejsce.Ale nie na dlugo bo juz byl reportaz w gazecie i pewnie zaraz tvn sie tym zainteresuje jak w sierpniu bedzie znowu taka sytuacja.ZUS i ispekcja pracy juz maja co robic,od poczatku roku z miesiaca na miesiac jest coraz gorzej.Ludzie to jest za duzo cisow zeby firma sie podniosla.jestem pracownikiem ale do przyszlego tygodnia,bo czekac na 10 ze starchem czy bedzie wyplata czy nie to ja dziekuje,jako kierownik i kierowca zdobylem doswiadczenie za ktore dziekuje sw.pl.Pozdrawiam pracownikow,oczywiscie moge sie mylic ale takie jest moje zdanie np taka sytuacja ze wycianaja wam wyrostek i po wycieciu musiscie siedziec miesiac na l4,nie symulowaliscie a wyplaty nie ma i co wtedy??POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
dziendobry - 2014-07-27 18:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
macie wegiel?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-06
Żródło: infopraca.pl
Katowice
(śląskie)
Firma Adriano Castellani poszukuje kandydata na stanowisko sprzedawcy na wyspie handlowej w C H. Silesia City Center w Katowicach. Opis stanowiska pracy: Poszukujemy komunikatywnej i otwartej osoby na stanowisko sprzedawcy na wyspie handlowej z...
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-07-27 20:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
chcecie najnowszych wiadomości?dzwońcie na skład do Połańca siedzi tam pan mądrla-kierowca który wszystko wie,jak twierdzi ma informacje z pierwszej ręki!jak macie jakieś pytania to do niego, na pewno wszystko wam wyjaśni!!!
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-07-27 21:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzwońcie do Płońca kierowcy dzwońca
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie mm group
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x