Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: mm group


Oceniono 779 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
mm group
Betonowa 1
86-005 Bydgoszcz
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
kie - 2014-09-27 15:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Jan - 2014-09-27 14:55:16]:
oczyszczą składy z węgla i się zwiną,by jeszcze zyskać z tego co zostało na składach.a potem jak się wysprzeda reszty pracowników się pozbędą.
zdjecie uzytkownika
kie - 2014-09-27 15:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukany - 2014-09-27 15:11:02]:
z tym protestem dobra myśl,tylko co jak co do czego przyjdzie to na miejscu będą 2 osoby bo reszta wymięknie!!!!!
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-09-27 15:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest pomysl....proponuje jednak na Bialych Blotach. Skoluje sie lokalne gazety i zrobic cosciekawego. Ale ludzie musza sie zjednoczyc!!!
zdjecie uzytkownika
szef - 2014-09-27 18:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale przeciesz nic się nie stało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
LK - 2014-09-27 18:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

Ja pracuje do dnia dzisejszego w SW jako Kierownik i wpłatę mam na czas..... Ale nie mam pojęcia czemu reszta nie dostaje
zdjecie uzytkownika
mmgg - 2014-09-27 18:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Elcztery - 2014-09-24 20:25:04]:
Witam.
Powiedz mi ,składałeś jakiś wniosek do Zus o wypłatę L4?Bo z tego co się dowiedziałem w ZUS to tylko pracodawca może wystapic z takim wnioskiem o wyplate zasiłku chorobowego dla pracownika.
Panimi tylko poradzila,ze mogę sprobowac i opisac całą sytuację jaka panuje w firmie i złozyc to w placówce ZUS.
zdjecie uzytkownika
hhhh - 2014-09-27 22:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie prędzej czy później i tak wszystko zapłacą firma MM i GG robią sobie dalej długi bo nadal pracujemy zgodnie z umowami. Byłem kierowcą i jestem zadowolony że sw nie przedłużyły umowy bo 1/4 to kpina sam bym może się nie zwolnił bo łudziłem się że to jeszcze ruszy. Teraz wiem na czym stoję praca to jak pieniądze dziś są jutro nie i odwrotnie. Wiadomo że trochę trzeba się nachodzić po prawnikach ale powiem wam że ja poszedłem i facet nie dość że pomógł mi napisać pisma to kazał przychodzić w razie jak coś będzie trzeba i nie wziął ani grosza. Kierownicy jeszcze się łudzą ale finał będzie taki że zaczną przeważać składy ,zamykać a na koniec każą płacić za niedobory .Na pewno na te miejsce powstaną inne słady a będą prowadzić dalej nasi szefowie bez obrazy przekręty. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
mm - 2014-09-28 07:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy łudzili się że ta firma będzie działać dalej. po 25 września połowa kierowników z listy ocalałych odeszła. lepiej się nie oszukiwać, trzeba skupić się teraz na znalezieniu innej pracy i odzyskaniu tego co się należy. kolejna tura odejdzie za miesiąc i będzie po składach. wysłannicy pana A.P. działają na jego polecenie tworząc już nowe składy. Budują kolejną firmę krzak dzięki której obłowią się kolejni oszuści. Nikt tego nie sprawdza KOCHAM CIĘ POLSKO. Cała firma sw była machiną któa stworzona była po to by wydymać wszystkich dookoła. Tylko pytam co zrobią z dotacjami które otrzymali na stworzenie nowych miejsc pracy? oszukali nie tylko PL ale i UE. Takiego shit u w życiu nie widziałem. zatrudnili jakiegoś mózga żeby wymyślił taka strategię bo zwykły człowiek nie wpadła by na taki pomysł, żeby oszukać tysiące ludzi.
zdjecie uzytkownika
zadne biale błota - 2014-09-28 10:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
protest trzeba zrobic pod domem, co dadzą gazety co? to musi zabolec wlascicieli , niech sasiedzi zobacza kogo maja na ulicy Prezesowa w ciuchach za tysiace zlotych a ty nie masz co dzieciom powiedziec, gdzie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sprawiedliwosc, a ten wieśniak Marcinek juz raz wydymal 300 pracowników i co i nic?
ale nie tym razem wpiszcie sobie textile earlmode superpricemarket
zdjecie uzytkownika
gugu - 2014-09-28 10:34:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mm - 2014-09-28 07:13:15]:
Mylisz się kolego ,żadnego mózga nie zatrudnili(gdyby zatrudnili to by nie siedzieli) ,to stary sposób tego malżeństwa ,poczytaj w necie o ich innych firmach ,przekrętach oskarżaniu pracowników o kradzieże.Zapominacie wszyscy od czego sie zaczeło.Pan MW myślał,że jest najwiekszym cwaniakiem,wysyłał silnorekich do pacyfikowania niepokornych,ale traił w końcu na kogos kto się nie bał i poszedł do TVN.A wystarczyło zwalniać niepokornych,ale nie trzeba było pokazywać jakim to sie jest silnym gangsterem.No i na cwaniaka znalazł sie większy cwaniak.Gdzie są teraz ci silnoręcy byli policjanci,chowaja sie po bramach w Bydgoszczy.A można było wykazać troche pokory,tisze budiesz dalsze jediesz.Teraz za kratkami pluje się w brodę ,żę za szybko się chciało nachapać co?Konkursy tańca,sponsoring,Mesie AMG nowy dom,ZA SZYBKO I ZA GŁOŚNO PANOWIE MW I AP(i pani też M)No chociaz w ogólnym rozrachunku nawet jak sie troche posiedzi to jeszcze sporo zostanie zdołowanej kaski.A więzienie ,no cóż też dla ludzi.A mam wrażenie ,że jeszcze kiedyś o was usłyszymy bo ciagnie natura wilka do lasu.Tylko Panowie nie kradnijcie juz tak nachalnie.
zdjecie uzytkownika
dsdsd - 2014-09-29 08:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostal juz ktos swiadectwa pracy ?
zdjecie uzytkownika
hjkh - 2014-09-29 09:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Słałem listy do MM/GG i wszystkie listy waracaja z dopiskiem ze nie ma pod adresami tych firm wysłałem nawed na białe błota i to samo wiecie gdzie to wyslac zeby doszlo?
zdjecie uzytkownika
efre - 2014-09-29 10:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie wiecie jak odzyskac swiadectwa ? bo bez nich ani rusz ani zarejestrowac ani nic
zdjecie uzytkownika
bhv - 2014-09-29 10:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto wie jak odzyskac swiadectwa pracy mm i gg niech napisze na pocztebede bardzo wdzieczny tmte24@interia.pl
zdjecie uzytkownika
bedi - 2014-09-30 08:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakodzyskac swiadectwo pracy?? bo ksiegowa gadala zebeda a mija juz 3 tydz i cisza. napiszcie na poczte michal.bednarz1988@gazeta.pl
zdjecie uzytkownika
babo - 2014-09-30 11:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma ktoś email odnośnie świadectw pracy ?
zdjecie uzytkownika
ddfd - 2014-09-30 13:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba ich cisnac jak to tak jak nie bedziesz mial swiadectwa ani sie nie zarejestrujesz na bezrobocie , nikt cie nie zatrudni na umowe o prace bo ciaagle figurujesz w mm i gg w zusie i tak jakbys w dwoch miejscach pracowal ...
zdjecie uzytkownika
ggfd - 2014-09-30 15:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisali niektorzy ze wyplatacsie zgadza, ze swiadectwa beda. Byliscie pewni siebie...i co ? Dalej nie wiecie co jest grane ? Glupi by sie domyslil. Wierzycie we wszestko co powie Wam ksiegowosc i kadry...im placa za klamstwo .
zdjecie uzytkownika
pdk - 2014-09-30 17:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
składał ktoś już pozew do bydgoskiego sądu przeciwko mm i gg? Jeśli tak proszę o kontakt maj-kow99@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-09-30 20:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcecie odzyslkac swiadectwa?
To zebrac sie w kupe i podsiedzibe w Bialych Blotach. Inaczej nic nie wywalczycie
zdjecie uzytkownika
Ryś - 2014-09-30 22:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pdk - 2014-09-30 17:43:52]:
Pdk ja składałem przeciwko mm. mój mail ryszard18@op.pl jak chcesz to pisz
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-10-01 12:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie nr do Pani która jest odpowiedzialna za nasze świadectwa pracy ona zajmuje sie workami z sw (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-10-01 14:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A weksle inblaco oddają te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
nhddkkx - 2014-10-01 23:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złodzieje nie zaplacili pensji kierownikom kierowca nie wydali swiadectw pracy itp a już szukają następnych pracowników do wydymania o to lista miejscowości:
Orzysz
Lubień Kujawski
Przysucha
Białobrzegi
Wolsztyn
Głowno
Somonino
Leszno
Płońsk
Złotoryja
Giżycko
Chojnice
Janowiec Wielkopolski
Jawor
Wschowa
Grajewo
Pełna lista na olx.pl
zdjecie uzytkownika
ggfd - 2014-10-02 08:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam propozycję...nr telefonu piszmy słownie, wtedy administrator nie ma prawa usunac tego.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie mm group
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x