Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo mm group

Opinie o mm group

Pracowałeś w firmie mm group i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
do tomks - 2015-07-05 22:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu do sprzedania?
zdjecie uzytkownika
zaintetesowany - 2015-07-07 13:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A za ile
zdjecie uzytkownika
Tomasz Adamski - 2015-07-07 14:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zaintetesowany - 2015-07-07 13:03:01]:
(usunięte przez administratora) zapytaj za ile.
zdjecie uzytkownika
k2 - 2015-07-08 17:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy dostali odprawy
zdjecie uzytkownika
Łosiek - 2015-07-09 15:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Justina wiesz co to jest adres IP ? pewnie nie, a bardzo łatwo go namierzyć :-) Twój samsung s5 mini daje taką możliwość. Przestań już tą zabawę w kotka i myszkę. Jak masz coś do Tomka to mu to napisz a nie wymyślasz jakieś głupie gierki. Papatki!
zdjecie uzytkownika
w - 2015-07-14 17:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mój gps mówi że rozkradliście majątek marcina w. dzieki bogu państwo zapłaci odszkodowanie :) pozdrowak
zdjecie uzytkownika
1337 - 2015-07-16 23:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w, Skąd masz takie info? Myślę, że to wszystko ustawione bo komuś firma nie pasowała a ciągle nic konkretnego na niego nie mają bo wyroku nie było (po za tym że odsiaduje jakieś zawiasy).
zdjecie uzytkownika
waru - 2015-07-23 01:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze tak jest że ktoś krótko popracuje albo nie daje sobie rady i się zwalnia, a później tylko narzeka na pracę i psujee reputację. Nie można powiedzieć, że jest to idealna praca, no ale źle w tej firmie na pewno nie jest, a wymyślanie jakiś rzeczy na tą firmę jest co najmniej nieodpowiednie. Firma zła nie jest.
zdjecie uzytkownika
waru - 2015-07-23 01:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze tak jest że ktoś krótko popracuje albo nie daje sobie rady i się zwalnia, a później tylko narzeka na pracę i psujee reputację. Nie można powiedzieć, że jest to idealna praca, no ale źle w tej firmie na pewno nie jest, a wymyślanie jakiś rzeczy na tą firmę jest co najmniej nieodpowiednie. Firma zła nie jest.
zdjecie uzytkownika
waru - 2015-07-23 01:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze tak jest że ktoś krótko popracuje albo nie daje sobie rady i się zwalnia, a później tylko narzeka na pracę i psujee reputację. Nie można powiedzieć, że jest to idealna praca, no ale źle w tej firmie na pewno nie jest, a wymyślanie jakiś rzeczy na tą firmę jest co najmniej nieodpowiednie. Firma zła nie jest.
zdjecie uzytkownika
jerzy - 2015-07-29 05:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [waru - 2015-07-23 01:06:08]:
jak mozna nie dawac sobie rady w takiej pracy?co tam jest takiego stersujacego, smiechu warte...
zdjecie uzytkownika
blair - 2015-08-22 15:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałem już co się dzieje w wielu takich firmach , w których pracowałem i jak łatwo doprowadzić do problemów firmy. Tutaj jednak wyraźnie widać , że do tego bardzo daleko. Ludzie którzy przychodza do mm group i ciągle narzekają, mają problemy po prostu się zwalnia, a oni potem wymyślają jakieś niestworzone historie
zdjecie uzytkownika
ww pasat - 2015-08-27 07:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej co tam ze składami ktoś coś wie jak świadectwa z gg mm czy jeszcze tam pracujemy
zdjecie uzytkownika
dandeel - 2015-09-21 18:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba w temacie się nic nie zmieniło. Bieda, bieda i bieda. Raczej reaktywacji się nie ma co spodziewać. A powroty do najlepszych czasów to chyba tylko szefostwo może sobie zafundować ale gdzieś na kanarach :) Bardziej mnie zastanawia czy wszyscy związani z mm poradzili sobie i bez problemu znaleźli robotę.
zdjecie uzytkownika
wujo - 2015-09-22 14:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda że reaktywacji nie będzie ja tam dalej robię na jakimś składzie ale nie ma to jak w skladachwęgla.pl powaga tam nie było czasu się nudzić !!
zdjecie uzytkownika
dolnyśląsk - 2015-09-23 10:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, ja robię dalej na składzie <w tym samym miejscu co sw.pl> i mimo, że mam lepiej niż było wcześniej to i tak człowiek myśli o sw.pl . . . . choć sam się dziwie dlaczego.... jakiś sentyment pozostał... oprócz kilku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z dk mon to było ok....
zdjecie uzytkownika
klam - 2015-10-21 22:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj na pewno też nie można się nudzić, jednak jeśli ktoś się obija to wtedy no, jest na to szansa, z drugiej strony zastanawia mnie czemu nie ma żadnego koordynatora który by o to dbał, atmosfera już by nie była taka lekka, ale na pewno ludzie by pracowali w o wiele efektywniejszy sposób niż jest to teraz.
zdjecie uzytkownika
cx - 2015-10-23 12:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj czyli gdzie
zdjecie uzytkownika
edfrgthy - 2015-11-09 13:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzieliście nowe ogłoszenie o firmy MM Cars Group, obecnie szukają kierownika działu sprzedaży Opel we Wrocławiu oferują atrakcyjną pracę w dynamicznej i nowoczesnej firmie możliwość rozwoju w zakresie sprzedaży ,atrakcyjne wynagrodzenie, adekwatne do osiąganych wyników,niezbędne narzędzia pracy,pakiet szkoleń
zdjecie uzytkownika
daniel - 2015-11-11 17:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to aplikuj kolego co cie powstrzymuje, jezeli posiadasz doświadczenie i spełniasz ich wszystkie raunki oferty, to być może ciebie szukają :)
zdjecie uzytkownika
baran - 2015-11-13 22:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@edfrgthy - dobrze, że zapewnione są narzędzia pracy, pewnie laptop czy coś w tym stylu, więc można sobie łątwo popracować.
zdjecie uzytkownika
widiw - 2015-11-16 01:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jeszcze zależy kto co i gdzie . osoby ze sprzedaży na 100% muszą być mobilne, bo jak klient zadzwoni to mają być zawsze i wszędzie
zdjecie uzytkownika
zaniepokojony - 2015-11-16 17:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy otrzymał ktoś wezwanie do prokuratury w sprawie składów
zdjecie uzytkownika
onnnnnn - 2015-11-30 10:36:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. czy ktoś wybiera się na sprawę do Bydgoszczy 26 stycznia???
zdjecie uzytkownika
ryko - 2015-11-30 20:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja mam na 7stycznia 2016
zdjecie uzytkownika
onnnnnn - 2015-12-01 11:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ryko - 2015-11-30 20:47:22]:
ryko ale w Bydgoszczy?
zdjecie uzytkownika
daniel - 2015-12-03 20:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co sie dzieje, widze ze wasze wpisy o czym swiadcza jednak nie bardzo wiem o co dokladnie chodzi, piszecie o jakiejs rozprawie sadowej, moze ktos sie podzieli informacjami
zdjecie uzytkownika
onnnn - 2015-12-04 11:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [daniel - 2015-12-03 20:54:42]:
ci co złożyli wnioski do sądów to dostali wezwanie na rozprawę jedni o kasę inni o świadectwa pracy
zdjecie uzytkownika
b.pracownik - 2015-12-09 20:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ryko - 2015-11-30 20:47:22]:
witam czy masz sprawę o kasę z MM Work service bo ja mam wyrok prawomocny i komornik umarza a tam jest likwidator i jak ją ściągnąć może wiesz
zdjecie uzytkownika
Kier - 2015-12-11 14:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy ktoś może ma wezwanie do Bydgoszczy na 4 lutego na rozprawę. ?
zdjecie uzytkownika
mekal - 2015-12-14 00:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie mam, no ale chętnie dowiem sięo co chodzi, bo nie ukrywam że chciałem się w tej firmie zatrudnić, no ale w tym przypadku już sam nie wiem co mam myśleć.
zdjecie uzytkownika
byly - 2015-12-14 14:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mekal - 2015-12-14 00:25:08]:
ake ty ku.... głupi jesteś tej firmy niema
zdjecie uzytkownika
kaja - 2016-01-12 22:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez zostałam zaproszona na rozmowe w tej firmie w poznaniu ? znów firma sciema ? nie ma nic porządnego na rynku pracy?
zdjecie uzytkownika
mati - 2016-01-14 12:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ryko byles na sprawie? opowiedz cos
zdjecie uzytkownika
mati - 2016-01-14 12:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma ktoś sprawę 21 stycznia?
zdjecie uzytkownika
kier - 2016-01-17 13:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mati tu chyba już nikogo nie ma ja mam 4 lutego sprawę.
zdjecie uzytkownika
mati do kier - 2016-01-19 18:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam w czwartek a ty gdzie masz?
zdjecie uzytkownika
martin - 2016-01-19 20:05:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja 21szego w bydgoszczy o ekwiwalent ale z tego co sie orientuje to nie wiem czy jest wogole jakis sens bo firma jest w likwidacji takze szanse na jakies pieniadze marne
zdjecie uzytkownika
M.W - 2016-01-19 23:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak długo czekałeś na wyznaczenie rozprawy w MM Group?
zdjecie uzytkownika
M.W - 2016-01-20 08:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiecie mi jak to wszystko u was długo trwało? Tzn od złożenia pozwu w sądzie do rozprawy? Ja dopiero zamierzam złożyc i zastanawiam się czy jakąś kase odzyskam
zdjecie uzytkownika
Kier - 2016-01-20 11:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam w Bydgoszczy a wszystko trwa już ponad rok opłacało się czekać. Martin to daj znać co Ci powiedzieli.
zdjecie uzytkownika
mati do martin - 2016-01-20 16:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
martin a o której masz sprawę?
zdjecie uzytkownika
martin - 2016-01-20 19:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no pare dobrych miesiecy czekalem ale nie wybieram sie na nia bo za daleko mieszkam a sprawy na inny termin mi nie przelozyli.
zdjecie uzytkownika
M.W - 2016-01-20 20:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio? Kilka miesiecy? To w PUP mnie nie zarejestruja :-/ mam nadzieję, że u mnie to szybciej pójdzie
zdjecie uzytkownika
martin - 2016-01-23 21:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mati i co byles na sprawie?
zdjecie uzytkownika
mati do martin - 2016-01-23 21:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak byłem
zdjecie uzytkownika
M.W - 2016-01-24 19:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co się dowiedziałeś? Masz szanse odzyskać kasę? Chłopaki wy w MMGroup byliście zatrudnieni?
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-01-25 10:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Byłem na rozprawie 7-go, mam wyrok prawomocny z nakazem zapłaty zaległego wynagrodzenia. Tylko co z tego? Firmą zarządza syndyk. Została ogłoszona upadłość.
zdjecie uzytkownika
patryk - 2016-01-25 10:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam pytanie ..... Czy otrzymamy PIT za 2015 rok ze skladywegla.pl ? lbo moze poda mi ktos nr do tej upadłej firmy KRZAK ? pzdr
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-02-02 14:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PIT-u nie otrzymasz. Musisz udać się do biura podatkowego w celu wyliczenia składek za miesiące pracy

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie mm group

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert