Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: mm group

zdjecie uzytkownika
poszkodowany - 2014-11-19 18:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisałem jako poszkodowany , nie dostałem świadectwa pracy z lipnej firmy z Torunia , pisałem że z tego co wyczytałem na różnych forach pracownicy idą do sądu dostają nakazy zapłaty potem idą do komorników a ten nic nie moze zrobić bo nie ma srodków na koncie do spłacenia należności , skłądy węgla płaciły agencjom a jak przestały dawać kase agencje straciły płynność finanasową co za tym idzie brak wypłat , dlatego wypłaty były robione bezpośrednio z firmy składy węgla - to są moje wnioski z wyczytanych informacji zawartych w necie
zdjecie uzytkownika
łopata - 2014-11-19 19:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a oni ku.. mysla ze bedziem ladowac lopata wegiel do reszty ich posralo i to jeszcze bez wypłat no ale za 10 zyla to jest motywacja jak twierdzi jedna z tych najmądzejszych z centali biorą kase siedzą w ciepłym i jedyne o czym potrafią gadać to sprzedawać bo przecież premie są na wypłaty ku... nie ma a na premie będzie oni juz ludzi maja za nic
zdjecie uzytkownika
premia - 2014-11-19 19:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10 zeta jak zalatujesz lopata wegiel i 10 zeta jak zalatujesz ladowarka wegiel chyba coś nie halo ani mysla ze ludzie ze soba nie rozmawiaja
zdjecie uzytkownika
MM - 2014-11-19 20:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasę dostaniecie jak szef wam da Nr konta i PIN do Szwajcarskiego konta i na Cyprze. Szukać prosić a wypłaty będą.
zdjecie uzytkownika
hfea - 2014-11-19 21:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

a kiedy pani kadrowa n. cz. ze sw.pl wystawi świadectwa z tych agencji(mm i gg work) ?
zdjecie uzytkownika
http://www.mmgroup.pl/ - 2014-11-19 22:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
http://www.mmgroup.pl/ - cała nasza kasa znajduje się tutaj, adres jest podany na stronie ale nie ten biurowy
zdjecie uzytkownika
halo - 2014-11-20 13:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10 zł za sprzedaż Tony. Prowizja od sprzedaży a nie od załadowania. tak ostatnio informowali kolego czytaj uważnie
zdjecie uzytkownika
kiero - 2014-11-20 16:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Waszczu wyszedł tylko, że zdecydował się na współpracę z prokuratorem (dlatego jest cisza). Jeśli tak to już jest po firmie ,ostatni gasi światło.....
zdjecie uzytkownika
byly - 2014-11-21 06:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie ktoś może czy i jaki wyrok zapadł z sądzie odnośnie wniosku sw o upadłość?
był ktoś może na rozprawie?
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-11-21 12:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja juz nie pracuje bylem kierowca kierownikiem wisza mi lekka reka dwa tysie.
a (usunięte przez administratora)przybil mi siedem ton ze ukradlem z ch ujem na glowy sie pozamienial
(usunięte przez administratora)oszusci jeden wielki przekret . ale nie powiem do poki to normalnie dzialalo to bylo ok
zdjecie uzytkownika
kiero - 2014-11-21 17:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak dla uspokojenia to myślę iż kończy się pewna historia to naprawdę psychicznie wykańcza każdego pracownika nie wiedza i brak wartości człowieka praca była a dziś już nie ma
zdjecie uzytkownika
glglglgg - 2014-11-21 17:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Próbowałem dzisiaj zarejestrowac się w urzędzie pracy i jak się domyślacie jest problem.
Brak świadectwa pracy można jeszcze ominąc, wtedy potrzebne jest zaświadzenie z zus.
I tu pojawia się problem bo według zus jesteśmy nadal zgłoszeni do ubezpieczenia społecznego przez mm i gg work. To tak jak byś my dalej pracowali, ktoś nie dopełnił obowiązku i nas nie wyrejestrował z zus.
Czy da się samemu wyrejestrować z zus?


Komuś udało się zarejestrować i dostac zasiłek? Jak wygladał wase wizysty w urzędach pracy??????????
zdjecie uzytkownika
madry - 2014-11-21 19:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja już o tym pisałem że wypowiedzenie z mm i gg wysłane listem zwyklym sa nie wazne i nie mają podstaw prawnych do rozwiązania stosunku pracy.
każdy dokument kończący albo zaczynający musi byc przez nas podpisany a skoro te wypowiedzenia przyszłyj zwykłym listem to kto udowodni ze je wogole odebrałem?????
zdjecie uzytkownika
hhh - 2014-11-21 19:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi sie ze nie mozna sie wyrejestrowac z zusu....
moze to zrobic tylko osoba/organ ktory cie zglosił, dlatego ze to on oplaca ci skladki....
chyba ze wypowiesz umowe ze sw. za np nieterminowe place, i moze wtedy.....
zdjecie uzytkownika
x - 2014-11-21 20:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
slyszalem ze ta pi...zda zyciowa bladzich wyzywal dzis jakiegos kierownika ze jak sie nie poprawi to go osobiscie wyp...ierdoli ta mala meska ciota 1 tydzien jest pseudo vice dyrektorem dk i juz odje..balo jak byl kontrolerem to chyba za duzo na niego krzyczalem i teraz ma uraz i moczy sie pewnie w nocy
zdjecie uzytkownika
dolnyśląsk - 2014-11-21 20:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten pa jac bladzioch zostal vice a juz mu odbija wladza do glowy. Na kierownikow na skladach sie wydziera i wszystkim grozi zwolnieniem nie wiem kto go tam zatrudnil ale byl debi lem. Zalazl za skore tylu osobom ze chlopaki mu tego nie daruja! Te jego dziecinne maile to jakas zenada. I tak nikt go nie bedzie sluchac bo jest tempym jak to slawny "wieszcz"czyt. Waszczu mawial jest TURBODE BILEM. Gadal nam ze nawet za 1000 zl bedzie tu pracowac bo daja mu auto. Znowu zwolnili tyle osob a on tu nadal zatruwa innym zycie!
zdjecie uzytkownika
x - 2014-11-21 20:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem kto go wybral kolejny mistrz intelektualny przyglupi koscinski pird....olony rainmen firmowy on po prostu wysral kiedys mózg i zapomnial wyjac z kibla zlapal pana boga za nogi bo nigdzie indziej nie znajdzie pracy u waszcza robil za gonca z aspiracjami na dyrektora kablował na kazdego dyr. dk az na sam koniec udalo mu sie zostac vice
zdjecie uzytkownika
peroni - 2014-11-22 01:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostał moze ktos pienidze za zwolnienia chorobowe od firm mm work i gg work. Chodzi mi o to czy Zus komus wyplaił te pieniazki po wczesniejszeym zwroceniu sie o przejecie wyplaty zasiłku
zdjecie uzytkownika
jeden - 2014-11-22 22:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe gdzie jest teraz szukający taniej sensacji TVN, nie mają już ochoty stanać w obronie ponoć skrzywdzonych pracowników SW... haha idioci
zdjecie uzytkownika
alien - 2014-11-23 09:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostalem opinie z pipu w bydgoszczy i teraz nic innego jak tylko sprawa do sadu pracy a potem komornik. W miedzyczasie zawiadomienie do prokuratury o popelnienie przestepstwa na obecnefo prezesa sw o niewyplacenie wynagrodzenia, za urlop oraz o podsluch na sjladzie. Jesli kasy nie bedzie to mam nadzieje ze ktos odpowie karnie za to wszystko. Czytan Wasze opinie lecz jestem zdania ze kazdy z nas pokrzywdzonych powinien tak zrobix. Nikt z sz czy mm i gg sie nami nie przejmowal a racje sa po naszej stronie. Nawet jesli nie wiele z tego bedzie to bede wiedzial ze zrobilem wszystko co moglen. Wam tez to proponuje. A na koncu zostje tylko wendetta...
zdjecie uzytkownika
Gal Anonim - 2014-11-23 11:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alien - 2014-11-23 09:38:57]:
Wnioskuj do sądu od razu o wypłatę z pracowniczego funduszu gwarancyjnego bo komornik nie będzie miał z czego ściągać i się nie doczekasz na kasę...
Ja nie zamierzam odpuścić w końcu to nie jest mała kasa na którą według kodeksu pracy składa się:
Wynagrodzenie do 25.10, czyli do momentu wypowiedzenia
Ekwiwalent za urlop...u mnie jakieś dwadzieścia kilka dni - czyli praktycznie cały miesiąc pracy.
Sądy pracy z reguły przychylają się do wniosków o wypłatę z PFG i wtedy czekasz 3 miesiące na kasę a nie 100 lat, w każdym bądź razie nic nie tracisz na tym nawet jeśli sąd odrzuci Twój wniosek :)
zdjecie uzytkownika
allien - 2014-11-23 17:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bez kasy jestem od lipca az do 25.10 wiec to kawal grosza plus ekwiwalent za urlop
zdjecie uzytkownika
gf - 2014-11-24 15:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie jezdzicie co tydzien swoimi autami na poczte i do banku? niech dadza na paliwo a nie trzy miesiace sie jezdzi za swoje
zdjecie uzytkownika
ff - 2014-11-24 17:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzicie cały czas do pracy, jeśli nadal nie macie kasy?
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-11-24 17:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ta ciota siedzi i usuwa większość wpisów
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie mm group
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x