Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: mm group


Oceniono 832 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
mm group
Betonowa 1
86-005 Bydgoszcz
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
kk - 2014-10-22 15:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest tutaj osoba, ktora otrzymala wyplate za czerwiec, lipiec lub sierpien ? Ewentualnie za L4 ?
zdjecie uzytkownika
madry - 2014-10-22 15:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej gdzie moje posty?????????????????????????????????????????????????????????????????/
zdjecie uzytkownika
madry - 2014-10-22 15:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzwoniliscie??? sprawdziliscie????
zdjecie uzytkownika
do kierowników - 2014-10-22 15:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne wypłaty przyszły a tu żadnego komentarza,żadnego marudzenia.Skargi do pseudopismaków składacie po sądach (usunięte przez administratora) a tu (usunięte przez administratora) wypłata na koncie,koniec końców i kto tu wyszedł na idiotę!!
zdjecie uzytkownika
kie - 2014-10-22 15:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [madry - 2014-10-22 15:48:01]:
kret już się zaczoł interesować postami i usuwa posty.
zdjecie uzytkownika
madry - 2014-10-22 15:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do kierowników - 2014-10-22 15:49:20]:
dlaczego dziwne??? tyle ile mialo przyjsc....a dostales kase za sieerpien???? bo ja nie cala i dlatego poszedlem do sadu.....wiec nie wiem kto tu jest idiotą!!!!
zdjecie uzytkownika
ooo - 2014-10-22 16:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostal ktos wyplate z banku pko bp
zdjecie uzytkownika
PKO - 2014-10-22 17:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Własnie dostałem kasę na konto PKO
zdjecie uzytkownika
/////////// - 2014-10-22 17:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Piszę do kilku naiwniaków , którzy tu się udzielają.
Pobory nam zapłacili nie z powodu dobrego serca czy odblokowania mitycznego konta.
Sprawa jest bardziej prozaiczna.

Zapłacili zaległe pensje bo to ich nic nie kosztuje!!!
Pieniądze te są bowiem zajęte przez prokuraturę i należą do skarbu państwa( a raczej przejdą na skarb państwa po ogłoszeniu wyroków). Czyli wydali pieniądze, których i tak spożytkować w inny sposób by nie mogli.

Natomiast wpłacane obecnie nawet minimalne utargi trafiają na nowe konto i są to czyściutkie pieniądze do kieszeni prezesików.
Z tych pieniędzy nie są pokrywane rachunki, dzierżawa placów czy pensje.

I tu koło się zamyka.
Zeby sprzedać choć jeszcze kilka ton potrzebni są im kierownicy.
Zeby kierownicy podpisali następne umowy trzeba było im zapłacić, na co zdecydowali się po 2 tygodniach.

Rachunek jest prosty.

Każda sprzedana tona zysku wynagrodzenia z zajętych kont, z pieniędzy państwa


Nie jest to żadna próba ratowania firmy czy cokoliek. Chcą po prostu wyciągnąć do kieszeni ile się jeszcze da, do momentu ogłoszenia upadłości.

Nie liczcie na pensje od syndyka. Jak wiecie praktycznie sw.pl nie mają majątku do sprzedania. Wszystko było w lisingu lub pożyczone a węgiel nie spłacony.


Dostaliście propozycję nowych umów? kto podpisze??????
zdjecie uzytkownika
kie - 2014-10-22 18:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [/////////// - 2014-10-22 17:51:45]:
jak to kto podpisze!!!!! ci co mażą i myślą ciągle że firma stanie na nogi!!!!!a znajdą się tacy naiwniacy.
zdjecie uzytkownika
kierowca juz nie pracujacy - 2014-10-22 18:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [global - 2014-10-22 11:25:51]:
WITAM
KOLEGO NASZ SKŁAD JUZ DAWNO PADŁ I MYŚLISZ ŻE KTOS PRZYJECHAŁ.
NIKOGO.
WYŁĄCZYLIŚMY PRĄD I TAK JUŻ MIESIĄC.
A MY JUŻ NIE PRACUJEMY TO MOJA OSTATNIA ZALEGŁA KASA.
POZDRO
zdjecie uzytkownika
hr - 2014-10-23 09:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy kase dostali , a ci co nie pracuja ciagle krytykuje heheh
zdjecie uzytkownika
aja - 2014-10-23 10:50:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hr - 2014-10-23 09:55:41]:
Takie podejście jak twoje jest przyczyną wszelkich patologii w naszym kraju.

Wypłacili łaskawie należne nam pieniądze po 2 tygodniach a takie dekielki jak ty nie widzą w tym problemu.

zdjecie uzytkownika
mm - 2014-10-23 14:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co tak cicho?
Jakieś propozycje się posypały czy co?
Czy liczymy kasę?
zdjecie uzytkownika
fd - 2014-10-23 14:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mm - 2014-10-23 14:15:28]:
chciałbyś wiedziec czy propozycje ze strony firmy no nie ? tak pare info dostaliśmy , ale jeśli nie pracujesz w tej firmie to interesuj sie swoja ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
mm - 2014-10-23 14:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fd - 2014-10-23 14:39:32]:
Zawsze tak robię, twoja mnie interesuje.
zdjecie uzytkownika
madry - 2014-10-23 16:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dostał ktos wyrownanie z gg do wyplaty sierpniowej??? dostaliscie wtedy cala wypłate czy czesc???
zdjecie uzytkownika
co dalej - 2014-10-24 09:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Czy ktoś z obenie pracujących jeszcze w firmie ma jakieś info co dalej?
Ostatni dzień pracy. Mamy zamykać i zostawiać to wszystko czy jakieś propozycje umowy ktoś dostał?

Ja osobiście nawet jeśli coś przyjdzie to już nic nie podpisuję. Mam dosyć...

zdjecie uzytkownika
fv - 2014-10-24 09:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są sporządzane nowe umowy , ja przyjmuje , zle ci ? kasa jakby nie bylo zawsze jest ,
zdjecie uzytkownika
fv? - 2014-10-24 09:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fv - 2014-10-24 09:32:19]:
Ja też nie podpisuje. Nie mam zamiaru znou denerwować się czy dostanę wypłatę czy nie. Szukac ludzi od których mogę pożyczyć pieniądze by dać dzieciom jeść bo firma spóźniła się 2 tygodnie z wypłatą.
Mam dosyć nachodzenia mnie dzień w dzień przez właściciela placu, ponieważ nie dostaje pieniędzy za dzierżawę już 7 miesiąc a w firmie nikt nie odbiera od niego telefonów.

Tak, ostatnimi czasy jest mi źle. Myslę , że nie tlko mi.
zdjecie uzytkownika
madry - 2014-10-24 10:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam tez podpisze!
wiadomo stres byl czy wyplaca kase czy nie ale z drugiej strony pokazcie mi druga taka firme gdzie od ponad 3 miesiecy totalnie nic nie robimy, nie ma sprzedazy a wyplaty sa....mi siedzenie na dup**ie pasuje :D
a jesli chodzi o wlasciciela placu to szczerze ale co cie to obchodzi, ze ma nie zaplacone, to nie do ciebie powinien przychodzic tylko do sw.pl bo to z nimi podpisal umowe....ja bym go raz dwa pogonil policja...ty jestes tam tylko pracownikiem, wykonujesz swoja prace i tyle!!!
zdjecie uzytkownika
głupi - 2014-10-24 11:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [madry - 2014-10-24 10:32:07]:
pogonił go policją z jego nieruchomości, naprawdę?

Co do podpisywania to po co? 17 będzie ogłoszona upadłość i tyle, pensji nie zobaczysz na pewno.
zdjecie uzytkownika
fv - 2014-10-24 11:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [głupi - 2014-10-24 11:17:12]:
z twojej opini mozna wywnioskowac ze pracownikiem nie jestes i dupe trujesz żeby wiara nie podpisywala bo wywalili cie na zbity :) poki co pensja jest i pasuje
zdjecie uzytkownika
madry - 2014-10-24 13:28:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po pierwsze to 17 to jest rozprawa i sad moze oglosic upadlosc albo i nie...
oczywiscie ze ja bym zadzwonil, poniewaz on użyczyl placu na ktorym obecnie pracuje i wszelkie sprawy zwiazane z platnosciami powinien kierowac do sw.pl a nie do mnie. a policje bym wezwal poniewaz utrudnia mi prace, lub np awanturuje się. ja jako osoba pośrednia nie musze znosic właściciela placu ani sie mu tlumaczyc, bo niby z jakie racji??ja to bym go nawet na plac nie wpuscil, ON podpisywal umowe ze sw.pl i tylko od nich moze roscic jakies zobowiazania.!!!!!
zdjecie uzytkownika
madry - 2014-10-24 13:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to moze ty w takim tez powinienes chodzic do wlasciciela placu i truc mu ze nie masz wyplat.....taka sama relacja?? tobie tez ktos nie zaplacic??? i myslisz ze on by cie wysluchiwal czy pogonil raz na zawsze??????
ludzie zacznijcie myslec!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie mm group
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x