Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Grupa Bis-Pol HR

Pracowałeś w firmie Grupa Bis-Pol HR i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
alex - 2015-05-14 10:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej :) Czy ktoś wybiera sie na szklarnie do Holandii? Albo może ktoś był i wiem czy się opłaca i czy nie oszukują, i czy po tygodniu nie wrócę na własny koszt z pustym portfelem. Pomóżcie-mam małe dzieci i za dużo do zaryzykowania
zdjecie uzytkownika
choper208 - 2015-05-14 19:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kupa kretaczy i złodziei . Zależy im tylko na to by szybko wpłacić pieniądze . A później czekasz i nic z wyjazdu a jeszcze o pieniądze się prosić trzeba.
zdjecie uzytkownika
greg - 2015-05-14 20:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dokładnie radze się dobrze zastanowić zanim wyjedziecie z bispolu...nie będę opisywał swojej sytuacji ale ostrzegam.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-05-15 12:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Greg dlaczego tak mówisz. .. bylem 2 i pół miesiąca na solarach w Anglii z jestem bardzo zadowolony. .. zapisałem się na borówki i mam nadzieje ze również wyjadę.
zdjecie uzytkownika
Zainteresowana - 2015-05-15 14:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wyjeżdżał z Bis - polu w poprzednich latach na zbiór truskawek na plantacje w okolicach Stuttgartu? Czy ktoś wybiera się w tym roku?
zdjecie uzytkownika
sysa - 2015-05-15 18:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alex - 2015-05-14 10:23:40]:
Hej, ja obecnie jestem w holandii na tych szklarniach ;) powiem ci zależy do jakiej szklarni trafisz w jednych robota jest w innych nie , praca jest przeważnie dla kobiet ale mężczyzn też biorą , robisz w zależności w jakie dni koło 10 godz a weekendy wolne ale to też zależy od szklarni i pracodawcy :)
zdjecie uzytkownika
dżasta - 2015-05-16 10:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cześć :) Czy wybiera się ktoś na sadzonki do Niemiec pod koniec maja??
zdjecie uzytkownika
max - 2015-05-20 15:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy zakwalifikowal sie ktos na borowke do francji bo ja tak
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-05-21 12:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tez
zdjecie uzytkownika
figo2b - 2015-05-23 12:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dżasta - 2015-05-16 10:54:36]:
Witam.Ja się wybieram na sadzonki pod koniec maja
zdjecie uzytkownika
Ewelka77 - 2015-05-23 19:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja nie i nie wiem dlaczego :( czyżby dyskryminacja wiekowa? Zastanawiam się czy w ogóle w wieku powyżej 30-tki ktoś się zakwalifikował? Dajcie znać kto w ogóle z osób które były na tym spotkaniu zakwalifikował się powyżej tego wieku.
zdjecie uzytkownika
Iwona123 - 2015-05-27 20:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś może 19 czerwca na kwiaty do Holandii?
zdjecie uzytkownika
kaskaa - 2015-05-27 21:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Ewelka77 - 2015-05-23 19:51:51]:
na wiek nie do konca patrzyli ,musialo byc inne kryterium jest 40+ i os zostala zakwalfikowana
zdjecie uzytkownika
Monicka - 2015-06-01 22:55:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dżasta - 2015-05-16 10:54:36]:
Hej jedziesz na te sadzonki, kiedy to i gdzie bo ja też jadę i możne w to samo miejsce? Pisz na meila be_fit@onet.pl
zdjecie uzytkownika
Szymonnn - 2015-06-06 22:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [max - 2015-05-20 15:43:29]:
Ja również jadę na borówkę :)
zdjecie uzytkownika
kika110 - 2015-06-15 14:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [choper208 - 2015-05-14 19:53:40]:
hEJ MA KTOŚ INFO NA TEMAT TEGO JAKIE WARUNKI PANUJA W HOLANDI NA SZKLANIACH ??
ja wybieram sie w tym roku pod koniec czerwca i chce wiedzieć czy ta firma jest wiarygodna i nie robi ludzi w hu.. ?? Czy idzie coś zarobic bo wiem ze za mieszkanie jest potroncane kasa i czy potem coś zostanie chociaż na bilet żeby wrócić. Pozdrawiam i czekam na info
zdjecie uzytkownika
1996 - 2015-06-18 18:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kika110 - 2015-06-15 14:51:32]:
Hej , ja jestem obecnie na szklarniach w holandii ;) chcesz wiedzieć wiecej niż ci powiedzą w bis polu masz jakieś pytania pisz do mnie na e mail emilja.17@vp.pl ;)
zdjecie uzytkownika
Rozczarowana - 2015-06-20 12:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Weszłam tu by dowiedzieć się czegoś na temat rzetelności danej firmy a co głównie zastałam ? Zapytania czy ktoś jedzie na borówkę bądź kiedy na sadzonki!!!To jak wejść do piekarni po chleb a tam na półkach znaczki pocztowe!Pozdrowienia dla administratora który nie usuwa takich ZBĘDNYCH,zaśmiecających wpisów.Cel stworzenia takiego portalu w zamyśle założycieli chyba był inny?
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2015-06-23 18:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, otrzymalem dzis smsa z informacją by stawic sie 27 czerwca w biurze w Jaśle i mam pytanie, czy opłacalny jest wyjazd na borówkę do Holandii? Nie chciałbym wrócic z 2 tys po miesiącu pracy. Jaka jest wasza opinia nt tego pracodawcy? Co mówią/mówili w biurze? Trzeba uiścić opłatę aby pojechać? Czy każdy kto pojedzie do jasła ma zagwarantowaną pracę? Czy jest jakaś rozmowa kwalifikacyjna?
zdjecie uzytkownika
naataali - 2015-06-24 18:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowy - 2015-06-23 18:40:21]:
pff to w pl niby masz na mc wiecej niz 2 tysie na reke? spox, moze sa u was przyjecia w firmie??? chetnie skorzystam :p
zdjecie uzytkownika
elopomelo - 2015-06-25 15:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, jedzie ktoś na borówki? jesli tak piszcie na klaydunakola@gmail.com bo tez jestem chetna!
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2015-06-26 10:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! :) czy był ktoś wcześniej na borówkach w Holandii? może się podzielić doświadczeniem? opłaca się jechać? dostałam wiadomość o spotkaniu 27 czerwca o 13 tylko usunęłam tego smsa i nie pamiętam gdzie ma się ono odbyć. Pomoże ktoś? Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
coobraa2 - 2015-06-29 12:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
czy był ktoś na winobraniu we francji w burgundii

ktos w tym roku jedzie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Przebieg był smieszny , umowę o pracę miałem dostac dopiero w Niemczech , a czytając opinie o tej firmie i tym co jest w umowie wiem , że chceili abym zapłacił za przejazd a potem oczywiscie pracy by nie było.NIE JEDŹCIE PRZED PRZECZYTANIEM I PODPISANIEM UMOWY O SAMĄ PRACĘ A NIE O KIEROWANIE DO PRACY , ONI W UMOWIE O KIEROWANIE DO PRACY WYMIGUJĄ SIE OD WSZYSTKIEGO.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-06-30 12:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [coobraa2 - 2015-06-29 12:04:54]:
witam,

jeżdżę z tą firmą na winobranie od 2009 roku, w tym roku też się wybieram. Co roku mają więcej miejsc, jeżeli nie wyjeżdżałaś z nimi to może się załapiesz w tym roku. Spotkania w Jaśle są obowiązkowe, tylko tam można dostać dokumenty aplikacyjne. No chyba, że znasz francuski to dzwoń do biura
zdjecie uzytkownika
coobraa2 - 2015-06-30 14:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marta - 2015-06-30 12:39:49]:
mam czekac na info kiedy spotkanie [bo wyjazd na wrzesien]
czy moglabys mi na emaila coobraa2@o2.pl
napisac ile mozna zarobic?no i mam jeszcze kilka pytan
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Bis-Pol HR

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Grupa Bis-Pol HR?
Zadaj pytanie
alert