brak logo

Grupa Bis-Pol HR

Jasło

Opinie o Grupa Bis-Pol HR

Pracuś 2017-05-10 14:00
BisPol nie jest holenderską agencją pracy tylko POLSKĄ!! oni współpracują z Connectiva i Watch Out
Joker 2017-05-13 12:52
Klaun, trafny nick.
1
Pan Kleks 2017-05-13 13:05
A ja nigdy nigdzie nie wyjade ze strachu. Wszyscy znajomi juz pojechali, ale nie ja. Ja jestem madrzejszy, bo czytam fora internetowe. A te fora sa takie straszne i te agencje sa takie straszne i ci pracodawcy sa tacy straszni i te koszty sa takie straszne i pis jest taki straszny i macierewicz jest taki szczegolnie straszny i na pewno bedzie glod i wojna i oszukaja nas i na pewno lata nie bedzie w tym roku tylko od razu zima i dlatego najlepiej zostac w domu i pisac na forum o tym jakie to wszystko jest przerazajaco straszne i uzywac jak najczesciej slow straszne, przerazajace i oszukali zeby inni tez sie bali jak ja i zamiast wyjezdzac i zarabiac siedzieli przed komputerem i nabijali przerazajace kliki strasznemu gowork. Jeszcze zeby mi tez za to pisanie placili tyle co ma gowork za kliki to bylaby idealna robota dla mnie :) Ale to jest zbyt straszne zeby bylo przerazajaco prawdziwe. Chyba popuscilem kleksa. Z przerazajacym powazaniem - Pan Kleks.
7
Do kwiatów 2017-05-14 16:39
Jedzie ktoś może do kwiatów w maju??
Naruciak 2017-05-17 10:36
Witam, wybiera się ktoś na pielęgnację i zbiór fasoli do Szwecji 6.06.17? był tam ktoś wcześniej i może się wypowiedzieć? Mam ofertę wyjazdu, ale nie wiem jak to będzie. .
Mmo 2017-05-19 15:45
Masz więcej inf o tej pracy? Też jestem zainteresowana?
1
Xcv 2017-05-20 21:03
Gdzie byłeś na truskawkach?
Emi 2017-05-24 10:37
hej jedzie ktoś na truskawki z bis polu 30.05 do niemiec?
Kama 2017-05-25 13:55
Hej i jedziesz do Szwecji bo tez się zastanawiam
Naruciak 2017-05-26 09:18
Tak, jadę. Wyjeżdżam z Katowic :D szkoda tylko że wyjazd wypada w moje urodziny :( wszystko załatwione zostało tylko wpłacić za busa. Sama jestem ciekawa jak to będzie wyglądało... ponoć nie ma być dostępu do internetu, praca w południowej części Szwecji.
1
Naruciak 2017-05-26 09:20
Podaj mi e-mail :)
Mmo 2017-05-27 14:36
mmo.monika@onet.pl
Rzeszóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóów 2017-05-31 19:37
Wybiera się ktoś może na wakacjach na zbiory borówek?
6
Borówka Holandia 2017-06-05 17:15
Witam był ktoś może na zbiorze Borówki w Holandii ? Mógłby się podzielić opinią?? Wybiera się ktoś?
5
Organic 2017-06-08 19:15
Jedzie któs może do venlo na pakowanie i sortowanie ?
Wiolassss 2017-06-09 10:23
Ja palnuje jechać z chłopakiem na borówki. Jakieś opinie ? Jedziemy pierwszy raz więc za bardzo nie wiemy co i jak. Przeraża mnie myśl zbierania normy w ciągu godziny. Myślę że to może byc problemowe dla niektórych osób , szczególnie tych co jada pierwszy raz...
Rzeszóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóów 2017-06-09 17:12
@Wiolassss ja właśnie też chciałem jechać pierwszy raz, także nie pomogę ;/
uciekinier 2017-06-11 09:10
Nie widziałem skąd fenomen tej agencji, skąd takie dobre opinie ale już wiem. Po prostu ludzie pracujący dla nich nie są zbyt inteligentni. Nie wiem jak jest gdzieś indziej ale opiszę pracę w Szwecji przez Bis-Pol. Agencja prosi o przelanie pieniędzy za transport mimo że ma się samochód bo to ma potwierdzić chęć wyjazdu. Prawda jest taka że wysyłają busem żebyś nie mógł z tego obozu uciec. 21 osób na małym domku z jednym prysznicem i dwoma kiblami z czego jeden zamknięty przez Sebę i Karyne. Łóżko jedno obok drugiego, ciaśniej niż w wojsku. Starsi pracownicy mówią że to super warunki bo gdzieś indziej jest po 60 osób i myją sie w miskach. Oczywiście nie widzą, że coś jest nie tak, luksus! Oczywiście wyróżnienie to chyba jedynie w majtki, bo Grażyny ciągle okupuja kibel. Jak 21 osob ma umyć sie po i przed pracą od godz 6-18 jeżeli jest 21 osób na jedną toaletę? Kolejna sprawa, najważniejsza... Agencja powinna odtracac 30% podatku, ale potrąca 20%, tacy są dobrzy! Tylko gdzie to idzie? Chyba do ich kieszeni. Mówiąc krótko: jeśli chcecie żyć jak zwierzęta i pracować na czarno to polecam Szwecję z bis-polem!
4
Delfina 2017-06-15 14:10
tak jutro wyjeżdżam pierwszy raz jadę zobaczymy ile prawdy w tym co mówią :)
Zaciekawiony 2017-06-16 17:56
Witam wszystkich, czy ktoś wybiera się 30 czerwca na sortowanie i pakowanie? :) Jakby co to ze znajomymi wyjeżdżam z Krosna, dawajcie tutaj znać :)
Mariolka01 2017-06-19 10:03
Wybiera się ktoś na zbiór borówki do Hannover w Niemczech ? Albo już tam był na zbiorze? Proszę o opinię
3
paula 2017-06-20 12:21
Również proszę o opinię na temat pracy przy borówkach w Hannover
3
Juriusz 2017-06-22 23:41
Witam. Szukam kogoś kto był w Holandii montować panele fotowoltaiczne i mógłby mi coś 1iecej powiedzieć o warunkach ;)
Darek 2017-06-23 20:14
Byl ktos juz na borowkach w hanowerze? Jak jest z tymi normami? 7 kg na godzine to bardzo duzo...
4
Kasia96 2017-06-27 13:04
Może ktoś się podzielić opiniami na temat tej agencji i pracy dotyczącej zbioru borówek ? bardzo proszę.
1
Uta 2017-06-28 18:40
Jak dowiedziałaś się czegoś to napisz do mnie : uta20068@interia.pl plis ;))
Misiaa 2017-06-30 23:38
Byl ktos moze na borowce w Hannoverze ? Szukam opinii
qwerty123 2017-07-01 23:52
witam. ktoś był moze z tą agencją w Holandii na borówkach? oferta figuruje jako zbiory borówek dla uczniów i studentów :)
DORINKA 2017-07-02 21:44
JEDNA WIELKA ŚCIEMA, BRAK ROBOTY ,MIESZKANIE WNIEMCZECH A ROBOTA W BELGII ZUPEŁNIE COS INNEGO NIZ BYŁO MÓWIONE
Hanek787 2017-07-03 22:07
Witam, czy był ktoś na zbiorze borówki w Holandii? Wybieram się w tym roku i chciałabym usłyszeć opinie ludzi którzy pracowali w latach wcześniejszych :)
2
Bolek 2017-07-05 12:07
Masakra! Szkoda gadać, ludzie uważajcie na tą firmę
Hanek787 2017-07-05 20:11
Dlaczego,?
winko 2017-07-06 15:48
Czy wybiera się ktoś na winogrona od września do Francji?
1
choper2118 2017-07-07 11:47
POLECAM BIURO AXELL Z GLIWIC. Kredytują koszty wyjazdu itp. OBECNIE pracuję przy wacie mineralnej . Tygodniowka moja 290 euro bez soboty i niedzieli.Soboty platne 150 % niedziela 200%. Praca 8h 3x przerwa. HOLANDIA
TAKAA 2017-07-07 12:26
jedzie ktos dzisiaj na borówki do Niemiec?
Nick 2017-07-08 00:45
Tak :)
Kasia 2017-07-12 09:45
Wybiera ktoś się na borówki 12 sierpnia - Holandia.. ? Bardzo proszę o opinię.
1
Badii 2017-07-15 14:43
Dziś zobaczyłem ofertę i wraz z dziewczyną prawdopodobnie się wybierzemy.
MF 2017-07-21 08:00
Wybiera sie ktos na winobranie albo ktos juz byl i podzieli sie doswiadczeniami?;D
3
Gosc123 2017-07-24 07:16
Witam, czy ogólnie polecam firmę? Byłem już na borówkach i wiem jak to wygląda.. W tym roku znajoma pojechała i rowiez nic się nie zmieniło. Jezeli chodzi o pracę jest ona średnia, trzeba znaleźć sobie wyprawę w zbieraniu owoców i swoją taktykę, ludzie którzy tam pilnuja potrafią być chamscy i nie patrzą na nic.. Na umowie 8 godzin pracownia przed 6 dni max ale to tylko na umowie w Polsce, tutaj prawda okazuje się inna bo czasem było, że charowalismy cały dzień przed 7 dni. Fakt w deszcz nie robimy. Kasa jak kasa, ile sobie zbierzesz tylko zarobisz. Trzeba wyrabiac ta normę bo jak zaczną do Ciebie dopłacac to w końcu Cie zwolnia. Po prostu trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jeżeli chodzi o warunki mieszkaniowe to tragedia. Ja byłem w lepszym domku ale to jest obóz koncentracjny. W pokoju są 3 łóżka piętrowe bez drabinek dwie szafy i tyle. W 2x2 m mieszczą się 6 osoba które po sobie chodzą.. Kuchnie miałem duża, kanapy, TV polska i wisienka na torcie.. 2 prysznic i 2 ubikacja na 18 osób.. Jedna damska druga męska. Gdzie trzeba bić się o ciepła wodę. Co to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Auschwitz?! Niektórym się podoba bo jak mowie miałem najlepszy domek. W którym i tak śmierdzialo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i stechlizna. Jeżeli jesteście gotowi na taki mały obóz pracy proszę bardzo, jedynie poznacie fajnych ludzi ale tutaj wami nikt się przejmował nie będzie.
Jezeli chodzi o borówki co macie wyjazd w sierpniu z rozmów ludzi którzy tam byli, nie polecali wgl. Podobno warunki lepsze ale za to ciagle pada i wgl nie ma co zbierać.. Błoto po kolana ciagle i ludzie jeszcze gorszy którzy traktują Cie jak robola.. A jednak to też Polacy :) za granicą Polak Polakowi wilk. Bis pol bierze duża kase za to i wiecej ich nie interesuje. Zastanówcie się dobrze czy chcecie wyjeżdżać z tej firmy bo to istny zakład pracy i poszukajcie czegos może lepszego w innym mieście np Rzeszow. Ja borówek nie polecam, nie liczyłem na luksusy ale to jest troszkę przesada. U mnie kradzieże się nie zdarzały bo miałem super ludzie ale wiem, że u innych się zdrzaly. Podobno winobranie sobie chwalili ale ja jako osoba która tutaj była.. Nie polecam, ale każdy może sprawdzić na swojej skórze, jednak są osoby które jeżdżą na to z roku na rok, kwestia przyzwyczajenia :)
Marta 2017-07-25 17:59
Wiecie czy Grupa Bis-Pol HR prowadzi obecnie rekrutację? Jak wygląda sam proces rekrutacyjny? Informacje na ten temat będą przydatne osobom zainteresowanym potencjalnymi ofertami pracy.
Freusi 2017-07-30 14:37
Jedzie ktoś może na boŕówki do holandii 5 sierpnia?
Ktosia 2017-07-31 00:23
Ja jadę, pierwszy raz
2
cykor 2017-08-09 18:19
tak,ale do jakiej firmy jedziesz,napisz proszę razem rażniej
cykor 2017-08-09 18:24
czy ktoś jedzie do schrijnwerkers w tem weekend lub poniedziałek na borówki?
Marta 2017-09-01 12:52
@Niezadowolony pracujący uczciwie w Holandiu - czy możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w Grupa Bis-Pol HR? Jaki jest powód Twojego negatywnego nastawienia do firmy? Z Twojego wpisu wynika, że to pracodawca zapewnia zakwaterowanie - czy jest ono dodatkowo płatne? Każdy merytoryczny, rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych kandydatów.
Bialewino 2017-09-10 19:08
Witam. Jestem obecnie na winobraniu od 6 dni w tym 4 roboczych. Jestem zalamana, ponieważ jednego dnia pracowaliśmy w deszczu przez dwie gpdziny, po czym pojechaliśmy na obiad I po nim znowu do pracy na kolejne 4 godziny W przemoczonych ubraniach I plaszczach. Ponadto miała być organizowana wycieczka do Paryża, wszyscy było gotowi rano, po czym przyszedł Pan z biura I powiedział ze wyjazd się nie odbędzie ponieważ dostał informację że grupa pola alkohol po ciąży nocnej na terenie obiektu I została złapania. Mniej więcej w południe okazało się ze to pomyłka I inna grupa zrobiła coś takiego, A my do Paryża nie pojechaliśmy przez nich. Praca jest ciężka dla osób które mają słaby kręgosłup lub problemu z nim ponieważ cały czas trzeba się schylac przez 9 godzin. Na polu woda czasem jest a czasem nie ma, rzadziej nie ma, więc bez swojej może byc ciężko. Camping jest oddalony o 50km więc sam dojazd zajmuje nam godzinę. Domki są chyba zrobione z tektury bo wszystko sluchac na całej przestrzeni a w jednym pokoju 1.8x2 są dwa łóżka które między sobą mają 5cm przestrzeni. Póki co jestem pewna, ze drugi raz bym nie pojechała. Dodatkowo kierowca ma o wszystko problem nawet o wyjazd do sklepu I według niego wszystko zależy od niego gdzie pojedziemy I na ile.
Czerwonewinogrona5 2017-09-16 00:26
Winobranie- darmowe domki, darmowa tv, darmowy internet, darmowe obiady i sniadania, wyjazdy na zakupy co drugi dzien, wycieczka do Paryża (pod warunkiem ze nie imprezujesz po nocach), praca na godziny, wszystko na legalu. Wlasciciele winnic sympatyczni. Niestety za polakow musimy sie czasem wstydzić. No ale jak to mowia czy slonce czy deszcz francuzi pracuja i my tez :) pozdrowienia z francji.
2
Grażyna 2017-09-16 05:57
07.09.17r. Podpisałam umowę z pośrednictwem pracy Bispol Jasło na wyjazd na zbiór truskawek do Niemiec. Jak zostałam zapewniana zbiory miały być duże. Na miejscu okazało się że pracodawca nas kłamał. Zatrudnił mnie oraz 5 innych polek do czyszczenia pól. Zbierało się 7 skrzynek dziennie truskawek z tego 3 skrzynki uzbierać trzeba było na zapłate mieszkania czyli 8.60 euro. Trzeba było przejsc hektary pola aby uzbierać te 7 skrzynek truskawek. Pracowali tam równiez obywatele Rumunii. Robili strajk że pracodawca mało płaci za uzbieraną skrzynkę truskawrk tylko 3 euro. Za karę pracodawca nie dał autobusu aby jechać do sklepu. Były burze deszcze grad ludzie wchodzili pod przyczepy traktorów. Traktują ludzi jak niewolników. Ja byłam na wielu zbiorach w różnych krajach ale z takim traktowaniem spotkałam się pierwszy raz. Proszę firmę Bispol aby zastanowiła się gdzie wysyła ludzi bo niewolnictwo już chyba dawno się skończyło.
Grazyna 2 2017-09-16 23:43
jezeli pracodawca niemiecki nie wywiązał sie z umowy to prosze zglosic zazalenie do firmy pisemnie. Przeciez wszystkie agencje maja to w umowie. Tak to sie robi w kazdej dziedzinie jezeli usluga jest nieprawidlowo wykonana. Reklamacje składa sie na piśmie aby mozna bylo cos zmienic. Anonimowe pisanie na forach nic nie da. Domyslam sie ze agencja ma mnóstwo kontraktow w Niemczech wiec pani post jest malo przydatny. Dlaczego pani nie poprosila o przeniesienie do innej firmy. Zreszta dobry pracownik poradzi sobie wszedzie a ..
2
Zostaw swoją opinię o Grupa Bis-Pol HR - Jasło
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Bis-Pol HR