Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Grupa Bis-Pol HR

Pracowałeś w firmie Grupa Bis-Pol HR i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
camiro - 2014-07-09 15:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech się ktoś podzieli wiedzą, kto był w tamtym roku na winobraniu. Jakie warunki mieszkaniowe, płaca. Dzięki.
zdjecie uzytkownika
warzywa niemcy - 2014-07-10 23:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcę was ostrzec przed wyjazdem na zbiory warzyw w okolice hannoweru. w zeszłym roku było jeszcze ok, jak się trafi wcześniej, na szparagi to kasę zarobić można, ale poźniej na sałaty to już nie ma sensu jechać. zawsze jest tam za duzo osób, praca wogóle niezorganizowana. Jedni (ci lepsi) robią cały dzień a ci gorsi godzinę, dwie, 3, czasem 5 i reszte dnia siedzą. Płaca (5,35 brutto) to grosze, zwłaszcza że za nocleg i jedzenie wychodzi dziennie ponad 6 euro. na dodatek jak się nie znasz angielskiego i liczysz na tłumacza (gościa, który jeździ tam już długo), to można byc pewnym, że jeśli ten "tłumacz" cie nie polubi, to wszystko źle zrobione zwali na ciebie (swoich chroni), nagada że za wozlno pracujesz lub gorsze rzecz, za co można zostać wywalonym. W tym roku kompletna kicha, roboty brak. Przykładowo za 2 tygodnie czerwca pewna bliska mi osoba zarobiła 221 euro+ 100 euro zaliczki i 625 zł. zarobki zarobkami, ael najbardziej ostrzegam przed atmosferą. Tam jest tak, że jeśli wieczorami nie siedzisz z "lepszymi" i nie pijesz piwa, wódki to jesteś tym gorszym i możesz być gnojonym. Gnojonym np. w taki sposób: Przychodzi do pokoju jeden "lepszy" o trzeciej w nocy, pijany, kopie w każde łóżko budząc śpiącego i drze się co jutro do roboty. Dodam że zatargi "gorszych" (czyli tych z bispolu) z "lepszymi" zdarzają się już trzeci raz, mianowicie z trzecią grupą z bispolu. Jak nie macie silnej psychiki to nie myślcie nawet o jeździe tam. No i bez znajomości niemieckiego lepiej też nie, chyba że lubicie co wieczór pić alkohol i stawiać to jeźdzcie.
zdjecie uzytkownika
Oo - 2014-07-11 09:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To trochę szkoda, że tak późno się z tym obudziłem, ale może w przyszłym roku uda się pokombinować i wyjechać. Chyba, że jeszcze teraz jakieś wyjazdy będą?
zdjecie uzytkownika
marika2201 - 2014-07-11 13:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś ma termin spotkania w sprawie winobrania we Francji, ktoś był wie jakie warunki, stawki????
zdjecie uzytkownika
mat26 - 2014-07-11 14:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [warzywa niemcy - 2014-07-10 23:10:00]:
Ty to po co tam wracałeś jak tak źle? Ja chciałem jechac i mnie w tym roku nie wzieli. Nie ładnie w taki sposób kosic konkurencje. a Ty to chyba trochę sciemnasz facet bo ja wiem że płaca 6 brutto a za jedzenie i spanie 5,50 za dzien.
Poza tym kto ci bronił sie w szkole jezyków uczyć:)
zdjecie uzytkownika
warzywa - 2014-07-11 16:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mat26 - 2014-07-11 14:01:30]:
akurat źle myslisz bo brutto 5,35 euro. w zeszlym roku było 5,25. a poza tym w zeszłyhm roku było dużo wiecej roboty niż w tym. dziś też wolne, już nie bede pisać dlaczego. Co do języków- a może akurat znam inny języka a niemieckiego nie? a poza tym jakoś przyjmują tam ludzi bez znajomości niemieckiego i nikt nie mówi czemu sie w szkole nie uczyli. Tak wiesz ile się płaci za jedzenie i spanie- jesli chcesz wiedzieć dokładnie, w zeszłym roku jedzenia nie było, każdy sobie robił co miał i płaciło się 4 euro za dobę za spanie, w tym roku doszły obiady (skromne, w większości bezmięsne) i świeży chleb co drugi dzień- i za to płaci się 1,50 euro. Więc nie udawaj mądrzejszego, bo nie wiesz jak jest. I wcale nie kosze konkurencji. Czy ja ci bronie tam jechać? jedź, proszę cie bardzo a pokaż tam tylko jaki cwany jesteś to po 2 tygodniach wylecisz, przekonaj sie.
zdjecie uzytkownika
lolO - 2014-07-11 20:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Orientuje się ktoś czy byłby możliwy wcześniejszy zjazd, parę dni wcześniej z Holandii (borówka) ?
zdjecie uzytkownika
hejze - 2014-07-11 22:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Na winobranie owszem opłaca się jechac. Wycieczka do Paryza byla darmowa jedynie na parkieng trzeba bylo sie zlozyc po 3 eurasy . Pozdro
zdjecie uzytkownika
Oo - 2014-07-12 01:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10 centów podwyżki? Hmm niby nic, ale w skali całego miesiąca już robi różnicę... a w Polsce to nawet nie ma co o takich rzeczach marzyć.
zdjecie uzytkownika
mari1 - 2014-07-12 09:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Martyk - 2014-07-04 00:55:13]:
Zbiór borówek trwa bardzo długo. W zeszłym roku były problem zezjazdem, poniewaz chcieli abysmy zostali dłuzej. Podkreslam, ze w tym roku płacimy za bilet w dwie strony, w zeszłym roku tylko w jedna. Na pewno trzeba bedzie wytrzymac do konca kontrakru
zdjecie uzytkownika
ttff - 2014-07-12 14:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile mozna zarobic na czysto na winobraniu?
zdjecie uzytkownika
Angelika - 2014-07-14 10:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam, czy był już ktoś na kwiatach ozdobnych? Ciężka jest ta praca?
Ile można zarobić w ciągu miesiąca? jaka jest atmosfera? czy praca jest cały czas zapewniona? proszę o odpowiedź
zdjecie uzytkownika
Paula - 2014-07-14 23:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam możliwość wyjazdu na kwoaty ozdobne do holandii? jest mi w stanie również ktoś coś powiedzieć? jakieś doswiadczenia..?
zdjecie uzytkownika
lele - 2014-07-16 21:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wlasnie ja tez jestem ciekawa na co mozna liczyc na winobraniu? Ile mozna na tym zarobic ?
zdjecie uzytkownika
wazis - 2014-07-16 22:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pozdrowionka dla wszystkich szparagowców 2014 byli przeżyli a tak apropo kiedy wyjazd na winogrono?
zdjecie uzytkownika
Pacyn - 2014-07-17 00:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Całkiem ciekawie zapowiada się współpraca z Bis-Pol HR, chociażby dlatego, że w ofertach można przebierać (gdy nadchodzi sezon). Ciekawe też, że zajmują się wszystkim od znalezienia pracownika do firmy, rekrutacji po zatrudnienie. Obiecująco to wygląda tym bardziej, że sporo pozytywnych opinii wyczytuję na tym forum o nich.
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-07-21 09:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponawiam pytanie bo nikt nie odpowiedzial jak wygladaja zarobki na czysto na winobraniu?
zdjecie uzytkownika
lele - 2014-07-21 17:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co z tym winobraniem ? Warto jechac ?
zdjecie uzytkownika
camiro - 2014-07-21 17:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie warunki trzeba spełnić, aby się zakwalifikować na winobranie, zbiór malin, truskawek, ogórków, pomidorów? Chodzi o doświadczenie w tej pracy, jakieś referencje, wiek, inne? Z góry dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
INNY - 2014-07-21 21:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lele - 2014-07-21 17:07:49]:
Według mojej najlepszej wiedzy na czysto można wyciągnąć ok 2 tys za 2 tygodnie
zdjecie uzytkownika
bobyk - 2014-07-22 09:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o winogrona to jedni pracują 7 dni , inni 9 lub 10. Można wyciągnąć średnio 2 tysiące. Z tego należy odliczyć pieniądze za przejazd do Francji płatne w biurze , kasę za noclegi w domkach , a także wszystkie zakupy na wyjazd. Po odliczeniu wychodzi dużo mniej.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-22 13:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a orientuje sie ktos ile wynosza oplaty za przejazd w obie strony ubezpieczenie zakwaterowanie za dobe??
zdjecie uzytkownika
miko - 2014-07-22 16:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech ktos powie czy to jest ciezka praca? Da sie wytrwac na tym winobeaniu?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-07-22 20:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stary na winobraniu masz wakacje dwutygodniowe tyle, że Ci placa
zdjecie uzytkownika
miko - 2014-07-22 20:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2014-07-22 20:07:03]:
To nic tylko jechac . wakacje we Francji by sie przydaly ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Bis-Pol HR
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x