brak logo

Grupa Bis-Pol HR

Jasło

Opinie o Grupa Bis-Pol HR

karolina 2016-11-06 10:24
a byl ktos moze z Twoich znajomych??
Ela 2016-11-06 13:02
Koleżanka była ale nie na sortowaniu i pakowaniu sadzonek tylko zbiorach z bispolu
1
Zainteresowana 2016-11-07 10:48
Byłam na wyjeżdzie z bis polu na zbiorach truskawek i wszystko było ok więc myślę, że teraz na sortowaniu sadzonek w Holandii też będzie dobrze. Trzeba nastawić się na ciężką pracę fizyczną i wykonywać swoją robotę najlepiej jak się potrafi i nie przejmować się bzdurami i plotkami, które opowiadają ludzie - takie mam podejście do wyjazdów zagranicznych. Co do powrotu to z Holandii jest bardzo dużo przewoźników i jak wracałam w tamtym roku 22 grudnia z innego wyjazdu to nie było problemów, tylko wcześniej trzeba zarezerwować sobie miejsce. Poza tym Pani z Bis polu mówiła, że jeżeli będzie chętna większa grupa osób to mogą zorganizować dla nas transport. Na razie to myślmy pozytywnie, żeby praca była w porządku :);)
3
Karolina 2016-11-07 14:37
Zainteresowana też się wybiera?sortowanie sadzonek to chyba nie taka ciezka praca? Ja wyjeżdżam z Tarnowa jedzie ktoś jeszcze z tamtad?
Zuzzanna 2016-11-07 14:39
A będzie tam dostęp do Internetu?
fm 2016-11-07 21:24
Dzisiaj dostałam info od Pani z biura ze Internet ma być, kwatera to jakis budynek po klasztorze, troche się martwie o te warunki, wiadome wygód nie bedzie bo to normalne ...Dostałyście umowe od Holenderskiego pracodawcy ?
Zuzzanna 2016-11-08 08:24
Tak ja dostałam:-) FM skąd jedziesz?sama jedziesz czy z ekipą?
fm 2016-11-08 11:15
Jadę sama właśnie, wyjeżdżam z Jasła a Ty?
Ela 2016-11-08 11:32
Ja też jadę sama
Zuzzanna 2016-11-08 11:53
Ja wyjeżdżam z Tarnowa o 19 10
Karolina 2016-11-08 14:42
Tam na tej hali będzie ciepło? Zabrać ze sobą kurtkę? 30 kg na 5tyg to chyba mało mam nadzieję że jak zabiorę więcej to nie będą się pultac :-)
fm 2016-11-08 18:50
ja biore sporo ciepłych rzeczy i właśnie boje sie ze sie nie załaduje z tym wszystkim :D bierze ktos laptopa ?
Ela 2016-11-08 23:17
Ja się właśnie zastanawiam czy brać
Karolina 2016-11-09 08:39
Weź będziemy fimy oglądać w wolnym czasie:-);-)
fm 2016-11-09 10:01
wezmę :) mam nadzieje ze wszytsko zapakowałam a jeśli czegoś zapomnę to liczę na waszą pomoc :D
Karolina 2016-11-09 10:03
Spoko damy radę
1
Xxm 2016-11-22 14:30
Był ktoś lub jest na sortowanie cykorii jakieś opinie??
2
Angii 2016-11-28 14:18
Czy ktoś był w Niemczech w Stuttgart na sortowni jabłek ? Jak praca, warunki ?
4
Mmo 2016-11-28 15:04
Podpinam się pod pytanie. Też jestem zainteresowana
Dzwonili do ciebie?
2
iśka 2017-01-02 16:39
ZUZANNA - i jak tam w Holandii ? czy praca jest godna polecenia ? Jestem z okolic Tarnowa :)
Klaudia 2017-03-02 18:13
Czy wybiera się ktos 20 na plauzowanie ?
Mmx 2017-03-08 07:05
Wie ktoś coś więcej o pakowaniu szparagi.? Dostał ktoś już dokumenty?
1
Łukasz 2017-03-09 16:04
Dostałem. Ale nie pisze gdzie jaka firma itd. Dopiero po wysyłaniu dokumentów jest napisane że przydziela i dadzą znać
I koszt 590 zł pakiet full care transport ubezpieczenie i Polski kordynator drogo trochę
bp 2017-03-09 17:00
Wiecej opinii nt. agencji Bis Pol znajdziesz na stronie http://bpwh.pl Ranking Agencji Pracy w Holandii.
Mmx 2017-03-10 08:17
No właśnie ten pakiet to porażka kiedyś jechałam z nimi i zapłaciłam za ten pakiet a to się okazało że jest to porostu informator z paroma słowami po niemiecku i karta do tel i opłacony bus ale napewno nie jest to warte tych 600 zł. Ciekawe czy można z tego zrezygnować i samemu jechać bo bus to koszt ok 250 zł......
1
klaun 2017-03-14 11:32
Agencja to jedna wielka porażka . Nie maja pojęcia gdzie wysyłają ludzi przed wyjazdem wszystko pięknie ładnie lecz po wyjezdzie brak kontaktu. jeszcze cena tego pakietu to jakieś żarty. Nie polecam
klaun 2017-03-14 11:33
Agencja to jedna wielka porażka . Nie maja pojęcia gdzie wysyłają ludzi przed wyjazdem wszystko pięknie ładnie lecz po wyjezdzie brak kontaktu. jeszcze cena tego pakietu to jakieś żarty. Nie polecam
slonce96 2017-03-29 14:32
Witam ;) mam pytanie czy opłaca się jechać na winobranie i ile około na rękę się przywozi ?
5
Nana 2017-04-04 18:44
Witam, jadę na zbiór truskawek 17 kwietnia ;) może się ktoś wybiera, bądź już był?
3
hasiek 2017-04-07 19:20
Siemanko jedzie ktoś z was 17 kwietnia 2017 r na Solary ? dajcie znac jak tam jest i czy sie opłacas jechać oraz czy trzeba pracować czy zapierd........
1
Cococi 2017-04-08 15:34
Czy wybiera się ktoś 11.04 na szparagi?
XxXx 2017-04-10 20:24
jak to jest z tym pakietem Full Care ? Jest możliwość zeby tylko zapłacić za sam wyjazd 260 zł + te dodatkowe ubezpieczenie na 7 dni za 20,56 zł które obejmuje leczenie podstawowe assistance czy muszę również zapłacić te 309.44 za śmieszny (DODATEK) w który w skaład w chodzi pomoc językowa i inne śmieszne rzeczy co w ogóle nie sa warte tej ceny ? Skoro pakiet sprawia że nasz wyjazd będzie dobrze zorganizowany to jak nie wykupimy pakietu to co? Pojedziemy do innej pracy? Będziemy jechać dłużej? Skoro pakiet zapewnia pomoc w wypadkach losowych, to co się stanie bez niego? Zadzwonimy z problemem, a oni rzucą słuchawką? Przecież i tak po dojechaniu do pracodawcy podpisuje sie tam umowę w której od razu masz ubezpieczenie wiec moim zdaniem zapłata 309.44 za smieszny pakiet jest tylko takim Polskim Trickiem żeby tylko zarobić ... na stronie Bis-Pol https://bispolhr.com/pracownicy/zanim-zdecydujesz/ w zakładce co to jest Pakiet Full Care pisze ''Wykupienie pakietu jest opcjonalne.'' Wiec można go kupić ale nie jest to ''NAGAZANE tylko ZALECANE'' z góry pozdrawiam xxx
2
marzena 2017-04-20 09:07
Witam mam pytanie o borowkę w Holandii. Jakie warunki
malami 2017-05-09 15:21
Truskawka w Niemczech. Opowie ktoś coś wiecej?
Elewela28 2017-05-09 17:38
Ja byłam na truskawce w Stuttgarcie i więcej nie pojechałam
Pracuś 2017-05-10 13:18
ja byłam na truskawkach i jadę jeszcze raz
1
Pracuś 2017-05-10 13:22
Jak ci nie pasuje ich oferta to idź do innej agencji. To tak jak w sklepie jak w jednym ci towar nie odpowiada to szukasz czegoś innego. Proste.
1
Pracuś 2017-05-10 13:52
Odpuść sobie aplikowanie na winobranie co roku maja tylu chętnych że połowa odpada z barku miejsc. Jak chcesz się dostać to tylko z polecenia, czyli najlepiej jeżeli ktoś kto był cie poleci to masz szanse.
1
Pracuś 2017-05-10 14:00
BisPol nie jest holenderską agencją pracy tylko POLSKĄ!! oni współpracują z Connectiva i Watch Out
Joker 2017-05-13 12:52
Klaun, trafny nick.
1
Pan Kleks 2017-05-13 13:05
A ja nigdy nigdzie nie wyjade ze strachu. Wszyscy znajomi juz pojechali, ale nie ja. Ja jestem madrzejszy, bo czytam fora internetowe. A te fora sa takie straszne i te agencje sa takie straszne i ci pracodawcy sa tacy straszni i te koszty sa takie straszne i pis jest taki straszny i macierewicz jest taki szczegolnie straszny i na pewno bedzie glod i wojna i oszukaja nas i na pewno lata nie bedzie w tym roku tylko od razu zima i dlatego najlepiej zostac w domu i pisac na forum o tym jakie to wszystko jest przerazajaco straszne i uzywac jak najczesciej slow straszne, przerazajace i oszukali zeby inni tez sie bali jak ja i zamiast wyjezdzac i zarabiac siedzieli przed komputerem i nabijali przerazajace kliki strasznemu gowork. Jeszcze zeby mi tez za to pisanie placili tyle co ma gowork za kliki to bylaby idealna robota dla mnie :) Ale to jest zbyt straszne zeby bylo przerazajaco prawdziwe. Chyba popuscilem kleksa. Z przerazajacym powazaniem - Pan Kleks.
2
Do kwiatów 2017-05-14 16:39
Jedzie ktoś może do kwiatów w maju??
Naruciak 2017-05-17 10:36
Witam, wybiera się ktoś na pielęgnację i zbiór fasoli do Szwecji 6.06.17? był tam ktoś wcześniej i może się wypowiedzieć? Mam ofertę wyjazdu, ale nie wiem jak to będzie. .
Mmo 2017-05-19 15:45
Masz więcej inf o tej pracy? Też jestem zainteresowana?
1
Xcv 2017-05-20 21:03
Gdzie byłeś na truskawkach?
Emi 2017-05-24 10:37
hej jedzie ktoś na truskawki z bis polu 30.05 do niemiec?
Kama 2017-05-25 13:55
Hej i jedziesz do Szwecji bo tez się zastanawiam
Naruciak 2017-05-26 09:18
Tak, jadę. Wyjeżdżam z Katowic :D szkoda tylko że wyjazd wypada w moje urodziny :( wszystko załatwione zostało tylko wpłacić za busa. Sama jestem ciekawa jak to będzie wyglądało... ponoć nie ma być dostępu do internetu, praca w południowej części Szwecji.
Naruciak 2017-05-26 09:20
Podaj mi e-mail :)
Mmo 2017-05-27 14:36
mmo.monika@onet.pl
Zostaw swoją opinię o Grupa Bis-Pol HR - Jasło
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Bis-Pol HR