brak logo

Grupa Bis-Pol HR

Jasło

Opinie o Grupa Bis-Pol HR

Nana 2017-04-04 18:44
Witam, jadę na zbiór truskawek 17 kwietnia ;) może się ktoś wybiera, bądź już był?
3
hasiek 2017-04-07 19:20
Siemanko jedzie ktoś z was 17 kwietnia 2017 r na Solary ? dajcie znac jak tam jest i czy sie opłacas jechać oraz czy trzeba pracować czy zapierd........
2
Cococi 2017-04-08 15:34
Czy wybiera się ktoś 11.04 na szparagi?
XxXx 2017-04-10 20:24
jak to jest z tym pakietem Full Care ? Jest możliwość zeby tylko zapłacić za sam wyjazd 260 zł + te dodatkowe ubezpieczenie na 7 dni za 20,56 zł które obejmuje leczenie podstawowe assistance czy muszę również zapłacić te 309.44 za śmieszny (DODATEK) w który w skaład w chodzi pomoc językowa i inne śmieszne rzeczy co w ogóle nie sa warte tej ceny ? Skoro pakiet sprawia że nasz wyjazd będzie dobrze zorganizowany to jak nie wykupimy pakietu to co? Pojedziemy do innej pracy? Będziemy jechać dłużej? Skoro pakiet zapewnia pomoc w wypadkach losowych, to co się stanie bez niego? Zadzwonimy z problemem, a oni rzucą słuchawką? Przecież i tak po dojechaniu do pracodawcy podpisuje sie tam umowę w której od razu masz ubezpieczenie wiec moim zdaniem zapłata 309.44 za smieszny pakiet jest tylko takim Polskim Trickiem żeby tylko zarobić ... na stronie Bis-Pol https://bispolhr.com/pracownicy/zanim-zdecydujesz/ w zakładce co to jest Pakiet Full Care pisze ''Wykupienie pakietu jest opcjonalne.'' Wiec można go kupić ale nie jest to ''NAGAZANE tylko ZALECANE'' z góry pozdrawiam xxx
4
marzena 2017-04-20 09:07
Witam mam pytanie o borowkę w Holandii. Jakie warunki
10
malami 2017-05-09 15:21
Truskawka w Niemczech. Opowie ktoś coś wiecej?
Elewela28 2017-05-09 17:38
Ja byłam na truskawce w Stuttgarcie i więcej nie pojechałam
Pracuś 2017-05-10 13:18
ja byłam na truskawkach i jadę jeszcze raz
2
Pracuś 2017-05-10 13:22
Jak ci nie pasuje ich oferta to idź do innej agencji. To tak jak w sklepie jak w jednym ci towar nie odpowiada to szukasz czegoś innego. Proste.
1
Pracuś 2017-05-10 13:52
Odpuść sobie aplikowanie na winobranie co roku maja tylu chętnych że połowa odpada z barku miejsc. Jak chcesz się dostać to tylko z polecenia, czyli najlepiej jeżeli ktoś kto był cie poleci to masz szanse.
2
Pracuś 2017-05-10 14:00
BisPol nie jest holenderską agencją pracy tylko POLSKĄ!! oni współpracują z Connectiva i Watch Out
Joker 2017-05-13 12:52
Klaun, trafny nick.
1
Pan Kleks 2017-05-13 13:05
A ja nigdy nigdzie nie wyjade ze strachu. Wszyscy znajomi juz pojechali, ale nie ja. Ja jestem madrzejszy, bo czytam fora internetowe. A te fora sa takie straszne i te agencje sa takie straszne i ci pracodawcy sa tacy straszni i te koszty sa takie straszne i pis jest taki straszny i macierewicz jest taki szczegolnie straszny i na pewno bedzie glod i wojna i oszukaja nas i na pewno lata nie bedzie w tym roku tylko od razu zima i dlatego najlepiej zostac w domu i pisac na forum o tym jakie to wszystko jest przerazajaco straszne i uzywac jak najczesciej slow straszne, przerazajace i oszukali zeby inni tez sie bali jak ja i zamiast wyjezdzac i zarabiac siedzieli przed komputerem i nabijali przerazajace kliki strasznemu gowork. Jeszcze zeby mi tez za to pisanie placili tyle co ma gowork za kliki to bylaby idealna robota dla mnie :) Ale to jest zbyt straszne zeby bylo przerazajaco prawdziwe. Chyba popuscilem kleksa. Z przerazajacym powazaniem - Pan Kleks.
4
Do kwiatów 2017-05-14 16:39
Jedzie ktoś może do kwiatów w maju??
Naruciak 2017-05-17 10:36
Witam, wybiera się ktoś na pielęgnację i zbiór fasoli do Szwecji 6.06.17? był tam ktoś wcześniej i może się wypowiedzieć? Mam ofertę wyjazdu, ale nie wiem jak to będzie. .
Mmo 2017-05-19 15:45
Masz więcej inf o tej pracy? Też jestem zainteresowana?
1
Xcv 2017-05-20 21:03
Gdzie byłeś na truskawkach?
Emi 2017-05-24 10:37
hej jedzie ktoś na truskawki z bis polu 30.05 do niemiec?
Kama 2017-05-25 13:55
Hej i jedziesz do Szwecji bo tez się zastanawiam
Naruciak 2017-05-26 09:18
Tak, jadę. Wyjeżdżam z Katowic :D szkoda tylko że wyjazd wypada w moje urodziny :( wszystko załatwione zostało tylko wpłacić za busa. Sama jestem ciekawa jak to będzie wyglądało... ponoć nie ma być dostępu do internetu, praca w południowej części Szwecji.
Naruciak 2017-05-26 09:20
Podaj mi e-mail :)
Mmo 2017-05-27 14:36
mmo.monika@onet.pl
Rzeszóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóów 2017-05-31 19:37
Wybiera się ktoś może na wakacjach na zbiory borówek?
5
Borówka Holandia 2017-06-05 17:15
Witam był ktoś może na zbiorze Borówki w Holandii ? Mógłby się podzielić opinią?? Wybiera się ktoś?
3
Organic 2017-06-08 19:15
Jedzie któs może do venlo na pakowanie i sortowanie ?
Wiolassss 2017-06-09 10:23
Ja palnuje jechać z chłopakiem na borówki. Jakieś opinie ? Jedziemy pierwszy raz więc za bardzo nie wiemy co i jak. Przeraża mnie myśl zbierania normy w ciągu godziny. Myślę że to może byc problemowe dla niektórych osób , szczególnie tych co jada pierwszy raz...
Rzeszóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóów 2017-06-09 17:12
@Wiolassss ja właśnie też chciałem jechać pierwszy raz, także nie pomogę ;/
uciekinier 2017-06-11 09:10
Nie widziałem skąd fenomen tej agencji, skąd takie dobre opinie ale już wiem. Po prostu ludzie pracujący dla nich nie są zbyt inteligentni. Nie wiem jak jest gdzieś indziej ale opiszę pracę w Szwecji przez Bis-Pol. Agencja prosi o przelanie pieniędzy za transport mimo że ma się samochód bo to ma potwierdzić chęć wyjazdu. Prawda jest taka że wysyłają busem żebyś nie mógł z tego obozu uciec. 21 osób na małym domku z jednym prysznicem i dwoma kiblami z czego jeden zamknięty przez Sebę i Karyne. Łóżko jedno obok drugiego, ciaśniej niż w wojsku. Starsi pracownicy mówią że to super warunki bo gdzieś indziej jest po 60 osób i myją sie w miskach. Oczywiście nie widzą, że coś jest nie tak, luksus! Oczywiście wyróżnienie to chyba jedynie w majtki, bo Grażyny ciągle okupuja kibel. Jak 21 osob ma umyć sie po i przed pracą od godz 6-18 jeżeli jest 21 osób na jedną toaletę? Kolejna sprawa, najważniejsza... Agencja powinna odtracac 30% podatku, ale potrąca 20%, tacy są dobrzy! Tylko gdzie to idzie? Chyba do ich kieszeni. Mówiąc krótko: jeśli chcecie żyć jak zwierzęta i pracować na czarno to polecam Szwecję z bis-polem!
2
Delfina 2017-06-15 14:10
tak jutro wyjeżdżam pierwszy raz jadę zobaczymy ile prawdy w tym co mówią :)
Zaciekawiony 2017-06-16 17:56
Witam wszystkich, czy ktoś wybiera się 30 czerwca na sortowanie i pakowanie? :) Jakby co to ze znajomymi wyjeżdżam z Krosna, dawajcie tutaj znać :)
Mariolka01 2017-06-19 10:03
Wybiera się ktoś na zbiór borówki do Hannover w Niemczech ? Albo już tam był na zbiorze? Proszę o opinię
3
paula 2017-06-20 12:21
Również proszę o opinię na temat pracy przy borówkach w Hannover
3
Juriusz 2017-06-22 23:41
Witam. Szukam kogoś kto był w Holandii montować panele fotowoltaiczne i mógłby mi coś 1iecej powiedzieć o warunkach ;)
Darek 2017-06-23 20:14
Byl ktos juz na borowkach w hanowerze? Jak jest z tymi normami? 7 kg na godzine to bardzo duzo...
4
Kasia96 2017-06-27 13:04
Może ktoś się podzielić opiniami na temat tej agencji i pracy dotyczącej zbioru borówek ? bardzo proszę.
1
Uta 2017-06-28 18:40
Jak dowiedziałaś się czegoś to napisz do mnie : uta20068@interia.pl plis ;))
Misiaa 2017-06-30 23:38
Byl ktos moze na borowce w Hannoverze ? Szukam opinii
qwerty123 2017-07-01 23:52
witam. ktoś był moze z tą agencją w Holandii na borówkach? oferta figuruje jako zbiory borówek dla uczniów i studentów :)
DORINKA 2017-07-02 21:44
JEDNA WIELKA ŚCIEMA, BRAK ROBOTY ,MIESZKANIE WNIEMCZECH A ROBOTA W BELGII ZUPEŁNIE COS INNEGO NIZ BYŁO MÓWIONE
Hanek787 2017-07-03 22:07
Witam, czy był ktoś na zbiorze borówki w Holandii? Wybieram się w tym roku i chciałabym usłyszeć opinie ludzi którzy pracowali w latach wcześniejszych :)
2
Bolek 2017-07-05 12:07
Masakra! Szkoda gadać, ludzie uważajcie na tą firmę
Hanek787 2017-07-05 20:11
Dlaczego,?
winko 2017-07-06 15:48
Czy wybiera się ktoś na winogrona od września do Francji?
choper2118 2017-07-07 11:47
POLECAM BIURO AXELL Z GLIWIC. Kredytują koszty wyjazdu itp. OBECNIE pracuję przy wacie mineralnej . Tygodniowka moja 290 euro bez soboty i niedzieli.Soboty platne 150 % niedziela 200%. Praca 8h 3x przerwa. HOLANDIA
TAKAA 2017-07-07 12:26
jedzie ktos dzisiaj na borówki do Niemiec?
Nick 2017-07-08 00:45
Tak :)
Kasia 2017-07-12 09:45
Wybiera ktoś się na borówki 12 sierpnia - Holandia.. ? Bardzo proszę o opinię.
Badii 2017-07-15 14:43
Dziś zobaczyłem ofertę i wraz z dziewczyną prawdopodobnie się wybierzemy.
MF 2017-07-21 08:00
Wybiera sie ktos na winobranie albo ktos juz byl i podzieli sie doswiadczeniami?;D
2
Gosc123 2017-07-24 07:16
Witam, czy ogólnie polecam firmę? Byłem już na borówkach i wiem jak to wygląda.. W tym roku znajoma pojechała i rowiez nic się nie zmieniło. Jezeli chodzi o pracę jest ona średnia, trzeba znaleźć sobie wyprawę w zbieraniu owoców i swoją taktykę, ludzie którzy tam pilnuja potrafią być chamscy i nie patrzą na nic.. Na umowie 8 godzin pracownia przed 6 dni max ale to tylko na umowie w Polsce, tutaj prawda okazuje się inna bo czasem było, że charowalismy cały dzień przed 7 dni. Fakt w deszcz nie robimy. Kasa jak kasa, ile sobie zbierzesz tylko zarobisz. Trzeba wyrabiac ta normę bo jak zaczną do Ciebie dopłacac to w końcu Cie zwolnia. Po prostu trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jeżeli chodzi o warunki mieszkaniowe to tragedia. Ja byłem w lepszym domku ale to jest obóz koncentracjny. W pokoju są 3 łóżka piętrowe bez drabinek dwie szafy i tyle. W 2x2 m mieszczą się 6 osoba które po sobie chodzą.. Kuchnie miałem duża, kanapy, TV polska i wisienka na torcie.. 2 prysznic i 2 ubikacja na 18 osób.. Jedna damska druga męska. Gdzie trzeba bić się o ciepła wodę. Co to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Auschwitz?! Niektórym się podoba bo jak mowie miałem najlepszy domek. W którym i tak śmierdzialo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i stechlizna. Jeżeli jesteście gotowi na taki mały obóz pracy proszę bardzo, jedynie poznacie fajnych ludzi ale tutaj wami nikt się przejmował nie będzie.
Jezeli chodzi o borówki co macie wyjazd w sierpniu z rozmów ludzi którzy tam byli, nie polecali wgl. Podobno warunki lepsze ale za to ciagle pada i wgl nie ma co zbierać.. Błoto po kolana ciagle i ludzie jeszcze gorszy którzy traktują Cie jak robola.. A jednak to też Polacy :) za granicą Polak Polakowi wilk. Bis pol bierze duża kase za to i wiecej ich nie interesuje. Zastanówcie się dobrze czy chcecie wyjeżdżać z tej firmy bo to istny zakład pracy i poszukajcie czegos może lepszego w innym mieście np Rzeszow. Ja borówek nie polecam, nie liczyłem na luksusy ale to jest troszkę przesada. U mnie kradzieże się nie zdarzały bo miałem super ludzie ale wiem, że u innych się zdrzaly. Podobno winobranie sobie chwalili ale ja jako osoba która tutaj była.. Nie polecam, ale każdy może sprawdzić na swojej skórze, jednak są osoby które jeżdżą na to z roku na rok, kwestia przyzwyczajenia :)
Zostaw swoją opinię o Grupa Bis-Pol HR - Jasło
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Bis-Pol HR