Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Grupa Bis-Pol HR

Pracowałeś w firmie Grupa Bis-Pol HR i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gabiii - 2015-07-16 13:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam :)
chcialam zapytac, czy wyjazd na winobranie do Francjii jest oplacalny? jak z zarobkami? placa za godzine czy na akord? jesli ma ktos jakies informacje z poprzednich lat, bylabym wdzieczna za podzielenie sie opinia :)
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
EXX - 2015-07-20 22:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś z Was wybiera się na borówki do Holandii, prawdopodobnie w ten piątek ( 25.07) ?;)
zdjecie uzytkownika
anti - 2015-07-22 01:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sporo was tutaj pisze, ale powiem wam, że przeglądałem już parę ofert pracy dla osób, które chcą wyjechać i zarobić w niemczech albo np w holandii i powiem szczerze, że nie widziałem tak konkretnych i atrakcyjnych ogłoszeń jak od BIS-Polu. Jest od razu stawka podana i warunki zakwaterowania i dojazd do miejsca pracy. wszystkie koszty, naprawdę zachęcające.
zdjecie uzytkownika
rib - 2015-07-22 01:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy jest ktoś tutaj co był na tych borówkach ? Jak tam jest jeśli ktoś pierwszy raz się wybiera ?
zdjecie uzytkownika
agata - 2015-07-24 11:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ile Biuro pobiera za przejazd do francji ,jakie koszty sa tego wyjazdu na winobranie?
zdjecie uzytkownika
agata - 2015-07-24 11:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [coobraa2 - 2015-06-30 14:16:12]:
witam moze mi Pan/Pani napisac jaki koszt pracownik ponosi przed wyjazdem na winobranie?
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-07-24 16:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gabiii - 2015-07-16 13:04:31]:
chcesz rzetelnej odpowiedzieć to dzwoń do biura albo idź na spotkania i dowiesz się wszystkiego a nie zadawaj takich pytań na forum gdzie anonimowo nie wiadomo kto Ci odpisze. Anonimowe fora są dość ryzykownym źródłem informacji jeżeli chcesz wyjechać za granicę.
zdjecie uzytkownika
Misia - 2015-07-26 18:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak się wam podobał tegoroczny wyjazd na borówkę do Francji? Albo raczej jak podobały się wypłacone pieniążki,dla mnie to było mizernie,na czysto nie zostało nawet 500e, za cztery tygodnie to trochę za mało. napiszcie co o tym myślicie,mnie na *podatek i ubezpieczenie * wyparowało 280e, ciekawe.
zdjecie uzytkownika
beatrixxxxxxxxxxxx - 2015-07-27 19:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Misia - 2015-07-26 18:23:26]:
ja rowniez dostalam nie cale 500 euro to jest po prostu smiech na sali! za takie oranie po wiecej niz 7 godz. dziennie i w upale dochodzacym nawet do ponad 40 st. a pod tunelem do 70 st.i pracodawca zapewnial borowke dobrej jakosci a byla niestety pozeczka i w dodatku zielona wiec co tu pisac?...oralo sie za marne pare euro przez 4 tyg.w takich to wlasnie warunkach.to powinna byc wiadomosc dla tych co sie wybieraja w przyszlym roku na borowke do francji aby sie dwa razy zastanowili zanim podejma decyzje z wyjazdem.chcialam jeszcze zaznaczyc ze zaliczka jest wyplacana jednorazowo w wysokosci 100 euro na caly miesiac gdzie za to praktycznie mozna kupic bagietki i cos do niej a nie liczac juz zeby raz na czas cos do obiadu w wolny dzien.jestem po prostu rozczarowana i rozgoryczona moja wyplata!
zdjecie uzytkownika
jackow - 2015-07-28 15:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Misia - 2015-07-26 18:23:26]:
ja na rękę wziąłem 950 euro po odliczeniu kosztów kwatery. Kto zbierał to zbierał!! Zus i zaliczka na podatek - to chyba dobrze że praca jest legalna a że tyle to pretensje do rządu.
zdjecie uzytkownika
beatrixxxxxxxxxxxx - 2015-07-28 22:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jacek zbieralo sie to co bylo albo moze wiecej nie bylo niz bylo a ze ty zbierales ponad norme to i tak nie zarobiles kokosow a wiekszosc dostala niestety takie wyplaty jak ja czyli na reke po odliczeniu kwater 479 euro wiec co tu gadac!jak by rok byl dobry to bylaby rowniez i borowka!i trzeba zaznaczyc ze wiekrzosc ludzi byla na zbiorach po raz pierwszy a ty jestes juz stary wyjadacz wiec wiedziales co zbierac i jak zbieac a szczescie pzy takim zbieraniu musialo ci dopisac bo ja szczerze mowiac to co zbieralo sie nie kupilam bym w sklepie...
zdjecie uzytkownika
jackow - 2015-07-31 08:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [beatrixxxxxxxxxxxx - 2015-07-28 22:26:48]:
"jackow" to tylko pseudonim, mylisz mnie z innym pracownikiem który też dobrze zarobił. Ja byłem pierwszy raz na borówce. To fakt wysyp nie był najlepszy ale i tak jestem zadowolony, zarobiłem co zarobiłem, warunki na miejscu super nie mam na co narzekać.
zdjecie uzytkownika
AGATA - 2015-07-31 17:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [agata - 2015-07-24 11:53:53]:
BILET 590zl i 50EURO TYG ZA KWATERE ,nORMALNIE ŚMIECH NA SALI
zdjecie uzytkownika
beatrixxxxxxxxxxxx - 2015-07-31 22:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jackow - 2015-07-31 08:08:02]:
warunki byly super to i super sie za nie placilo bo 1/3 pensji to nie malo ale reszta organizacji i same zbiory to szkoda mowic!lepiej bylo zostac w domu poniewaz wiekzosc osob zarobila malo w stosunku do tego co bylo na spotkaniu przedstawiane a widocznie Ty byles jednym z nielicznych ktoremu sie udalo cokolwiek wiecej zarobic i normalne ze jestes zadowolony
zdjecie uzytkownika
Wiola - 2015-08-17 10:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wybiera się ktoś na zbiór borówki amerykańskiej i malin do Anglii, wyjazd 20 - 22 sierpień?? Czy ktoś był już na takich zbiorach w Anglii i czy polecacie???
zdjecie uzytkownika
Beti - 2015-08-19 00:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [coobraa2 - 2015-06-29 12:04:54]:
Ja jadę pierwszy raz i ciekawa jestem jak będzie ;)
zdjecie uzytkownika
monika - 2015-08-21 16:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja już się na ten wyjazd nie załapię, ale może udałoby się na nastepny. Napiszcie mi proszę wasze wrażenia po przyjeździe, mam nadzieję, że będziecie mieli tam dostęp do Internetu. W ogóle to mnie bardzo interesują jakie tam są warunki, bo teraz tyle sie czyta w internecie, jak to niebezpiecznie jechać do pracy za granicę.
zdjecie uzytkownika
kiko - 2015-08-23 15:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [coobraa2 - 2015-07-08 16:50:50]:
580euro -minus dojazd 590 zł(okolo 147 euro) i minus nocleg łacznie 98 euro( bo 40 trzeba dac w autobusie)na czysto zostaje 335 euro z 10 dni pracy.
zdjecie uzytkownika
wazis - 2015-08-23 21:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [coobraa2 - 2015-06-29 12:04:54]:
Siemka byłem na winobraniu rok temu ogólnie jest spoko polecam zarobic można ale kokosów się nie spodziewaj narka
zdjecie uzytkownika
ewa021 - 2015-08-24 21:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja rowniez wybieram sie na winogrona, czy ktos juz wie jaki bedzie termin wyjazdu w tym roku?
zdjecie uzytkownika
Beti - 2015-08-25 21:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa021 - 2015-08-24 21:45:33]:
Ja dzisiaj dostałam tel, że moja grupa wyjeżdża w poniedziałek
zdjecie uzytkownika
ewa021 - 2015-08-26 10:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Beti - 2015-08-25 21:14:25]:
a to grupami się wyjeżdza... ciekawe kiedy do mnie zadzwonią
zdjecie uzytkownika
max - 2015-09-02 17:08:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jedzie ktos 3 w czartek na winobranie
zdjecie uzytkownika
beatrixxxxxxxxxxxx - 2015-09-07 15:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy jedzie teraz ktos w te sobote na zbiory malin i jezyn do holandii?a moze jest juz tam ktos co wczesniej wyjechal z grupa Bis-Pol i jakie tam sa warunki mieszkalne zarobki no i czy jest owoc bo tutaj raczej niczego sie nie dowiedzialam w biurze piszcie
zdjecie uzytkownika
stella - 2015-09-09 12:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beatrixxxxxxxxxxxx - 2015-09-07 15:10:07]:
ja jadę,nie byłam ale może bedzie dobrze ;)
zdjecie uzytkownika
stella - 2015-09-09 14:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beatrixxxxxxxxxxxx - 2015-09-07 15:10:07]:
podaj maila to się odezwe :)
zdjecie uzytkownika
nina - 2015-09-20 19:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wlasnie czy kazdego zatrudniaja do pracy w Grupa Bis-Pol HR. ostatnio wiem ze prowadzili rekrutacje na stanoiwsko pracownik szklarni przy uprawie kwiatow ozdobnych. juz taka prace wykonywalam. i jak z zarobkami tam? takze mi biuro duzo nie powiedzialo, a to jest dosyc istotne. z gory dzieki za pomoc.
zdjecie uzytkownika
OSZUSCI!! - 2015-09-27 17:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tyrasz jak wół pierwszy tydzień. drugi tydzien nie maja juz dla ciebie pracy bo konczy sie sezon... ale i tak sciągają nowe osoby mimo braku pracy! a TY czy siedzisz na pokoju w hotelu czy nie płacisz w moim przypadku razem z dojazdem ok 150euro tyg gdzie zarobilam....nIC!! czyli wychodzisz na minus. NIE POLECAM! A jak cie skierują do FLEXIOOLU i masz sie kontaktowac z Donatem to już wgl odradzam. Ma gdzies pracownikow jak dzwonisz z problemem np siedzisz na dupie i chcesz pracowac a on ma to gdzies! bo jestes NOWA a pierwszenstwo maja stare wyjadacze. jeden wielki syf!
zdjecie uzytkownika
Asiaaa - 2015-10-17 11:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos wypiera się 20-23.10 do Holandii do pracy w szklarni??? A moze ktos juz jest i powie czy wszystko ok.? Prosze o odpowiedz bo nie wiem czy warto jechac?
zdjecie uzytkownika
on - 2015-10-17 18:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wow w holandii same super oferty. przy pakowaniu i sortowaniu po odjęciu wszystkich kosztów bedzie ze 100E na tydzień ( no jak bym Pana Boga za stopy złapał). Już i to biuro powoli schodzi na psy, zamiast brać jakieś atrakcyjne oferty biorą wszystko co popadnie....Nawet Worktoday daje im zlecenia o tej firmie warto poczytać :)
zdjecie uzytkownika
Asiaaa - 2015-10-18 12:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
'On' rozumiem że jesteś teraz w pracy z tej firmy? A reszta chyba tak zapracowana jest że nie ma czasu napisać:) Gdyby jednak ktoś miał czas i ochotę proszę piszcie....
zdjecie uzytkownika
on - 2015-10-18 15:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asiaaa - 2015-10-18 12:59:22]:
przykro mi nie jestem u nich w pracy kiedys byłem na tak "cudowną" ofertę bym się nie zdecydował :) wystarczy przeczytać i policzyć każdy rozsądny nie pojedzie :)
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-10-20 22:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@on, nie rozumiem, o jaką oferte pracy chodzi dokładnie? ja widziałem tylko tą na pracownika szklarni, który zajmowałby się uprawą tylko kwiatów ozdobnych. Moim zdaniem nie było nic podejrzanego w tej ofercie, masz krótkie szkolenia, przedstawienie obowiazków i potem działasz, a umowa jest od razu u nich.
zdjecie uzytkownika
on - 2015-10-21 09:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2015-10-20 22:28:14]:
Przecież napisałem PRZY PAKOWANIU I SORTOWANIU PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH
zdjecie uzytkownika
gosia - 2015-11-01 18:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc jade do holandii na kwiatki czy tam są baki do zapylania i czy pracodawca moze zapłacic całosc przejazdu z polski do holandiiprosze o opinie i odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
erfg - 2015-11-08 15:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@on właśnie ja widziałem że teraz mają ofertę pracy na stanowisko pracownika magazynowego w Holadnii mile widziane jest prawo jazdy kat. B oraz doświadczenie w pracach magazynowych, do obowiązków należy zbieranie zamówień, rozładunek i załadunek towarów/paczek o wadze 20 kg - 30 kg,stawka od 8,67 Euro brutto do 10,23 Euro brutto.
zdjecie uzytkownika
pol - 2015-11-10 18:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko niby przedstawia się w kolorowych barwach, ciekawe czy na miejscu też tak jest, czy te stawki są wyższe czy niższe
zdjecie uzytkownika
goooral - 2015-11-12 22:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pol - 2015-11-10 18:43:07]:
z tego co mi wiadomo to stawki nie są wyższe na pewno niż te o których się tutaj wyżej mówiło niestety
zdjecie uzytkownika
kazik - 2015-11-15 02:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@erfg - to są dość duże rozładunki, ale również zarobki są imponujące, bo na prawdę stawka zaczynająca się od 8,67 euro jest wyższa niż w Polsce.
zdjecie uzytkownika
ewa021 - 2016-01-06 22:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,
czy wybiera sie może jakaś dziewczyna do hiszpanii ?? jezeli tak proszę o kontakt :) ewa021@op.pl
zdjecie uzytkownika
łąka - 2016-01-07 23:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może i stawka jest ciekawa, ale trzeba pamiętać, że za granicą też gdzieś spać trzeba i jeść czy pić, więc wydaje mi się, że pieniądze mogą być na styk, na pewno nie na odłożenie.
zdjecie uzytkownika
jaro46 - 2016-01-13 01:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złodzieje i tyle . Wypłata marna . A pani izabela panu rakowi dobrze robi . Widziałem to jak ją posuwał w samochodzie żal
zdjecie uzytkownika
jaro46 - 2016-01-13 01:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złodzieje i tyle . Wypłata marna . A pani izabela panu rakowi dobrze robi . Widziałem to jak ją posuwał w samochodzie żal
zdjecie uzytkownika
sun - 2016-01-13 13:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mój chłopak szuka teraz pracy i widzę, że pojawiłą się oferta na pracownika magazynowego w holandii, legalna praca przede wszystkim to duży + jednak czy ktoś już tam był i mógłby coś powiedzieć, bo zarobki podobno około 2000 Euro?
zdjecie uzytkownika
phantomBP - 2016-02-01 14:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, jedni piszą, że jest OK drudzy wręcz przeciwnie.
Moje pytanie to... Jakie są lub były wasze zarobki miesięczne? i ile z tego odłożyliscie? Pozdr....
zdjecie uzytkownika
hubson - 2016-02-01 15:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@phantomBP wynagrodzenie masz opisane w ofercie pracy. Musisz sobie policzyć 120 godzin za 8,67 euro brutto i Ci wychodzi najmniejsze wynagrodzenie za 4 tygodnie jako pracownik magazynowy. Hotel i dojazdy do pracy zapewnia pracodawca. Pamiętaj że możesz wyciągnąć więcej za godzine i że jest możliwość nadgodzin
zdjecie uzytkownika
aniaa - 2016-02-04 18:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy jedzie ktos albo był w Holandi w szklarniach przy kwiatach? Trzeba zaplacic z gory 500 zl i nie jestem pewna czy to aby nie wyrypka ;/ ma ktos jakies info? Jak tak to prosze o maila lasios007@gmail.com
zdjecie uzytkownika
patryk - 2016-02-04 18:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@aniaa, ciekawe, pierwsze słysze o takiej płatności, jak czytałem ogłoszenie na pracownika magazynowego to nic o tym nie pisali. Zwłaszcza, że zaznaczyli jasno, że pracodawca zapewnia zakwaterowanie w bungalow park lub w hotelu pracowniczym i transport do pracy zapewnia pracodawca bezpłatnie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Przebieg był smieszny , umowę o pracę miałem dostac dopiero w Niemczech , a czytając opinie o tej firmie i tym co jest w umowie wiem , że chceili abym zapłacił za przejazd a potem oczywiscie pracy by nie było.NIE JEDŹCIE PRZED PRZECZYTANIEM I PODPISANIEM UMOWY O SAMĄ PRACĘ A NIE O KIEROWANIE DO PRACY , ONI W UMOWIE O KIEROWANIE DO PRACY WYMIGUJĄ SIE OD WSZYSTKIEGO.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
kada - 2016-02-06 18:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się zdecyduję chyba na wyjazd na magazyn, oby tylko godziny były i nie kapusie,złodzieje i kryminaliści. To są moje teoretyczne przemyślenia 1239 euro wychodzi najniższa pensja za 23 lata powyżej, z tego 400 euro za mieszkanie i ubezpieczenie. Z tego powinno 800 euro zostać na jedzenie itp. szału ni ma. Nie wiecie jak jest z transportem do Holandii z tą firma.
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-02-06 19:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z transportem prosta sprawa, bo to wszystko, wszystkie koszty przejazdu pokrywa firma, Ty tylko podpisujesz umowe na miejscu a na magazynie dobrze płaca tam.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Bis-Pol HR

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert