Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Grupa Bis-Pol HR

Pracowałeś w firmie Grupa Bis-Pol HR i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-12-03 17:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak możesz to podaj maila lub nr gg, bo mam do Ciebie pytanie.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-12-03 18:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz pytanie do nowy. Moj emal. Niebiescy1920@op.pl
zdjecie uzytkownika
PATRYCJA - 2014-12-03 18:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej kobietki czy wybiera sie ktos na wyjazd z bis polu do holandi na termin 2,badz 4 stycznia 2015 albo 29 grudnia 2014 zzzz kielc?? dostalam oferte pracy na orchideach ... prosze o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
oferty - 2014-12-03 18:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakim wieku biora do pracy na orchide .
zdjecie uzytkownika
patrycja - 2014-12-03 18:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowy - 2014-12-03 16:12:07]:
siema ..sluchaj niewiem o co tam chodzi ale oferta niby byla od 19-do 21 lat .. my z koelznka mamy po 22 ;p pani dzis do ans zadzwonila i mowi ze sa 2 miejsca na 29 grudnia ja na to ze nie mamy 21 lat tylko 22 a ona ze hoolendrzy akceptowali nasze dane i jezeli chchemy to mozemy przyjechac ;pna kwiaty orchidea
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-12-03 18:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jestem Męzczyzną mam 22 lata.
inie zadzwoni do mnie czyli mnie przyjęli ?
zdjecie uzytkownika
patrycja - 2014-12-03 18:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oferty - 2014-12-03 18:36:56]:
hej mty mamy po 22 lata dzis pani do ans zadzownila i powiedziala ze wyjazd jest na orchidea... na 29 grudnia badz na 2 stycznia... i ze holendrzy akceptowali nasze cv.... a wiekowka byla od 19;do 21 hahaha;p
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-12-03 18:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ?????????????????
zdjecie uzytkownika
PATRYCJA - 2014-12-03 18:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aga - 2014-11-25 20:35:38]:
my z kielc bedziemy jechac;albo 29 .12 albo 2.4 stycznia ;p
zdjecie uzytkownika
Do Nowy - 2014-12-03 18:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadzwon do Agencji się dowiedz pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
patrycja - 2014-12-03 18:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowy - 2014-12-03 18:46:51]:
podaj jakis namiar na siebie .. to sie odezwe i ci powiem co i jak
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-12-03 19:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niebiescy1920@op.pl
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-12-03 19:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurde czemu nikt nie jedzie z karkowa do holandi na termin 2,badz 4 stycznia 2015
na storczyki
zdjecie uzytkownika
patrycja - 2014-12-03 19:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aga - 2014-12-03 19:04:25]:
agaa autokar wyjezdza z kielc i chyab jedzie przez krakow.. wiec my tez na ten termin bedziemy ejchac ... bo to simbad... chyba ze pojedziemy 29 neiwiem bo musze ta umowe wypelnic ..
zdjecie uzytkownika
Orchidea - 2014-12-03 21:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto sie załapał na orchide i w jakim wieku ?
jakie miasto Mazowieckie jedzie
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-12-04 18:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie mi namiary do siebie
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-12-04 19:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patrycja - 2014-12-03 19:11:05]:
dajcie mi na miary na siebie
zdjecie uzytkownika
patrycja - 2014-12-06 01:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aga - 2014-12-04 19:31:59]:
aga napisz do mnie na poczte.. jezeli ktos chce cos odemnie prosze smialo pisac na poczte nie mam mozliwosci sledzenia strony tutaj moj email patrycja1612@vp.pl
zdjecie uzytkownika
zenek 24 - 2014-12-11 20:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
był ktoś albo jest na sałacie w Niemczech w ty roku ?????
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-12-12 13:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
jadę z koleżanką na orchidee 2 stycznia.
Wie ktoś coś więcej na temat tego pakietu FULL CARE ?
zdjecie uzytkownika
mnb - 2014-12-12 14:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym wyjechać przez tą agencję i potrzebuję opinii na temat współpracy z tą firmą. Podobno dysponują bazą sprawdzonych pracodawców. Zapewniają minimum formalności oraz możliwość pełnej obsługi wyjazdu. Czy ktoś z Was wykonywał prace w szklarniach przy chryzantemach w Holandii? Jakie maciezdanie na temat tej agencji bo to mój pierwszy raz i troche sie obawiam.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-12-14 19:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wybiera się ktoś z ok Jasła na storczyki 2 stycznia i czy wie ktoś co trzeba ze sobą zabrać oprócz ubrań i jedzenia proszę pisać na miska009421@wp.pl
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-12-16 19:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patrycja - 2014-12-06 01:54:46]:
cześć Patrycja napisalam do ciebie ale nie mam odpowiedzi
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Przebieg był smieszny , umowę o pracę miałem dostac dopiero w Niemczech , a czytając opinie o tej firmie i tym co jest w umowie wiem , że chceili abym zapłacił za przejazd a potem oczywiscie pracy by nie było.NIE JEDŹCIE PRZED PRZECZYTANIEM I PODPISANIEM UMOWY O SAMĄ PRACĘ A NIE O KIEROWANIE DO PRACY , ONI W UMOWIE O KIEROWANIE DO PRACY WYMIGUJĄ SIE OD WSZYSTKIEGO.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
milena - 2014-12-19 10:48:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej wybiera sie ktoś do holandii na orchidee 2 stycznia z okolic biłgoraja?
zdjecie uzytkownika
Natalia - 2014-12-19 11:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Milena ja z koleżanką jadę z Biłgoraja :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Bis-Pol HR
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Grupa Bis-Pol HR?
Zadaj pytanie
x