Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Grupa Bis-Pol HR

Pracowałeś w firmie Grupa Bis-Pol HR i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Msrs - 2016-05-29 21:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też polecam szparagi hah xd tydzień wytrzymałem taki Sajgon z cyganem brygadzista.Ale polecam borowke jak najbardziej
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-05-30 09:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tamtm roku na borówce tylko 10 osób dało rade na 109 i tylko norme mieli tak że?
zdjecie uzytkownika
Mxm - 2016-05-30 19:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nana, ja jadę raczej na rzepak. A ty zdecydowałaś się na te truskawki.
Jedzie ktoś jeszcze na rzepak lub był??
zdjecie uzytkownika
DoMxm - 2016-05-30 19:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wysłałem papiery na rzepak i czekam na odpowiedz:)
zdjecie uzytkownika
Neo - 2016-05-31 08:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja odeslalem im skan kwestionariusza i teraz czekam. Macie jakies info o tej robocie?
zdjecie uzytkownika
Saw - 2016-05-31 12:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Też skan kwest. odesłałem i czekam na info od nich.
zdjecie uzytkownika
Xyz rzepak - 2016-05-31 13:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co tu wnioskuję z waszych wypowiedzi to na ten rzepak sami Panowie składają....
Halo Panie jesteście??
zdjecie uzytkownika
asiaa - 2016-06-01 09:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jedzie ktoś lub był może w Best w Holandii na pakowanie mięsa ?
zdjecie uzytkownika
New - 2016-06-02 11:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odzywał się do was Bispol po wysłaniu kwest. ubezp. do nich na rzepak ?(6 dzien mija i nic sie nie odzywaja).
zdjecie uzytkownika
nana - 2016-06-02 13:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mxm - 2016-05-30 19:12:21]:
Nie, odpuscilam sobie te truskawki.
zdjecie uzytkownika
Do nana - 2016-06-02 16:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To na co jedziesz??
zdjecie uzytkownika
Do new - 2016-06-02 16:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U mnie też cisza
zdjecie uzytkownika
karrooo - 2016-06-04 00:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mmo - 2016-05-18 18:43:11]:
Ja jade z chłpakiem na rzepak
zdjecie uzytkownika
Mo...karo - 2016-06-04 10:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też wysłałam zgłoszenie :) Dzwonili już do was?
zdjecie uzytkownika
nana - 2016-06-04 10:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Do nana - 2016-06-02 16:09:05]:
Nigdzie nie jadę.
zdjecie uzytkownika
cisse - 2016-06-04 22:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Wybiera się ktoś na pakowanie produktów do Venlo, Holandia lub może był i podzieli się opinią? Albo ogólnie jak wygląda wyjazd do Holandii z Bispolu?
Do przeżycia? Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Neo karooo - 2016-06-05 11:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwonili juz do was?
zdjecie uzytkownika
Niepolecam - 2016-06-05 12:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja bym sie tak na ten rzepak nie napalal, bylem w tamtym roku i moze to nie wina agencji ale ktos sobie na polakaczkach robi interes. pojechalem i sie okazalo ze godzin w tygodniu jest 20 gora 25. Na 8 euro tez nie liczcie bo to jest brutto i zalezy czy sie uczycie czy jestescie bezrobotni to tyle wam odbija. Robota jak robota, czasem trzeba bylo w pelnym sloncu bez przerw robic ale w sumie jak jest 20 godzin na tydzien to nikt nie narzeka. Niemiec sobie nasciaga ludzi bo ma wolne domki i ktos to musi oplacac a pracy zeby zarobic nie ma. Jak ktos sobie chce zrobic wakacje i pomieszkac z obcym czlowiekiem w pokoju to moze jechac ale po odbiciu mieszkania i jedzenia wyjdzie wam tyle ze lepiej zostac w Polsce bo zarobicie tyle samo a przynajmniej w domu jestescie
zdjecie uzytkownika
Rze - 2016-06-05 17:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nietolerancji mógłbyś podać nazwę pracodawcy? Na ile byłeś i ile zrobiłeś?
zdjecie uzytkownika
Rze - 2016-06-05 17:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
*niepolecam
zdjecie uzytkownika
Monika - 2016-06-05 17:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś 10 na truskawki...??
zdjecie uzytkownika
DOniePolecam - 2016-06-05 18:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W umowie masz warunki jakie musisz spełnić ty i pracodawca(oferuję Ci około 40h na tydzień pracy to masz tyle mieć + - 2h), a że dasz się wydymać to już twoja sprawa
zdjecie uzytkownika
Do DoNiepolecam - 2016-06-05 19:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłeś tam?
zdjecie uzytkownika
niepolecam - 2016-06-05 20:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to sa uprawy DSV czy cos takiego ale pracuje sie u mniejszych firm, cos na zasdzie podwykonawcy. bylem cztery tygodnie wyszlo mi jakies 2000 po odbiciu biletow w dwie strony. umowe podpisujesz bezposrednio z pracodawca wiec jesli potrafisz po niemiecku to mozesz probowac nie dac sie wydymac
zdjecie uzytkownika
Do niepolecam - 2016-06-05 21:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mógłbyś coś powiedzieć o zakwaterowaniu, pracy? Ogólne wrażenia?
Czekam na telefon jeszcze wiec mam pytanie pracują tam też kobiety(pracowały jak ty byłeś) ??
Jak z językiem? Bardzo potrzebny?
DZIEKUJE ZA WSZYSTKIE INF
zdjecie uzytkownika
Gregor - 2016-06-05 21:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwonili już do kogos w ogole na ten rzepak po wyslaniu papierów? Bo nie wiem czy mam jeszcze czekać
zdjecie uzytkownika
DOniePolecam - 2016-06-06 12:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znasz chociaż trochę język niemiecki to i pracodawca nie będzie kombinował, bo będzie wiedział, że ty możesz zainterwniować w razie niedotrzymania warunków.
Natomiast jak nie znasz to dobrze zakumplować się z osobą, która ogarnia, bo to się przydaje.
zdjecie uzytkownika
Do DoNiepolecam - 2016-06-06 13:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiesz coś o pracy i warunkach mieszkaniowych?
zdjecie uzytkownika
niepolecam - 2016-06-06 20:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zakwaterowanie jest znośne, jak sie nie ma wielkich wymagań to da sie ten miesiąc wytrzymać, stol, dwa lozka, jakas szafa w pokoju, bez wypasu ale sa. podobno w niektórych domkach byly jakies problemy z ciepłą wodą ale to na innej lokalizacji wiec dokładnie nie wiem co tam sie dzialo. mieszka sie z loaowymi ludzmi i zalezy jak sue trafi, regulaminow na domkach jako takich nie ma i jak beda aobie chcieli poimprezowac to nic nie poradzisz. jesli chodzi o prace to tak jak w ogloszeniu ciezko cos wiecej powiedziec. ogolnie wszystko robi sie w lekkim zgieciu i najbardziej to kregoslup dostaje po dupie wiec jak sie nie ma mocnych pleców to nie ma co jechac, to nie truskawki nie kleklniesz bo zaraz musisz isc dalej. no i ciagle manewrowanie rekami tez sie odczuwa wieczorem. nawet robiac te 20 godzin tygodniowo bez konskiej masci bym chyba nie wytrzymal a jezdzilem wcześniej dwa lata na truskawki. aha i jeszcze co do tej stawki godzinowej to jest oczywiscie norma ktora trzeba wykonac, ja tam dawalem rade ale niejtorym bylo ciężko. ja na kwaterze mialem fajnych ludzi i w sumie to jedyne co tam milo wspominam bo jednak pojechalem tam do pracy a nie dla atmosfery a tylko czas stracilem.
zdjecie uzytkownika
Emil - 2016-06-07 11:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kurde Borówka przeniesiona na 18....
zdjecie uzytkownika
halo - 2016-06-07 21:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rezygnuje ktos z rzepaku?
zdjecie uzytkownika
X Do halo - 2016-06-07 22:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu??
zdjecie uzytkownika
halo - 2016-06-07 22:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [X Do halo - 2016-06-07 22:08:16]:
Bo chciałbym jechać a jestem na liście rezerwowych
zdjecie uzytkownika
Pytanko - 2016-06-07 22:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie można znaleźć liste osób, które się dostały?
zdjecie uzytkownika
bartolomeo - 2016-06-08 09:46:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do "niepolecam"- co ty gościu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ja byłem w zeszłym roku na tym rzepaku i zarobiłem tyle co ty czyli 1500 Euro za 4 tygodnie, jeszcze ci mało. A ile w Polsce zarabiasz? dadzą ci więcej za zajob 12 godzin na budowie chyba tylko. Nie rób chały, bo ja jadę jeszcze raz w tym roku. Nie ma co słuchać zmanierowanych gości, każdemu polecam!
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2016-06-08 13:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Był już ktoś na truskawkach z bispolem? Opisze jak było?
zdjecie uzytkownika
Pytanko2 - 2016-06-08 13:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz już, że jedziesz na pewno? Gdzie można sprawdzić kto jedzie, jeśli jeszcze do mnir nie dzwonili znaczy że nie jadę??
zdjecie uzytkownika
DoKarolina - 2016-06-08 19:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłam ale to zależy gdzie jedziesz.
zdjecie uzytkownika
M - 2016-06-10 13:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Był ktoś na truskawkach w Stuttgarcie?
zdjecie uzytkownika
Monika - 2016-06-13 09:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, jedzie ktoś jutro na truskawki do Sttudgartu? Napiszcie opinie jak jest itd...A może ktoś już tam jest lub był?? Jedzie ktoś 17??
zdjecie uzytkownika
Asiak - 2016-06-13 19:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. A co powiecie p pracy w naaldwijk w Holandii przy chryzantemach i storczykach? Był ktoś? Jak tam jest?
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2016-06-14 16:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś do Jörg Knödler, Heidenhof w piątek lub już był??
zdjecie uzytkownika
Asiak - 2016-06-14 18:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś w najbliższym czasie do Naaldwijk w Holandii na chryzantemy z tego bis pol? Niech ktoś napisze jak tam jest... faktycznie taka charowa? :/ z góry dziękuję za każde info. Pozdro for all:**
zdjecie uzytkownika
pracownica sezonowa - 2016-06-15 14:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asiak - 2016-06-14 18:15:27]:
Charówa jak diabli, najcięższa praca dla kobiet w Holandii. Trafisz do firmy WatchOut, gdzie nie biorą poprawki że na chryzantemach daje radę 1 osoba na 6... Jeśli nie dasz rady (co nie jest powodem do wstydu)zasugerują Ci powrót do Polski zamiast załatwić Ci coś innego.
zdjecie uzytkownika
Asiak - 2016-06-15 15:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hm.... co może być ciężkiego w obrywaniu tych bocznych pąków chryzantem???? :/ A jeśli chodzi o pracę przy storczykach? Tam jest lajt podobno...
zdjecie uzytkownika
Do asiak - 2016-06-20 08:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Asiak, jak tam będziesz to napisz jak tam jest
zdjecie uzytkownika
Asiak - 2016-06-21 19:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy będę bo juz 3 tygodnie jak złożyłam zgłoszenie i niedzwonią. I już chyba niezadzwonia. Oddzwaniaja tylko do wybranych .. niezakwalifikowałam się zapewne
zdjecie uzytkownika
ada871 - 2016-06-22 12:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgłosiłam się dziś do pracy w szklarni w Lipsku. Ktoś może coś powiedzieć na ten temat?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Tutaj w ogóle nie było rozmowy. Zapisałem się dużo wcześniej, potem dostałem smsa o spotkaniu. Jadę na borówkę do Francji. Przyszedłem, prezentacja była przygotowana, wszystko sprawnie poszło. Po spotkaniu dostałem dokumenty, trochę ich było dużo ale panienka wyjaśniła jak mam uzupełnić. Złożyłem, za parę dni dali znać, że mam tą pracę. Jadę w czerwcu na 4 tygodnie. Piękny region, już nie mogę doczekać się tej wydmy!!
Pytania:
zdjecie uzytkownika
dyrol - 2016-06-23 11:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam był ktoś w Szwecji na tróskawkach/malinach ? jakieś może opinie jak tam jest itp. dzieki
zdjecie uzytkownika
nbnm - 2016-06-23 20:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dyrol mój znajomy kiedyś był i mówił ze całkiem spoko, że kasa też nie najgorsza, wiec chyba pozytywnie. Ale powiem szczerze nie widziałam tych ofert?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Grupa Bis-Pol HR!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Bis-Pol HR
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert