Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Grupa Bis-Pol HR

Pracowałeś w firmie Grupa Bis-Pol HR i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Andzia - 2016-04-06 14:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [a - 2016-03-30 22:19:16]:
Własnie ta Francja i borówka mnie interesuje może mógłbyś napisać coś więcej drogi kolego, bo widze ,ze jestes konkretnie zorientowany:), a ponieważ mam zamiar wyjechać sama , to nie chciałąbym się wmanewrować w jakieś gagno. Z góry dziekuje, to mój e mail: Karuma@poczta.fm
zdjecie uzytkownika
szatsi - 2016-04-06 14:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do *ona* wlasnie dostalam potwierdzenie z biura na kwiatki, CV wyslalam 2 dni temu ale jeszcze nie podpisalam umowy. Powiem szczerze nie wiemco robic. Mozesz sie zemna skontaktowac moj e-mail szatsi@vp.pl
zdjecie uzytkownika
Oba - 2016-04-09 13:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co mi wiadomo @Andzia firma zapewnia przejazd, ubezpieczenie i zakwaterowanie, więc widać, że im zależy na pracownikach.
zdjecie uzytkownika
winogronka - 2016-04-11 18:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy mógłby mi ktoś podać więcej informacji na temat winobrania we Francji? Był tam ktoś?
zdjecie uzytkownika
on55 - 2016-04-15 20:58:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam borówkę i winobranie bo byłem i sobie chwale.
zdjecie uzytkownika
anka205 - 2016-04-16 13:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ile płacą na borówce za kg czy jest akord czy godzinówka ile można zarobić za ten miesiąc po ile się godzin pracuje
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-04-18 12:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są tu jacyś pracownicy magazynowi w Holandii? Jak wygląda praca i zarobki?
zdjecie uzytkownika
on55 - 2016-04-18 13:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anka205 - 2016-04-16 13:16:26]:
Hej:) na borówce masz placone od kg pracujesz 8 godzin srednio można zarobic 500e do 1000 za 3 tygodnie tak wychodzi Warunki sa super jest tez wycieczka nad ocean jak masz jeszcze jakies pytania to chetnie ci je udziele pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Karolcia00 - 2016-04-18 17:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on55 - 2016-04-18 13:48:25]:
Cześć, a czy byłeś może na winobraniu?
zdjecie uzytkownika
anka205 - 2016-04-19 10:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on55 - 2016-04-18 13:48:25]:
Hej dzięki za info właśnie mam zamiar wybrać się z chłopakiem mam jeszcze pytanie czy jest tam wifi i jak jest z lodówkami czy obiady we własnym zakresie i ile pobieraja za nocleg te 500-1000 euro to juz na czysto po odliczeniu kosztów podróży noclegu wyzywienia ? z góry dzieki za info pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
on55 - 2016-04-20 10:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anka205 - 2016-04-19 10:50:47]:
Cześć:)
Tak byłem na winobraniu pracowaliśmy po 8 godzin bez stresu na luzie sniadanie mielismy i obiad za darmo wina do woli najważniejsze zarobek 350e za tydzień warto ja sobie chwale napisze ci więcej na temat borowki w meilu poczta718@interia.pl pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
on55 - 2016-04-20 11:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Karolcia00 - 2016-04-18 17:14:48]:
Cześć tak byłem więcej info w mailu poczta718@interia.pl pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anka205 - 2016-04-21 14:20:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on55 - 2016-04-20 11:05:17]:
Hej jak możesz napisz cos więcej o borówkach mój mail ania3102@onet.pl pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
małgorzata - 2016-04-21 20:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
winobranie, prace w winnicach wiosną i borówka we Francji to wyjazd z których korzystałam, moim zdaniem jedne z najlepszych wyjazdów. Super klimat, przyjemna praca, uczciwe pieniądz zawsze na czas. Wszystko jest tak jak informują w biurze i piszą w umowie. Dlatego tak ciężko się dostać, teraz na wiosnę to podobno 10 osób na jedno miejsc. Ale jak jaz pojedziesz i zobaczą że jesteś normalnym człowiekiem to potem sami do ciebie dzwonią i proponują oferty. Korzystałam z usług tej firmy i jestem zadowolona. Polecam.
zdjecie uzytkownika
anna - 2016-04-25 15:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracował ktoś na borówce we Francji?proszę o kontakt na mój e-mail kieltyka.anna@gmail.com z góry dziękuje
zdjecie uzytkownika
krzysztof - 2016-05-02 14:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracował ktoś na borówce w holandi?proszę o informacje?
zdjecie uzytkownika
klaudia - 2016-05-04 11:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rib - 2015-07-22 01:44:13]:
Ja też czytałam oferty i wydawało się że ok dopóki tam nie pojechałam. Wytrzymałam 7 dni żeby chociaż za dojazd się zwróciło. Wszystko co pisza to oszustwo. Byłam w Holandii na hali gdzie co 2 minuty byłam wyzywana, co chwila widziałam jak ktoś płakał, chamstwo niesamowite, a tak się nie da pracować normalnie, już nie wspomne że przez 14 godzin przerzucałam arbuzy i melony czyli mega ciężkie rzeczy. a na drugi dzien nie było pracy i byliśmy tylko 5 godzin. po 4 dniach dostałąm umowe a na niej inne stawki i większe opłaty niż przedstawia to bis pol. Na hotelu ciągłe imprezy i jaranie, także nie ma mowy o spaniu. za głupie buty na hale musisz zapłacić 25 euro, za fartuch też, za klucz do pokoju 10 euro. Szczerze? martwie się czy po tym tygodniu dostane chociaż 500zł... Strata mojego czasu moich nerwów, zdrowia i pieniedzy.
zdjecie uzytkownika
awwww - 2016-05-05 16:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Był ktoś na zbiorach owoców miękkich w Peterborough? Ktoś ma jakąs opinię?
zdjecie uzytkownika
kama - 2016-05-06 11:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja12 - 2016-03-20 13:13:09]:
ja jade do pakowania sortowania owocow i warzyw jedzie ktos jeszcze to moj e mail kamila22356@wp.pl
zdjecie uzytkownika
pati - 2016-05-07 00:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej :) wybiera się ktoś na zbiory borówek, Holandia ?
zdjecie uzytkownika
Siwka - 2016-05-07 18:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej możesz powiedzieć w jakiej miejscowosci bylas
zdjecie uzytkownika
nako - 2016-05-09 11:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siwka, z tego co kojarzę to nie ma to znaczenia - warunki zasadniczo powinny być takie same. Mnie najbardziej martwi i denerwuje to, że teraz nikogo nie poszukują do pracy. Kiedyś próbowałem do nich się dobijać ale na próżno. Wiecie jakie teraz mają wymagania ?
zdjecie uzytkownika
Dobra rada! - 2016-05-09 15:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do wszystkim którzy chcecie wyjechać na za pośrednictwem agencji Bispol do pracy w Holandii.
Agencja Bispol z Jasła jest jedynie pośrednikiem który nie odsyła was bezpośrednio do pracodawcy tylko do kolejnej agencji.
Agencje w Holandii z którymi współpracuje Bispol to Tempo Team i Worktoday.
Zanim podpiszecie umowę w Polsce z Bispol i zdecydujecie się na wyjazd poczytajcie opinie o tym w jaki sposób działają wyżej wymienione agencje ulokowane w Holandii z którym będziecie na miejscu podpisywać umowy.
Radzę wam zrób cię to żebyście się nie czuli potem rozczarowani czy tym bardziej oszukani.
Nic konkretnego nie będę sugerować.Proszę żeby każdy samodzielnie wyciągną wnioski.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2016-05-09 15:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nako - 2016-05-09 11:22:53]:
Nie mają pracy?Ja dostałem kilka ofert w przeciągu miesiąca.
Trzeba się zarejestrować u nich na stronie www.
W przypadku pracy w Holandii wymagali komunikatywnej znajomości angielskiego i oczywiście doświadczenia.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2016-05-11 08:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy był ktoś na truskawkach w Niemczech z grupa bispol i czy ktoś jedzie 17-tego
zdjecie uzytkownika
bylem widzialem wracam - 2016-05-11 19:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak ja bylem w tamtym roku przez bis pol

Zarobki: bardzo dobre

Zakwaterowanie: moze byc, w 1 dzien mozna dostac szoku ale idzie sie przyzwycziac i w sumie jest fajnie jest wszystko czego potrzeba

Na poczatku nastawic sie psychicznie ze waiserzy moga i na pewno beda duzo zwraca uwagi na jakos zbierania itp ( moja rada: nie odzywac si typu: ale ja teog nie zrobilem, to jest dojrzale, nie klucic sie z nimi bo i tka oni beda miec racje, a za takei cso sciagna cie z pola po 3h

2 rzecz - 2 tyg czasu na nauke by zbierac dobre dojrzale owoce i robic normy. po 1 tyg jak sie nie zrobi normy LIST ostrzegawczy 3 list wyrzucaja z pracy

pracuje sie w zespolach 4 osobowych wiec jak ktos zbiera wolno to obniza zarobke calej czworce

konto sie zaklada SAMEMU ale to nie problem sa banki w miescie w kazdym polacy pracuja :)

do miasta 15 km ale sa 1 x w tyg autobus na polska hurtownie i na farmie rumuni oraz bulgarzy a takze polacy maja samochody i chetnie do sklepu zawoza 16-20gbp za kurs od czyli od osoby z 4-5

czy norma wysoko do zrobienia ale trzeba sie uwijac
zdjecie uzytkownika
bylem widzialem wracam - 2016-05-11 19:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opinia do pracy w peterboro
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2016-05-11 21:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aaa - 2016-05-11 08:53:35]:
ja jadę z drugą osobą 17 nastego... a gdzie Ty jedziesz?
zdjecie uzytkownika
Xpi - 2016-05-13 10:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cześć :) jedzie ktoś do szklarni 18.05? ;) mój email: xpi44@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Jade - 2016-05-14 11:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile idzie na czysto zarobic?
zdjecie uzytkownika
Jade - 2016-05-14 11:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi mi o prace w peterboro
zdjecie uzytkownika
MOzliwe ze jade - 2016-05-15 13:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jade - 2016-05-14 11:19:58]:
Cześć kolego kiedy i jak jedziesz,do peterboro podpisywałeś umowę już w jasle powiedz cos wiecej bo bede jutro dzwonił tj 16 maja
zdjecie uzytkownika
Aga - 2016-05-15 16:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Xpi - 2016-05-13 10:38:02]:
prawdopodobnie tak na sortowanie kwiatow-praca dla kobiet na czas nie okreslony-moj e-mail:noka1976305@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Jade - 2016-05-15 21:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jade - 2016-05-14 11:19:58]:
Na razie dzwonili do mnie czy jestem dalej zainteresowany i na początku tego tygodnia mają dzwonić z decyzją czy się dostałem.
zdjecie uzytkownika
ilona - 2016-05-15 21:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta AGENCJA TO PORAŻKA
zdjecie uzytkownika
Do bylem i wracam - 2016-05-15 22:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nazywa sie ta firma w peterborough?
zdjecie uzytkownika
peterboro - 2016-05-16 16:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzwonili do kogoś z potwierdzeniem ze jest przyjety do peterboro?
zdjecie uzytkownika
robert - 2016-05-16 19:56:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do konca tygodnia mają dac znać tak powiedziała mi babka jak z nia rozmawiałem , wie ktos w ile osób ma wyjechac do petro ??
zdjecie uzytkownika
peterboro - 2016-05-18 10:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stronie jest ze 8 miejsc. To chyba przesuneli wyjazd na pozniej skoro pod koniec tygodnia będą dzwonic
zdjecie uzytkownika
mała - 2016-05-18 17:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wybiera się ktoś na zbiór truskawek do Niemiec? a może ktoś był w tamtym roku? poprosze o info. :P
zdjecie uzytkownika
Mmo - 2016-05-18 18:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedziesz dostałaś już tel? Bo zastanawiam się czy jechać na truskawki czy na rzepak??
zdjecie uzytkownika
mała - 2016-05-18 18:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak ,dzisiaj Pani do mnie dzwoniła. Możesz podać kontakt. (e-mail, tel.) ?
zdjecie uzytkownika
Mmo - 2016-05-18 22:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podaj mi to do Cb napisze, ja w swoim mam imię i nazwisko i nie chce go na forum pisac
zdjecie uzytkownika
mała - 2016-05-19 15:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Mmo. to mój e-mail ewelka99-88@wp.pl prosze o kontakt. :P
zdjecie uzytkownika
Mmo - 2016-05-20 18:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Był ktoś w zeszłym roku na uprawie rzepaku z bis pol??Jedzie ktoś w tym roku??
zdjecie uzytkownika
Sirazo - 2016-05-23 15:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć, jedzie ktoś na pakowanie produktów 28 ? do Holandii, Venlo.

Lub czy ktoś był i mógłby podzielić się wrażeniami ? Tutaj lub na email: piter8092@gmail.com
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-05-23 15:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, jedzie ktos na truskawki 3 czerwca ?
zdjecie uzytkownika
ania2000 - 2016-05-23 15:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej kto był we Francji na borówce jak tam jest z w fi ile się płaci i czy lodówki są z zamrażarkami i na ile osób przypada 1 lodówka
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Przebieg był smieszny , umowę o pracę miałem dostac dopiero w Niemczech , a czytając opinie o tej firmie i tym co jest w umowie wiem , że chceili abym zapłacił za przejazd a potem oczywiscie pracy by nie było.NIE JEDŹCIE PRZED PRZECZYTANIEM I PODPISANIEM UMOWY O SAMĄ PRACĘ A NIE O KIEROWANIE DO PRACY , ONI W UMOWIE O KIEROWANIE DO PRACY WYMIGUJĄ SIE OD WSZYSTKIEGO.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
ada - 2016-05-25 12:21:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W czerwcu jest wyjazd do Francji na zbiór borówki. Norma dzienna to 41kg. Wydaje się dużo, a przedstawicielka firmy powiedziała mi, że jeśli nie uzbiera się dziennie tej sumy to jest niepłacone. Dziennie 7h.

Czy totalnie niedoświadczony zbieracz jest w stanie uzbierać dziennie 41kg owoców?
zdjecie uzytkownika
Rzepak - 2016-05-25 12:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byl ktos na rzepaku w niemczech? Jak opinie?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Grupa Bis-Pol HR!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Bis-Pol HR
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert