brak logo

Grupa Bis-Pol HR

Jasło

Opinie o Grupa Bis-Pol HR

judasz 2016-08-26 19:31
zapisałas sie na te jabłka bo ja tez...i ciekaw jestem czy pojade skoro nic nie dzwonia...
Zxz 2016-08-27 17:42
Jakie jabłka?? Nie widziałam żadnego ogłoszenia z jabłkami na ich stronie??
judasz 2016-08-28 07:35
nie widziałaś bo już nie ma...znikło z ich strony...a szukali osób na zbiory jabłek do NIEMIEC ..podobno maja byc 3 grupy ktore bedą wyjezdzac co tydzien ...ale narazie ciszaaaaaaaa......
1
zenada 2016-08-30 18:17
nie rozliczajcie sie! obrabiacze! ino im doplacac trzeba ! w ogole niezorganizowani kilka dokumentow brakowalo i nic nie powiedzieli wszystko wyslali co chcieli porazka!
1
Xpi 2016-09-12 13:03
Ja za posrednictwem tej fimy wyjechalam do Holadni,.do pracy na szklarni, I nie żałuję. Nie ma sensu kierowanie sie opininiami na takich forach, bo juz wielokrotnie sie przekonalam, ze rzeczywistosc calkiem inaczej wyglada. Praca fajna, ludzie tez spoko mi sie trafili, warunki mieszkaniowe okej, duzo godzin, nigdy nie zeszlam ponizej 50h na tydzien, jesli ktos chce pracowac, to ja najbardziej polecam :)
4
gugugugu 2016-09-20 11:56
Witam czy wie ktos cos wiecej o wyjedzie do Holandi do Velno do paakowania produktow spozywczych? Jak tam to wszystko wygląda
zbychu2258 2016-09-20 12:01
Witam czy wie ktoś może cos wiecej o wyjedzie do Holandii na pakowanie owoców?
jacekhhh 2016-09-20 20:06
Zostal ktos zakwalifikowany na wyjazd z okolic tarnowa?
Jane się nie 2016-09-20 20:09
Zostal ktos zakwalifikowany na wyjazd do Holandii do pakowania produktów z okolic tarnowa?
2
Nikita 2016-09-21 17:20
Z bispolem podpisujecie umowe o oddelegowanie do pracy.
Pozniej ( w moim przypadku w holandii) przejmuje was inna agencja- Watch out, tak jak bylo ze mna.
To ona ustala wam rodzaj wykonywanej pracy, i ona za nia placi- przelewem co tydzien na konto utworzone w holenderskim banku.
Ogolnie wszystko jest ok, stawki sa dobre jesli chodzi o prace szklarniowe, mnie jednak bardzo pozytywnie zaskoczyly zakwaterowania. Normalne domy, w pelni wyposazone, z tv i internetem, zadne bungalowy czy namioty. Po prostu normalne, fajne chaty.
Zarobic idzie bardzo dobrze, w sumie pracowalam u nich prawie 2 lata, przy chryzantemach.
Praca nie byla lekka, ale i nie najgorsza. Ba, moge nawet powiedziec, ze ja lubilam. Jedyny minus to temperatura, w lecie potrafila byc bardzo wysoka. Ale cos za cos.
Fajne firmowe auta, bezproblemowe przelewy i zadnych kretactw. Wszystko czarno na bialym.
Wiec jesli chodzi o prace w Holandii na chryzantemach- plauzowanie to moge z czystym sercem polecic.
4
Zainteresowana 2016-09-29 21:41
witam:) bis pol posiada teraz ofertę na sortowanie sadzonek truskawek w holandii. Czy ktoś był już na takim wyjeździe i czy można zarobić przy tej pracy?
2
ela 2016-10-05 14:05
ja nie bylam ale zastanawiam sie nad tym wyjazdem
4
fm 2016-10-13 23:13
Również jestem zainteresowana ta oferta . Jesli ktos wie cos na temat tej pracy jak wyglada to w praktyce nie daje znac :)
1
siwababcia 2016-10-18 23:38
mnie przysłali umowę na truskawki a to mój pierwszy wyjazd i troche sie boje
Ela 2016-10-22 09:07
Właściwie to już umowę podpisałam. I jadę na pakowanie i sortowanie sadzonek truskawek. W listopadzie jest wyjazd :)
fm 2016-10-22 11:55
Damy radę;) wyjazdy z bispolu są bezpieczne myślę że nie na się czym martwić
pracownisia 2016-11-02 19:08
ja tez sie wybieram na te sortowanie i nie wiem co i jak
zuzzanna 2016-11-02 19:13
kto wyjezdza 9 listopada na te sortowanie??? wiadomo ile mozna zarobic?? byl tam juz ktos??
Gosia 2016-11-03 22:31
Ja również wybieram się 9 listopada na sortowanie truskawek. Przeraziłam się tylko powrotem bo w pakiecie mamy tylko dojazd do pracodawcy bez powrotu do Polski, ale podobno grupa Bis - Pol już myśli o nas i z dużym prawdopodobieństwem zorganizuje nam powrót. Super by było bo to czas przed samymi świętami.
Ela 2016-11-04 00:07
Jakoś damy radę z tym powrotem. Mi mówili ze jeśli grupa się zgodzi to zoorganizuja nam transport.
fjlfjdsfjsl 2016-11-04 10:37
ale macie problem z powrotem rzeczywiście mało to busów jedzie na holandie i z powrotem. bardziej martwił bym sie jacy tam ludzie tam są i czy nie będzięcie mieli powalonych koordynatorów oraz kar pieniężnych za byle co
Zuzzanna 2016-11-04 13:55
Byłoby świetnie wrócić przed świętami?a ty jak Elu jedziesz pierwszy raz?
Ela 2016-11-04 19:38
Tak, to mój pierwszy taki wyjazd
karolina 2016-11-06 10:24
a byl ktos moze z Twoich znajomych??
Ela 2016-11-06 13:02
Koleżanka była ale nie na sortowaniu i pakowaniu sadzonek tylko zbiorach z bispolu
1
Zainteresowana 2016-11-07 10:48
Byłam na wyjeżdzie z bis polu na zbiorach truskawek i wszystko było ok więc myślę, że teraz na sortowaniu sadzonek w Holandii też będzie dobrze. Trzeba nastawić się na ciężką pracę fizyczną i wykonywać swoją robotę najlepiej jak się potrafi i nie przejmować się bzdurami i plotkami, które opowiadają ludzie - takie mam podejście do wyjazdów zagranicznych. Co do powrotu to z Holandii jest bardzo dużo przewoźników i jak wracałam w tamtym roku 22 grudnia z innego wyjazdu to nie było problemów, tylko wcześniej trzeba zarezerwować sobie miejsce. Poza tym Pani z Bis polu mówiła, że jeżeli będzie chętna większa grupa osób to mogą zorganizować dla nas transport. Na razie to myślmy pozytywnie, żeby praca była w porządku :);)
2
Karolina 2016-11-07 14:37
Zainteresowana też się wybiera?sortowanie sadzonek to chyba nie taka ciezka praca? Ja wyjeżdżam z Tarnowa jedzie ktoś jeszcze z tamtad?
Zuzzanna 2016-11-07 14:39
A będzie tam dostęp do Internetu?
fm 2016-11-07 21:24
Dzisiaj dostałam info od Pani z biura ze Internet ma być, kwatera to jakis budynek po klasztorze, troche się martwie o te warunki, wiadome wygód nie bedzie bo to normalne ...Dostałyście umowe od Holenderskiego pracodawcy ?
Zuzzanna 2016-11-08 08:24
Tak ja dostałam:-) FM skąd jedziesz?sama jedziesz czy z ekipą?
fm 2016-11-08 11:15
Jadę sama właśnie, wyjeżdżam z Jasła a Ty?
Ela 2016-11-08 11:32
Ja też jadę sama
Zuzzanna 2016-11-08 11:53
Ja wyjeżdżam z Tarnowa o 19 10
Karolina 2016-11-08 14:42
Tam na tej hali będzie ciepło? Zabrać ze sobą kurtkę? 30 kg na 5tyg to chyba mało mam nadzieję że jak zabiorę więcej to nie będą się pultac :-)
fm 2016-11-08 18:50
ja biore sporo ciepłych rzeczy i właśnie boje sie ze sie nie załaduje z tym wszystkim :D bierze ktos laptopa ?
Ela 2016-11-08 23:17
Ja się właśnie zastanawiam czy brać
Karolina 2016-11-09 08:39
Weź będziemy fimy oglądać w wolnym czasie:-);-)
fm 2016-11-09 10:01
wezmę :) mam nadzieje ze wszytsko zapakowałam a jeśli czegoś zapomnę to liczę na waszą pomoc :D
Karolina 2016-11-09 10:03
Spoko damy radę
1
Xxm 2016-11-22 14:30
Był ktoś lub jest na sortowanie cykorii jakieś opinie??
2
Angii 2016-11-28 14:18
Czy ktoś był w Niemczech w Stuttgart na sortowni jabłek ? Jak praca, warunki ?
4
Mmo 2016-11-28 15:04
Podpinam się pod pytanie. Też jestem zainteresowana
Dzwonili do ciebie?
2
iśka 2017-01-02 16:39
ZUZANNA - i jak tam w Holandii ? czy praca jest godna polecenia ? Jestem z okolic Tarnowa :)
Klaudia 2017-03-02 18:13
Czy wybiera się ktos 20 na plauzowanie ?
Mmx 2017-03-08 07:05
Wie ktoś coś więcej o pakowaniu szparagi.? Dostał ktoś już dokumenty?
Łukasz 2017-03-09 16:04
Dostałem. Ale nie pisze gdzie jaka firma itd. Dopiero po wysyłaniu dokumentów jest napisane że przydziela i dadzą znać
I koszt 590 zł pakiet full care transport ubezpieczenie i Polski kordynator drogo trochę
bp 2017-03-09 17:00
Wiecej opinii nt. agencji Bis Pol znajdziesz na stronie http://bpwh.pl Ranking Agencji Pracy w Holandii.
Mmx 2017-03-10 08:17
No właśnie ten pakiet to porażka kiedyś jechałam z nimi i zapłaciłam za ten pakiet a to się okazało że jest to porostu informator z paroma słowami po niemiecku i karta do tel i opłacony bus ale napewno nie jest to warte tych 600 zł. Ciekawe czy można z tego zrezygnować i samemu jechać bo bus to koszt ok 250 zł......
klaun 2017-03-14 11:32
Agencja to jedna wielka porażka . Nie maja pojęcia gdzie wysyłają ludzi przed wyjazdem wszystko pięknie ładnie lecz po wyjezdzie brak kontaktu. jeszcze cena tego pakietu to jakieś żarty. Nie polecam
klaun 2017-03-14 11:33
Agencja to jedna wielka porażka . Nie maja pojęcia gdzie wysyłają ludzi przed wyjazdem wszystko pięknie ładnie lecz po wyjezdzie brak kontaktu. jeszcze cena tego pakietu to jakieś żarty. Nie polecam
Zostaw swoją opinię o Grupa Bis-Pol HR - Jasło
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Bis-Pol HR