Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Grupa Bis-Pol HR

Pracowałeś w firmie Grupa Bis-Pol HR i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kika - 2015-07-07 15:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez bym poprosila o opinie odnosnie pracy winobranie :) e-mail: nord156@o2.pl
zdjecie uzytkownika
ewa021 - 2015-07-08 11:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,
ja bylam z nimi w holandii i wszystko bylo ok, teraz wybieraam sie na winogrona, czy moze ktos napisac ile mozna mniej więcej zarobic w te dwa tygodnie?
ewa021@op.pl
zdjecie uzytkownika
coobraa2 - 2015-07-08 16:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez prosze o info coobraa2@o2.pl
zdjecie uzytkownika
gabiii - 2015-07-16 13:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam :)
chcialam zapytac, czy wyjazd na winobranie do Francjii jest oplacalny? jak z zarobkami? placa za godzine czy na akord? jesli ma ktos jakies informacje z poprzednich lat, bylabym wdzieczna za podzielenie sie opinia :)
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
EXX - 2015-07-20 22:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z Was wybiera się na borówki do Holandii, prawdopodobnie w ten piątek ( 25.07) ?;)
zdjecie uzytkownika
anti - 2015-07-22 01:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sporo was tutaj pisze, ale powiem wam, że przeglądałem już parę ofert pracy dla osób, które chcą wyjechać i zarobić w niemczech albo np w holandii i powiem szczerze, że nie widziałem tak konkretnych i atrakcyjnych ogłoszeń jak od BIS-Polu. Jest od razu stawka podana i warunki zakwaterowania i dojazd do miejsca pracy. wszystkie koszty, naprawdę zachęcające.
zdjecie uzytkownika
rib - 2015-07-22 01:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy jest ktoś tutaj co był na tych borówkach ? Jak tam jest jeśli ktoś pierwszy raz się wybiera ?
zdjecie uzytkownika
agata - 2015-07-24 11:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ile Biuro pobiera za przejazd do francji ,jakie koszty sa tego wyjazdu na winobranie?
zdjecie uzytkownika
agata - 2015-07-24 11:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [coobraa2 - 2015-06-30 14:16:12]:
witam moze mi Pan/Pani napisac jaki koszt pracownik ponosi przed wyjazdem na winobranie?
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-07-24 16:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gabiii - 2015-07-16 13:04:31]:
chcesz rzetelnej odpowiedzieć to dzwoń do biura albo idź na spotkania i dowiesz się wszystkiego a nie zadawaj takich pytań na forum gdzie anonimowo nie wiadomo kto Ci odpisze. Anonimowe fora są dość ryzykownym źródłem informacji jeżeli chcesz wyjechać za granicę.
zdjecie uzytkownika
Misia - 2015-07-26 18:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak się wam podobał tegoroczny wyjazd na borówkę do Francji? Albo raczej jak podobały się wypłacone pieniążki,dla mnie to było mizernie,na czysto nie zostało nawet 500e, za cztery tygodnie to trochę za mało. napiszcie co o tym myślicie,mnie na *podatek i ubezpieczenie * wyparowało 280e, ciekawe.
zdjecie uzytkownika
beatrixxxxxxxxxxxx - 2015-07-27 19:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Misia - 2015-07-26 18:23:26]:
ja rowniez dostalam nie cale 500 euro to jest po prostu smiech na sali! za takie oranie po wiecej niz 7 godz. dziennie i w upale dochodzacym nawet do ponad 40 st. a pod tunelem do 70 st.i pracodawca zapewnial borowke dobrej jakosci a byla niestety pozeczka i w dodatku zielona wiec co tu pisac?...oralo sie za marne pare euro przez 4 tyg.w takich to wlasnie warunkach.to powinna byc wiadomosc dla tych co sie wybieraja w przyszlym roku na borowke do francji aby sie dwa razy zastanowili zanim podejma decyzje z wyjazdem.chcialam jeszcze zaznaczyc ze zaliczka jest wyplacana jednorazowo w wysokosci 100 euro na caly miesiac gdzie za to praktycznie mozna kupic bagietki i cos do niej a nie liczac juz zeby raz na czas cos do obiadu w wolny dzien.jestem po prostu rozczarowana i rozgoryczona moja wyplata!
zdjecie uzytkownika
jackow - 2015-07-28 15:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Misia - 2015-07-26 18:23:26]:
ja na rękę wziąłem 950 euro po odliczeniu kosztów kwatery. Kto zbierał to zbierał!! Zus i zaliczka na podatek - to chyba dobrze że praca jest legalna a że tyle to pretensje do rządu.
zdjecie uzytkownika
beatrixxxxxxxxxxxx - 2015-07-28 22:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jacek zbieralo sie to co bylo albo moze wiecej nie bylo niz bylo a ze ty zbierales ponad norme to i tak nie zarobiles kokosow a wiekszosc dostala niestety takie wyplaty jak ja czyli na reke po odliczeniu kwater 479 euro wiec co tu gadac!jak by rok byl dobry to bylaby rowniez i borowka!i trzeba zaznaczyc ze wiekrzosc ludzi byla na zbiorach po raz pierwszy a ty jestes juz stary wyjadacz wiec wiedziales co zbierac i jak zbieac a szczescie pzy takim zbieraniu musialo ci dopisac bo ja szczerze mowiac to co zbieralo sie nie kupilam bym w sklepie...
zdjecie uzytkownika
jackow - 2015-07-31 08:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [beatrixxxxxxxxxxxx - 2015-07-28 22:26:48]:
"jackow" to tylko pseudonim, mylisz mnie z innym pracownikiem który też dobrze zarobił. Ja byłem pierwszy raz na borówce. To fakt wysyp nie był najlepszy ale i tak jestem zadowolony, zarobiłem co zarobiłem, warunki na miejscu super nie mam na co narzekać.
zdjecie uzytkownika
AGATA - 2015-07-31 17:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [agata - 2015-07-24 11:53:53]:
BILET 590zl i 50EURO TYG ZA KWATERE ,nORMALNIE ŚMIECH NA SALI
zdjecie uzytkownika
beatrixxxxxxxxxxxx - 2015-07-31 22:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jackow - 2015-07-31 08:08:02]:
warunki byly super to i super sie za nie placilo bo 1/3 pensji to nie malo ale reszta organizacji i same zbiory to szkoda mowic!lepiej bylo zostac w domu poniewaz wiekzosc osob zarobila malo w stosunku do tego co bylo na spotkaniu przedstawiane a widocznie Ty byles jednym z nielicznych ktoremu sie udalo cokolwiek wiecej zarobic i normalne ze jestes zadowolony
zdjecie uzytkownika
Wiola - 2015-08-17 10:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wybiera się ktoś na zbiór borówki amerykańskiej i malin do Anglii, wyjazd 20 - 22 sierpień?? Czy ktoś był już na takich zbiorach w Anglii i czy polecacie???
zdjecie uzytkownika
Beti - 2015-08-19 00:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [coobraa2 - 2015-06-29 12:04:54]:
Ja jadę pierwszy raz i ciekawa jestem jak będzie ;)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-21 16:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
monika - 2015-08-21 16:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja już się na ten wyjazd nie załapię, ale może udałoby się na nastepny. Napiszcie mi proszę wasze wrażenia po przyjeździe, mam nadzieję, że będziecie mieli tam dostęp do Internetu. W ogóle to mnie bardzo interesują jakie tam są warunki, bo teraz tyle sie czyta w internecie, jak to niebezpiecznie jechać do pracy za granicę.
zdjecie uzytkownika
kiko - 2015-08-23 15:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [coobraa2 - 2015-07-08 16:50:50]:
580euro -minus dojazd 590 zł(okolo 147 euro) i minus nocleg łacznie 98 euro( bo 40 trzeba dac w autobusie)na czysto zostaje 335 euro z 10 dni pracy.
zdjecie uzytkownika
wazis - 2015-08-23 21:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [coobraa2 - 2015-06-29 12:04:54]:
Siemka byłem na winobraniu rok temu ogólnie jest spoko polecam zarobic można ale kokosów się nie spodziewaj narka
zdjecie uzytkownika
ewa021 - 2015-08-24 21:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja rowniez wybieram sie na winogrona, czy ktos juz wie jaki bedzie termin wyjazdu w tym roku?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Przebieg był smieszny , umowę o pracę miałem dostac dopiero w Niemczech , a czytając opinie o tej firmie i tym co jest w umowie wiem , że chceili abym zapłacił za przejazd a potem oczywiscie pracy by nie było.NIE JEDŹCIE PRZED PRZECZYTANIEM I PODPISANIEM UMOWY O SAMĄ PRACĘ A NIE O KIEROWANIE DO PRACY , ONI W UMOWIE O KIEROWANIE DO PRACY WYMIGUJĄ SIE OD WSZYSTKIEGO.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 21:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Beti - 2015-08-25 21:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa021 - 2015-08-24 21:45:33]:
Ja dzisiaj dostałam tel, że moja grupa wyjeżdża w poniedziałek
zdjecie uzytkownika
ewa021 - 2015-08-26 10:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Beti - 2015-08-25 21:14:25]:
a to grupami się wyjeżdza... ciekawe kiedy do mnie zadzwonią
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Bis-Pol HR

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Grupa Bis-Pol HR?
Zadaj pytanie
alert