Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Grupa Bis-Pol HR

Pracowałeś w firmie Grupa Bis-Pol HR i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mari1 - 2014-07-12 09:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Martyk - 2014-07-04 00:55:13]:
Zbiór borówek trwa bardzo długo. W zeszłym roku były problem zezjazdem, poniewaz chcieli abysmy zostali dłuzej. Podkreslam, ze w tym roku płacimy za bilet w dwie strony, w zeszłym roku tylko w jedna. Na pewno trzeba bedzie wytrzymac do konca kontrakru
zdjecie uzytkownika
ttff - 2014-07-12 14:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile mozna zarobic na czysto na winobraniu?
zdjecie uzytkownika
Angelika - 2014-07-14 10:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam, czy był już ktoś na kwiatach ozdobnych? Ciężka jest ta praca?
Ile można zarobić w ciągu miesiąca? jaka jest atmosfera? czy praca jest cały czas zapewniona? proszę o odpowiedź
zdjecie uzytkownika
Paula - 2014-07-14 23:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam możliwość wyjazdu na kwoaty ozdobne do holandii? jest mi w stanie również ktoś coś powiedzieć? jakieś doswiadczenia..?
zdjecie uzytkownika
lele - 2014-07-16 21:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wlasnie ja tez jestem ciekawa na co mozna liczyc na winobraniu? Ile mozna na tym zarobic ?
zdjecie uzytkownika
wazis - 2014-07-16 22:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pozdrowionka dla wszystkich szparagowców 2014 byli przeżyli a tak apropo kiedy wyjazd na winogrono?
zdjecie uzytkownika
Pacyn - 2014-07-17 00:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Całkiem ciekawie zapowiada się współpraca z Bis-Pol HR, chociażby dlatego, że w ofertach można przebierać (gdy nadchodzi sezon). Ciekawe też, że zajmują się wszystkim od znalezienia pracownika do firmy, rekrutacji po zatrudnienie. Obiecująco to wygląda tym bardziej, że sporo pozytywnych opinii wyczytuję na tym forum o nich.
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-07-21 09:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponawiam pytanie bo nikt nie odpowiedzial jak wygladaja zarobki na czysto na winobraniu?
zdjecie uzytkownika
lele - 2014-07-21 17:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co z tym winobraniem ? Warto jechac ?
zdjecie uzytkownika
camiro - 2014-07-21 17:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie warunki trzeba spełnić, aby się zakwalifikować na winobranie, zbiór malin, truskawek, ogórków, pomidorów? Chodzi o doświadczenie w tej pracy, jakieś referencje, wiek, inne? Z góry dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
INNY - 2014-07-21 21:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lele - 2014-07-21 17:07:49]:
Według mojej najlepszej wiedzy na czysto można wyciągnąć ok 2 tys za 2 tygodnie
zdjecie uzytkownika
bobyk - 2014-07-22 09:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o winogrona to jedni pracują 7 dni , inni 9 lub 10. Można wyciągnąć średnio 2 tysiące. Z tego należy odliczyć pieniądze za przejazd do Francji płatne w biurze , kasę za noclegi w domkach , a także wszystkie zakupy na wyjazd. Po odliczeniu wychodzi dużo mniej.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-22 13:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a orientuje sie ktos ile wynosza oplaty za przejazd w obie strony ubezpieczenie zakwaterowanie za dobe??
zdjecie uzytkownika
miko - 2014-07-22 16:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech ktos powie czy to jest ciezka praca? Da sie wytrwac na tym winobeaniu?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-07-22 20:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stary na winobraniu masz wakacje dwutygodniowe tyle, że Ci placa
zdjecie uzytkownika
miko - 2014-07-22 20:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2014-07-22 20:07:03]:
To nic tylko jechac . wakacje we Francji by sie przydaly ;)
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2014-07-23 17:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak wakacje... szczegolnie jak przyjdzie zbierac to winogrono w deszczu i błocie po kilka dni z rzedu... po za tym wyjazd ten jest malo oplacalny jak juz jechac to co najmniej na miesiac a nie na 10 dni roboczych gdy przychodzi odliczyc koszty wyjazdu i przyjazdu, oplaty mieszkania i zycia to zostaje niestety niewiele, pozdro ;)
zdjecie uzytkownika
camiro - 2014-07-23 21:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może ktoś się wybiera z własną grupą? Bez pośrednictwa?
zdjecie uzytkownika
awr - 2014-07-24 20:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Siema, wybiera się ktoś może z Dębicy na spotkanie organizacyjne dot. winobrania w piątek 1 sierpnia na 18:00 do Jasła ??
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-07-24 20:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
był ktos na zbiorze borówki w holandi rok temu ? ciezka praca ?
zdjecie uzytkownika
tiko - 2014-07-24 23:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja sie wybieram ale z okolic jasla. Byles juz wczesniej na winobraniu czy pierwszy raz ?
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-07-27 07:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy wie ktos jak wyglada sytuacja z wyzywieniem i zakwaterowaniem we francji na winobraniu? Chodzi mi o to czy jest platne czy bezplatne?
zdjecie uzytkownika
awr - 2014-07-27 16:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tiko - 2014-07-24 23:15:11]:
Nie, nie byłem nigdy, wybieram się pierwszy raz
zdjecie uzytkownika
milan - 2014-07-28 19:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie i jak to jest z tym wyzywieniem i zakwaterowaniem?
zdjecie uzytkownika
dizzy - 2014-07-28 22:35:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakwaterowanie jest płatne zaliczkę a konto trzeba dac juz w Polsce wsiadajac do autokaru, reszte odciagaja z zaliczki ktora dostaje sie z winnicy. Wyzywienie jest darmowe obiad do syta i śniadanie w polu.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Bis-Pol HR
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x