Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Grupa Bis-Pol HR

Pracowałeś w firmie Grupa Bis-Pol HR i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Szymonnn - 2015-06-06 22:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [max - 2015-05-20 15:43:29]:
Ja również jadę na borówkę :)
zdjecie uzytkownika
kika110 - 2015-06-15 14:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [choper208 - 2015-05-14 19:53:40]:
hEJ MA KTOŚ INFO NA TEMAT TEGO JAKIE WARUNKI PANUJA W HOLANDI NA SZKLANIACH ??
ja wybieram sie w tym roku pod koniec czerwca i chce wiedzieć czy ta firma jest wiarygodna i nie robi ludzi w hu.. ?? Czy idzie coś zarobic bo wiem ze za mieszkanie jest potroncane kasa i czy potem coś zostanie chociaż na bilet żeby wrócić. Pozdrawiam i czekam na info
zdjecie uzytkownika
1996 - 2015-06-18 18:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kika110 - 2015-06-15 14:51:32]:
Hej , ja jestem obecnie na szklarniach w holandii ;) chcesz wiedzieć wiecej niż ci powiedzą w bis polu masz jakieś pytania pisz do mnie na e mail emilja.17@vp.pl ;)
zdjecie uzytkownika
Rozczarowana - 2015-06-20 12:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Weszłam tu by dowiedzieć się czegoś na temat rzetelności danej firmy a co głównie zastałam ? Zapytania czy ktoś jedzie na borówkę bądź kiedy na sadzonki!!!To jak wejść do piekarni po chleb a tam na półkach znaczki pocztowe!Pozdrowienia dla administratora który nie usuwa takich ZBĘDNYCH,zaśmiecających wpisów.Cel stworzenia takiego portalu w zamyśle założycieli chyba był inny?
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2015-06-23 18:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, otrzymalem dzis smsa z informacją by stawic sie 27 czerwca w biurze w Jaśle i mam pytanie, czy opłacalny jest wyjazd na borówkę do Holandii? Nie chciałbym wrócic z 2 tys po miesiącu pracy. Jaka jest wasza opinia nt tego pracodawcy? Co mówią/mówili w biurze? Trzeba uiścić opłatę aby pojechać? Czy każdy kto pojedzie do jasła ma zagwarantowaną pracę? Czy jest jakaś rozmowa kwalifikacyjna?
zdjecie uzytkownika
naataali - 2015-06-24 18:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowy - 2015-06-23 18:40:21]:
pff to w pl niby masz na mc wiecej niz 2 tysie na reke? spox, moze sa u was przyjecia w firmie??? chetnie skorzystam :p
zdjecie uzytkownika
elopomelo - 2015-06-25 15:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, jedzie ktoś na borówki? jesli tak piszcie na klaydunakola@gmail.com bo tez jestem chetna!
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2015-06-26 10:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! :) czy był ktoś wcześniej na borówkach w Holandii? może się podzielić doświadczeniem? opłaca się jechać? dostałam wiadomość o spotkaniu 27 czerwca o 13 tylko usunęłam tego smsa i nie pamiętam gdzie ma się ono odbyć. Pomoże ktoś? Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
coobraa2 - 2015-06-29 12:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
czy był ktoś na winobraniu we francji w burgundii

ktos w tym roku jedzie
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-06-30 12:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [coobraa2 - 2015-06-29 12:04:54]:
witam,

jeżdżę z tą firmą na winobranie od 2009 roku, w tym roku też się wybieram. Co roku mają więcej miejsc, jeżeli nie wyjeżdżałaś z nimi to może się załapiesz w tym roku. Spotkania w Jaśle są obowiązkowe, tylko tam można dostać dokumenty aplikacyjne. No chyba, że znasz francuski to dzwoń do biura
zdjecie uzytkownika
coobraa2 - 2015-06-30 14:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marta - 2015-06-30 12:39:49]:
mam czekac na info kiedy spotkanie [bo wyjazd na wrzesien]
czy moglabys mi na emaila coobraa2@o2.pl
napisac ile mozna zarobic?no i mam jeszcze kilka pytan
zdjecie uzytkownika
kika - 2015-07-07 15:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez bym poprosila o opinie odnosnie pracy winobranie :) e-mail: nord156@o2.pl
zdjecie uzytkownika
ewa021 - 2015-07-08 11:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,
ja bylam z nimi w holandii i wszystko bylo ok, teraz wybieraam sie na winogrona, czy moze ktos napisac ile mozna mniej więcej zarobic w te dwa tygodnie?
ewa021@op.pl
zdjecie uzytkownika
coobraa2 - 2015-07-08 16:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez prosze o info coobraa2@o2.pl
zdjecie uzytkownika
gabiii - 2015-07-16 13:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam :)
chcialam zapytac, czy wyjazd na winobranie do Francjii jest oplacalny? jak z zarobkami? placa za godzine czy na akord? jesli ma ktos jakies informacje z poprzednich lat, bylabym wdzieczna za podzielenie sie opinia :)
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
EXX - 2015-07-20 22:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z Was wybiera się na borówki do Holandii, prawdopodobnie w ten piątek ( 25.07) ?;)
zdjecie uzytkownika
anti - 2015-07-22 01:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sporo was tutaj pisze, ale powiem wam, że przeglądałem już parę ofert pracy dla osób, które chcą wyjechać i zarobić w niemczech albo np w holandii i powiem szczerze, że nie widziałem tak konkretnych i atrakcyjnych ogłoszeń jak od BIS-Polu. Jest od razu stawka podana i warunki zakwaterowania i dojazd do miejsca pracy. wszystkie koszty, naprawdę zachęcające.
zdjecie uzytkownika
rib - 2015-07-22 01:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy jest ktoś tutaj co był na tych borówkach ? Jak tam jest jeśli ktoś pierwszy raz się wybiera ?
zdjecie uzytkownika
agata - 2015-07-24 11:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ile Biuro pobiera za przejazd do francji ,jakie koszty sa tego wyjazdu na winobranie?
zdjecie uzytkownika
agata - 2015-07-24 11:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [coobraa2 - 2015-06-30 14:16:12]:
witam moze mi Pan/Pani napisac jaki koszt pracownik ponosi przed wyjazdem na winobranie?
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-07-24 16:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gabiii - 2015-07-16 13:04:31]:
chcesz rzetelnej odpowiedzieć to dzwoń do biura albo idź na spotkania i dowiesz się wszystkiego a nie zadawaj takich pytań na forum gdzie anonimowo nie wiadomo kto Ci odpisze. Anonimowe fora są dość ryzykownym źródłem informacji jeżeli chcesz wyjechać za granicę.
zdjecie uzytkownika
Misia - 2015-07-26 18:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak się wam podobał tegoroczny wyjazd na borówkę do Francji? Albo raczej jak podobały się wypłacone pieniążki,dla mnie to było mizernie,na czysto nie zostało nawet 500e, za cztery tygodnie to trochę za mało. napiszcie co o tym myślicie,mnie na *podatek i ubezpieczenie * wyparowało 280e, ciekawe.
zdjecie uzytkownika
beatrixxxxxxxxxxxx - 2015-07-27 19:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Misia - 2015-07-26 18:23:26]:
ja rowniez dostalam nie cale 500 euro to jest po prostu smiech na sali! za takie oranie po wiecej niz 7 godz. dziennie i w upale dochodzacym nawet do ponad 40 st. a pod tunelem do 70 st.i pracodawca zapewnial borowke dobrej jakosci a byla niestety pozeczka i w dodatku zielona wiec co tu pisac?...oralo sie za marne pare euro przez 4 tyg.w takich to wlasnie warunkach.to powinna byc wiadomosc dla tych co sie wybieraja w przyszlym roku na borowke do francji aby sie dwa razy zastanowili zanim podejma decyzje z wyjazdem.chcialam jeszcze zaznaczyc ze zaliczka jest wyplacana jednorazowo w wysokosci 100 euro na caly miesiac gdzie za to praktycznie mozna kupic bagietki i cos do niej a nie liczac juz zeby raz na czas cos do obiadu w wolny dzien.jestem po prostu rozczarowana i rozgoryczona moja wyplata!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Przebieg był smieszny , umowę o pracę miałem dostac dopiero w Niemczech , a czytając opinie o tej firmie i tym co jest w umowie wiem , że chceili abym zapłacił za przejazd a potem oczywiscie pracy by nie było.NIE JEDŹCIE PRZED PRZECZYTANIEM I PODPISANIEM UMOWY O SAMĄ PRACĘ A NIE O KIEROWANIE DO PRACY , ONI W UMOWIE O KIEROWANIE DO PRACY WYMIGUJĄ SIE OD WSZYSTKIEGO.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
jackow - 2015-07-28 15:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Misia - 2015-07-26 18:23:26]:
ja na rękę wziąłem 950 euro po odliczeniu kosztów kwatery. Kto zbierał to zbierał!! Zus i zaliczka na podatek - to chyba dobrze że praca jest legalna a że tyle to pretensje do rządu.
zdjecie uzytkownika
beatrixxxxxxxxxxxx - 2015-07-28 22:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jacek zbieralo sie to co bylo albo moze wiecej nie bylo niz bylo a ze ty zbierales ponad norme to i tak nie zarobiles kokosow a wiekszosc dostala niestety takie wyplaty jak ja czyli na reke po odliczeniu kwater 479 euro wiec co tu gadac!jak by rok byl dobry to bylaby rowniez i borowka!i trzeba zaznaczyc ze wiekrzosc ludzi byla na zbiorach po raz pierwszy a ty jestes juz stary wyjadacz wiec wiedziales co zbierac i jak zbieac a szczescie pzy takim zbieraniu musialo ci dopisac bo ja szczerze mowiac to co zbieralo sie nie kupilam bym w sklepie...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Bis-Pol HR

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Grupa Bis-Pol HR?
Zadaj pytanie
alert