Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Grupa Bis-Pol HR

Pracowałeś w firmie Grupa Bis-Pol HR i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Aneta ;P;P - 2014-03-07 10:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2014-03-07 10:22:08]:
Ja tez mam jechac 12.03 tylko czekamy az kolezanka dostanie odpowiedz! Jesli ktos nie dostal odp to dzwoncie tam, moja koleznaka tez zadzwonila i do nich i dopiero wtedy Jej kwestionariusz wyslali do pracodawcy!
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-03-07 12:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aneta ;P;P - 2014-03-07 10:46:01]:
No to fajnie,ze sie wyjasnilo :) moj mail mala-mi12@o2.pl Jesli masz chwilke to sie odezwij,bo chcialam pogadac z kims kto tez jedzie,a nie chce spamowac na forum,bo widze,ze sa tu tez osoby,ktore wyjezdzaja do innej pracy.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-03-07 22:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAŻAJCIE NA TO BIURO,ONI PRZED WYJAZDEM POBIERAJĄ PIENIĄDZE CO JEST NIE ZGODNE Z PRAWEM.OBIECUJĄ DUŻE ZAROBKI,A WYCHODZI CAŁE (usunięte przez administratora)UWAGA NA RĘKĘ ZAROBIŁEM ZA MIESIĄC BAAARDZO DUŻO...500 EURO.OSTRZEGAM I POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2014-03-07 23:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też zostałem oszukany przez tą firmę z Jasła.Robiłem jak głupi osioł po 11 godzin,wstawałem wcześnie rano do pracy i uwaga za miesiąc dostałem 470 euro.Trzeba mieć dwa konta,z którego rzekomo mają wracać pieniądze jak się powraca do kraju,ale to jest nie prawda.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
maja - 2014-03-07 23:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A kiedy byliscie i co robiliscie? i wyplaty sa co tydzien,a pierwsza na reke,wiec chyba za caly miesiac nie mogles/mogliscie 500 euro dostac :P wypowiedzi z kontami w ogole nie rozumiem:P jak wrocisz to Ci pewnie urlopowe i wakacyjne oddaja na konto,a nie maja wracac jakies pieniadze.No i jadac przez agencje trzeba brac pod uwage to,ze za to,ze np nie znajac jezyka masz zalatwiona prace oni biora kase.Ale to jesli ktos tego nie akceptuje to powinien szukac pracy na wlasna reke,a nie robic na darmozjadow z agencji.
zdjecie uzytkownika
maja - 2014-03-08 19:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to sie dowiedzialam:P widac jak wiarygodni ludzie sie wypowiadaja na forum :P juz pomine fakt,ze styl wypowiedzi "obu" Panow jest bardzo podobny -prawie tak jakby pisala to jedna osoba.Lepiej nie ufac takim "zrodlom" informacji,bo to tylko zniecheca..Skoro sie wypowiadasz to napisz kiedy pracowales,co robiles itd..i czemu tej kasy tyle zarobiles? bo nie wierze,ze jestes takim matolem,ze jak nie dostawales 8 euro za godzine to dales sobie wmowic ze na 2 konta Ci to beda wysylac w roznych okresach czasu :P wiekszosc takich opinii pisza 20 letni chlopcy,ktorzy ciezko zniesli odlaczenie od obiadkow mamusi i pierwszy raz pojechali za granice :P a tam zachlysneli sie pierwszymi wiekszymi pieniedzmi w zyciu do tego stopnia,ze mysleli ze pojechali na wakacje tylko :P i niestety biuro pozbywa sie takich osob i w ten sposob wracaja sfrustrowane i bez kasy :P
zdjecie uzytkownika
Qwerty - 2014-03-10 01:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Nie polecam jechac na plauzowanie chryzantem. Po pierwsze BisPol odsyła was do biura Holenderskiego, w którym koordynatorkami sa dwie Polki. Jeśli zadzwoni sie tam osobiście za praca mówią co i zeby przyjeżdżać bez żadnych chorych opłat. Jednakże, osoby nowe w tym biurze musza przyjąć plecak za 50 euro i zapłacić kaucje 150 euro za rower. Pierwszy tydzień pracujesz za darmo a wypłaty sa co 2 tygodnie. Trzeba dokładnie sprawdzać tez otrzymane salarisy, ponieważ czasami NIECHCĄCY odciągną Ci za rower drugi raz, ubezpieczenie bądź domek. Aktualnie na plauzowaniu nie ma za duzo godzin - maxymalnie co wyciągniesz przez tydz przy dobrych wiatrach to ok 250 euro a jak sobie nie bedziesz dawać rady w pracy to albo każą ci siedziec na domku i bedą wysyłać do innych prac żebyś zarobiła na ten domek czy ubezpieczenie lub od razu dostaniesz smsa ze nie ma wiecej dla Ciebie pracy. Na domkach nie ma polskiej telewizji ani nawet tez Holenderskiej a internet bedziesz miec jak sama sobie założysz czyli podpiszesz umowę na rok :)) Po pracy na plauzach wracasz jak robokop i to nie jest tylko moja opinia ale każdej z dziewczyn, ktora tam pracuje. Nie złapiesz tępa przez 2 tygodnie to Ci podziękują. Do tej pracy i agencji nadają sie tylko dziewczyny oderwane od pługa. Kto chce jechac niech jedzie ale niepolecam :)
zdjecie uzytkownika
Klaudyna - 2014-03-13 15:32:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Magda - 2014-03-06 20:50:05]:
Hej, ja się wybieram z koleżanką. Tzn zakwalifikowałyśmy się ale ciągle się zastanawiamy, mamy pełno obaw. Jeśli chcesz napisz, zostawiam kontakt (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-03-14 00:20:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mar - Dokładnie tak jak napisałaś, tak jest. Na plauzowaniu mają swoje stałe dziewczyny a nowe są tylko po to żeby sobie zarobili na plecaczku i od agencji która dostarczyła im nowy "towar" :) Nowe sie nie nauczą w ciągu dwóch tygodni to wypad do Polski i od nowa ten sam schemat.
zdjecie uzytkownika
kasiula - 2014-03-14 13:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anka - 2014-03-06 20:19:58]:
Witam ja też podobno jadę na szparagi do Niemiec
zdjecie uzytkownika
wazis - 2014-03-16 13:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasiula - 2014-03-14 13:39:07]:
Kiedy masz wyjechac na szparagi odp
zdjecie uzytkownika
mala - 2014-03-17 13:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Siedzimy tu juz tydzien czasu i czekamy..nie wiem tylko na co:P pracy nie ma nawet dla tych osob co juz sa.Pracuja po 5 h, 6 hgora.Chlopcy sa w lepszej sytuacji,ale dziewczynom odradzam.My zaczelysmy szukac innej pracy,bo wracac nie mamy zamiaru,ale zostac tutaj tez nie.To biuro to pomylka.A jesli chodzi o "opieke"to jest to smieszne,ze zaplacilam za jakis pakiet"full" cos tam,bo tu jest full gowno:P nawet zadnego nr nie dostalysmypod ktory mozn adzwonic w razie potrzeby.Od tygodnia nikt sie nawet nie zainteresowal,czy wszystko dobrze.Pierwszy raz spotkalam sie z tak nieslowna agencja.Wszystko to klamstwo.O wyplacie nie ma mowy po pierwszym tygodniu :P zreszta jak jesli tydzien sie siedzi w domku:P a nawet osoby,ktore pracuja juz miesiac jeszcze wyplaty nie dostaly,ani na reke ani na konto.50 euro zaliczki co najwyzej..takze dobrze radze sie zastanowic zanim dacie ostatnie pieniadze na ten pakiet full wczasy:P bo ja tez nie wierzylam i myslalam,ze na pewno nie bedzie tak zle,ale jest nawet gorzej niz zle,bo zostalysmy teraz juz bez zadnych oszczednosci,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mala - 2014-03-17 13:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jeszcze pozwole sobie dodac,ze bylam juz w kilku pracach za granica,ale pierwszy raz spotkalam tak chamskich,niesympatycznych i patrzacych jak tylko Ci zaszkodzic ludzi.I to nawet zanim zdazylysmy chociaz raz pojsc do szklarni :P
zdjecie uzytkownika
wazis - 2014-03-20 06:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktos orientuje sie na temat wyjazdu do niemiec na sparagi kiedy i jak to wszystko wyglada
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2014-03-20 12:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak to czytam, to już wiem, żeby nie aplikować do nich. Jest trochę normalnych agencji, gdzie dostaje się normalne tygodniówki a nie co 2 tygodnie i są agencje dzięki którym mieszka się w normalnych dobrych warunkach mieszkaniowych i nie wymyślają takich głupot jak plecak ;) Tak głupiego pretekstu do zabrania pieniędzy jak plecak to jeszcze nigdy nie słyszałem ani nie wyczytałem ;)
Internet w domu to też jest rzecz tak podstawowa, że agencja się ośmiesza jak tego u nich nie ma..
Kaucja za rower - to też śmieszne. Kiedyś jedna agencja brała kaucję ale tylko 30 euro, bo mniej więcej tyle był wart zwykły używany i wieloletni składak i oczywiście kaucja została zwrócona. Inna agencja nie brała kaucji ale gdyby ktoś dał sobie ukraść rower, to wtedy zabrali by mu 50 euro i dali nowy - takie proste rozwiązanie :)
W normalnej agencji dostaje się normalne tygodniówki od drugiego albo trzeciego tygodnia, ma się normalną ilość godzin 40-50-60 i nie ma takich cyrków, żeby ktoś po miesiącu dalej nie dostał kasy..
Więc jak coś takiego czytacie i widzicie jasno, że agencja nie wypada dobrze na tle normalnych agencji to po co dalej pytacie o jakieś szparagi.
Takie agencje trzeba bojkotować, niech nikt do nich nie aplikuje i wtedy albo muszą stać się uczciwi albo zakończyć działalność.
(usunięte przez administratora)Możecie przecież tak pojechać, że nikt was nie wydyma, zarobicie porządnie i pożyjecie sobie w komfortowych warunkach :)
zdjecie uzytkownika
Wiesiek - 2014-03-20 13:10:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) i gdy czytam o tym, że chcą aby wykupić jakąś bzdurę typu pakiet językowy, czy opiekę językową, to śmiech i że jak ktoś nie dał się na to nabrać i nie chciał wszystkich dziwnych opłat niezgodnych z prawem płacić, to na miejscu się dowiadywał, że wcale nie ma pracy
zdjecie uzytkownika
wazis - 2014-03-20 19:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szparagi kiedy wyjazd#
zdjecie uzytkownika
Wladek - 2014-03-21 08:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie cos ktos kiedy bedzie wyjazd na szparagi
zdjecie uzytkownika
opti - 2014-03-21 12:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś mi może powiedzieć czy trzeba wykupić ten pakiet -obowiązkowo ?
na te szparagi -niby mam jechać - o co w tym chodzi
zdjecie uzytkownika
j ozek - 2014-03-21 20:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bis pol to jedna wielka sciema jak w umowie masz napisane ze kase dostaniesz jak zakończy się robota czyli nawet po trzech miesiącach a jak zerwiesz umowe to dziennie dostajesz kare 400zł za jej zerwanie czyli jak popracujemy miesiac i bedziemy chcieli wrócić to 60dni razy 400zł więc nic nie masz / nie ma się nad czym zastanawiać
zdjecie uzytkownika
wazis - 2014-03-23 12:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wplacilem kase kiedy wyjazd zastanawiam sie
zdjecie uzytkownika
wazis - 2014-03-31 13:00:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy jest wyjazd na szparagi moze udzielic mi informa,ji osoba ktora juz tam byla jak z tym akordem czy osoba ktora nie ma doswiadczenia zdola zarobic
przyzwoicie prosze o odp jakie warunki tam panuja warto jechac czy nie?
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-04-10 21:00:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY KTOŚ BYŁ W ANGLII NA ROZKŁADANIU EKRANÓW SŁONECZNYCH,JAK TO WYGLĄDAŁO BYŁA PRACA JAKIE ZAROBKI?
zdjecie uzytkownika
elza - 2014-04-15 15:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Holandia – Zbiór Borówki Amerykańskie za pośrednictwem agencji bispol, czy był ktoś ? proszę o wasze opinie co do tej pracy i zakwaterowania, czy warto pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
joan1234 - 2014-04-23 15:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ;) bardzo prosiłabym o opinie na temat wyjazdu na zbiory borówki amerykańskiej do holandii, jeśli ktoś był to proszę napisać czy to się wgl opłaca. Z góry dziękuję za odpowiedź :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
80 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Bis-Pol HR
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x