Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Grupa Bis-Pol HR

Pracowałeś w firmie Grupa Bis-Pol HR i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
komo - 2015-04-17 18:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedziesz na plauzowanie? jesli tak to powodzenia.
zdjecie uzytkownika
Atilla - 2015-04-17 20:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dostalam oferte tylko tyle ze na szklarnie do kwiatow orchidee i jakies inne a co dokladnie robic to nic nie wiem i oczywiscie koszty biletu i jakiegos informatora od nich kiedy zapytalam czy w tym samym dniu wlasny przewoznik to chyba mnie nie zrozumiano i oczywiscie odpowiedz brzmiala nie... Pierwszy raz mi sie zdarza by agencja rzadala pieniedzy za przejazd i jakiegos informatora
zdjecie uzytkownika
gags - 2015-04-19 11:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na szparagi prawdopodobnie wyjazd dopiero w maju...masakra miało być po świętach,ja nie wiem co oni kombinują..
zdjecie uzytkownika
:-) - 2015-04-19 12:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Atilla - 2015-04-17 20:28:09]:
Ja wyjezdzałam od nich na kwiaty. Trafilam na plauzowanie chryzantem. Praca przy storczykach jest o wiele lzejsza ;) Ale nie masz pewnosci gdzie trafisz. Oczywiscie jesli jedziesz do firmy Watch Out.A co do kosztow to placilam okolo 300 zl tylko za bilet.
zdjecie uzytkownika
m - 2015-04-20 07:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak to sie oplaci na Te szparagi jak dopiero w maju a w czerwcu koniec? To w biurze mowil ktos ze dopiero w maju? Bo tam wlasnie cieplej sie zaczelo robic to moze w tym tygodniu?
zdjecie uzytkownika
AaAru - 2015-04-20 16:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak ale to nie jest sam zbior szparagi tylko tez jakas segregacja
zdjecie uzytkownika
pele - 2015-04-21 17:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witeczka wszystkim ktorzy jeszcze sie daja nabrac na ich klamstewka. Powiem wam tak juz w maju bedzie bedzie sie toczyla gruba sprawa przeciwko im poniewaz byl ktos tam zajechal pracowal dwa tygodnie na szparadze i dostal 100za to calosc 14dni. To jest smiech na sali bedzie telewizja nie dlugo tam omijajcie to glowno szerokim lukiem to nie firma tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kulkach.
zdjecie uzytkownika
ulka - 2015-04-21 17:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pele - 2015-04-21 17:27:49]:
przecież biuro nie daje stuprocentowej pewności zarobku. Nie ustawi przecież pogody, żeby była piekna przez całe zbioru. Żałosny ten twój wpis. Chyba ty nie umiałeś pracować i obwiniasz wszystkich tylko nie bispol.
zdjecie uzytkownika
ziemniak - 2015-04-22 10:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest już ktoś na mieiscu
zdjecie uzytkownika
afdsa - 2015-04-22 12:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak może być w czerwcu koniec szparagów, przecież od maja pewnie się zacznie sezon bo jest za zimno na razie i to wszystko potrwa 2 mieszki, tak mi sie zdaje
zdjecie uzytkownika
elewela26 - 2015-04-22 19:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Czy wybiera sie ktos moze na truskawki do niemiec z bis-polu gdzies w polowie maja??bo ja zamierzam pojechac,tylko ze sama wiec moje pytanie brzmi czy jest tez ktos kto sam sie wybiera??jesli tak to piszcie,bo wiadomo ze w grupie razniej jest,wiec mozna bylo by sie zapoznac:)
zdjecie uzytkownika
klaudia112 - 2015-04-24 20:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
elewela26 : napisz do mnie na emaila : blackangelsx33@interia.pl
zdjecie uzytkownika
miki - 2015-04-25 11:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na szparagi to juz pojechali ludzie z bispolu a w nadchodzacym tygodniu jada nastepni.
zdjecie uzytkownika
m - 2015-04-25 16:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a skad to wiesz miki?
zdjecie uzytkownika
miki - 2015-04-26 13:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z bispolu i od pracodawcy niemieckiego.
zdjecie uzytkownika
full - 2015-04-27 14:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ten bispol to zdziercybi oszucsi. Wyslali ludzi do pracy na szparagi a teraz nie maja gdzie wyslac reszty. Chca zamieniac miejsca wyjazdu. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Baśka08 - 2015-04-29 15:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z Jasła i okolicy wybiera się na truskawki z bis polu wyjazd w połowie maja?
zdjecie uzytkownika
nikol - 2015-04-30 08:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam nigdzie z nimi jechac. Wplacilam pieniadze, podpisalam umowe I niby tylko czekalam na telefon kiedy jade. Mialam jechac w tym tygodniu a pani zadzwonila I powiedziala ze wyjazd nie dojdzie do skutku. Niestety nie dowiedzialam sie dlaczego. Cale szczescie pieniadze odzyskalam. Ale zadzwonilam tez do pracodawcy do niemiec zapytac o to czy sa tam ludzie z bispolu I pani powiedziala ze juz sa I pracuja. Widze ze wyslali kogo chcieli a od reszty mieli darmowy kredyt na miesiac. Nie polecam tej firmy Bo oszukuja.
zdjecie uzytkownika
elewela26 - 2015-04-30 12:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikol - 2015-04-30 08:27:50]:
ja sie wybieram tez na truskawki:)a ty rowniez??
zdjecie uzytkownika
ambra - 2015-05-01 07:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ,jedzie ktoś może w tym tyg do Holandii na szklarnie ? ;)
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-05-02 23:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elewela26 - 2015-04-22 19:26:44]:
nie potrwa jak ty to piszesz "dwa mieszki" bo szparagi zbiera się do 21 czerwca.
zdjecie uzytkownika
luiwu@interia.pl - 2015-05-04 10:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy jedzie moze ktos na borówki do francji z tej agencji z tego co tu czytam to jeszcze trzeba im jakas kase wplacac
zdjecie uzytkownika
Anka - 2015-05-04 12:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luiwu@interia.pl - 2015-05-04 10:35:53]:
Zapisałam się na wyjazd na borówki, ale to wstępne zapisy i ma być dopiero spotkanie informacyjne w pierwszej połowie maja. Więcej informacji za nic nie wyciągniesz od biura bo zasłaniają się tajemnicą firmową.....
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Przebieg był smieszny , umowę o pracę miałem dostac dopiero w Niemczech , a czytając opinie o tej firmie i tym co jest w umowie wiem , że chceili abym zapłacił za przejazd a potem oczywiscie pracy by nie było.NIE JEDŹCIE PRZED PRZECZYTANIEM I PODPISANIEM UMOWY O SAMĄ PRACĘ A NIE O KIEROWANIE DO PRACY , ONI W UMOWIE O KIEROWANIE DO PRACY WYMIGUJĄ SIE OD WSZYSTKIEGO.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Baśka08 - 2015-05-04 12:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elewela26 - 2015-04-30 12:01:25]:
Tak wybieram się. Czy mogę prosić o kontakt meilowy do Ciebie?
zdjecie uzytkownika
Baśka08 - 2015-05-04 12:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś kto był już na truskawkach z bis polu może powiedzieć do jakiego niemieckiego gospodarstwa (plantacji) wysyłają ludzi?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Bis-Pol HR
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Grupa Bis-Pol HR?
Zadaj pytanie