Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Grupa Bis-Pol HR

Pracowałeś w firmie Grupa Bis-Pol HR i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Baśka08 - 2015-05-04 12:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś kto był już na truskawkach z bis polu może powiedzieć do jakiego niemieckiego gospodarstwa (plantacji) wysyłają ludzi?
zdjecie uzytkownika
ww.ddj - 2015-05-04 14:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Baśka08 - 2015-05-04 12:22:15]:
ewelinaszudy@gmail.com odezwij sie bo ja tez mam zamiar tam jechac
zdjecie uzytkownika
maria.13 - 2015-05-04 18:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anka - 2015-05-04 12:16:57]:
Wybieram sie na borowke z Bis- Pol do Francji, czy ktos kto juz tam byl w ubieglym roku powie mi co to za praca , czy to jest akord czy dniowka? jakie sa zarobki na godz. i czy ludzie sa ok. ? Dzieki za wiadomosc.
maria.piotrowska13@wp.pl
zdjecie uzytkownika
kaskaa - 2015-05-05 00:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cos malo osob udziela sie tutaj na temat borowki we francji , szukam opini i nic a szkoda , w ciemno jechac to tez nie bardzo ,
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2015-05-05 11:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:-) - 2015-04-19 12:09:16]:
Jedzie ktoś w piątek do Jasła na spotkanie w sprawie wyjazdu do Francji na borówki z Tarnowa lub okolic i mógłby mnie zabrac?
zdjecie uzytkownika
kaskaa - 2015-05-05 11:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej , ja jade tylko ze z debicy
zdjecie uzytkownika
susu - 2015-05-05 14:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej wybiera sie ktoś do holandii na szkkarnie ?
zdjecie uzytkownika
sylka24 - 2015-05-06 12:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej mam pytanie gdyz dostałam oferte pracy na chryzantemy z tej firmy. Czy ktoś może mi powiedzieć jak to wszystko wygląda?? Nie boje się pracy za granicą nie jedno już przeszłam ale zastanawiam się czy to dobra firma i praca napewno będzie czy może tylko pojade psychicznie się skończe i wróce z pustym portfelem. Czy ktoś coś doradzi?
zdjecie uzytkownika
karciarz19 - 2015-05-12 15:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maria.13 - 2015-05-04 18:18:07]:
witam i co sie dowiedziałas na temat pracy na borówce francji wybieram sie a tu nic nie żadnej opini . jak byś mogła napisać na maila : dam95@o2.pl z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
Marco - 2015-05-12 19:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czy wybiera sie ktos na borowki do Francji? Nie wiele mozna sie dowiedziec w firmie. Czy moze ktos byl juz rok temu? moj numer tel (usunięte przez administratora)
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Marco - 2015-05-12 19:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aneta - 2015-04-13 17:13:23]:
ja sie wybieram tylko nic nie wiem
zdjecie uzytkownika
kaskaa - 2015-05-13 17:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poczekajcie jeszcze te 3 dni czy w ogole nas zakwalfikuja na borowke do zabojadow potem bedziemy sie martwic co dalej
zdjecie uzytkownika
ewelkaaa - 2015-05-13 19:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marco - 2015-05-12 19:24:34]:
jak nic nie mozna sie dowiedzic jak na spotkaniu w piatek wszytsko powiedzieli ?? nawet jakie rok temu zarobki byly. ja dokuemnty juz zlozylam i czekam licze ze sie uda :)
zdjecie uzytkownika
alex - 2015-05-14 10:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej :) Czy ktoś wybiera sie na szklarnie do Holandii? Albo może ktoś był i wiem czy się opłaca i czy nie oszukują, i czy po tygodniu nie wrócę na własny koszt z pustym portfelem. Pomóżcie-mam małe dzieci i za dużo do zaryzykowania
zdjecie uzytkownika
choper208 - 2015-05-14 19:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kupa kretaczy i złodziei . Zależy im tylko na to by szybko wpłacić pieniądze . A później czekasz i nic z wyjazdu a jeszcze o pieniądze się prosić trzeba.
zdjecie uzytkownika
greg - 2015-05-14 20:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dokładnie radze się dobrze zastanowić zanim wyjedziecie z bispolu...nie będę opisywał swojej sytuacji ale ostrzegam.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-05-15 12:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Greg dlaczego tak mówisz. .. bylem 2 i pół miesiąca na solarach w Anglii z jestem bardzo zadowolony. .. zapisałem się na borówki i mam nadzieje ze również wyjadę.
zdjecie uzytkownika
Zainteresowana - 2015-05-15 14:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wyjeżdżał z Bis - polu w poprzednich latach na zbiór truskawek na plantacje w okolicach Stuttgartu? Czy ktoś wybiera się w tym roku?
zdjecie uzytkownika
sysa - 2015-05-15 18:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alex - 2015-05-14 10:23:40]:
Hej, ja obecnie jestem w holandii na tych szklarniach ;) powiem ci zależy do jakiej szklarni trafisz w jednych robota jest w innych nie , praca jest przeważnie dla kobiet ale mężczyzn też biorą , robisz w zależności w jakie dni koło 10 godz a weekendy wolne ale to też zależy od szklarni i pracodawcy :)
zdjecie uzytkownika
dżasta - 2015-05-16 10:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć :) Czy wybiera się ktoś na sadzonki do Niemiec pod koniec maja??
zdjecie uzytkownika
max - 2015-05-20 15:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy zakwalifikowal sie ktos na borowke do francji bo ja tak
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-05-21 12:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tez
zdjecie uzytkownika
figo2b - 2015-05-23 12:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dżasta - 2015-05-16 10:54:36]:
Witam.Ja się wybieram na sadzonki pod koniec maja
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Przebieg był smieszny , umowę o pracę miałem dostac dopiero w Niemczech , a czytając opinie o tej firmie i tym co jest w umowie wiem , że chceili abym zapłacił za przejazd a potem oczywiscie pracy by nie było.NIE JEDŹCIE PRZED PRZECZYTANIEM I PODPISANIEM UMOWY O SAMĄ PRACĘ A NIE O KIEROWANIE DO PRACY , ONI W UMOWIE O KIEROWANIE DO PRACY WYMIGUJĄ SIE OD WSZYSTKIEGO.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Ewelka77 - 2015-05-23 19:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja nie i nie wiem dlaczego :( czyżby dyskryminacja wiekowa? Zastanawiam się czy w ogóle w wieku powyżej 30-tki ktoś się zakwalifikował? Dajcie znać kto w ogóle z osób które były na tym spotkaniu zakwalifikował się powyżej tego wieku.
zdjecie uzytkownika
thenorthremembers - 2015-05-23 20:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, wiele ofert pracy z tej branży i nie tylko znajdziesz na stronie Rekrutacyjnej Rewolucji. Ja właśnie tam znalazłem coś dla siebie. Mają także wiele ofert szkoleń i kursów. Wpisz w wyszukiwarkę "rekrutacyjna rewolucja", wejdź na pierwszą wyszukaną stronę i do dzieła!:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Bis-Pol HR

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Grupa Bis-Pol HR?
Zadaj pytanie
alert