Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Grupa Bis-Pol HR

Pracowałeś w firmie Grupa Bis-Pol HR i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ktos2 - 2014-08-17 20:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostal ktos wiadomosc kiedy pierwszy wyjazd do stuttgartu na jablka ?
zdjecie uzytkownika
wazis - 2014-08-20 21:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos z szparagow do francji
zdjecie uzytkownika
Kolmin - 2014-08-21 01:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Powiedzielibyście lepiej czy jedziecie tam pierwszy raz czy któryś z kolei, bo chciałem wyjechać gdzieś na jakieś prace za granicę, ale zupełnie nie wiem czy Grupa Bis-Pol zapewni stałe dochody i będą to pieniądze, które rzeczywiście można otrzymać. Mają całkiem profesjonalną ofertę, ale jest ona głównie skierowana do pracodawców. Ciekawe czy można naprawdę trafić na dobrą zagraniczną i w miarę stałą pracę.
zdjecie uzytkownika
Jadzia - 2014-08-23 21:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej:) jedzie ktoś na kwiaty ozdobne do Holandii?? a może ktoś wie jaka jest szansa na dostanie się tam,losowo, czy jak? bardzo mi zależy na odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
agu - 2014-08-24 07:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wlasnie wyslalam zgloszenie i szukam opini o bis polu ale kiepsko, malo kto zna te agencje. Ciekawe co z tego wyniknie
zdjecie uzytkownika
do agu - 2014-08-24 11:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agu - 2014-08-24 07:49:46]:
Agencja jest wporządku jak dla mnie. Ale też nie wiem czego oczekujesz. Bo zarobki nie zależą od Bispolu, tylko w głównej mierze od warunków pogodowych.
zdjecie uzytkownika
monika - 2014-08-25 13:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakby ktos sie zakwalfikowal i chcial jednak zrezygnowac - A zeby zaliczka nie przepadla, jestem chetna sie zamienic gdyz nie zalapalam sie niestety .. ;/
zdjecie uzytkownika
wazis - 2014-08-26 15:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam zaplacone i jade ale nie jestem do konca przekonany do tego wyjazdu mam nadzieje ze zarobie na czysto 500€ zobaczymy sam czlowiek musi sie przekonac a tak apropo kiedy pierwsze wyjazdy na winogrono i po powrocie czy znajde prace sezonowa ?przez bispol czy wogole cos bedzie organizowane przez ta fi
zdjecie uzytkownika
monika - 2014-08-26 18:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wazis - 2014-08-26 15:50:23]:
podobno wyjazdy 6 - 12.09 ale zalezy od grupy
zdjecie uzytkownika
wazis - 2014-08-26 20:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli tak mniej wiecej jak przepuszczalem dzieki za info
zdjecie uzytkownika
monika - 2014-08-27 12:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wazis - 2014-08-26 20:17:37]:
spoko. jakbys sie dowiedzial ze ktos rezygnuje, daj znać jesli mozna by bylo sie na jego miejsce zalapać
zdjecie uzytkownika
wazis - 2014-08-27 13:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monika - 2014-08-27 12:21:59]:
Zadzwon do bispolu moze akurat ktos zrezygnowal ewentualnie bedziesz na rezerwie
zdjecie uzytkownika
monika - 2014-08-27 21:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam to podobno jest na takiej zasadzie ze jakby ktos zrezygnowal i ich powiadomil to oni juz biora jakies osoby z rezerwowej. chodzilo mi raczej o to jakby ktos nieoficjalnie zrezygnowal :)
zdjecie uzytkownika
aga_n - 2014-08-28 11:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jadzia - 2014-08-23 21:44:18]:
tak ja wybieram się na kwiaty ozdobne do Holandii i to w najbliższym terminie w jakim będą wysyłali, ale jadę tam po raz pierwszy i nie wiem jak będzie
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-09-03 21:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest ktoś zainteresowany wyjazdem na kwiaty ozdobne w październiku?? Ja mam ochotę jechać tez pierwszy raz
zdjecie uzytkownika
Nika - 2014-09-03 21:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również mam nadzieję wyjechać z nimi na kwiaty, ale zobaczymy czy się odezwą.
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-09-04 06:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nika a byłaś juz na kwiatach lub wiesz jak wygląda ta praca??
zdjecie uzytkownika
wazis - 2014-09-04 12:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Duzo osob z okolic krosna jedzie 9wrzesnia o 15,30z dworca pks jasla
zdjecie uzytkownika
kika - 2014-09-04 18:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś z Katowic 14 września.
zdjecie uzytkownika
Martykana - 2014-09-05 00:35:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś ma potwierdzone informacje jak wygląda kwestia mieszkania na robotach z Grupą Bis-Pol? Akurat mam rodzinę w jednym z miast, do którego oferują wyjazd i nie musiałabym płacić za mieszkanie Bis-Polowi. Ktoś miał już taką sytuację? co się wtedy robi, mam to wcześniej zgłosić firmie? czy dla nich to bez różnicy?
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-09-07 19:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktos z krakowa
zdjecie uzytkownika
syll - 2014-09-07 21:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos z tarnowa na kwiatki do holandi?
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-09-07 21:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś na kwiatki z krakowa
zdjecie uzytkownika
michal olesno - 2014-09-08 13:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedziemy z tarnowa ale na winogrono 14 wrzesnia
zdjecie uzytkownika
michal olesno - 2014-09-08 13:05:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli ktos jedzie do francji z okolic tarnowa na winogrono niech napisze smsa na nr( usunięte przez administratora )
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Bis-Pol HR
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x