Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Grupa Bis-Pol HR

Pracowałeś w firmie Grupa Bis-Pol HR i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jack - 2014-07-29 14:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pauli - 2014-07-29 12:26:23]:
ja sie wybieram 2 sierpnia ale ja mam na 15.00
zdjecie uzytkownika
bfbk - 2014-07-30 22:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. ile mniej wiecej osob jezdzi na winobranie?
zdjecie uzytkownika
biba - 2014-07-31 01:17:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
milionpincetstodziwincet
zdjecie uzytkownika
Nostalgiczny - 2014-07-31 09:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie lepiej tym, którzy jadą na to winobranie zadzwonić do Bis-Polu i zapytać kogoś odpowiedzialnego za wasz wyjazd? Na pewno otrzymalibyście dużo konkretniejsze informacje, bo na pewno sami z siebie takich rzeczy nie ogłaszają tylko na wyraźną ciekawość pracownika. Dużo osób nowych będzie jechało, więc na pewno ciekawość i pewien stopień poddenerwowania na pewno jest wskazany, ale bez przesady. Minimum godności człowieka muszą zaproponować, żeby ludzie na następny raz chętnie z nimi pojechali - ktoś w końcu tą pracę musi wykonywać.
zdjecie uzytkownika
Ania92 - 2014-08-01 11:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pauli - 2014-07-29 12:26:23]:
ja mam termin 8-10 sierpnia maja mi jeszcze dokładnie podac
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-06 14:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [frank - 2014-05-06 23:55:20]:
frank jak ja tam bylem na szparagach i zaroblel 15tysiecy za dwa miechy to utopilem kase twoim zdaniem napisz wszystkim jak pracowales gorzej niz dziewczyny marek tak mowil
zdjecie uzytkownika
camiro - 2014-08-06 17:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś się już zakwalifikował na winobranie?
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-08-06 19:17:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dokumenty przyjmują do 9 sierpnia i dopiero potem mają dawać znać kto się zakwalifikował.
zdjecie uzytkownika
lukasz22 - 2014-08-08 01:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wybieram się z kolegą na winogron jesteśmy z jarosławia czy ktoś jedzie może z jarosławia lub rzeszowa
zdjecie uzytkownika
lukasz22 - 2014-08-08 01:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dizzy - 2014-07-28 22:35:29]:
jedziesz w tym roku
zdjecie uzytkownika
dizzy - 2014-08-09 20:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba tak...
zdjecie uzytkownika
marion1807 - 2014-08-13 12:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwonili z Bispolu do kogoś z wiadomością o rekrutacji do pracy przy winobraniu?
zdjecie uzytkownika
mar - 2014-08-13 14:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do mnie dzwonili
zdjecie uzytkownika
jajajaj - 2014-08-13 15:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mar - 2014-08-13 14:06:33]:
A byłeś już wcześniej z nimi na winobraniu?
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-08-13 17:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tym winobraniu nie ma wcale kokosów,także nie ma się o co szarpać:)
zdjecie uzytkownika
toah - 2014-08-13 22:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jaki jest termin pierwszego wyjazdu? Wie ktos ? Kokosow nie ma ale jakos chetnych jest co nie miara.
zdjecie uzytkownika
mar - 2014-08-14 16:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jadę pierwszy raz. Kokosów nie ma ale czego można się spodziewać po max 2 tygodniach pracy na godziny ;]
zdjecie uzytkownika
lukasz22 - 2014-08-14 19:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dizzy - 2014-08-09 20:48:51]:
a dzwonili już do ciebie?
zdjecie uzytkownika
dizzy - 2014-08-14 22:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak... w poniedziałek
zdjecie uzytkownika
paulina - 2014-08-15 11:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
orientuje sie ktoś może ile osób jedzie młodych z jasła? i czy dużo osób tam sie wybiera? ja pierwszy raz.
zdjecie uzytkownika
wazis - 2014-08-15 19:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy wyjazd do stutgardu niemcy jablka
zdjecie uzytkownika
paulina - 2014-08-15 20:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paulina - 2014-08-15 11:01:15]:
francja oczywiście.
zdjecie uzytkownika
ktos2 - 2014-08-17 20:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostal ktos wiadomosc kiedy pierwszy wyjazd do stuttgartu na jablka ?
zdjecie uzytkownika
wazis - 2014-08-20 21:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos z szparagow do francji
zdjecie uzytkownika
Kolmin - 2014-08-21 01:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiedzielibyście lepiej czy jedziecie tam pierwszy raz czy któryś z kolei, bo chciałem wyjechać gdzieś na jakieś prace za granicę, ale zupełnie nie wiem czy Grupa Bis-Pol zapewni stałe dochody i będą to pieniądze, które rzeczywiście można otrzymać. Mają całkiem profesjonalną ofertę, ale jest ona głównie skierowana do pracodawców. Ciekawe czy można naprawdę trafić na dobrą zagraniczną i w miarę stałą pracę.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Bis-Pol HR
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski