Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Grupa Bis-Pol HR

Pracowałeś w firmie Grupa Bis-Pol HR i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
a - 2015-03-20 14:32:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jade zaraz po swietach
zdjecie uzytkownika
fifi - 2015-03-20 20:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skąd jesteś i czy juz byłeś(aś) na szparagach?
zdjecie uzytkownika
a - 2015-03-21 07:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fifi - 2015-03-20 20:21:45]:
Z rzeszowa nie byłem jeszcze, zobaczymy jak to bedzie
zdjecie uzytkownika
fifi - 2015-03-21 08:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez nie byłem. Tez powiedzieli ze zaraz po świętach. Podobno jeżdżą tam od kilku lat i pracownicy zadowoleni.
zdjecie uzytkownika
fifi - 2015-03-21 08:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A do jakiej miejscowości jedziesz?
zdjecie uzytkownika
m - 2015-03-21 21:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to koty przygotujcie sie na srogi wycisk :)
zdjecie uzytkownika
fdbb - 2015-03-22 09:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [m - 2015-03-21 21:16:16]:
nie strasz nie strasz bo sie ze..... :)
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-03-22 11:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [m - 2015-03-21 21:16:16]:
Wycisnij sobie pryszcza na szyi :D
zdjecie uzytkownika
pawel - 2015-03-22 12:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy jakaś normalna opinia na temat zbioru szparagów od kogoś kto był i robił przy tym?
zdjecie uzytkownika
on - 2015-03-22 14:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [fifi - 2015-03-21 08:51:41]:
jade do hellwege. 13 osób ma tam jechac
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2015-03-22 14:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej jedzie może ktoś na sortowanie owoców ?
zdjecie uzytkownika
nit - 2015-03-22 16:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do aaaa ja tez dzwonilam mam zamiar jechac w tym tyg jade do biura moze wiesz jaki jest caly koszt tego wyjazdu bo jak taki jak na szparagi 650 to nie jade skad jestes
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2015-03-22 20:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety Niestety nic Niestety nic nie wiem bo dzwonili do mnie i dopiero w środę myślę że wszystko się dowiem .... Ja jestem z Jasła a ty ?
zdjecie uzytkownika
nit - 2015-03-23 10:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja z okolic strzyzowa daj znac co ci powiedzieli ja jade w piatek jedziesz sama wiem ze wyjazd jest 8 kwietnia tak mi mowili jak dzwonili.Wiecej tez nic niewiem
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2015-03-23 10:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jadę sama odezwę się po spotkaniu w środę
zdjecie uzytkownika
oto ja - 2015-03-23 11:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze ktos dostal juz info w sprawie zbioru truskawek?
zdjecie uzytkownika
joy - 2015-03-24 10:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nit - 2015-03-22 16:04:20]:
JA SKŁADAŁEM PAPIERY ALE MNIE WYHUJALI MIEJSCA BYŁY A NAGLE NIEMA
zdjecie uzytkownika
wik - 2015-03-24 11:51:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś z jasla lub okolic na szparagi do nuthe-urstromtal?
zdjecie uzytkownika
m - 2015-03-24 21:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wik - 2015-03-24 11:51:56]:
pewnie nie spełniałeś oczekiwań :)
zdjecie uzytkownika
odp m - 2015-03-25 07:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dlaczego nie spełniałem skoro jadę? chyba cis ci się pomyliło.
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2015-03-25 14:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odp dla nie ... bilet na ta sortowanie kosztuje 240 zł do tego jeszcze osobno ubezpieczenie kolo 70 i to było by na tyle a wyjazd jest 7 kwietnia
zdjecie uzytkownika
nit - 2015-03-25 17:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziekuje ci bardzo za odp wlasnie sie dzis dowiedziwlam ze wysylaja tylko ze mniej osob ale pozniej ma cos jeszcze byc.Jesli taki koszt to dobrze ja chyba w drugiej grupie musze czekac.Zycze powodzenia i duzo kasy
zdjecie uzytkownika
aaaaa - 2015-03-26 13:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto jedzie na sortowanie owoców 7 kwietnia ?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Przebieg był smieszny , umowę o pracę miałem dostac dopiero w Niemczech , a czytając opinie o tej firmie i tym co jest w umowie wiem , że chceili abym zapłacił za przejazd a potem oczywiscie pracy by nie było.NIE JEDŹCIE PRZED PRZECZYTANIEM I PODPISANIEM UMOWY O SAMĄ PRACĘ A NIE O KIEROWANIE DO PRACY , ONI W UMOWIE O KIEROWANIE DO PRACY WYMIGUJĄ SIE OD WSZYSTKIEGO.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
wazis - 2015-03-26 19:08:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na szparagi już czas kiedy wyjazd na swiniarnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
dit - 2015-03-27 12:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na sortownie jedzie malo osob tam jest malo pracy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Bis-Pol HR
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Grupa Bis-Pol HR?
Zadaj pytanie