Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Grupa Bis-Pol HR

Pracowałeś w firmie Grupa Bis-Pol HR i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
on - 2015-02-17 18:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co sie dowiedzialem to na sortowni nie jest aż tak bardzo źle ale lekko nie ma nie łudzcie sie ze pojedziecie na sortownie itam będziecie pracowac bo dopiero tu robota jest rozplanowywana , takze cudów nie ma a praca na akord
zdjecie uzytkownika
on - 2015-02-17 18:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na godzinowe prace przed i po sezonie wychodzi 5 euro 5.30 max na reke po odbiciu lokum ale na szparagach masz akord a tu ziemia cieszka trzeba miec mocne nerwy i trzeba zap...
zdjecie uzytkownika
2015 - 2015-02-17 20:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
teraz jest srednia minimalna 7.40e za h w rolnictwie , a jesli masz slabo norme to nie moga ci mniej wyplacic niz minimalna godzinowa. Prosze o wiecej opisu jesli ktos byl w tamtym roku
zdjecie uzytkownika
nel - 2015-02-18 09:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co chodzi o sortownie to wszedzie sa normy i akord ale to da sie wyrobic pani dzis mi mowila ze maja malo miejsc a na sortownie tylko kobiety wiec niewiem jesli ktos byl to dlaczego nie napisze ile mozna zarobic na miesiac czy to az tak marne grosze ze wstyd pisac
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-02-18 11:37:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś do francji na pomidory i ogórki ? ;DD
zdjecie uzytkownika
on - 2015-02-22 13:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
7.40 brutto -jedzenie pokoj to tyle zostaje a ile na sortowni mozna wyciagnac to nie wiem z 1 tys euro pewnie spokojnie
zdjecie uzytkownika
mateusz - 2015-02-22 13:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie ktoś o której dokładnie jest spotkanie na szparagi do niemiec?
zdjecie uzytkownika
nati - 2015-02-24 15:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SPOTKANIE BEDZIE 27 0 GODZ 13 JUZ WYSLALI WSZYSKIM SMS MOZE KTOS UDZIELIC INFORMACJI JAK JEST NA SORTOWNI CHODZI O WARUNKI PLACE ORAZ NORME BO JAK NIE MA POGODY TO TEZ NIE MA PRACY I KASY PRZECIEZ W ZESZLYM ROKU TEZ BYLI LUDZIE WYSYLANI Z TEJ FIRMY A MILCZA Z GORY DZIEKUJE
zdjecie uzytkownika
paul - 2015-02-24 20:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłem w tamtym roku na sortowaniu szparagi akuat nie z tą firmą ale podejrzewam ze jest podobnie jak nie gorzej.w końcu agencja też na tobie zarabia nie oszukując się.a wiec praca jest dla Pań,jakim i Panów np.przy wykładaniu szparagi na taśmę i jej uprzednie rozłożenie.to samo na tzw.brutto tzn.wazenie i przygotowanie szparagi do obróbki na sortowni.wszystko zależy od wielkości gospodarstwa ale tam gdzie byłem to przy wysypie szparagi nawet 14,15 godzin pracy.akordowo i ten co mówi o minimalnej krajowej niech mi wskaże gospodarstwo gdzie to jest wcielone.taka praca sezonowa,niestety.za 2 miesiące przy charówce idzie zarobić ok.10 tyś.
zdjecie uzytkownika
pisarzmiłości - 2015-02-24 20:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, dostałem, sms'a o spotkaniu rekrutacyjnym w Jaśle, na wyjazd do niemiec na szparagi - ktoś wie na ile się tam jedzie? jak wygląda taka praca i ile idzie zarobić? A no i jakie szanse na wyjazd, czego można się spodziewać na spotkaniu rekrutacyjnym? :)
zdjecie uzytkownika
on - 2015-02-25 08:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paul - 2015-02-24 20:08:23]:
MINIMALNA GODZINOWA jak już i obowiązuje od tego roku. Wystarczy się trochę zainteresować i nie dać się zrobić w konia. Oczywiście jeśli masz umowe ( no ale pracując przez agencję masz na bank )
zdjecie uzytkownika
emon - 2015-02-25 12:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostał już ktoś odpowiedź czy się zakwalifikował do pracy w Austrii przy zbiorach?
zdjecie uzytkownika
mateusz - 2015-02-25 14:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja dostałem dwa smsy że o 11 i 13 to kiedy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-02-25 15:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dostałem z kolei, że jest od 13 a dzisiaj dostałem, że jest o 15 - i mój brat dostał tak samo, tak więc?
zdjecie uzytkownika
RabarbarowyRuroBomber - 2015-02-25 15:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie umiesz chamie zadzwonić i zapytać?
zdjecie uzytkownika
RabarbarowyRuroBomber - 2015-02-25 15:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź kierowana do mateusza żeby nie było nieporozumień, apropos, macie numer na stronie biura, czy tak cięzko jest zadzwonić i dopytać??
zdjecie uzytkownika
mateusz - 2015-02-26 15:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciężko
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2015-02-27 14:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem na spotkaniu na szparahi kazali zalozyc profil jakis na stronie ale na jaka oferte jak nie ma na szparagi ?
zdjecie uzytkownika
anka22 - 2015-02-27 14:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest tam taka opcja "żadna oferta" więc pewnie na to. chyba chodzi o to zeby w ogole sie zarejestrowac u nich do bazy
zdjecie uzytkownika
Abraham - 2015-02-27 16:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś sie orientuje na jakiej podstawie oni rekrutacją ludzi? Ile jest miejsc wolnych a ile osób było na tych dwóch spotkaniach? Bo patrząc na część to na zbyt wydajnych i trzeźwych to nie wyglądali.
zdjecie uzytkownika
nati - 2015-02-27 18:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO ABRACHAMA JESLI SIE UWAZASZ ZA WYDAJNEGO I BYLES NA SPOTKANIU TO NIE SLUCHALES ZE ZROZUMIENIEM TO CO MOWILI MY TEZ BYLI I TEN WYJAZD ZA TAKA KASE I NA TAKICH WARUNKACH TO KPINA NA SPOTKANIE NIE JEDZIE SIE PPATRZEC JAK KTO WYGLADA TYLKO SIE SLUCHA BO KTO MADRY TO OD RAZU ZREZYGNOWAL A TY JAK JESTES TAK WYDAJNY TO JEDZ IPRACUJ ZA 300EURO NA MIESIAC WIECEJ WYDARZ NIZ ZAROBISZ NA BANK POWODZENIA
zdjecie uzytkownika
ssasd - 2015-02-27 21:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nati, a to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-02-28 13:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Był ktoś w zeszłym roku na szparagach za pośrednictwem tej firmy
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Przebieg był smieszny , umowę o pracę miałem dostac dopiero w Niemczech , a czytając opinie o tej firmie i tym co jest w umowie wiem , że chceili abym zapłacił za przejazd a potem oczywiscie pracy by nie było.NIE JEDŹCIE PRZED PRZECZYTANIEM I PODPISANIEM UMOWY O SAMĄ PRACĘ A NIE O KIEROWANIE DO PRACY , ONI W UMOWIE O KIEROWANIE DO PRACY WYMIGUJĄ SIE OD WSZYSTKIEGO.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
on - 2015-02-28 15:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-03-01 08:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znalezione na youtube. jeśli ktoś chce ponownie posłuchać spotkania.
https://www.youtube.com/watch?v=C5sIdSazkL4
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Bis-Pol HR
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Grupa Bis-Pol HR?
Zadaj pytanie