Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MARENA FINANSE

Pracowałeś w firmie MARENA FINANSE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Grzesiek - 2015-05-18 18:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Marcinku przypomnij sobie jak obiecywałeś kokosy nie z tej ziemi przyszło co do czego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się wypiołeś i jeszcze pretensje miałeś mowienie że master 11L ma palic w trasie chory jestes?? gdzie master załadowany tyle spali ? i hasełka typu jak ci spali mniej to reszta kasy jest twoja. W twoim poscie grasz takiego bezbronnego o matko bosko ojojoj malutki Marcinek
ps. Tak wogole M.B. pracuje w firme Votum:)
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2015-05-18 21:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zastanawia mnie dlaczego od 3 tygodni Pański kierowca stoi pod firma z uszkodzonym silnikiem w samochodzie. Czy to az tak wiele kosztuje zalatwić sprawę? Kierowca to nie pies warowny... a i mysle ze i po 3 tygodniach nawet najlepszy pies zerwalby sie z lańcucha
zdjecie uzytkownika
byly kierowca 2 - 2015-05-19 00:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"zainteresowana" prosił bym wiecej info o kierowcy który stoi juz 3 tygodnie w trasie z zepsutym silnikiem,bo jestem ciekaw jak to wyglada.Aż nie mogę w to uwierzyc......... zenujące to co pani opowiada.....Coraz wiecej sie człowiek dowiaduje,smiechu warte.Pozdrawiam wszystkich forumowiczow :)
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-05-20 08:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie smiechu warte tylko prawda ale dobrzy koledzy po fachu juz po mogli... bo jak widac na firme nie ma co liczyc.
zdjecie uzytkownika
były kierowca 2 - 2015-05-20 21:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"firma" choruje od 2-óch tygodni wiec dlatego ci nie pomogła.... wspołczuje kierowcy tyle siedziec w aucie i zeby sie wkurwiac.Gdyby ktos opowiadal mi,ze w tej "firmie"dzieja sie takie rzeczy to bym mu nigdy nie uwierzyl...teraz wierze bo sam kiedys tego doswiadczylem... az nie moge do tej pory uwierzyc ze ktos zostawil kierowce za granica bez pomocy.Pozdrawiam wszystkich forumowiczow!!!!
zdjecie uzytkownika
osoba postronna - 2015-05-23 20:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego Pan Marcin B. nie broni dobrego imienia swojej "firmy"??? Czyżby brak jakichkolwiek argumentow,dowodów na to ze byli kierowcy mówia nieprawde?...zadziwiające.Chyba że czeka na rozprawe w sądzie z udziałem któregoś kierowcy żeby tam dociekac prawdy! Tylko kto by chciał ponownie patrzeć na ten ś...... r..
zdjecie uzytkownika
benek - 2015-05-24 00:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kobieta - 2015-05-05 21:59:40]:
panie szefie na duże litery pan nie zasługuje a co dopiero na miano szefa umowe którą podpisują kierowcy u pana bez znajomości prawa płacą za swoją głupotę i chęć pracy i ZAROBKU!!! A to chyba w waszej firmie jest niemożliwe 5 tygodni minimum w trasie na busie i 10000km za 0,15 groszy za kilometr ŁADOWNY TO KPINA gdzie za postoje po kilka dni nic nie płacicie a co do tankowania to odbywa się ono za pana łaskawą każdorazową zgodą NO I OCZYWIŚCIE TYLKO NA WYBRANYCH STACJACH TO MOŻE WYŚILCIE się I ZRÓBCIE WYKAZ TYCH STACJI SKORO TANKOWANIE waszym zdaniem jest takie proste jeżdząc lądówkami bo autostady są za drogie. OGÓLNIE MÓWIĄC PODPISANIE UMOWY W TEJ FIRMI TYLKO Z PRAWNIKIEM ALBO PO KONSULTACJI PRAWNEJ. POWODZENIA DLA NOWYCH PRACOWNIKÓW KTÓRZ BĘDĄ MIELI PRZYJEMNOŚĆ PRACOWAĆ W TEJ firmie!!!
zdjecie uzytkownika
benek - 2015-05-24 01:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [MARENA Marcin Byś - 2015-05-05 15:37:06]:
pan sie nimartwi o JEDZENI BO Z PRACY KIEROWCÓW pan ŻYJE A PODWYKONAWCA NIPOZWOLI SOBIE ŻEBY AUTO STSŁO PARE DNI BO KOPNIE pana i pana spedytora w d..e PROSZĘ NAPISAĆ ILE PODWYKONAWCY ROBIĄ KILOMETRÓW I CZY ICH KIEROWCY STOJĄ PO 3-5 DNI BEZ JAZDY CZYLI ZA G...O POZDRAWIAM I WSPÓŁCZUJĘ KIEROWCÓW firmy O KTÓREJ ROZMAWIAMY ALE TO WSZTKO DO CZASU KIEDY POTRZEBUJĄCY PRACY ZACZNĄ CZYTA OPINIE O TAKICH firmach
zdjecie uzytkownika
piwosz - 2015-06-02 10:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich i coś widzę ze pan M.. przestał bornic swoich racji i dobrego imienia firmy......
zdjecie uzytkownika
byly kierowca 2 - 2015-06-03 19:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam!Poprosze o kontakt,a najlepiej o spotkanie kierowcy ktory zostawil samochod za granica... ;););)
zdjecie uzytkownika
Były Kierowca - 2015-06-08 09:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuje rozgłaszać linki z tym forum i z piękną opinią tej firmy
zdjecie uzytkownika
Kiśniów - 2015-06-30 12:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w branży finansowej raczej nie może być wykonywana przez osoby o słabych nerwach. Nie wiem jak wy, ale ja byłem świadkiem załamania nerwowego jednego brokera gdy okazało się, że właśnie utopił jakieś 150 000 jednego klienta. Mam nadzieję, że tutaj sytuacja wygląda zupełnie inaczej, dajcie znać.
zdjecie uzytkownika
Oszukany - 2015-07-15 21:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozamiatane ma łysa pala....to kwestia paru dni:D ,za to będą pieniążki dla pokrzywdzonych
zdjecie uzytkownika
3:) - 2015-07-16 15:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Michał zjedz snickersa :)
zdjecie uzytkownika
3 tygodnie - 2015-07-21 21:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koledzy i koleżanki z forum istnieje jeszcze ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie firma ?
zdjecie uzytkownika
były kierowca 2 - 2015-08-01 20:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oszukany - 2015-04-09 19:07:45]:
Witam "oszukany"! Prosiłbym o spotkanie z tobą w sprawie M.B. gdyż sam jestem poszkodowany i chciałbym wam pomóc zrobić porządek z tym ........ !!!Czekam na info.
zdjecie uzytkownika
Rofik - 2015-08-11 18:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś wie co się dzieje obecnie z Mareną ?? Działają dalej ??
zdjecie uzytkownika
Osoba postronna - 2015-08-12 01:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiadomo... Z tego co słyszałem to nawet nie odbierają telefonów
zdjecie uzytkownika
max - 2015-08-12 11:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na olx sprzedają wyposażenie biura i jeden samochód...czyli jak z tonącego okrętu....
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-13 18:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
były kierowca 2 - 2015-08-13 18:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo prosze kierowce o kontakt kierowce ktory zostawil auto we francji o kontakt telefoniczny do kierowcy z krorym rozmawial wczoraj 12.08.2015 w godzinach popoludniowych poniewaz chce sie z nim skontaktowac a nie posiadam jego numeru
zdjecie uzytkownika
byly kierowca 2 - 2015-08-15 16:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo prosze kierowce ktory dzwonil do mnie 12.08.2015 o kontakt telefoniczny badz na facebook gdzyz zna moje imie i nazwisko,prosze o pilny kontakt!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Ona - 2015-08-16 01:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@max a skąd wiesz, że to właśnie MARENA FINANSE sprzedaje te przedmioty.. Podają ten sam adres, co ma siedziba firmy, czy podpisują się nazwą. Jeśli już sprzedają swoje meble, to można wysnuć taki wniosek, że szukają pieniędzy dosłownie wszędzie, a co za tym idzie, są zagrożeni upadłością. Przykro trochę.
zdjecie uzytkownika
byly byly - 2015-08-17 18:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tym autem to prawda i sprzedaje spedytor pan M.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Obiecane głupoty mydlenie oczu ściema za ściema podsuwanie ludzi kozaczenie zastraszanie
Pytania: pytań mało
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-18 11:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
max - 2015-08-18 11:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ona - 2015-08-16 01:24:10]:
Skąd wiem? podany jest nr telefonu. Kto miał kontakt z panem M.Z wie jaki ma n-r...a kto był kiedyś w ich biurze kojarzy meble...Biurko jest bardzo charakterystyczne...
zdjecie uzytkownika
były - 2015-08-18 14:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ktoś w ogóle wie co dzieje się z panem Marcinem ? z rzeszowa chyba zniknął
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MARENA FINANSE

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MARENA FINANSE?
Zadaj pytanie
alert