Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MARENA FINANSE

Pracowałeś w firmie MARENA FINANSE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tsl - 2014-03-31 23:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (15)
solidna firma
zdjecie uzytkownika
max - 2014-12-06 20:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Trzeba działać! Walczę na razie sam:( zbiorowka ma większe szanse powodzenia...(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
taki tam oszukany - 2014-12-07 15:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
jezdzilem u pana marcina chwile,klasycznie zrobil mi wala na hajs.zbiorowy pozew jestem za, piszcie wiecej szczegolow jak cos pozdro !firma na poziomie zera, nikt nie jest ogarniety, jakiekowiek problemy koncza sie obcieciem wyplaty to u nich normalne,do tego dogadanie sie z nimi jest niemozliwe maja wszystkich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niestety kierowca jezdzi miesiac, czasem dwa zarabia malo do tego szef tez inaczej rozlicza to dla zus i skarbowki wiec malo zarobisz do emerytury nie dorobisz.Podsumowujac firma Marena to jakies nieporozumienie, takie cos wogole nie powinno istniec moze urzad skarbowy i zus placony normalnie pomoze marenie zbankrutowac.Pozddrawiam oszukany.
zdjecie uzytkownika
max - 2014-12-07 21:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jestem za tym żeby spotkać się w Rzeszowie po świętach, podam tutaj nr tel do kontaktu tylko ze znając życie lada dzień te wpisy zostaną usunięte....
zdjecie uzytkownika
oszuk - 2014-12-08 16:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
oszukane osoby prosze o kontakt.zrobimy zbiorowke (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
oszukan - 2014-12-08 16:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
nr mojego telefonu jest nagminnie kasowany.kopiujcie go i wpisujcie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
oszukani - 2014-12-08 16:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
jesli trzeba bedzie pojdziemy do tv z tym,515 710 267
zdjecie uzytkownika
Pokrzywdzony - 2014-12-08 16:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
prosimy o podawanie kontaktów do ludzi pokrzywdzonych przez Marene.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MARENA FINANSE
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MARENA FINANSE?
Zadaj pytanie
x