Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ELGOR SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie ELGOR SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ANONIM - 2012-04-30 10:35:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Firma ELGOR LUBLIN,ludzie ok,oczywiscie nie wszyscy bo sa [usunięte przez moderatora] typu[usunięte przez moderatora] kawał buraka,kmiota i c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a,najpierw poklepuje po ramieniu i was bedzie chwalil a za godzine was zwolni,[usunięte przez moderatora] ludzi na inwentaryzacjach,wszystko bedzie ok,ale jak podpiszecie odpowiedzialnosc materialna,wtedy zaczynaja sie jaja,co miesiac potracenia z pensji wysokosci 400-500 zl,bo w tej firmie braki byly,sa oraz beda,chyba ze [usunięte przez moderatora] bedzie inny bo to on najwiecej [usunięte przez moderatora],i zmienia stany w swoim magicznym komputerku a to wszystko zeby miec darmowych pracownikow=) tak wiec np.po roku pracy nie liczcie na wieksza wyplate jak 1200zl to juz max.pozdrawiam i nie polecam tego[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
bo - 2012-07-09 21:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
[usunięte przez moderatora] żartowniś robi sobie kpiny z ludzi,poszedłem w sobotę na rozmowę,kierowca dostawca z kat.C ,powiedział że praca ciężka,załadować sobie towar rozwieżć rozładować więcej niż 8 godzin to może być 10 lub 12 za 1500 brutto ha.ha. jakby dorzucił drugie 1500 to bym pomyślał.LUDZIE,OMIJAJCIE TAKIE FIRMY CO FRAJERÓW SZUKAJĄ ŻEBY TYRAĆ ZA FREE,BO SIĘ CHCE DOROBIĆ TAKI......
zdjecie uzytkownika
siwy - 2012-10-22 13:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgadzam się z tymi opiniami pracowałem w tej firmie .
Ludzie bardzo rzetelni i przyjaźni ,szef ( prezes ) swój człowiek .
Musiałem sam się zwolnić z powodów rodzinnych.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2012-10-26 14:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego tez tam pracowalem i zostalem po prosyu [usunięte przez moderatora] przez tego jak to powiedziales "ludzkiego czlowieka" bzdury piszesz ze tam jest spoko
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-25 12:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
yyy napisałes " zostalem po prosyu [usunięte przez moderatora]". A czy możesz napisać co dokładnie masz na myśli? Bo szczerze powiem że bardzo mało to mówi. Pytam się bo mam rozmowę w sprawie pracy w ELGOR LUBLIN za parę dni
zdjecie uzytkownika
??????????????? - 2013-11-20 14:32:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
omijajcie ten Elgor z daleka
zdjecie uzytkownika
Gildon - 2013-12-06 12:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, jak obecnie z szansami na prace w elgor lublin, bo słyszałem, że wiele rzeczy ostatnio uległo poprawie, prawda to? Co macie w ramach motywatorów do pracy?
zdjecie uzytkownika
Masakra - 2013-12-11 23:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Gildon - 2013-12-06 12:46:56]:
Poprawilo?? Jest gorzej niz bylo. Uciekaj z tego (usunięte przez administratora) zanim tam trafileś !!!!
zdjecie uzytkownika
Gildon - 2013-12-27 16:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra, to znaczy co uległo zmianie? Nawet świąteczny nastrój nie poprawił atmosfery w elgor? Dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
PanG - 2014-03-15 00:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam za kilka dni rozmowe o prace jako kierowca kat c w tej firmie czy cos sie zmienilo na dzien dzisiejszy w tej firmie i jak wygladaja kwestie finansowe na takim stanowisku???
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-03-16 14:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Czy ktokolwiek widzi tu pozytywne aspekty pracy w tej tzw: firmie?? Nie!!! Wiec po co sie pytac czy warto i co kto o tym sadzi. Tam sie nic nie poprawi na lepsze a jest tylko gorzej niz bylo. (usunięte przez administratora)Odradzam kazdemu tam prace i nie polecam jej nawet swojemu najwiekszemu wrogowi.
zdjecie uzytkownika
Jopo - 2014-05-02 15:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to znaczy przewala? Bo kasę chyba prędzej czy później i tak wypłaca no nie, bo inaczej sobie tego nie wyobrażam...
zdjecie uzytkownika
AA - 2014-07-29 12:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu ogłoszenie to jakieś przewały tam są robione.
zdjecie uzytkownika
prezes to burak - 2014-08-11 05:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fakt jesli ci wyplaci to mniej niż ci się należy albo wogole. Knur myśli ze ktos popuści i pojdzie w zapomniane. Nie dajcie sie oszukać bo i tak jest przegrany a procesy sa ciągle w toku, nie dlugo wszystko sie okaże :)
zdjecie uzytkownika
Basta - 2014-08-11 09:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężko mi powiedzieć co się dzieje wewnątrz firmy, ale na mój gust nikt nie czuje się tam jak w stabilnym zakładzie pracy. Skoro prezes ma taki charakter, obawiam się, że wszystko może traktować jako swój folwark. W takich warunkach na pewno nie da się zbudować pozytywnej marki firmy, gdzie pracownicy są niezadowoleni z obecnych warunków. Ktoś na górze powinien to zrozumieć o ile będą chcieli odnosić dalsze sukcesy w sprzedaży alkoholu.
zdjecie uzytkownika
Wiarka - 2015-02-11 03:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Elgor - czyli sklep alkoholowy w centrum mkasta. Tak mejst cnaczący nie polacki to tm nożna uis narzuca jakieś zmiany. Zwykle są to jakieś mospektywki i każdą graćw ten spor. Zastanawiam się tylko czy nie będzie chciał rentala na dłużej
zdjecie uzytkownika
tylko zarobek - 2015-02-27 03:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, ja to się zastanawiam właśnie jak to wszystko wygląda, czy jest faktycznie dobry zarobek z tego czy tak średnio? powiedzcie mi proszę jeszcze czy macie jakieś dodatkowe podwyżki? albo jakiekolwiek premie na święta są przewidziane? bo ja własnie nie wiem jak to jest, ktoś się orientuje może?
zdjecie uzytkownika
wyborowa - 2015-03-09 20:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo to to frajer popalający Tonkie Miński, a biuro totalna speluna
zdjecie uzytkownika
realista - 2015-04-15 21:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
macie unie cz..rnuchy ewropy.wszyscy pracodawcy szukaja pracowników za najnizsza krajowa bo ludzie pracy nie maja, wiec taki z kat C pojdzie za 1000 zl. ogladacie wiadomosci, wydarzenia, fakty robia wam sieczke w glowie . zal polski juz nie ma bo jest sprzedana za 5 lat bedzie jeszcze gorzej ze do elgoru na kolanach ludzie beda przychdzic .jak i do kazdej innej fffirmy puenta glupi narod na zielonej wyspie haaa
zdjecie uzytkownika
Trybek - 2015-04-26 13:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Watpię zeby ktoś chciał tam pracować byłem popracowałem i zrezygnowałem prezes wydaje sie spoko ale tylko wydaje jest to kawał chama idziesz na przedstawiciela handlowego ale zaczynasz od dostawcy niby na próbę poznanie asortymentu itp po 3 latach dalej jestes dostawca z chorym kręgosłupem brakiem pieniędzy bo za 1100 zł na rękę nie da sie żyć. Praca wydane sie super jak sie wcześniej usuniesz to skończysz szybciej tylko przez 3 lata chyba nikomu sie nie udało od pon do środy kończysz normalnie za to w czwartek piątek sobotę prą unes od 7 do 21 albo i dłużej trzeba n weekend zaopatrzyć bary puby i resteuracja je oczywiście harytatywnie jeżeli praca była by ok nie było by. O chwila ogłoszeń myśle ze nikt tam nie pójdzie bo naprawdę nie warto chyba ze ktoś sie nie szanuje to pojd
zdjecie uzytkownika
Duranty - 2015-04-28 04:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy może potrzebuje spróbować się tam. Widzę, że teraz znowu jakiś nabór do firmy się odbywa. Więc prawda jest taka,że bez nas firma śmiertelnie nie upadnie.
zdjecie uzytkownika
Karsa - 2015-06-02 15:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za 18 dni pracy dostałem 1200zł jako kierowca kat. c praca łącznie z sobotami, czasami jest luz i pracuje sie od 7 do 14 a czasami konczy sie o 18 lub 22 zalezy jak sie towar rozwiezie. Praca kierowcy raczej cieżka typowo fizyczna jak ktos chce za 55 zł dniówki walczyć to powodzenia życze.
zdjecie uzytkownika
ferdek - 2015-06-06 20:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem tyle nie warto nikomu nie zycze tu pracowac kierowca 1600 zl pfff przy bardzo duzej ilosci godzin magazynier 1500 zl 6 dni w tygodniu za miesiac soboty luksus koledze zaplacili za 4 soboty 120 zl paranoja prezes brak slow ale za to kierowniki 2 bur... z zawady jeden lepszy od drugiego tylko ich na pole sprzedaja cie za wszystko do prezesika zwlaszcza tzw.pampers najbardziej ulubiony przez wszystkich pracownikow i wynoszzenie alkoholu nagminne przez kierownika lub wypijanie normalka dla niego oczywiscie nie placi za nic przy inwentaryzacji wszyscy za to zaplaca reszta ludzi oki probuja cos tam robic pomagaja sobie i tylko dzieki nim dziala ten biznes aha brak premii,za pranie i tym podobne dodatki byly talony ale i one juz sie ostro uszczuplily
zdjecie uzytkownika
gromek - 2015-06-19 17:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ferdek - 2015-06-06 20:49:20]:
poruszyliście chyba najistotniejszą kwestię jaka wiąże się z pracą w Elgorze. Mianowicie kasa :/ nawet te godziny są moim zdaniem do wytrzymania , ale tylko wtedy kiedy płaca za nie godziwie, a nie jakieś groszowe sprawy tak jak to ma zazwyczaj tutaj miejsce. Osobiście nie polecam ze względu na finanse
zdjecie uzytkownika
szwejo - 2015-08-06 03:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam przez kilka tygodni.Praca ciężka jak w każdej hurtowni.Ludzie na magazynie byli spoko,ale te pindy w biurze to porażka.Szef,to kmiotek nie mający pojęcia o gospodarce magazynowej.Jego decyzje powodują totalny chaos na magazynie i tylko dzięki zaangażowaniu magazynierów udaje się zniwelować destrukcyjny wpływ tego głąba.Pensja żałosna,może jakiegoś wieśniaka na krusie skusi,ale jak ktoś ma rodzinę,to nie polecam tej firmy.
zdjecie uzytkownika
kajman - 2015-08-06 11:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szwejo - 2015-08-06 03:43:20]:
Przedsiębiorstwo Robót Remontowych El-Gor Sp. z o.o. hej oni szukaja na stanowisko elektroenergetyk/elektryk napsiales ze nie polecasz jak ktos ma rodzine ja nie mam takich zoobowiazan. Powiedz czy wyplaty sa na czas? Czy mozna sobie jakies nadgodziny zorganizowac albo dodatkowe fuchy? link do oferty http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=31®ion=GORZ%C3%93W%20WIELKOPOLSKI&oferta_opinie=infopraca.pl11967982
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-09-23 23:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miałem przyjemność pracować w magazynie w Chełmie, jeśli ktoś lubi ostro zakrapiane remamenty lub kupno piwa z kończącym się terminem za 40 groszy skrzynka to praca wymarzona. Cała ekipa a zwłaszcza Pan kierownik lubią pracowac po wypiciu paru głębszych, dziwię się jak im się dokumenty zgadzają. Praca za 1500 zł + wspomiane wczesniej gratisowe napije wyskokowe to jak za 10-12 godzin dość mało, ale jesli ktoś ma problemy z alkoholem, przyjmą jak swojego :) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
goran - 2015-09-24 02:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brzmi to jak robota idealna dla imprezowicza, czy studenta, ciekawe czy jest mozliwość pogodzenia tej pracy ze studiami hehe. Zarobek najwyższy może nie jest, ale na kilka rzeczy pewnie starczy spokojnie. W sumie nie traktowałbym tego piwa jako pijaństwa, tylko jako impreze integracyjną i zacisnianiu więzi pomiedzy zespolem.
zdjecie uzytkownika
abstynent - 2015-10-24 05:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak kto lubi, ja tam pije raczej sporadycznie w święta, to chyba odpuszczę..
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-10-24 09:07:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja może troche zmienie ten temat, bo szukam pracy i słyszałem, ze elgor swojego czasu szukał kierowców dostawców, nawet podobno wystarczało tylko prawo jazdy kat. B. Może nie wiecie, czy nadal jest szansa, aby sie dostać do roboty i ile płaca rzecz jasna na takiej pracy? Z góry dzieki za informacje.
zdjecie uzytkownika
Galaxy - 2015-12-09 20:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich, co chwilę widzę ogłoszenie na olx że elgor poszukuje ph, oferują podstawę, samochód i telefon. Jak jest w rzeczywistości? Ostatnio znajomy mi powiedział że pracował tam w tamtym roku i ciężko było uprosic się o dodatkowe premie które miały być gwarantowane za sprzedaż. Jaka jest teraz sytuacja w firmie? Dalej taki syf? Bo z wyglądu na zewnątrz firma nie wygląda dosyć dobrze i samochody które rozważa towar też nie są pierwszej nowości. Liczę na waszą odpowiedź a najlepiej pracowników które tam pracowały jako ph
zdjecie uzytkownika
gutek - 2015-12-09 21:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj spokój . Nie polecam . Kasy nie ma . Prezes cham ma cie za nic . Sam pomys jesli co raz jet ogłoszenie to ciekawe dlaczego. Ludzie widza chama i nie chca pracować jeszcze jakiś szacunek na tym świecie dla pracowników powinien być . Wole stać na targu i fajki sprzedawać niż alkohol w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Galaxy - 2015-12-09 22:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co piszesz to pracowałeś w tej firmie? Na jakim stanowisku? Wnioskujac to firma z wyglądu z zewnątrz taka sama jak płaca
zdjecie uzytkownika
3333 - 2015-12-09 23:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem że swego czasu w fiemie ELGOR SP. Z O.O. poszukiwali kierowcy- dostawcy kat B,C jesli tylko sie pojwali od nich podobne ogłoszenie to chyba zaaplikuje
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Faja w gebie i zachowanie olewajace kazdego oto zachowanie prezesa ktory odbywal ze mna rozmowe kwalifikacyjna. Totalna olewka.
Pytania: Standardowe pytanie czy pracowal Pan z podpisana odpowiedzialnoscia materialna bo to jest najwazniejsze, a dlaczego?? Juz wyjasniam. Bo w magicznym komputerku tej firmy byly braki beda braki i sa braki a to dzieki prezesowi ktory robi w programie co chce. A odpowiedzialnosc jest po to aby tylko sciagac kase z pracownikow a dokladnie z magazynierow ktorzy podpisza odpowiedzialnosc.
zdjecie uzytkownika
gutek - 2015-12-11 09:37:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem jako Przedstawiciel . Pieniędzy nie ma zarobisz 1500 to juz jest super .Robi te swoje zebrania co tydzień i Zamiast motywac to cie jebie ze Malo i Malo. Według niego jest tak ze jak będzie cie traktował jak śmiecia i upokazal to będziesz miał wyniki. To jest chory człowiek . Każdy kto ma ub miał z nim styczność tak ci powie. Niech pan prezes robi tak dalej a przyjdzie taki dzień ze sam będzie zapierdalal . Jesli się szanujecie to omijac Elgor z daleka
zdjecie uzytkownika
lorde - 2015-12-20 03:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uważam, że w każdej plotce jest ziarnko prawdy i może faktycznie sposoby motywacji mogłyby inaczej wyglądać, natomiast firma ma fajne miejsce w branży i można całkiem dobrze zarobić na premiach

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ELGOR SP. Z O.O.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELGOR SP. Z O.O.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert