brak logo

Dr Marcus

Kalisz

Opinie o Dr Marcus

Ruda 2014-10-22 15:31:42
Dajcie sobie spokój z tym kołchozem gorszego obozu pracy nie widziałam!!!
3
Była Pracownica 2015-07-18 20:00:02
Witam chciała bym się podzielić z opinią jeśli chodzi o tą prace,mianowicie Pani Alicja z pozoru wydaję się miłą sympatyczną Brygadzistką aczkolwiek ma swoich przydupasów których faworyzuje na jej zmianie Dziewczyny,Kobiety jeśli jest osoba nowa to patrzą się z byka jak byś była jakaś głupia, po kontach się wyśmiewają z człowieka który przyszedł na nowo i próbuję się wdrążyć w prace, nawet nie pokarzą gdzie co i jak jest tylko sama sobie szukaj czego chcesz.Ogólnie są normy mianowicie na każdej z maszyn minimum 200 szt. w godzinę trzeba zrobić aczkolwiek pozdrawiam panie które tak rzetelnie udawajac że robią normę a w rzeczywistości nie jest tak na prawdę bo sama przekonałam się na własnej skórze gdzie ja zrobiłam normę a Panie dopisywały sobie te Normy. Następna sprawa Jeśli chodzi o Panią Brygadzistkę Teresę z pozoru miła osoba a w rzeczywistości wredna pod każdym pozorem miałam możliwość na jej zmianie pracować i jeśli chodzi o jej stosunek do człowieka traktuję go jak Psa nawet Gorzej!!! Miałam możliwość usłyszeć parę słów Tej Pani Brygadzistki na Mój Temat i Koleżanki Jak podkreślam Jesteśmy Tępe i zaczynamy Ją firma oferuje jedne z niższych stawek dla lektorów języków obcych. (usunięte przez administratora) odradzam współpracę z firmą CKB! Więc jeżeli dostaniecie tą pracę dobrze się zastanówcie bo zdrowie psychiczne jest najważniejsze decyzja należy do was!!! ( Odradzam!!! )
1
żenada 2015-07-29 07:20:00
Po pierwsze proponuję poprawić pisownię bo poniższy tekst nie ma ani ładu, ani składu, a później opisywać niestworzone rzeczy na temat pracy w tej firmie. Pracuje w niej od lat i z czystym sumieniem mogę stwierdzić że poniższa opinia wyssana jest z palca. Jeżeli chodzi o brygadzistki to chyba Pani pisze o innej firmie bo Teresa i Ala są najbardziej małymi przełożonymi jakie zdążyłam w swoim życiu spotkać. Ma Pani szczęście, że nie trafiła Pani pod opiekę brygadzistki Aleksandry bo dopiero by się mogła Pani zdziwić. Powinna Pani się wstydzić, że oczernia kogoś bezpodstawnie!! Co do norm to chyba krótko Pani pracowała bo 200szt na h ma tylko jeden asortyment. Gdyby wszystko było w takiej normie to każda osoba włącznie z nowymi osobami z palcem w nosie by je robiła. Jeżeli ktoś przychodzi do pracy żeby sobie poleżeć to wszędzie będzie widział problemy. A z tego co wnioskuję to Pani taką osobą musiała być skoro Panią zwolnili. Osoby które wykazują się i chcą pracować problemów nie robią.
skory 2015-10-18 19:45:25
Duzo prawdy jest w tych opiniach natomiast jezeli chodzi o brygadzistki to nie moze byc tak ze faworyzuje sie starszych stazem a mlodszych ma sie gnebic czy ponizac.Kazdy ma prawo pracowac na takich warunkach jak normalny czlowiek,bo starszy stazem pracownik tez kiedys zaczynal.
ula 2016-01-27 22:49:54
Witam,na ile zmian pracuje sie w tej firmie? Warto??
GOSC. 2016-01-28 21:27:34
TO PANI CHYBA JEST PRZYDUPASEM,JA REZUGNUJE Z TEJ PRACY BO CO TAM WIDZE I SŁYSZE TO ZENADA,NAWET W COM 40 TEGO NIE MA,BO BRYGADZISTA NIE MA PRAWA WYZYWAC SIE NA PRACOWNIKACH.
aaa 2016-02-01 14:42:01
na 3 zmiany, zawsze można się jakoś dostosować
Solara 2016-02-20 20:53:47
Praca nie jest zła,brygadzistki są wporządku,mozna się z nimi dogadać sa wyrozumiałe.Wiadomo starać się trzeba i robić też.Pracuje w tej firmie jestem zadowolona.Można sobie robić nadgodziny,wypłata czas.Polecam wystarcza dobre chęci i naprawdę można pracować i ludzie też uszanują jeśli widza ,że się starasz jako nowy praconik .Polecam warunki ok.Praca na 3 zmiany.Pani kierownik bardzo fajna a brygadzistki też są wporzadku byłam na każdej zmianie !!!!!!!Polecam trzeba się starać i interesować pracą !!!!!!!!!Solarka
Paula 2016-03-08 18:38:00
A jakie sa zarobki ?
lolo 2016-03-31 21:11:11
Jak wszędzie, najniższa krajowa plus ewentualne nadgodziny.
tomek 2016-04-29 16:00:25
Mam pytanie czy praca jest tylko dla kobiet czy mężczyźni też przyjmują do pracy i czy weekendy są wolne oraz czy jest umowa o pracę ?
.lbhj 2016-05-22 16:53:24
słyszałam, że przyjmuja także mężczyzn. Na chwile obecną nie ma od nich niestety nowych ofert pracy.
Zostaw swoją opinię o Dr Marcus - Kalisz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dr Marcus