brak logo

Domo-Meble Sp. z.o.o

Śrem

Opinie o Domo-Meble Sp. z.o.o

zdzich............................................ 2010-03-11 11:59:53
A jeszcze kryzys na rynku jest przez brygadzistow i ich premie teraz go zażegnali no i odrazu lepiej się powodzi fiema idzie do przodu bo już zaoszczedziła a chłopcy jak dzieci niech się ciesza odpowiedzialność za fri niech sobie żyją do września nadzieją i obietnicami jak zawsze no ale,,gdzie wy teraz takie pieniażki zarobicie;; a zarabiali to co teraz 5 lat temu porażka szkoda gadać ale widza jak słodko maja na swych stanowiskach samo życie i kupa obietnic jak zawsze.pozdrawiam.....
krojownia 'B' 2010-03-16 00:14:26
pracuje już na krojowni jakiś czas no i fakt były lepsze czasy ale i tak nie jest źle.wyplata jaka jest taka jest ale zawsze na czas no i najważniejsze ze jest praca. ludzie czego wy jeszcze chcecie ?nie ma [usunięte przez moderatora] jest spokój. czepiacie się brygadzistów a może brakuje wam jasia? no i nie rozumiem co ma wiara wspólnego z objętym stanowiskiem.problem jest ale tylko miedzy ludźmi. panuje nienawiść,zawiść,złośliwości, pierdoły, kablowanie, napuszczanie jeden na drugiego. sama tego doświadczyłam a mimo wszystko ciesze się z tej pracy. niech lepiej każdy popatrzy na siebie czy jest taki super a jak jest tak bardzo źle to proponuje zmianę pracy
m 2010-03-21 21:51:29
Tak czytam te wszystkie wypowiedzi i o zgrozo dochodze do wniosku ,ze wszyscy ktorzy to pisali to [usunięte przez moderatora]!!!!!!!!!!!! No moze wszyscy. najlepiej sie uzalac. pisac anonimowo a nie lepiej jest cos takiego powiedziec prosto w oczy. Tak robia tylko tchorze!!!!!!!!! jeszcze jedno jak tak bardzo nie odpowiada WAM ta praca to po co tam pracujecie???????????? I co jest wazne ,ze na niektore sytuacje sami wyrazacie zgode!!!!!!!!!!!!!
anonim 2010-03-22 23:27:16
popieram, tez tak mysle
pawol 2010-03-27 14:00:44
praca bardzo ciekawa nigdy nie bylo wiadomo co przyniesie jutro spiecie adrenalinka ale zeby zwolnic kolesia bo ma 3lata mial 14dni chorobowego tez mi argument.....
anonim 2010-03-29 12:00:34
Szkoda tylko że na Psarskim wyciągane sa konsekwencje za zwolnienia lekarskie byłeś na L do zwolnienia no chyba ze masz znajomosci.Ja rozumiem jak ktoś naprawdę się rozłoży i nie jest w stanie isc do pracy ale wyrok już masz na sobie.Za to na krojowni (Racławicka }tam mozna chorowac ile się da i nikt tam się nie czepia jakos tam nie zwalniają a w końcu ten sam zakład i ten sam własciciel .A panuje tam totalna samowolka i gdzie tu jest sprawiedliwosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
For all 2010-04-07 08:21:20
Masz pewne na bank. Jeśli pracujesz w Domo to masz do czynienia z krasnalami ogrodowymi, czyli kiepskiej jakości produktem, który to ma za zadanie gnojenie ludzi, którzy pracują rękami lub głowami, a nie jęzorami. Uwaga na tych krasnych-lódków z wielkimi nochalami i rozbieganymi oczkami, którzy pod byle pretekstem są przyjmowani na salonach z honorami u wielkiego i miłościwie panującego nam wielkiego mistrza, który w branży traktowany jest gorzej niż kundel.
obserwator 2010-04-19 09:44:56
Powiem tak szkoda słów są ludzie i ludzie podział jak nic ,ci co pracują i ci co bąki zbijają szkoda że tego nikt nie widzi albo nie chce widziec.Ktoś za kogos robote odwala lepiej nie komentowac ale tj paranoja
anonim 2010-04-25 16:19:05
Ktoś wcześniej napisał, że Ci co pisali to sami idioci i tchórze- bo prawdę się mówi prosto w oczy. To jakiś absurd. Komu mam powiedzieć prawdę? Może panu [usunięte przez moderatora] co tylko wrzeszczeć potrafi i tak nie słucha? Ciekawe kto mu daje prawo do traktowania innych jak kogoś gorszego? Pytanie jak taki człowiek czuje się sam ze sobą?
Gdyby nadarzyła się taka okazja to na pewno zmieniam pracę!
komentarz 2010-04-25 16:38:44
Ja chodzę do pracy po to by zarobić na życie. Zapewniam, że mam rozum i rozumiem jak się do mnie mówi normalnie a nie drze paszcze. Wiadomo, że jeśli byłaby inna praca to wielu by odeszło, ale pracy nie ma. Szkoda, że nie można traktować ludzi jak ludzi ale cóż- nie wszyscy to potrafią. A jeśli chodzi o pana J.N.- to kij ma dwa końce!
ktos taki 2010-07-09 22:20:05
Praca jest praca i tak jest wszedzie ze ludzie niepotrafia sie dogadac,i zawsze ktos czuje sie gorszy lub lepszy a to juz wina ludzi tych ktorzy na to pozwalaja.Druga rzecz na raclawickiej ludzie naprawde pracuja i nie leza,kierownik okej a ludzie sami stwarzaja sobie problemy obgadujac za plecami poza praca,lub poprostu niepotrafia zyc bez pierdol!Jesli ktos jest brygadzista to niech ta role spelnie w 100% a nie tylko w nieznacznej polowie chodzi tu o Panne M.jej tylek jest wazny a reszta sie nieliczy (oprucz przydupnikow) ma sie rozumiec nipotrafi zorganizowac przerwy w upale 36 stopni ale Plakac w biurze i kablowac to jej wychodzi,siedzi z ta kosciasta na krzesle i ma poprostu zlew totalny pytam za co ona bierze te pieniadze bo tak szczerze niewiem!!!
ktos taki 2010-07-09 22:22:29
Zgadzam sie a choruja przedewszystkim te panie ktore mezowie pracuja na psarskim i czymaja kierownikowi palec w [usunięte przez moderatora]!!!!
ktos taki 2010-07-27 09:36:55
popieram to jest nie fer dlaczego na psarskim za zwolnienie lekarskie jest wylot z pracy a na racławickiej nie .Nie mam na myśli takiego zwolnienia jak szpital czy poważna choroba czy również ciaża ale za lenistwo i leserstwo bo wiadomo jak co poniektóre osoby chorują ratuje ich palec w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u kier......? TO JEST NASZA POLSKA RZECZYWISTOŚC I ZNOJOMOŚCI TEŻ MUSZĄ BYC
produkcja 2010-08-17 14:17:53
Praca jaka jest każdy wie. Jeżeli ktoś chcę pracować za dwóch to już jego sprawa. Tym co chcą się zatrudnić to radze to głęboko przemyśleć. Prawda jest taka że sami na to pozwalamy i nie ma nad czym wielce dyskutować. Zarobki jakie są, takie są, ale chyba najlepsze we wsi śrem(produkcja). Jeżeli chodzi o ludzi to są różni. Nie wiem tylko co robi koleś z zawodowym na stanowisku brygadzista? Prawie każdego, którego się pytam nie wiąże przyszłości z tą firmą. Powinien być to impuls dla nie których, aby coś z tym zrobić, a nie jeszcze (usunięte przez administratora) ludziom.
produkcja 2010-08-28 03:00:44
impuls ale dla kogo? Nie ma takiej osoby która by zadziałała.Poza krojownia nikt nic nie wie a dla kierownika liczą się tylko wybrane osoby.Wie co się wyrabia ale nie reaguje ,albo wszystko ma gdzieś.Najgorsze jest to ze często obrywają te osoby które na to nie zasługują albo co gorsza są niewinne.Wydaje mi się ze najwięcej szkody robią te panie które rozsiewają nienawiść i niezgodę.Knują i kombinują jak tu dać komuś nauczkę albo robią złośliwie.To jest naprawdę żałosne i szkoda ze uchodzi im to wszytko na sucho.Zastanawiający jest tez fakt ze wszyty uciekają z drugiej zmiany i ze ludzie idą na chorobowe.Zastanawiające jest tez , ze nic z tym problemem nie robią a szkoda bo w większości są tam naprawdę fajne dziewczyny.Pozostaje tylko czekać na cud bo nadzieja już dawno umarła.No i jeszcze tylko dodam ze"brygadzista" po zawodowce może być sto razy lepszy niż inni z wyższym wykształceniem.
xyz 2010-09-08 10:42:37
Produkcja, krojownia, sortowania i pakownia to jedna h u j n i a bez wyjatku. Biuro jest dla kombinatorow z wielkimi nochalami, łapskami grabiastymi grabiacymi pod siebie i glebokimi kieszeniami. A wybór nalezy do Ciebie - mozesz w domo popracowac ale to jest bez sensu, bo ani unznania ani kasy dla ludzi z ulicy tu nie ma.
Dostawca 2010-09-25 06:48:47
No to moi drodzy - skrzyknąć się, wynająć halę, wziąć kredyty i robić wieeelkiee pieniądze. No i jeszcze zatrudnić ludzi, którym dacie pensje kierownicze, i których będziecie kochać, szanować, rozumieć, doceniać i rozpuszczać. Przecież to takie proste... I wszyscy będą szczęśliwi i docenieni... konkurencja sobie odpuści i nie będzie naciskać, klienci zaakceptują droższe produkty niż u innych producentów i będzie super!

Marsz do Urzędu Pracy po pieniędze, i ruszamy!!!!!
anonim 2010-10-05 23:26:47
do dostawcy/ ciekawe co byś powiedział gdyby twoja pensja wynosiła 1200 zl i miał rodzinę i dom na utrzymaniu. Gdybyś zapieprzał jak głupi koń a i tak po łbie dostaniesz.Wielkie wymagania za nic i jeszcze za darmo w sobotę trzeba robić.Najlepiej powiedzieć ze ludzi nie trzeba szanować ze to głupia ciemna masa do roboty i jak oni śmią się jeszcze buntować.A gdyby tak wziasc twoja pensje i podzielić miedzy ludzi na pewno dla wszystkich by starczyło i lżej by się zrobiło
Mirka28 2010-10-08 21:17:19
czy jesteś pewien tego co piszesz
krojownia 2010-10-14 19:39:17
Dziś na krojowni był pan i władca.Ludzie chcieli podwyżki a dowiedzieliśmy się jakie to koszty ponosi firma i jacy to szefowie są biedni:)a te bryki to niby skąd mają?1200zł to paranoja to co my mamy na miesiąc oni przepuszczą w jeden wieczór w 4 koronach.Wyzysk na maxa,ale co zrobić głupie poloszki będą rąbać sztuki na premie dla kierownictwa
OBSERWATOR 2010-10-16 18:30:38
zawsze można się zwolnić - albo iść na bezrobocie ;)
OBSERWATOR 2010-10-16 18:33:21
wezcie sie ogarnijcie - i do roboty a nie stekac !!! albo do szkoły szczegolnie (usunięte przez administratora)
obserwator 2010-10-16 21:42:26
DO ROBOTY SA TRAKTORY I KONIE A NIE LUDZIE!!WLASCIWIE TEN CO NIE ROBI TO RACZEJ GRZEJE MIEJSCE NA BEZROBOCIU!! A NIE W DOMO?!PRAWDA A ZA NIE ROBIENIE NIKT RACZEJ NIE PLAC WSZYSTKO DROZEJE I NIE STETY CO WY LUDZIA SIE DZIWICIE ZE CHCA WIECEJ ZAROBIC CO!! TEN CO MA 2500 NA MIESIAC TO NAZEKAC NIE BEDZIE!!I
Krajalnica 2010-10-19 20:09:00
sztuki sztuki sztuki !!! hop hop hop
Warciarz 2010-10-19 20:36:57
(usunięte przez administratora)HAHA dobre niezle to na stazu teraz gowniarzom i ojscymurkom po zetach daja 900zl prawie do reki z urzedu pracy a wy naginacie za 1200zl zenada

PROPONUJE ZMIENIC PRACODAWCE !
all 2010-10-20 09:28:19
czy to tak zupełnie prawda ze maci na reke 1200 chyba nie bo 9 zeta na godzine plus premia to jakies 11 zł zależy teraz od godzin wypracowanych no to na rynku śremskim 1300- 1400 na renke ładna pensja niedostaniecie więcej policzcie sobie teraz na święta macie na basen wejcie macie WIĘC CZEGO JESZCZE CHCECIE !
Rąbac sztuki i zamknijcie sie wiecznie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] źle a może połóweczki brak w pracy albo piwka TO DO WARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2010-10-20 09:41:26
all - 2010-10-20 09:28:20

czy to tak zupełnie prawda ze maci na reke 1200 chyba nie bo 9 zeta na godzine plus premia to jakies 11 zł zależy teraz od godzin wypracowanych no to na rynku śremskim 1300- 1400 na renke ładna pensja niedostaniecie więcej policzcie sobie teraz na święta macie na basen wejcie macie WIĘC CZEGO JESZCZE CHCECIE !
Rąbac sztuki i zamknijcie sie wiecznie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] źle a może połóweczki brak w pracy albo piwka TO DO WARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LICZĄ SIE SZTUKI SZTUKI I JESZCZE RAZ SZTUKI p.(usunięte przez administratora) NIEZAWIESC PAMIETAJCIE KOBIETKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
all 2010-10-20 12:07:17
wielka afera ktoś okłamał bo zarabia 1300 zł a nie 1200 no jak mógł przecież to tak dużo. w ogóle o co wam chodzi przecież na krojowni jest tak wspaniale.Brygadzistki się uwielbiają nie robią sobie złośliwie, nie podkładają sobie gorszych lag.Rysuneczki są zawsze porysowane.Miedzy zmianami nie ma żadnej niezgody i zawiści. W biurze wszyscy są super i swoim zachowaniem dają przykład innym.Kierownik zawsze chodzi uśmiechnięty,nie spogląda wilkiem,do wszystkich podejdzie, porozmawia, pożartuje.Zmiany traktuje równiutko nie robi wyjątków.Maszyny chodzą jak nówki szwedki, rysuneczki bez problemu wchodzą na szerokość , praca wre.Jak nic szczęśliwa rodzinka i na koniec roku wszyscy pójdą sobie razem na basen i nawzajem będą uczyć się pływać jak ktoś będzie miał szczęście to może się nie utopi.
all 2010-10-20 15:05:08
Żadna afera tylko niech niekłamia bo już same niewiedza co chcą a mysla że co mało zarabiają nich sie ciesza że wogóle prace maja w tych czasach
anonim 2010-10-20 20:44:32
mam pytanko... przeczytałem forum i wypowiedzi... zastanawiam sie nad praca w tej firmie- staniowsko ksiegowy... powiecie cos wiecej o pracownikach biurowych? warto?
all 2010-10-21 09:40:21
Jak masz możliwosc w biurach jest spoko gorzej na produkcji
anonim 2010-10-22 15:38:39
Kolejna libacja alkoholowa na racławickiej w wykonaniu [usunięte przez moderatora]. Znowu kierownik przymyka na to oko!!!
all 2010-10-22 19:52:41
To już nie od dzisiaj się dzieje dopiero jak coś się stanie to dopiero zareagują ale to będzie zapózno
była pracownica 2010-10-24 11:26:55
Tak czytam te wasze opinie i zastanawiam się, dlaczego skoro jest tak źle nadal tam pracujecie? Kierownik albo o niczym nie wie, albo po prostu już nie reaguje, albo nie chce o tym wszystkim wiedzieć. Zachowujecie się jak banda dzieci z przedszkola. Nie ma między wami zgody i nigdy nie było. Nie zdajecie sobie sprawy jak wygląda sytuacja na rynku pracy. Macie tam naprawdę super warunki ale nie umiecie ich uszanować. Proponuję się zatem zwolnić, jak wam tak tam źle, a nie [usunięte przez moderatora] głupoty i użalać się nad waszą nieporadnością i [usunięte przez moderatora]. Jest przecież tyle świetnej, lżejszej i dużo lepiej płatnej pracy na rynku.Czasy Warty i poprzedniego ustroju już minęły. Dinozaury wyginęły i jak nie rozumiecie tego, dalej tak będziecie myśleć to też wyginiecie. [usunięte przez moderatora]Cieszę się tylko, że już mnie pomiędzy wami nie ma.
obserwator 2010-10-24 14:49:22
no cale SZCZESCIE ze cie z NAMI juz nie ma hihihihi!!!
była pracownica 2010-10-24 15:12:54
Też uważam, że to wielkie SZCZĘŚCIE. Z bandą nie wykształconych [usunięte przez moderatora], nigdy więcej.
obserwator 2010-10-24 19:04:38
no racja jesli myslisz o sobie to szczera prawda heehe
obserwator 2010-10-24 19:06:52
no racja jesli myslisz o sobie to szczera prawda!![usunięte przez moderatora] do kwadratu!!
obserwator 2010-10-24 19:09:20
[usunięte przez moderatora] co do przerwy na kawe to ty ja masz co pol godziny praktycznie wiec najwiecej na ten temat ty mozesz cos powiedziec.PRZERWA jest jak juz 10min o 16ej na kawe jak ktos obchodzi imieniny!!
z biura .... 2010-10-28 12:55:29
i pomyśleć, że tak się wypowiada jeden z pracowników firmy.... Panie [usunięte przez moderatora] nie zadbałeś o swoją anonimowość wylewając wiadro pomyj na swoich współpracowników. Gratulacje! Ciekawe co na to przełożeni??
do "z biura" 2010-10-28 13:44:50
każdy może wpisać imię i nazwisko w nicku -- i wtedy podejrzenia padają na innych a nie na faktycznego autora
obserwator 2010-10-28 17:24:29
widze ze tu ta strona to jeden wielki niewypal proponuje ludzia z biura pomyslec nad likwidacja tego badziewia bo to obciach na calej lini i dla ludzi i dla firmyy!!!!
Kubska Grażyna 2011-01-28 09:30:59

-------------PODZIĘKOWANIE ZA POMOC-------------------- Pragnę serdecznie podziękowac wszystkim ludzią dobrej woli za wsparcie finansowe i okazaną bezinteresowna pomoc płynącą prosto z serc,w szczególności pracowniką Domo Meble znajdujące się przy ul.Racławickiej jak i swoim bliskim znajomym, oraz córce która trwa przy mnie wytrwale w trudnych chwilach. Gorace podziękowania składa G.Kubska
anonim 2011-08-11 21:05:01
Witam,

Chciałabym zapytać czy ktoś może wypowiedzieć się na temat pracy w księgowości w Domo-Meble?

Pozdrawiam
1
anonim 2011-09-14 08:51:36
anonim - 2011-08-11 21:05:01

Witam,

Chciałabym zapytać czy ktoś może wypowiedzieć się na temat pracy w księgowości w Domo-Meble?

Pozdrawiam

Brak wypłat ciekawe co to dalej będzie nie wygląda to ciekawie............
anonim 2011-09-16 19:58:34
Przeginają ostatnio [usunięte przez moderatora], brak wypłat, dzisiaj część osób dostała przelewy a reszta czeka. Pewnie niedługo padanie ta firma
arek 2015-01-13 16:52:10
Hej, pracuje ktoś obecnie w domo-meble i może polecić tutaj pracę? Możecie napisać tez jak wyglądała rekrutacje tutaj na waszym przykładzie? Chodzi mi zarówno o informacje, gdzie znaleźliście ogłoszenie rekrutacyjne, jak i informacje dotyczące przebiegu rozmowy rekrutacyjnej. O co orientacyjnie pytają kandydatów?
romualdo 2015-03-20 13:27:44
witam wszystkich serdecznie! jestem tutaj nowy, szukam pracy, a doświadczenie w meblach mam i moż ejakieś szanse na zatrudnienie u nich by były. Ostatnio była ciekawa oferta, wysłałam CV i nie wiem jak to wygląda. Nie chce iść na romowe kwalifikacyjna bez rzadnej obiektywnej wiedzy, a zalezy mi głownie na tym czy można samemu ustalać grafik?
hi 2015-03-24 07:09:18
zapomnij chłopie kiedyś to było super w latach rozkwitu a póżniej to rozpierdolili przepracowałem tam sporo lat i dziś nie wrócil bym tam mimo wszystko pracownik to biały bambo i ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a stary skład który to im kiedyś to wszystko rozkręcił mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niestety dużo by tu mozna powiedzieć ale po co wam ta moja wiedza........
waldi 2016-05-13 08:31:42
pracowałem w podobnej firmie pod Tarnobrzegiem i przeprowadziłem się tutaj. Myślałem że z moim doświadczeniem mnie zatrudnią. Niestety na razie nikogo nie potrzebują
Zostaw swoją opinię o Domo-Meble Sp. z.o.o - Śrem
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Domo-Meble Sp. z.o.o