brak logo

Mister Minit

Poznań

Opinie o Mister Minit

bbb 2016-09-01 18:27
idiota !!!! żali się że mobbing i chwali się że kradnie
4
Patryk 2016-09-07 23:11
A mógłby mi ktoś powiedzieć czy podejmując pracę w Mister Minit podpisuje o zakazie pracy u konkurencji
2
Qwerty 2016-09-07 23:58
Warszawa! Chce się dostać do pracy w MM, co zrobić żeby się udało. Pracowałem w branży 5 lat aktualnie pracuje na innym stanowisku. Czy mam większe szanse z doświadcZenieM? Czy doswiadxzenbi pracowni także przechodzą szkolenia? Kto jest kierownikiem w Warszawie? Jakie zarobki?
1
Stop minit 2016-09-10 19:16
Zlozylem CV u konkurencji w Katowicach. 1700 na rękę na starcie :))) żegnaj minicie
1
stop minit 2016-09-13 15:28
1700 na start. 3 miesiące na próbnym. potem 2 tysie. w minicie miałem 1550 na dobrym punkcie. kradł nie będę.
1
były 2016-09-21 10:16
sdfgh..... stawki stoją w miejscu i jeszcze tną jak mogą , aby pracownik MM poczół się bardziej doceniony przez kierownika AG. .. w tym celu regionalni zawsze wsadzają swoje 3 grosze .... pzdr ( były )
1
pracujacy 2016-09-21 12:09
Czy ktoś wie z tu obecnych pracujących w MM co to są benefity socjalne? hahahaha beka...
Chłopie nie ma tu czegoś takiego jak benefity socjalne? wszystko poszło na premie dla prezesa.
Przecież za coś musi jeździć na wakacje, bo przecież nie za własną pensję :)
Pozdrawiam.
1
Nick 2016-09-22 17:10
Jaki przedstawiciel handlowy, o czym Ty mowisz haha, masz byc robolem na punkcie inne posady sa obstawione
1
Nick 2016-09-22 17:14
Co taki przedstawiciel mialby robic ? Maszynki, tablice z kluczami w bagazniku, wybierac losowo osiedle i chodzic po ludziach sie pytac czy klucz dorobic ? Rozbawilo mnie to
1
Trolololo 2016-09-22 22:38
Człowieku weź na chłopski rozum, po co przedstawiciel w firmie gdzie usługi się robi na miejscu ? Ktoś od marketingu może i tak, ale nie przedstawiciel. Internet jest nieograniczony, ale watek tyczy sie konkretnej firmy, w ktorej przedstawiciel nie jest potrzebny. Potrzebne sa podwyzki i to nie 50 czy 100zl bo niedlugo nie bedzie komu pracowac.
1
Trolololo 2016-09-23 16:33
Pozyskiwac klientow i proponowac masz na punkcie jak ktos podejdzie.
Proste pytanie - do kogo taki przedstawiciel mialby jezdzic?
I nie mow, ze do klientow, klienci sami przychodza jak sa na zakupach i czegos potrzebuja.
1
Trolololo 2016-09-23 19:30
1500 to juz z premia. Umiesz czytac ? Pisali wyzej.
1
Trololololo 2016-09-23 19:32
1500 to juz z premia. Umiesz czytac ? Pisali wyzej.
1
Yrololololo 2016-09-23 20:41
Nie ma, ile razy mozna w kolko to samo powtarzac. Mam wrazenie, ze sami idi,oci tu wchodza.
1
oj-tam 2016-09-24 10:10
1500 to pensja z premią, no chyba że zasuwasz ponad normę (czytaj nadgodziny bo brak rąk do pracy) Wtedy nie płacą jak za nadgodziny tylko jako premia a na liście obecności się nie podpisujesz... Wiem że tak jest na niektórych punktach. Nie ma innych stanowisk jak prezes, regionalny i na końcu zwykły szary pracownik. Jest jeszcze ewentualnie lider punktu z drobnym śmiesznym dodatkiem za kupe obowiązków które musi zrobić (zamówienia, papiery, kasa, itp) a dodatek to śmiech na sali... Brak konkretnej premii to brak motywacji dlatego ludzie się zwalniają. Więc jak chcesz sie zatrudnić to zaczynasz od początku i tu zazwyczaj zostajesz bo nie ma innych wolnych stanowisk i tak wegetujesz ile zniesiesz... pomiędzy nachodzeniami regionalnego i tajnymi klientami i na dodatek na niektórych punktach cały czas pod kamerami prezesa...
Pozdrawiam
1
oj-tam 2016-09-24 15:42
Nie ma żadnych kart, wszystko jest jedynie na listach obecności i to góra Ci mówi kiedy się podpisujesz a kiedy nie. A jak Ci nie pasuje taki system to Ci mówią że możesz się zwolnic, a Twoje miejsce zajmą inni z innych punktów. Dochodzi do takich sytuacji ze są delegacje z innych miast gdy kogoś brak do pracy. Dziwi mnie to bo przecież to też kosztuje i to nie mało. Hotel i pewnie dodatkowa kasa i przejazd. Dlaczego nie podniosą pensji? Wtedy ludzie nie będą się zwalniali i problem się powinien rozwiązać...
Od stycznia wzrasta podobno płaca minimalna. Wtedy to już wszyscy będą zarabiali tyle samo. Nie ważne czy stary doświadczony pracownik czy ktoś kto przyjdzie pierwszy dzień bo pewnie podwyżek nie przewidują. Myślę że wtedy to się posypie bo starzy wyjadaczy odejdą do konkurencji.
1
Lol 2016-10-06 10:08
Dostał ktoś kartę multisport ? Czy tylko tak piszą w ogłoszeniach, aby zachęcić nowych naiwniaków ?
1
Lol 2016-10-07 16:11
Tylko, że nie znam nikogo kto by ją dostał dlatego pytam tu na forum. Jako nowy nie masz na to co liczyc skoro starzy nie mają. Pewnie to sciema i tak piszą na zachete w ogloszeniach a pozniej sie jakos wykpia.
1
w3w33 2016-10-07 20:12
wiesz co taka jest prawda ze to czy to się pokrywa z tym co jest w ogłoszeniu to dowiesz się w prac
1
Pytający 2016-12-05 10:49
Witam. Mam pytanie o to ile dostaje się na wstępie w MM i jakie są szanse awansu. I jeśli możecie to powiedzcie mi do ilu można dość np po 3-4 latach pracy. Nie wiem czy warto startować czy raczej nie zawracać sobie głowy... Z góry dziękuję za odpowiedź.
1
2016-12-07 17:00
Po 3 czy 4 latach zarabiasz tyle ile pierwszego dnia, no chyba, że minimalną krajową podniosą w międzyczasie :)
1
Pytający 2016-12-08 09:02
To bardzo motywujące dla pracownika... To rotacja niemała pewnie jest... W takim razie nie zawracam sobie gitary. Pozdrawiam wszystkich pracowników zarabiających minimalną krajową :)
1
asus 2016-12-11 19:35
ciekawe, że tak mało płacą. bateryjki za 2 zł sprzedają za 20 (Auchan Swadzim i Pestka Poznań)
2
Pytający 2016-12-13 11:24
Mam jeszcze jedno pytanko pewnie do tych najdłużej pracujących, czy nie obawiacie się o swoje zdrowie szlifując na tych swoich maszynach tą chińską gumę i wdychając ten cały pył? przecież to szkodliwe jest. Czy pracodawca nie powinien zapewnić wam jakiejś ochrony w postaci masek? tego chyba możecie się domagać? Jak to jest w przepisach BHP?
Pozdrawiam.
1
Nick 2016-12-13 12:38
Jak postoisz na przystanku w drodze do pracy to się więcej nawdychasz. Nie dramatyzuj. Jak jestes z Krakowa to nawet nie musisz z domu wychodzic i się bardziej strujesz.
3
Pytający 2016-12-13 13:36
Nie jestem z Krakowa i nie dramatyzuje, tyko pytam. Chyba odezwał się ktoś z kierownictwa...
1
Kenoko 2016-12-13 18:29
A kto Ci karze robić tyle butów.
4
UL 050 2016-12-14 15:25
Czy w MM dostaje się jakieś bony albo paczki na święta . Dowiedziałem się że tylko dostają liderzy i biuro .
Albo co wybitniejsze jednostki w łapę pod stołem na boku . Może staż pracy ma znaczenie . ?
2
Kisey 2017-01-16 00:36
Nie no prosze was ludzie ... mijajcie z daleka szerokim lukiem.
5
Ciekawy 2017-03-11 12:34
Jak płaci konkurencja na śląsku? Bo jest też sieciówka na śląsku np w Galerii Kato
1
M. 2017-03-26 23:28
Pytalem. 1700 na rękę na próbnym. Potem więcej. Pora się zwijać.
Nick 2017-03-27 09:40
Potem więcej? A kiedy jest to POTEM?
Ja po ponad 6 latach mam mniej niż 2000 na rękę z dodatkiem za funkcje jak jestem cały miesiąc w pracy bez wolnego (urlop, L4)... Więc ja się pytam, gdzie jest to WIĘCEJ??????!!!!!
Tak jak mówisz, czas się zwijać...
No chyba że jesteś z Ukrainy i przysłała Cię agencja to wtedy masz 2000 na rękę i nie robisz papierów czy nawet nie wypisujesz faktur bo przecież nie znasz języka... Dodatkowo zwrot za bilety i dodatek do mieszkania...

Pracownik punktu 2017-03-27 12:07
No właśnie, Minit płaci za otwarcie punktu.
My otwieramy bo nam płacą za otwarcie i tyle i aż tyle w temacie.
Reszta ( utarg ) należy do Ukraińców i nowych pracowników.
Tak trzymać dyrekcjo a "audytów" będzie coraz więcej.
Jest powiedzenie.
Stare zachowaj nowe zdobywaj,ale pamiętaj.
Stare to złoto, nowe to srebro.
Pozdrawiam Bałtycką i resztę kolegów.
2
Lb2d 2017-03-29 23:35
Poważnie z tym dodatkiem do mieszkania i biletami dla ukrainców?
Chamstwo.
Niech samych banderowców zatrudnią, ja bez żalu się pożegnam w takim razie.
2
EUP-3D 2017-04-17 07:40
Właśnie wysłałem cv do konkurencji na śląsku. gdyby ktoś chciał namiar to dajcie tu znać
Pracownik punktu 2017-04-18 10:51
" banderowców zatrudnią"Nie przesadzajmy, my też jeździmy na zachód.Do zatrudnionych ludzi nie można mieć pretensji.
Lb2d 2017-04-18 11:37
Gdzieś na produkcji, magazynie, gdzie go klient nie widzi. Tam gdzie jest kontakt z klientem, czy to telefoniczny, czy osobisty, to firma dużo traci, gdy słyszy się kogoś słabo mówiącego po polsku/ z silnym akcentem. Ja omijam takie miejsca, bo widzę, że firma jest tak słaba, że nie znalazła chętnego Polaka i postanowiła osiedlić banderowca.

To wyzej to komenatrz z internetu na temat zatrudniania ukraincow. Jest w nim chyba troche racji, nie sadzisz ?
3
Pracownik punktu 2017-04-18 17:02
Oj,oj, a jeżeli jest Polakiem ze wschodu mówiącym piękną polszczyzną sienkiewiczowską.
Akcent o niczym nie świadczy. Na Śląsku, kaszubach,podlasiu,podhalu, wiele osób mówi gwarą mnie to nie przeszkadza wręcz odwrotnie lubię słuchać tak mówiących i nie mam problemu ze zrozumieniem.
Więcej tolerancji dla innych.Za politykę firmy nie odpowiadają pracownicy punktu.
Pozdrawiam.
Lb2d 2017-04-18 17:46
Wyzej ktoś pisal, ze nie robia dokumentow ani faktur, bo NIE ZNAJA JEZYKA! a warunki zatrudnienia lepsze maja niz Ty, o ile to prawda z tymi dodatkami. Slazacy czy kaszubi sa u siebie to moga po swojemu gadac i kazdy ich zrozumie. Jedziesz na zachod, przyjmujesz sie w obsludze klienta i nawijasz po polsku ? Pomysl logicznie.

Juz teraz wstyd sie komus przyznac gdzie pracuje, niech jeszcze banderowcy opinie wyrobia to w ogole w kominiarkach i z modulatorem glosu trzeba bedzie obslugiwac. Cale szczescie na razie ich u mnie nie ma.
3
Mr.Q 2017-04-25 19:17
Powiem tyle, zwolnilem sie z minita bo pomimo tego ze robilem najlepsze wyniki na sklepie, dostawalem tylko i wylacznie zjeby, przez rok pracy premie widzialem tylko raz (cale 100zl)... gdy pytalem kierownika dlaczego tak jest, dostawalem odpowiedz "wez sie pan zmien, moja wina czy pana wina?" Jak pytam co mam zmienic dostaje odpowiedz taka sama "wez sie pan zmien". Placa marna, traktuja czlowieka jak smiecia, sklepy musza sie ostrzegac jak kierownik jest w okolicy, bo a noz ktos go z krakowa czy gliwic czy ch*j wie skad wk*rwil i wyzywa sie na wszystkich. Chcesz sobie zaplanowac urlop? Hahaha, zapomnij czlowieku, kierownik bez pytania wybiera Ci dni urlopu, najczesciej takie z dupy typu 5 dni w srodku tygodnia w zime. Powracajac na chwile do premii, system bardzo "madry", tzn. Pracownik nie dostaje premii, bo pracownik ma premie gwarantowana na start w umowie, ale kierownictwo miesiecznie podaje liczbe osob ktorym premie sie odbiera (bo robia ch*jowe inwestycje, dlatego trzeba sciagac od pracownikow ktorzy i tak dostaja ochlapy). Wady tej firmy i ich bledy w rozumowaniu moglbym wypisac na 10 kartkach A4 i i tak nie wiem czy bym sie zmiescil. Powiem tyle, jedyny plus z tej pracy jest taki ze jest to fajny zawod, ale jedynie jak sie go wykonuje w innej firmie.
4
Ja 2017-04-26 11:41
Brawo za szczery i trafny powód odejścia.
Pozdrawiam.
Hi 2017-04-28 16:36
U mnie szykuje sie fala zwolnien jesli nie bedzie podwyzek. Juz wszyscy maja dosc takich warunkow, za takie pieniadze. Ci co zostana wolne beda mieli tylko w swieta. Ktos bedzie musial zaiwaniac za tych co odejda, a nowi raczej w kolejce nie czekaja.
4
ww gerda 2017-04-28 17:18
U mnie w trójmieście tez 2 się zwolniło i nikt nowy nie przyszedł czyli zapychają dziury większą ilością godzin dla innych. A ogłoszenia wiszą że przyjmują w całym kraju hehe. Czarno to widzę... Jak będę miał za dużo X-ów na grafiku to też im podziękuję. Pracuję by żyć, a nie żyję żeby pracować....
1
mms 2017-05-09 11:22
witam. zna ktoś może dokładny adres siedziby w Belgii?
RinGerda 2017-05-09 12:36
Na Śląsku to sa jaja ludzie :) nie dosc ze non stop zjeby za o ze nie wyrabiasz celu ( kogoś pojebało z tymi celami) to najlepszych gnoja i wysyłają na delegacje - 3majcie sie tam chłopaki i walczcie :) Ogólnie jaja na kolkach - zapierdalasz jak mały wół za najniższa krajowa i jeszcze kierownik O zdziwiony czemu chodzisz wkurwiony. Jak tak dalej pójdzie to w minicie nie będzie komu pracować - zero szacunku dla pracownikow z doświadczeniem. Chłopaki powoli czas spierdalac - bo albo nas zajada albo zmądrzejemy.
5
Safir 2017-05-12 17:39
Panowie Historia Lubi Się powtarzać . Podwyżek nie będzie chyba tylko te co zleci ekipa panująca na Wiejskiej . Szczery Uśmiech Arkadiusza i Michała :D to tylko puste słowa. M.M oszukuje pracwników. Tragedia . I pytanie dlaczego jeszcze się PiP nie zainteresował , grafiki w ostatnim dniu miesiąca . Praca po 3 dni to przesada . I podglądanie przez kamery w niektórych sklepach . Walka z klientem , kierownikiem regionalnym i obietnica podwyżki ... szkoda słów.
4
cb 6 2017-05-14 21:29
Myślę że za dużo w tej firmie jest pracowników nieudaczników życiowych którym pasuje taki układ wlaźą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kablują . Myslą ze coś się zmieni w ich nędznym życiu. A kierownictwo ich dyma po całości bo nie ma cwaniaka na poznaniaka .
2
WILKA 2017-05-20 13:51
I się skończyło :) odszedłem z firmy :)
Na wstępie powiem tak - praca specyficzna, różne rodzaje klientów i typy galerii :)
Nie mam nic do zarzucenia ani Pawłowi ani Jarkowi - robili swoje :)
Wypłata zawsze na czas, chciałeś zaliczkę dostawałeś :)
Minusy ?? Praca tak jak mówiłem specyficzna - 12h daje trochę po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niekiedy brakuje towaru :)

Czemu odszedłem ?? Znalazłem lepiej płatna prace i mniej wymagającą i mniej godzin :)

A tak między nami - skończcie pieprzyć ze robi się za 1440. Robisz 14 dni i dostajesz najniższa.
Ja robiłem 14dni plus 3-4x i bez wyrobionego celu miałem 2000. Wiec jak chcesz więcej zarabiać wyrabiaj cele (w wielu przypadkach awykonalne) albo weź nadgodziny :) i nie, nie byłem liderem.

Ogólnie miałem swoje wzloty i upadki w Minicie ale będę dobrze wspominał czas tutaj spędzony :)

Siema :)
1
Yeti 2017-05-20 20:28
A jak długo pracowałeś ?
Wilka 2017-05-21 19:35
Rok
Zostaw swoją opinię o Mister Minit - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mister Minit