logo Namex. A. Namiotko. sp. j.

Namex. A. Namiotko. sp. j.

Warszawa

Opinie o Namex. A. Namiotko. sp. j.

PEREŁKA 2012-04-19 13:46:06
JAK SIĘ PRACUJE W APTEKACH PANI NAMIOTKO
AL. WASZYNGTONA I WILANOWSKA
4
falo2 2014-12-23 00:24:53
pawel to moze teraz ty wyraz swoja opinie na temat pracy w namexie
krajan 2015-02-15 14:32:41
póki co w swoim życiu nie spotkałem się z żadnymi programami lojalnościowymi w Aptekach, choć nie wiem czy w związku z tym namex również takiego nie posiada. Po prostu wydaje mi się , że aptekom może się to zwyczajnie nie opłacać. Może ktoś z zainteresowanych tematem mógłby powiedzieć jak to naprawdę wygląda?
gosia 2015-07-28 19:16:52
Ja pracuję teraz w Namex i uważam że jest ok. Nie miałam do tej pory żadnych problemów z właścicielką, a dużo zależy od kierownika moim zdaniem. ładne apteki zaplecze ok, nie ma problemów z zaopatrzeniem, wszelkiej pomocy udzielają koordynatorzy, atmosfera w robocie ok, a tak naprawdę zależy od współpracowników. Źle piszą i co boją się o stołek chyba, albo wylecieli - choc muszę przyznac, że widziałam szybkie akcje ze zwalnianiem ale też nie bez przyczyny
malwina123 2016-02-15 13:17:51
Ja pracowałam W Namexie 4 lata. Byłam zadowolana, ale musiałam zmienić pracę ze względu na wyprowadzkę z Wawy. Atmosfera naprawdę spoko, tak naprawdę zalezy od kierownika u mnie było ok. W dodatku jak musiałam wrócić na wakacje do miasta to przyjeli mnie jeszcze na dwa miesiące i bardzo mi tym pomogli. Także polecam.
marek.l 2016-06-07 16:09:07
Powiem tak - ja tam pracuje już od jakiegoś czasu - złego słowa powiedzieć nie mogę - wypłata jest zawsze na czas i da się czasem miło pogadać.
miki9302 2016-06-07 16:13:03
Apropo tej apteki - pracuję dopiero od kilku miesięcy i póki co wszystko wygląda fajnie. W porównaniu z moją poprzednią pracą, jest 100% lepiej. Wypłata jest zawsze na czas i atmosfera jak na tego typu pracę - rewelacyjna
Pracuś 2016-08-22 03:16:01
Praca jest wszystko zgodne z umową.
falo 2016-08-22 12:59:25
O no i to są dobre informacje! Właśnie słyszałem o tym,że firma naprawde się rozrasta, ale że własnie zawsze wypłaty są na czas, dajcie znać co o tym sadzicie.
Zostaw swoją opinię o Namex. A. Namiotko. sp. j. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Namex. A. Namiotko. sp. j.