logo Namex. A. Namiotko. sp. j.

Namex. A. Namiotko. sp. j.

Warszawa

Opinie o Namex. A. Namiotko. sp. j.

PEREŁKA 2012-04-19 13:46
JAK SIĘ PRACUJE W APTEKACH PANI NAMIOTKO
AL. WASZYNGTONA I WILANOWSKA
9
Asia 2014-07-12 16:20
Chyba jednak sa jakiekolwiek powody, takich zwolnień. Może jednak dziewczyny się nie sprawdzały, robiły błędy. Czy to redukcje?
abc 2014-07-16 09:36
Praca w tej aptece to koszmar, (usunięte przez administratora) !!!
falo2 2014-12-23 00:24
pawel to moze teraz ty wyraz swoja opinie na temat pracy w namexie
krajan 2015-02-15 14:32
póki co w swoim życiu nie spotkałem się z żadnymi programami lojalnościowymi w Aptekach, choć nie wiem czy w związku z tym namex również takiego nie posiada. Po prostu wydaje mi się , że aptekom może się to zwyczajnie nie opłacać. Może ktoś z zainteresowanych tematem mógłby powiedzieć jak to naprawdę wygląda?
gosia 2015-07-28 19:16
Ja pracuję teraz w Namex i uważam że jest ok. Nie miałam do tej pory żadnych problemów z właścicielką, a dużo zależy od kierownika moim zdaniem. ładne apteki zaplecze ok, nie ma problemów z zaopatrzeniem, wszelkiej pomocy udzielają koordynatorzy, atmosfera w robocie ok, a tak naprawdę zależy od współpracowników. Źle piszą i co boją się o stołek chyba, albo wylecieli - choc muszę przyznac, że widziałam szybkie akcje ze zwalnianiem ale też nie bez przyczyny
malwina123 2016-02-15 13:17
Ja pracowałam W Namexie 4 lata. Byłam zadowolana, ale musiałam zmienić pracę ze względu na wyprowadzkę z Wawy. Atmosfera naprawdę spoko, tak naprawdę zalezy od kierownika u mnie było ok. W dodatku jak musiałam wrócić na wakacje do miasta to przyjeli mnie jeszcze na dwa miesiące i bardzo mi tym pomogli. Także polecam.
Bobo 2016-04-05 05:31
ja czasem kupuje - ostatnio na Igańskiej i sprzedawca - farmaceuta był zestresowany, przez co mnie zestresował i wcisnął lek którego nie chciałem.
marek.l 2016-06-07 16:09
Powiem tak - ja tam pracuje już od jakiegoś czasu - złego słowa powiedzieć nie mogę - wypłata jest zawsze na czas i da się czasem miło pogadać.
miki9302 2016-06-07 16:13
Apropo tej apteki - pracuję dopiero od kilku miesięcy i póki co wszystko wygląda fajnie. W porównaniu z moją poprzednią pracą, jest 100% lepiej. Wypłata jest zawsze na czas i atmosfera jak na tego typu pracę - rewelacyjna
Pracuś 2016-08-22 03:16
Praca jest wszystko zgodne z umową.
falo 2016-08-22 12:59
O no i to są dobre informacje! Właśnie słyszałem o tym,że firma naprawde się rozrasta, ale że własnie zawsze wypłaty są na czas, dajcie znać co o tym sadzicie.
Agnieszka 2017-03-16 13:36
@Pracuś, dobrze to słyszeć. A co Ci się najbardziej podoba w Namex. A. Namiotko. sp. j.?
hanna 2017-04-03 22:09
Praca jak praca, widac jednak cięcia, kiedyś dostawalysmy premie na święta, różne programy gdzie można było dorobić Teraz nic Brak karty Multisport, brak prywatnej opieki medycznej, brak ubezpieczenia grupowego, brak zaproszeń na szkolenia a duże sieci to mają Atmosfera ok
Agnieszka 2017-04-04 09:31
@hanna, rozumiem. Polecasz pracę w tym miejscu?
Zostaw swoją opinię o Namex. A. Namiotko. sp. j. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Namex. A. Namiotko. sp. j.