GetBack S.A.

Wrocław

Opinie o GetBack S.A.

Kondziu 2017-04-20 18:44
takie, że potem nikt takiego nie zatrudni
bo postrzegany bedzie jak imbecyl, ktory nie uciekl z firmy, ktora sie wali
niedawno we wroclawiu prokuratura rozbila jedna piramide - wielu pracodawcow nowych daje do podpisu papierek, że pracownik nie ma nic wspólnego z tamtymi firemkami. I ŻE NIE MIAŁ NIC WSPÓLNEGO

no ale kapitan wasz pewnie wie co robi, buhahahahahahahaha
3
ciekawy 2017-04-21 09:29
Mam pytanie? Dlaczego dalej pracujecie tam jeśli jest tak źle? nie lepiej zmienić pracę na "coś lepszego" niż wylewać swoje frustracje na forum?
2
ttttt 2017-04-21 11:41
Ponosi Cię Dam Tobie przykład. Jest sobie Pan Windykator i Pospolity dłużnik. Pan windykator siedzi na krzesełku w ciepełku ma dość bo jest 20 ta a gada już od 12 tej czy 13 tej i ma pecha. Sami debile mu się dziś trafili i nagle trafia mu się sprawa dajmy na to bez podstaw prawnych z tzw długiem domniemanie naturalnym. Pan windykator dzwoni i jedzie z dłużnikiem tak że iskry idą ale robi to na pograniczu prawa. Dłużnik nie wytrzymał i złożył skutecznie do Sądu powództwo np za naruszenie miru domowego. Pan windykator ma to w d..e bo działa na wyłączne polecenie firmy która go zatrudnia lub na zlecenie podmiotu i wykonuje zgodnie z K.P i K.C swoje obowiązki za które ktoś mu płaci. Zaden Sąd żaden człowiek żadna firma nie może mu nic zarzucić. Nawet po odejściu z pracy....przecież nie zawsze musi ująć w CV daną firmę??? kto i w w jaki sposób to sprawdzi....Po za tym spora częśc windykatorów nie ma wykształcenia prawniczego a to już przed Sadem prosta sprawa nie ma wykształcenia prawnego zatem robił co mu szef kazał nie musiał tego rozumieć i nie odpowie za nie
zrozmienie zagadnień prawnych.....Cóż bycie mądrym w tym kraju popłaca.......Po za tym podaj jeden przykład firmy windykacyjnej która źle skończyła lub jeden przykład windykatora który za swoje słowa np został ukarany dotkliwie przez Sąd???
ten tego owego 2017-04-21 21:24
poczekaj...poczekaj jeszcze kilka akcji dyrekcji a będzie sama młodzież bez doświadczenia siedziała...Wygi albo się wymiksują albo zbuntują. Obstawiam XI/2017...wtedy będzie szał pał w GB.

pozdrawiam
odp 2017-04-21 23:11
Czasami tak jest, że się po prostu naprawdę lubi to co się robi
i cały czas ma się nadzieję, że będzie lepiej.
ciekawy 2017-04-22 18:58
A sądzisz , że jak w taki sposób wyrzucasz swoje żale to coś pomoże? Może warto nie czekać, aż się polepszy tylko zrobić coś w tym kierunku?. Porozmawiać z przełożonym lub zmienić pracę. Jest dużo CC, gdzie możesz robić dalej to co lubisz. Dla mnie rozwiązanie jest proste. Zmień pracę na to samo i rób dalej to co lubisz. Pracujesz w firmie, której sam robisz czarny PR.
1
Renata 2017-04-22 20:22
Ile może zarobić specjalista ds. windykacji terenowej? Szukam pracy i znalazłam taką ofertę. Wprawdzie charakter działalności mają trudny ale ja lubię takie wyzwania, może bym się nadawała? Jakie mają wymagania na starcie? Jaka jest atmosfera w firmie?
7
antywindykator 2017-04-23 15:40
co ty bredzisz człowieku? można łamać prawo, bo pracodawca tak kazał? można łamać KK, KW i naruszać dobra osobiste, bo to w ramach obowiązków służbowych? może jeszcze można pobić dłużnika, bo to w ramach działalności firmy?

to ciebie ostro poniosło w tym momencie. stuknij się w ten durny łeb. to nie wojsko, gdzie żołnierz jest od wykonania rozkazu a za treść rozkazu odpowiada tenże rozkaz wydający.

aha, poszukaj dobrze po necie - znajdziesz płacze i żale byłych windykatorów ukaranych przez sąd z KK, którzy się tłumaczyli że o niczym nie wiedzieli że tak nie można, bo szef im kazał to myśleli że szef ma rację i tyłek im ochroni jakby co...
1
znawca 2017-04-24 08:30
Terenowi są specyficzni, ale z tego co wiem mają świetną atmosferę i fajnych przełożonych. Poza tym praca na wynikach, ale możliwości podobno są fajne.
1
ttttt 2017-04-24 19:18
daj jeden przykład antywindykatorze... daj mi przykład windykatora który za wykonanie polecenia odzysku należności został ukarany gdy umiejętnie windykował na krawędzi? daj mi przykład a Cię ozłocę........acha i anty talencie naucz się czytać "na pograniczu prawa" czyli w myśl KK i KC....umiejętny balast to cała windykacja....i weź już się najlepiej nie udzielaj bo pewnie kiedyś ktoś na Ciebie przez telefon za mocno nakrzyczał i masz nadal szumy w głowie stąd nie umiejętnie czytasz.........CZYTAJ proszę ze zrozumieniem bo chyba mojego postu to nie czytałeś z należytą starannością.Prawa łamać nie wolno ale nikogo nie ukarze Sąd za np nieznajomość terminów związanych z uchyleniem wyroków prawomocnych... Jeśli np będzie polecenie windykacji w myśl tego wyroku uchylonego to windykator nie musi go analizować czy może windykować bo to mu reguluje Kodeks Pracy w którym w swoich obowiązkach ma windykować na polecenie danej firmy...
p.S.
Gdybyś chciał wiedzieć w coś więcej o windykacji to zapraszam ponownie do CC może się czegoś nowego nauczysz:)
Serdecznie pozdrawiam
antywindykator 2017-04-25 15:32
jak już coś piszesz, to pisz konkretnie a nie ogólnikami bo nie wiadomo o co ci chodzi i co masz na myśli. jest oczywiste, że w przypadku łamania KK i KW zasłanianie się tym że szef kazał, tyłka nie uchroni przed konsekwencjami prawnymi.
a twoje CC mnie nie interesuje, mam lepsze zajęcie polegające na zarabianiu na takich firmach jak ta i inne
Alicja 2017-04-27 13:55
@ttttt, @antywindykator proszę o zamieszczanie merytorycznych komentarzy na temat pracy w GETBACK SA. Przypominam, że muszą one spełniać wymogi Regulaminu Serwisu GoWork.pl Powyższa dyskusja nieco odbiega od pożądanego tematu.
Dr Dick 2017-04-27 21:40
W sumie mówisz, że masz lepsze zajęcie a trollujesz pod każdym wątkiem o pracy w windykacji :D
1
Kuba 2017-04-30 20:31
Ile zarabia windykator telefoniczny w tej fimie? :D Jakie stawki są u Was na początku i czy potem mozna liczyc na jakies podwyzki czy caly czas rotacja ?
Gosc 2017-05-04 23:39
Przeterminowac moze sie jogurt, a dlugi trzeba splacac
2
Potencjalny kandydat 2017-05-04 23:50
Mnie tez to interesuje. Jest podstawa i premia od realizacji planu czy jak? Daja najnizsza krajowa czy wiecej?
antywindykator 2017-05-05 16:30
o ile dług w ogóle istnieje, a z tym w getBack to różnie bywa
2
ttttt 2017-05-06 10:50
podaj przykład nie istniejącego długu (pomijam długi naturalne) :) Podaj jeden przykład tzw nie istniejącego długu w getBack S.A. uwiarygodnij swoją wypowiedź

pozdrawiam
Regina 2017-05-07 16:31
Jaka jest atmosfera w firmie, pytam gdyż na forum jest dość gorąca. Charakter pracy sprzyja stresowi.
antywindykator 2017-05-09 01:52
stresowi sprzyja nie tyle charakter pracy, co sposób traktowania pracowników, nierealne wymagania, presja i tworzenie atmosfery strachu, niepewności (pogłoski o likwidacji miejsc pracy)
2
Graczyk Paweł 2017-05-09 18:48
Nie należy zapominać o awansach dla pupilków i liderach bez krzty ikry.. Im wyżej tym mniejsze predyspozycje i wiedza...
5
nieznajomy 2017-05-10 17:50
święta prawda. Awanse i podwyżki tylko w gronie wzajemnej adoracji a reszta pracuje za marne gorsze.. liderzy /koordynatorzy od 7boleści
3
"Słuchawka" 2017-05-15 14:46
Pracuję od niedawna w arkadach, dla mnie firma ok, podoba mi się bardzo system szkoleń, gdzie od samego początku wszystko mam pokazane i tłumaczone w bardzo profesjonalny sposób... Wcześniej była okazja pracować na podobnych stanowiskach gdzie ktoś przyszedł pokazał regułkę i wsio, rzucał na głęboką wodę, mówił pracuj i miał to gdzieś ... Tutaj prowadzą za rączkę, są szkolenia, wszystko jasno tłumaczone... W porównaniu do poprzednich firm, daje mi to komfort psychiczny w nowym otoczeniu, systemie pracy. Zobaczymy jak będzie później, ale na początku miłe zaskoczenie i cieszy mnie to profesjonalne podejście i system szkoleń nowych pracowników...
2
Rekruterka 2017-05-17 22:33
Czyżby firma powiększała ilość biur, tak dużo ofert pracy mają? Jaka jest atmosfera we Wrocławiu? Może ktoś podpowiedzieć coś o stanowisku inspektora terenowego? Charakter pracy jest rzeczywiście bardzo stresujący i to może powodować nerwową pracę i atmosfere.
Wer 2017-05-18 07:28
Ja wygrałem sprawę sądową z GetBack. Dług był fikcyjny, opierał się na na nocie obciązeniowej (nie fakturze!) wystawionej rok po wygaśnięciu umowy z operatorem telefonii komórkowej. GetBack zachowywał się standartowo: nękanie telefoniczne, pozew do e-sądu. Złozyłem sprzeciw, wasi prawnicy usiłowali wycofać pozew widząc przegraną, ale... zle zaadresowali pismo :) Sprawa rozpatrywana była w trybie zwykłym. Wygrałem, nękanie nie ustało. No to złozyłem doniesienie o przestępstwie. Za przestępstwo tego nie uznano, ale za wykroczenie. Wymieniony w doniesieniu misio od słuchawki otrzymał grzywnę. Takich przypadków z tego co wiem jest więcej. Nie mówią wam tego na szkoleniach i spotkaniach? Nie dziwię się. Praca w firmie i wykonanie poleceń nie zwalnia z odpowiedzialności. Teraz jestem na etapie skarżenia po kolei kolejnych osób, które do mnie wydzwaniały. Mozliwa grzywna to 1500 złotych. Jak kolejne osoby dostana chociaż po kilkaset złotych to może dojdzie do ich głów, że coś zle robia, a pracodawca wstawia ich na minę.
2
Szanowny kochani. 2017-05-18 09:47
To liderzy wprowadzają nerwową atmosferę w tej firmie, często nie ogarniają swoich obowiązków i zrzucają to na zwykłych pracowników. Mają braki. Zauważyliście u nich dwulicowość? i to że nie potrafią współpracować z innymi w tej firmie, brakuje im empatii i patrzą tylko żeby coś dla siebie ugrać, nie zwracając na dobro innych pracowników i dobro firmy, po trupach do celu. Nie mowie o wszystkich, ale z daleka widać u niektórych że sa słabymi liderami, tylko stosują dobrą grę aktorską. Sami wiecie o kim mowa, bo w firmie o nich rozmawiajmy. Moim zdaniem, powinni katapultować ich z tej firmy, może e końcu ktoś wyżej wyczuje to i w końcu z nimi zrobi porządek. Przez nich właśnie nerwowa atmosfera, słabsze wyniki. Drogi zarządzie, zrobić przesiew liderów, naprawić się ich nie da, charakteru się nie da naprawić i wziąć na ich miejsce bardziej ogarniętych ludzi, którzy będą potrafili współpracować z firmą i ludźmi w firmie. Nawet na słuchawce są bardziej pracowici i z empatia ludzie na to stanowisko. Tym bardziej że obecnie liderzy tracą szacunek i są wyśmiewani na boku. Każdy czuje ich braki.
3
jaaa 2017-05-18 17:46
niestety trzeba wymienić kadrę zarządzającą i w gb i w kancelarii, ludzie bez wykształcenia a co więcej bez pojęcia o zarządzaniu ludźmi. co to za koordynator/lider któremu mówisz że chcesz się rozwijać a on tylko dlatego że boi się o swój stołek robi wszystko by pracownik się nie rozwijał, a co więcej robi wszystko żeby pracownik sam się zwolnił.
Moi drodzy pracownicy to nie są debile, znamy mechanizmy hr, i zarządzania zasobami ludzkimi ;)
3
Dominika 2017-05-24 17:44
A jak jest z pracą która polega na obsłudze korespondencji-Wrocław Arkady?
1
Marcin 2017-05-25 11:44
Ja pracuję w firmie prawie rok i jestem bardzo zadowolony, szczerze mówiąc nie wiem z czego wynikają takie komentarze. Być może praca w operacjach jest bardziej stresująca i wymagająca, taki też musi być przełożony. Nie wiem jak to tam dokładnie wygląda, ale znam kilka osób z operacji i wiem, że panuje tam fajna atmosfera, ludzie chodzą ze sobą na piwo, razem biegają, itp. Osobiście polecam pracę w back office, bo jest fajna ścieżka rozwoju, duży kredyt zaufania ze strony menedżerów no i nienajgorsze zarobki.
łysy 2017-05-25 14:14
jak to liderzy wyśmiewani????? za co?? Przecież lider to skarbnica wiedzy wiec braków mieć nie może!! Oj coś czuję że to żarcik;-)

A tak wracając do meritum. Chciałbym zostać liderrem lub kierownikiem ile czasu zajmie mi taka ściezka kariery i czy jest taka możliwosc?
Regina 2017-05-25 20:25
Czy możecie napisać coś o rozwoju firmy oraz o sukcesach?
GETBACK SA 2017-05-26 10:34 [pracodawca]
O sukcesach naszej spółki wyczerpująco opowiedzieli Prezes i Wiceprezes Zarządu w wywiadzie dla prestiżowego magazynu Harvard Business Review Poland. Zachęcamy do lektury! https://www.hbrp.pl/a/chcemy-byc-liderem-polskiego-rynku-wierzytelnosci/SXcJV6H7
2
xxxqq 2017-05-26 13:48
również sie dowiem ale w warszawie
A ha 2017-05-30 10:26
Ktoś napisał,że to forum dla pracowników.
TO MOŻE CZAS ZADBAĆ O DOBRE WYCHOWANIE!!! Bo z chamski rozmawiać Nie będę pozdrawiam wszystkich. A czasy zastraszania to mineły
lulaby 2017-05-30 23:15
Czy może ktoś napisać o pracy w departamencie produktu w Getbacku?
miss Leader 2017-06-05 12:53
zamiast get back powinno być get lost;-)
Ona 2017-06-14 12:37
W jakich godzinach pracuje się w Getback?
Zainteresowany 2017-06-15 17:05
Planuję wysłać CV do getbacka, ale widzę, że mają jakieś postęowanie w UOKIK http://wyborcza.pl/7,155287,21957241,getback-na-celowniku-uokik-dziewiec-zarzutow-przeciwko-windykatorowi.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza&disableRedirects=true

Pytanie zatem do pracodawcy - jak to wpływa na pozycję negocjatora? Czy zmieni się organizacja dotychczasowej pracy? Jeśli tak, to nie wiem, czy się zgłaszać...

Chociaż to wyborcza to i morze niekoniecznie prawda tam pisze
3
antywindykator 2017-06-18 16:49
morze? z twoim poziomem językowym to się tam chyba nadajesz :)
GW pisze prawdę, ale to i tak zaledwie ułamek prawdy. poszukaj więcej, ludzie naprawdę nie kłamią w internecie o getback
Niusia 2017-06-19 12:15
O co chodzi z tym UOKIK? Może ktoś rozwinąć temat i podać więcej szczegółów? Czasami pojawiają się negatywne opinie żeby firmie zaszkodzić a przecież GETBACK jest normalną firmą. Rodzaj pracy nie przysparza im sympatyków a jedynie wrogów. Najważniejsze to być ok!
Domino Presley 2017-06-19 22:53
Postępowanie UOKiK wobec Getback nie jest swobodną i subiektywną opinią, tylko FAKTEM.
Wpis, na który odpowiadam, wygląda na dobrze zaprogramowanego bota, lub rodzaj marketingu szeptanego, pisanego przez najętą agencję PRowską. Jest kompletnie o niczym, nie wnosi absolutnie żadnej wartościowej, wyjaśniającej cokolwiek treści, za to próbuje rozmydlić główny wątek, który jest dla firmy kłopotliwy.

P.S. Jeśli jedyną dostępną dla was robotą jest żebranina na słuchawce w windykacyjnym call-center to jesteście BIEDNI!!! W tej branży nigdy już nie będzie lepiej, bo robi się w niej zbyt ciasno, a banki też kręcą nosem i wiedzą, że na kupno portfeli jest kolejka chętnych. Rozumiem, że to jest wasz pomysł na życie? Chcecie tak do emerytury czy jak? Może jeden na 500 zostanie awansowany na kierownika, a potem wciągnięty w jakiś interesujący projekt etc, a co z resztą?
Czujecie się zapewne lepsi od innych, nawet ważniejsi, bo wasza praca to siedzenie w klimatyzowanym pomieszczeniu i zgrywanie przez telefon ważniaka, jednak całkowicie niesłusznie, generalnie pod względem rozwoju zawodowego i ogólnie pozycji w społeczeństwie "clerk", bo tak się po ang. określa pracownika biurowego niższego szczebla to gorzej niż NIKT, poważnie! Na zachodzie, jeśli nie masz swojego biznesu, wolnego zawodu, nie zdobyłeś konkretnej profesji i uprawnień, nawet bardziej "fizycznej", nie pracujesz na stołku w urzędzie lub w innej instytucji państwowej, to właśnie lądujesz w masowym centrum księgowym, albo np jako akwizytor, lub taki telefoniczny przypominacz i tam taka robota jest postrzegana jako kompletna życiowa porażka.
3
Kylie Maria 2017-06-19 22:55
Postępowanie UOKiK wobec Getback nie jest swobodną i subiektywną opinią, tylko FAKTEM.
Wpis, na który odpowiadam, wygląda na dobrze zaprogramowanego bota, lub rodzaj marketingu szeptanego, pisanego przez najętą agencję PRowską. Jest kompletnie o niczym, nie wnosi absolutnie żadnej wartościowej, wyjaśniającej cokolwiek treści, za to próbuje rozmydlić główny wątek, który jest dla firmy kłopotliwy.

P.S. Jeśli jedyną dostępną dla was robotą jest żebranina na słuchawce w windykacyjnym call-center to jesteście BIEDNI!!! W tej branży nigdy już nie będzie lepiej, bo robi się w niej zbyt ciasno, a banki też kręcą nosem i wiedzą, że na kupno portfeli jest kolejka chętnych. Rozumiem, że to jest wasz pomysł na życie? Chcecie tak do emerytury czy jak? Może jeden na 500 zostanie awansowany na kierownika, a potem wciągnięty w jakiś interesujący projekt etc, a co z resztą?
Czujecie się zapewne lepsi od innych, nawet ważniejsi, bo wasza praca to siedzenie w klimatyzowanym pomieszczeniu i zgrywanie przez telefon ważniaka, jednak całkowicie niesłusznie, generalnie pod względem rozwoju zawodowego i ogólnie pozycji w społeczeństwie "clerk", bo tak się po ang. określa pracownika biurowego niższego szczebla to gorzej niż NIKT, poważnie! Na zachodzie, jeśli nie masz swojego biznesu, wolnego zawodu, nie zdobyłeś konkretnej profesji i uprawnień, nawet bardziej "fizycznej", nie pracujesz na stołku w urzędzie lub w innej instytucji państwowej, to właśnie lądujesz w masowym centrum księgowym, albo np jako akwizytor, lub taki telefoniczny przypominacz i tam taka robota jest postrzegana jako kompletna życiowa porażka.
ff 2017-06-20 17:17
jakiej wysokości są cele na słuchawce? bardzo są zróżnicowane między pracownikami? realizacja możliwa, czy nie da rady?
Nowy pracownik 2017-06-20 22:47
Witam,
Miałem okazję się dzisiaj szkolić. Dodam, że lokalizacja to Wrocław. Byłem zaskoczony wiedzą Trenerki. Szkolenie przebiegło bardzo profesjonalnie. Dziewczyna, która prowadziła szkolenie posługiwała się językiem branżowym. Miałem dużo pytań dotyczących nie tylko działu weryfikacji danych do którego jestem delegowany, ale typowo dotyczący dotyczących branży windykacyjnej. Temat został wyczerpany w całości. Zadbano o każdy szczegół. Mój pierwszy dzień pracy to bardzo dobre wrażenie o firmie. Ludzie uśmiechnięci i bardzo pomocni. Polecam.
4
pan P 2017-06-21 18:06
serio? hahaha
Dziadek Mietek. 2017-06-22 07:56
Trenerki mamy wszystkie ogarnięte, bo mają spore doświadczenie na słuchawce a nie są to wciśnięte z ulicy po znajomości "polidiotki" które na tym stanowisku są przez przypadek. Panie z HR też ogarnięte... Ale nie zapominajmy o pracownikach na słuchawce, moim zdaniem GetBack ma u siebie jednych z lepszych, ale niestety zarząd wszystko robi żeby tacy ludzie odchodzili i nie planuje ich zatrzymać. Na tej stronie można napisać wszystko, więc nie wszystko może być wiarygodne, ale zobaczcie że jednak jest coś na rzeczy, bo ciągle się powtarzają opinie na temat przełożonych. Bo w tym jest największy problem, przełożonych mamy z ery dinozaurów, to oni wprowadzają zamęt, i zamieszanie. Nie potrafią motywować pracowników, jaki to dyrektor, jak nawet nie potrafi nawiązać normalnego kontaktu ze swoimi pracownikami. Zamiast motywować do pracy, to dołują, rozkazują , ośmieszają się, tną i straszą. Teraz nawet nikomu się nie chce na nadgodziny zostawać, ludzie mają dość, panuje stres bariera, są dobre miny do złej gry, a później wymiana żalu na ich temat. To jest najsłabsze ogniwo w tej firmie: Brak systemu motywacji, i zle emocje od przekazywane od zarządu.
Rekruterka 2017-06-22 12:27
Czy GetBack to dobre miejsce do pracy dla młodego prawnika?
ja jako były 2017-06-25 23:12
Dlaczego i przez kogo zostały usunięte opinie o pracy w departamencie produktowym GB z końca maja i z początku czerwca ? Było ich kilka i niestety niepochlebnych, włącznie z wymienionymi nazwiskami osób szkodzących firmie i pracownikom.
Oj, Gowork to chyba nie jest obiektywny portal ...
1
Regina 2017-06-25 23:17
Jaka jest przyczyna, że firma ma tak dużą listę ofert pracy? Rozumiem, że charakter pracy jest trudny ale lubię takie wyzwania.Powiedzcie mi jaka jest atmosfera w pracy, czy firma wspiera ludzi w rozwoju?
Hmmm 2017-06-27 08:33
Wszystko zależy od kaprysów zarządu, zmienia się to jak w kalejdoskopie. Obecnie są narzucone wygórowane cele i nieosiągalne premie. Jeden miesiąc robisz wynik fartem, drugi miesiąc musisz wypluć flaki i nie zrobisz podstawowego wyniku, obawiając się o zwolnienie. Ostatnio wymagają żeby zostawać na nadgodziny, ale nikt nie chce, ze względu że jest stresująca atmosfera pracy, i brak motywującego systemu @Regina firma chwali się tym że wspiera ludzi w rozwoju, ale jak przyjedziesz na słuchawkę i będziesz ambitna , miała dużo kreatywnych pomysłów to zapomnij, dla nich będziesz zwykłym robolem, jedynie co dostaniesz to większe cele do zrealizowania. Chęci są ale zarząd blokuje i psuje wszystko.
Zostaw swoją opinię o GetBack S.A. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GetBack S.A.