GETBACK SA

Wrocław

Opinie o GETBACK SA

Buahaha 2017-02-12 13:08
Nie brać takich propozycji. Lepiej wziąć wypowiedzenie i pójść do sądu pracy ;) Tam się raczej wygra, bo ich powody są o kant wiemy czego rozbić... ;) A we Wrocławiu jest wiele kancelarii ze specjalizacją kodeksu pracy, którzy wygrywają z takimi korpo niemal za każdym razem!!!
3
GETBACK SA 2017-02-13 10:26 [pracodawca]
Szanowni Państwo,
W związku z powracającymi pogłoskami o rzekomym zamknięciu oddziału GetBack S.A. we Wrocławiu, pragniemy ponownie zapewnić, że GetBack S.A. nie planuje likwidować wrocławskiej placówki. Podtrzymujemy stanowisko wyrażone na tym forum w grudniu ubiegłego roku: do Warszawy – z przyczyn czysto praktycznych – została przeniesiona jedynie siedziba Zarządu, natomiast oddział we Wrocławiu funkcjonuje bez zmian. Ponadto przypominamy, że nieustannie inwestujemy we wrocławską placówkę i rozwijamy tamtejszy zespół. W ostatnim czasie zwiększyliśmy przestrzeń biurową, aby zwiększyć komfort pracowników i utworzyć nowe miejsca pracy.
Tadzio 2017-02-13 12:17
To skoro tak bardzo się rozwijacie to dlaczego zwolniliście tylu wyśmienitych fachowców? Mydlenie oczów i nic więcej. Szczerze, nie ufam Wam za grosz jako pracodawcy i jako kontrahentowi.
10
Maciek 2017-02-13 20:22
Niech idą. Myślę, że zderzenie z rzeczywistością, wymaganiami rynku i rynkowymi stawkami wynagrodzenia pozwoli im nieco inaczej spojrzeć na swoją unikalną wiedzę i profesjonalizm.

PS. Pracodawcę oceniam na dostateczny mnej więc szału też nie ma ale tyłu fachowców wokół.

Powodzenia
3
miroo 2017-02-14 09:31
@Tadzio zgadzam się z Tobą, ciężko zaufać firmie windykacyjnej. Ale proponuję też przejrzeć na "ocza". Skoro tylu wyśmienitych fachowców poszło z torbami to albo nie byli tacy wyśmienici i łatwo ich zastąpić, albo po prostu nie pasowali do tej organizacji. Nic się nie dzieje bez powodu, a firma jak widać ma się dobrze. Jeszcze rok temu było 500 pracowników, teraz jest 2x tyle. Business is business
1
Na Słuchawce. 2017-02-14 12:22
Nowy dyr. działu windykacji. Nowy? Raczej kolejna osoba na tym stanowisku. Z każdym nowym dyrektorem pensja się kurczy, czyt. obniżona premia. Zauważyliście że z każdą zmianą przełożonych, robią masowe zwolnienia, i za każdym razem zmniejszają premie dla pracowników i wprowadzają cięcia... Kiedyś to była korporacja w której dało się coś wywalczyć, gdzie w minimalnym stopniu firma kierowała się jakimiś zasadami. Teraz zepsuta firma, której w zerowym stopniu zależy na dobrych pracownikach. Dla nowych, chcecie poznać warunki, proszę bardzo. Firma co chwila zwalnia, lub ludzie się sami zwalniają, więc jest miejsce dla was - dla nowych, możecie próbować, sami ocenicie, tylko nie zapomnijcie zabrać ze sobą nocnika, bo wpadając w wir pracy, zapomnijcie o wyjściu na przerwę choćby do WC.
5
Tadzio 2017-02-14 17:16
Pewnie, masz rację, koroporacja rządzi się własnymi prawami. Skoro lepiej jest zatrudnić kogoś, kto nie ma zielonego pojęcia o windykacji, ale jest specjalistą w podlizywaniu i wchodzeniu wiadomo gdzie po kolesiosku, to niech się rozwijają i rosną w siłe. Powodzenia
9
Pracownik 2017-02-16 12:42
Wprowadź cie zakaz otwierania okien jak jest takie stężenie smogu i kary za nieprzestrzeganie tego. Jest klimatyzacja jak komuś goraco niech lepiej włączy Klime niż otwiera to okno jak solą człowiek oddycha. Co to za sens. Jak menadżerowie chcą się zatruwac to proszę bardzo ale nie nas pracowników.
3
Bartek 2017-02-17 22:55
Witam. Pytanie mam odnosnie tego, ze Get Beck zajmuje się sprzedaza OBLIGACJI jakis innych firm? ktos cos wie na ten temat? Ma ktos o tym wiedze na ile to prawda i jak to wyglada? Co to sa za firmy, instytucje?
Dzieki.
Rekrut 2017-02-19 11:55
Getback dobrze sobie radzi i wiem co piszę ponieważ tu pracuję.!! Nikt mi nie nakazał wpisywania opinii.
2
aaaaaabbbbbb 2017-02-20 17:29
a jak z pracą na stanowisku asystentki sekretariatu? jaka kasa? i wyamgania? ;)
maja 2017-02-22 11:49
Czy w każdym dziale jest taka rotacja i niemiła atmosfera? Chciałabym aplikować do działu korespondencji, czy ktoś może cokolwiek o tym dziale napisać? Zarobki, atmosfera, cokolwiek? Pozdrawiam.
buuuu 2017-02-22 21:07
bo sama jesteś nowoprzyjętą liderką, to ci nikt nie kazał pisać :)) brakuje pracowników, bo wszyscy odchodzą po ostatnich zmianach premii i nakazie pracy od 6tej do 22ej. Gratuluję...
4
b 2017-02-23 08:32
jest masakra, większość ludzi szuka pracy..i nie sądzę, zeby się coś zmieniło, jest coraz gorzej...ja porostu lubię swoje obowiązki, ale pracuje sie tu beznadziejnie ciezko, kadra zyje w innym wymiarze
zibikol 2017-02-23 12:29
Witam,
A ktoś może coś powiedzieć o pracy na stanowisku Księgowy Funduszy w dziele ewidencja wierzytelności w Warszawie ?
b 2017-02-28 08:01
to się nazywa myślenie/mydlenie życzeniowe:)
1
Marek 2017-03-01 00:57
Przez całe swoje życie nie opowiedziałem tylu kłamstw ile jest w tym artykule. Gratuluję osiągniętego poziomu zakłamania. Niestety też będę absolwentem WSPS w Warszawie. Boli to, że takie osoby mogą publicznie takie bzdury publikować
3
Alicja 2017-03-01 09:00
Rozumiem Waszą opinię. Ja uważam, że wywiad jest ciekawy i poruszone jest w nim wiele wątków. Ale oczywiście ile ludzi, tyle opinii :) Dla mnie jest on pomocny, np. przy procesie rekrutacji.
kaczorek 2017-03-01 18:49
tyle, że ta pani już nie pracuje bo się zwolniła. każdy by tak zrobił jak by zwolnili bez wiedzy ponad połowę jego zespołu.
2
Marek 2017-03-02 09:05
Alicjo, nonsensem wypaczającym sens tego portalu jest to, że nie przekazywane są informacje na temat warunków przedłużenia umowy. Te informacje przekazywane są podczas rozmów kwalifikacyjnych. Przy pytaniach dotyczących przedłużenia umowy słyszy się jeden wielki korporacyjny bełkot. Rotacja pracowników w tej firmie jest ogromna. Po roku czasu, jeśli uda się komuś tak długo zostać (i będzie chciał), widnieją same nowe twarze. Ta spółka szuka praktykantów na okres 6-12 miesięcy pod egidą "pracodawcy", a nie pracowników.
2
Alicja 2017-03-02 15:38
@Marek każda osoba odwiedzająca nasze forum ma prawo do pozostawienia swojego komentarze, oczywiście działając zgodnie z naszym regulaminem. Ty również masz prawo pozostawić swoją opinię.
Śmieszna sprawa 2017-03-02 23:16
Śmieszna sprawa i trochę hipokryzja. Pani dyrektor która pisała ten artykuł, obecnie tam nie pracuje - zwolniła się. Więc hmm... i niech mi ktoś powie że ta firma jest stabilna. Dziś ktoś piszę pozytywny artykuł o firmie, a krótko po tym ta osoba znika i na jej miejsce wskakuje nastepna. Cały Getback :)
2
Lukaszenko 2017-03-03 01:08
Ja pracuje drugi rok jako terenowy i mimo ze zmieniły sie Nam warunki to nie narzekam ani na atmosferę ani zarobki
Jesli jestes dobry w tym co robisz to nie masz powodów do narzekania , nigdy nie bedzie idealnie w żadnym zawodzie - musicie o tym pamiętać gdyż poprostu nie ma ideałów!
Każdy tu pisze o atmosferze i dramatach jakie go spotykają ... ktoa kto czyta moze rzeczywiście stwierdzić ze firma jest do dupy , ale tak nie jest. Lizodupstwo było jest i bedzie ZAWSZE bez względu na to gdzie pracujemy! Tego nie przeskoczymy ! Życzę powodzenia i dużych odzyskow ;-)
1
antywindykator 2017-03-05 13:14
życzysz dużych odzysków? z roszczeń  przedawnionych, a zwłaszcza drastycznie zawyżonych czy w ogóle nieistniejących? ehhh jaką mendą trzeba być aby dać sobie wcisnąć takie myślenie w ten móżdżek...
Alicja 2017-03-06 10:32
@Lukaszenko w takim razie bardzo się cieszę! Trzymam kciuki za Twoją dalszą pracę :)
getttttttttttttt 2017-03-07 00:09
Dziwna firma. Najpierw ściągają cię z innej firmy. Ciesza się, ż udało im się zwerbowac, po czym nie przedłużają pierwszej umowy. O dalszej pracy nie ma z kim rozmawiać, bo osoby rekrutujące same rezygnują bądź zostają wyrzucone. Dziwna i chora firma
8
Alicja 2017-03-07 09:50
Zastanawiacie się jak wyglądają praktyki w GETBACK SA? Koniecznie odwiedźcie zakładkę 'Program Praktyk GetGrow' przy wątku firmy :) http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,798659,0,0,program_praktyk_getgrow
Coraz większy wyścig szczurów 2017-03-08 11:08
Czy orientuje się ktoś dlaczego znów zwiększył się target? Przecież jak tak dalej będzie to nikt wyników nie zrobi i jak wyrzucali za brak wyników od czasu do czasu, to teraz będą musieli zwolnić 80% ludzi. 20% zostanie bo fartem wpadną dobre sprawy, lub ukradną innym. Nie mówiąc nic o tych, co od liderów dostają sprawy po cichaczu łamiąc regulamin firmy. Planuje się zwolnić bo mam dość, jak się zwolnie to napiszę tutaj oficjalnie, wymienię każdego lidera który nie ogarnia, który podrzuca sprawy i łamie regulamin firmy, dokładnie opisując sytuację kto co robi. Druga sprawa, co myślicie o nowych dytektorach? Nie wyglądają na dyrektorów fizycznie, ale na pierwszy rzut oka wydają się ok. Chociaż mam wrażenie że nie bardzo ogarniają, mam nadzieję że w końcu staną po stronie zwykłych pracowników i zaczną doceniać ich wkład. Troszkę szkoda że firmy ciągle zatrudnia nowych pracowników, i przełożonych, wprowadzają ciągle jakieś nowe pomysły i eksperymentują przez to w firmie. Przydałby się w końcu ktoś z mocną ręką, doświadczeniem i dużymi kompetencjami, tak żeby ustabilizować system pracy. Firma byłaby fajna, ale przez tą rotację pracowników, zmiany w systemie, ciągle podnoszenie targetu i eksperymentowanie przez mało kompetentnych przełożonych, jest tu totalny bałagan, do którego nie warto się przykładać. Do tych co chodzą tacy zestresowani wysokim targetem:czym się przejmujcie, róbcie to minimum, skoro premia to wysoka poprzeczka teraz, to po co się starać i męczyć, zrobić swoje minimum i do domu. Nie dajcie się wciągnąć w ten wyścig szczurów. Mądre firmy motywują pracowników i wtedy pracuje się ponad norme, tutaj niestety tego nie potrafią zrozumieć. Mi osobiście po usłyszeniu ostatniego targetu przestało się chcieć starać. Sami się proszą o brak motywacji u pracowników. Nie przejmujcie, przecież to przejściowa frma. Pozdrawiam ciepło ;)
7
Alicja 2017-03-09 09:04
Wiedzieliście, że w GETBACK SA organizowane są imprezy cykliczne i wyjścia integracyjne? Więcej informacji możecie przeczytać tutaj http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,798659,0,0,poznaj_nas
Pracownik 2017-03-09 23:06
Daj sobie spokój tymi komentarzami. Są max 2 imprezy integracyjne do roku a wyjścia na piwo owszem są jak sami pracownicy sobie je zorganizują; )
4
Marek 2017-03-12 20:14
Ta spółka płaci psie pieniądze nie tylko na najniższych stanowiskach. Nikt kompetentny na stanowisko dyrektorskie do nich nie pójdzie. Po pierwsze ze ze względu na zarobki 30% - 40% niższe od rynkowych, a po wtóre firma ma już wyrobioną markę na rynku finansowym. Te nowe osoby o których mówisz to po prostu ludzie których nikt nigdzie nie chciał. Wylądowali tam na rok czy dwa.
1
aplikujący 2017-03-14 13:57
jest oferta pracy na stanowisko "specjalista ds współpracy z komornikami" na woj. podlaskie. Czy ktoś się orientuje ile płacą i czy praca w stałych godzinach?
3
Zainteresowany pracą 2017-03-14 14:07
Drogie hr widzialem ogłoszenie na st mlodszy specjalista ds postępowania sądowego. Od kiedy jest zatrudnienie?
1
acuma 2017-03-16 19:04
Dziadoska firma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oszusci i popaprance w niej pracuja..Poza tym wysyłaja ogrom zastraszanych esemesow a konsultanci beszczelni i chamscy....Zastanawiam sie nad wizyta u prawnika w sprawie tej firmy..
robol 2017-03-17 10:53
Wiadomość dla chętnych do pracy na słuchawkach : są obowiązkowe 2 soboty pracujące w miesiącu , o tym w ogłoszeniach zapominają niby wspomnieć. Nie masz życia osobistego, nie wiesz co robić w weekendy , żona Cię wkurza lub dziecko męczy ? Praca idealna dla Ciebie ! :(
3
Lila 2017-03-17 12:50
Na jakim stanowisku pracowalas? To co piszesz wydaje się jak opis pracy w gułagu...
3
Kasia 2017-03-18 20:30
Ciężko opisać słowami co się dzieje na CC w tej firmie. W Warszawie mówi się kołchoz :) Ciężko znaleźć jakieś plusy pracy tam. Może to, że nie trzeba spać z głową na drewnianym klocku.
3
pracownik 2017-03-20 18:06
Praca w tej firmie na cc jest bardzo stresująca.
I nie chodzi o stres w kontakcie z dłużnikami. Tu sprawa jest poważniejsza. Głównym źródłem stresu są zwykle bezpośredni przełożeni. To osoby od niedawna pracujące, chcące się wykazać i wcielające w życie typowy terror i zastraszanie pracowników w różnej formie.
Zmiana atmosfery w ostatnim czasie jest bardzo widoczna, a to niestety przekłada się również w dużej mierze na niższe zyski firmy. Wielu pozytywnych i optymistycznych pracowników, lubiących swoją pracę i mocno w nią zaangażowanych teraz jest gnębionych. Wszechobecny stres powoduje u pracowników lęk przed pójściem do pracy, spadek efektywności i różne dolegliwości zdrowotne . Połowa zespołu na zwolnieniu lekarskim to nie epidemia, to złe zarządzanie !
Kto ma możliwość rzuca sam wypowiedzenie, komu się udało przechodzi do innego działu licząc na "normalnego" przełożonego. Reszta pracuje w poczuciu strachu przed różnymi wyimaiganymi zarzutami i widmem zwolnienia.
Pracodawco - czy na pewno wiesz jak zarządzają liderzy ?
Przyszły pracowniku - jeżeli jesteś dobry w swoim fachu nie przychodź do GB na cc , stracisz zdrowie, entuzjazm , a uśmiech na twarzy będzie tylko wspomnieniem :(
6
Jaaaa 2017-03-21 11:02
Niestety tak wygląda praca nie tylko na cc. Wszystko byłoby ok ale liderzy i koordynatorzy nie są kompetentni. Co z tego ze znają proces jak nie potrafią zarządzać i rozmawiać z pracownikiem. A najgorsza jest ignorancja z ich strony i brak udzielania odpowiedzi na maile czy pytania.
1
Czekoladka. 2017-03-22 13:33
Dosłownie takie same mam odczucia. Zarząd całkowicie do wymiany. Ewentualnie zrobić im jakieś szkolenia z zarządzania z motywowania pracowników. Hipokryzja: Zarząd katuje swoich pracowników, ludzie są psychicznie wykończeni, idą później na zwolnienia, a na końcu dyrektorzy robią spotkania z pretensjami że dużo osób na zwolnieniach/urlopach. Czy oni tego nie widzą. Dyrektorzy ogarnijcie się, albo z tymi kompetencjami, podejściem do sprzątania ulic, jeżeli przyszliście tam katować, zamiast motywować pracowników!
1
Czekoladka. 2017-03-22 13:35
Do tego nowi dyrektorzy sobie wymyślili dwie pracujące obowiązkowo soboty. Wrzucanie wolnego dnia kiedy im pasuję, brak możliwości odebrania w piątek/poniedziałek. Jeszcze te weekendy ratowały człowieka.
Dobra rada 2017-03-23 10:04
Jeśli chcecie coś zmienić to musicie to zgłosić gdzies. Pisanie tutaj nic nie da bo oni to przeczytają i się śmieją a następnie dalej robią co chcą. Kto ma ich postawić do pionu jak to jedno wielkie kolesiostwo.
2
Iza 2017-03-23 13:43
Czy dowiem sie coś o pracy lidera zespołu wzbogacania danych? Tak tajemniczo to brzmi żę nie wiem o co chodzi? Może bym złożyła swoje cv gdyż szukam pracy.
1
Hmm.. 2017-03-23 22:30
Oj dobrze że nie pracuje już tam. Musi być bardzo źle, skoro firma już płaci goworkowi za pisanie artykułów i pozytywnych komentarzy. Zamiast traktować dobrze pracowników i zbierać pozytywne opinie o firmie, to robią coraz większe dno i kupują pozytywne komentarze. Eh ludzie uciekajcie z tej firmy!
Karol 2017-03-24 18:33
Cos dużo nowych ofert pracy się pojawiło. jakieś czystki były??? Najpierw zwalniają a za chwilę szukają co to za polityka. Buuahahha
Dokładnie 2017-03-25 10:50
Najpierw robią, później myślą...
czy to już mobbing na cc w Wawie ? 2017-03-25 10:56
... wypowiedzeń umowy, ucieczek do innych działów i zwolnień lekarskich ciąg dalszy...
Rotacja pracowników jest olbrzymia. Nie wytrzymują kolejne osoby. Każdy ratuje się jak może.
Tak się nie da pracować.
2
Natalia 2017-03-27 10:07
Chyba nie jest aż tak źle? Charakter pracy jest mocno stresujący ale jeśli ktoś decyduje się na taką firmę to powinien mieć świadomość jej trudu. My pracownicy nie powinniśmy dyktować władzom firmy kogo mają przyjmować do na stanowiska dyrektorskie, to nie nasz obowiązek!
Ulka03 2017-03-27 12:56
Tez by mnie to interesowalo
Alex 2017-03-27 16:42
Dziś jak rano się obudziłem, to załączyłem telewizor i co słyszę ? Że firmy, które zajmuje się Windykacją, niebawem będzie groził niespodziewany upadek, już co wiem to nieroby z windykacji sami sie zwalniają gdyż takie ochłapy dostają za wciskanie kłamstw Polakom. Nawet nie macie pojęcia jaka mnie radość spotkała, a zapomniałem dodać że Raj windykacyjny pryśnie bo zostaną nałożone potężne kary co sprawi że takiej firmie niebędzie się chciało kolejny raz wysyłać G...a ! do klijenta :) I dla tego Kocham PIS niech żyje nam Pan Ziobro sto lat temu Panu życzę , wy tak samo życzycie temu Panu co ja Windykatorzy :) Nara mam nadzieje że się cieszycie razem zemną .
Zostaw swoją opinię o GETBACK SA - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GETBACK SA