GETBACK SA

Wrocław

Opinie o GETBACK SA

Jaaaa 2017-01-13 20:58
Czy będą zatrudnienia w kadrach albo hr we Wrocławiu?
Adam 2017-01-13 22:14
Dział HR napisze Ci, że jest poniżej 10% tylko nie wiem jaki zakres czasowy biorą. Po roku zostaje 1 osoba, po dwóch same nowe twarze. Mniejsza rotacja jest w Mc'Donaldzie. Zarobki też nie powalają. Podstawę będziesz miał niższą niż kasjerka w Lidlu z 2 letnim stażem. Czy warto, sam sobie odpowiedz.
2
GETBACK SA 2017-01-16 10:40 [pracodawca]
Obecnie do działu HR we Wrocławiu poszukujemy osoby na stanowisko Młodszego Specjalisty ds. rekrutacji. CV można wysyłać na adres: rekrutacja@getbacksa.pl. Zapraszamy!
jaaa 2017-01-16 19:15
a czy można prosić linka do oferty? jestem pracownikiem waszej firmy, nie chce narobić sobie problemów składając CV , a nie zostanę przyjęta na to stanowisko... :(
Kamil 2017-01-17 20:44
Jak wgląda praca w warszawie w it?
Pannaanna 2017-01-17 20:46
Może ktoś napisać jak wygląda praca na stanowisku doradcy?jakie zarobki itp.
GETBACK SA 2017-01-18 10:44 [pracodawca]
Oferta pracy jest opublikowana pod adresem: http://www.infopraca.pl/praca/mlodszy-specjalista-ds-rekrutacji/wroclaw/14077342 . Zachęcamy do złożenia CV!
Może następny pracownik 2017-01-18 16:22
Jak jestem studentem i nie mam doświadczenia to jest szansa ze mnie zatrudnia ? Ogólnie w jakich kwotach wahają się zarobki w Warszawie?
Marcin 2017-01-19 08:12
Cz y getback wie co powie inspekcja pracy w kwestii warunków pracy? Polecam przepisy dotyczące miejsc w których pracują ludzie..
5
nie lizus 2017-01-19 09:24
Nie wiem, czy to ma mnie w jakiś sposób pocieszyć, raczej nie cieszę się z tego, że ktoś ma gorzej. Ale faktem jest, że firma zapowiadała się dobrze, ale niestety ludzie, którzy teraz nią zarządzają to jakaś wielka porażka. I nie ważne, czy to Wrocław, czy Warszawa jedno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Przełożeni niekompetentni traktują ludzi jakby nie wiadomo kim byli- przerost formy nad treścią. Traktują ludzi z góry, jakby byli lepsi, a współpraca między działami - żadna. Każdy dba tylko o swoje, już nie wspomnę o komunikacji i kulturze. Dlatego nie polecam tu pracy.
3
GETBACK SA 2017-01-19 15:27 [pracodawca]
Dziękujemy za zainteresowanie pracą w GetBack. W przypadku niektórych stanowisk bierzemy pod uwagę kandydatury osób na początkującym etapie kariery zawodowej. Ponadto dokładamy wszelkich starań, by zapewnić im atrakcyjną ścieżkę rozwoju w naszej firmie. Zachęcamy do śledzenia zakładki „Kariera” na naszej stronie internetowej, gdzie regularnie zamieszczamy aktualne oferty pracy wraz z opisem i wymaganym doświadczeniem. W razie zainteresowania daną ofertą, prosimy o przesłanie swojego CV przez formularz aplikacyjny na stronie. Powodzenia!
Plusy i minusy. 2017-01-20 09:11
Napiszę kilka słów na temat pracy w GETBACK na słuchawce. Pracuję już można powiedzieć troszkę czasu, ale nie będę tu pisać ile, bo nie chcę żeby ktoś z przełożonych sobie porównał, skojarzył i wiecie co... to już zostało napisane, co się dzieje z ludźmi którzy nie prywatnie nie spodobają się przełożonym...
Na początek +
-Umowa o prace. (chociaż nie powinno to dziwić w takim systemie pracy, ale w niektórych zlecenie)
-Można wynegocjować stawkę.
-Po czasie można postarać się o podwyżkę.
-Początkowe obietnice o awansach, oraz rozwoju w firmie. Ładny marketing firmy (nie wiem czy to dodać do plusów czy minusów)
-Spoko niektórzy ludzie.

Teraz -
-Ten minus najbardziej dzieli ludzi w firmie i wprowadza w atmosferę pracy "dwulicowość" między pracownikami, mimo tego że firma deklaruję się że dają możliwość rozwoju ambitnym pracownikom, to prawda jest taka, że ten rozwój nie ma nic wspólnego ambicjami, kompetencjami osób które by chciały awansować, rozwijać się dalej. Za wszelką cenę nie dopuszczają ambitniejszych pracowników do lepszych stanowisk, ponieważ obstawiają te stanowiska dla osób które nawet nie potrafią robić wyników, czyli można być słabym pracownikiem, ale jak się mocno podliżesz to Cie podbiją. Dla mnie przez to przełożeni tracą szacunek, i pokazują swoje braki kompetencji. Więc nic dziwnego, że mówią wszyscy im dzień dobry, a później za ich placami wszyscy twierdzą że są słabą ikrą firmy i trochę się śmieją.
-Pozytywne i negatywne fale w firmie, momentami jest cisza, wszyscy spokojnie pracują i robią swoje. Nagle coś się dzieję i robią spotkania, tu informacja że kogoś zwolnili, tu 5 osób dostaje wypowiedzenie. W innych firmach jak kogoś zwalniali, to raczej większość pracowników znało powód. Tutaj wszystko odbywa się w tajemnicy. To oczywiste że zamęt wprowadzają przełożeni i dlatego często w pracy panuję kiepska atmosfera i każdy się obawia zwolnienia z byle powodów - dlatego tutaj tyle opinii o tych zwolnieniach.
-Brak kompetentnych ludzi na danych stanowiskach, ten minus związany jest tym co wcześniej było napisane, że na stanowiska liderów, kierowników, bierze się ludzi którzy mają mniejszą wiedzę niż przeciętny pracownik na słuchawce, liderzy/kierownicy nie mają często pojęcia jak prowadzić grupe, jak ich motywować, lub jak pomóc słabszym pracownikom wyciągnąć się do góry. Nie znają takich pojęć, jak grupowa mobilizacja, okres naprawczy. Częstym ich argumentem jest zastraszanie że się pożegnamy. Niektórym sprawia problem obliczenie urlopu pracownikowi. Nie winie tych ludzi, bo mają słabą wiedze, a są wybierani na takie stanowiska, i w sumie nieświadomie to robią.

Ten system jest zepsuty od podstaw, nikt nie pilnuje tych awansów, nie sprawdza kompetencji, wrzuca na stanowiska kogo popadnie, i tym sposobem tworzy się chaos w firmie, są zwalniani ambitni pracownicy z byle powodu. Jest stress-atmosfera. Brak motywacji. Mnie zadziwia jeszcze jeden fakt, gdzie nigdy się z tym nie spotkałem, że w tej firmie jest więcej kierowników/dyrektorów niż pracowników, czy oni się wzajemnie awansują ? Może w końcu wejdzie jakiś szefo i zobaczy te wszystkie wpisy i przeczyta to i przemyśli sprawę, co robią z jego firmą?

Czuję się oszukany, ponieważ zatrudniłem się tam na podstawie tego co pisali o sobie, może to jest w firmie, ale totalnie zepsute przez ludzi którzy tam zarządzają i raczej nie pozwolą żeby ten system sprawnie działał.

Moja ocena firmy w stosunku do poprzednich prac na podobnym stanowisku, praca w korpo na słuchawkach, w mniejszych firmach za podobną kasę. Tutaj stawiam niestety mierną ocenę. Troszkę żałuję że się tu zatrudniłem. Ale obecnie szukam nowej pracy, a tą traktuje przejściowo.
8
Pracownik 2017-01-20 10:27
Atmosfera? Tworzą ją negocjatorzy, a niszczą liderzy i kierownicy. To co się dzieje to jest farsa. Co jakiś czas słychać słowa o tym, że firma nie jest nastawiona na dłuższą współpracę, że zarząd zastanawia się nad zamknięciem oddziału, o tym, że ktoś "dane personalne" zostanie niebawem zwolniony. To tworzy atmosferę mobbingu! GB popełniło błąd powierzając co niektórym stanowiska na które kompletnie się nie nadają, ponieważ nie potrafią współpracować z ludźmi. Jeżeli firmie zależy na utrzymaniu dotychczasowej kadry kierowniczej, powinni pomyśleć nad szkoleniem z komunikacji.
5
jeszczewGB 2017-01-20 13:14
Oferujemy atrakcyjną ścieżkę kariery? To jakiś żart drogie panie z HR.
Osoby awansujące w tej firmie kilka razy szybciej wylatują ze stanowiska.
Kadra zarządzająca nie ma żadnych umiejętności a już na pewno człowieczeństwa.
Panie z HR dwoją się i troją aby nowa pani dyrektor która nie zna organizacji w 5% ich nie zwolniła.
Ludzie w tej firmie to kłębek nerwów. Jeśli koś chce nabawić się nerwicy lub innych chorób to zapraszamy :)
7
Władca 2017-01-20 17:46
Całe zło tej firmy to kierownicy
Niestety nie mają pojęcia o motywacji zspolu o kierowaniu nim. Co to za firma w której pracownik boi się ze jak złoży cv na inne stanowisko a się nie dostanie to obecny kierownik go zwolni. To jest chore. Kierownik powinien sam zachęcać do rozwoju bo to świadczy o nim ze potrafi zarządzać. Wyrzuca się ludzi dobrych, a zostawia jakieś niemłoty. Szkoda bo firma miała potencjał
, ale kadra koordynatorów, liderów, kierowników niszczy wszystko.
5
Ada 2017-01-20 22:02
Dostałam mniejszą propozycje pensji w getback, niż zaproponowano mi w biedronce na kasie:) a w biedronce podczas rozmowy o pracę nie musiałem przechodzić takich skomplikowanych rozmów o pracę, jak to miało miejsce w getback na słuchawkę, żałosne. dziękuję zrezygnowałam. Tak mi się śmiać chciało, jak podczas rekrutacji robili z siebie wielkie halo, a kasa mniejsza niż na kasie w markecie :)
7
Brutus 2017-01-22 20:47
dlatego jest oddział w Lublinie... Tu znajdą chętnych bo z pracą na ścianie wschodniej bieda proszę Pani
1
Rekruterka 2017-01-23 11:17
Getback to firma trzymająca poziom i nie każdy może tu pracować. Po to jest rozmowa rekrutacyjna żeby oceniać umiejętności.
Ada 2017-01-23 19:51
Mam spore doświadczenie na słuchawce. Jako specjalistka sporo czasu w firmach windykacyjnych, do tego dużo kursów potwierdzonych certyfikatami.Rekrutację przeszłam jakiś czas u was pozytywne, ale nie zmienia faktu że w między czasie skladalam ofertę na inne stanowiska, i w porownaniu do innych firm macie słabą ofertę dla nowych pracowników, a reklamujecie się jako jedna z lepszych firm pod tym względem. Słyszeliście ile w Lidlu płacą na kasie? Kpina, nie wprowadzajcie ludzi w błąd. Bo szkoda czasu na takie rekrutacje.
3
bezprawnie nękany 2017-01-24 19:43
Jestem nękany przez getback mimo, że mam sprawę w sądzie .Poczekam cierpliwie na wyrok a jestem przekonany ze będzie dla mnie korzystny. Wtedy założę sprawę o naruszenie dóbr osobistych i zażądam tylko przeprosin opublikowanych w poczytnym miejscu i... wtedy się zacznie zabawa

Miłego wieczoru zarządzie spółki
6
Rzecznik 2017-01-27 18:57
Mam pytanko czy aktualna jest oferta pracy dla młodszego specjalisty ds marketingu we Wrocławiu? Mam informacje, że to dobra firma , zarobki całkiem spoko i ludzie też fajni. Nic więcej nie potrzeba tylko się zatrudnić. Proszę kilka informacji.dziekuję
Adam 2017-01-29 13:28
Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak wielkie bzdury napisałeś... Chociaż nikt z pracowników nie będzie Ci miał tego za złe. Będziesz miał okazję przekonać się w jak wielkim błędzie jesteś:) Marketingowcy czas pracy mają jak w pierwszej umowie. 6 miesięcy. O przedłużeniu możesz już teraz zapomnieć
1
Nowynienowy 2017-02-04 09:34
A ja pytam, dlaczego przełożeni naruszają kodeks pracy, robiąc wszystko, żebyśmy nie mieli 5 minutowych przerw, co godzinę pracy przy komputerze. Do przełożonych: te przerwy przepisowo nam się należą, i ograniczając je, lamiecie prawo pracy. Po drugie, musicie zrozumieć ze to jest poniżej godności, jak pracownik siedzi dwie godziny w potrzebie za toaletą i musi czekać na swoją kolej żeby odebrać swój należny czas na przerwe. Wstyd i poniżej godności człowieka! Ciekawe czy wśród swoich bliskich, rodzin też tak robicie.
3
lifebelt 2017-02-04 20:48
Jaki wasz poziom ? Chyba masz dofinansowanie z krusu żeby załapać się do tego szlamu lub bardzo nisko się cenisz. Rekruterka to musi chyba dopłacać za swojej pensji żeby znaleźć najzdolniejszych ze wsi do pracy w tym szemranym interesiku. Trzeba mieć problemy z rozumieniem świata i rzeczywistości żeby choć pomyśleć o pracy w tym zakładzie specjalnej troski. Karma wraca .
6
idea 2017-02-04 21:26
Poproszę o adres w Szczecinie bo mam dla nich specjalną ofertę z ubezpieczeniem na życie - drugiej szansy nie będzie.
4
jaaaa1 2017-02-07 20:11
pewna pani drugie pani szepcze sekret niesłychany i tak z knowań tych, że pań getback został wylizany....
2
Ciekawski 2017-02-07 20:16
Jakieś ploteczki z kancelarii cisza ostatnio , czyżby przed burza?;)
1
Marek 2017-02-08 02:20
Dobre, ale co z tego jak profity wzieli Ukraińcy :(
Stokrotka 2017-02-09 20:51
Witam,

A czy jest w firmie jakiś etat na stanowisko kierownicze, bo na stronie nic nie ma ? I jak wyglądają zarobi na takich stanowiskach ?
DobryAdaś 2017-02-09 21:16
Pokazuje to tylko inteligencję. Traktuje pracę tak jak ona traktuje Jego.
Olek 2017-02-09 21:54
Macie jakieś opinie dotyczące stanowiska NEGOCJATOR TERENOWY? Ile to czasu trzeba poświęcić dziennie i czy można ją potraktować jako pracę dodatkową? Dzięki
leon 2017-02-10 19:55
Nowy dyr. w windykacji nowe porządki... obniżyli premie...
To już nie będzie firma w której były konkurencyjne zarobki jak kiedyś.

Kiedy Wrocław zostanie zamknięty?? Może pan prezes w końcu określił by się w temacie?
Bo nie wiemy co czynić panie prezesie co począć.....
1
Marek 2017-02-11 13:40
Leonie zrób to co ja po sprzedaży spółki. Zmień pracę. Ja pracowałem w Warszawie, ale po wpisach na forum widzę, że u was atmosfera pracy jest tak samo parszywa. Swoją drogą zastanawiam się jak mogli zniżyć premie... Za moich czasów były one już śmiesznie niskie.
2
Ja 2017-02-11 13:55
We Wrocławiu nie zamkną firmy będzie docelowo głownie CC. tak to wszystko będzie w stolicy. Konkurencyjne zarobki skończyły się więc już nie mają żadnej karty przetargowej. Tak jak ludzie pracowali ok 1 roku tak będzie przemiał co 2-3 miesiące.
oleoleole 2017-02-11 14:01
o zamknięciu firmy we Wrocławiu jest coraz głośniej, każdy z pracowników widzi co się dzieje i w getback i w kancelarii, ale nikt z kierownictwa nie powie oficjalnie co, kiedy i jak bo po co? dadzą wypowiedzenie za porozumieniem stron i NARA , jak to w ich stylu...:)
Buahaha 2017-02-12 13:08
Nie brać takich propozycji. Lepiej wziąć wypowiedzenie i pójść do sądu pracy ;) Tam się raczej wygra, bo ich powody są o kant wiemy czego rozbić... ;) A we Wrocławiu jest wiele kancelarii ze specjalizacją kodeksu pracy, którzy wygrywają z takimi korpo niemal za każdym razem!!!
1
GETBACK SA 2017-02-13 10:26 [pracodawca]
Szanowni Państwo,
W związku z powracającymi pogłoskami o rzekomym zamknięciu oddziału GetBack S.A. we Wrocławiu, pragniemy ponownie zapewnić, że GetBack S.A. nie planuje likwidować wrocławskiej placówki. Podtrzymujemy stanowisko wyrażone na tym forum w grudniu ubiegłego roku: do Warszawy – z przyczyn czysto praktycznych – została przeniesiona jedynie siedziba Zarządu, natomiast oddział we Wrocławiu funkcjonuje bez zmian. Ponadto przypominamy, że nieustannie inwestujemy we wrocławską placówkę i rozwijamy tamtejszy zespół. W ostatnim czasie zwiększyliśmy przestrzeń biurową, aby zwiększyć komfort pracowników i utworzyć nowe miejsca pracy.
Tadzio 2017-02-13 12:17
To skoro tak bardzo się rozwijacie to dlaczego zwolniliście tylu wyśmienitych fachowców? Mydlenie oczów i nic więcej. Szczerze, nie ufam Wam za grosz jako pracodawcy i jako kontrahentowi.
5
Maciek 2017-02-13 20:22
Niech idą. Myślę, że zderzenie z rzeczywistością, wymaganiami rynku i rynkowymi stawkami wynagrodzenia pozwoli im nieco inaczej spojrzeć na swoją unikalną wiedzę i profesjonalizm.

PS. Pracodawcę oceniam na dostateczny mnej więc szału też nie ma ale tyłu fachowców wokół.

Powodzenia
1
miroo 2017-02-14 09:31
@Tadzio zgadzam się z Tobą, ciężko zaufać firmie windykacyjnej. Ale proponuję też przejrzeć na "ocza". Skoro tylu wyśmienitych fachowców poszło z torbami to albo nie byli tacy wyśmienici i łatwo ich zastąpić, albo po prostu nie pasowali do tej organizacji. Nic się nie dzieje bez powodu, a firma jak widać ma się dobrze. Jeszcze rok temu było 500 pracowników, teraz jest 2x tyle. Business is business
1
Na Słuchawce. 2017-02-14 12:22
Nowy dyr. działu windykacji. Nowy? Raczej kolejna osoba na tym stanowisku. Z każdym nowym dyrektorem pensja się kurczy, czyt. obniżona premia. Zauważyliście że z każdą zmianą przełożonych, robią masowe zwolnienia, i za każdym razem zmniejszają premie dla pracowników i wprowadzają cięcia... Kiedyś to była korporacja w której dało się coś wywalczyć, gdzie w minimalnym stopniu firma kierowała się jakimiś zasadami. Teraz zepsuta firma, której w zerowym stopniu zależy na dobrych pracownikach. Dla nowych, chcecie poznać warunki, proszę bardzo. Firma co chwila zwalnia, lub ludzie się sami zwalniają, więc jest miejsce dla was - dla nowych, możecie próbować, sami ocenicie, tylko nie zapomnijcie zabrać ze sobą nocnika, bo wpadając w wir pracy, zapomnijcie o wyjściu na przerwę choćby do WC.
4
Tadzio 2017-02-14 17:16
Pewnie, masz rację, koroporacja rządzi się własnymi prawami. Skoro lepiej jest zatrudnić kogoś, kto nie ma zielonego pojęcia o windykacji, ale jest specjalistą w podlizywaniu i wchodzeniu wiadomo gdzie po kolesiosku, to niech się rozwijają i rosną w siłe. Powodzenia
6
Pracownik 2017-02-16 12:42
Wprowadź cie zakaz otwierania okien jak jest takie stężenie smogu i kary za nieprzestrzeganie tego. Jest klimatyzacja jak komuś goraco niech lepiej włączy Klime niż otwiera to okno jak solą człowiek oddycha. Co to za sens. Jak menadżerowie chcą się zatruwac to proszę bardzo ale nie nas pracowników.
1
Bartek 2017-02-17 22:55
Witam. Pytanie mam odnosnie tego, ze Get Beck zajmuje się sprzedaza OBLIGACJI jakis innych firm? ktos cos wie na ten temat? Ma ktos o tym wiedze na ile to prawda i jak to wyglada? Co to sa za firmy, instytucje?
Dzieki.
Rekrut 2017-02-19 11:55
Getback dobrze sobie radzi i wiem co piszę ponieważ tu pracuję.!! Nikt mi nie nakazał wpisywania opinii.
2
aaaaaabbbbbb 2017-02-20 17:29
a jak z pracą na stanowisku asystentki sekretariatu? jaka kasa? i wyamgania? ;)
maja 2017-02-22 11:49
Czy w każdym dziale jest taka rotacja i niemiła atmosfera? Chciałabym aplikować do działu korespondencji, czy ktoś może cokolwiek o tym dziale napisać? Zarobki, atmosfera, cokolwiek? Pozdrawiam.
buuuu 2017-02-22 21:07
bo sama jesteś nowoprzyjętą liderką, to ci nikt nie kazał pisać :)) brakuje pracowników, bo wszyscy odchodzą po ostatnich zmianach premii i nakazie pracy od 6tej do 22ej. Gratuluję...
b 2017-02-23 08:32
jest masakra, większość ludzi szuka pracy..i nie sądzę, zeby się coś zmieniło, jest coraz gorzej...ja porostu lubię swoje obowiązki, ale pracuje sie tu beznadziejnie ciezko, kadra zyje w innym wymiarze
zibikol 2017-02-23 12:29
Witam,
A ktoś może coś powiedzieć o pracy na stanowisku Księgowy Funduszy w dziele ewidencja wierzytelności w Warszawie ?
Zostaw swoją opinię o GETBACK SA - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GETBACK SA