GETBACK SA

Wrocław

Opinie o GETBACK SA

GETBACK SA 2016-10-12 17:52:43 [pracodawca]
Zalet pracy w GetBack jest wiele, pozwolimy sobie wymienić tu jedynie kilka: stabilne zatrudnienie, atrakcyjny system wynagrodzeń i system motywacyjny, prywatną opiekę medyczną, grupowe ubezpieczenie na życie, a także możliwość uzyskania karty sportowej. Zapewniamy integrację zespołu – cyklicznie bawimy się na wspólnych imprezach firmowych. Dla pracowników Call Center każdego dnia szykujemy pyszne śniadania, a dodatkowo okazjonalnie urządzamy „słodkie poniedziałki” i „owocowe środy”. Nasi pracownicy to doceniają – z wewnętrznych ankiet wynika, że aż 93% z nich jest zadowolonych z pracy w GetBack, a 85% poleciłoby GetBack jako pracodawcę swoim znajomym i rodzinie. Więcej szczegółów można znaleźć w zakładce „Pracuj z nami!” na górze tej strony. Zapraszamy więc do aplikowania!
6
GETBACK SA 2016-10-13 16:21:23 [pracodawca]
Zapewniamy, że wynagrodzenie dla naszych Pracowników zawsze jest wypłacane w terminie. Zapraszamy!
6
GETBACK SA 2016-10-13 16:24:12 [pracodawca]
Dziękujemy za pozytywne opinie na temat naszej firmy. Potwierdzamy, że inwestujemy w naszych pracowników poprzez bogate szkolenia wewnętrzne i programy rozwojowe. Stawiamy jasno określone cele i zadania, budowane w oparciu o metodę SMART. Warto też wspomnieć, że realizujemy profesjonalny program mentoringowy – „od mentee do mentora” – którego celem jest długofalowy rozwój naszych pracowników. Wszystkim zainteresowanym tematem szkoleń w GetBack polecamy wywiad z koordynator działu szkoleń Natalią Dudek, który znajduje się na naszej stronie internetowej: https://getbacksa.pl/kariera/.
5
Krogulec 2016-10-14 23:22:06
GetLost zatrudnił chyba jakiegoś specjalistę od PijaRu. Zmieńcie go, w końcu z łatwością wymieniacie pracowników bo nimi się nie interesujecie i macie gdzieś. Najlepszy przykład to omdlonko i komentarz pani z HR z ciekawym kolorem łba "tak zawsze tutaj leży"???
11
Nostradamus 2016-10-15 09:32:26
Szczerze odradzam pracę w tym getto :D Pomijam fakt zajmowania dyrektorskich stanowisk przez osoby skrajnie niekompetentne, zachowujące się gorzej niż źle, pomijam fakt wszechobecnego mobbingu i przygnębiającego otoczenia i faworyzowania liderek, które nie potrafią odróżnić dłużnika od wierzyciela (co najlepsze ich dyro łazi po firmie i krzyczy do każdego, że to jego „dz***i” i „pieski” – ciekawe czy to wiedza)
Odradzam bo tylko patrzeć aż Getto spektakularnie ogłosi upadłość :D :D :D
Puszczają obligacje jak popierdzieleni, bo brakuje na wypłaty nawet! To cud, że są terminowe (jeszcze), ale kiedyś wypłacane były kilka dni przed końcem miesiąca, a teraz przy ostatniej paczce przelewów.
Dlatego obcinają na premiach – wystarczy jedna zła rozmowa i koniec, ładna wypłata to marzenie.
Od września Getto pożyczyło (w obligacjach i kredytach) ponad ĆWIERĆ MILIARDA ZŁOTYCH. A to po to, by spłacać inne długi. A tu już niedaleko do pętluni zadłużenia :D :D :D :D :D :D :D i będzie przyganiał kocioł garnkowi, HAHAHAHAHAHA
Więc bajki o stabilnym zatrudnieniu włóżcie sobie między półki :D Jak będzie likwidacja, to pracownik może zostać zapamiętany u innych jako ten, który przyłożył do tego cegiełkę :D hAHAHAHAH
18
ksks 2016-10-19 13:00:39
Pewnie można :) Tylko co 3 miesiące ponawiają to ogłoszenie więc widać, że stałej pracy tam raczej nie ma. Chcesz ryzykować i potem mieć problemy ze znalezieniem pracy to szerokiej drogi.
Ja żałuję, że poszłam tam pracować bo poxniej bardzo długo zsukałam nowej pracy. w jednym miejscu to mi wprost powiedzieli coś wstylu no ale getback i pracy tam nie dostałam :((( niektorzy moi znajomi podobnie
po prostu getback w karierze zawodowej jest to kula u nogi przezskadzajaca innym pracodawcą
8
;] 2016-10-25 15:34:02
Pie..:) ja zmieniając pracę, zaraz po rozmowie w innej firmie od razu dostałem stanowisko na które aplikowałem
1
Były pracownik GB 2016-10-27 01:43:39
"Szanowne" Panie z GB dział HR. Przy najniższych stanowiskach typu negocjator telefoniczny, specjalista ds. wyszukiwania danych, specjalista ds. administracyjnych może warto wspomnieć jak duża rotacja jest na tych stanowiskach? Czy umowa zostanie przedłużona, pracownik dowiaduje się na dzień przed. Jeśli nie, ostatniego dnia pracy pokazuje mu się drzwi. (To nie przenośnia)
Śmieszne są ankiety robione cyklicznie przez dział HR. Wynika z nich, że 85%-90% pracowników jest zadowolona z firmy... To by się zgadzało tylko proporcje nie te.
Ja na szczęście współpracę z GB mam za sobą. Innym nie polecam.
Z niewątpliwych plusów są na pewno umowy o pracę... na czas określony. Umowa na czas nieokreślony w GB oczywiście jest możliwa, ale oprócz kwalifikacji wymagana jest ponadprzeciętna umiejętność lizania wiadomych części ciała dyrektorom operacyjnym.
Reasumując, pracodawca jak na na krajowy rynek pracy, dobry. Omijać tylko szerokim łukiem działy cc (negocjator, wyszukiwanie danych, lider tych że działów)
8
Ciekawe... 2016-10-27 19:12:20
Czy to prawda, że we Wrocławiu nie będzie żadnego działu poza Call Center? Ponoć wszystko inne ma być w Warszawie i już ludzie dostają propozycje nie do odrzucenia, czyli albo Wawa albo dobranoc. To chyba prawda, bo ciekawe stanowiska w ramach rekrutacji widać na stronie GetBacku w Warszawie, a we Wrocławiu jakieś guzik warte prace...

Oj GetBacku, a tak się dobrze zapowiadałeś...
2
mariusz 2016-10-28 23:50:20
ja dostałem prace w Wawie. Zrezygnowałem z dotychczasowej w kancelarii
ktos 2016-10-29 09:56:40
Mariusz mozesz napisać jaka to kanceleria i dlaczego zdecydowales sie zmienic? Moj mail: pawel1986elo@interia.pl . Sam dostalem prace w kancelarii i zastanawiam sie czy to ta sama :)
Kamil 2016-10-29 15:15:53
Mariusz a z jakiej kancelarii zrezygnowałeś i dlaczego? Napisz na maila: kamil.adamski111@onet.pl
Ja dostałem właśnie pracę w kancelarii i jestem ciekawy czy to ta sama :)
koala 2016-10-31 20:18:45
ja pracuję w cc we Wrocławiu i przychodza caly czas nowi ludzie do pracy w innych departamentach, to chyba plotka jakas
2
hopek 2016-11-01 20:46:25
Ja swojego czasu pracowałem w cc w Wawie. U Was też jest tak wielka rotacja pracowników? Tutaj to była katastrofa. Ludzie, albo sami zmieniali pracę (co nie jest trudne w stolicy, mniej od GetBack to płacą już tylko spółki śmiecie typu Call Center S.A. itp). Jedyne co dobrze wspominam to imprezy integracyjne (Chociaż też nie do końca bo na każdej było co najmniej dwóch "pupili" szanownej kadry dyrektorskiej. Trzeba było cały czas się pilnować, co i komu się mówi). Z plotek słyszałem, że u Was w centrali jest jeszcze gorzej.
4
GetOut 2016-11-02 15:54:58
We Wrocławiu jest jeszcze gorzej. Ciągłe zmiany i wyrzucania dla pokazu. Krążą coraz poważniejsze plotki o tym, że cała firma w Warszawie skupiona zostanie. Ludzie się boją we Wrocławiu.
7
Miguel 2016-11-07 07:21:10
Opowiem wam baśń... Przyszła dobra rada w odwiedziny.. I rzekła.... Kancelaria... Kierowniczki i ich ulubieńcy .. Czyli równi i rowniejsi? Czy któraś z kierowniczek słyszała o tzw. Organizacji czasu pracy? O Piramidzie Maslova? A może czas na zmiany? I jeszcze jedno nauczyć proszę kultury ludzi którzy dzwonią aby przeprowadzić pierwszą rozmowę kwalifikacyjną via telefon.. Nie dość że nie mają pojęcia o przepisach dotyczących zagadnienia o którym mowią to jeszcze brak kulturalnego zachowania względem rozmówcy.. Praca Nie... Dziękuję postoję.. No chyba że to tylko bajki
1
Starszy Expert 2016-11-07 11:42:56
Szanowny Get back może wyjasnicie dołącz ego na tym samym stanowisku w kancelarii są róże kwoty wynagrodzenia?
GETBACK SA 2016-11-07 17:14:37 [pracodawca]
Znakomita większość naszych pracowników przedłuża po okresie próbnym współpracę z GetBack i jest z niej zadowolona. Rotacja na wspomnianych stanowiskach nie przekracza kilkunastu procent, a w przypadku specjalisty ds. administracyjnych – sięga zaledwie 8%. Informację zwrotną po okresie próbnym i decyzję ws. przedłużenia współpracy pracownicy otrzymują od bezpośrednich przełożonych w uzgodnionym terminie.
7
GETBACK SA 2016-11-07 17:21:29 [pracodawca]
Spółka GetBack nie planuje zmniejszać zatrudnienia ani likwidować oddziału we Wrocławiu. Rozwijamy się dynamicznie w każdej lokalizacji, zarówno we Wrocławiu, jak i Warszawie, Lublinie oraz całej Polsce. Rekrutujemy obecnie na 8 stanowisk we Wrocławiu, 24 w Warszawie i 3 w Lublinie (w tym mamy czasem zapotrzebowanie na kilka osób w ramach jednego stanowiska), poszukujemy też ponad 50 doradców mobilnych. Wszystkich zainteresowanych pracą w GetBack zapraszamy do udziału w rozmowach kwalifikacyjnych. Nasi pracownicy chętnie opowiedzą o firmie i przybliżą warunki zatrudnienia, a do tego, w przeciwieństwie do obecnych tu krytyków, przedstawią się z imienia i nazwiska ;-)
4
ByłyPracownik GB 2016-11-08 00:42:20
Tak tylko Ci co będą opowiadać to są już stali pracownicy zatrudnieni po znajomości. To czy jakiś dział czy oddział będą likwidować to zarówno pracownicy jak i dział HR dowiadują się w ostatniej chwili tak aby do końca wycisnąć z pracowników ile się da. No chyba, że się mylę. Nikt po znajomości pracy nie dostaje. Z wyżej wymienionego stanowiska mł. specjalista ds weryfikacji danych, siostra koordynatora Pani Sylwii M. pracy po znajomości nie dostała ;)
Co do terminu przedłużenia umowy to fakt. Jest to "uzgodniony termin" - Piękne pojęcie nie mówiące nic. W praktyce oznaczające wyczekiwanie do ostatniego dnia.
Następnie, zdanie "Rotacja na wspomnianych stanowiskach nie przekracza kilkunastu procent" jest po prostu czystym kłamstwem. Nie wiem czy osoba pisząca takie rzeczy ma jakiekolwiek sumienie. Tak kłamać i brać za to pieniądze... cóż nie moja sprawa, każdy żyje po swojemu.
Na zakończenie pozwolę sobie przytoczyć przeróbkę piosenki kabaretu Otto, mojego autorstwa jaka powstała swojego czasu w cc Warszawa. "Jak pół litra które się skończyło tak jak kocham Cię, jak dziewczyny z getback dział HR tak jak kocham Cię..."
P.S.
Serwis ten służy do wystawiania opinii, aby ustrzec nowe, w większości młode osoby przed nieuczciwymi praktykami ze stron pracodawców, co też uczyniłem. Z tego co zauważyłem nie jest to moje odosobnione zdanie. Dziwne, że jedyne osoby, które wyrażają się pochlebnie to właśnie dział HR.
Pozdrawiam serdecznie, tym bardziej, że z spółką nie mam już i nigdy nie będę miał nic do czynienia. (Chyba, że kiedyś w przyszłości od strony klienta :)
11
GETBACK SA 2016-11-08 16:25:41 [pracodawca]
Wynagrodzenie naszych pracowników uzależnione jest od wielu czynników, w tym od: stanowiska, lokalizacji biura, doświadczenia pracownika, jego stażu pracy, poziomu kompetencji czy też poziomu realizacji wskaźników określonych w naszych wewnętrznych dokumentach i procedurach (np. w Modelu Awansów i Ścieżek Kariery).
6
Zaskakujące 2016-11-14 15:38:11
Czemu poznikało wiele komentarzy, które stawiały tę żenującą spółkę na złym świetle???
getBACK komuś podpłacił?
8
Monika 2016-11-15 11:17:33
Witam proszę o maila zwrotnego w sprawie pracy jeżeli akualne

Monika.Magdalena.nosek@gmail.com
Say no to getback! 2016-11-21 12:25:06
I znowu znikają niekorzystne komentarze dla getta...

Jak mamy przestrzec uczciwych ludzi przed pracą w tym miejscu? Przez uprzedmiotowieniem ich? Przed lekceważeniem i wystawianiem na pośmiewisko? Jak możemy pomóc dokonać ludziom wyboru, który w CV nie będzie wilczym biletem?

5
Nie pracuj w Getback 2016-11-22 05:51:44
Usuwają komentarze.. Ale prawda i tak jest znana...
5
GETBACK SA 2016-11-22 12:42:38 [pracodawca]
Jesteśmy wdzięczni za wszystkie opinie na temat naszej firmy, zarówno pozytywne, jak i negatywne. Cenimy sobie wszelkie uwagi i poważnie podchodzimy do zgłaszanych zastrzeżeń, o ile są one merytorycznie wartościowe. Niestety część komentarzy zawiera obraźliwe i krzywdzące sformułowania pod adresem pracowników GetBack. Komentarze takie są niedopuszczalne z punktu widzenia zarówno regulaminu serwisu GoWork, jak i ogólnie przyjętych zasad społecznych, dlatego też są usuwane za zgodą i wiedzą administratora. Zachęcamy do wyrażania opinii w sposób, który nie będzie naruszał niczyich dóbr osobistych i dobrych obyczajów.
5
antywindykator 2016-11-27 13:56:57
najpierw to wy - getBack - nie naruszajcie dóbr innych osób i dobrych obyczajów. a przede wszystkim - dowiedzcie się co to znaczy poszanowanie człowieka. zarówno pracownika, jak i dłużnika, a także i rzekomego "dłużnika", albowiem to co wyczyniacie to przechodzi ludzkie pojęcie; wami powinien zająć się prokurator
4
szukam lepszej pracy :) 2016-11-28 21:34:04
mar.flo@poczta.fm
anna szul 2016-11-30 19:30:24
Get back w Szczecinie gdzie się mieści?
Taka prawda 2016-12-01 13:26:11
Jeżeli macie taki brak szacunku do pracowników, to zacznijcie chociaż traktować pracowników zgodnie z kodeksem pracy. Traktujecie pracowników jak śmieci, wyrzucacie każdego dla własnej zachcianki, robicie sobie prywatny i eksperymenty z ludźmi. Przestańcie tak robić, to ludzi będą pisać pozytywne opinie, i nie będziecie musieli płacić gowork za usuwanie opinii.
5
Przyszły pracownik 2016-12-01 19:25:19
Chciałem się przenieść do GetBack, ale widzę że coraz więcej negatywnych opinii krąży wokół tej firmy. I trochę dziwnie firma się tu broni, pewnie gdyby nie było tak źle, to nie pojawiłoby się aż tyle negatywnych opinii i nie musieliby specjalnie do tego człowieka zatrudniać. Obecnie pracuję w stabilnej firmie, w GetBack obawiam się tej rotacji pracowników, która panuje w tej firmie - czy faktycznie tak jest jak wszyscy mówią, że są zwolnienia pod byle pretekstem? Może ktoś napisać jakąś nową opinie? Szukam czegoś stabilnego, a nie chcę trafić na firmę, gdzie będę myślał że z dnia na dzień mogę dostać wypowiedzenie przez kaprysy przełożonych. Ktoś coś napiszę więcej?
gbbyło 2016-12-02 01:49:47
Brak szacunku dla ludzi!!!!!!
3
Idź, do odważnych świat należy xD 2016-12-02 19:31:24
Likwidacja kilku działów w ciągu 3 miesięcy, odejścia wielu ważnych osób w ciągu kilku ostatnich miesięcy... Powodzenia :)
5
Marek 2016-12-03 10:59:12
Idź tylko jeśli musisz, ale w międzyczasie szukaj czegoś innego. Jeśli masz stabilne zatrudnienie, omijaj jak ognia.
Współpraca tam jest na okres max 13 miesięcy (3 umowa zlecenie, 6+6 umowa na czas określony), z czego większość osób wylatuje po okresie próbnym na zleceniu.
Panie z HR publikują te bzdury na podstawie ankiet, które pracownicy wypełniają niby anonimowo, ale na swoich stanowiskach komputerowych, zalogowani pod swoim imieniem i nazwiskiem. Zresztą muszą bo doskonale wiedzą, że same też są do wymiany. Atmosfera zastraszenia nie przedłużeniem umowy też się ich tyczy. To jest jedyna rzecz w firmie, która równo tyczy się każdego.
Zresztą sam się możesz przekonać. Jeśli uda Ci się wytrzymać dłużej jak 6 miesięcy to sam zobaczysz, że po pół roku są same nowe twarze :)
8
były pracownik 2016-12-03 13:01:27
Miałem wykształcenie , doświadczenie i ciągle byłem tylko poklepywany po ramieniu i obiecywano mi podwyżkę... ta firma to żenada... prędzej czy później każdy pracownik ucieknie bo nikt waszych obiecywanek o awansie i podwyżce do garnka nie włoży!
3
Przyszly pracownik 2016-12-04 22:07:33
Dzięki za opinie. Miałem się tam przenieść ze względu na propozycję większej pensji niż mam w obecnej firmie, ale jednak wolę mieć stabilną pracę z mniejszą pensją, i spokojnie pracować. Mając rodzinę na utrzymaniu nie mogę sobie pozwolić ryzykować podjęcia się pracy w której z dnia na dzień zostaje się wyrzuconym na bruk. Widzę że te opinie pokrywają się też z opiniami z różnych innych źródeł. Powodzenia, pozdrawiam.
4
ble 2016-12-05 07:30:17
Idea bank w.polskiego
Nie polecam. 2016-12-05 09:28:20
Jeśli idziesz na słuchawkę to za dużo nerwów... wystarczy mieć jeden miesiąc gorszy i przełożeni biegają nad Tobą jak za insektem, zastraszając przy tym zwolnieniem z pracy (coraz większe wymagania i coraz ciężej zrobić wyniki)Przełożeni często nie potrafią sobie poradzić z emocjami,presją, do tego dochodzą ich braki doświadczenia z brakiem wiedzy i odbijają sobie to na zwykłych pracownikach, jest przez nich wprowadzona zła atmosfera. Liderzy zamiast pomagać robią mobbing.Do tego dochodzą częste zwolnienia! normalnie pracujący ludzie znikają z dnia na dzień i nikt nie wie dlaczego. Morale pracowników w tej firmie są na samym dole, zamiast skupiać się na pracy, każdy jest zaszczuty. Generalnie zawszę znajdą sposób żeby zastraszyć i zwolnić (bez powodu) ale pewnie kiedyś trafią na osobę która nie pozwoli sobie.
7
anna szu 2016-12-06 14:44:52
A za dzwonienie do rodziny lub innych będzie Prokurator. Te wasze praktyki zostały zgloszone do KNF do GIODO i sieci komórkowych aby nie handlowaly danymi osobowymi. Pierwsze za wyciek danych bierze się Orange. Wniosek na Policję i Prokuratury jest sxykowany przez Kancelarię. Zgłoszenia na Getback i osobne z nazwiskami dzwoniacych po rodzinie. Skończy się wasza samowolka i "wasze dobre obyczaje" .
2
GETBACK SA 2016-12-07 15:31:48 [pracodawca]
Szanowny Panie Marku! 99% zawieranych przez nas umów to umowy o pracę. Większość z nich to umowy na czas nieokreślony. Sytuacja, którą Pan opisał, nie jest standardem obowiązującym w naszej firmie. Zawsze zależy nam, aby zapewnić pracownikowi stabilne zatrudnienie w oparciu o korzystną dla niego umowę.
7
GETBACK SA 2016-12-07 16:47:40 [pracodawca]
@anna szu
Pani Anno, dziękujemy za tę informację. Jednak jak można przeczytać na stronie Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumenta, „bez zgody konsumenta wierzyciel może przekazać jego dane osobowe nabywcy wierzytelności (np. firmie windykacyjnej). Jest to usprawiedliwione tym, że cesja wierzytelności na firmę windykacyjną wiąże się z dochodzeniem roszczenia”. Zapewniamy, że pracownicy GetBack dzwonią wyłącznie pod numery telefonów widniejące w dokumentacji długu przekazanej przez pierwotnego wierzyciela. Zachęcamy także, aby w razie zastrzeżeń natury prawnej co do działań pracowników GetBack, w pierwszej kolejności zgłaszać sprawę do naszego działu reklamacji (pod numerem telefonu 22 495 80 49), który natychmiast podejmie wewnętrzną procedurę sprawdzającą.
2
antywindykator 2016-12-07 17:25:25
a wiesz getBacku gdzie wy możecie wsadzić sobie ten wasz dział reklamacji? i również tego waszego żenującego rzecznika praw dłużnika, którego rolą jest wyciąganie informacji dla getBack od naiwnych?

mam nadzieję że niebawem nadejdzie czas kiedy odpowiednie organa was co nieco podregulują, jak na przykład prokuratura, sąd, UOKiK, KNF
3
GETBACK SA 2016-12-08 12:44:33 [pracodawca]
Biuro Rzecznika Praw Dłużnika nie prosi o podanie danych osobowych, jeśli nie są one potrzebne do udzielenia porady. Gdy jednak klient zgłasza się do nas z reklamacją lub pytaniem o swoje zadłużenie, dane są konieczne do weryfikacji i odnalezienia sprawy w systemie. GetBack S.A. przestrzega wszelkich przepisów związanych z ochroną danych osobowych.
1
alex 2016-12-08 15:21:15
A może ktoś powiedzieć coś o innych stanowiskach w firmie, np analityk finansowy, specjalista ds analiz?
Miejsce pracy Warszawa. Też taka rotacja i traktowanie pracownika, podobnie jak opisane wczesniej 3 msc i do widzenia? Jak z wynagrodzeniem?
KancelariaAdwokacka 2016-12-08 16:58:30
Pobieracie dane osobowe w sposób nielegalny i niezgodny z prawem, wkrótce to się skończy i będą kary finansowe za to....
3
On.a 2016-12-08 19:06:02
Potwierdzam Panie z HR odpisuja tutaj w imieniu pracodawcy, już część HRu poleciała. Teraz HR robi wszystko żeby zrobić większe zainteresowanie ofertami pracy GB, obawiają się się o swoją pracę bo mają zostać wymienione. Najlepsze jest to że piszą te komentarze i wzajemnie sobie klikaja pod nimi lajki. :) Trochę szkoda że tak się muszą ratować. Wiele dobrych pracowników już poleciało z HR.
4
tt 2016-12-08 19:51:46
Witam, czy Getback S.A. zakończył już rekrutacje na stanowisko Doradca ds. Ugód na rejon podkarpacki? Tak pytam z ciekawości bo aplikowałem już z 2 tygodnie temu a z tego co wyczytałem GB daje znać nawet jak nie jest zainteresowany daną aplikacją ;)
Precalling 2016-12-09 16:05:06
Mogę potwierdzić, że GetBack S.A. NIE DZWONI tylko na numery klientów/dłużników z dokumentów, ale także na bliską i daleką rodzinę, sąsiadów, krewnych, przypadkowe osoby, księdza czy proboszcza, do sklepów w okolicy dłużnika lub wójta. Jeśli w okolicy 500m od was mieszka jakiś dłużnik GetBacka to prędzej czy później GetBack zadzwoni i do was z pytaniami o dłużnika.

Ogólnie nasz dział zajmował się i pewnie dalej się tym zajmuje, by dzwonić po ludziach i wypytywać o kontakt do dłużnika jednocześnie nie mówiąc nazwy firmy i mówić, że dzwonimy w bardzo ważnej sprawie nie mówiąc o co dokładnie chodzi. W ten sposób GetBack myśli, że omija prawo, jednak tak nie jest. Czasami nawet mówiliśmy, że chcemy się skontaktować z dłużnikiem, bo coś wygrał. W sumie można powiedzieć wszystko byleby tylko sąsiad czy rodzina czy proboszcz czy wójt dali nam numer do dłużnika.

Proszę natomiast nie zakładać sprawy przeciwko pracownikom którzy dzwonią, bo oni są do tego zmuszani przez firmę. Albo dzwonisz i wyciągniesz oszukując i kłamiąc numer do dłużnika, albo zwolnienie. Proszę zakładać sprawy na samą firmę i główne szefostwo, bo rozkazy idą z góry, a więc od nich, bo liczy się ile długów z dawno przedawnionych spraw czy od rodziny dłużnika który nie żyje już się odzyska. Nie ma sensu zakładać spraw przeciwko tym którzy pracują w CC, bo wszyscy z CC uciekają prędzej czy później (dawny rekord to 5 dni pracy).

Oczywiście nie polecam pracy na CC. Nie wiem jak inne działy, ale oferty pracy na stronie GetBack na wszystkie działy wiszą wiecznie więc chyba na okrągło poszukują, bo i na okrągło ludzie od nich uciekają.
1
p 2016-12-09 17:13:22
Brawo, byłem w tej firmie przez dwa bite miesiące na okresie próbnym..poznałem wszystkich, którzy byli w "tr" przy ul. Grabiszyńskiej- taka firma windykacyjna była.. Dyrektor- do mnie a , co u ciebie? Liderki też z kołchozu, panie "szkoleniówki" też mógłbym wymieniać bez nieskończoności bo masa tam jest pracowników z "tr".
Obecnie nie pracuję jako "negocjator telefoniczny" i chwała.

Ps. Nie byłem ostatni w rankingu, a dostałem wypowiedzenie..oczekiwali, że zrobię "portfel" ci co pracują ok 3 lat mają ok 80%, nie byłem ostatni :-)
p 2016-12-09 17:32:29
Brawo, byłem w tej firmie przez dwa bite miesiące na okresie próbnym..poznałem wszystkich, którzy byli w "tr" przy ul. Grabiszyńskiej- taka firma windykacyjna była.. Dyrektor- do mnie a , co u ciebie? Liderki też z kołchozu, panie "szkoleniówki" też mógłbym wymieniać bez nieskończoności bo masa tam jest pracowników z "tr".
Obecnie nie pracuję jako "negocjator telefoniczny" i chwała.

Ps. Nie byłem ostatni w rankingu, a dostałem wypowiedzenie..oczekiwali, że zrobię "portfel" ci co pracują ok 3 lat mają ok 80%, nie byłem ostatni :-)
Zostaw swoją opinię o GETBACK SA - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GETBACK SA