logo Piekarnia Szwajcarska Inter -Eurpol

Piekarnia Szwajcarska Inter -Eurpol

Marki

Opinie o Piekarnia Szwajcarska Inter -Eurpol

piekarz 2012-03-19 12:17:30
witam...panom PIEKARZOM ODRADZAM TAM PRACE,bo zarobicie tyle co mechanik- mimo wyksztalcenia,smie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warte
Mafi 2012-12-04 10:45:26
Jest to jeden z najlepszych pracodawców z okolicy. Pracuje na magazynie wyrobów gotowych ( mroźnia) jestem bardzo zadowolony. Oczywiście zawsze może być lepiej bo praca nie jest łatwa. Kierownik [usunięte przez moderatora] i jego zastępca [usunięte przez moderatora] są super. Opinie są różne o pracodawcy ale fakty są jedne. Kto chce pracować ten ma tu prace za średnią pensje ( zawsze to lepsze niż najniższa krajowa) Pan który wypisuje tutaj o jakieś Pani to nie pracował nigdy w piekarni tylko robi aferę. Są tu osoby którym zawsze mało i narzekają ale Ci co mają rodziny nie marudzą bo znają realia. Jak ktoś chce robić nadgodziny to spokojnie można dorobić czego nie miałem u innych pracodawców. Są gorsze firmy a tutaj pensja jest zawsze na czas i kierownicy pomagają na ile mogą i zawsze wysłuchają
9
cisek4 2014-01-20 11:19:16
Szukam własnie tam pracy chciałbym się dowiedzieć jak jest na dziale spedycja ze to nocna zmiana .ale dla mnie niema reguły jestem odporny na warunki pracy bo nie boje się ciężko pracować.
3
marek22222 2014-05-05 15:03:19
nocna zmiana najgorsza. kierownictwo masakra
Ewa123 2015-02-16 18:51:54
mam pytanie a jak można się dostać do piekarni? jestem dziewczyną i chciałabym pracować w tej firmie
4
jako 2015-11-16 19:56:48
Jak płacą na stanowiskach biurowych?
adix 2015-12-11 00:32:44
szukam kontaktu do działu kadr może ktoś posiada emajl lub nr tel.
anna 2015-12-15 12:46:39
Szukam pracy w sklepie jako ekspedientka, ale na swojej stronie nie mają zakładki "praca" i nie wiem czy szukają pracowników, wiem natomiast że otwierają nowy sklep.
crazyyyy 2016-05-12 20:33:32
No ale nikt nie powiedział, że liczy się tylko wykształcenie @er. Ważne jest właśnie także doświadczenie :)
Zostaw swoją opinię o Piekarnia Szwajcarska Inter -Eurpol - Marki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Szwajcarska Inter -Eurpol