ANTYDOOR

Bielsk Podlaski

Opinie o ANTYDOOR

BYDGOSZCZ 2012-08-28 14:42:06
POLECAM FIRME, BARDZO DOBRE PODEJSCIE DO KLIENTA, MONTAZ PRZEBIEGAL DOBRZE, MILI MONTAZYSCI.
5
CHEŁMNO 2012-08-28 14:48:09
BARDZO GORĄCO POLECAM.JESTEM BARDZO ZADOWOLONY.BARDZO SZYBKO I SPRAWNIE WSZYSTKO PRZEBIEGLO.DOSKONALY KONTAKT,SYMPATYCZNI LUDZIE.NAPRAWDE POLECAM....
3
Gosia 2014-01-09 13:36:08
Drzwi miałam wstawiane w grudniu jestem bardzo zadowolona więc mogę z czystym sumieniem polecić tą firmę,drzwi solidne ,takie jak wybrałam ,montaż przebiegł sprawnie bez niespodzianek,muszę też pochwalić ekipe montażową -bardzo mili i grzeczni panowie.
5
Mateusz 2014-01-14 16:18:28
Miałem montowane drzwi stalowe producenta Antydoor ,towar godny polecenia,dobra jakość w przyzwoitej cenie,jeżeli chodzi o montaż to też jestem zadowolony bardzo sprawnie a zarazem dokładnie.
7
Pati 2014-01-17 09:58:18
Witam,zamówiłam drzwi firmy ANTYDOOR przez firmę expert i jestem bardzo zadowolona z mojego wyboru,fajnie się prezentują,a montaż wykonany fachowo(tak stwierdził mąż) pozdrawiam
5
ANKA 2014-01-22 19:09:52
U mnie też montowała firma Expert,powiem krótko ŚWIETNA ROBOTA,POLECAM
9
Anka 2014-01-22 19:16:28
jestem zadowolona z zakupionego towaru i jakości montażu ,więc teraz czas na drzwi wewnętrzne!
4
PAWEŁ SZCZECIN 2014-01-23 19:18:06
WITAM,JESTEM ŚWIEŻO PO MONTAŻU,MIAŁEM MONTOWANE DRZWI DREWNIANE I TEŻ MUSZĘ POCHWALIĆ FIRMĘ EXPERT ZA DOBRĄ ROBOTĘ,SYMPATYCZNI LUDZIE I PROFESJONALIZM W PEŁNYM TEGO SŁOWA ZNACZENIU!!!POZDRAWIAM
3
ADAM Gdańsk 2014-01-23 21:02:49
Zgadzam się z poprzednikiem,dobra obsługa od początku do końca,dbają o każdy szczegół ,widać że zależy firmie o to żeby klient był zadowolony.Miałem montowane drzwi dzisiaj w Gdańsku,co ważne i mnie też przekonało to są bardzo konkurencyjni,robią dobre promocje i ja z takiej skorzystałem,pozdrawiam
2
Gorzów wlkp. 2014-01-28 22:25:55
Witam skorzystałem z usługi firmy "EXPERT" i jestem bardzo zadowolony przedstawiciel doradził dobry wybur , a ekipa monterów wykonała usługe fachowo montaż został wykonany ładnie i staranie polecam ich na przyszłość !!!POZDRAWIAM
4
kora 2014-04-04 15:07:23
To są opinie o pracodawcy czy o drzwiach?
2
zdegustowany 2014-04-08 14:26:33
Ludzie , ostrzegam przed tą firmą !!! Firma expert to totalna amatorka ! na drzwi czekałem dobre 3 tygodnie , w biurze dowiedzieć się czegoś o swoim zamówieniu graniczy z cudem ! Zdecydowanie NIE POLECAM
3
Antek 2014-04-10 11:22:46
Dobre i profesjonalne doradztwo przedstawiciela. Montaż wykonany ładnie i estetycznie. Panowie którzy montowali nawet posprzątali po sobie po montażu. Zdecydowanie polecam.
4
Arkadiusz 2014-04-10 11:50:56
Pozytywny komentarz. Kupiłem z tej firmy drzwi stalowe i jestem bardzo zadowolony. Drzwi są takie jakie chciałem, wszystko się zgadza. Drzwi są solidne i dobrze wykonane. Świetna obróbka polecam!.
2
Gosia 2014-04-11 17:10:05
Witam,polecam firmę, dobre i ładne drzwi w przyzwoitej cenie , do montażu tez nie mam zastrzeżeń , a za realizacja czekałam 6 dni.
3
Gdańsk 2014-04-14 22:42:40
Firma godna polecenia. Drzwi ładne i dobrze wykonane, Wziąłem możliwość montażu z obróbką, chłopacy dobrze wykonali swoją robotę. Montażyści znają się dobrze jeśli chodzi o wstawianie drzwi. Mieli pewien problem z zamontowaniem ościeżnicy ze względu na nierówność ścian w moim mieszkaniu, ale szybko i sprawnie sobie z problemem poradzili. Drzwi bardzo solidne. Pozdrawiam i polecam.
3
Małgorzata 2014-04-15 15:55:00
Skorzystałam z usługi firmy antydoor głównie dlatego , że była możliwość montażu drzwi bez wyrywania ościeżnicy, panowie bardzo ładnie dopasowali nowe drzwi do starej ościeżnicy i zakupiłam dodatkowo zabudowę tej ościeżnicy starej, jestem naprawdę zadowolona , polecam
3
PAWEŁ RZESZÓW 2014-04-15 21:58:01
Przed wyborem firmy u której miałem zakupić drzwi,dużo szukałem i porównywałem oferty i stwierdzam ,że mają naprawdę konkurencyjne ceny i to nawet o dobre 400-450 zł różnicy od innych,co do jakości nie mam zastrzeżeń ponieważ drzwi są bardzo solidne,grube bo aż 50 mm i ładnie wykonane.Co mi się podobało to profesjonalne podejście,po moim telefonie do firmy w ciągu kilku dni zjawił się przedstawiciel,obejrzał miejsce montażu,pomierzył,przedstawił ofertę,doradził,podpisaliśmy umowę i ku mojemu zdziwieniu pytając o termin montażu ,usłyszałem że w ciągu 7 dni ,nie chciało mi się wierzyć ,ale byli 6 dnia od podpisania umowy,WARTO ZADZWONIĆ I SKORZYSTAĆ Z ICH OFERTY JA NIE ŻAŁUJE
3
Dorota Lublin 2014-04-16 19:50:43
Jestem po montażu drzwi pokojowych z dopasowaniem do starej ościeżnicy,jestem zadowolona i będę polecała dalej firmę
3
Andrzej Majchrzak 2014-04-22 22:35:05
KUPIŁEM W FIRMIE ANTYDOOR DRZWI ZEWNĘTRZNE PRZESZKOLONE ,PRODUKT FAJNIE WYKONANY I PRZYZWOITA CENA W PORÓWNANIU DO KONKURENCJI,POLECAM
3
Kierownik89 2014-04-24 22:20:11
Bardzo profesjonalna konsultacja z przedstawicielem. Drzwi bardzo dobrego wykonania. Montaż szybki sprawy i dokładny. Obróbka z zewnętrznej strony wykonana prawidłowo. Poleciłem też tą firmę dla szwagra i teraz czeka na montaż, zdecydowanie poleca tą firmę, Nie ma żadnej fuszerki. Pozdrawiam.
3
Artur 1978 2014-04-24 22:33:29
Takiego obrotu sprawy się nie spodziewałem. We wtorek zadzwoniłem do biura umówiłem się na spotkanie (bardzo miła rozmowa była z pracownikiem biurowym) w sprawie pomiarów i przedstawiciel przyjechał w środę a dnia następnego miałem już montaż. Miałem też konsultacje z innymi firmami w sprawie drzwi i co mnie zdziwiło firma antydoor ma bardzo dobre jakościowo drzwi w zaskakującej cenie promocyjnej. Przedstawiciel z antydoora przedstawił mi cenę drzwi drewnianych z montażem tańszą od konkurencji o ponad 200zł a robota wykonana super!!! Pozdrawiam.
2
Anna Iwaniuk 2014-04-25 20:32:01
ZAKUPILAM DRZWI TŁOCZONE GRUBE 50 MM,REWELACJA WSZYSCY CO PRZYCHODZĄ DO MNIE PODZIWIAJĄ MOJE DRZWI,POLECAM WSZYSTKIM
3
Daria 2014-05-07 13:46:56
Zakupiliśmy drzwi zewnętrzne i wewnętrzne bez montażu, naprawdę dobra jakość za przyzwoita cenę,a ceny można negocjować, nam udało się wynegocjować rabat i transport gratis
Antek 2014-07-08 16:34:48
Nie rozumiem tego komentarza powyżej. Antydoor to jeden z największych producentów drzwi stalowych w regionie. Mają wiele sklepów, rozprowadzają tez franczyzę. Raczej mają dobre opinie w Internecie, to może napisz dlaczego tak uważasz.
ja 2014-08-18 14:45:27
Firma kompletnie niewiarygodna. Czekałam na przedstawiciela trzy tygodnie, a oni wciąż nie mają czasu. Widać tyle pracy i zamówień. Trudno, są inni na rynku. Dla mnie są niewiarygodni.
3
Szczecin 2014-09-11 23:25:34
witam miałem dzis wstawiane drzwi wejsciowe przez firme Antydoor i jestem bardzo zadowolony z wykonanej uługi Panowie zamontowali drzwi fachowo i staranie nie czesto spotyka sie takich fachowców polecam firme na przyszłoś Pozdrawiam
Antek 2014-09-28 00:36:51
Ich oferty pracy sa całkiem ciekawe: typu firma Antydoor poszukuje osób do roznoszenia ulotek. Praca wiąże się z częstymi całotygodniowymi wyjazdami po za Rzeszów. Oferują: - DARMOWY nocleg, - DARMOWY transport, (usunięte przez administratora) - płace zależną od tempa wykonywania pracy, - wsparcie koordynatora, - dobrą atmosferę, - wolne weekendy
Maciej 2014-09-28 02:21:23
Firma ANTYDOOR jest bardzo renomowaną firmą ponieważ miałem okazje u nich zamówić drzwi z montażem i przyjechali na czas , zrobili ładnie i estetycznie. Nie mam zastrzeżeń do tej firmy. Polecam ich wszystkim ktorzy chcą wymienić drzwi w swoim domu lub mieszkaniu. Pozdrawiam pracowników ktorzy byli na montażu.
Gosia RZESZÓW 2014-10-15 21:49:41
POLECAM FIRMĘ ANTYDOOR MONTOWALI MI DRZWI POKOJOWE Z MASKOWNICAMI STARYCH FUTRYN I WYSZŁO REWELACYJNIE ,NAPRAWDĘ DOBRY TOWAR I FACHOWA OBSŁUGA ,DO ZAKUPU PRZEKONAŁ MNIE MONTAŻ U SĄSIADA DRZWI WEJŚCIOWYCH TEŻ Z MASKOWNICĄ
Paweł 2014-12-03 21:44:31
POLECAM FIRMĘ ,ZAKUPIŁEM DRZWI WEJŚCIOWE I POKOJOWE Z MONTAŻEM,PROFESJONALNA OBSŁUGA I FACHOWY MONTAŻ
okradziony 2015-01-13 18:53:13
jesli chcesz czekac na zarobione pieniadze tygodniami albo w ogole pracowac za darmo to wysylaj cv
5
Radom Małgorzata P 2015-02-24 21:13:52
Polecam firmę,miałam montowane drzwi wejściowe do mieszkania,ciężkie,solidne i ładnie wykonane,oraz drzwi pokojowe z maskownicami starych ościeżnic,długo szukałam firmy która mi coś takiego zrobi,natrafiłam na klatce na ulotkę firmy Antydoor na stronie spodobała mi się wizualizacja,zaprosiłam do siebie przedstawiciela który wszystko mi wyjaśnił,przedstawił zdjęcia,wycenił i postanowiliśmy z mężem skorzystać z tej oferty,efekt:jestem w 110 % zadowolona,wyszło tak jak oczekiwałam,szkoda że nie mogę dodać zdjęć bo z chęcią pokazałabym ,że nie przesadzam,POLECAM i pozdrawiam
3
Paweł 2015-02-25 22:03:49
Polecam,fachowe doradztwo przedstawiciela i solidne wykonanie
1
DOROTA W. 2015-03-04 21:51:37
Dodaję tą opinie ponieważ przed wyborem firmy też korzystałam z tego portalu ,żeby zasięgnąć opinii o firmie Antydoor.Ja również jestem bardzo zadowolona z obsługi i wykonanej pracy ,drzwi dobrej jakości w naprawde konkurencyjnej cenie,będę polecała
2
Ania Lublin 2015-03-05 23:59:55
Zabudowa stalowych futryn -rewelacyjna sprawa, skorzystałam z usług Antydooru i nie żałuję , polecam
Basia 2015-03-10 18:41:02
Jak poprzedniczka polecam maskownice starych futryn
did 2015-08-22 15:48:05
Rzeczywiście w niektórych przypadkach może lepiej poważnie się zastanowić czy firma warta jest starania się o pracę czy nie. Z własnego doświadczenia wiem, że aby zdobyć jakieś przyzwoite pieniądze w regionie to trzeba wypruwać sobie żyły, co nie każdemu pasuje, bo przecież wygodniejsze jest podejście - czy się stoi czy się leży dziesięć tysi się należy ;)
iwona z gdanska 2016-09-02 08:34:51
drzwi wstawiono szybciutko,tylko nie mozna wymoc reklamacji.drzwi sie wypaczyly i ocieraja o futryne az sie zdarla na nich okleina.pisma i telefonowanie nic nie daje.odradzam ta firme.
Aaa 2016-10-07 14:32:48
Nie polecam. Drzwi po kilku miesiacach wypaczyly sie.zero szacunku dla klienta. Na proby reklamacji unikanie kontaktu,sprawdzenia usterki.zwykla olewka klienta tylko abys kupil potem ich nic nie interesuje.
Aaa 2016-10-07 14:36:12
U mnie to samo.totalna olewka klienta zgłaszającego reklamacje,usterke
duo 2016-11-02 12:12:35
tragedia, na drzwi czekałam 3 miesiące przywieźli nie ten rozmiar, potem się wypaczyły nie ma kontaktu z nikim olewanie
Zostaw swoją opinię o ANTYDOOR - Bielsk Podlaski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ANTYDOOR