Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lancerto S.A

Pracowałeś w firmie Lancerto S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-08-25 18:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Podstawa to najniższa krajowa plus premia (jeśli się ją wyrobi) i ciągłe pranie mózgu. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
gr8 - 2014-09-19 11:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Lancerto jest naprawdę bardzo dobrą firmą. Umowa o pracę, jasne zasady, chociaż praca w galeriach handlowych bywa uciążliwa, ze względu na brak okien :) Premie trzeba wyrabiać i się ma :) Nie ma progów i to jest najważniejsze.
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-10-07 23:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest super ! Umowa o pracę. Produkt wysokiej jakości. Klienci zadowoleni. Trzeba sporo zasuwać. Nie dla leniwych.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-05-06 11:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magda - 2014-10-07 23:48:16]:
wiedze kierownik salonu sie wypowiedzial haha
zdjecie uzytkownika
smili - 2015-10-08 23:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie znać jak faktycznie praca w lancerto wygląda, bardzo mnie to zastanawia bo w lawinie złych opinii pojawiają się jednak czasem te pochlebne i dobre, pytanie czy obiektywnie rzecz ujmując bardziej powinniśmy się kierować w wierzenie w te złe opinie, czy w te dobre, jak coś wiecie to dajcie znać :)
zdjecie uzytkownika
rido - 2016-04-18 20:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są też i dobre opinie, ja wiele takowych słyszałem, podobno opłaca ponieważ sama firma zatrudnia swoich pracowników na umowę o pracę @smili, umowa na czas określony
zdjecie uzytkownika
mona - 2016-04-18 23:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, niestety moje doświadczenia z tą firmą są bardzo negatywne! Zostałam zatrudniona na chwilę i zwolniona bez podania przyczyny; dodam również,że panuje tu straszny wyścig szczurów a wszystko to za marny grosz bo premii oczywiście mi nie wypłacili... premia uznaniowa więc uznali,że mi się nie należy. Dodam jeszcze,że garnitury tej marki to poliestrowa tandeta;źle skrojone , nie trzymają rozmiarów a Ty biegasz jak głupia z centymetrem w ręku i tłumaczysz klientowi ... tu się ptrzytnie, tam się utnie i będzie super a po poprawkach wychodzi z tego obraz nędzy i rozpaczy a Ty stoisz przef klientem i nie wiesz gdzie masz oczy wsadzić, tłumacząc,że leży idealnie a tymczasem nogawka się skręca a po wykonanym karczku na plecach powstaje balon. Oczywiście jak klient kręci afkę to wina lezy po Twojej stronie bo nie umiesz odpowiednio dobrać rozmiaru.... problem polega jednak na tym,że żaden nie jest dobry. NIE polecam ani pracy ani produktów tej marki
zdjecie uzytkownika
mona - 2016-04-19 00:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodam jeszcze,że Pracujesz, dajesz z siebie wszystko a w zamian dostajesz ... no właśnie dostajesz obietnice i bajkę o stabilnści pracy i ,, cudownej'' atmosferze a w rzeczywistości trzeba uważać,żeby kieras nie wsadził Ci noża w plecy jak przypadkiem będziesz miała wiekszy utarg... oczywiście jak jakimś cudem uda Ci się pohandlować , bo stary skład akurat poszedł na fajkę to po powrocie wyślą Cię na zaplecze do parowania , sprzątania lub czegokolwiek innego tak,żebyś do końca dnia nie mogła się już wykazać sprzedażwo! Mobbing i brak równych szans oto cała prawda o pracy w tej firmie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Lancerto S.A!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lancerto S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert