Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ziaja

Pracowałeś w firmie ziaja i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mirek - 2014-10-29 07:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ziaja64 A Ty możesz powiedzieć i dokleić choćby link do strony firmy o której ty mówisz? Poza tym to forum dotyczy gdańskiej placówki, więc nie wiem czemu piszesz o warszawskim oddziale (chyba, że takowy również istnieje). Planują w ogóle zwiększać ilość pracowników w najbliższym czasie, czy teraz jest wszystko w optymalnych ilościach?
zdjecie uzytkownika
Fit - 2014-11-12 13:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heeeej, Ziaja obchodzi teraz 25 lat :) licze na jakieś super promocje, ale że to forum o pracy to już wyjaśniam dlaczego tu piszę - może będą potrzebne hostessy na jakieś akcje czy eventy w centrach handlowych itepe? macie może jakieś informacje na ten temat? moge gdzieś wysłać cv w tej sprawie/ help!
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-11-25 21:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZIAJA jest producentem i swoją siedzibę ma w Gdańsku. Natomiast jej produkty są dystrybuowane przez kilkanaście oddziałów w całej Polsce. Właścicielami sklepów są poszczególne oddziały, tak więc od tego jaki oddział jest właścicielem sklepu, taka panuje tam atmosfera. Co do pytania Fit, to z tego co wiem ZIAJA nie planuje żadnych akcji, ani eventów. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
trudi - 2015-01-11 15:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-11-25 21:34:25]:
czyli nie ma co pytać o ogół tylko należy skupić się na poszczególnych punktach... Także z tego co widzę to przed podjęciem tutaj w jakimkolwiek punkcie Ziaji pracy to należy zrobić porządny research na co w danym punkcie mozna się nadziać. Trochę wygląda to jak gra w lotka , ale przynajmniej szanse trafienia dobrze są większe
zdjecie uzytkownika
andzelina - 2015-01-20 23:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w tej firmie to istny koszmar wiem bo pracowalam tamdwa i pol roku. Wieczne pretensje o wszystko.obserwowanie pracownikow przez 12 godzin.zwalniaja ludzi z dnia na dzien a powodem moze byc nawet korzystanie ze swojego tel.prywatnego tak bylo w moim przypadku.odradzam
zdjecie uzytkownika
pan orzech - 2015-01-25 22:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to zwalniają ludzi z dnia na dzień? to trochę dziwne... to w jakiej formie się z ziaja podpisuje kontrakt i jaki jest okres wypowiedzenia? ja bym bardzo chciAŁ DO nich iść ale warunkiem u mnie jedynym jest umowa o pracę na czas nieokreślony. nie wolno korzystać z telefonu p;rywatnego komókowego, to nie dają służbówek?
zdjecie uzytkownika
Marchewka - 2015-01-26 15:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złożyłam kilka cv na stanowisko sprzedawcy do tej firmy. W końcu pojawił sie etat, miałam rozmowę kwalifikacyjna... Pan Kierownik zaprosił mnie na ławkę przed sklep, mówił mało, nie zadawał pytań. Płaca 1300zl/mies, premie zależne od utargu - 100zl, zmiana 2 dni 12godz 2 dni przerwy... Po rozmowie brak kontaktu ze strony Pana Kierownika... Czy warto... Sami sie zastanówcie...
zdjecie uzytkownika
kalson - 2015-02-09 03:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Marchewka - 2015-01-26 15:54:46]:
oj z tego co opisujesz to oczywiście , że nie warto, ale czuć trochę w Twojej wypowiedzi również żal , że kierownik jednak się do Ciebie nie odezwał . Kasa może nie jest jakaś fantastyczna , ale praca też nie należy do spejcalnie skompikowanych, a w takich pzypadkach właśnie na specjalnie dużo liczyć nie można
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-02-09 03:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cóż, nie spodziewałam się, że taka znana firma jak ziaja płaci tak mało. Przeciez ich kosmetyki sprzedają się naprawdę dobrze, nie znam chyba nikogo, kto choć raz nie użyłby jakiegoś z ich produktów, nawet mój chłopak używa szamponu i żelu pod prysznic z serii ziaja Yego... Z drugiej strony minimalna krajowa jest stawka uczciwą.
zdjecie uzytkownika
monisek - 2015-02-15 18:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca ok przyjemna miła i tyle miłego
Jak koleżanka idzIe na urlop idziesz za nią dodatkowo za dniowke nie płacą tylko wlicza ci się utartych do premiera jak masz słaby dzień to masz pecha 3 dni po 12 godz i jeden dzień wolnego i kolejne 3 dni przez 2 tyg
Jesteś na urlop nie masz u targu zero premii
Niech szefostwo się zastanowi jest to wyzysk pracownika a taka porządna firma:-(
zdjecie uzytkownika
BUtek - 2015-02-23 08:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi czy te opisywane warunki to standard dla całej firmy? Jestem trochę rozczarowany, ponieważ myślałem, że ziaja będąc polską firmą będzie posiadała zdecydowanie inne podejście do całego systemu zatrudniania pracownika. Co więcej marketingowo działają super, otworzyli sporo nawet swoich punktów z kosmetykami.
zdjecie uzytkownika
joł - 2015-03-07 16:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, ja potrzebuje informacji, gdyz w te wakacje wybieram sie na caly miesiac na praktyki do Ziai do Gdanska. Czego sie spodziewac? jak wygladaja takie praktyki, czy mozna liczyc na jakies gratisy itp... napiszcie jesli ktos cos wie ; )) a i ja studentka Farmacji
zdjecie uzytkownika
stasiek - 2015-03-09 14:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nie myślałaś, żeby zorbić te praktyki od razu? bo mi się wydaje, że w ziaji to na pewno warto, tylko pewnie kilka osób chce to zrobić i nie wiem jak sprawa może teraz wyglądać, bo jakis konkurs moze być albo kilka etapów tej rekrutacji u nich, no nie wiem dokładnie jak to się odbywa, ale trzymam kciuki!
zdjecie uzytkownika
chetna na prace - 2015-03-11 11:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, a jak wygląda sprawa z utargiem?
Jaki procent się dostaje i jak realnie wygląda sprzedaż.
zdjecie uzytkownika
joł - 2015-03-26 00:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tzn juz udalo mi sie zaltawic te praktyki, wszystko jest dograne ;) tylko tu się chcialam spytac i dowiedziec ewentualnie kogos kto moze mi powiedziec czego tam sie spodziewac itp ;p
zdjecie uzytkownika
magdalena - 2015-03-26 03:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na jakim dziale., gdzie konkretnie będziesz @joł odbywać te praktyki? w samej firmie czy może w ich punktach sprzedaży? okreś to bardziej to na pewno ktoś Ci podpowie czego można się spodziewać. A z innej strony, ktoś może używał produktów z ziaji dla skóry atopowej lub alergicznej? a może sami pracownicy mogliby powiedzieć czy to faktycznie są produkty hipoalericzne?
zdjecie uzytkownika
select - 2015-03-30 22:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje Się po 12 godz a gdzie norma godzinowe
W miesiącu nawet ci za to nie płacą tylko podstawa a gdzie te godziny co są ponad normę może by tak pip się zainteresował co tam się dzieje biedne dziewczyny pracują bo muszą ja a premie nie ma Cię bo masz urlop to już po premii
zdjecie uzytkownika
xoxoxo - 2015-04-20 14:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy znajdę tu kogoś, kto pracuje w biurze? A dokładnie chodzi mi o dział logistyki. Proszę o info.
zdjecie uzytkownika
Lizus - 2015-04-25 12:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ziaja jest według mnie najbardziej ogarniętą polską firmą, która w świetny sposób potrafiła wykorzystać swoje pomysły i zrobiła z tego użytek. Odnoszę wrażenie, że sporo osób myśli o pracy u nich.
zdjecie uzytkownika
Madzia - 2015-07-11 11:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałabym wszystkie dziewczyny ostrzec przed pracą ZDC w sklepie stacjonarnym w Trójmieście. Szefowa na pozór wydaję się miłą i symaptyczną osobę, ale rzeczywistość odbiega od normy. Wiecznie ma pretensje o wszystko, nie potrafi dokładnie sprecyzować do pracowników e-mail. Wiecznie gubi wnioski urlopowe od sowich pracowników, póżniej zwala na nas winę że nie dostarczyliśmy wniosków. Kiedy znajdzie to nawet nie powie PRZEPRASZAM. Zapomnijcie o dobrym traktowaniu, ona nie ma sumienia. Nie pracuję tam już od roku i mam święty spokój.... Natomiast jej mąż przyjdzie do sklepu, jak zwykły burak ..nie powie cześć, dzień dobry, tylko zrobi TEST BIAŁY RĘKAWICZKI. Kordynator to jest jakieś nie porozumienie!!! Wydziera się na każdą pracownicę, kabluje do szefowej, jednym słowem nie nadaje się do objęcia tego stanowiska. Jak coś chce to jest bardzo milutki, dzwoni aby przyjść na zastępstwo. Nie masz wyboru, bo inaczej nie dostaniesz wolnego, kiedy będziesz potrzebowała, musisz szukać sobie zastępstwa!!! Jedną pracownicę okradła, obiecała premie-pózniej zabrała !!! Kolejny przykład, kiedyś wysłała swojej pracownicy WYPOWIEDZENIE pocztą. Dzień wcześniej kordynator był i nic nie powiedział, że dostała wypowiedzenie. A jej wypowiedzenie leżało na poczcie. Co z tego wiem ( nie znałam tej dziewczyny, słyszałam z opowieści, bo jeszcze nie pracowałam ) była dobra kosmetyczką. Wyrzuciła z dnia na dzień, zastanówcie się czy chcecie pracować dla tej Pani. Ponad rok nie pracuję u tych ,,PAŃSTWA,, i nie żałuje że odeszłam, osiągnełam świety spokój. Szefowa jak pisze e-mail powinna pisać ze słownikiem ortograficznym, popełnia tyle błędów, ze aż żal czytać jej wypocin. Ulubione ich słowo to ,,BABOLE,, Niby kobieta NA WYSOKIM POZIOMIE a wysławia się bardzo przeciętnie. Wysyła do pracowników e-maile ( czyt. biały wiersz ) i masz domyślić się co autor miał na myśli. Dziewczyny dzwonią do siebie i konsultują ze sobą co SZEFOWA miała na myśli. MASAKRA. Nie masz prawa pójść na zwolnienie, póżniej na zwolnieniu dzwoni do Ciebie kordynator i pyta się czy już możesz wrócić do pracy. Bo nie ma dziewczyn na zastępstwa. Obecnie pracuje w dużej firmie, i widzę jak można spokojnie podejść do SZEFA , powiedzieć co się nie podoba i nikt nie ma żalu do Ciebie..a tam nie miałaś prawa odzywać. Kosmetyki są świetne, nadal kupuje, ale nie w sklepie lecz w Rossmanie .Co z tego wiem szefowa ma sprawę w sądzie o MOBBING :)
zdjecie uzytkownika
leniocz - 2015-07-11 18:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No dobra ale wydaje mi się, że nie w każdym oddziale i na każdym stanowisku jest tak samo źle jak mówisz. Bo może i jest rygor ale ludzie jednak tam pracują i jakoś nie widać też żeby były z tym poważniejsze problemy. Poza tym firma się rozwija i cały czas przyjmuje nowych pracowników np teraz na Młodszego Koordynatora Projektów szukają.
zdjecie uzytkownika
Madzia - 2015-07-13 09:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [leniocz - 2015-07-11 18:17:35]:
Mówimy tu o Trójmieście(sklepy stacjonarne), co się dzieję w innych oddziałach nie mam żadnych wiadomości. Poza tym proszę pamiętać, dziewczyny które tam pracują to boją się odezwać..ciągle straszą że zwolnią. To że firma się rozwija to jedno, a to jak traktują to drugie.
zdjecie uzytkownika
edi - 2015-07-31 15:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marchewka - 2015-01-26 15:54:46]:
U mnie rozmowa wyglądała podobnie. Powiedzieli, że umowa o pracę 1300 na rękę ale z premią wyciągasz w sumie ponad 2 tys.. Ciężko w to uwierzyć bo w galeriach jakoś te utargi nie są duże. Ludzie wolą chodzić do małych sklepów.
I ten system 2 dni pracy 2 dni wolne..Stawka niska mimo, że umowa o pracę
zdjecie uzytkownika
mila - 2015-08-10 21:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dla mnie bardzo fajna firma. wiaodmo przekonaly mnie tez do niej kosmetyki ktorchmam multum i rzeczywiscie dobrze na mnie dzialaja. sama jestem po kosmetologii i chcialabym w takiej firmie pracowac. ale jak to jest z zatrudnieniem tam. jdyne co ostnio widzialam to oferte na staz fakturzyste. ktos cos wie jak tam sie dostac? z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
Bezrobotna - 2015-09-21 11:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam dziś też na rozmowie. Wywarlam wrażenie że wlasciciele mnie w ogóle nie chcą u siebie w firmie. Przez telefon było wszystko miło fajnie, a na rozmowie zupełnie inaczej. Pierwszy raz byłam tak zestresowana.. jeszcze straszyli karami za spoznienia.. Nie podejmę się współpracy z tą firmą. .
zdjecie uzytkownika
juszka - 2015-09-21 15:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwielbiam produkty ziaji, z resztą studiując kosmetologię często ich używamy, ponieważ mają naprawdę dobre składy, nie mówię, że wszystko... ale w większości, natomiast mam wrażenie, że ludzie, którzy są kierownikami, czy regionalnymi w punktach z produktami ziaja nie mają zielonego pojęcia o tym, co robią...
zdjecie uzytkownika
ZDC kujawsko-pom - 2015-11-22 20:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, od prawie 3 lat pracuje w ZDC w woj.kujawsko-pomorskim i nigdy nie spotkałam się z tym co piszecie (mobing, zastraszanie). Wszystko zależy od nas i naszego nastawienia do pracy a szefostwo jest bardzo ugodowe i nastawione na współpracę. Zapewne wszystko zależy od regionu więc polecam pisać województwo jakiego się opinia dotyczy, bo ja złego słowa nie mogę powiedziec o pracy w sklepie firmowym Ziaja a zarobki.... na poczatek może i kokosów nie ma ale po paru miesiacach i zaangażowaniu idzie naprawdę ciekawie zarobić (1500 na rękę podstawy) Premie są zależne od obrotu, to fakt lecz stali Klienci pozwalają progi wyrobić kwestia chęci :)
zdjecie uzytkownika
zakona - 2015-11-25 12:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę to zaskakujące dla mnie skoro jest to polska firma i powinni traktować pracowników jak swoich. Nie mniej jednak sporo osób korzysta z linii Ziajki więc odpowiedzialność społeczna w nich powinna być spora. Czy teraz jakaś oferta do nich będzie wypuszczana - mówię o ofertach do biura. Będę wdzięczna za jakąkoliwiek wskazówkę.
zdjecie uzytkownika
meg - 2015-12-03 17:05:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, niestety choć firma z tradycjami to słoma z butów sterczy, przynajmniej jeśli chodzi o biuro w /gdańsku. Nie szanują pracownika, nie doceniają, tylko kłody pod nogi, ludzie w zespole pracujący już po kilka lat nadal boją się swojej przełożonej, no chyba, że jest z rodziny albo dobrym znajomym. Mobinngują, nie można im nic w tajemnicy powiedzieć np. stan zdrowia itp. bo zaraz plota niesie się po całym biurze. Zero profesjonalizmu, niewłaściwe zachowania, obiecywanie umów na czas nieokreślony, brak kompetencji, stresująca atmosfera. To samo słyszę że dzieje się w fabryce. Wolą wziąć kogoś na staż z UM za 500 zł niż normalnie zatrudnić, a jak zatrudnią to dziadowa kasa i premie o których mówili na rozmowie o pracę to gruszki na wierzbie! Przemyślcie!
zdjecie uzytkownika
hhhhhhh - 2015-12-03 18:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka,że załozyciele firmy nie mają wpływu na traktowanie pracowników w swoich oddziałach , gdyż oddziały działają na zasadzie franczyzy, wiec pracownicy oddziałów nie są pracownikami "korporacji". Każdy oddział to inna bajka. Doskonale o tym wiem, bo byłem tam przedstawicielem kilka lat
zdjecie uzytkownika
mela - 2015-12-05 15:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie i poza tym salonuch w całej polsce jest sporo, co salon to inne zwyczaje oraz obyczaje, wiadmo ze duzo zalezy od personelu jaka atmosfere sobie stworzą
zdjecie uzytkownika
bella - 2016-01-21 08:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie zauwayłam, że wrzucili nowe ogłoszenia. zastanwiam sie nad wysłaniem cv na konsultatkę kosmetyczną. firmę dobrze znam,lubię ich kosmetyki. nie mam wykształcenia w kierunku ale na szczęscie dla nich liczą sie bardziej umiejętności niż dyplom.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-01-23 08:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bella pewnie, że ważne są umiejętności. Teraz oprócz konsultantów kosmetycznych szukają przedstawiciela handlowego. Idealnie, że zapewniają szkolenia sprzedażowe i produktowe.
zdjecie uzytkownika
awino - 2016-01-25 08:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@xxx, no właśnie też jestem zainteresowany praca tutaj jako przedstawiciel handlowy. Mają bardzo niskie wymagania zauważ - prawo jazdy kat. B, wykształcenie min. Średnie i dodatkowym atutem będzie wykształcenie kosmetyczne - to wszystko.
zdjecie uzytkownika
xika - 2016-01-27 10:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli chodzi o ziaję to praca u nich jest o tyle zrozumiała, że to polska firma z polskim kapitałem, awino, czy coś więcej odnośnie rekrutacji wiesz ?. Czekam na odpowiedź w sprawie konsultantki
zdjecie uzytkownika
3ert - 2016-01-29 17:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@xika wiadomo ze na stanowisku konsultantki kosmetycznej trzeba miec odpowiednie wyksztalcenie i umiejetnosci, no i wazne tez jest podejscie do klienta
zdjecie uzytkownika
hania - 2016-01-31 20:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
według mnie bez doświadczenia to nawet nie ma co próbować. Ziaja ostatnio rozkręca się, otwiera swoje sklepy i odpowiednia konsultantka jest tam na wagę złota.
zdjecie uzytkownika
Jowita - 2016-02-01 21:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę zastanówcie się nad pracą a sklepie ziaja!! pomorskie jednym słowem terror obdzieranie ludzi z ich człowieczeństwa tylko psychiatra przywrócił mnie ponownie do życia to straszni ludzie nie liczą się z człowiekiem zwalniają z dnia na dzień bez podania przyczyny!!!
zdjecie uzytkownika
Jula - 2016-02-01 22:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jowita twój wpis to koszmar myślałam że jestem sama z tym problemem chodzi o stresującą pracę w zaji pomorskie. Ja też leczyłam się u psychiatry zostałam zwolniona tak jak Ty z dnia na dzień bez podania przyczyny.Ale nie napisałaś nic na temat pana od wszystkiego(pana M)nie zazdroszczę jego żonie lubi płeć piękną .Zastanówcie się proszę nad podjęciem tam pracy!
zdjecie uzytkownika
Alek - 2016-02-02 18:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja dziewczyna pracowała w sklepie ziaja pomorskie przepłakane wieczory ciągła inwigilacja pretensja w pracy. Moja dziewczyna była załamana a tak cieszyła się gdy dostała pracę w ziaji kocha te kosmetyki ale rzeczywistość okazała się inna po 2 latach została zwolniona bez podania przyczyny (kaprys koordynatora ) Szefowa i jej układy z koordynatorem niby jedna firma a ciągłe spiskowanie.Współczuje szefowi niech otworzy oczy i lepiej dobiera sobie współpracowników którzy niszczą opinie jemu i firmie ZIAJA!
zdjecie uzytkownika
wania - 2016-02-03 11:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda że @Jowita i @Jula to ta sama osoba, ciekawe czy wgl pracowała w sklepie Ziaja. Może ma na celu oczernienie pracodawcy a nie miała z nim kontaktu. Ja pracuje w sklepie i wszystko jest jak najbardziej w porządku
zdjecie uzytkownika
Jula - 2016-02-03 15:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wania ciekawe spostrzeżenie twoim zdaniem to Jowita i ja to ta sama osoba mylisz się!ale każdy ma prawo do swojego zdania.A jeśli chodzi o mój wpis to pracowałam w sklepie Ziaja i to co pisałap to szczera prawda.Mam nadzieję że Ciebie nie spotka to co mnie spotkało powodzenia pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Roks - 2016-02-05 15:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja myślę że nie pracowała @wania i że pewnie przyszli od konkurencji opłaceni, żeby pisać tutaj niemądre rzeczy, to trochę smutne jest, więc lepiej dajcie spokój
zdjecie uzytkownika
Roks - 2016-02-06 17:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogarnij się jaka konkurencja@ taka jest prawda robią z ludzi krety..w obiecując złote góry pracujesz starasz się dla firmy a dostajesz za to kopa w du.e!a np:ogłoszenia o pracę haha i tak biąrą swoich ludzie nie macie szans!
zdjecie uzytkownika
uhuh - 2016-02-07 19:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież każdy ma prawo do swojej własnej opinii, ale zobacz, że spokojnie można znaleźć zatrudnienie u nich, tylko warto dowiadywać się bezpośrednie w firmie o wakatach.
zdjecie uzytkownika
Alka - 2016-02-08 20:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uhuh czy ty wiesz co mówisz jakie wakaty !!to pic na wode jedna wielka ściema!to pracownica wybierają sobie osoby z którymi chcą pracować a Szef gdzie jest Szef gdzie jego zdanie? na ten temat? Czy to bliskie kontakty z koordynatorem gwarantują wybór i pracę???
zdjecie uzytkownika
Roks - 2016-02-09 20:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Normalne @Alka dzwonisz i wiesz, co to za problem się zapytać wynaleziono już telefon, zresztą jak się jest bystrym, to znajdzie się od razu kilka ich ogłoszeń
zdjecie uzytkownika
m,amn - 2016-04-12 22:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jasne, p[opieram, cyk pyk i już jedno mam - na kierownika farmaceutycznego w wielkopolskim, trochę chęci
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa kwalifikacyjna przeprowadzona na ławce przed sklepem. Czas ok 10 min, ogólnie mało rozmowy Pan Kierownik jest mało zainteresowany kandydatem, większość pytań zadawalam sama. Szybko i byle jak.
Pytania: Czy jestem mężatką! Jak bede dojeżdżać do pracy? Czy pracowałam w zmianach 12 godzinnych?
zdjecie uzytkownika
ewka - 2016-04-15 15:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha dobre sobie! cyk pyk wiesz jest takie stare powiedzenie dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane.Moim zdaniem firma nie godna zaufania!!
zdjecie uzytkownika
Rafii - 2016-04-25 16:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jula - 2016-02-01 22:09:28]:
Pytanie czy sklep Ziaja należy do Ziaja Ltd czy właścicielem jest inna osoba czyli franczyza.
W zakładzie nie praca nie jest łatwa ale tylko 8 godzin dziennie a umowa o pracę jest.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ziaja!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ziaja
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert