Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o ziaja

Pracowałeś w firmie ziaja i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
k - 2012-04-14 16:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, byłem na rozmowie do firmy ziaja(nie chcę zmieniać pracy:-)), to był test. rozmowę przygotowałem "na wyczucie"-fachowcy wiedzą o co chodzi- niestety osoba rekrutująca kompletnie poległa.odniosłem wrażenie że człowiek mega sfrustrowany-coś niedobrego zaczyna się dziać w tej firmie
zdjecie uzytkownika
bobo - 2012-10-26 19:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idę dopiero na rozmowę do Ziaja, co wiecie o tej firmie,dobrze zarabia przedstawiciel?
zdjecie uzytkownika
kasia - 2012-12-03 18:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kontaktują się drogą mailową,zapraszają na rozmowę do innego miasta. Na miejscu okazuje się że niestety,ale :"musi mieć Pani ukończony kurs kosmetyczny,bo studia licencjackie: kosmetologia nie są wystarczające na sprzedawcę w naszym sklepie,ale dziękujemy za przyjazd"...ja dziękuje za zmarnowanie moich pieniędzy i czasu. nie polecam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-11 21:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy faktycznie takie dziwne zagrywki stosują jakie opisała użytkowniczka "kasia"? I generalnie jak wygląda praca tam?
zdjecie uzytkownika
beata - 2013-07-13 14:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK,TO PRAWDA.TROCHE TO DLA MNIE DZIWNE,BO ZEBY SPRZEDAWAC TŁUSTY KREM OLIWKOWY TRZEBA MIEC WYKSZTAŁCENIE KOSMETYCZNE/SMIECH NA SALI:)/Z TYCH SKLEPOW CHCA CHYBA ZROBIC GABINETY KOSMETYCZNE HEHE/ZENADA/OWSZEM MOZE ZDARZYC SIE,ZE KOSMETYCZKI DOPYTUJA CHCĄC KUPIC JAKIS PRODUKT PROFESJONALNY ALE MOZNA SIE WSZYSTKIEGO NAUCZYC NIE MAJAC KOSMETYCZNEGO WYKSZTALCENIA!!MYSLE ZE PRZESADZAJA Z TĄ REKRUTACJĄ AZ TAK ZAOSTRZONĄ
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-22 17:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
beata czy w takim razie do pracy na jakimkolwiek stanowisku w firmie ziaja należy mieć wykształcenie kosmetyczne?
zdjecie uzytkownika
beata - 2013-07-26 17:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wykształcenie kosmetyczne musisz miec starajac się o prace w zwykłym sklepie sprzedajac ich produkty.jako przedstawiciel wystarczy nawet zawodówka/w zaleznosci od oddziału/.Bywa,że w oddziałach pracuje cała rodzinka szefa,wiec wykształcenie nie ma znaczenia.Wazne,zebys [usunięte przez moderatora] cały dzien za marne grosze.Przedstawiciele robią wszystko obsługujac apteki,sieci handlowe,drogerie,hurtownie.Roboty sporo a pensyjka mizerna.Pracowałam tam kilka lat i wiem co mówie.O podwyzce mozesz zapomniec bo maja węża w kieszeni.Nie polecam,ale jak nie masz czegos innego to bierz na przetrwanie:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-24 14:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
beata co możesz powiedzieć jeszcze o umowie w firmie ziaja? jaką umowę dostaje się na początku pracy?
zdjecie uzytkownika
mała - 2013-12-01 21:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłam na rozmowie. Zadzwonili PO i zaprosili na szkolenie do innego miasta... Brak organizacji, "szefostwo" ciągle zmienia plany. Szkolenie fajne w pkt ziaji jako sprzedawca i osoba od doradzania. Szefowa witając się mierzy każdego pracownika. Dziwna atmosfera. Nie wiesz czy po szkoleniu dostaniesz prace.. Każdy pracownik podobno ma na początku umowę zlecenie ( okres probny) na 3 miesiące i później umowa o pracę..
zdjecie uzytkownika
martyna - 2013-12-19 10:01:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mała i jak po tym szkoleniu, dostałas w koncu tą pracę ?? jeżeli tak to napisz jak pierwsze wrażenie, atmosfera i na jakie warunki zatrudnienia mozna liczyc w ziaji ? aha i jak wyglada czas pracy czy pracuje sie od pon do pt czy w weekendy tez zdarza sie pracowac? pytam bo rowniez zamierzam tam aplikowac.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
5 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ziaja
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x