brak logo

ProLicht Reklama

Ozimek

Opinie o ProLicht Reklama

anonim 2011-10-19 13:37:25
Taaa jasne... A firmą rządzą [usunięte przez moderatora] z Grodźca... No ale cóż, na układy nie ma rady
10
kontrahent 2013-08-09 10:28:23
Generalnie firmy na oczy nie widziałam, ale niestety system zarządzania jest bynajmniej od strony finansów dziwny. Na grubą firmę w której ponoć około 400 osób pracuje, jedyną osobą jako decydent w sprawie płatności jest prezes i niema nikogo w zastępstwie. Więc jak prezes jest na urlopie to w firmie jest High Life, bo terminy faktur lecą, zamówienia wiszą a prezes z całym szacunkiem ani be ani me. Do firmy nie mam zastrzeżeń bo relacje są w porządku i oczywiście głębsza moja opinia nie jest miarodajna ponieważ z firmą utrzymuje tylko kontakt nie bezpośredni.
nowy 2016-01-22 22:58:23
Ja pracuje od paru mieięcy i zarabiam 2886złotych na ręke,umowa na 5 lat,
Anonim 2016-05-26 13:11:52
Ta umowa na 5 lat nie jest taka stabilna,moga zwolnic po miesiacu jak nie bedzie roboty ;)
KaranyZaNic 2016-06-24 11:17:49
Mogą zwolnic i zwalniaja bez podania przyczyny. I ogólnie wyznacznikiem jest sympatia brygadzisty/kierownika a nie ilość czy jakość wykonanej pracy. Ogólnie nie polecam nikomu kto ma jakikolwiek szacunek do siebie i zna wartość swojej pracy marnowania czasu na ten zakład. To jest układ jeden wielki. Na którego czele stoi król Kosydor. Kompletny brak organizacji. Stanowiska zajmują osoby niekompetentne. Reasumując chcesz pracować pod ciągłym nadzorem kamer i w toksyczny środowisku - prolicht jest dla Ciebie.
3
KaranyZaNic 2016-06-24 11:33:14
Dodam jeszcze że w firmie panuje mobbing. Na szeroką skalę. Ale ten tzw. Układ ciemnej masy która jakimś cudem dohapala się stanowisk skutecznie tuszuje i zamiata prawdę pod dywan. Nie ma w ogóle komunikacji na linii kierownik - prezes. Wszystko kończy się na kierowniku który rządzi sobie jak chce. I przyjmuje za pewnik to co "mówią ludzie" bez możliwości wypowiedzi. Bez możliwości obrony. Przepracowalem tam parę lat - wykonywałem sumiennie obowiązki. Ani jednego dnia nie byłem na zwolnieniu lekarskim, mocno zangażowalem się w pracę dla firmy. W nagrodę otrzymałem wypowiedzenie umowy o pracę (5 lat) . Pogorszenie się stanu zdrowia. Powodu zwolnienia nie znam dalej.czy Warto?

Odpowiedzcie sobie sami.
Normalny 2016-08-18 09:35:14
Pracowalem w tej firmie ponad 5 lat i powiem szczerze omijajcie Prolicht szerokim lukiem , w tej firmie pracownika maja za smiecia a przelozeni sa chorzy psychicznie zwlaszcza brygadzisci ( pan Machnik, Osada i spolka , cala produkcja to jeden wielki chaos , nikt nad niczym nie panuje a wine za wszystko ponosza zwykli pracownicy . Nawet gdybys nie wiem jak solidnie pracowal i wykazywal sie kreatywnoscia i pracowitoscia to i tak nikt tam tego nie doceni . Kierownictwo sukces przypisuje sobie a o porazki obwinia zaloge. Co do sfery finansowej to kokosow nie ma , jezeli nie chodzisz w soboty i w niedziele do pracy to wyplata marniutka (minimalna pensja). Podwyzke dostajesz tylko podczas przedluzania umowy i to z wielka łaską (50 gr na godzine wiecej )Nigdy wiecej Prolicht , Jezeli ktos jest w miare normalny nie pracuje w Prolichcie , tam z braku pracownikow zaczeli juz nawet zatrudniac pracownikow zza wschodniej granicy bo Polacy juz tam nie chca pracowac
Andt 2016-10-28 20:03:10
Pracuje już ponad rok.. Zero organizacji.. Brygadziści niewychowani.. Zachowują sie i odnoszą do pracowników jak ostatnia patologia.. Wyrzucają z pracy swoich a przyjmują Ukraińców którzy walą po 12h dziennie bo im sie to bardziej opłaca. Tak jak pisał ktoś wcześniej.. Jeśli nie robisz weekendów to nic nie zarobisz. Jeśli chodzi o zwykłych pracowników to są naprawdę okej ale o ludziach którzy mają trochę więcej władzy to nawet szkoda gadać. Tak więc jeśli masz inną opcje niż prolicht to ją wybierz.
:) 2016-11-23 09:41:44
a za co cie zwolnili ? he he he za picie gamoniu to pierdół nie wypisuj :)
1
Zostaw swoją opinię o ProLicht Reklama - Ozimek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ProLicht Reklama