MAY AGENCY TRAINING Sp z o. o. Sp. k.

Warszawa

Opinie o MAY AGENCY TRAINING Sp z o. o. Sp. k.

Pracownik 2012-06-08 08:56:23
Jak dla mnie praca w MAT bez zarzutów. Fajni ludzie, fajna atmosfera i praca w fajnej branży.
1
MAT 2012-10-07 17:32:31
Praca w MAT stanowi dobre przygotowanie do dalszej kariery w branży szkoleniowej- kto wie jak to wykorzystać, nie zginie na rynku pracy ;-)
trener 2013-07-23 16:29:46
Współpracuję od ponad 3 lat, płatności ze strony firmy na moje konto wpływją bardzo regularnie! Wiem, też że w biznesie szkoleniowym występują zatory płatnicze i to już jest norma, że płaci się z długimi terminami....
DobraRada 2013-09-03 21:06:09
Najrzetelniejszą informacją nt. firmy są byli pracownicy MAT. Wystarczy odszukać, zapytać a wszelkie wątpliwości zostaną rozwiane...
Rekrutacja w MAT 2013-09-07 22:34:48
SAMA PRAWDA!
były pracownik 2013-10-04 12:30:16
Ja podzielam zadowolenie pozostałych pracowników. Praca z nimi to czysta przyjemność!!!
koko 2013-10-07 09:43:19
były pracownik, skoro praca z MAY AGENCY TRAINING to czysta przyjemność to czemu (wnioskując po nicku) już tam nie pracujesz?
gacek 2014-03-07 17:07:46
Mnie obecnie interesuje may agency training, ale komentarzy tu jak na lekarstwo, coś mi sie wydaje, że nie oznacza to dobrej sytuacji.
10
Warszawiak 2014-03-07 21:51:02
W MAY AGENCY pracowałem prawie dwa lata i mogę Cię Gacek zapewnić, że dużo tu się nauczyłem. Owszem dużo wymagają od pracowników ale to prywatna firma więc tak jest wszędzie gdzie jet spora konkurencja.Przede wszystkim mają dużo klientów, działają także ze znanymi trenerami i celebrytami i robią coraz to nowe ciekawe rzeczy. Gdyby nie mój wyjazd do Londynu zostałbym dalej - mają powerrrr..
1
MAT2 2014-03-25 19:11:14
"Dobra Rada" ma rację.Zdecydowanie najlepszym rozwiązaniem jest kontakt z byłymi pracownikami tej firmy.
Można dowiedzieć się wiele ciekawych rzeczy nt. warunków współpracy i nie tylko. Częsta rotacja nie jest przypadkowa...
anonim 2014-06-03 10:23:15
Współpracując z May Agency stąpasz po cienkim lodzie. (usunięte przez administratora)
6
mam oferte 2014-06-03 18:18:38
@anonim, a coś więcej napiszesz albo kto kolwiek? Mam ofertę z May Agency za niedługo i potrzebuję pewnoego info. dzieki
1
mam oferte 2014-06-26 18:49:20
piszesz to na swoim przykładzie o tej ostatniej pensji czy to jest jakaś reguła? moze jakims wyjsciem jest branie zaliczek.
6
Księgowa_10 lat stazu 2014-07-01 16:43:47
Witam. Chciałabym zaczepić się u Was w firmie, ale interesują mnie jakieś aktaulne opinie dotyczące tego, jak wygląda praca. Poczytałam sobie wcześniesze wpisy, ale może ktoś w tym roku napisze jak tam się u Was pracuje w administracji?
mayitbe 2014-09-04 18:22:13
wiecie czy można się w may agency załapać na terenera albo jakiegoś innego szkoleniowca? jesli jest robota w administracji to też byłbym zadowolony, pod warunkiem oczywiście że później da się z tego jakoś wybrnąć i jest możliwość jakiegokolwiek awansu w górę. kasa kasą ale czy płacą terminowo i nie ma haczyków
Anon 2014-09-15 16:43:09
Przeczytaj co anonim odpowiedział trenerowi 3.06.2014.
6
trener 2014-10-23 15:48:12
witaj, pracuję z nimi od dłuższego czasu i potwierdzam: zdarzaja się obsuwy! Ale a palcach jednej reki mozna policzyc firmy szkoleniowe, które płacą terminowo! Takie czasy. Czasami trzeba poczekać i tyle, bo jak klienci nie płacą na czas to trudno wymagac
bronek 2014-12-12 18:35:36
(usunięte przez administratora). trochę to dla mnie niezbyt jasna sytuacja bo jeśli pytam ludzi z firmy bezpośrednio face to facebook o warunki pracy to odpowiadają mi, że kasa się zgadza jest dobra i w terminie, a więc komu mam wierzyć? pozdrawiam ciepło
jeszczelepszarada 2014-12-21 16:35:20
A co Ci mają odpowiedzieć ludzie z firmy? (usunięte przez administratora) Porozmawiaj z trenerami i ośrodkami szkoleniowymi.
3
tomek 2015-01-10 17:31:33
Niejako pytam, bo gdzie znaleźć takich ludzi, jak nie tutaj na forum? Zbyt duzo osób nie chce się wypowiadac, ale faktycznie w Internecie piszą coś o długach. Ty dobrarada jesteś taką osobą, której coś musza spłacić? Skoro sa takie problemy to co Was trzyma jeszcze w tej firmie? Dziwi mnie, że jeśli maja problemy finansowe, to nadal działają.
AntyGoWork 2015-01-10 19:41:03
a mnie dziwi działalność GoWork, której pracownicy celowo zadają pytania "z tezą" mające na celu wywołanie negatywnych opinii od np. konkurencji!
trener 2015-02-03 11:33:02
A ja widziałam się z Dyrektorem Hiltem osobiście! Bardzo rzeczowy człowiek! Mnie płacą zawsze na czas i gorąco polecam May'a!
Wlasciciel 2015-02-03 14:37:26
mnie tez zawsze placa na czas! Jak maja dlugi termin platnosci od klienta - mwoia wprost i nigdy nie ma z tym problemu!
1
Katarzyna 2015-03-09 19:48:33
Witam, chciałbym bardzo podziękować za fantastyczne szkolenie! Pełen profesjonalizm i fantastyczna atmosfera!
1
Marcin 2015-03-09 20:14:22
Ja byłem razem z kolegą na szkoleniu z Panią Krystyną Jandą - było znakomicie przygotowane pod każdym względem! Sprawności organizacyjnej i solidności można tylko pozazdrościć. Zamówiliśmy już szkolenia wyjazdowe bo mają jakościowe programy i bardzo dobry dział logistyki.
1
Kitty 2015-03-09 20:20:58
Ja znam ich od strony "telefonicznej". Ilekroć mieliśmy szkolenia księgowe kontaktowałam się z p. Fuksiewiczem lub Rachwalskim i bez problemu organizowali wszystko co trzeba. Nawet polecili nam tanie noclegi a na miejscu szkolenia mieliśmy pełną profi obsługę w osobie dwóch sympatycznych organizatorów. Jak dla mnie godni polecenia!
1
Krzysiek 2015-03-10 23:09:39
Od kilku lat współpracuję z May Agency Training i bardzo sobie cenię profesjonalizm całego zespołu z koordynatorem Panią Zamoyską na czele! Nie przejmujcie się hejtami bo jak wszyscy wiemy pełno jest wokół małych ludzi o niskich pobudkach! Powodzenia! Tak trzymać!
2
trener 2015-03-13 14:57:04
Wyjątkowo mądra i prawdziwa opinia.
1
boguslaw88 2015-03-30 09:55:37
may agency training mozna opisac w prosty sposob - nieprzyjemna atmosfera,(usunięte przez administratora) i podzial pracownikow na dwie kategorie
odradzam wspolprace
3
ola 2015-03-30 15:00:56
najmądrzejsza!
trener 2015-04-13 12:38:12
Ani mądra, ani prawdziwa.
1
Cris 2015-09-25 16:28:49
Moja współpraca z MAT od początku nie układała się najlepiej. Polecam poszukać czegoś innego.
1
NK 2016-07-06 14:02:42
witam pod jakim adresem znajduje się firma bo kordeckiego to tylko bloki, jaki jest do nich adres zeby tam podejść???
4
Zostaw swoją opinię o MAY AGENCY TRAINING Sp z o. o. Sp. k. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAY AGENCY TRAINING Sp z o. o. Sp. k.