brak logo

EUROSERVICE Zakłady Przemysłu Tłuszczowego w Surochowie Sp. z o.o.

Surochów

Opinie o EUROSERVICE Zakłady Przemysłu Tłuszczowego w Surochowie Sp. z o.o.

xxx 2012-04-11 20:19
Dobra firma, mimo kryzysu stara sie nie krzywdzić pracowników i ratować ilu sie da!!!!
2
....... 2012-04-15 10:36
bywa rożnie, są nerwy ... ale to chyba jest wszędzie... ogólnie jest dobrze ... Pani Prezes to przemiła kobieta ...
1
zpt 2012-04-16 21:43
Podejrzewam, że dwa powyższe wpisy to dzieło samej \\\"przemiłej\\\" ( usunięte przez administratora )
2
byly pracownik 2012-04-20 09:23
szkoda pisać co tam się dzieje. wystarczy zapytać byłych pracowników.

komentarz jest zgodny regulaminem serwisu, więc proszę aby pozostał na stronie.
1
pracownik 2012-11-30 09:29
witam mam pytanie odnosnie pracy w tej firmie.jakie sa warunki pracy i płacy.moze ktos cos mi napisze.dziekuje
1
abc 2013-04-11 21:45
Jako były pracownik mogę powiedzieć, żebywało różnie, ale tak jest chyba zawsze , w każdym zakładzie... jednak mam dużo szacunku do Zarządu, wiele im zawdzięczam ... specyficzna branża, wymagająca stalowych nerwów ...
pozdrawiam
1
abc 2013-08-16 22:47
Jak juz zostało napisane, wiele zawdzieczam tej firmie ...
Warunki pracy sa bardzo dobre, tak samo jak i warunki rozwoju ... oczywiscie jesli ktos potrafi to wszystko, wykorzystać :) jest naprawde ok :)
1
abc 2013-11-26 21:38
Nie było źle, a ponoć teraz jest lepiej ...
pracownik roku 2013-12-16 21:46
Ci co piszą jakiekolwiek pozytywne opinie o tej "firmie", a zwłaszcza o zarządzie najprawdopodobniej upadli na głowę, lub też spożyli używany do produkcji ( usunięte przez administratora ). Pozdrawiam wszystkich ( usunięte przez administratora )
1
pracownik roku 2014-01-25 21:32
Natalka, ten abc to może im zawdzięczać jedynie zszarpane nerwy. Za moich czasów atmosfera była fatalna, a zarobki marne (nie wiem jak jest teraz). Relacje pracownik-pracodawca tragiczne. Doradzałbym omijać tę firmę szerokim łukiem ale patrząc na sytuację na rynku pracy w tej okolicy...
1
abc 2014-01-30 20:06
Natalka, tak pomogli , kiedy tego potrzebowałam ... zarobki różne, premie tez są , wszystko zależne od tego czy efektywnie pracujesz .Jednak atmosfera jest rózna , nerwy też sa , ale to taka branża niestety ... Z perspektywy czasu, jest ok ... kwestia charakteru i podjescia ... Trudno, żeby siedziec i czekac na oklaski ... To prywatna firma, manna z nieba sama nie leci.
#pracownik roku, to wszystko sa subiektywne opinie . Ja też miałam nerwy, ale gdzie teraz nie ma stresów w pracy ?szef nie jest kolega tylko szefem. Nie może pozwoliśc aby pracownik powodował straty . tyle w temacie.
1
plusik 2014-03-30 09:58
Witam.mam pytanie jak sie pracuje w tej firmie szczegolnie chodzi czy chodzi sie na zmiany i po ile godzin?
007 2014-08-16 18:58
z perspektywy czasu mogę stwierdzić, że jest to bardzo dobra firma, jestem bardzo wdzięczna losowi, iż przez- niestety -krótki okres czasu mogłam tam pracować
1
brak mi słów 2014-08-18 00:22
Miałem wątpliwą przyjemność pracować w tej firmie parę lat. Zszargane nerwy i nic poza tym mi nie pozostało.Zarobki były śmieszne, na dodatek wtedy nie wypłacane miesiącami. Zarząd i właściciele ...szkoda gadać. Zupełny brak szacunku dla pracowników, przekleństwa, manipulacje. Chwiejność emocjonalna osób z zarządu, zupełny brak profesjonalizmu, to jest to, z czym miałem do czynienia. Nie będę zdradzał szczegółów, bo to bardzo śliskie sprawy. Nie polecam szczerze tej firmy najgorszemu wrogowi.
1
anita 2015-01-01 02:25
Oj Bolek firma ta prosperuje już od wielu, wielu lat. Właściciel od początku ten sam. Biopaliwami zajmują się ok 10 lat, wcześniej różnie, oleje, butelki, tłuszcze przemysłowe. Pracowałam tam kilka lat. Nie mogę niestety niczego dobrego powiedzieć. Mam bardzo przykre doświadczenia z tymi ludźmi, panią prezes i prezesem pani prezes. Zupełny brak szacunku, wyzwiska, wywalanie z pracy z dnia na dzień, wyzysk, to niektóre z sytuacji z którymi się tam spotkałam. Rotacja pracowników masakryczna. Szczerze nie polecam.Wywalili wieloletnią, oddaną pracownicę w ciąży, oskarżając ją o cuda wianki. Sprawa zakończyła się w sądzie, firma przegrała z kretesem, okazało się, że były to fałszywe oskarżenia i pomówienia spreparowane tylko po to, żeby tą dziewczynę zniszczyć. Oj długo by opowiadać, co tam się działo, jacy to fałszywi ludzie. Może pracownicy produkcyjni źle nie mają teraz, ale w otoczeniu prezesa, administracji pracy szczerze nie polecam. Przeszłam tam przez piekło.
9
ANONIM 2015-04-06 22:50
Witam, firma oferuje i staż na operatora maszyn. Co o tym myślicie ? Czy jest szansa rozwoju i stabilizacji ? Najważniejsze, czy po stażu mogę liczyć na jakieś godne wynagrodzenie rzędu 2000 - 2500 tys netto ? Proszę o konkret.
pozdrawiam
2
były kierownik 2016-03-21 21:47
Pracując w firmie ZPT Euroservice jako kierownik, w tym odpowiedzialośc za utrzymanie maszyn, prawie 70 ludzi na głowie, praca 6 dni w tygodniu, niejednokrotnie całymi dniami, zarabiałem 1800 zl na rekę. Czasem otrzymałem premie w wysokości 200-300 zl. Taka jest prawda, wyzysk, manipulacje i ciągłe kretactwa. Z kolezanką o której ktos opisywal to prawda, firma przegrała ale nadal nie nauczyła się nawet na własnych błędach!Ci co licza na zarobki 2500 jak pisza i to na rekę, otrzymaja tyle ale za dwa miesiące pracy!
4
xyz 2016-03-22 11:18
Obecnie Euroservice rekrutuje na kilka stanowisk (m. in. Specjalista ds. sprzedaży) ale mile widziana jest rejestracja w PUP Jarosław. Czy to oznacza, że szukają taniej siły roboczej i to jeszcze z wyższym wykształceniem? Czy ktoś może odnieść się do tego i podzielić się opinią co do pracy "za biurkiem" w Euroservice ogólnie? Firma sprawia wrażenie rozwojowej i aż ciężko uwierzyć, że płace są na tak marnym poziomie jak napisał @były kierownik...
Onaaa 2016-04-19 13:32
Co mozecie powiedziec o pracy biurowej w tym zakladzie? Jakie warunki i atmosfera?
1
były pracownik:P 2016-05-05 08:56
O tej firmie można napisać jedno: huśtawka nastrojów, Pan i Pani prezes potrafią pokazać ludzkie oblicze jak i zgnoić człowieka za choćby nie zamknięte drzwi. Co do zwalniania ludzi z dnia na dzień to prawda, atmosfera na pierwszy rzut oka miła choć jak w każdej firmie są konflikty. Co do stawek wynagrodzeniowych to już zostawiam do oceny , stawka ogólna waha się w granicach 2000-3000 zł brutto oczywiście zależnie od stażu pracy. Co do kierownictwa to także potrafią pokazać chamstwo wobec pracowników. Ale prawdziwą huśtawkę nastrojów można zaobserwować u :"Pań Biurowych", nierzadko z wielką łaską załatwiają sprawy pracowników, oczywiście zależy wszystko od humorków "Pań"
2
były pracownik:P 2016-05-24 22:08
Moją opinię wyrażam na podstawie paru lat gdy tam pracowałem, wszystko co napisałem to prawda z którą się spotkałem na własne oczy, więc nie pisz mi bzdur które "musisz" pisać żeby wybielić firmę lub o których być może nie masz zielonego pojęcia, że takie się zdarzają.
5
h 2016-07-05 22:39
@były pracownik:P rozumiem że atmosfera nie za ciekawa??. Z tego co widze stawka (dośc mocno rozstrzelona no bo to ogrom,na różnica 2000 a 3000 złotych brutto) . Jak i kasa słaba i atmosfera no to wniosek jeden
1
Maja 2017-05-09 13:56
A jak obecnie pracuje się w firmie? Chętnie dowiemy się więcej na temat Waszych doświadczeń. Na co obecnie można liczyć aplikując tutaj? Jak wygląda praca w Twoim dziale?
aaa 2017-08-27 17:36
witam, jak pracuje się w laboratorium? ile płacą i ogólnie czy jest szansa rozwoju?
aaa 2017-08-27 17:36
witam, jak pracuje się w laboratorium? ile płacą i ogólnie czy jest szansa rozwoju?
Zostaw swoją opinię o EUROSERVICE Zakłady Przemysłu Tłuszczowego w Surochowie Sp. z o.o. - Surochów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROSERVICE Zakłady Przemysłu Tłuszczowego w Surochowie Sp. z o.o.