brak logo

Admit

Jarocin

Opinie o Admit

hmm 2009-11-01 13:56:43
CO DO PALENIA:
gdyby kazdy mial byc zwolniony kto pali to dzisiaj pracowalyby tylko brygadzistaki no i moze pare osob ale to bardzo malo. Gdyby bylo dozwolone palenie za bramą W TRAKCIE PRZERWY, to problemu by nie bylo.
do geb 2009-11-02 16:51:33
ty chyba masz cos z glowa albo urodziles/las/ sie w 7 miesiacu.(usunięte przez administratora) takie bzdury ze sie plakac chce. Gdzie ty widziales ta kulture u (usunięte przez administratora)????????? To jest kultura jak ktos wchodzi na hale i pysk drze ,sypia sie (usunięte przez administratora) a starsze od siebie panie traktuje jak smieci??? walac im na TY. Wyluzuj troche i zastanow sie co tu (usunięte przez administratora)z widac ze niezly z ciebie (usunięte przez administratora) na swojej zmianie tez ma np (usunięte przez administratora)i nie tylko ona.Zgadzam sie co do fajek jezeli jest zakaz na terenie calego zakladu to uszanujmy to i niepalmy!!!!!! A jesli chodzi o (usunięte przez administratora)to ja moge pracowac nawet z nia bo jest spoko jesli sie pracuje uczciwie>>>>>>>>pozdrawiam
geb 2009-11-02 17:51:55
aczy kazdy wczesniak ma cos nie tak z glową? jak mozna lizac dupe na anonimowym forum nawet sie niepodpisujac? kazdy ma prawo do wlasnej opini a jesli tyjej nie potrafisz uszanowac to tylko i wylacznie twoj problem. Twoje slownictwo swiadczy o twojej kulturze osobistej wiec nie wypowiadaj sie na temat kultury innych osob.
gargamel 2009-11-02 21:53:58
w tym admicie same wcześniaki pracują, a niektorzy to chyba urodzili się zaraz po poczęciu,bo rozumu ani trochu!!!!!!!!!!!! a jeśli o palenie chodzi to palę i zakaz szanuję! jak jesteście tacy mądrzy to zapalcie w innym miejscu gdzie jest zakaz - na mandacik trzeba bydzie do admitu iść zarobić.
brawo gargamel 2009-11-03 10:48:10
tez pale ale nie na terenie zakladu i wytrzymuje , nie mam nic do palaczy skoro sie nie boja niech pala ich sprawa >>>> pozdrawiam urodzonych w 9 miesiacu //////////????????
urodz.9 msc. 2009-11-03 21:40:08
wiecie co tak myślę sobie- jedni palą inni się sexią jeszcze inni (usunięte przez administratora)() -wolność tomku w nieswoim domku-jednym zdaniem i do czego to doprowadziło-sami widzicie w admicie ubustwo,więc szanujmy zakazy i nakazy a upominajmy się o swoje prawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
waldek 2009-11-04 19:47:00
kiedy wy wszyscy macie czas na pisanie tych pierdół!!!
pozdrowienia waldziu!!!! 2009-11-05 13:35:43
jak ja się cieszę,że nie pracuję w admicie !!!to paranoja tak niezorganizowany zaklad gdzie szacunek dla pracownika???? w sezonie pracuj możliwie nawet całą dobę, o wolnym dniu zapomnij,o niedzieli też pracuj,pracuj o rodzinie i dzieciach nie wspomnija a po 1 listopada nawet szef nie pomyśli o robolu- dzieci chcą jeść w zimie też.
??????????? 2009-11-05 17:48:47
jeśli nie pracujesz to skąd masz takie wiadomości?
toffi 2009-11-06 11:26:33
macie racje z tą pracą jest trochę nie fer bo w innych zakładach troche inaczej jest nawet w zakładach budowlannych szefowie chociaż trochu myślą o zimie i zabezpieczają sobie zlecenia ,u nas brakuje dobrego menadżera a będzie dobrze-sezon będzie trwał caly rok.
do ????? 2009-11-06 18:35:03
bo się pracowało w admicie
999 2009-11-06 19:53:05
o widze że ktoś w końcu się podpisał braaawo
manager II 2009-11-06 20:14:36
Jak to brakuje dobrego menadżera ? Jest Cichy menadżer nad menadżerami .Biją się o niego wszystkie zakłady w okolicy .Jego planowanie jest znane w całym Swiecie .[usunięte przez administratora]
:))) 2009-11-07 21:02:35
Kiedy Bóg stworzył ciało, narządy kłóciły się ze soba, który powinien być szefem. Mózg mówił - “ja powinienem byc szefem ponieważ mam pod kontrolą wszystkie funkcje ciała”. Na to odpowiedziały nogi - “my powinniśmy być szefem, ponieważ nosimy mózg i całe ciało tam gdzie potrzeba”. Wtedy odezwały się ręce - “my powinnyśmy być szefem, ponieważ wykonujemy pracę i zarabiamy pieniądze”. I tak kolejno odezwały się serce, nerki, płuca, oczy itd. Jako ostatnia odezwała się [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] twierdząc, że to ona chce zostac szefem, co wywołało tylko śmiech innych narządów. Wtedy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zaczęła strajkować.
W krótkim czasie oczy zaczęły się wywracać, ręce wykrzywiać, nogi krzyżować, serce i płuca wpadły w panikę, a mózg dostał gorączki. W końcu wszystkie narządy ustaliły, że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zostaje szefem. Wszystko wróciło do normy, narządy zajęły się swoją pracą, a szef tylko siedział i gówno robił.
WNIOSEK: nie potrzebujesz mózgu by zostać szefem, może nim zostać każdy [usunięte przez administratora]
mający się dobrze 2009-11-08 18:58:57
Wiecie co,tak sobie to czytam czasem i nie moge zrozumieć dlaczego sracie do własnego gniazda.Przeciez kazde z was mogło tak pokierowac własnym zyciem aby nie było potrzeby narzekania i obrazania innych.a jezeli ktos pozwala by jego zyciem kierowal ktos inny to nie powinien pyska negatywnie otwierac.Kazdy startuje z pozycji którą sam sobie wypracował nikt nikogo nie zmusza do pracy w tym czy innym miejscu.No ale co ,to nasza przywara narodowa n a r z e k a c,moze lepiej spróbowac wziąsc los w swoje rece i rozliczac sie przed lustrem?ODWAGI ha ha
LIZUS 2009-11-09 21:30:44
JA CHCĘ IŚĆ DO PRACY- DO ADMITU KIEDY STARTUJEMY BO JA JUŻ NIE MAM KASY A MIKOŁAJ IDZIE A POTEM KARPIA MUSZĘ KUPIĆ .
-
inny szef. 2009-11-16 09:36:51
Co za firma ? Robi tam ktoś normalny ?
do-inny szef 2009-11-16 20:52:25
normalni to już dawno pouciekali z tej firmy(???????????)
normalny inaczej 2009-11-16 21:33:24
Nie jest tak źle, jest jeszcze jedna normalna, stoi na straży prawa, poziomu intelektualnego i moralności pracowników. I chwała i dziękczynienie jej za to, co robi dla wszystkich pracowników. Kiedyś było ich dwóch, ale jeden tego stresu nie wytrzymał i został "innym szefem".Ups, zbieżność nicków czysto przypadkowa.
do inny szef 2009-11-19 20:07:44
ja tam pracuje i uwazam sie za normalna osobe no ale jezeli ktos nie rozroznia ROBOTY od PRACY jak wiec moze mianowac sie takim nickiem.... pozdrowka
yes 2009-11-27 17:51:56
no właśnie dobrzy pracownicy to już odeszli z tej firmy bo sa ambitni a zostali niestety mało zdolni i tacy co już nie widzą lub nie znajdą dla siebie innej pracy .
USB 2009-11-27 23:27:29
"Komputer to prawie człowiek - z wyjątkiem tego, że nie zwala swoich błędów na inne komputery."
1
NIKITA 007 2009-12-07 12:06:28
Witam Ja tez pracowałam w Admicie 3 sezony i nie popieram "kobitki"
bo zeby nosic to miano nie wystarczy sie urodzic kobietą tylko nią być bo Pani (usunięte przez administratora) przez wielki P wcale nią nie jest bo po pierwsze nie umie się zachować jest wulgarna w każdym znaczeniu tego słowa
Majstrowe powinne miec skonczone jakieś studium psychologi ,żeby potrafić rozmawiać z ludzmi ale do tego to trzeba Srednie a watpię że ktora ma takie wykształcenie.
l
do NIKITA 007 2009-12-14 21:45:14
żeby się tak mianowac to oprócz miłej aparycji i słodkiego głosiku trzeba mieć jeszcze trochę sprytu
odrodzona:):):):):) 2009-12-19 20:18:32
Na scyńści na zdrowie
na to Boże Narodzyni
Cobyście byli zdrowi weseli
jako w niebie janieli
Cobyście mieli pełno gosci
jako na gałonzce łości
Cobyście mieli pełne łobory pełne pudła
coby wom gospodyni przy piecu nie schudła
Coby się Wom darzyło kopiło
dyślem do stodoły łobruciło
Tak Wom Boze dej
HEJ HEJ
*** 2009-12-20 20:59:08
Za kolęde dziękujemy
Zdrowio, scęścio Wom zycymy!
Hej, niech Wom Bóg zapłaci
w niebie i na ziemi!
ma1ster 2011-03-10 18:13:20
Mam pytanko jedno Właśnie kończę liceum i chciałbym podjąć pracę sezonową na 4,5 miesiąca w firmie ADMIT. Nie interesują mnie warunki pracy ani ludzie tam pracujący bo zniosę wszytsko, jedyne co chce wiedzieć to jakie mogę dostać tam zarobki?
anonim 2011-04-24 17:08:12
7.30 na godzine a na nocce 7,70 na godzinę
1
anonim 2011-06-09 22:05:07
praca nie jest zła taka jak każda inna trzeba robić to się robi i to nie jest lenistwo -wielki bzdet i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o leniach to chyba jakiś lizuś napisał.pracowało się po 12 a nawet po16 godzin i to na pewno nie z lenistwa tylko po to żeby zarobić uczciwie na godne życie ale niestety traktuje się nas jak białych murzynów ,ale my też jesteśmy ludzmi i mamy uczucia dajcie nam szanse zarobić godnie .po to pracujemy tyle godzin żeby zarobić.a za to co nam płaca to nawet na chleb nie wystarcza a co dopiero jak ktoś ma rodzinę,dzieci.bylismy parę razy u szefa i co bez rezultatów,a to przecież nie o to chodzi żeby się żalić zaplaćcie nam za pracę godnie ,i będzie po kłopocie .
anonim 2011-06-18 16:57:32
Tak,racja,pracuję tam i ostatnio majstrowa się tak na mnie wydarła,że aż mi się chciało beczeć,a pracowałam normalnie,potem tylko chciałam poprosić o pomoc kolegę i dostałam ochrzan jakbym nie wiadomo co zrobiła:(
pracus 2011-06-18 18:43:20
witam mam takie pytanie jak zarabiają tam kierowcy wózków widłowych bo jestem bardzo ciekawy.
ivlo 2011-09-27 12:38:13
w niedziele nie ma przymusu pracy tylko dla chętnych a płatne + 100% wieć nie opowiadaj na publicznym forum głupot
dana44 2011-10-25 19:49:46
Masakra ta firma to masakra no ale co tu duzo mówić szef pozal sie boze a brygadzistki to juz wogule tragedia (usunięte przez administratora),one wszystkie myslą że jak beda sie darly to wszyscy będa sie bali,bzdura totalna,to nieodpowiednie osoby na odpowiedzialnych stanowoskach to wstyd dla zakładu pracy miec takich pracowników szefie obudz się (usunięte przez administratora),masakra to wstyd, koszmar ,horror i nie wiem co moge napisac jeszcze poprostu brak mi słow.pozdrawiam
ghgg 2011-10-27 01:32:14
do dany moim zdaniem brygadzistki i szefowa (usunięte przez administratora)są w porządku, jeśli miałaś dwie lewe ręce do roboty to nie dziwie się że masz takie zdanie na ich temat.
anonimus 2011-12-21 07:51:47
anonim - 2011-09-21 08:30:21

Ciekawe kiedy PIP zajmie się pracą po godzinach za normalne zwykłe pieniądze (przymusem pracy w soboty i niedziele i straszeniem zwolnieniami ) kiedy ktoś zrobi porządek z tym psełdo kapitalistą wykorzystujacym ludzi .
a ktos kaze sie zgadzac na te warunki jak nie odpowiadaja? nikt przeciez na sile nikogo nie zatrudni...
byly pracownik 2012-02-17 16:44:45
Podobało mi się to co robiłem.tęsknię za swoją praca.gdzieś mam wszystkie brygadzistki i kierowników.co mnie oni obchodzą.liczyła się tylko praca i to żeby była dobrze zrobiona.koniec sezonu i kopa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .i żeby to raz...
Beowulf 2013-05-18 13:17:38
Witam.
Na wakacjach mam plany pracoac w aAdmicie.
Ile godzin się robi dziennie, jaka jest stawka i ile dni w tygodniu?
Nicki Ladna 2013-07-05 20:21:31
Ludzie praca jest dobra tylko kobiety które pracują na umowę o pracę faworyzuje swoich znajomych! Niema znaczenia czy robisz dobrze czy nie i tak Ci powiedzą że jest źle.jeszcze dobierają sobie znajomych na zmianę żeby się lepiej plotkowalo konkretnie to są dziennikarki admitowskie z kobieta z wydmuchu na czele obgaduja dyskutują i bóg wie co jeszcze!!!! Trzeba wprowadzić jakieś korekty i traktowac wszystkich tak samo!
Alvaro 2013-09-01 01:12:19
Pracowałem ponad miesiac i mam zamiar wrócic za rok , pracuje sie 8 h dziennie , 8,13 zł / h , z mozliwoscia pracy 7 dni w tygodniu jesli jestes chetny . Ktoś orientuje się jak z wypłatami w tym miesiacu ?
Zimny 2013-09-12 10:47:28
Praca nie jest zła ale Szef popełnił duży rażący błąd w doborze brygadzistek zero poszanowania dla bardzo dobrze wykonujących pracę pracowników za co za jakiś czas słono zapłaci ale jak się nie zatrudnia osoby w tych kierunkach wykształconych nie ma się co dziwić, aż mi go szkoda.
2013-09-20 06:49:35
Brygadzistki mają się znać na robocie a nie być wykształcone .....a co się tyczy Ciebie gościu to jeśli byłbyś takim dobrym pracownikiem to nie pracowałbyś w Admicie za 8.30 zł bo żaden "dobry " pracownik nie pracuje za takie grosze.Na około są zakłady które płacą więcej , tylko że tam szefostwo nie bierze takich odpadów jak Ty , a że tu szefem jest "wykształcony " (usunięte przez administratora)to możesz pracować , co nie znaczy że brygadzistki pozwolą Ci się obijać ....tyle w temacie !!!!!!
Ana292 2013-11-20 22:06:26
Są może przyjęcia do tego zakładu?
dodA 2013-11-25 20:38:41
A co? szukas pracy?
2
nikt 2013-11-25 20:47:25
Takim myśleniem aprobujemy wprowadzanie niewolnictwa.
admit 2014-10-03 07:40:57
Jest blizniacza strona :)
pomocny 2014-10-21 07:04:01
Nie ta strona ... jest bliżniacza tam szukaj :)
lidia 2015-03-12 18:55:55
muszę przyznać że te ostatnie komentarze są dla mnie całkowicie niezrozumiałe, moge prosić o jakiekolwiek wyjaśnienie i transkrypcję na język polski? ogólnie nie wiem czy dobrze trafiłam ale to jest ten admit który produkuje znicze?ciekawi mnie ten biznes bardzo w kontekście sprzedażowym i ile można na nim zarobić
1
klije 2016-10-12 18:25:39
O no
klijent z śląska 2016-10-12 18:30:18
W sprzedazy olewajom wszysko nikt nie odpisze nikt nie oddzwoni dostarczajom zly towar nie szanujom klijentów , ciekawe czy u góry szef wie co sie tam dzieje
1
Olek 2016-10-13 14:18:04
Wydaje mi sie, ze właśnie obsługa jest bardzo miła
Zostaw swoją opinię o Admit - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Admit