logo Mann-intermedia Sp. z o.o.

Mann-intermedia Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o Mann-intermedia Sp. z o.o.

obiektywny 2013-01-24 20:50:58
Baran to co drugi pracownik tej firmy .Ty również kwalifikujesz sie do rogacizny.Przez takich pseudo intelektów firma upada.Każdy patrzy jak tu sie poobijać przez 8 godzin lub co by tu ukraść.A potem daleko wyciągnięta rączka po premie ...:) Jak to bedzi Twoja firma to będziesz mógł niązarządzać jak tylko będziesz chciał.Puki co fora ze dwora.Możesz rządzić ale swoim stolcem z brązu a nie czyjąś firmą .Tak jak [usunięte przez moderatora]doprowadziła firmę na dno wraz z[usunięte przez moderatora] , tak pan[usunięte przez moderatora] Pan [usunięte przez moderatora] starają się ją uratować.
MR 2013-01-24 22:03:03
obiektywny - 2013-01-24 20:50:58

Baran to co drugi pracownik tej firmy .Ty również kwalifikujesz sie do rogacizny.Przez takich pseudo intelektów firma upada.Każdy patrzy jak tu sie poobijać przez 8 godzin lub co by tu ukraść.A potem daleko wyciągnięta rączka po premie ...:) Jak to bedzi Twoja firma to będziesz mógł niązarządzać jak tylko będziesz chciał.Puki co fora ze dwora.Możesz rządzić ale swoim stolcem z brązu a nie czyjąś firmą .Tak jak [usunięte przez moderatora]doprowadziła firmę na dno wraz z[usunięte przez moderatora] , tak pan[usunięte przez moderatora] Pan [usunięte przez moderatora] starają się ją uratować..
Tak jestem baranem bo dałem się oszukać tej firmie. Pracujcie do 21, w soboty i niedziele, a premie ze sporym opóźnieniem lub wcale - teraz to nawet wynagrodzenia za grudzień nie widać. Przez tą firmę poniosłem ogromne koszta i straty! Osobiście nic się ukradłem, bo nie chciałbym żeby taka sytuacja była u mnie na budowie. A sprzętu było zdecydowanie za mało jak na tylu ludzi (jeżeli ktoś myśli że śrubokrętem wkręci się blachowkręty to powodzenia). Osoba kryjąca się pod przydomkiem "obiektywny" nie spędziła nawet tych 8godzin na budowie. Słyszałem że z firmy zostały zwolnione osoby z ogromnym doświadczeniem tzw "filary całej firmy", które to ciężką pracą nadciągały zaległości.. Jest co pisać i opowiadać, ale w większości będą to negatywne wypowiedzi z mojej strony. Proszę przeczytać w/w wypowiedzi! A odwrócenie negatywnych opinii w stronę pracowników jest bezpodstawne
pamiętliwa 2013-01-24 23:07:33
paweł - 2013-01-21 19:54:38

szkoda, że tu nie ma opcji "lubię to" wszystkie komentarze to czysta prawda. kto może niech omija tę firmę z daleka
paweł czy to ty?
Murzyn 2013-01-25 12:26:53
Wniosek o ogłoszenie upadłości firmy został złożony około dwóch tygodni temu, majątek firmy został policzony przez "komisarza sądowego"( nie wiem czy dobrze usłyszałem), w celu sprawdzenia czy jest wystarczający na pokrycie postępowania upadłościowego. Stosowny dokument został przekazany Sędziemu prowadzącemu sprawę w chwili obecnej czekamy tylko na decyzję sędziego która prawdopodobnie nastapi w przyszłym tygodniu, a zostanie podana do wiadomości w monitorze sądowym.............źródło '' XIV Wydział Gospodarczy d/s Upadłościowych i Naprawczych''
blebla 2013-01-25 17:25:18
Skąd takie informacje, że złożono wniosek o upadłość ? Gdzie można znaleźć informacje na ten temat ?
Murzyn 2013-01-25 19:18:30
blebla - 2013-01-25 17:25:18

Skąd takie informacje, że złożono wniosek o upadłość ? Gdzie można znaleźć informacje na ten temat ?
http://lodz.sr.gov.pl/index.php?id=236&id2=109 , Tam jest nr telefonu do sekretariatu, grzecznie się zapytasz i być może się dowiesz, a "być może" dlatego że nie są zobowiązani do podawania takich informacji, lecz sprawa firmy jest już na tak zaawansowanym etapie że Pani się przemogła........................ i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] blada
piotr 2013-01-25 20:36:37
blebla - 2013-01-25 17:25:18

Skąd takie informacje, że złożono wniosek o upadłość ? Gdzie można znaleźć informacje na ten temat ?
złożyli wniosek o upadłość mający na celu zawarcie układu , został przydzielony syndyk.
Murzyn 2013-01-25 21:17:05
Jakiego rodzaju upadłość, i czy zostanie przydzielony syndyk dowiemy się z MSiG w przyszłym tygodniu.
Pracownik 2013-01-25 22:26:50
Obiektywny zastanów sie co piszesz, jak sam powiedziałes nie pracowaleś w tej firmie , więc sklej usta i się nie wypowiadaj.Niektórzy pracownicy mieszkali po kilka set kilometrow o miejsca pracy i spędzali w niej kilka tygodni wraz z weekenadami pod rząd. gdy padlo pytanie do Pana[usunięte przez moderatora]kiedy będą pieniązki bo juz od miesiąca nie byli w domu i nie maja na jedzenie to odpowiedział cyt. - " przecież michę dostają" to jest kurfa podejście do człowieka?! Miche to może dać psu raz dziennie. Wielkie zero! Tak próbuje ratować firmę,że ani razu nie przyjechał do warszawy na budowę, a wszystko było do ugadania, nie mieli na materiały?, Polaqua czy IDS bez problemu zakupil by materiały. Bo dla nich to bez róznicy w jaki sposób za to zaplacą. Im tylko zależało Zeby zakończyć kontrakt w terminie. Tylko że dyrekcja niema pojęcia jak się takie sytuacje rozgrywa. Znam takie sytuacje z doświadczenia. podwykonawca zglosil się z prośba do generalnego wykonawcy o zakup wszystkich przewodów i kabli do konca roku bo po nowym roku miedź ma podskoczyć o kilkanaście procent a podwykonawcy nie bylo stać wyłorzyć takiej gotowki. Generalny zgodził się bez problemu pod warunkiem że towar bedzie dostarczony na budowę i tam magazynowany.
_______________ 2013-01-25 22:27:58
zacznijcie sie sie interesowac tym ze ludzie juz 3 tydzien nie maja wyplat i nie maja na chleb,a [usunięte przez moderatora] kocopoly
Pracownik 2013-01-26 01:26:48
Też niemam, ale działam złożyłem pozew do sądu pracy w dniu dzisiejszym. Kazdy z was powinien tak zrobić, tylko gadacie ze to zrobicie
anonymouse_ch 2013-01-26 02:11:15
nawet jak wniesli to w tym zbojeckim panstwie na 1000 wnioskow o upadlosc przyznadza kilkanascie do kilkudziesiecu firmom...ta firma probuje sie chyba bronic przed zabojczymi odsetkami prowadzacymi nie jedna do bankructwa, aj mowie i nalegam badzcie z ludzmi i wyplaccie im system i tak upada( a sad to doceni) polska ma zadluzenie 127 mld dolarow z roku na rok zadluzenie rosnie i nie bedzie malec poki nie zmieni sie bank centralny i drukowanie na % bank centralny to juz nie bank polski ktory ma wieksza wladze niz komorowski i te wszxystkie kukielki moze znow skresla 4zera ;ub jak 1928 zmarki polskiej na pln to wszystko przekrety wejdzmy jeszcze do unii euro a skonczymy pod mostem z podatkami 99% i emerytura w wieku 101
obiektywny. 2013-01-26 09:42:03
Co do pozwów do sadu pracy to po za satysfakcją nic wam to nie da.Wyrokiem korzystnym nie nakarmisz rodziny.Tak więc nie liczyłbym na waszym miejscu na jakiekolwiek pieniądze.Majątek firmy to sprzęt biurowy i troche narzędzi.Flota , koparki , minikoparki , agregaty itd. to sprzęt leasingowy.Czyli na nim położy rekę bank.Tak więc bicie piany nic tu nie zmieni.Osobiście jak bym nie dostał kasy po miesiącu to poszedłbym n zwolnienie.Firmy upadają , sytuacja w kraju się pogarsza ,więc nic dziwnego ,że takie firmy po kolei padają.Strabag zwolnił ostatnio 1/3 swojej kadry pracowniczej a to jest kilka tysięcy osób.Fabryki samochodów w Tychach też redukuja.Idą ciężkie czasy więc takie scenariusze będa niestety częstszymi.Nie zmienia to faktu ,że nikt specjalnie nie prowadzi dobrze prosperującej firmy do upadku.Tak więc wylewanie żalu na prezesa czy na zarząd jest bezcelowe i nie słuszne .Faktem jest ,że poprzednia pani kierownik mocno sie przysłużyła do obecnego stanu rzeczy.Reasumując pip, sady itp jeść wam nie dadzą.Proponuje zamiast tracić energię na bicie piany na necie , zorganizowanie sobie nowej pracy jak najszybciej.Do roboty.Nic nie ma za darmo.Tym bardziej w naszym pieknym kraju....:):):)
Murzyn 2013-01-26 12:27:49
Ty- obiektywny- w[usunięte przez moderatora]...
Im więcej pozwów lub jeden zbiorowy tym większa szansa na odzyskanie pieniędzy, między innymi tak jak pisał "V V",prawnicy też są głodni i jeśli znajdą sposób na dobranie się do tyłka tym" preziom"," tirowcom" i "humanistom ze smykałką do techniki" temu całemu zarządowi z ciepłymi rączkami, znajdą jakieś formalne uchybienie, to i oni się najedzą i my, a jeśli nawet nie znajdą to dla mnie kwestia wydania tych kilkuset pln. warte jest satysfakcji. Poza tym pozew zbiorowy jednostkowo wychodzi taniej. Piszesz Strabag zwolnił ale nie piszesz że, dał znać ludziom pół roku wcześniej, wypłacił wszystko co do zeta, ogólnie że wobec ludzi był w porządku. Piszesz, "poprzednia pani kierownik popsuła", napisz co się zmieniło od momentu jej zwolnienia, jak wysoko wykwalifikowaną kadrę zatrudniła firma i opisz jej sukcesy (tej kadry), jak jej mąż podpisywał wykony to najlepsi kumple z preziem byli, a jak trzeba się było do roboty zabrać to od razu be be. Nie jest to wylewanie żalów tylko ustalanie prawdy, winę za upadek tej firmy ponosi tylko i wyłącznie prezio i zarząd .......bo tak to jest w naszym pięknym kraju.
obiektywny 2013-01-26 13:01:17
[usunięte przez moderatora].Nie dostaniesz żadnych pieniędzy bo najnormalniej ich nie ma.Radzę ci ,żebyś szybko poszedł do Gilett a lub na kase do żabki bow lutym będziesz jadł sam makaron :) Nie jestem pracownikiem biura ani pracownikiem tej firmy.Dla tego tez jestem obiektywny :)Tak więc dopuki nie znacie statusu tej spółki do puty nie wiecie jak umowami jest zabezpieczone ,że w razie upadłości konsekwencje prawno-finansowe można ominąć :)
Szkoda energii na nerwy.Do roboty!!!
A panu panie Murzyn powiem ,że prowadzenie firmy tonie jest sprawa o alimenty , więc Naprawienie czyichś błędów nieraz trwa latami , a poprzedniej kierowniczki nie ma z nami raptem 3-4 miesiace ...
pozdro 2013-01-26 13:03:49
Tym obiektywnym nie jest kto inny tylko [usunięte przez moderatora].Boją się o swoje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] więc głupstwa piszą.I tak spotkamy się w sądzie może to będzie lepsze i bezpieczniejsze dla was.
obiektywny. 2013-01-26 13:08:40
Sądzę ,że pan [usunięte przez moderatora]jest wypłoszony więc nie stac by go było na obiektywne spojrzenie prawdzie w oczy.Pan[usunięte przez moderatora]raczej ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] internetowe opinie kogokolwiek , ma ciekawsze ,rzeczy do roboty.Śmiać mi się chce , bo wystarczy odrobina spostrzegawczości ,żeby zorientować się kto pracował/pracuje w biurze a kto przy łopacie :)
Co jak co, ale pan pesymista raczej sadząc po jego składni i ortografii był operatorem szpadla :)
pesymista 2013-01-26 13:14:21
Przypomnij si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obiektywny ortografię.A co do [usunięte przez moderatora] nic nie mam ,znałem ją od początku istnienia firmy.Ty patałachu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiesz,a twoja [usunięte przez moderatora]
lucky 2013-01-26 15:34:14
"pesymista" , "optymista" - dyskusja na poziomie! GRATULUJE!!!!!

Moja współpraca z tą firmą zakończyła się na szczęście w zeszłym roku i już wtedy zauważalne były sygnały świadczące o pogłębiających się problemach: opóźnianie wypłat, zaleganie z płatnościami, ratami leasingowymi, składkami ZUS-owskimi.To co teraz się dzieje jest skutkiem złego zarządzania firmą i nierzadko przydzielania stanowisk kierowniczych osobom niekompetentnym, [usunięte przez moderatora] dobrych i uczciwych pracowników przez niekompetentne kierownictwo, przyczyn można wymieniać w nieskończoność ...... Mam nadzieje, że najgorsze [usunięte przez moderatora]dostaną w końcu za swoje.

Wszystkim pozostałym, uczciwym pracownikom życzę powodzenia w znalezieniu nowej lepszej pracy, no i oczywiście jak najszybszego odzyskania pieniędzy (co może jednak okazać się niełatwe). TRZYMAM KCIUKI!!!!
Murzyn 2013-01-26 22:31:46
Jedwabników????... nie myślę że pociągnie dalej roboty elektryczne, jak sam mówił naskakał się po rowach, lecz wtedy do głowy mi nie przyszło że po czyichś.
Teraz to pewnie będzie Profi-kabel Sp. z o.o., już i tak część majątku tam przecieka. Najważniejsze żeby ani złotówki im nie darować, swojego dochodzić roszczenia własne na piśmie do firmy wysłać poleconym, musi być ich ślad w papierach firmy, łatwiej wtedy nawet od syndyka czy FŚG kasę wyciągnąć.
Pracownik 2013-01-27 10:18:53
Co do Strabaga to zwolnił pracowników z oddziału drogowego. co bylo wiadome dużo wcześniej, że do tego dojdzie po Euro. Firma jest duża i bardzo eleastyczna i już ma duże kontrakty związane z modernizacją kolejnictwa i zatrudniła duzo pracowników.
kaj 2013-01-27 11:34:46
Murzyn jutro będę w PIP.To wszystko się dowiem co i jak mamy zrobić.Wtedy Ci napisze mój nr i pogadamy.
_________________ 2013-01-27 20:12:09
dajta wyplate ludzie na chleb nei maja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ktoś 2013-01-28 15:29:19
To chyba nie tędy droga aby wypisywać takie głupoty. Chcecie coś osiągnąć zacznijcie myśleć a nie się wzajemnie obrażać
______________ 2013-01-28 18:36:51
tak w tej sytuacji nalezy isc na kolanach do siedziby Mann Intermedia i litosciwie blagac o wynagrodzinie za miesiac grudzien
pracownik były 2013-01-29 12:00:57
niezłe opinie już w 2011 było wiadomo [usunięte przez moderatora]i na szafot tylko nikt tego nie rozumiał
Bez Nick 2013-01-30 13:58:12
Niektórzy już złożyli swoje dokumenty do Inspektora Pracy. Teraz nie ma więcej chetnych ? Wszyscy jak zwykle mocni w gębie !!!!!!!!!!!!!
robik 2013-01-30 14:41:02
To nic nie da ogłoszą upadłość i tak nic nie dostaniecie na 100%
za dużo mają długów . pożegnajcie się z kasą .
ada 2013-01-30 14:42:47
Czy ktoś wie czy mają gdzieś inne budowy w Polsce niż w warszawie
Wit 2013-01-31 07:58:47
Czy chcesz czekać biernie ?
Kiedy ? 2013-01-31 08:01:32
Kiedy Kasa [usunięte przez moderatora] ?
Składajcie pozwy bo tylko w ten sposób mozemy coś uzyskać
hanys 2013-02-04 13:28:43
Dzisiaj wraz z paroma kolegami oddaliśmy sprawę do sądu.Pozdrawiam starą gwardię i nie tylko.
Operator Podnośnika Koszowego 2013-02-04 17:21:18
Ja z wielką przyjenmością spotkałbym sie z panem obiektywnym. W dniu dzisiejszym pojechałem do siedziby firmy na nowosolnej i nikogo odważnego tam nie spotkałem. Największy żal mam do pana [usunięte przez moderatora](zleceniodawca) który bezczelnie [usunięte przez moderatora] ze firma jest wypłacalna jak sam wcześniej 2 miesiące wypłaty nie dostawał.
Pan [usunięte przez moderatora] tez bezczelnie kłamie a co do pani [usunięte przez moderatora] to bez komentarza. Pseudo firma która stara sie dorobic na nieszczęsciu innych ludzi.
V V 2013-02-04 21:37:53
Sąd Rejonowy dla Łodzi-Śródmieścia w Łodzi, Sąd Gospodarczy, XIV Wydział Gospodarczy dla spraw Upadłościowych i Naprawczych, postanowieniem z dnia 25 stycznia 2013 r. ogłosił upadłość "MANN-INTERMEDIA" Spółki z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Łodzi przy ul. Rynek Nowosolna 2, KRS numer 78520, z możliwością zawarcia układu z wierzycielami.
Sędzią komisarzem wyznaczono Sędziego Sądu Rejonowego [usunięte przez moderatora], nadzorcą sądowym wyznaczono [usunięte przez moderatora].

Sąd wzywa wierzycieli upadłego, aby w terminie trzech miesięcy od daty ukazania się obwieszczenia w "Monitorze Sądowym i Gospodarczym" zgłosili swoje wierzytelności Sędziemu komisarzowi.
Zgłoszenia należy kierować na adres: Sąd Rejonowy dla Łodzi-Śródmieścia w Łodzi, Sąd Gospodarczy, XIV Wydział Gospodarczy dla spraw Upadłościowych i Naprawczych, ul. Pomorska 37.
Adres do korespondencji: 90-928 Łódź, al. Kościuszki 107 /109, z podaniem sygn. akt XIV GUp 3/13.
Usługi podnośnikiem Koszowym 2013-02-05 08:01:02
I pozamiatane. Kasy nie odzyskam.
wygrałem 2013-02-19 12:56:28
I co Panowie taka cisza ja już kasę mam,a wy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez spraw.Czekajcie na kaszę z nieba.
hanys 2013-02-20 11:28:34
Ja też załozyłem im sprawę ,ale nadal czekam .Koledzy nie wiem czy nie lepiej by było założyć im sprawę grupowo.A ten wygrany bzdury wypisuje.
oszukany 2013-03-01 14:02:27
Nie wiecie koledzy co się dzieje.Nikt telefonów nie odbiera w firmie.Czy to jeszcze istnieje.PIT nie dostałem,a o kasie już nie mówię.
Pracownik 2013-03-08 16:05:53
PITy juz zostały rozesłane, pieniądze z funduszu są juz na koncie firmowym, firma ma 7 dni na przelanie należności pracowniokom.
manniak 2013-03-08 19:01:43
Jakie siedem dni ? Rozmawiałem w Inspekcji Pracy i muszą kasę przelać natychmiast o otrzymaniu z Funduszu ! Znów nabijają sobie kabzę naszym kosztem ! A procenty leca ![usunięte przez moderatora]
hanys 2013-03-12 12:03:05
I dalej robia przekręty naszą kasą.Ich tłumaczenia są tak głupie,że nawet tego słuchać nie idzie.Nawet kasę z Funduszu Gwarancyjnego rzekomo przejął bank komu te brednie chca wciskać tu jest jeden duży przekręt.Brak juz sił na nich jedynie może coś wywalczę w sądzie,ale dopiero sprawę mam 10 kwietnia.Nie można im tego darować uważają nas za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Myślę już nawet o tym ,by zainteresować tym media.
manniak 2013-03-12 18:56:24
No i co Pracowniku ? Gdzie jest nasza kasa ? Skad miałeś informacje, że pieniądze maja byc wypłacone w przeciągu 7 dni ?. Czekam niecierpliwie na odpowiedź !
przecin 2013-03-13 11:54:01
Halo Ludzie to jest absurd....Ja juz jakiś czas temu wysłałem pismo do syndyka a do PIPU zgłosiłem sprawę zaraz na początku lutego dostałem odpowiedz że na firme zostały nałożone kary do których Firma się nie zastosowała, a co do sądu pracy nie kierujcie pozwów ponieważ jak firma jest w upadłości ugodowej od 25 stycznia to poniesiecie koszta rozprawy wiec sami się natniecie. Poprostu musimy czekać cierpliwie a komisarz musi wam odpowiedzieć na pozwy. Co do Firmy jest to najgorsza Firma w jakiejkolwiek i kiedykolwiek pracowałem. Moje poprzednie Firmy też padały ale pracodawcy wywiazywali się z zobowiązań. Gratulacje dla Pana [usunięte przez moderatora] i jego pupila [usunięte przez moderatora] za położenie Firmy na plecy oni obaj co najwyżej nadaja się do prowadzenia łopaty w rowie choć i to by im nie wyszło.... Pozdro dla Wszystkich Byłych pracowników Z którymi Współpracowałem i powodzenia życzę wam w walce z nimi. PS. szkoda tylko, że te barany z biura nie słuchały pracowników z budów, którzy mieli pojecie o robocie i wiedzę na temat sprzętu jaki był naprawde potrzebny do wykonania prac, to może firma istniałaby do dziś dnia. Fakt jest taki, że negatyw jest dla niektórych co używali nadmierne alkoholu! choć wśród nich byli też dobrzy fachowcy, panowie niestety wóda gubi!!! Pozdrawiam.
hanys 2013-03-13 12:09:44
Za sprawę w sądzie pracownik nie ponosi kosztów.Ja ją przecież założyłem to wiem lepiej i nie wprowadzaj ludzi w błąd.
MR 2013-03-17 22:16:47
(...) Zgłosiłem zaistniałą sytuacje tylko do PIP w Łodzi i na bieżąco orientowałem się ze sytuacją czy firma istnieje / sądem i funduszem - nie było łatwo. Na delegacje jeździłem chyba najdalej z całej firmy (m.b. czajka). Obiecywali ładne zarobki - w grudniu istna łapanka ludzi. pieniądze zostały wypłacone za grudzień i styczeń dopiero w połowie marca. W tytule przelewu doczytałem się jeszcze dopisek "premia za listopad", pytanie dlaczego premia wynosiła 0zł? A tak to kwoty netto zgadzały się z kwotami brutto o których poinformował mnie PIP. (...) Jeszcze ostatnie słowa o mann-interparodia. Takie rzeczy nie powinny mieć miejsca,[usunięte przez moderatora]
ino wkurwiacie 2013-03-18 11:45:25
PIP to ma wylane.A wy tam dalej pracujcie jak lubicie to robić za darmo.Żal mi was i po [usunięte przez moderatora] się potem żalicie przecież sami tego chcecie/mowa do tych co dalej pracują i skomlą/
hanys 2013-07-13 13:10:57
Firma sama przyznała mi odszkodowanie w kwocie 3300zł brutto ,sprawy wszystkie wygrałem teraz oddaje wyroki ,które się uprawomocniły komornikowi.Reszta należy do niego.W sumie muszą mi jeszcze oddać 6800zł brutto,bo niektóre zaległości mi oddali.Mozecie oddawać sprawy do 3 lat lub czekać na zbawienie.Pozdro.
1 2013-07-19 12:47:18
A może wiecie czy na chwile obecną firma prowadzi jakieś rekrutacje ?
folek 2015-02-24 21:30:06
to jak slyszales sporo dobrego to uwazam ze moze byc dobrze w tej firma wspolpraca na pewno na poziomie jak to jest z waszej perspektywy jak to widzicie i wogóle osoby doswiadczone na pewno cos wiedza na ten temat jakie maja wynagrodzenie wypłacane dla pracowników czy premie tez sa wyplacane za dobra wspolprace..
Lika 2015-04-29 06:19:33
Praca w Mann-intermedia mogą być dobrym doświadczeniem o ile ktoś nie żąda rzeczy niesprawdzonych i nierealnych. Wykłucanie się też nie ma znaczenia, albo kwestie Fajaku
Zostaw swoją opinię o Mann-intermedia Sp. z o.o. - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mann-intermedia Sp. z o.o.