brak logo

ITP BAKING

Łódź

Opinie o ITP BAKING

orta 2012-08-17 03:34:55
widać że znajomość ortografii autora postu nie jest mocna stroną :D:D
lucky 2012-08-17 19:21:56
no cos w stylu \\\"szłem łonkom kfiaty pahły\\\".....
sposób wypowiadania sie \\\"cichego wspólnika\\\" który nie potrafi składnie i bezbłednie napisać jest żenująca i myślę że każdy kto to czyta raczej nie przejmuję się tą opinią o \\\"Paduchu\\\" i \\\"Paulince\\\". |Ponadto wypowiedź jednej osoby nie zmienia świata i realiów dotyczących pani cygan i pana cygana oraz panow jaroszów ;p
juusta 2012-08-17 20:26:20
jak sie pasie swine i krowy zamiast sie uczyc to pozniej sie rtobi błąd na błędzie pisząc.

cichy wspolniku - ucz sie ucz, bo nauka to potegi klucz,..
a jak nazbierasz duzo kluczy to zlostaniesz woznym ;p
dramat 2012-08-17 20:33:37
\"
Dramatem naszych czasów jest to że głupota zabrała się do myślenia\"
HEHE 2012-08-20 16:36:56
Z tymi "panami i paniami " grubo pojechałeś...
Gregor 2012-08-24 22:50:38
Ale bzdury, chyba tęsknicie za tą firmą skoro tyle piszecie
Prezes 2012-08-25 02:04:53
Nie będę prowadził polemiki na tym forum. Odpowiem tylko raz. Nie wiem kto pisze większość tych opinii, bo nie ma podpisów. Na przyszłość radzę się podpisywać to będzie łatwiej sprawdzić wiarygodność tych wypowiedzi. Więc odpowiadam na wszystko.

Stworzyłem firmę w 2001 r. sam i doprowadziłem do zatrudnienia w postaci ponad 50 pracowników w 2011r. w ITP Baking i ponad 50 w Paneosie. Ponad połowa zatrudnionych w ITP Baking pracowała ze mną wcześniej w Inżynierii i współpracowała ze mną prawie 10 lat, inni ponad 5 lat.Dlaczego mieliby pracować skoro było tak źle? To nie była praca przymusowa. Po prostu, pracowali bo odpowiadały im warunki. Oto lista pracowników, którzy pracowali ponad 5 lat i więcej: S.Waszkiewicz, D. Mospinek, R. Młodawski, B. Smoręda, G.Życki, P.Szyjer, D. Malejka, K.Kocbuch, A. Wawrzyniak, N. Jarosz, S. Jarosz, W. Jedynak, Z. Matras, M. Ambroż, R. Laskowska, R. Karwacki, T.Imbor, P. Radomski, M. Bielski, R. Koralewski, Ł.Cygan, J. Kowalczyk i inni.
Firma rozwijała się dynamicznie głównie dzięki moim kontraktom. Z nieznanej nikomu firmy w 2001 r. rozwinęła się do poziomu dużo znaczącej w branży firmy. Zdobyliśmy rynek we wszystkich sieciach handlowych i u dużej grupy odbiorców indywidualnych. Negocjacje handlowe z sieciami prowadziłem osobiście, w niektórych przypadkach pomagała mi Agnieszka Wawrzyniak, którą serdecznie pozdrawiam i dziękuję za wniesiony przez nią duży wkład.
Od 2001 do 2010 zamontowaliśmy urządzenia we wszystkich obiektach Tesco. Od 2003 do 2011 wyposażyliśmy wszystkie obiekty Auchan. Realizowaliśmy montaże zamiennie z konkurencją w obiektach Carrefour, Real, Leclerc i innych mniejszych sieci. Sprzedaż ta odzwierciedlała 75 obrotów firmy. Pozostałe 25 % realizowali handlowcy i serwis. Tak więc mój osobisty wkład w firmę i zaangażowanie w uzyskiwanie przychodów było ogromne i nieproporcjonalne do przychodów uzyskiwanych przez pozostałych pracowników.
Nikogo nie oszukałem. Z większością
Prezes 2012-08-25 02:14:39
I to samo dotyczy Paneosa
Marjan 2012-10-02 22:02:18
Proszę Szanownego Państwa jak czytam opinie na temat mojego długoletniego pracodawcy to powiem wam jedno, od zawsze w tej firmie był burdel i czegoś brak. Jak prezes nie grał to chlał, jak nie chlał to ruchał albo trzeba było go szukać po izbach lub dołkach(sam miałem raz taką przyjemność tak szukać Rafałka i prosić znajomych psów o wypuszczenie ancymonka ale to temat na inną historię) więc co się dziwicie. A prawda jest taka że każdy kręcił jakieś lody na firmie bo się dało prosto to robić w tym burdelu, a jak ktoś powie że było inaczej to zaśmieję się w pysk.Samochody służbowe bez kontroli, telefony hulaj dusza, części na boku, lewe faktury i zaliczki. Co prawda prezesostwo też nas kręciło ale wódkę zawsze można było pierdolnąć na warsztacie i przy okazji coś zawinąć. A to że jak by Rafał był normalny to ITP by miał wieżowiec w centrum miasta a rynek zbytu od Gdańska po Zakopane, a on sam pierdział by w stołek na jachcie na Hawajach. I tyle w temacie. Pozdro
Karo 2012-10-10 11:37:43
To po co Marjan tam pracowałeś, żeby kraść? To dlatego się firma rozpadła że każdy myślał tak jak ty. A kasę za pseudo pracę brałeś. To jeżeli wszyscy robili jak ty to nie dziwne że firma się rozpadła. A nikt tobie nie zagląda czy ty chlasz czy nie za swoje pieniądze więc nie zaglądaj inym. Za twoje prezes nie chlał. Miał taki kaprys,m zarabiał na tyle więc chlał i nie on jeden. A ty pewnie abstynent. Ludzie firma działała dziesięć lat.
pilnie 2012-10-25 19:27:27
witam@all

potrzebuje informacji co sie dzieje z jedynakiem prosze o pilna informację z góry dziekuje,
albert 2012-10-25 20:05:37
jedynak czytuje te rubryke!!! Przedstaw się mu, to może sie sam ujawni:))))
Chyba jednak zależy co od niego chcesz...?
Lolek 2012-10-27 01:39:35
Znalazłeś kolegę ..może poszukam w rodzinnym mieście :/)
Zainteresowany. 2012-11-21 19:51:51
Szukaj w Konskich.Chcesz to wystawie tego Pana.
Yzy 2012-11-23 13:09:31
Ktoś ma moze info na temat nowej firmy pana prezesa...bo cos Mi sie o uszy odbiło ...ze stworzył cos na jakiegos słupa :-)??
R 2012-12-17 22:12:09
Dostaliście wezwanie na komisariat? Ja nie pracuję tam juz kilka ładnych lat i przyszło coś w sprawie p. (usunięte przez administratora) jako świadek.
yoko 2014-05-25 09:37:45
no nie wiem
zip-zap 2015-01-26 15:06:29
a co z tym wezwaniem na komistariat? wprawdzie to już dawno, no ale może sprawa jeszcze się ciągnie lub ma to znaczenie dla przyszłych pracowników- o co tam chodziło? na stronie www nie ma za dużo informacji o firmie, wysłałem jedynie cv na podany adres i miałem nadzieję, że może tu się czegoś dowiem
1
suso 2015-03-30 19:35:08
wiesz co nie wiem czy tak łatwo jest obecnie o pracę w ITP Baking, ciągle mają podpis , że są w organizacji co nie znaczy raczej że wszystko u nich jest ładnie i pieknie . Nie mam niestety bardziej treściwych informacji na ich temat , ale mam nadzieję , że niedługo zjawi się tu ktoś kto rzuci więcej światła na te firmę
Mr "X" 2016-05-14 15:59:04
Generalnie ITP był wałem głęboko uszytym 12 spółek żadna nie wypłacalna wszystkie głęboko utopione.... Teraz sytuacja się powtarza tylko ze w Krakowie.
ulalala 2016-06-27 19:35:21
wiem gdzie jest kraków torfowa 3
teraz 2016-07-05 11:15:19
Ja sprawdzałem w KRSie i wszystko niby jest w porzadku, w sesnie firma istnieje i nie przeczytalem nigdzie indziej jakis niepokojacych wiadomoscie na ich temat
Zostaw swoją opinię o ITP BAKING - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ITP BAKING