brak logo

ITP BAKING

Łódź

Opinie o ITP BAKING

Marjan 2012-10-02 22:02
Proszę Szanownego Państwa jak czytam opinie na temat mojego długoletniego pracodawcy to powiem wam jedno, od zawsze w tej firmie był burdel i czegoś brak. Jak prezes nie grał to chlał, jak nie chlał to ruchał albo trzeba było go szukać po izbach lub dołkach(sam miałem raz taką przyjemność tak szukać Rafałka i prosić znajomych psów o wypuszczenie ancymonka ale to temat na inną historię) więc co się dziwicie. A prawda jest taka że każdy kręcił jakieś lody na firmie bo się dało prosto to robić w tym burdelu, a jak ktoś powie że było inaczej to zaśmieję się w pysk.Samochody służbowe bez kontroli, telefony hulaj dusza, części na boku, lewe faktury i zaliczki. Co prawda prezesostwo też nas kręciło ale wódkę zawsze można było pierdolnąć na warsztacie i przy okazji coś zawinąć. A to że jak by Rafał był normalny to ITP by miał wieżowiec w centrum miasta a rynek zbytu od Gdańska po Zakopane, a on sam pierdział by w stołek na jachcie na Hawajach. I tyle w temacie. Pozdro
Karo 2012-10-10 11:37
To po co Marjan tam pracowałeś, żeby kraść? To dlatego się firma rozpadła że każdy myślał tak jak ty. A kasę za pseudo pracę brałeś. To jeżeli wszyscy robili jak ty to nie dziwne że firma się rozpadła. A nikt tobie nie zagląda czy ty chlasz czy nie za swoje pieniądze więc nie zaglądaj inym. Za twoje prezes nie chlał. Miał taki kaprys,m zarabiał na tyle więc chlał i nie on jeden. A ty pewnie abstynent. Ludzie firma działała dziesięć lat.
pilnie 2012-10-25 19:27
witam@all

potrzebuje informacji co sie dzieje z jedynakiem prosze o pilna informację z góry dziekuje,
albert 2012-10-25 20:05
jedynak czytuje te rubryke!!! Przedstaw się mu, to może sie sam ujawni:))))
Chyba jednak zależy co od niego chcesz...?
Lolek 2012-10-27 01:39
Znalazłeś kolegę ..może poszukam w rodzinnym mieście :/)
Zainteresowany. 2012-11-21 19:51
Szukaj w Konskich.Chcesz to wystawie tego Pana.
Yzy 2012-11-23 13:09
Ktoś ma moze info na temat nowej firmy pana prezesa...bo cos Mi sie o uszy odbiło ...ze stworzył cos na jakiegos słupa :-)??
R 2012-12-17 22:12
Dostaliście wezwanie na komisariat? Ja nie pracuję tam juz kilka ładnych lat i przyszło coś w sprawie p. (usunięte przez administratora) jako świadek.
yoko 2014-05-25 09:37
no nie wiem
zip-zap 2015-01-26 15:06
a co z tym wezwaniem na komistariat? wprawdzie to już dawno, no ale może sprawa jeszcze się ciągnie lub ma to znaczenie dla przyszłych pracowników- o co tam chodziło? na stronie www nie ma za dużo informacji o firmie, wysłałem jedynie cv na podany adres i miałem nadzieję, że może tu się czegoś dowiem
2
suso 2015-03-30 19:35
wiesz co nie wiem czy tak łatwo jest obecnie o pracę w ITP Baking, ciągle mają podpis , że są w organizacji co nie znaczy raczej że wszystko u nich jest ładnie i pieknie . Nie mam niestety bardziej treściwych informacji na ich temat , ale mam nadzieję , że niedługo zjawi się tu ktoś kto rzuci więcej światła na te firmę
Mr "X" 2016-05-14 15:59
Generalnie ITP był wałem głęboko uszytym 12 spółek żadna nie wypłacalna wszystkie głęboko utopione.... Teraz sytuacja się powtarza tylko ze w Krakowie.
ulalala 2016-06-27 19:35
wiem gdzie jest kraków torfowa 3
teraz 2016-07-05 11:15
Ja sprawdzałem w KRSie i wszystko niby jest w porzadku, w sesnie firma istnieje i nie przeczytalem nigdzie indziej jakis niepokojacych wiadomoscie na ich temat
Zostaw swoją opinię o ITP BAKING - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ITP BAKING