CRL Sp. z o.o.

Radom

Opinie o CRL Sp. z o.o.

Gucio 2014-03-26 11:10:43
Ja także chcę wyrazić pozytywną opinię!
Dziwne?
Nie, tu wszystko zależy ode mnie,ile wypracuję ,tyle otrzymam .
Zasady proste i niezmienne.
Pozdrawiam Wszystkich (Kpinę też)
jordi 2014-04-23 16:27:49
Jestem zaproszony na rozmowę do tej firmy.Opinie czytane są bardzo fajne proszę o info jak wygląda proces rekrutacyjny w tej firmie .Bez względu na to co napiszecie to pewnie i tak pójdę bo wydaję mi się że właśnie takiej firmy szukam .Proszę o ino dotyczące rozmowy .Z góry wielkie dzięki
5
~ 2014-04-23 17:32:23
„jordi” o wszystkim dowiesz się na spotkaniu, ale tak w skrócie: pierwszy etap to rozmowa rekrutacyjna, następny etap to AC i ostatni etap -testy psychologiczne. Z kandydatem jest podpisywana umowa na okres próbny, następnie pakiet szkoleń. Zależy nam na zatrudnieniu osób ambitnych, ukierunkowanych na rozwój i chętnych do pracy w trudnym segmencie sprzedaży. Zapraszamy i życzymy powodzenia ;)
jordi 2014-04-23 18:29:51
Dziękuję za informacje .Kolejnym plusem dla tej firmy jest to że jest świetna komunikacja i pełna informacja .Co do powodzenia nie dziękuje :-)
~ 2014-04-27 22:36:09
Jeżeli pracujesz lub pracowałeś jako PH to nie ma problemu, testy polegają na określeniu predyspozycji do pracy, osobowości człowieka itp. podstawa to nie ściemniać :) i być sobą!
jarek 2014-06-24 13:32:44
Dlaczego ogłoszenie (oferta pracy) z czerwca jest umieszczona pomiędzy komentarzami z kwietnia ? -)).
1
ja 2014-07-30 19:21:30
Do galik. Przecież jesteś pracownikiem CRL-u to chyba wiesz najlepiej jakie są "szczegóły" tej pracy.
1
obcy 2014-08-05 17:41:54
Chyba ktoś wyczyścił opinie o tej firmie, gdyż jak zaglądałem na tą stronę 2 lata temu to były całkiem inne.
3
m;) 2014-08-08 09:54:33
Ktoś kiedyś powiedział „ludzka zawiść jest miarą Twojej wielkości” bo zazdrość nie pozwala zapomnieć.
Pozdr. dla ...
zakupowiec 2014-09-11 21:37:43
Ukazało się ogłoszenie do działu zakupów. Powiecie coś więcej o pracy w dziale? Głównie import, czy zakupy krajowe? Jak atmosfera? Współpracownicy? Pieniądze?
fox 2014-09-23 14:47:13
z tego co można było zauważyć po kilku poprzednich opiniach to CRL nie cieszy się najlepszą opinią... przynajmniej jeżeli chodzi o ich byłych pracowników, którzy myślę, że głównie wypowiadają się w ten negatywny sposób o firmie.(usunięte przez administratora)
2
Misiek 2014-11-27 20:27:11
Widziałem dzisiaj ogłoszenie na kierowcę i troszkę mnie zaszokowało gdyż napisano że na własną działalność gospodarcza. Pierwszy raz się z czymś takim spotykam by od zwykłego kierowcy wymagano WDG? Może ktoś to potwierdzić? I jeśli to prawda, to jakie warunki finansowe? Wystarczy na pokrycie WDG i jeszcze z chleb ze smalcem wystarczy? :)
ty 2014-11-30 11:46:28
MIŚKU jeszcze bardziej się zdziwisz jak się dowiesz że w CRL na tych zasadach pracują kierowcy od 5 i więcej lat, co więcej wydają się być zadowoleni, czego dowodem jest ich staż.
Jeszcze jedno, to nie są „zwykli” kierowcy jak to ująłeś - ale ludzi którzy są bardzo pracowici, odpowiedzialni, potrafią załatwić ważne sprawy z klientami, krótko mówiąc chłopaki trzymają poziom i to nie tylko moja opinia ale głównie naszych Klientów.
Pytałeś o warunki finansowe w/w fakty mówią same za siebie więc spoko :))
1
Misiek 2014-11-30 16:38:42
Ale musisz przyznać, że praca w oparciu o WDG jest mniej korzystna dla pracownika niż umowa o pracę (z wiadomych względów które zostały wykasowane)i jestem ciekaw czy jest to rekompensowane dobrym wynagrodzeniem :)
1
kolo 2014-12-02 08:07:01
a mnie ta forma WDG dużo bardziej odpowiada.Mogę więcej porobić i nie mam bzdurnego ograniczenia nadgodzin 150 rocznie.mogę zawsze wrócić do domu jak załatwię swoje sprawy a nie spać przymusowo po drodze,bo przekroczyłem lim it czasu .Samochody do 3,5 tony.Polecam
rybęcjusz 2014-12-09 12:40:11
Mamy pytanie.
Jakie auta mają do dyspozycji Przedstawiciele handlowi w firmie CRL?
Nie ukrywam że wybieramy się na rozmowę do tej firmy.Wygląda ona dość interesująco dla kogoś kto szuka ciekawego wyzwania w pracy.
1
maxi caz 2015-01-26 16:47:59
CRL deklaruje, iż będzie stale podnosić kwalifikacje i wykształcenie pracowników rozumiejąc ich właściwe zaangażowanie za podstawowe dla sprawnego działania Zintegrowanego Systemu Zarządzania. Najwyższą jakość osiągają dzięki zastosowaniu nowoczesnych technologii obsługiwanych przez odpowiednio wykwalifikowany personel oraz spełnienie wymagań prawnych.
1
Zdziwiona 2015-02-20 14:48:54
Odpadłąm na pierwszej rozmowie rekrutacyjnej, bywa. Dziwi mnie, bo mam spore doswiadczenie jako PH i RMS, mam na to referencje, pracowałam w mega korporacji, mam dyplomy ze szkolen z negocjacji itp. I nie dziwi mnie fakt,ze odpadłam, bo z tym sie liczy kazdy, ale , ze po rozmowie, a owszem. Aaaaa nie znalam konkyrencji firmy i nie obejrzalam filmiku na stronie, wiec moze dlatego. Wychodze z zalozenia, ze zatrudniajacy "kupuje" pracownika, wiec dobrze by bylo tez probowac sie " sprzedac" jako pracodawca. Ale toakich jest niewielu ;-) Dziwna firma, wymagaja referencji, robia asessment, testy,a z drugiej strony niewiele, bardzo niewiele.
4
/// 2015-02-21 08:31:26
He he he. Joby to dostajesz w każdej firmie. A to niewykonane plany, a to nie sprzedajesz promocji i z tysiąca innych powodów. Żadna nowość. Tylko kwestia tego, czy jesteś nowy i bierzesz to do siebie, czy jesteś starym wyjadaczem i spływa to po tobie, bo jak cię wkur... to idziesz gdzie indziej.
/// 2015-02-21 09:07:03
Moja wypowiedź odnosi się do postu, który został wykasowany przez moderatora.
2
zasko 2015-02-23 14:40:43
DO zdziwionej - z całym szacunkiem dla Twego doświadczenia i mega korpo... , w której pracowałaś ale to ja się dziwię się że ktoś może się dziwić z podstaw. To, że rekruter sprawdza zaangażowanie Kandydata pytając czy zapoznał się ze stroną internetową, branżą, konkurencją – podstawa ! Za to zdecydowana większość „gwiazd sprzedaży ” bardzo skrupulatnie zapozna się z anonimowymi wypocinami :))) bo tu znajdą obiektywną opinię – HE? Z tego co wiem to CRL nie płaci najniższej krajowej dla PH, zapewnia bogaty pakiet szkoleń itd....
Ludzie zastanówcie się co piszecie bo to świadczy głównie o WAS!!!
Kandydat 2015-02-23 19:19:48
Jestem zadowolony z przebiegu spotkania rekrytacyjnego.nie chcieli świadectw ukończenia kursów tylko dopytywano mnie z wiedzy na ten temat i jak ją wykorzystuję w praktyce.Spotkanie różniło się od innych profesjonalizmem.oczekuję niecierpliwie wyników
karolo 2015-03-30 04:35:34
A tak zupełnie poza rekrutacją, pracą i tymi podobnymi - korzystał ktos może z odzieży roboczej i ochronnej która można wyporzyczyć w CRL ? jak opinie i wrażenia. Przejrzałem troche w necie o nich i nikt nie narzeka ale też z chęcią jeszcze posłucham. No i czy w Radomiu i nich poza wyporzyczeniem i serwisem jest możliwość zakupy takiej odzieży czy tylko wypożyczalnia wchodzi w grę.
gg 2015-07-21 18:11:20
super firma super pracodawca, no po prostu same superlatywy
1
Hassing 2015-07-22 23:48:15
Hmmm, ścierają się tutaj widać jakieś 2 światy - jedni same ochy i achy na firmę puszczają a drudzy wylali by wiadro pomyj. Zastanwiam się czy te osoby mówią o tej samej firmie i czy w ogóle pracowali tam, bo nie chce mi się wierzyć, że każdy mozę mieć AŻ TAK różne zdanie o firmie. Trochę to przeczy temu co słyszałem od środowiska.
2
Dzinni 2015-07-25 00:10:05
I po co kłamać, jak każdy przeciętny człowiek, który miał z nimi styczność jest w stanie powiedzieć zupełnie co innego??
4
aden 2015-08-22 16:04:31
No właśnie dla mnie sytuacja jest niejednoznaczna. Nie mam nic wspólnego z firmą, ale znajomy wspominał mi o jakiejś rekrutacji do nich, chociaż finalnie i tak nic nie znalazłem. Tak trafiłem na to forum i ciężko wypośrodkować jakoś te opinie bo raz są takie raz są takie. A chciałbym mieć pewność gdzie trafię.
Aga84 2015-09-22 17:09:44
Powiem szczerze,ze pierwszy raz słyszę o tej firmie, również spróbuję nie mam takiego grona znajomych dzięki tej stronce dowiedziałam się więc powodzenia życzę również Ani.
bai 2015-10-12 20:00:00
na co zwrócić uwage na rozmowie na PH? w ogłoszeniu było napisane że zarobki powyzej 4000 zł brutto to podstawa? premia + podstawa?
Rekrutują aktualnie w 12 lokalizacjach w Polsce na PH jest to spowodowane rozwojem czy zwolnieniami?
3
ja 2015-10-20 19:50:42
Kompetencje sprzedażowe i postawa#zaangażowanie, prawie(?) każdy to wie, 4 tys. to min. podstawa do tego możliwa zacna prowizja ! Warto spróbować swoich sił.
Podstawa 2015-10-23 18:53:17
Cześć.
Mówisz 4000 netto?
Pzdr
Dobry 2015-11-14 07:13:00
Masz nieaktualne informacje. Teraz są rekrutacje na wyższe stanowiska. Niektórzy nie dają rady a innym idzie.Teraz szukają nie tylko potencjału ale faktycznych umiejętności.Pandami jeźdżą tylko Ci KAM -owie którzy nie rozwinęli się. Obecnie czekają wypasione Fabie
1
ala 2015-11-17 15:59:26
Witam, czy ktoś był dwa tyg temu na rozmowie kwalifikacyjnej? Mieli się odezwać z jakimikolwiek informacjami, jak to u Was wygląda?
1
grzegorz 2015-12-27 20:48:12
Często zaglądam na stronę Firmy CRL . Mialem przyjemność tam pracować i mam bardzo mile wspomnienia.Jak w każdej pracy trzeba coś z siebie dać ale zawsze było to doceniane. Nigdy nie narzekałem na zarobki i rozumiem takich ludzi z takim negatywnym nastawieniem do firmy która wzgledem pracownika wywiązywała zawsze na czas i w stu procentach, nie rozuiem tego z niesmaczenia do Firmy i ludzi tam pracujących. Pracując teraz w innym miejscu i patrząc na inne sprawy to CRL to bardzo porządna Firma. Pozdrawiam cały zespół i życzę dalszych sukcesów.
3
hmmm 2016-01-25 12:51:50
czy ktoś z Was może mi napisać na czym polega praca na stanowisku Specjalista ds. Obsługi Klienta ??
hmmm 2016-01-25 13:43:44
jest to praca stacjonarna czy typowy przedstawiciel handlowy?
Z tego co piszesz rozumiem, że przedstawiciele handlowi pozyskują kientów, a Specjalista ds. obsługi klienta ?? bardzo mi zależy aby szerzej opisać pracę na tym stanowisku.
brdzo głęboko zastanawiam się czy aplikować. Firma wydaje się byćw porządku...
1
zainteresowany 2016-02-12 18:25:26
Podpowiedzcie prosze jakie są zarobki na stanowisku Specjalista ds. Obsługi Klienta???
Jaka umowa, jaki socjal?
zainteresowany 2016-02-12 18:50:36
witam
Napiszcie proszę ile zarabia specjalista ds. obsługi klienta, jaki jest socjal, premie???????????????
zainteresowany 2016-02-12 22:24:27
Witam
Ile zarabia specjalista ds. obsługi klienta, jaki jest socjal ??
Bardzo proszę o informację...
Brat 2016-02-23 06:36:27
Kolego i po co ta złośliwość? W ogłoszeniu na Wielkopolskę możesz sobie przeczytać. Ja właśnie aplikuję
1
Siostra 2016-03-31 22:43:36
To zatrudnij się tam i nie zaśmiecaj forum
1
zdziwiona 2016-05-11 19:39:57
widać, zę z firmą jest coś nie tak, skoro od kilku miesięcy szukają osoby na stanowisko Specjalista ds. obsługi klienta...chyba wymagania mają z kosmosu!!!
1
Były 2016-05-17 21:29:24
Witam. Super szkoła życia. Doświadczenia niezapomniane. Mimo rozstania super wspominam. Wiele się nauczyłem. (usunięte przez administratora) dzięki Miałeś rację: zapamiętam Cię do końca życia. Pozdrawiam
3
Zdziwiona 2016-07-12 22:41:21
Ja od roku widzę to ogłoszenie tylko zmienia się jakieś słowo w nazwie, na stanowisko na stronie OLX...musisz głębiej poszukać jeśli jesteś aż tak zainteresowana...Ale czy warto???
potencjalna 2016-10-03 10:38:25
Z tego co można przeczytać wyżej CRL jawi się jako solidna firma, oferująca wiele pracownikowi ale i wymagająca dużo. Mam tylko nadzieję, że to nie jedna z tych firm, w których wysokie wymagania oznaczają mobbing i terror psychiczny. Bo zdarzają się firmy w których właściciele są megalomanami i cholerykami i wyżywają się na pracownikach traktując ich jak przedmioty. Ale na szczęście tutaj chyba tak nie jest bo nikt o tym nie pisze. Poprzednicy pisali o tym, że jeśli się dużo osiąga to odpowiednio się zarabia. To mogłoby świadczyć że w firmie są przyjęte jasne i klarowne systemy premiowania, co nie wszędzie jest regułą bo w Polsce niektórzy menedżerowie nadal stosują bezmyślnie coś co nazywa się powszechnie „premią uznaniową” która nie tylko jest sprzeczna logicznie, ale również demotywuje pracowników którzy pracują tylko po to by „błysnąć” przed premiowaniem. Oby tu tak nie było bo to jest bez sensu. Niewiele wspomniano o atmosferze, a to dla mnie na przykład (i dla ogromnej rzeszy ludzi) bardzo istotny czynnik. W tak poukładanej firmie to chyba nie trzeba się o to martwić. Bo przecież zdarzają się firmy, w których panuje atmosfera donosicielstwa i ogólnie pojęty lęk przed humorami pracodawcy, gdzie człowiek człowiekowi wilkiem. Ba, bywają nawet firmy gdzie szef wtrąca się w życie prywatne pracowników i to co robią po pracy, byle tylko się nie kolegowali za mocno. Tak się zastanawiam nad tym wszystkim, bo mam złe doświadczenia u poprzednich pracodawców a chciałam aplikować.
19
lewckisezerp 2016-10-04 13:47:32
jak sie postarasz to pewnie tak
2
Bogusława 2016-10-17 15:33:27
W mojej ocenie coś jest nie tak skoro ciągle szukają pracowników....to trochę dziwna sprawa spotkałam się z tym ogłoszeniem już kilkukrotnie. Jeśli jest tak dobrze to czemu jest tak źle i ciągle szukają?

@potrencjalna popieram to co mówisz atmosfera ma wielkie znaczenie ciekawe czy w CRL jest , skoro jest ciągłe poszukiwanie i rotowanie pracowniakami bo tak to rozumiem. Skoro by były super warunki to by ciągle tak poszukiwali?
8
Suł 2016-10-17 17:36:36
Tak, ludzie się zatrudniają do nich cały czas, nie jest to problem
Lusis 2016-11-11 18:51:31
Sul, rozwin proszę co masz na myśli że ludzie sie zatrudniają cały czas. To znaczy że taka jest rotacja czy firma tak bardzo się rozwija?
1
Nowozatrudniona 2016-11-19 18:49:35
Niestety ale mają wysokie wymagania co do zaangażowania,nauki , robią po szkoleniach sprawdziany wiedzy. Monitorują rozwój. Łatwiej się dostać niż utrzymać ale zdecydowanie warto. Jak ktoś chce się rozwijać to będzie zadowolony. Z leniwymi szybko się rozstają. Dużo wymagają ale też bardzo dobrze płacą. Nawet na produkcji najniższa jest podstawą i od tego premie za wyniki. Zdecydowanie polecam. Wszystko na umowę o pracę
Zostaw swoją opinię o CRL Sp. z o.o. - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CRL Sp. z o.o.